עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם מודה לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי - וורד - האזנה למוסיקה - צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מ…

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by itaybm2,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ותכני מולטימדיה בצורה טובה (לא לגיימינג). תקציב- 4,000-5,000 אבל גמיש. * גודל המסך? 14-15 אינץ', רצוי מט * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל ודק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וכל הדברים הבסיסיים, לא משהו מיוחד. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?חצי טרה מינימום, SSD לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך, לקבלת הביצועים הטובים ביותר. עם הסבר סיבה לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ישוחקו כל סוגי משחקי המחשב החדשים ביותר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by 9055,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 שקלים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 (אבל רק אם זה ממש שווה את זה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : FIFA 15 NBA 2K15 CS GO CALL OF DUTY -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב בינוניות/גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק , כרטיס מסך , כונן דיסקים , וציוד היקפי כמובן. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט אני ישן ליד המחשב אז כמה שיותר שקט יותר טוב , אבל אם זה הורג את הכסף אז מבחינתי לישון ליד משאית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. התקציב נע בין 3000 ל-4000 בלי חריגה, זה המחשב שהרכבתי תגידו לי איך נראה לכם ואם יש מקום לתקן דברים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪973 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע כמות: 1 - מחיר: ₪245 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE X2 RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪917 קשיח למ…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by קוזמו,

לאחר ההמלצה המצויינת שקיבלתי פה למחשב עבורי, אני צריך מחשבים נוספים לשימוש משרדי, הפעם רצוי בתקציב נמוך ככל האפשר. אין דרישות מיוחדות - לא לסוללה, לא למשקל בטח שלא לרזולוציה. מחשב נייד סטנדרטי, 13" ומעלה, שיריץ אופיס ואינטרנט בלי שום בעיה, כולל קבצים גדולים יחסית. דרוש מחשב שיעשה את זה טוב גם עוד שלוש שנים, אך כאמור כמה שיותר זול, ובכל מקרה פחות מ-3K למחשב כולל חלונות. 8 זה בסדר, 7 עדיף אם יש כאלה לא ישנים. אודה מאוד לכל עוזר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Lux,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 מעדיף שלא רק אם יש סיבה טובה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 עד 4000 מקס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ושימוש רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, GTA V ACU CODAW כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by maorg1000,

שלום לכולם, הייתי רוצה לשמוע המלצות לרכישת מחשב נייד. אני סטודנט שמשתמש במחשב בעיקר באופיס, PDF, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. חשוב לי שיהיה למחשב סוללה עם אורך חיים סביר+ ושהמסך יהיה בגודל 13.3 או 14. התקציב שלי הוא בין 2,500-3500. חשוב לי שהמחיר יכלול גם מערכת הפעלה Windows 8 ואחריות של 3 שנים לפחות. תודה רבה לעוזרים! נ.ב אני צריך את המחשב היום כי יש לי סמינר דחוף לכתוב והמחשב שלי התרסק על הרצפה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Sean Mizrahi,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט), משחקים (FIFA 2015) ואולי עוד כמה קצת יותר כבדים(באטל פיילד וכאלה)צפיה בסרטים, סדרות בצפייה ישירה וכנראה שיהיה גם ללימודים כי אני משתחרר עוד חודשיים. * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. מה שעדיף * רזולוציית המסך? עדיפות לfhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הנקוב . * משקל רצוי? כשאלמד איתו כנראה שאסתובב איתו לא מעט כל עוד הוא לא כבד מדיי זה בסדר אבל לא בהגזמה.. עדיף שיהיה קל ודק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ככ משנה. * כונן אופטי? לא ככ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום חברים המחשב הנ"ל משום מה לא מזהה אייפון 4S ב"מחשב שלי". אני לא מעוניין להתקין איטונס אלא למשוך תמונות כאילו אני מושך מדיסק און קי. מה שקורה כשאני מחבר יש צליל של התקן נכנס אבל הוא רק מטעין את הטלפון ולא רואים אותו במחשב שלי. כל הדרייברים שיש באתר של לנובו הותקנו (האחרונים). 3 כניסות ה USB עובדות עם התקנים אחרים. מנהל ההתקנים מזהה אבל עם הסמל הבעייתי אז אני מנסה לתת לו למצוא תוכנה באינטרנט לעדכון והוא לא מוצא שום דבר.. מצרף תמונות. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Elishablue,

שלום אני עדין ממשיך להתלבט , אבל לאחר קריאה יומיומית בפורום ,אני חושב שעכשיו שאני יודע מה אני רוצה ( אלא אם כן יתברר שלא ...) ומבקש את עזרתכם להחליט . * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך:15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? ישמש כמחשב ביתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יחובר לחשמל . ולכן רק מעבד עם סיומת M. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מעונין בSSD . מאוד מאוד חשוב לי מחשב שמגיב מהר . * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא . 3 שנים אחריות ב…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by shinshi,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד, שיחזיק לזמן ארוך (כ- 5 שנים). זו הדרישה העיקרית שלי מהמחשב. תקציב: עד 4000 ש"ח, גמיש. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכת וידאו ותמונות (חובבנית). * גודל המסך? עד 14 אינטש. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? עדיפות ל FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מוארת, אך לא קריטי. * משקל רצוי? לא חשוב, המחשב לא מיועד להתנייד הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לזמן סוללה של 4 שעות ומעלה, ולסוללה שתחזיק לאורך זמן (מס' שנים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם ניתן להכניס בתקציב שילוב HDD עם SSD. * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה תמי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Rzw,

אני יודע לדוגמא שכרטיס זיכרון RAM נמדד לפי כמה ג'יגה יש לו, וכמה פעולות הוא מבצע בגל פעולה אחת (DDR3 לדוגמא 8). אני גם יודע שהארד דיסק קשיח (לא SSD) נמדד גם לפי גודל הנפח שלו, וגם מהירות ה RPM שלו. מעבד אני חושב נמדד לפי כמות הליבות שיש לו, אבל זה כל מה שאני יודע...... אך מודדים איכות של כרטיס מסך, כרטיס קול, כרטיס רשת, לוח אם וכו'? ואולי יש עוד פרטים ששכחתי על מה שכבר אמרתי? אם מישהו יוכל לפרט ולהסביר את זה בצורה פשוטה יחסית זה יהיה נחמד... תודה מראש! ואל תחסכו בחפירות ;-)

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by AxeOr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 שח 2. מה שימושי המחשב? מחשב לשימוש משרדי , חשוב מאוד מהירות ההפעלה , איכות המארז [!] , שקט וכמובן יכולת עיבוד שלא תפגע בביצועים. יחובר מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא , אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול צורב , ולדעתי אין צורך בכרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנות אמינה וזולה. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע 10. האם…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצרכי עבודה (שימוש בתוכנות אופיס) ובעיקר לביצוע מצגות עם תמונות ב- POWER POINT. הדרישות שלי מהמחשב: דק וקל ושיהיה 14 אינץ(אפשר גם 15 אינץ). מסך מט! איני מבין דבר במחשבים (וזו הסיבה שבחלק מהשאלות במילאתי בשאלון המצורף ישנם סימני שאלה) ואשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב שיתאים לצרכים שלי, אם אפשר כולל שם חברה וסוג דגם. תודה רבה לעוזרים! תקציב- עד 4000 שח במקרה הטוב. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), בייחוד בניית מצגות ב POWER POINT עם תמונות רבות * גודל המסך- עדיפות ל-14 אינץ אך אפשר להתפשר גם על 15 אינץ * מסך מט- חובה * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי - פחות מ-2 קג * האם נדרש זמן ס…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by kalda01,

המחשב מיועד רק להזרמת וידאו ולא למשחקים. אין צורך בכרטיס מסך נפרד. חשוב שהמחשב יהיה שקט זריז ועיצוב אלגנטי במארז ITX. המיקום יהיה על שידה ולא בתוך ארונית. הכוונה לחבר אותו לרסיבר בHDMI. רצוי שהמפרט יהיה מספיק חזק שיחזיק לי מספר שנים ללא צורך לשדרג. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HTPC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מתוכנן -מהי הרז…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by MAROM,

רציתי המלצה ל רמקולים מקלדת ועכבר תקציב : בסביבות ה 500 שקל וזה המחשב שאני כנראה יזמין http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13261 - - - תגובה אוחדה: - - - טעות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. תקציב: 4000-4800 שימושי המחשב: גיימינג (COD, FIFA, GTA החדשים וכו), עריכה תוכנות גראפיות, מפעיל תוכנות סימולציה כבדות (ORCAD, CST וכו') רזולוציה מסך מקס' 1920X1080, חיבור לרמקולים 5.1, מערכת הפעלה מיועדת 64 ביט פרטים נוספים: מחשב שקט, מעדיף אינטל, ללא ציוד היקפי , לא OC, ללא מערכת הפעלה, הרכבת מחשב בחנות, קניית מחשב מאזור המרכז (רחובות) *ללא כונן דיסקים יש לי פה מפרט שחבר המליץ לי, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת ואם יש משהו יותר טוב אז להוסיף 1420 ₪ - Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 439 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 359 ₪ - 8GB Kingston DDR3 1600Mhz 1499 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce3 279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracud…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by MAROM,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח [h=1][/h] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ( [h=1]Assassin's Creed Unity ו Call of Duty Advanced Warfare[/h] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המטרה העיקרית היא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins Creed: Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע אבל מחפש משהו ברמה גבוהה אשמח להמלצות -לאילו הגדרות גרפי…

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by BorisAlt,

שלום, אני רוצה מחשב חדש כי שלי כל כך ישן שאפילו שולה מוקשים מתקשה לרוץ... בסך הכל כבר כמה שנים שאני די מנותק מהתחביב הישן של הגיימינג ורוצה לחזור. עכשיו הגיע הזמן לחזור לתחביב הישן והנהדר הזה. אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בסך הכל יש לי גג כמה שעות להשקיע בשבוע אבל אני עדיין רוצה להנות מהן ומוכן להשקיע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Slavik111,

אני צריך מחשב לעיצוב גרפי דו ממדי ps,illustrator זה רק לוח אם מעבד זיכרון , הרדיסק יש לי וספק גם :http://www.1pc.co.il/buildcompview.aspx?c13=5395,&c14=4032,&c15=4139,&c19=5730,5730,&&p=false

22. Started by losarihetze,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב : משחקים,הרצה של מכונות וירטואליות,עבודה משרדית,סרטי hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: hyper v ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 18.5 syncmaster sa100 samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)-לא …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by biflush,

אהלן, אני מעוניין לפרסם למכירה את הרכיבים הבאים ואשמח לשמוע כמה הם שווים היום: Intel® Core™ i5-760 Processor (8M Cache, 2.80 GHz) Intel® Core™ i7-920 Processor (8M Cache, 2.66 GHz) PNY Quadro 2000D VCQ2000-PBD 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. זה הראשון http://www.tms.co.il/preview/spec/5f1p8bjw זה השני http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13326:1/6:12975:1/2:13006:1/4:13507:1/3:13124:1/9:13483:1/20:11736:1/20:12935:1/11:7424:1/18:10042:1/ * זה מחשב שמיועד לגיימניג והכרטיס מסך הזה מגיע עם אחריות לשנתיים אז ככה שזה סבבה, * אני רוצה שהמחשב יהיה שקט. * שאלה: באתר כתוב שהכרטיס דורש 750W, גם נציג וגם פורומים אחרים אמרו לי שהכרטיס יסתפק בין 620-630W. מה נכון !?!?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ערב טוב לחברי הפורום אבקש את חוות דעתכם למפרט עבור עריכה ספרותית. נעשה שימוש במאגרי מידע על הארדיסקים חיצוניים, - לכן בחרתי מארז עם USB3 קידמי, ופתיחת מספר רב של חלונות וורד וPDF פעילים המהירות חשובה מאד, ולכן המפרט כולל SSD ו8GB זיכרון. למעשה מחשב במפרט כמעט זהה (מעבד SB ו4GB זיכרון) נקנה לפני כשנה, וכעת זהו מחשב שני לאותו שימוש המפרט שהרכבתי: מעבד: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪560 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: Infinity case 8C27RA solid mATX 2X USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪137 ספק כוח: FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Ef…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.