עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by spiritus asper,

מדובר ב Lenovo T61 במצב Open Box שמגיע עם אחריות לשנתיים, המחיר: 3500 שקלים יש אפשרות לשדרג את הכונן האופטי לצורב DVD ב 130 שקלים איך נראה לכם המפרט? אולי פספסתי כאן משהו חשוב? יצרן IBM דגם T61 מעבד Dual core 2 T7100 דיסק קשיח 250GB SATA 5400RPM זכרון פנימי DDR2 2 GB כונן תקליטורים DVD + CDRW (קומבו) גודל מסך 14.1'' רחב, מאט משקל 2.2 ק"ג כרטיס מסך NVIDIA Quadro NVS 140M - 256MB (סך הכל 512mb) יציאות USB 3 רישיון מערכת הפעלה Microsoft® Windows® vista ניתן להחליף לXP ללא תוספת תשלום זמן סוללה 3-4 שעות תוספות (ברוב תתי הדגמים) רשת אלחוטית, Bluetooth סוללה: 6 תאים תודה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  2. מעבד AMD Athlon II X4 630 Box ₪554 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX630WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-770T-USB3 ₪482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38493U כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪421 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Silverline ₪652 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996768 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5450 Silent 512MB DDR3 PCIe ₪275 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5450H1 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 342 ₪168 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=80320-100-34 ספק כח Seasonic SS-400E…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  3. מטרות המחשב? לימודים (מדעי המחשב), תכנות, גיימינג קל ושימוש כללי * גודל המסך? 13-14 אינץ' * רזולוציית המסך? 720p ומעלה * משקל רצוי? לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא במיוחד * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כדאי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא צריך מחשב עמיד שישרת אותי לפחות שנתיים- שלוש. אפשר להתגמש קצת בתקציב. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by kheled,

שלום אני מעוניין לחבר רמקולים 5.1 לנייד DELL INSPARION 9400 אך למחשב אין יציאות ל 5.1 ואני רוצה כרטיס קול חיצוני דרך USB כדי לחבר רמקולים של לוגיטק האם זה כדאי ? יעשה בעיות? והכי חשוב יהיה לי סראונד? תודה מיכאל

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  5. המחשב אמור לשמש כמחשב ביתי המשמש בעיקר לישומי אופיס/אינטרנט ולמשחקים. מחשב שניתן יהיה לשדרג , ושיהווה פשרה סבירה בין הצרכים דהיום לצורחים של המחר -הילדים גדלים , לא ? אוברקלוק מתון יתקבל בברכה. להלן המפרט שקיבלתי: - מעבד פנטיום 4 2.8GHrz 775 2 מ"ב (533 מהר"ץ) פרסקוט (אחריות לכל החיים. (אחריות ל 3 שנים) - לוח אם אינטל 3 שנות אחריות. Intel® Desktop Board D101GGC Features = Form Factor microATX (9.60 inches by 8.60 inches [243.84 mm by 218.44 mm]) Processor Support for an Intel® Pentium® 4 Processor in an LGA775 - זיכרון 512 מ"ב זיכרונות 400 מהר"ץ DDR (אחריות לכל החיים) - כונן קשיח 80 ג"ב WD 7200 JB 8MB SATA UDMA. (3 שנות אחריות) - בקר כניסות/י…

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by אביטל,

שלום! אני לקראת קניה של מחשב חדש במלואו ואני צריכה עזרה במפרט אם תוכלו לתת לי כמה הצעות שלפי דעתכם טובות. כל מי שיכול לעזור יתקבל בשמחה! המחשב מיועד לבית- למשחקים (לא מטורפים), עבודה וכל מיני תוכנות שוטפות (גם פוטושופ ואדובים למיניהם). בסה"כ לא דברים יותר מדי יוצאים מהכלל, דיי סטנדרטי, אבל טיפה יותר מהממוצע. הסכום הרצוי הוא בין 3000-4000 ש"ח. אני רואה שאת רוב החלקים אני יכולה להבין באמת פה וברשת בכלל אבל יותר חשוב לי לדעת בסופו של דבר איפה לבדוק בשטח, באיזה חנויות? מה עדיף-רשתות גדולות או חנויות קטנות? על מי הכי טוב לסמוך? מה גודל האחריות שאני צריכה לקבל וכו'.. אם אתם יודעים על חנויות ספציפיות זה אפילו יעזור לי יותר. תודה רבה לכל העוזרים והלוקחים חלק!!! אביטל.

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by shlomi8,

שלום לכולם, אני לפני קניית המחשב הנ''ל ואני קצת חושש. אני מעוניין במחשב שיתאפשר לי לעשות בו הכל (משחקים,אינטרנט ,יצירת מוזיקה), העניין שמדאיג אותי הוא החום והבלאי של המחשב שנובע מכך. אין לי מושג במחשבים ניידים ורציתי לדעת אם החום שנובע מהכרטיס מסך (שנחשב חזק במחשב הנ''ל) זה באמת דבר שיהיה מורגש ויפריע לי להשתמש בו באופן שוטף (גם כשאני לא משחק)? מחשבים ניידים עם כרטיסי מסך נפרדים נוטים להתקלקל יותר מהר מאחרים? איך אוכל לקנות מבלי להצטער? תודה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. המחשב הוא בעיקרון לאחותי ככה שהיא לא תשחק במשחקים רציינים כמו CRYSIS ודברים כאלה אלה יותר דברים בסיגנון כמו SIMS עכשיו כמה נקודות חשובות: *המחשב לא יעבור OC * לא יהיו תוכנות כבדות אלא דברים יותר בנאליים כמו ICQ MESSENGER EMULE.... *סביר להניח שגם אני ישחק בו מדי פעם אז שיוכל לסחוב משחקים כמו CS PES NFS... *הקאצ' הוא שאני חייב את המפרט מהחנות הזאת : www.logicpc.co.il מסיבות שלי. תודה רבה על העזרה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by BlackSheep,

ספק כוח: Enermax EG365P-VE ATX Ver.1.3 FMA Series הארדיסק: Maxtor 120GB 8MB 7200RPM זיכרון: Corsair TWINX 512 PC3200 2*256 DDR 400 מעבד: AMD Athlon 64 3500 (S-939) BOX קירור מעבד: Zalman CNPS7000B-Cu כרטיס מסך: Albatron GeForce 6800Ultra 256BIT DDR3 256MB לוח אם: Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra S-939 העכבר, המקלדת, המארז והמסך לא משנים. מה דעתכם? * זה לעוד 6 חודשים P:

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  10. מעבד 930D לוח אם של msi או asus, עוד לא יודע איזה זיכרון 512 מהירות 533 שתי סטיקים האקד דיסק 160 WD כרטיס מסך 7600 או GT או GS מארז וספק ב-400 שקל לא יודע איזה לא מתוכנן OC

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא הרבה), תכנות, סרטים (HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - כל הזמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא משהו כבד במיוחד. (יש לי כבר כרטיס מסך ואני לא רוצה להחליף אותו כרגע..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 24 אינץ ובשביל לראות סרטים מסך 32 אינץ -לאילו הגדרות…

12. Started by devek,

שלום אני צריך מפרט טוב למחשב +מסך 20-22 איטץ שיריץ משחקים טובים אולי הדרישות נשמעות קצת הזויות יחסית לסכום אבל תנו לי את המפרט הכי טוב שיכול להיות תודה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  13. Started by elada22,

dell vostro (לא יודע את הדגם המדוייק) נקנה בארה"ב לפני כשנה מאז גם נדפקה טעינת הסוללה ואפשר לעבוד רק עם מטען יש אפשרות לתקן אותו פה בארץ במסגרת האחריות? לא בעיה להשיג את הקבלה אני יכול להזמין מאיביי את המסך ולהרכיב לבד אבל אני צריך לדעת שאני מזמין את הדגם המדוייק של המסך אם אפשר עזרה אני מאוד אעריך את זה תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. לאחר הרבה מאוד התלבטויות, גיבשתי לי את המפרט מחשב הזה(המחשב ישמש בעיקר למשחקים ותוכנות שונות): CPU: Athlon XP 2400 + cooper fan(690nis) mb: Asus A7V 8X-X(KT 400),DDR400(570nis) RAM: 512MB DDR400 Kingston(630nis) Graphics Card: Radeon9500Pro TV, DVI 128MB(1130nis) Sound Card: Creative 6.1 audigy(470nis) HD: Western Digital 80GB 7200rpm ATA100 8MB buffer(610) DVD/CD-ROM: Toshiba x16(240nis) Floppy : Citizen 1.44(50nis) CD R/RW: LG 52x24x52(280nis) Case: ATX FullTower P4 500W 3fan(470) subtotal: 5140nis האם המפרט טוב? האם שווה להשקיע 5140 ש"ח בשביל המחשב הזה או שכדאי להצטמצם בפריטים שונים? אני אשמח לקבל תגובות על המפרט והצעות לשיפור.... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Shay08,

מי יכול לבנות לי מפרט בין 3000 ל3500 לא כולל מסך שיתאים לרוב לגלישה וקצת למשחקים בסיסים כמו פיפא GTA וכ"ד מבוסס על מעבד INTEL וכרטיס מסך של nVidia תודה מראש ואם ניתן גם לציין מקום טוב וממולץ לקנות ממנו נ.ב. ראיתי את המפרט הנ"ל מה דעתכם מעבד סוג מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box מהירות מעבד: 3.0GHz לוח אם חברה ודגם: DFI BloodIron P35-T2L CHIPSET: P35 זיכרון יצרן ודגם: G.Skill נפח+מהירות: G.Skill DDR2 2048MB (1024MBX2) 800MHz CL 5-5-5-15 דיסק קשיח יצרן ודגם: Seagate נפח ומהירות: 320GB 7200RPM 16MB כרטיס מסך יצרן ודגם: Club3D nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe כמות זיכרון: 512MB כונן אופטי יצרן ודגם: צורב Sony Nec - Optiarc AD-7220S X22 SATA Black DVD מהירות ומ…

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by CroCoDile,

לפני שאני הולך וקונה את המפרט המומלץ מהאתר למחשב גיימינג מתקדם, הייתי רוצה לברר האם אפשר וכדאי לשדרג אותו מעט בלי להיסחף להוצאה כספית גבוהה מידי של יותר מעוד 500 ש"ח. זה המפרט המדובר: [TABLE=width: 1035] [TR=class: firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i5-4460 3.2Ghz Tray[/TD] [TD=class: price]850 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD=class: part]פתרונות קירור למעבד[/TD] [TD=class: model]Arctic Freezer 7 Pro / i11 or Scythe Katana 3/4[/TD] [TD=class: price]130 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class…

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  17. שלום, קיבלתי היום את המחשב החדש שקניתי! בין שאר הרכיבים של המחשב, הוצאתי: 323 ש"ח על ספק ENERMAX LIBERTY 400W 276 ש"ח על קירור למעבד ThermalRight Ultra 120 extreme 77 ש"ח על מאוורר לגוף קירור של המעבד Minibea Scythe 120mm 395 ש"ח על מארז CoolerMaster 690 סך הכל: 1071 ש"ח רק על מוצרי קירור ושקט וקיבלתי מחשב כל-כך רועש שאני בספק אם אפילו הגרוטאה הקודמת שהיתה לי שעליה שילמתי 1000 ש"ח הכל כולל הכל לא היתה שקטה יותר!!! מחר אתקשר לחנות להחליף את המארז וכל המאווררים... כן כן, כל המאווררים רועשים, גם אלה של המארז וגם המאוורר של המעבד! אבקש המלצותיכם - למה להחליף שבאמת יהיה שקט??? אני ממש מאוכזב כי אשכרה שילמתי על מארז שלא יותר איכותי ממארז גנרי של 100 שקל! ושלא נדבר על איכות המ…

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by smoke_man,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by נבון,

אני לכ כל כך מבין במחשבים ולכן אני אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? בגודל הסטנדרטי שיש * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל מהממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, 5 שעות זה המינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) מה שיאפשר חיבור למקרן * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיפות למשהו מהיר, לא צריך עם הרבה זיכרון משום שרוב הזמן יריץ אופיס ומסמכים * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Max Payne 3 Far cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם. אני מחפש להזמין מחשב בארה"ב, עד 1,400 דולר. המטרה העיקרית היא תכנות, עבודה, אימייל.. בהתחלה הייתי נעול היטב על ה T61, במיוחד כיוון שללנובו יש עכשיו 25 אחוז הנחה באתר. אבל... אז ראיתי שאין לו אפילו svideo מה שהפריע לי מאוד... אני רוצה להשתמש במחשב גם לסרטים. נכון - יש כבלים ממירים. השאלה האם הכרטיס הגרפי יכול בכלל לזהות טלוויזיה מחוברת ולהתאים את הרזולוציה? אני בספק. ראיתי גם את ה dell vostro 1500, עם אי אלו הגדרות משופרות. ראיתי את ה sony vaio FZ4000, נראה חמוד, אבל למה לעזאזל הוא כ"כ יקר? אותן ההגדרות יצאו בערך 1500 דולר כולל מס בארה"ב. אני מתכוון לשלוח למישהו שאני מכיר בארה"ב, והוא ישלח לי ב UPS לארץ. משלוח = 80 דולר. מסים = 15.5%!! כלומר - רק מע"מ. איך אני…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולכם,אני הרבה זמן מתלבט אם לקנות מחשב חדש בסביבות 4500,או שאולי עדיף רק לשדרג את המחשב המפרט הנוכחי הוא: E6750 MSI P6N SLI 8800GTS 320 2GB 800MHZ ENERMAX 420W raidmax sagitta samsung 2333sw תודה

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  23. לחבר שלי.. שרוצה מחשב לגיימר עם אופציה לאוברקלוק קל (אם בכלל) למעבד ואוברקלוק לכרטיס מסך.. התקציב עד 6500 למזומן (בלי לחרוג), ללא ציוד הקפי או מסך.. זה מה שהרכבתי כרגע בשבילו.. (המעבד מ-KSP וכל שאר המפרט מנועה..) יש הצעות או שינויים במפרט? AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N Neo4-F NFORCE4 TWINMOS DDR 512MB 400mhz x2 WD 120/7200 SATA 8MB POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X כונן דיסקטים 1.44 ANTEC SLK3700AMB Arctic-Cooling ATI Silencer 5 REV2 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN הרכבת מחשב חדש סה"ך למזומן 6505.. שווה?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Blue Eyes,

מחפש מחשב נייד לקחת לצבא. מסך נורמאלי, סוחב סרטים ואפשר גם משחקים. עדיף פונקציית WI-FI, BLUETOOTH ושאר הדברים שמחשבים מציעים. מעדיף Dual Core 2 אשמח לקבל המלצה לדגם.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  25. קומפלט זה כמובן המחשב עם כל הציוד ההיקפי (מקלדת עכבר מסך 19 דק ורמקולים) עקרונית המחשב הוא למשחקים אבל גם לשימושים יותר פשוטים בנוסף, חשבתי על TMS כחנות לקנות ממנה למרות המרחק הפיזי, כי היא יחסית זולה עם OC והרכבה כמעט חינם וביקורות טובות... אבל אם חנות אחרת אז שהכל יהיה מאותה חנות, אני לא מתכוון להתרוצץ בשביל לקנות X מסוג Y כי אין אותו ב Z... תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.