עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Roi Aloosh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד+OC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כול המחשקים האחרונים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) כן, רוצה להגיע לאזור ה4.3+ לפחות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, אני סטודנטית בדרך ללמוד מדעי המחשב ולפי ההתייעצות שלי עם סטודנטים מעליי אני יודעת שאני מחפשת מחשב עם פחות או יותר המפרט הבא: מעבד I5 זיכרון 8GB אחריות שלש שנים קל יחסית טווח המחירים הוא כ3000 שקל. תודה רבה לעוזרים, חג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. כל זה יוצא לי 3400. לפי היצע של עלות ותועלת, מה עלי להחליף\לשפר?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. קניתי את המחשב שמצוין למעלה והמטען ממש ענק וזה מטרד להיסחב איתו ללימודים. המטען ענק כ"כ בגלל הI7? (דגם 2630) אפשר להשיג מטען קטן יותר שמתאים למחשב? איפה? איפה אפשר להשיג סוללה 9 תאים או 12 תאים למחשב בארץ? יש הפרש מחירים משמעותי לעומת חו"ל?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מישהוא ניסה מחשב נייד עם מסך LED במשחקים? האם יש הבדל בחדות התמונה ששוה ללכת על מסך כזה? או שזה יתרון רק בחיסכון בחשמל+בהירות ומה היתרון של הבהירות ומה זה נותן?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Sakura Chan,

שלום, אני מחפשת מפרט למחשב מדיה סנטר בתקציב של סביבות 2,000 ש"ח. המחשב אמור לשמש כמחשב רגיל שיחובר לטלוויזיה לגלישה באתרים, הורדת סרטים ושירים ובעיקר לצפייה ישירה בערוצים שונים היות ואין לנו יס או הוט. חשוב לציין שיש לנו בלו ריי ומקרן קול... אז שיהיו חיבורים מתאימים וכרטיס קול שיתמוך בעניין הזה. אני מעדיפה מפרט עם מעבד של אינטל, אני לא מבינה הרבה אבל אני סומכת עליהם יותר. ובעיקר חשוב המארז, אם אתם יודעים איזה חנויות יש להם מבחרים גדולים אז אשמח לקבל המלצות. תודה רבה מראש, מחכה לעזרתכם!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by אני1,

שלום יש לי vostro של דל ומשום מה כאשר אני לוחץ על לחצן ה- Fn האותיות בצד לא הופכות למספרים (רק עם מחזיקים אותו לחוץ). הבנתי שכדי לפתור את הבעיה צריך להיכנס לביוס. מישהו יודע להדריך אותי איך לעשות את זה ומה לבחור שם? אם זה משנה הדגם הוא vostro 3500. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אז ככה... אני סטודנט ואני מעוניין במחשב נייד שיתן לי את כל מה שהנייח שלי יכול רק בנייד... כי עקב מעבר דירה וכו' אין מחשב נייח אז ככה יש שלושה מתמודדים לכתר: הראשון:MACBOOK AIR 13 הגרסא הבסיסית עם תוספת של 4 GB זכרון פנימי במחיר 1299 דולרים השני:HP ENVY Ultrabook 6t-1000 מה הסיפור של המחשב הזה? הוא טוב? בעד? נגד? השלישי:שבלי כל צל של ספק הוא חזק פה וכמובן הכי סקסי א-ב-ל אני בכל זאת רק סטודנט והוא יקר להרחריד הוא הMACBOOK PRO 15.6 רטינה אז זהו בגדול כל המחשבים נקנים בארה"ב ואני כבר כמה ימים לא יודע במה לבחור... אשמח לשמוע דעות בעד ונגד.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Egozialon,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד AMD RYZEN בארץ. האם כבר מוכרים כאלו מחשבים בארץ מכיוון שלא הצלחתי למצוא. אם כן האם הם משתלמים והיכן אני יכול למצוא כאלו??? תודה

10. Started by matizami,

אהלן חברים. אחרי יותר מחמש שנים הגיע הזמן להחליף מחשב. כל עצה תתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, בטמן, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מחפש לקנות מחשב נייד: מחיר: 3000-4000 ש"ח. מטרת שימוש במחשב: בעיקר עבודה משרדית וצפייה בסרטים. אם אפשר אז גם לשחק במשחקים בינוניים (או כבדים עם הגדרות נמוכות). הכי חשוב שהמחשב יישאר רלוונטי גם אחרי מספר שנים (לפחות לשימוש משרדי וצפייה בסרטים). גודל מסך: סטנדרטי (העיקר שלא יהיה קטן מדי). משקל: לא משנה. סוללה: לא משנה. כונן קשיח: לפחות 500G. חיבורים מיוחדים: כדאי שיהיה HDMI, אבל לא חייב. עוד נושא חשוב: מקלדת. אני ממש שונא מקלדות של ניידים, ואני מעדיף שהמקלדת תהיה כמה שיותר דומה לזו רגילה (לפחות שיהיה הכל בלי בלי הnumpad). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם! צריך את עזרתכם, מחפש בדחיפות מחשב נייד. שימושים: אינטרנט, סרטים עבודה עם וינראר ועדיפות לזה שיהיה כמה שיותר מהיר. יש לי תקציב עד 2500 שקל מה אתם אומרים על המחשבים האלו: הראשון הוא SAMSUNG R540 בעל מעבד I3 370, זכרון 3GB DDR3 ,הארד דיסק 320GB 5400RPM ,יציאת HDMI, מגיע עם ווינדאוז, מסך 15.6 במחיר של 2650 או שיש לי את הDELL 5010 עם אותו מפרט כמו של הסאמסונג רק עם הארד דיסק 250GB וזכרון 2GB DDR3 במחיר של 2400 ש"ח. כולם עם אחריות לשנה על ידי היבואן. הבעיה היחידה שאני לא אוהב את הצבע של הסאמסונג- מן זהב כזה, והדל ממש יפה אבל האם כדאי לקנות מחשב בעל 2GB זכרון לטווח הארוך? האם ווינדוס 7 64BIT יוכל לעבוד על 2GB זכרון? בקשר לנפח בהארד דיסק זה לא ממש משנה כי יש לי כונן נ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני סטודנט ל (ומתעסק ב)עיצוב גרפי. לפני שנתיים מתישות בעבודה על תוכנות של אדובי: פוטושופ, אילוסטרייטור פלאש ואינדיזיין. מצאתי 3 דגמים (מתצוגה) של מחשבים שיתאימו לי ואשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=24551&txt_search=%FA%F6%E5%E2%E4&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=23920&txt_search=%FA%F6%E5%E2%E4&buy=&minprice=0&maxprice=0# http://ksp.co.il/?uin=23457 לכל אחד יתרון שונה ופה אני מתחיל להתבלבל כולם 8 ג'יגה (חלק תופסים את כל הסלוטים וחלק לא) כולם בערך אותו כרטיס מסך (מי טוב יותר, ה GT820 או הGT740??) וכולם פחות …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן.. אז לנובו שיחררו גרסאת ביוס חדשה היום - http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_show_2522.html מי לא מכיר את הבעיה הקשה של ה G550 שהמאוורר פועל\מפסיק (וחוזר חלילה). התקנתי, נראה שהבעיה נפתרה - המאוורר עובד בתצורה נמוכה יותר לאורך זמן. כמובן שהטמפרטורות גבוהות יותר, אבל העינוי של המאוורר כנראה הסתיים.. מקווה לטוב. http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_show_2522.html

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Gil28,

שיהיה קריר לOC וטוב לריבוי משימות ומשחקים כבדים מארז יפה עם חלוןספק מודולרי איכותי... ללא ציוד היקפי ללא מסך... מה דעתכם על זה? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1358 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤524 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤1340 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤334 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤124 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPI ¤436 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 ספק כוח: ENERMAX MODU82+ 525W ¤623 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤237 מחיר סופי: ¤5429 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום אני מעוניין שיהיה לי מחשב שעיקר מטרתו היא להיות שרת הורדות לאימיול, שיפעל 24/7, ויהיה שקט לגמרי בלי חלקים נעים, ופשוט יוריד.. אני לא מעוניין שזה יהיה המחשב העיקרי שעליו אני עובד, אלא משהו נפרד. הדרישה החשובה מזה היא שזה יהיה משהו פאסיבי לגמרי, כלומר בלי מאורר עבור הספק/מעבד, וגם כמובן שיהיה עם כונן SSD ולא כונן מכני. (כדי שאוכל לשים את המחשב הזה בחדר שלי, אבל לא לשמוע אותו אפילו לא קצת) יש לי כמה סוגי מחשבים שחשבתי עליהם. רציתי לדעת אם יש עוד אפשרויות, ומה הייתם ממליצים. 1) אפשרות אחת שחשבתי עליה, היא לקנות מחשב שמבוסס על לוח אם mini-ITX, עם מעבד Atom, ושכולל גוף קירור פאסיבי. במחשבים כאלה הספק הוא חיצוני למחשב, והוא גם בלי מאוורר, כך שזה 100% בלי חלקים נעים. …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by GAL SHAMIS,

יש לי מחשב AMD 2500 לוח של ג'יגה בייט הארדיסק 40 של WD זיכרון 768 כרטיס מסך רדאון 9800XT התקציב שלי 2500 שקל והשימוש הוא בעיקר למשחקים חשבתי על להחליף לוח פלוס מעבד מה אתם אומרים ?! תעזרו לי תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by danielzy,

שלום לכולם, החלטתי לחדש את המערכת הזקנה שלי בשדרוג נחמד כעבור שלוש שנים, התקציב אומנם לא גדול, אבל שימו לב שלא דרוש הרבה.אני מקווה למכור את המעבד, הלוח אם, הזכרונות והספק כח שלי בעבור סכום שקרוב ל 1500 ש"ח, וככה ההוצאה לא תצא גדולה.בד"כ אני חוקר לבד, אבל אני כבר שנים מחוץ לעולם החומרה ולא ממש מעודכן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 (עבור מעבד ללא קירור, לוח אם, זכרונות וספק כח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - בעיקר מנוע Frostbite 2 של Dice כלומר סדרת Battlefield (רעבים מאוד לכח עיבוד) המחשב מחובר למסך 23" של Del…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by eitany245,

שלום,אני צריך את עזרתכם,הכנתי לי מפרט ואני צריך שתגידו לי מה דעתכם עליו. המפרט הוא לגיימינג כבד. [table][tr] [td]מעבד: [/td] [td] Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪840 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪117 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-Z68M-D2H כמות: 1 מחיר: ₪495 [/td][/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] Lancool Midi Tower PC-K59B Black - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪399 [/td][/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪370 [/td][/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] 2Gb DDR3 - 1333 …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לצערי :\ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וכמעט כל משחק חדש שיוצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 22 אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב גיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 1,000 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Dragon Age: Inquisition, The Witcher 3, Fallout 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by choochoo,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש - בעקבות ההוזלה של AMD נראה לי שאחסוך 400 ש"ח ובמקום Core 2 Duo 6300 אקנה X2 3800... ההצעה מ-KSP. המלצות לשינוי/שיפור במפרט או בחנות יתקבלו בברכה. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 670 670 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN9-Ultra AM2, nForce 570 Ultra, DDRII 800, PCI-E 1 585 585 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 550 550 כרטיסי מסך? Point Of View כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E 1 795 795 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H12 x18 Beige 1 175…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אישתי רוצה מחשב נייד וזה לא משאיר לי ברירה... השימוש העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט. פה ושם סרטים (לא HD) , קריאה, צפיה בתמונות, משחקים לא כבדים. לפי מיטב הבנתי כל מחשב נייד היום יכול לספק צרכים אלו. האם זה נכון? מה שחשוב זה גודל מסך של 14-15 אינץ', ושירות של הספק. חיי סוללה אינם חשובים, אבל שלא יהיה פחות משעתיים. המשקל כן חשוב, 3 קילוגרם גג ועדיף כמה שפחות. יש הרבה דגמים של HP, COMPAQ, LENOVO, DELL, ACER, FIJITSU שהינם בתקציב שלי ואני לא יודע אם ההבדלים בינהם משמעותיים לשימושים שלי או לא. איזה מעבד עדיף? האם T4200 הוא המועדף בדגמים הזולים? או לקחת T3400 או סלרון? האם 2GB זכרון יספיק ? האם יש חשיבות למאיץ הגרפי מעבר למאיץ המובנה? או שמאיץ גרפי לא יקר ישפר משמעותית את הצפיה ב…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום אני צריך עזרה במצאית הרכיבים שיש בכותרת יש לי כרטיס מסך R9600XT 256MB ומעבד פנטיום 4 2.8 http://www.geocities.com/gil_dror_batz/w6g.jpg אני אוברקלוקר מתחיל והתקציב שלי הוא 1500 והמקסימום זה 2000 תודה מראש לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.