עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב , הגיע הזמן להחליף את המחשב נייד שלי באחד חדש, האמת שאני לא כל כך מבין בתחום קראתי קצת פוסטים בפורום והייתי רוצה להעזר בכם על מנת למצוא מחשב נייד שיתאים לי * מטרות המחשב: לימודים (הנדסת מכונות ) - הרצת תוכנות כבדות כמו מאלטאב, צפייה בסרטים hd (וחיבור לטלוויזיה), קצת משחקים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא כל כך יודע מזה, ניסיתי לקרוא, זה נחוץ לדעתכם? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים אחריות- לא חייב בינלאומי * האם בתקציב …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Mokin Steam,

מחשבים ניידים אשמח לעזרתכם, מחפש מחשב נייד עד 7 אלף. נוצר על-ידי Mokin Steam בתאריך, ביום רביעי בשעה 16:52 4 תגובות בדיון זה Mokin Steam 0 משתמש רשום 3 פורסם רביעי בשעה 16:52 (נערך) · שלום לכולם, שמי דניס, …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. בן שנה וחצי. מארז Fractal Design 3000 כרטיס מסך GTX 670 OC 2GB מעבד i7 2600 OC 4.3Ghz כונן SSD 128GB כונן קשיח 2TB מאוורר Scythe Mugen 3 לוח אם MSI Z774-43 עדיין באחריות ב-TMS. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - אה כן, וזיכרון 8 ג'יגה. - - - תגובה אוחדה: - - - ספק כוח 520 או 600 לא בטוח, זה היה מזמן.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by choochoo,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש - בעקבות ההוזלה של AMD נראה לי שאחסוך 400 ש"ח ובמקום Core 2 Duo 6300 אקנה X2 3800... ההצעה מ-KSP. המלצות לשינוי/שיפור במפרט או בחנות יתקבלו בברכה. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 670 670 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN9-Ultra AM2, nForce 570 Ultra, DDRII 800, PCI-E 1 585 585 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 550 550 כרטיסי מסך? Point Of View כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E 1 795 795 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H12 x18 Beige 1 175…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש , אני מעוניין שהמחשב יהיה טוב למשחקים כולל תמיכה ב-Windows Vista , וכמובן שהכ.מסך יתמוך DX10. *חייב לכלול מסך - 19 אינץ' לא יותר. לא צריך ציוד היקפי דוגמת עכבר ומקלדת ורמקולים. הצעה : מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית אינטל מקורי-DP35DPM DRAGONTAIL INTEL P-35 1333MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600/8M CHCHE-לביצועים מעולם אחר 2048MB PC8500/HYPER MEMORY-1066MHZ-kingston -למהירות מסחררת FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-320GB SATA II 16M-נפח איחסון אין סופי כונן-SAMSUNG DVDRW X20 S.ATA-הצורב המהיר בעולם בטכנולוגיית S.ATA אני לא סגור על לוח האם ורוצה לדעת האם הלוח אם תומ…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך לימודי מדעי המחשב (תכנות וכו) ביכולתי לקנות אותו השבוע בארה״ב אך מוכן גם לדחות במעט אם יש צורך. קראתי את המדריכים שעזרו לי לקבל כיוון, אם כי אני בעיקר מעוניין במחשב חזק ויציב אשר יוכל לעמוד יפה מבחינה טכנולוגית גם עוד שנתיים שלוש. כמו ואנטנה מעוניין שיהיה מסוגל גם לעמוד בעריכת וידאו מדי פעם. קראתי בפורום על מבצעים של מחשבי לנובו, במידה והם אכן כאלה כדאיים אני מוכן לחכות עם הרכישה ולהמתין להרכבה (כיוון שאעזוב את ארהב בסוף השבוע). בהקשר לכך - האם את כל המבצעים האלו ניתן להזמין רק באינטרנט (עם זמן הרכבה ומשלוח ארוך יחסי) התקציב הוא בסביבות 1000$ אך מוכן גם להשקיע יותר כדי למצוא את התמורה הנכונה להשקעה בודק ברצינות אופצייה של אולטרה בוק…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, רכשתי את המוצרים הבאים על מנת להרכיב מחשב נייח לגיימינג. יש ברשותי מסך. מעבד Intel Core i5-6600 לוח אם GA-H170M-D3H-GSM SSD Intel® SSD 540s Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, TLC) זכרון HyperX Savage 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 2133 Desktop Memory 1. איזה מארז מומלץ לקנות עבור הרכיבים הנ"ל? 2. אילו עוד אביזרים אני צריך? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by lesForce,

שלום לכולם קניתי נייד של dell מדגם vostro 5480: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=27337&txt_search=5480&buy=&minprice=0&maxprice=0 ולצערי המסך מגע מזהה נגיעות כאשר אני בכלל לא נוגע במסך. סרטון שממחיש את הבעיה: מה שניסתי לעשות זה לשחזר את הוינדוס לברירת מחדל, וגם החלפתי את הדרייבר לזה של מיקרוסופט ועדיין הבעיה נמשכת. לפני שאני פונה לאחריות, רציתי לשאול אם למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? אם זו בעיה בחומרה זה די מבאס כי אני לא אוהב שפותחים את המחשב ומנסים לסדר שם דברים, בטח לא במחשב חדש

9. היי, אני אמור להתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוניברסיטה הפתוחה ואני צריך לקנות מחשב נייד אך אין לי מושג מה לחפש. האם הלימודים האלו דורשים מחשב חזק? אני מניח שלא טוב מסך קטן מידי כי אני אמור לראות הרבה הרצאות בוידאו. אין לי הרבה להשקיע בזה אבל אני ישלם מה שצריך כדי לא להתאכזב, אבל אני לא יודע איזה רמה של מחירים אני אמור לחפש בכלל. אתם יכולים לתת לי כיוון, כדי שאני ידע איזה מפרט לבקש? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש למשחקים ולעבודה יום יומית. הדגש פה על חומרה איכותית שתאפשר להרכיב מחשב שקט, אבל יחד עם זאת אשמח להימנע מהתחממות יתר (מה שהיה לי במחשב הישן, שגם שם ניסיתי לבנות מפרט שקט). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 3K (יש לי כבר חלק מרכיבים,בפירוט למטה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציה 1080P, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD - samsung ev…

11. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי, הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב למולטי טאסקינג (הורדות, פוטושופ, גלישה, תכנות, סרטים - בו-זמנית) עד 5K. אפשר יותר ואפשר פחות. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5K במזומן אפשר לגלוש ויהיה נחמד אם זה יצא פחות 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים -בינוניים, סרטים, הורדות (טורנטים וHTTP בו-זמנית), עריכה גרפית (דו-מימד בעיקר) לפעמים בו-זמנית (רוצה שירוץ חלק) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר ומקלדת אלחוטיים - איכותיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, אבל רצוי חנות באיזור אשדוד או ת"א 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של ה…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, (עדכון) ויתרתי על רמת שקט 7 כי זה סתם יוצא יקר.. אפשר רק חו"ד על המפרט שהרכבתי? תודה! לעניין: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by v83,

שלום, לאחרונה התחלתי קורס MCITP מחפש מחשב עד 10K לצורכי וירטואליזציה בהמשך קומפיילרים ומשחקים. מה שחשוב שיהיה לוח אם איכותי זכרונות וכמה שיותר סלוטיים על הלוח אם. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה +תכנות+משחקים חדשים וסרטים באיכות HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ולפרנסה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן,רק בלי מערכת הפעלה. 4. האם יש רכיב בו א…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג מ-3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מעבדה VM של מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).VMware עם server 2003\2008 (כ-8 שרתים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? של המעבד, אין צורך בכרטיס גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by RoD,

גרר למה שילבתם ת'נושאים? זה תקציב שונה ועכשיו צריך לעבור על שלוש עמודים בשביל להגיע למה שרציתי להראות..

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני סטודנט להנדסה מכנית, עובד עם תוכנות בעיקרן - solidworks, autocad, visual studio מעבר לזה קצת סרטים, גלישה באינטרנט, ותמלילים (מסמכים באופיס). מעבר לכך אני עובד בזמני הפנוי גם קצת עם פוטושופ. ועכשיו לפי השאלון: * גודל המסך? הכי טוב לדעתי 13.3 אבל גם 14 יכול להיות אופציה * משקל רצוי? כמה שפחות - חובה פחות מ-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיך כמה שיותר ארוך - למרות שמעבר ל-3 וחצי שעות אמור להספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיפות ל-HDMI אבל לא חובה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? פחות רלוונטי - יש כונן חיצוני, עדיפות כונן SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by INFERNO,

Athlon Xp 2000 + 550 nis Gigabyte GA-7vax 532 nis Micron DDR 512 333 Mhz 750 nis עכשיו כל מה שחסר לי זה קולר (משהו נורמלי עד 130 ש"ח) מארז (350 או 300 WATT) וכרטיס מסך (משהו חזק !! ) בתודות INFERNO

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, כמו שכתוב בכותרת די דחוף לי לקבל תשובה עוד היום או מחר בבוקר! היה מפרט מצויין שאני הכנתי בעזרתכם מנעה מחשבים,אבל אבא ואח שלי(הארנק והנודניק שמקבל תמחשב,בהתאמה) החליטו על דעת עצמם לעשות היום תהזמנה בKSP והיא: NEC 3540 A מארז ג'נרי מכוער(עם ספק ג'נרי) וניס 3000+ טווינמוס 512MB PC3200 מעאפן (סטיק אחד) מסך דוחה של מאג WD 80 GIG S-ARA GB 6600 GT GB K8NF - 9 מגעיל האם יש איזושהי תקווה לאוברקלוק(ברוב טיפשותם הם ביקשו ת'סטפינג החדש,למרות שבפירוש אמרתי להם שבוע 17 או 23 ומעלה,האם כדאי להחליף?(1))? הכרטיס מסך לא נראה טוב לOC(האם כדאי להחליף לXFX?(2) הזכרון נראה מעאפן בטירוף,אין לי מושג איזה צ'יפ יש לו(האם כדאי להחליך (3)?) הלוח-אם מפחיד אותי לאללה,הוא נראה אחד מהלוחות האלה ש…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש לא כולל מסך,ציוד הקפי,ארד דיסק,וצורב. אני לא "גיימר" אבל משחק פה ושםם.. אז לא צריך הכי טוב שיש...מריץ ויסטה.. מעוניין באינטל בלבד OC בעתיד,עד 5 אלף שקלים. תודה רבה..

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 3,0 Ghz (800MHz, 2MB, S775, 64bit) 1550 1 1550 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AA8XE Fata1ty 1330 1 1330 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB A-DATA 580 2 1160 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E 2700 1 2700 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 540 1 540 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG X16 150 1 150 מסכים? SONY Price Units Total TFT 17'' SDM S-73 (Silver) 1980 1 1980 Total price 9450 ¤ מה דעתכם ???? לגבי המסך יש לי כבר מסך כזה ואני מאוד מרוצה ממ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, אני סטודנט בן 16, אני צריך לקנות מחשב נייד ללימודים + שימוש אישי , אין לי ידע רחב, אבל אני קראתי כתבה ומצאתי את המחשב הנייד : Packard Bell EasyNote TJ75-JO-200IL http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8333&perur= במחיר 4500 ש"ח, השאלה - האם כדאי לי , ואם כן היכן אני אמצא אותו . חשוב לי סרטים, יציאות (HDMI&VGA), ואי-פיי , 320GB או 500GB, מוסיקה, מסך טוב, זיכרון, צבע שחור/כסוף (נורמלי), סוללה חזקה לא חשוב לי - במשחקים אני לא נוגע, אולי סוליטר מידי פעם, משקל (התאמנתי מספיק בשביל זה) תודה מראש, ליאב Facebook - Liav Eliyahu

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB Sunbeam Transformer BLACK Thermaltake 400Watt XP480 BULK G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL WD 250X2 7200PM DFI ultra-D TT ביג טייפון המחשב למשחקים כבדים ולOC למעבד ולכרטיס מסך - מעבד OC קטן ל2400 והכרטיס מסך בשאיפה לX850XTPE המלצות שינוי משהו ? תודה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אוקיי, אחרי הרבה באלגן שעשיתי לכם, והמון עזרה שקיבלתי פה, התבטלה האופציה של לקנות בארה"ב :-\ אין פה את המסך, וגם לא מקלדת ועכבר - אבל חוץ מזה אני רוצה לשמוע חוות דעת. ואם למישהו יש אתר אמריקאי שמקבל כרטיס אשראי ישראלי (ועם כתובת Billing ישראלית - כי NewEgg לא מקבלים) אני אשמח לשמוע. הצרכים הם - גלישה באינטרנט, משחקים מדי פעם, FHD, לחבר את הממיר למחשב/למסך (ולכן כרטיס טלוויזיה)+ להקליט, ספריית וידאו של HD, ושהמחשב יהיה שקט. כדאי להוסיף עוד הארד דיסק? תודה. הנה מפרט שהרכבתי בארץ: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ₪1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ₪698 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Westren Dig…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי, רציתי לברר משהו איתכם, יש לי מחשב נייד של אסוס (G73) והוא מגיע עם מערכת הפעלה מובנית בהארד דיסק שמגיע עם המחשב. החלטתי להחליף לא מזמן את ההארד דיסק המכני שמגיע עם המחשב ל-SSD. עכשיו אין לי את האפשרות להתקין מערכת ההפעלה דרך הריקברי יותר אז פניתי לאסוס בשביל לקבל דיסק של ווינדוס, כמו שהתמיכה של מיקרוסופט הורתה לי לעשות. אסוס אמרו לי שאם החלפתי הארד דיסק אני צריך לקנות מערכת הפעלה חדשה, אין אפשרות לקבל דיסק. השאלה היא האם זה נכון או שנפלתי על נציג אידיוט, כי זה ממש נשמע לי לא הגיוני... השיחה שלי עם נציג אסוס ישראל לפניכם: " שלום, זהו מרכז השירות המקוון של אסוס.שמי הוא Gilad. כיצד אוכל לסייע לך? 16:11 היי 16:11 שלום ליאור 16:11 ברשותי מחשב נייד של אסוס, החלפתי לו …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.