עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קניתי נייד אתמול (Asus N550JK-CN065H), אני מעוניין להתקין עליו SSD במקום הDVD שיש לי בו כי אני לא משתמש בו ואני רוצה קצת להגביר את המהירות של המחשב. @Chevy הציע לי לקנות מתאם, איפה אני יכול לקנות אחד? האם יש מדריך שעוזר לי לעשות את זה על המחשב שלי? (מצאתי אחד מפוקסל לחלוטין ולא ברור) האם כדאי לי לקנות 120GB? אני לא חושב שאני אצטרך 250, לפחות לא כרגע (במחשב הנייח שלי יש לי 250 ונשארו לי 163 פנויים). ושאלה אחרונה, הבנתי מ@Chevy שאפשר להעביר את המערכת הפעלה בכונן הקשיח שבא עם המחשב לSSD ופשוט להמשיך רגיל, האם זה יכול לגרום לבעיות במערכת הפעלה כמו איטיות או תקלות אחרות? אשמח לקבל מדריך לאיך להרכיב את הSSD ואם אפשר כמובן מדריך איך להעביר את המערכת הפעלה לSSD תודה רבה מ…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני מחפש - לוח אם באזור ה 400-500 שח - מעבד באזור ה i5 גבוהה(הגירסאות החזקות) או i7 נמוך(הגירסאות החלשות) לפי מה שראיתי הם בערך באותו מחיר.. - זכרונות 16gb שיהיו משתלמים יחסית לזכרונות האותו סוג\גודל וטובים * לא מעוניין לבצע אוברקלוק תודה מראש לעוזרים\מגיבים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Or_s2006,

1. מה התקציב המקסימאלי?6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושי המחשב עם גיימינג עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4,GTA V,watch dogs,Far Cry 4,ומשחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גלישה ומדיה ב 1080P . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מארז ,…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Boris Chernikov,

פתחתי כאן לא מזמן אשכול בבקשה למצוא נייד לסטודנט עכשיו קיבלתי שם תשובה ואני מתלבט אם לקנות משהו פחות טוב ויותר קל שרק כביכול מתאים לסטדונט או להשקיע קצת יותר על מנת גם להחליף את הנייח הזקן בבית חח אז בגלל זה פתחתי אשכול זהD: מה גם שבמכללה יש לי שקעים זמינים בשולחנות ובספריות וכו' ... * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים אבל לא גיימר מטורף..אבל על MED וכאלה, צפיה בסרטים, סדרות בצפייה ישירה , שימוש במספר תוכנות במקביל או מספר חלונות במקביל כגון VISUAL STUDIO ועוד אתרים וכאלה..אופיס * גודל המסך? 14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לא הכי קריטי..תלוי באיכות החומרה ומאט זה נגד שמש ? אם כן אז למה לא חח * רזולוציית המסך? F…

6. Started by Fanatic,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, BF3/4, MiddleEarth -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. המחשב שיש לי יש לו קיבולת של4000mAh אני חושב , ותכלס לא יצאתי בחיים עם הנייד בחוץ אני רק יכול לדעת ששעתיים מינוס בחוץ לא יספיקו בכלל . המחשב מחזיק לי שעתיים פחות או יותר (זה ביטוי,אבל האמת בלי יותר) וכל זה בשימוש סביר של גלישה יש לי עוד שאלה , אני חושב שאני יודע שאחריות על המחשב שלי היא של 3 שנים אבל על הסוללה יש לי שנה , האם ככה זה? אם כן יש לי את המחשב 10 חודש , האם עליי לנצל את זה לפני שהאחריות על הסוללה תגמר במידה והיא דפוקה? או שיש עוד X זמן שיתפלו בי אחרי שהאחריות תגמר ,כולל החלפת סוללה לחדשה . ידוע לי שעל מוצר אלקרטוני יש עוד X זמן אחרי סיום מועד האחריות . ד"א הגיוני שמצב חסכון הוא פשוט גורם למחשב לעבוד מעפן? הגלישה באינטרנט פחות טובה פחות מהירה (גלילת הדפדפן מל…

• 12 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים שלא יתקע עם סרטי HD גודל המסך?15.6 ולא פחות בבקשה * רזולוציית המסך? מה שאפשר במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת במידה וזה אפשרי. * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך כמה שאפשר במסגרת התקציב (עדיפות לחמש ומעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לשלוש שנים. במידה ואין אפשרות בתקציב אז עם אפשרות שדרוג עתידית. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין הערו…

9. Started by elad_nisim,

שלום יש לי מחשב שזהו המפרט: חושב על לשדרג בעיקר את המארז ולוח האם ולהוסיף דיסק קשיח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2 וMMO נוספים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  10. Started by opkles,

שלום רציתי לשאול אם הלוח [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]לוח אם Asus H81M-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI מתאים למעבד [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD] מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray ללא צורך בעדכון ביוס ?[/TD] [/TR] [/TABLE] וכן אם הזכרון [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]זיכרון למחשב Corsair Value 8GB DDR3 1600MHz CL11 מתאים לאותו לוח?[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] תודה מ ר א ש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מחפש מחשב בסיסי ביותר לאמא שלי שמשחקת ב"סוליטר" ו"זומה". ולצפיה בסרטים (בשביל הנכדים). ממש פשוט ללא דרישות מיוחדות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כנ"ל: סוליטר ודומיו וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by adamsky,

אהלן כולם, אני סטודנט טרי שמחפש מחשב נייד למטרות למידה במקצוע הומאני (ללא Photoshop, MatLab וכדומה). אין לי ניסיון עם מחשבים ניידים בעבר ואני פתוח לכל כיוון שתתנו. המחשב צריך להיות עמיד לנשיאה בתיק גב, נוח להקלדה ולצפייה, ולהיות חזק מספיק כדי לערוך מסמכים ולהתמודד עם סרטונים על חתולים ביוטיוב. התקציב הוא אמנם 2,500 שקל, אבל הוא גמיש למעלה ולמטה. אין צורך לנצל אותו עד הסוף אם מחשב זול יותר מתאים, ואפשר לחרוג ממנו אם יש צורך במשהו טוב יותר. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by קוזמו,

מעבד: INTEL 4690 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.5Ghz - BOX ₪1097 לוח אם: ASUS H81M-K ₪320 זיכרון: G.SKILL DDR3 8GB (1X8GB) 1600MHz 11-11-11-28 NT ₪418 כרטיס מסך: SAPPHIRE VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC WITH BOOST ₪1395 צורב DVD: LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA ₪108 מארז: COOLERMASTER K350 (FRONT USB3) w/o PSU ₪292 ספק כוח: SEASONIC M12II EVO 620W BRONZE - MODULAR - RETAIL ₪475 דיסק קשיח: WD BLACK 1TB SATA3 ₪409 נא להתעלם מהמחירים המופיעים פה, ולהתייחס למפרט בלבד. האם יש משהו שממש כדאי להחליף או לשנות? מחשב למשחקים בלבד ברזולוצייה של עד 1920X1080, כאשר אין שום חשיבות לשקט או שום דרישה מיוחדת אחרת. אך ורק משחקים.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לנסות לא לחרוג אם זה ממש חשוב לרשום לי .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:WATCHDOGS , CS-GO , BF,COD , GTA וכו'.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג .. המסך זה LG FLATRONL1953TR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Classify,

המחשב נועד למטרות גלישה ואופיס. אשמח אם תוכלו להרכיב אותו ב - IVORY. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? ~1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שאפשר לחסוך כאן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב רצוי נסות להכנס לתקציב, אם אי אפשר אז לחרוג כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, WIN7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by maormaor,

שלום חברים, אני פותח פה בקשה להמלצה למחשב נייד שיהיה למשחקים חדשים של היום ולשנים הבאות. הקניה של המחשב רק מהאתר איביי(משתמש Top-rated seller ). * תקציב - 5000 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים ומשחקים כבדים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 15.6" לא יותר מזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - לא משנה. * משק…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  17. שלום, תשובות לשאלון צריך מפרט מחשב בתקציב של 2.6K אם אפשר לחסוך ממנו מה טוב ואם תצטרך חריגה אז לא יותר ממאה שקלים גם זה בדוחק רב. המחשב מיועד לגיימינג למשחקים חדשים שיוצאים כגון: asassins creed unity, gta וכדו' הרצון הוא שהמשחקים יעבדו בהגדרות גבוהות, אולם לא מחייב שיהיו הכי גבוהות שניתן (רצוי כמה שיותר גבוה במסגרת התקציב הנתון). יש לי מסך בגודל 22 אינץ' ברזולוציה של 1050*1680 וכמו כן יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GTX 560 TI ולכן אין צורך לכלול אותם במפרט. ציוד הקפי אינו נצרך גם כן. השקט הרצוי הוא בין 4 ל-6, לא מתוכנן אוברקלוק, לא צריך שום תוכנה. צריך הרכבת מחשב בחנות (את הכ.מ אני ארכיב לבד). אני מעדיף לקנות מחב…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ayzro,

* תקציב - 3000-3700 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, לימודים , קצת משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13 , לא קריטי מבריק או מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אם יהיה מגע עוד יותר מעולה! * משקל רצוי? - לא יותר מ 1.5 המחשב יגרר על הגב בלימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך …

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by TrueLook,

http://www.zol4u.co.il/items/259734 אני חייל צריך למחשב בעיקר לסרטים למישחקים פשוטים, עם זמן סוללה סביר ומחשב שלא יהיה עדין מידי המליצו עליו למישהו אחר כאן ונראה לי גם מתאים לי מחפש מחשב במחיר הזה, יכול לחרוג בעוד 300-400 שקל אבל אם השיפור לא יורגש בצורה מיוחדת אז חבל מה דעתכם יש דגם יותר טוב במחירים האלו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zvikaz,

שלום. אשמח לחוות דעתכם מה השווי של מחשב Lenovo ThinkPad T61 החליפו כונן ל SSD 128GB זכרון פנימי 4GB מסך 15" מעבד Intel2.4GHz מותקן ווינדוס 8.1 תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by maormaor,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד דרך ebay אני רוצה לקנות מחשב חזק עד 5 אלף שקל. שיתאים למשחקים חדשים דוגמא של כמה מחשבים שראיתי אני מחפש משהו בסגנון שלהם רק דרך ebay. יצרנים רק של Dell ו HP Dell http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-DELL-INSPIRON-15-7000-7537-i7-4500U-8GB-1TB-1080P-WEBCAM-BACKLIT-BT-W8-/181521660121?pt=Laptops_Nov05&hash=item2a4388b8d9 http://www.ebay.com/itm/DELL-INSPIRON-15-7000-7537-i7-4500U-16GB-1TB-HYBRID-1080P-TOUCH-GT750M-WCAM-W8-1-/151378388197?pt=Laptops_Nov05&hash=item233edae4e5 Hp http://www.ebay.com/itm/NEW-HP-ENVY-15t-Touch-Intel-Quad-i7-4710MQ-16GB-RAM-1TB-FullHD-1080p-DVDRW-15-6-/321557952340?pt=Laptops_Nov05&hash=item4ade58f754…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ביצה,

שלום לכולם, אחי הוא תלמיד בבית ספר תיכון בו התחילו ללמוד עם מחשבים נידיים, מכיוון שאין לנו אחד כזה ואין אופציה רלוונטית לרכישת מחשב נייד באופן מסודר מטעם הבית ספר אני תכננתי לקנות לו אחד בעצמי. הדרישות הן בסיסיות: מחשב לאופיס, אינטרנט, סרטים ולתכנות קל (eclipse, visual studio) מסך בין 11-14" רצוי מט ולא מבריק לא צריך כונן אופטי מעבד- כמובן כמה שיותר טוב עדיף אבל המינימום זה i3. מעדיף להוסיף קצת בשביל i5 מהסדרות החדשות זכרון מינימום 4gb ואם יש אופציה להרחבה זה מעולה משקל כמה שיותר קל כמובן, אבל עד 2קג אין דרישה מיוחדת לדיסק קשיח. מבחינתי גם המינימלי ביותר מספיק. Ssd יהווה יתרון כמובן סוללה שתחזיק זמן סביר - נניח חמש שעות במצב חסכון גם טוב משיטוט שלי בחנויות השונות ראיתי א…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  23. Started by h4mudi,

היי כולם אני מעוניין לקנות כונן SSD. רציתי לדעת איזה חיבור אני צריך כדי להתקין אותו במידה ויש לי LENOVO FLEX 2 15? ואם אפשר להתקין אותו בנוסף לכונן HD הרגיל שיש לי כרגע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by digitalseeker,

יש לי שני GTX 580 עם קירור שהוא לא רפרנס (אחד EXTREME 3 והשני פשוט יותר). חשבתי להציע כל אחד ב300 או שניהם ב500. סביר ?

25. Started by jabbahutt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K-5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך עד רבה... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, מקסימום עד 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ,הרצת VMs א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Middle Earth: Shadow of Mordor NBA 2K15 Cars Project -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080p , אבל שידרוג למשהו ברזולוציה יותר גבוהה מתישהו בעתיד הנראה לעין. -לאילו הגדרות גרפי…

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים