עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, לא מזמן התייעצתי כאן בקשר לקניית מחשב אך מאז הצלחתי להגדיל את התקציב ל6500 שקל. המחשב מיועד למשחקים. אני לא אבצע OC בהתחלה אך אני מעוניין שתהיה לי האופציה ל OC בעתיד. אין לי צורך בציוד היקפי ולא במסך ( יש לי מסך 19" ). יש חשיבות גבוהה מאוד לשקט, אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. זה המפרט שהצלחתי להרכיב, אשמח לתגובות: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1260 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤1784 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤196 ז…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yosisharaby,

צריך מחשב חזק למשחקים כולל מסך LCD תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 699 צפיות
  3. שלום, ברצוני להרכיב מחשב לגרפיקאי ו שיתמוך בתוכנות גרפיות : פלאש,ומאיה. חשוב כמובן שהמחשב יהיה חזק דיו לרינדורים ושקט. כמו כן לקחתי כבר את המסך שהומלץ ע"י ג'וני - ג'וני תודה... ההתלבטות כרגע בין השאר בנוגע למעבד , אולי שווה להשקיע מעט יותר ולרכוש מחשב עם מעבד I7 ולא Quad מובן שהדבר ייקר את המחשב בכ- 1500 ש"ח. השאלה האם מוצדק ויש צורך. תודה מראש לעזרתכם.

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by Moshe36,

אני צריך מחשב נייד דיי פשוט,שיהיה אפשר לשמוע שירים,לגלוש בפייסבוק,ולראות הרבה סרטים באיכות טובה D: הביאו לי את זה ואמרו לי שהמסך שלו HD LED...הבעיה שלא רשום ואני לא יודע אם עובדים עלי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5347&CatCode=315 יש למישהו מושג?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי לכולם קבלתי הצעת מחיר למחשב ורציתי לשאול האם ללכת על המפרט או לשנות משהו: מעבד-AMD 2500 XP TRAY CPU.בקשתי מהמוכר BOX CPU והוא אמר לי שכבר נגמר לו אבל אין הבדל עקרונית בין שניהם כי הוא שם לי לוח קירור טוב ונותן לי 3 שנים אחריות על המעבד.האם לקחת? לוח אם-ABIT NF7 SL ADATA 512 MB DDR 3200 WD 80GB 7200 RPM BUFFER SATA כרטיס מסך-גיגבייט RADEON 9200 128MB DDR DVI TV OUT RETIAL ASUS 16\48 RETIAL DVD -ROM COMPUCASE CI-6A19 מקלדת ועכבר של חברת GENIUS <אופטי> אז ככה השאלות הם כאלו: לגבי הזכרונות והמארז אני סגורה.גם לגבי הדיסק קשיח.עכשיו לגבי הלוח אם והכרטיס מסך יש לי כמה שאלות.אני אשתמש במחשב רק לגלישה הורדת תוכנות וצפייה בסרטים רגילים וסרטי DVD משחקים ממש לא.עכשיו מישה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by guyz6471,

שלום חברה, הרכבתי מפרט בסיסי להורים שלי, שימושים הרגילים קצת משחקים פשוטים. לוח אם Gigaybyte GA-K8NMF-9 nForce4 4X Motherboard ¤460.00 זיכרון Samsung 1024MB DDR 400MHz PC3200 ¤590.00 דיסק קשיח Hitachi 80GB 7200 8MB Buffer Sata II ¤330.00 צורב LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4167B 16x8x24x16x32 Bulk DVD ¤240.00 מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice - *BW - Stepping E6 ¤1,040.00 כרטיס מסך Gigabyte GV-RX60P128D ATI Radeon X600 Pro 128MB PCI Express Bulk ¤440.00 אחד המארזים של compucase+HEC ¤340.00 מה אתם אומרים? עצות או רעיונות?לשיפור פשוט אסור לחרוג מהתקציב, אולי אני יחליף ל 2X512 זכרון. מחכה ללחוות דעת.

7. Started by kenny1254,

אני רוצה מפרט מחשב טוב למשחקים כבדים מאד אני הולך גם למסיבות רשת המחיר זה עד 6700 תודה לעוזרים אני רוצה AMD

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  8. שלום, אחרי זמן ממושך עם הפנטיום 4 שלי ונסיון שכנוע גובר על אימא שלי, התקלקל המחשב המעפן שלה והיא חייבת לקנות מחשב חדש אז ככה: 1. מה התקציב? 5000 שקלים חדשים עם נתייה לחסוך כמה שיותר. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים בעיקר, כל החדשים שיוצאים, ומפרט כזה כמובן מתאים לסרטים ולכל החארטה האחר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, יש לי הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא, צריך הכל. חוץ מכונן דיסקטים כמובן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה מעבד Q9550, בנוגע לכרטיס מסך אני חושב על HD4850 כי יש לי מסך 20 אינץ' 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אני אקח Coolermaster 690, אני שמעתי שהוא שקט מספיק. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, …

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  9. ראיתי שאתם ממליצים דווקא על סמסונג. יש לזה סיבה? כידוע ב HD יש לשיבות גדולה לאמינות אפילו על חשבון כמה אחוזים בביצועים או כמה שקלים במחיר. ולמיטב נסיוני DW מאד אמינים. אנא פרטו שיקוליכם. תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by lahav500,

ברשותי מחשב חדש, הנה לינק לחנות ממנה קניתי- https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2450& הנה לינק לפי דעתי לאתר של asus- http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N551JK/ ברשותי גם הארד דיסק של חברת פטריוט, הנה לינק למוצר- http://www.patriotmemory.com/product/detail.jsp?prodline=8&catid=85&prodgroupid=296&id=8302&type=17 המטרה בהחלפה לSSD שהמחשב ירוץ באמת מאוד מהר על מנת לעזור לי בתוכנות כבדות שאני משתמש. כמו כן, יש לי "Laptop 2nd HDD Frame" - לפי דעתי 9 מ"מ. בנוסף רק להדגשה, אני רוצה להוציא את הצורב מהמחשב ובמקומו לשים את ההארד דיסק שקיים במחשב, ובמקום ההארד דיסק הקיים את הSSD שקניתי. 3 שאלות לי- 1. יש פה מישהו מחיפה שיוכל לעזור לי בהתקנה של הSSD, המת…

• 12 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. Started by chubakon,

מעבד :E6400 לוח אם: GIGABYTE DS3 כרטיס מסך: power color X1900GT זכרונות: 512MB TWINMOS X 2 דיסק קשיח: WD 250GB 7200 16MB SATA2 ספק : FSB 400W version 2 מארז: COMPUCASE HEC CI-6A19 אני חושב שאני הולך על זה מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  12. AMD Athlon 64 X2 TK55 1.8GHz 2x256kb L2 1.8Ghz 1024x2 \ 800mhz DDR II NVIDIA® Geforce 8400 128MB Up to 896MB NFS UNDERGROUND 1 איטי בו משומה ועוד כמה משחקים ביניהם RESIDENT EVIL WINDOWS VISTA HP

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. המפרט הנוכחי מופיע בחתימה בצד. שמתי לב למחירים מאוד נמוכים של החומרה, וחשבתי שאולי זה זמן טוב לשדרג את המחשב. השאלה היא, אם הוא צריך שדרוג בכלל? אני לא גיימר כבד, המשחק היחידי שאני משחק בו הוא WOW. המשחק הבא יהיה ב-100% Call of Duty 4: Modern Warfare, שאני אחרוש עליו שנה כמו כל הקודמים בסדרה שלו , ואולי עוד משחק או שניים חדשים שאמורים לצאת בקרוב. מבחינת זיכרון, אני משדרג ל-2GB השבוע, אז מהבחינה הזאת מסודר. מבחינת השאר, זה יחזיק מעמד או שכל ההגדרות יהיו על נמוך ברזו' 800*600?

• 12 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5` FDD Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P LGA775 Motherboard Gigabyte Radeon X1600Pro PCI-e 256 MB Retail Video Card KingStone 512MB X 2 DDR2 667Mhz Enermax 400W Libarty Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black (P/S Not Inc) Case סה"כ 4559 מlogicpc.co.il משם אני מזמין מחר יש לי כמה התלבטויות אני לא ממש משחק כזה פה ושם בקטנה פיפא לילד או משהו כזה... כמה שאלות: 1.האם עדיף 6400 (המעבד זה עוד 200 ש"ח) 2.איזה לוח עדיף מה ששמתי שם או עוד 20 שקל יש את האפוציות הבאות: Gigabyte GA-965GMS2 + VGA Intel 965G LGA775 Motherboard ASUS P5B LGA775 Intel…

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  15. אז אחרי ששיחקתם אותה עם המפרט שבניתם לי לפני 7 שנים, החלטתי שהגיע הזמן לחזור לפה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח, במידה וזה ממש יהיה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עבודה על גוגל כרום עם הרבה טאבים פתוחים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V ו-AC: Unity כשיצאו, Watch Dogs, Saints Row IV, Skirim, Dishonored, Crysis 3, Mass Effect 3... בקיצור, משח…

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. בשעה טובה ומוצלחת הזמנתי את המפרט הבא אבל יש לי יום יומיים לבצע שינויים. האם בחרתי נכון או שאולי צריך לשנות את אחד או חלק מהחלקים. תודה לכולם מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1379 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤479 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤592 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL5 ¤462 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GV5 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe ¤1237 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV388 צורב Pioneer DVR-212 X18 DVD …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה לרכישת מחשב שיתאים לעבודה עם לייטרום ופוטושופ. מאחר ואני לא מבינה במחשבים אשמח אם תפרטו את הצעתכם המחשב ישמש אותי לעבודה בעיבוד תמונות כפרנסה ולא כתחביב מבחינת המחשב אני רוצה שהוא יהיה מעולה וישמש אותי לכמה שיותר זמן עם אפשרות לשדרוג רכיבים במידה והם כבר לא יהיו רלוונטיים ושיהיה ממש מהיר כדי שמספר תכנות יוכלו לפעול יחד ושזה לא יכביד על המחשב. מבחינת תקציב - לא מעוניינת לשלם המון כסף אבל אני יודעת שזה לא יהיה זול ולכן המקסימום הוא 5,000 ש"ח. ועוד משהו קטן... חשוב לי שהמחשב יהיה שקט תודה רבה

18. Started by Googleness,

חבר שלי שואל אם המפרט הבא משתלם בשבילו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5839

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  19. אני בונה מפרט לעבודה בתוכנות תלת מימד וכו'. אשמח אם תוכלו לעזור לי להשלים את החסרים. התקציב הכללי בערך 8 אבל זה לא קריטי בדיוק - יותר חשוב לי לדעת איזה חלקים יהיו טובים למערכת שלי - תיכף זה יהיה יותר ברור איפה אני מתכוון לחסוך כרגע אני די עסוק אז אני מתכוון להשתמש במחשב כמו שהוא - אבל כשיהיה לי זמן לזה - כן הייתי רוצה לעשות לו OVERCLOCKING - אם כי לא היסטרי נגיד עד 2.5 גיגה אז אני צריך שהרכיבים יוכלו לעמוד בזה. מעבד - AMD X2 64 4400 זיכרון - 2GB עדיף שתי יחידות של 1. * כאן צריך המלצות - אני רוצה להגיע לסביבות 2000שח בקטגוריה זו (מקסימום - ברור שעדיף פחות עם אפשר) לוח - DFI\GIGABYTE\ASUS * המלצות? הבדלי המחירים פה לא קריטיים אז אני מעדיף ללכת על משהו טוב... NF4 כמובן…

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  20. שלום לכולם . אז ככה , בעוד כחודש-חודשיים , אני רוצה לקנות לעצמי נייד , עבור עבודות משרדיות בסיסיות , גלישת אינטרנט , צפייה ועריכת תמונות , צפייה בוידאו ואולי גם קצת עריכת וידאו , ומשחקים בינוניים קלים , לדוגמא משחקי רשת ONLINE . עכשיו , כיוון שבעוד חודש-חודשיים זאת כבר תיהיה שנה לועזית חדשה , עקב כך האם צפויים איזה דגמים חדשים של ניידים לצאת לשוק שתמליצו לי לחכות להם או שזה בסדר כבר להתחיל לחפש עכשיו ממה שקיים בחנויות ? כעקרון הנה הדרישות שלי מהנייד פחות או יותר , תקציב עדיף עד 3K אבל אם יש משהו שווה הרבה יותר אז אפשרי גם לחרוג ל-3.5K , לא יותר . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, …

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. כותרת התקציב שלי הוא עד 5k לא יותר . לא צריך מסך. לא צריך רמקולים עכבר אוזניות מקלדת פאד וכו... המחשב מיועד בעיקר למשחקים כמו Crysis , Bioshock , Fifa , CS , CSS , NBA ועוד כמהה חשוב שלא ירעיש ולא יתחמם

• 12 תגובות
    • 734 צפיות
  22. אהלן חבריה.., מחפש מפרט עם מעבד קור 2 דיו וביצועים גרפים טובים ,התקציב 4500. מיועד לגיימרים ומשחקים כבדים. ויאללה סומך עליכם. נ.ב בבקשה שיהיה מבוסס INTEL ,תודה מראש לעונים!

• 12 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by tropit,

למטרת עבודה כללית עם המחשב וגם שיהיה אופציה לעלות משחקים ברמת HIGH (אני מתכנן בעתיד לצרף כרטיס טלויזיה..) קחו בחשבון סט מקלדת+עכבר אלחוטי. תקציב : 4000 ש"ח לא כולל מסך ורמקולים- בנפרד אני אקנה לו (לא כלול בתקציב הזה) כרטיס טלוזיה , למקרה שצריך להתייחס לזה.. ד"א - מה אתם אומרים על קנייה בטרקלין חשמל? כי אני קונה שם על הדרך עוד דברים בבית וזה ייצא לי מאוד משתלם. והאם הם בונים מפרט ע"פ דרישותיי? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  24. שלום לכולם בוקר טוב ושבת שלום. שמי תמיר וברצוני לקנות מחשב חדש. לרשותי עומדים 2500 שקלים לקניית המחשב נטו,ללא ציוד הקיפי וללא מסך. המפרט אמור לכלול גם צורב בין היתר. וכן - יהיה OC בהמשך. שכחתי לעדכן,חריגה של עד 100 - 150 ש"ח תהיה בגדר התקציב אך לא יותר מי זה. תודה לעוזרים

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,242 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל, ללא חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משהו גדול. 10-20 ש"ח אתם יודעים מה הכוונה... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis2, GTA IV, Battlefiel 3 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ',KDF TFT-LCD MONITOR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.