עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shaulr,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד שקניתי אותו עם מערכת הפעלה ויסטה. אני מעוניין לפרמט ולהתקין windows 7 . האם זה אפשרי ? האם אין סיכון ? תודה מראש שאול

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש לא כולל מסך,ציוד הקפי,ארד דיסק,וצורב. אני לא "גיימר" אבל משחק פה ושםם.. אז לא צריך הכי טוב שיש...מריץ ויסטה.. מעוניין באינטל בלבד OC בעתיד,עד 5 אלף שקלים. תודה רבה..

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אז ככה, אני האמת דיי מבולבל, יש לי ידע בחומרה אבל עדיין השוק מטורף ואני רוצה לבחור נכון בתקציב שיש לי. כמובן שאני רוצה לקבל יותר בפחות, אבל אני רוצה מחשב חזק שייתן לו מענה גם בעתיד. אז השאלה הראשונה, האם מעבד של אינטל I9 או AMD? איזה כרטיס מסך לקנות? זיכרון RAM 32 GB? זיכרון קשיח 1TB או 2TB? אני רוצה לרכוש את המחשב באילת, וחשבתי על רשתות מוכרות כגון: באג, אייבורי, קי.אס.פי צריך גם מסך של 27 אינץ תסבירו לי את נושא ההרצים במסך ובמחשב, איך אני מגיע ל-FPS גבוה? האם פיספסתי משהו? והתקציב הוא עד 6,000 ש"ח מודה מראש לעונים, חג שמח

4. 1.התקציב מקסימאלי - אם כי תתכן גמישות קלה למפרט שיהיה מיטבי בשבילי . 2.עבודה מישרדית - גיליונות אקסל מרובי נתונים ונוסחאות כ100 מגה גודלם+ תוכנות נוספות פתוחות במקביל + מספר דפדפנים פתוחים בו זמנית. כמו כן המחשב ישמש גם לגיימינג קל עד בינוני אך לא חשובה לי הרזולוציה הכי גבוהה או ההגדרות הגבוהות ביותר של המשחק. כמו כן צפיה בסרטים. 3.דרוש מסך . 4.חוץ מכונן דיסקטים צריך הכל . 5.--- 6.השקט חשוב ברמה 6-7 אם עוד ישאר משהו מהתקציב אשמח ששימושו יהיה למחשב שקט יותר. 7.לא מתוכנן במחשב אוברקלוק 8.אין צורך בהרכבה בחנות,יש מי שמרכיב לי, כ"כ אין צורך במערכת הפעלה. 9.אני גר בבני ברק ויש לי את אייבורי ו-KSP בסביבה,אבל הבנתי שהם לא כאלה מומלצים,כך שאשמח לשמוע את דעתכם ל…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעיקרון לא, אלא אם יש הצעה ממש כדאית עד 300 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? *תרגול וירטואליזציה (vmware, hyper-V, exchange, windows server 2008 / 2012) *תיכנות (visual studio ו-netbeans). *צפייה בסרטים, תכני HD. - יש ברשותי מסך Dell U2312HM (גודל 23" ורזולוציה של 1920 על 1080). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום חברים , מנסה לבנות לאח שלי מחשב לגימינג בסיסי + מסך סביב ה 3500 . כמה שמנסה , לא מצליח לעמוד בתקציב . הנה מפרט שניסיתי , שחורג כבר מהתקציב ועוד לא הכנסו כאן מקלדת ועכבר + כרטיס רשת אלחוטי. אשמח לקבל כל עזרה בכיוון התקציב . תודה מראש, דרור .

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by v83,

שלום, לאחרונה התחלתי קורס MCITP מחפש מחשב עד 10K לצורכי וירטואליזציה בהמשך קומפיילרים ומשחקים. מה שחשוב שיהיה לוח אם איכותי זכרונות וכמה שיותר סלוטיים על הלוח אם. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה +תכנות+משחקים חדשים וסרטים באיכות HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ולפרנסה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן,רק בלי מערכת הפעלה. 4. האם יש רכיב בו א…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. האם רק למחשבי LENOVO? איך הנקודה הזאת נקראת על מנת שאוכל לחפש מחשבים עימה ביתר קלות ואיזה חברות מספקות ניידים עם האמצעי הזה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by MPTG,

שלום לכולם, הרכבתי את המפרט הזה ורציתי לקבל את חוות דעתכם: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12296 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 כרטיסי מסך: GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12064 מארזים: Antec One Hundr…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Hitman_47,

אני רוצה מחשב טוב למישחקים בעיקר והרבה עבודות רשת אני רוצה כמובן ללכת על AMD 64 הציאו לי את המחשב הזה אבל אני לא כלכך מבין עם הלוח טוב או לא אז עם זה טוב ועם למישהו יש עוד הצאות תודה ... Athlon64 3800+ (S-939) 2100 ש"ח לוח אם: ASUS ! A8V-Deluxe (s939) SataRaid, No WiF 720ש"ח זיכון DDR 400 512MB 400MHz V-DATA? 260ש"ח כרטיס מסך ASUS ! TD 256MB DVI,TV,PCI-E? 6800 2348ש"ח דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD? 510ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Computer: Processor: 670, 90nm, 2M L2, NA, 3.80 GHz, 800 MHz FSB, HTI, EM64T, FC-LGA. Motherboard: Asus P5WD2 Premium Memory: Two of: Kingston DDR2 512MB PC4200 533Mhz, on Dual channel Graphic card: Gainward 2400PCX GeForce 6800GT 256MB PCI-E DVI H.D: WD 250GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD2500JD DVD-RW: SUPER MULTI DVD REWRITER GSA4165B LG Floppy: Sony Floppy 1.44MB Package: JNC BOND H7650 תודה מראש לעונים נ.ב: אני לא רוצה AMD רק אינטל

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. חשוב לי שהמסך יהיה 24" ושאפשר יהיה לחבר שני מסכים לכרטיס המסך. חשוב שהמארז יהיה שקט וחסין לאבק (יחסית... שאני לא אצטרך לפתוח אותו כל שבועיים ולהוציא קילו אבק). שיהיה מקום לפחות ל 2 כוננים קשיחים, רצוי 3. אני צריך גם רמקולים, מקלדת ועכבר. אה ואם אפשר להכניס כונן SSD בתקציב או לפחות קרוב לתקציב, גם טוב. אם זה ממש לחוץ, אפשר להוריד כונן קשיח רגיל ולהשאיר רק SSD כי יש לי כונן קשיח מיותר באיזה מגירה...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. זהו, המחשב שלי שווק חיים אחרי שש שנים בערך (עם שדרוג זיכרון וכ. מסך), הגיע הזמן להתחדש. למרות שאני לא כל כך שלם עם ההחלטה על מחשב שולחני (זן הולך ונעלם, למעט למתכנתים וגיימרים... אבל אני גם וגם), אולי עדיף מחשב נייד? מצד שני אני שונא לעבוד על מחשבים ניידים - שונא את המקלדת, שונא את משטח המגע, את הבטריה קצרת החיים, את כל תוכנות הרקע הייחודיות להם... בכל מקרה: . מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נעול לכאן או לכאן. שיהיה יחס עלות-תועלת גבוהה, זה הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, וכמובן גלישה וקצת אופיס ב) במידה והמחשב מי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכל התותחים! יש ברשותי מחשב נייד בן 4 שנים עם 16 ג'יגה ראם ומעבד Intel(R) Core(TM) i7-8550U CPU @ 1.80GHz , בלי כרטיס מסך עם זיכרון עליו, הבעיה כשאני עובד עם הרבה חלונות פתוחים (בעיקר חלונות של גוגל כרום), אז הוא נתקע לפעמים וחושב הרבה זמן ואני גם עובד עם תוכנת עריכת וידיאו כמו CAMTASIA שאני מסתדר איתה אבל היא עובדת יחסית לאט או נתקעת קצת והיה יכול להיות הרבה יותר כיף אם היא הייתה עובדת יותר טוב. אני רוצה לעבוד גם עם תוכנת עריכת וידיאו CAPCUT (הגירסא השולחנית) אבל היא בכלל לא נפתחת לי, ביררתי וזה כנראה בגלל שהחומרה שלי לא מספיק חזקה בשבילה. אני לא משתמש במחשב בשביל משחקים, אולי כן בעתיד אבל לא קריטי אם לא. חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק ומהר הרבה יותר בלי תקיעות. …

15. Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 880 AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 1 695 512Mb samsung 400MHz *2 הם מגיעים ל-500 מגה הרץ+- 560 Deskstar 80GB Sata II 350 2485$ +++ GAINWARD POWERPACK ULTRA 1760PCX 6600 128MB DDR PCI-EXPRESS 615 THERMALTAKE BIGTYPHOON 235 OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 570 1420$ אין צורך ברכיבים שאין פה..אם יש הצעות לשיפור..אז בבקשה..וגם למה..

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by TRBH,

שלום, אני רוכש את הנייד שלי בארה"ב, הדרישות שלי הן שהמחשב יהיה מהיר ויעיל, הן בעבודות: משרדיות, צפייה בסרטים בזמני הפנוי, עריכה בפוטושופ קלה ובתור סטודנט למדעי המחשב שיחזיק מעמד איתי במשך כל התואר. אני כיום משתמש במחשב נייד די ישן למטרת הלימודים והוא ממש איטי, שוקל 2.5 ק"ג למרות שזה לא מטריד אותי וחיי הבטרייה שלו נורא קצרים (תוך שעה הוא יכול להיגמר), וזאת הבקשה השנייה מהמחשב, שחיי הסוללה שלו יהיו יותר ארוכי טווח ממנו. בדקתי מספר מחשבים בגודל ''15.6: I5: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8910487&CatId=4935 **************** http://www.abt.com/product/78611/Lenovo-20C6008SUS.html I7: http://www.abt.com/product/78609/Lenovo-20C6008…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני מעונין שיהיה לי מחשב חדש וטוב לצורך השתמשות ממוצעת.יעוני (יש דבר כזה יעוני?) משחקים, סרטים, אינטרנט מהיר הדפסה,תכנות,צריבה,ריקוד סביב המחשב בבגדים של אחותך תוך שאתה צועק "גם אני עושה שוק עם גיל חובב",וכו'. עכשיו יש לי בעיה שאני מעודכן, בערך כמו שזבולון מוששוילי לא גרוזיני (מי שלא הבין אז-זבולון מוששוילי הוא גרוזיני ואני לא מעודכן). ואני רוצה להבין מה לקנות,מה המחירים הממוצעים של השוק ,למה דבר אחד עדיף על אחר,מי באמת רצח את חביטוש(או לורה פלמר,אני לא זוכר). אנא עזרו לי. בתקווה לעזרה LKAZAI החיידק הידידותי. ???

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Gershon,

1. מה התקציב המקסימאלי?2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod4 tf2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440 על 900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אחרי יותר משבוע החלטתי על מפרט שיספק את צרכי ( לא מיועד לאוברקלטקינג) אנא חוו את דעתכם בהקשר לביצועים (בלבד!!!) AMD Athlon XP 3200+ Barton (512K, 400Mhz) BOX CPU Nis3,018 Gigabyte GA-7NNXPV nForce2Ultra400 Nis1,213 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Cooler Nis185 ARCTIC SILVER 3 Nis 60 Hercules 3D Prophet 9800 Pro Radeon 128MB Nis2,709 GeIL DDR…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי, אני צריך מחשב עבודה / תכנות פשוט שישב בתחנת מעבדה שאני מקים. ירוץ עליו Visual Studio 2010 עם כל מיני תוכנויות שכתובות - ב C# / C++ ותכנות מיקרו-בקרים. כל שאר העבודה תיהיה משרדית, הרבה PDFים ודפדפן עם המון (20+) טאבים פתוחים. ביצועי הגרפיקה פחות חשובים, אבל יהיה נחמד אם אוכל להריץ משחקים מודרניים / קצת ישנים על הגדרות נמוכות, מה שנקרא Casual. לכן אני קצת מתלבט בין A6-3500 של AMD שכאמור מגיע עם כ.מסך יחסית מכובד, לבין ה HD 2000 של אינטל. הרזולוציה של המסך היא 1440*900. מבחינת שקט - חשוב אבל לא קריטי, משהו כמו 6. אין צורך בכונן קשיח, כונן אופטי ובמאוררים למיניהם. את כל אלו יש לי כבר. התקציב, כמו שרשום בכותרת הוא לכל היותר 1000 ש"ח. אבל אני רוצה לחסוך בכמה שאפשר. אין צור…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. התקציב מוגבל מאוד, אני יודע ולמרות זאת אני צריך את המערכת שתתן ביצועים טובים ביותר בתחום עריכת הסאונד. רק אם אין מצב לבנות משהו של INTEL בתקציב, תתנו מפרטים לAMD. כרטיס מסך יכול להיות ONBOARD מבחינתי, משחקים לא חשובים פה. תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. הלכתי לאיבורי ובנו לי את המחשב הזה: Intel® Core™ i5 650 Gigabyte H55M-D2H לוח Gigabyte דגם H55M-D2H צ'יפסט H55 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 Western Digital 1000GB Kingston/Ceon 4GB DDR3 צורב Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 Gigabyte NVIDIA GeForce 460GT ספק HEC WIN+ 500W זה יצא בסביבות 3.500 אלף אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCK על המחשב. מיועד למשחקים! מסך מחשב LG E2350T LCD סוג המסך: LCD , LED , חיבור HDMI: לא כולל , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , Pivot: ללא , גודל מסך: 23 אינטש , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1920x1080 פיקסלים , יצרן: LG , זמן תגובה: 5 מילי שניה. יש צורך במקלדת ועכבר אלחוטיים השקט חשוב מאוד!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום כבר זמן מה אני חושב לשדרג את המחשב מכיוון שהוא די זבלה ומעפן, חשבתי לקנות את החלקים הבאים: SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC Edition אני לא סגור לגבי החלקים למעלה מכיוון שאני לא יודע אם אני אקבל את התמורה המלאה למחיר שאני משלם, אני רוצה לשלם כ900-1000 לכרטיס מסך הכי טוב בהתאם למחיר ולזרוק 200-350 על זיכרון. בעיה נוספת היא שאני מפחד שהחלקים למעלה לא יהיו מתאימים למפרט שכבר יש לי והוא: INTEL DUAL CORE E2140 1 MB 800MHZ (אני מתכנן לעשות OC בהקדם האפשרי ואם זה אפשרי חח) לוח אם ECS 671T DDR2 512MB 667MHZ TWINMOS ואין לי כרטיס מסך ATX 400W אני אשמח לעצות, הארות, הערות ולכל דבר.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מה דעתכם? מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ¤532 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ¤473 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤405 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000520AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤598 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4850M5 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤303 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED ספק כח HEC …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5,000₪ אם הכרחי, אבל בפועל מכוון ל3,500₪-4,000₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? יצירת מוזיקה (cubase), ללא צורך בגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל אם המאווררי סטוק שקטים יחסית אז מספיק טוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צור…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים