עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MaC_MaN,

חבר'ה רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא הוא למשחקים ועבודות משרדית (כל שיפור יתקבל בברכה עד 5800 ש"ח)... וחסר לי מסך... אני דיי באיזה מסך אני יכול לקחת??? מעבדי ? AMD? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE - 880 לוח Gigabyte K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394) - 500 זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 - 390 כרטיסי מסך? GIGABYTE 6600GT 128MB DVI, TV, AGP - 980 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB 7200 8MB WD1600JB - 500 Floppy Teac/SONY 1.44 (Black) - 50 DVD-RW LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (Error Correction) - 245 מארזים? 2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Blue - 260 מקלדות 2 Lang BLACK SILVER MULTIMEDIA - 40 עכבר MS Optical + roll -…

2. Started by yanivtaboch,

אני צריך לקנות מחשב,לא חייב מחשב חזק כזה,אולי כן חשוב כרטיס מסך נורמלי להריץ משחקים ישנים,המחשב רוב הזמן היה בבית, אני סטודנט למנהל עסקים אז רוב השימוש הלימודי היה אופייס. יש כמה שאני חושב אחד זה זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZTY2BNIN1sekel נראה לי מחשב חדש,אבל אולי אני לא מבין.. יש את זה שראיתי לסטודנטים בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6578 עכשיו אם אתה סטודנט אתה מקבל עוד שנה אחריות,עוד 1G זיכרון,פחות 200 שקל ותיק. ויש גם את זה של דל: http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=1525BLK&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE שצריך להוסיף לו מערכת הפעלה כולם באזור ה4000 שזה התקציב שלי, מה הכי טוב?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. עריכה: עשיתי לפי החוקים: הערה*: הסכום אמור לכלול גם מסך בגודל של 19 אינטץ' 1. מה התקציב המקסימלי? 3,000 שקל 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.פוטושופ , עריכת וידאו צפייה בסרטים ומשחקים לא כבדים מידי ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה לא לשם פרנסה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אני צריך גם מסך חדש בגודל 19 אינטץ', אבל למשחקים לא כבדים מידי 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מסך גודל 19 אינטץ' 4. האם יש…

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  4. שלום חברים, טוב, קבלתי 4000 ש"ח במזומן,המיועדים לקניית מחשב למשחקים (בעיקר FPS...) אין צורך בציוד היקפי אין גם צורך בצורב... השאיפה למעבד: G0 של מעבד ה-Q6600 וכרטיס מסך - PCX - GeForce 8800 GTS 320MB 320bit האם ניתן לעמוד ביעד ? (חנות מועדפת היא skypc ...)

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית. תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אימיול,שירים,אנטיוירוס,אנטיספיוור,אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא, אני כבר אחפש את זה בנפרד. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקים אני לא צריך 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 10-השקט קריטי 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא רוצה אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מעדיף שהמחשב יבוא שלם ולא בחל…

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by adam2008,

שלום אני רציתי לפרמט את הנייד ובעקבות עזרה כאן הבנתי שאני צריך דרייבר בנוסף לדיסק ההתקנה של אקפ פי sp2 ובתחילת המסך ללחוץ על f6 את כול זה קראתי והבנתי הבעיה שלי עכשו שכול מה שאני מוריד וכמה שאני בטוח שזה זה ..לא עובד לי אולי אני לא מחפש נכון אני עדיין ממשיך לחפש ומבקש ממי שמבין קצת ואולי יודע לעזור לי בחיפוש תודה מראש נייד toshiba setellite notbook a200 10w psaece מצאתי את המסמך הזה באתר של טושיבה Contents and Installation order for Windows XP INSTALL ORDER No. Component Name Version 2 VALUEADD folder Service Pack2(RTM) 3 SUPPORT folder Service Pack2(RTM) 4 Microsoft Internet Explorer 8 Step by Step Interactive Training(Pro) for ENG version 9 SLP Module OEMSLP2.0 …

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום ידידים טכנאים! יש דבר אחד שמדאיג אותי ביחס לאחריות של מחשבים ניידים מחברות "מובילות" כמו HP. אתם רואים, מעבדות "מוסמכות" של HP ואולי עוד מותגים מראות חוסר מקצועיות ואחריות כאשר אתם מוסרים רכוש שלכם להם. הרבה לקוחות מאוכזבים ממעבדה CPM כולל אותי. לכן על תסתכלו על אחריות ובמאוחד על תרכיבו עוד אם אתם לא בטוחים במעבדה איפה מטפלים במוצר שלכם. אני חייב מחשב נייד חדש ולא יודע איזה מותג לבחור כי לא יודע איזה מעבדות מורשות טובות ואמינות יש במדינה. חברה האם תמליצו לי מעבדה שאתם בטוחים וחוויתם בה?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by arik100,

שלום כרגע יש לי: e6750 2x1gb ddr2 667mhz hd4670 אני מעוניין לשדרג את הביצועים במשחקים , ולשם כך עומדות בפניי שני אפשרויות: 1. לקנות 6850 2. לקנות מחשב חדש לגמרי. מה אתם ממליצים? כמובן שהאופציה הראשונה היא העדיפה השאלה היא אם זה באמת יעזור או שזה טיפה בים ועדיף כבר לשדרג. בכל מקרה קנייה של מחשב חדש תהיה בעלות של 3K וכמובן שתהיה AMD בשל עלות-תועלת.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by אייס,

הי, מבקשת מפרט עבור מחשב שמשמש אותי לבניית אתרים. מעבר לדברים הרגילים אינטרנט ושימוש די בסיסי, צריכה גם להפעיל שרת wamp, sql, פוטושופ, תוכנת כתיבה. לא יודעת מה עדיף- נייד או נייח, תקציב עד 3000 שח. תודה

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by lizer2121,

שלום, מעוניין בייעוץ לרכישת מחשב נייד עד 2000 ש"ח בלבד. השימוש בו ביתי, לסרטים. חשוב: 1. מסך בינוני (לא קטן שיהיה נוח לראות ולא גדול מדי). 2. מחשב לא כבד מדי. תודה רבה

11. היי אני בהתלבטות קשה בין השניים, הסמסונג סדרה 9 הוא דגם של שנה שעברה מגיע עם 512 SSD מסך FHD אנטי גלייר והמעבד הקודם (לא הסוול) עד 7.5 שעות עבודה ללא טעינה! עכשיו המחיר שלו ירד ל6700 (מפרט מלא בזאפ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=845389) הלונובו יוגה 2 לאומת זאת הוא דגם חדש מגיע עם מסך 13 ברזולציה 3200x1800 שלדעתי סתם מוגזמת ולא נוחה לשימוש, מסך טאץ' שאני לא באמת צריך ובגלל שהוא טאץ הוא גם מבריק דבר שהוא חסרון מבחינתי וזמן סוללה שלו עד 6.5 שעות עבודה, וסינגל באנד וייפי שזה עוד דבר שאומרים שהוא חיסרון, יתרון יחד זה המעבד החדש וזכרון ראם של 8 לאומת 4 בסמסונג במחיר טיפה יותר זול של 6000 שקלים (מפרט מלא בזאפ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=863219) …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by irina20,

שלום אני מחפשת מחשב לשמוש בייתי שיתאים גם למשחקים ברמה בינונית וסרטים באיכות טובה הנה כמה אופציות שמצאתי אשמח לדעתכם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2114&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1299&CatCode=3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1301&CatCode=3 חשוב לי מאוד שהכרטיס מסך לא יהיה מובנה על לוח אם תוכלו להגיד לי אם זה ככה במחשבים שרשמתי כי איני מבינה בזה כל כך והאם יש צורך בלשנות חלקים מהמפרט של המחשבים? או שבכלל תמליצו לי על מפרט מחשב אחר (מעדיפה מחשב בנוי) לא מחייב ציוד היקפי תודה רבה על עזרתכם

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  13. שלום לכולם. רציתי לבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לעבודה בתלת מימד, בעיקר בתוכנה 3D Studio Max 9 במסגרת תקציב על 7000 ש"ח גג. אני משתמש בזוג מסכי CRT 17 אינטצ'. למי שתוהה מדוע אינני עובר ל- LCD רחב התשובה פשוטה: כדי להגיע לשטח העבודה של זוג מסכי 17 במסך LCD יחיד ובאיכות תצוגה סבירה, נדרשת ממני הוצאה כספית גבוהה מאוד שאיננה משתלמת לי כלכלית ואיכותית. בתהליך הרינדור כמעט את כל כולה של העבודה עושה המעבד, בזמן שאת תהליך העבודה השוטפת בתוכנה מריץ הכרטיס מסך. התוכנה יודעת להשתמש בריבוי ליבות, בטכנולוגית 64Bit ובנפחי ראם גבוהים. אשמח לשמוע ממכם בהקדם האפשרי, אני מעוניין לקנות את המחשב ולהתחיל לעבוד.

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  14. פווטו שופ פריהנדפלאש וכל מה שקשור רק גרפיקה של מעצבים !!! בלי משחקים סרטים ודברים אחרים ! דגם מחיר כמות PENTIUM 4 3 giga 800mhz 1mb 1180 ¤ 1 ASUS P4S800D 490 ¤ 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz 520 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 600 ¤ 1 POWERCOLOR RADEON 9250SE 128M 350 ¤ 1 ASUS X52 110 ¤ 1 LG GSA-4120B DVDRW 480 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1 MAG 996PFS 1170 ¤ 1 מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי 135 ¤ 1 LS-23 400W 40 ¤ 1 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - RED 70 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 WINDOWS XP PRO 820 ¤ 1 סה"כ: ¤ 7000 יש משהו להחליף לשנות! ? ! הביאו לי מפרט דומה לזה רק עם 2X256 ב 6800 ומארז אחר עם ספק גנרי וR9200 האם זה כדיי או שיש…

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by ptX,

היי פורום! אני תקוע כרגע בארה"ב ואני חייב לקנות מחשב חדש. (הדיבור הוא על לפטופים בלבד) עשיתי סקר שוק די משמעותי, אני מחפש סוס עבודה לגיימינג וגם לעבודה שדורשת עיבוד כבד. מכל המחשבים שראיתי, זה שנראה האיכותי, אמין וחזק ביותר הוא ה Razerblade 15 Advanced החדש, עם RTX 2080 SUPER. אני די משוכנע כבר, הבעיה היא כזאת: Ryzen. אין עדיין לפטופים של רייזן עם כרטיסי 2070 או 2080 בכלל. הבעיה שאני לא מצליח להביא את עצמי להיות בטוח בקנייה הזאת, במחשבה שאולי עוד שבוע, שבועיים, חודש, יכריזו על לפטופים חדשים עם GPUs High Shelf עם מעבדי רייזן, ואני אפספס 10%-20% ביצועים (אולי אני טועה) על קנייה שלא בזמן. מה דעתכם? אשמח לדעת, בעיקרון אני מתכ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by RazKadar,

מעבד - INTEL CORE 2 DOU E6750 (4MB) 1333 צורב - LG DVD X20 LIGHT SCRIBE לוח אם - לוח אסוס P5KSE P35 זכרון - PLT 1G DDR2 800 OCZ כרטיס מסך - Gigabyte nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe דיסק קשיח - 320GB SATA II 7200 RPM 16MB HITACHI תסלחו לי על החוסר ידע אבל זה מפרט שקבלתי מאייבורי כנראה אני מזמין את המחשב הזה תנו לי חוות דעת המחשה הוא בעקרון לשימוש בתי כמו משחקים וכ"ו אם אפשר חוות דעת מפורטת על הלוח אם בעיקר

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by Bug,

יעוד המחשב הוא בעצם הכל- מגלישה באינטרנט וכתיבת מסמכים דרך צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה ועבודה עם תוכנות כבדות ועד משחקים חדשים. המחשב ישמש כמחשב "הראשי" שלי. כלומר, כמובן שאני רוצה להנות מהיותו נייד אבל בעיקרון הוא אמור להחליף את הנייח שלי. אני רוצה גם לשמוע את דעתכם לגבי חריגה קטנה (גדולה) מהתקציב ולקנות מקבוק פרו. האם זה שווה את זה? הפיתוי לקנות מק גדול מתמיד עכשיו מכמה סיבות : 1. אפשר להריץ עליו גם XP מה שלא היה ומנע מממני לקנות מק בעבר. 2. הוא שודרג לא מזמן אם אני לא טועה וקיבל כרטיס מסך חדש משובך. 3. יצאה מערכת הפעלה חדשהleopard 4. המשווקת בארץ של מק התחלפה לא מזמן מה שבתקווה רבה, יוריד את המחירים (שגם היום, לפחות באתר של מק, לא בשמיים) וישפר פלאים את שרות הלקוחות הי…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by lowlow1001,

שלום אני מעוניין לשדרג מחשב שלא עובד כבר 3 חודשים (כנראה לוח אם+זכרון) המטרה רגיל משחקים+אינטרנט+סרטים המסך 1280X1024 ספק ENERMAX 420W NOISETAKER מארז ANTEC 1050 כמובן שיש לי HDD 2X250GB +DVD מה שאני מחפש זה לוח אם+זכרונות+מעבד+כרטיס מסך+קירור למעבד מעבד AMD Phenom X4 9950 Black Edition Box ¤927 לוח אם GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 ¤536 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤348 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe ¤867 סה"כ 2678 ש"ח הסיבה שהלכתי על המפרט הזה כי בלוחות אם של AMD יש ESATA וFIREWIRE במחיר הגיוני השאלה האם יש מפרט של אינטל משתלם יותר בתודה מראש נ.ב. אני צריך גם קירור

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by GTGAL,

שלום, אני מחפש מחשב לעבודה משרדית נטו(רק לשימוש באופיס,מיילים,אינטרנט קבצי pdf וכו..) אין לי תקציב מוגדר בגלל זה אני רוצה לדעת איזה מחשב יעשה את העבודה. חשוב שיעבוד טוב ומהר. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח עדיף בפחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד /פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by pwntigo,

פתחתי כבר אשכול בפורום אחר (לינוקס) http://whatsup.co.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=110433 ושם יש את כול המפרט שאני רציתי, ואחרי זה שיניתי, וגם המליצו לי שם לבדוק גם פה. אאז השאלה העיקרית שלי זה איזה לוח אם לקנות? עריכה: אני מחפש משהו בסביבות 6000 שקל, הייתי מעדיף לקנות xfx 6800ultra של nvidia אבל ראיתי ב ksp שהוא עולה מעל 2000 אז ויתרתי על הרעיון.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חברים, התחלתי ללמוד מדעי המחשב, אני באמצע שנה א' ואחרי שמשכתי את זה כמה שהצלחתי אני מרגיש שלקראת סמסטר ב' אני צריך לקנות לפטופ. השימוש המרכזי הוא כמובן ללימודים וגם לשימושי פנאי כמו עריכות תמונות (לא משהו מקצועי, אבל שיהיה מספיק זיכרון כדי שלא ייתקע כל הזמן) ומשחקים לא כבדים. 1.התקציב המקסימאלי: 7000 ש"ח א) לנסות ולחסוך ב) בשאיפה לא לחרוג מהתקציב 2. שימושי המחשב: בעיקר ללימודים (לומד מדעי המחשב) אך גם לעיסוקי פנאי כגון משחקים לא כבדים ממש (DOTA2 זה בערך הכי כבד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): עד עכשיו עבדנו רק עם VISUAL STUDIO, לא יודע עדיין עם אילו תוכנות נעבוד בלימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך שהפסיק לעבוד: GigaByte 8800GTS 512MB ראיתי כאן באתר, במכירה של מוצרי יד שנייה את הכרטיס הבא: http://tradezone.co.il/showproduct.php/product/20086/cat/34 אני לא מצליח למצוא פירוט על הכרטיס הנ"ל, הייתי רוצה חוות דעת, מה ההבדל בביצועים (משחקי מחשב)? אני מוגבל בכסף, הקצבתי לעצמי מקסימום 350 ש"ח לכרטיס מסך. זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 4GB DDR2 800 KINGSTONE --- אם יש לכם הצעות לכרטיסים לא משומשים שיחליפו את מקומו של ה - 8800GTS היקר שלי, אשמח לשמוע. תודה חבר'ה

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  23. שלום וברכה צריך מחשב למשרד הנהלת חשבונות על המחשב מותקנות תוכנות הנהלת חשבונות + הנהלת עמותות פתוח רוב הזמן כ 4-5 תוכנות + אקסל + 10-15 חלונות אינטרנט בנוסף למחשב מתבצעים חיבורים מרחוק תוך כדי עבודה על מחשב ואנשים נוספים עובדים בו עם שולחן עבודה מרוחק ומשתמש אחר. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשרי לחרוג ב 500-700 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כמו שציינתי למעלה עבודה משרדית תובענית פלוס חיבורים של שולחן עבודה מרוחק על ידי כמה משתמשים בו זמנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב ב…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בסביבות ה1600 ש"ח, אולי טיפה יותר. את המחשב אני רוצה להורדות, סרטים, גלישה באינטרנט וגם קצת משחקים, לא ברמה הכי גבוהה, משהו סביר. בלי ציוד היקפי, רק מחשב ובלי צורב כי יש לי. עוד משהו, יש לי כרגע כרטיס מסך HD 3650 של SAPPHIRE, רציתי לדעת אם שווה לי לקנות חדש או להשקיע יותר בשאר המחשב ולשים את הכרטיס מסך הזה.?

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  25. נכנסתי למפרטים המומלצים באתר, ובחרתי לרכוש את המפרט הבא: http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=13 המפרט העליון, רק שהמסך יהיה LG FLATRON 17 E700B - שעולה כ-947 ש"ח. המחשב יהיה בשביל אמא שלי לעבודה בכל התוכנות הללו של העבודה כגון OFFICE ועוד כמה תוכנות שהיא עובדת איתן בעבודה שאין לי מושג, וכמובן גלישה באינטרנט. עכשיו לשאלות: כדי להוסיף קצת כסף ולקחת AMD 2500 או שה-2400 יהיה מספיק? מאיפה לקוחים המחירים שבדף המפרטים? נכנסתי לאתרים כגון PCH ו ZIGZAG והמחירים שם יותר יקרים.. :-X ו בנוגע ל-RAM, יש לי כרגע את המחשב הבא: AMD 2500 ABIT NF7 TWINMOS 512DDR 3200PC WD 120GB 8MB RADEON 9700 כדי לי לקנות עוד סטיק של טווינמוס בדיוק אותו הדבר? ז…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.