עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני צריך מפרט למחשב כולל מסך אני מוכן להשקיע עד כ2,500 ש"ח השימושים העיקריים אינטרנט, שירים, הורדת סרטים לא משהו מסובך.. עדיף שהתקציב יכלול ציוד הקפי עכבר, מקלדת, רמקולים וחשוב לי לדעת איפה לקנות? בוודאי שבמקום אמין תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  2. מחשב AMD למשחקים בעיקר שיהיה צורב רגיל +סידירום עכבר ומסך..........

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  3. המחשב למשחקים , לא מעוניין לבצע OC לשום רכיב במחשב. המחשב ייקנה מ זיגזג www.zigzag2000.co.il . הנה המפרט עליו חשבתי : כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E7200 - 2.53 GHz - 3MB cache 1066 - LGA775 567.00 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX 447.22 ש"ח 1 GIGABYTE 4850 512MB GDDR3 - RETAIL 969.00 ש"ח 2 2GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original 446.00 ש"ח 1 Thermaltake TR2 RX 500W - PFC - Cable Management - ATX 2.2 411.64 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU 180.17 ש"ח 1 WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 362.00 ש"ח 1 PIONEER DVR-215DBKx20 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 126.61 ש"ח 1 Logitech Optical mouse BLACK (S90) …

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by eliXir,

ללפטופ הזה כרטיס מסך חלש מאוד, Intel 4500MHD, זה יעבוד כמו שצריך אם בכלל עם 2 מסכים מחוברים? זאת ועוד, עשיתי חיפוש באתרים בחו"ל על מפצל, ומצאתי שיש חיבור USB שמתפצל לכמה יציאות VGA, אבל לא הצלחתי למצוא את זה באתרים בארץ.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חיבור טוב עם מחיר הגיוני. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני רוצה להזמין מחשב למשחקים ולפיתוח משחקים. הרכבתי מחשב ב-TMS על פי מפרט שראיתי באתר # 109541 מקסימום גיימינג במחיר הוגן – Core i5 + RX 470 (יצא יותר יקר מ-3680 עקב מארז כולל פילטרים, כרטיס מסך יותר יקר וזיכרון 16 במקום 8). מצ"ב תשובות לשאלות והמפרט שהרכבתי. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך עד כ-3500 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות (פיתוח משחקים ב-UNITY). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום לכולם, אני תלמיד שעולה לתיכון ומעוניין להרכיב מחשב לפי הדרישות הבאות: 1. המחשב ישמש אותי לצורכי לימודים, משחקים (משחקים ככל שיותר כבדים עם רזולוציה ואיכות בינונית), סרטים ומוזיקה. 2. אין צורך בציוד היקפי חוץ מצורב DVD 3. השקט של המחשב הוא לא עניין חשוב רצוי שיהיה שקט אבל שלא יהיה במקום ביצועים והקירור. 4. העיצוב ממש לא חשוב. 5. חברה אמינה עם תמיכה טובה. 6. בנוגע ל-OC, אני באמת שוקל את זה כי זה נראה הגיוני לקנות משהו חלש או מוחלש בזול ולהתעסק איתו (לא שאני יודע) קצת עד שיהיה שווה ביצועים למשהו במחיר גבוה יותר. אבל שוב ללכת על בטוח 7. מותאם לשדרוגים עתידיים. 8. ספק טוב שיתמוך לזמן רב מאוד, מארז טוב וככל שיותר זול (היופי ממש לא חשוב) 9. אין צורך בכונן דיסקטים. *יש לי מס…

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אני מברר בשביל חברה, מתחילה ללמוד בקרוב והיא זקוקה למחשב נייד חדש. הרכישה תתבצע מהעיר אילת, מדובר בתקציב מקסימלי עם עדיפות לחסכון. רשמתי בסוף השאלון בקשות מיוחדות ודוגמאות למחשבים אפשריים. אם יש לכם המלצות אחרות בפחות כסף, אשמח לשמוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך במידת האפשר! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים וסדרות HD\4K, אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Shafan,

שלום אני זקוק לעזרה בקשר לבחירה סופית בין 2 הדגמים הללו המחשב מיועד לצורכי לימודים + אינטרנט + סרטים HD + תוכנות אופיס 1. Samsung NP530U3C-A04IL http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21952 2. ASUS VivoBook S400CA-CA021H http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21498 * תוספת של 249 ש"ח עבור 8 ג'יגה זכרון כרטיס המסך אינו משחק תפקיד... ( לא מיועד למשחקים) חשוב לי שנותן האחריות יהיה אמין ובעל שירות תמיכה טוב! ואיכות החומרים והבניה של המחשב תהיה איכותית וכמה שפחות תקלות חומרה.. לדוגמא ( קראתי ברשת ואיני יודע האם זה נכון אך יש מספר תלונות לגבי החומרה של ASUS שכרטיס הרשת עושה בעיות... אשמח לחוות דעת תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Msys,

האם יש ירידת מחיר רצינית של אולטרבוקים\ניידים לאחר השקת מעבד חדש? תוהה האם יש טעם לחכות להשקת המחשבים עם המעבד החדש של אינטל, כדי לקנות את הדור הישן במחיר נמוך יותר, או את הדור החדש במחיר מעט גבוה מהמחיר של הדור הנוכחי. את הסמסטר הזה אני יכול לסחוב בלי מחשב נייד(יהיה קשה,אבל יהיה בסדר), ואז אוכל לקנות לפני אוקטובר. השאלה, היא, האם לחכות?

10. Started by Salwaby,

אוקיי אז חבר שלי ביקש ממני להביא לו מפרט, 6000 שקל למשחקים. הדרישות שלו הם שיהיו 2 ג'יגה במפרט, מארז יפה חיצונית, 160 ג'יגה לפחות ללא מסך וללא ציוד היקפי בכלל. תודה

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים באטלפילד 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש ר…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם. 1. מה התקציב? 2500 שח ללא מסך 2. מטרות: גלישה באינטרנט והורדות בעיקר(הארד דיסק 80GB גם יספיק...). אין ממש הפעלה של תוכנות כבדות או משהו מיוחד חוץ מזה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? שלילי 4.האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD, DVD, כונן דיסקטים, כרטיס מסך איכותי מן הסתם 5.האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? בעיקרון, אני מעדיף שכל המחשב יהיה שחור ובמארז קומפקטי ושקט ככל שמתאפשר (במסגרת התקציב כמובן) 7.האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כרטיס קול …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by most,

אני צריך שתביעו את דעתכם על המפרט הזה שבניתי לחבר. המחשב לא למשחקים בכלל אלא רק לעבודות משרדיות ועבודה באינטרנט וכדו'. לינק : http://img46.imageshack.us/img46/6762/untitledvs1.jpg (נבנה מ-SKYPC) אשמח אם תציעו מפרטים טובים יותר במחיר הזה או פחות. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by Vidati,

Hey, sorry no Hebrew in this PC Im looking for a laptop that can do 2D/3D graphics and gaming. what i found was this: http://www.bhphotovideo.com/c/product/924705-REG/toshiba_psplzu_06r002_intel_i7_3630qm_12gb_ddr3_1tb_hd_windows.htmlim going to order from B&H but if you have any other options please share. do you think this price is good? are there any other laptops in this range? Thanks. P.S. i will order from any where thet ships to New zealand.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by shay0200,

שיהיה עם כרטיס מסך טוב,אם לא הכי טוב. ומעבד אינטל טוב - אולי Intel® Core2 Extreme processor QX9770 ? שיש כסף למה לא? ;D הצעות למפרטים? תודה רבה!

• 45 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. ההעדפה לאינטל היא כי יש גישה במשפחה לחנות עובדי אינטל שבה אפשר לרכוש מעבדים ורכיבים נוספים במחיר זול יותר לרוב ממחירי השוק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 , א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 אם זה ממש קריטי אבל עדיף לחסוך ולא להגיע למקסימום התקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומדיה (עבור ילד בן ~13) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקים מודרניי…

17. מחשב בעיקר לעבודה עם סרטים ומוזיקה ולאינטרנט כמובן. עבודות עם WORD וכו' גם. ציוד היקפי: מקלדת, עכבר, מיקרופון , מצלמת אינטרנט, מסך 17 שטוח ודק , צורב DVD ,וCDROM תודה .

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by מר מקלדת,

ללא ציוד הקפי. לא מתוכנן OC. דרישות מינימום: לפחות 4GB RAM. דיסק קשיח 1000GB. מעבד E8400/Q8200 או יותר טוב. חשוב שיהיה שקט - אבל שהשקט לא יעלה יותר מדי כסף. מתכוון לקנות בסוף החודש או בסוף ספטמבר. המחשב אמור לעבוד בהתחלה עם CRT 17". אבל אני מאמין חודש חודשיים אחרי זה אני יקנה LCD איכותי, כנראה FULL HD. לא גיימר אבל אשחק מדי פעם. אני מעדיף שתתנו לי הערות והארות על המפרט שהרכבתי ולא תרכיבו חדש. התלבטות שלי היא האם כדאי ללכת על DDR3? האם E8XXX/Q8XXX תומכים בזה? וכן האם ללכת על כפול ליבות או על מרובע במהירות שעון נמוכה יותר? 4GB או 8GB - המחשב אמור להחזיק 3 שנים לפחות ובמחירים של הזיכרונות היום נראה לי הגיוני ללכת על 8GB בשביל שבעתיד לא אצתרך לשדרג. האם כדאי ללכת על Freeze…

19. תודה רבה לכל העוזרים אם אפשר לחסוך בתקציב למה לא אני צריך מחשב שיפעיל לי משחקים כמו gta החדש על הגרפיקה המקסימלית ושיפעיל גם משחקים עתידיים שיחזיק לי לפחות שלוש שנים אפילו יותר אני צריך מסך שיתאים למחשב בין 24 אינ'ץ ל22 אינ'ץ מקלדת ועכבר מקלדת עם אפשרות להעביר שירים ולהגביר ולהנמיך תווליום כונן קשיח חיצוני 500 גיגה כונן קשיח למחשב של 1 טרה רמקולים איכותיים 2.1 צורב דיסקים דיוידי אם צריך oc אז כה מערכת הפעלה windows 7 אזור מגורים ירושלים

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by caster,

מה קורה כולם אני חדש פה? אני מחפ]ש מפרט של מחשב עד 2700 ללא ציוד היקפי שקל אני רוצה מחשב שהיה מתאים למשחקים חזקים במיוחד למשחקים עם זיכרון גבוהה וכרטיס מסך טוב שיגיע עד 2700 . עם מישהו יוכל לתת לי מפרט אני אשמח בתודה נועם..

• 11 תגובות
    • 684 צפיות
  21. שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב והייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 14 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by shshmul,

ערב טוב לכולם. מחפש מפרט מחשב לילד בגיל 10 למשחקים ,ללא מסך ללא מקלדת וללא עכבר. מעבד אינטל בלבד dual core לוח-אם תומך ddr2 +pciex +sata2 כרטיס מסך pciex ממוצע שיאפשר לשחק משחקים חדשים בצורה נורמלית [ללא פילטרים וכו'] לא high end ד.קשיח sata2 זכרונות ddr2במהירות 667mhz גודל של 1gb צורב דיוידי מארז פשוט+ספק ג'נרי האם זה אפשרי במסגרת התקציב שלי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. נא לתת חוות דעת שם מוצר מחיר מעבד :INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX¤ 1500 כרטיס מסך :EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS SUPERCLOCKED 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - 320-P2-E815-AR - DX10 - RETAIL¤ 1833 http://www.evga.com/products/morein...15-AR&family=23 דיסק קשיח :SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS¤ 442 מארז :THERMALTAKE KANDALF (SILVER+WINDOW) VA9000SWA w/o PSU¤ 1108 ספק כול THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0104RI ¤ 665 http://www.thermaltake.com/product/...W0104/w0104.asp לוח אם :ASUS P5KC http://www.asus.com/products4.aspx?...=11&l3=534&l4=0 ¤ 969 זיכרון : OCZ 1024MB (512MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION…

24. Started by sadistic,

מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ¤1531 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD4P ¤1325 כרטיס מסך: [..] ASUS GTX275 896MB DDR3 - ENGTX275/HTDI/896MD3 - RETAIL ¤1245 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤284 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL 7-7-7-24 - PLATINUM EDITION: OCZ3P1600LV6GK ¤678 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 + WINDOW w/o PSU ¤412 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 610W : S61EPS - זמין במלאי ¤533 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN - 5 HEAT PIPES CPU COOLER ¤182 שירותי מעבדה: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרו…

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  25. שלום, אני מתלבט בין רכישה של 3 דגמים של DELL (עלות 3 הדגמים דומה): 1. Vostro 5471 2. Vostro 5370 3. Inspiron 5379 המחשב מיועד לצרכים משרדיים, חשוב שיהיה קל באופן יחסי (ולכן נבחרו דגמים בעלי גודל מסך 13.3"-14") ואמין. לא ברור לי האם ישנה עדיפות ל-Vostro מבחינת אמינות (המפרט נראה זהה ל-Inspiron, אלא שהאחרון כולל גם צג מגע - סוג של יתרון). כמו כן, האם ישנה עדיפות לדגם שמשלב דיסק קשיח SSD 128GB במקביל ל-1TB (איטי יחסית - 5400rpm?)? תודה מראש, ערן

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים