עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אז לא מזמן ביקשתי מפרט עד 6000 כולל ציוד היקפי, טרחתי הרבה ולבסוף הגעתי למפרט הסופי, רציתי לשמוע מה אתם חושבים, מה יש לשפר או להוסיף. כמו כן להוריד. תודה נ.ב רמקולים,קירור למעבד הם ציוד שהיה חשוב לי להשקיע, ולגבי המסך היו לי התלבטויות רבות, כנראה שאת הדגם הזה אקח, הדרישות לי בנוגע למסך הם 19",מותג עד 1300שקלים. הנה: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX קירור למעבד: SCYTHE NINJA PLUS REV [ .2 - 6 HEAT PIPES CPU COOLER] לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC SONATA III 500W קירור למארז: Arctic Cooling AF12025L 120mm זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32M…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by jermi123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K (ללא ציוד הקפי) ,כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל עריכה גרפית *קלה* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אורות בקטנה מארז יפה (מעדיף צבע כהה) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 10…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מתכוון להחליף את המחשב הנייח הנוכחי שלי שעושה קצת בעיות. הרכבתי מפרט ב-TMS, אשמח לחוות דעת. הצרכים שלי: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב גמיש סביבות 2-3K, מעדיף מחיר נמוך יותר אם אין סיבה ליותר, אבל מוכן אם זה שווה את זה. חריגה רק אם זה cost-effective (לא נראה לי שיש סיבה לעבור את ה-3) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (גלישה, office וכו') + צפייה בוידאו (כולל 4K), לעיתים רחוקות הפעלת תוכנות מתמטיות/קומפילציה ועריכת תמונות חובבנית (לא שיקול מרכזי בבחירת המעבד, אבל כן גרם לי להעדיף 16G זיכרון). לא מתוכנן משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אז הרכבתי מחשב, ההתלבטות שלי היא בתאכלס רק הלוח אם ששמתי. לא מתכנן oc, נטו גיימינג על 1080p( יודע ש1070 זה יותר מדי בשביל זה אבל זה כרטיס שיהיה אצלי הרבה שנים ) * הערה - אין במפרט ssd כי כבר יש לי אחד ואחבר אותו בעצמי מעבד: 879 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 389 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B150M-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 319 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2379 ₪ - * בהרכבת מחשב שלם * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז: 359 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Black - R…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by LeVINCEoN,

מפרט טכני: מעבד: Intel Core i3-370M 2.4GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium מסך: 13.3’’ HD with LED Backlight רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 3GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Intel GMA 4500MHD תקשורת אלחוטית: WiFe 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 8 תאים מימדים: 296x210x25.1 מ"מ (ג x ע x ר) משקל: 1.9 ק"ג, כולל סוללה מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: 3 x USB2.0 HDMI VGA RJ-45 יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים אחריות: אחריות לשנתיים ע"י רונלייט הכי חשוב לי חיי סוללה, וכמובן כמה שיותר חזק יחסית למחיר... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, אני זקוק ליעוץ בבניית מפרט למחשב לעריכת וידאו "חצי מקצועית" - אין צורך במחשב לעריכה נטו, אלא למחשב ביתי חזק מספיק כדי לקודד וידאו ולערוך בתוכנות וגאס ופרימייר. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מיועד לעריכת וקידוד וידאו. שימוש בתוכנות סוני וגאס ופרימייר 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? ניתן לוותר כרגע על כרטיס מסך חזק שיאפשר שימוש בשני מסכים במקביל, אבל חשוב שהלוח אם יתמוך בהרחבה לכזה בעתיד 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קר…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום חברים. המחשב המרכזי (והעתיק -2.4 P4) נמצא בתהליכי הזדקנות מתקדמים, התחיל להרעיש (כנראה שאחד מה-HDD's בהתליכי גסיסה), מתקשה להריץ אקספלורר + מדיה פלייר + אאוטלוק ונראה שזמנו הגיע. המחשב המשני (והעדכני יותר - C2D E6400) יושב בחדרי ללא שימוש (בתהליכי חיבור לרשת) וגם הוא בהתליכי התיישנות. הרעיון - לקנות מחשב חדש עם מעבד סביר (E6300 - לדוג'), לוח אם עדכני (P45 - לדוג'), כרטיס מסך עדכני (HD5770 - לדוג'), HD מוגדל (500 או 750 GB), מארז איכותי וחביב וספק כוח חזק יותר (Enermax טומהאוק 450W - לדוג') ואז לעשות הצלבת רכיבים בין המחשבים... אל הרכיבים החדשים לצרף את המעבד הותיק יותר (E6400. אלא אם תמליצו אחרת) ואת הרכיבים הקיימים (P965, טייפון VX, ראדון X1950PRO, ווסטרן-דיגיטל…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by kakiforu,

שלום אני מחפש מחשב נייד עד 2000 שקל חריגה מקסימלית 300 שקל ראיתי מספר מחשבים אשמח לחוות דעות בנוסף http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882282 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=878847 * מטרות המחשב: ללימודים ומשחקים קלים כמו cs:go (אם יש אופציה להחליף כרטיס מסך בעתיד אשמח לשמוע כי אין לי מושג חח) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב איזה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) משהו בין HD לבין FULL HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchp…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by edentt,

* מטרות המחשב? ל עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים(דיאבלו החדש cod mw3), צפיה בסרטים * גודל המסך? עדיף 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) שהיה HDMI וUSB 3 * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? נראה * כונן Bluray? עדיף שהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שהיה אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בא עם win7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש אני מעדיף שהמחשב היה עם המעבדים החדשים וגם מסך FHD אני רוצה איכות הכי טובה לראות איתה סרטים יש את המ…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מפרט סופי לפני קנייה - חוו דעה האם טוב מספיק? אנא זרקו הערות בצורה חופשית (עניניות) שיפורים והמלצות תודה לכולם!! Cpu Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus Cpu : Amd Athlon Xp 1800 MoBo : Gigabyte 7VAX VIA KT400 Memory : Samsung Original 512mb DDR PC2700 333mhz Hd : WD 80GB 7200 JB SE 8mb cach Sc : Hercules Fortissimo III 7.1 Cd Rom : BenQ 32x10x40 Floppy : Teac 1.44 Floppy Case : Compucase 6919 Black super midi + 300W HEC Monitor : CTX 19' PR960F

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי חברה קניתי מחשב חדש- תגידו לי איך הוא תמורת המחיר: P4 2.4 MSI 850E 256M RDRAM -800 MHZ- MSI GEFORCE 4 TI 4200 64 M AOC 17 " 7KLR FLAT 21H 80G 7200 RPM W/D DVD MSI *16 וכמובן מאז עכבר אופטי מקלדת כונן 1.4 רמקולים ומארז.. כרטיס קול לא הכי משהו אבל הוא 5.1 128 עלה לי 6000 ש"ח...מה אומרים? בדקתי באתרים אחרים והכל עולה בערך אותו הדבר עריכה של biodome: ברוך הבא לפורומים, להבא תקרא את הכללים ותדאג לכותרת עניינית בבקשה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by רז יחזקאל,

איך המחשב הזה: *מעבד-E6600 מחיר-1710 *לוח אם:ASUS PSWDG2 מחיר-1554 *זכרון-CORSAIR DDR2 800 MHZ 1024MB מחיר-994 *כרטיס מסך-ASUS ATI RADEON 1950XTX מחיר-2496 *צורב-ASUS 1608P2 מחיר-243 *מארז+ספק- ANTEC SONATA מחיר-725 *קרור למעבד-156 שקל *דיסק קשיח-W.D 250G WD2500KS מחיר-359 סה"כ:8300 רז

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, CAD, 3D, קצת משחקים ושימושים רגילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solid works, Autodesk Inventor, NX7.5, Mastercam, SolidCam, Autocad סוליד ואינוונטור בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני צריך להכניס 2 מחשבים בקופיגורציה משרדית (אין צורך ב 3D) לארון בעומק ----47 רוחב------35 גובה------50 ס"מ מן הסתם צריך לקחת בחשבון את החיווט מאחורי המחשב הדרישות במפרט הן: תקשורת LAN מהירה יציאת DVI (ואם אפשר HDMI --לא חובה) הרשת תהייה של בין 10-16 מחשבים עם אפשרות ל STREAMER דוגמת POPCORN HOUR או מחשב מרכזי עם כל האודיו וידאו בנוסף מבקש המלצה על מסך 22" לתליה על הקיר (כנו תמונה)החיווט מוכן בקיר! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. שלום רב ! אני מחפש עבורי מחשב נייד עם מסך 15.6 שישמש לצרכים כלליים ומשחקים קלים עכשיו חשבתי עד האייסר 5741g שמגיע עם מעבד i5 430m וכרטיס מסך 5470 הוא עולה בסביבות ה4000 ש"ח או שכדאי לי לקחת את האייסר 5742 שמגיע עם מעבד i5 460 וכרטיס מסך 420m האם המחשבים האלה יספקו את דרישותיי או שכדאי לי להוסיף עוד קצת כסף ולהשקיע במעבד i7

16. שלום, מחפש מחשב נייד (ניח לא אופציה) לאחותי - שימושים משרדיים + פוטושופ יחסית קליל, עריכת תמונות בעיקר. גודל 13-15, לא יותר ולא פחות. עדיפות לאחריות 3 שנים. SSD 256 חובה. זה הדרישות בסיס, מה שמעבר/מסביב, גמיש. תקציב עד 3500 רכישה בארץ בלבד.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם, אני חוזר אליכם פעם נוספת לבניית מפרט מקצועי למחשב. רכשת כבר בעבר בהמלצתם 2 מחשבי עבודה חזקים למקום עבודתי (הרבה תודה לYairZ וBit !) ועכשיו הגיע הזמן לדאוג למחשב אישי בשבילי, אני עובד כיום על מחשב מבוסס q9550 מלפני 6 שנים אז מדובר מבחינתי בקפיצת מדרגה רצינית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, מוזיקה, גיימינג, גרפיקה (photoshop, maya) עריכת וידאו בפרימייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב) במיד…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לפטופ להורים שלי (בני 70) - שימוש:סקייפ/גלישה באינטרנט/אופיס/צפייה בסרטים(מעונין לחשוף אותם לקודי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? FHD זה במק…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Yoniarnon,

שלום, אני רוצה למצוא לחברה שלי נייד עד 3000 שח בערך, חשוב לה שהוא יהיה של לנבו מסך 15.6 ועם וין 10 היא צריכה אותו בעיקר לאינטרנט אופיס וצפייה בסדרות. אשמח להצעות מחיר. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: מתאימה למטרות, פחות קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא בטוח שאני יודע מה זה.. * משקל רצוי? לא קריטי, שיהיה סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עדיפות לכמה שיותר זמן סוללה, אבל לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות ל 1 tb * כונן אופטי: עדיף שיהיה צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. המחשב ישמש לעבודות Office בלבד אלא החלקים שאני חושב שאני ישאיר איתי מהמחשב הישן בשביל להרכיב חדש מסך: MAG 15 הרדיסק: Segate 6.4 Giga כרטיס מסך: Diamond 1 mega כונן סידירום: Sanyo X8 עכבר: Microsof PS/2 מה שאני צריך: מעבד, לוח אם, זכרון, מארז, ספק כוח, מקלדת תעזרו לי בבקשה להרכיב אותו בצורה הזולה ביותר תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yanivganor,

ערב טוב, אחרי לא מעט שיחות עם אנשים (בעיקר עם MCFLY) הגיע הזמן לרכוש מחשב (אני רוצה להזמין מחר). אני מרשה לעצמי להשקיע עד 10,000 ש"ח (אפשר כמובן פחות ) עבור הרכיבים הבאים : 1. מעבד 2. לוח NFORCE3 בלבד 3. זכרונות 1G 4. דיסק קשיח RAPTOR 74G למערכת ההפעלה וכו 5. דיסק קשיח נוסף ל DATA 6. מאוורר למעבד המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות כמו MATLAB ותוכנות לאלמנטים סופיים וכמובן לעבודה משרדית. לא למשחקים ! לא למשחקים ! מאד אשמח להצעתכם והמלצתכם

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. המטרה לקנות מעבד, לוח אם, וזכרון בלבד. גיל המשתמש: 16 תקציב 1600 ש"ח פלוס מינוס. אופציה אחת היא מעבד 64 ביט אבל לא ברור לי אם יש הבדל איכות בין (?AMD Athlon 64 3000+ (S-754 ל-Athlon 64 3000+ (S-939) והאם ההבדל הוא רק באפשרויות שדרוג בעתיד לרעת ה-754(למה בדיוק הכוונה אפשרויות שדרוג בעתיד? במה זה מגביל?). אופציה שניה מבוססת ספרון או אתלון XP, אין לי מושג מה כדאי לקחת באופציה הזאת, ואם היא בכלל כדאית, מחכה להמלצות . לגבי הזכרון, אני מניח שרק 512MB, האם כדאי בשני מודולים או אחד ואם באחד האם זה לא יגביל אותי בהרחבת זכרון אפשרית בעתיד? ראיתי ב-KSP זכרונות 512 זולים, בין 260 ל-500 ש"ח, מה כדאי?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מה דעתכם? מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ¤532 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ¤473 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤405 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000520AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤598 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4850M5 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤303 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED ספק כח HEC …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אוקיי, אחרי הרבה באלגן שעשיתי לכם, והמון עזרה שקיבלתי פה, התבטלה האופציה של לקנות בארה"ב :-\ אין פה את המסך, וגם לא מקלדת ועכבר - אבל חוץ מזה אני רוצה לשמוע חוות דעת. ואם למישהו יש אתר אמריקאי שמקבל כרטיס אשראי ישראלי (ועם כתובת Billing ישראלית - כי NewEgg לא מקבלים) אני אשמח לשמוע. הצרכים הם - גלישה באינטרנט, משחקים מדי פעם, FHD, לחבר את הממיר למחשב/למסך (ולכן כרטיס טלוויזיה)+ להקליט, ספריית וידאו של HD, ושהמחשב יהיה שקט. כדאי להוסיף עוד הארד דיסק? תודה. הנה מפרט שהרכבתי בארץ: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ₪1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ₪698 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Westren Dig…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.