ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, העומס הכי גדול על המחשב יהיה עם מאטלב (תוכנה שצורכת זיכרון) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח, כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הקריטריונים לבחירת מחשב הם: 11.6 אינץ' או 10 אינץ' ברזולוציה 1366x768 לפחות כל סוגי החיבורים בגודל מלא לפחות שנתיים אחריות זול מצאתי 2 דגמים שמתאימים והם די דומים: http://fre.co.il/items/343973 http://ksp.co.il/?uin=25355 האסוס, יש לו שנה יותר אחריות, פי 2 ליבות ופי 2 ראם לטושיבה יש מסך מגע, אבל לא יודע כמה זה שימושי במיוחד שהמסך לא מתהפך(מישהו בכלל משתשמש בו ככה?). הסיבה החשובה שאני מתלבט, כי אני לא יודע מי מהם יותר טוב מבחינת איכות פלסטיקים, איכות הרכבה ומסך. אם הטושיבו יותר טוב באיכות שלו, אני אלך על טושיבה. אם הם די זהים, שווה לי ללכת על האסוס בגלל כל היתרונות. השימוש שלי במחשב הוא לא רחב מדי, בגדול 2 דברים: להציג את העבודות שלי לאנשים, לכן במקרה ו3 אנשים יושבים …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי כנראה ללכת על הדגם של הlenovo flex 2 ה14 אינץ' רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב... היה לי חשוב המסך האיכותי ושהמשקל ישאר באיזור ה2 קילו. http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23692&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap באילת 3500 ש"ח השאלה היא האם אפשר להוסיף לו ssd??? מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות שפת c, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" או 15.6" ועדיפות למסך מאט/ips * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB3. * Bluetooth? לא חשוב כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB חשבתי לשדרג לבד לssd * כונן…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לאשתי, היא צלמת וזקוקה למחשב ומסך בהקדם. להלן התשובות לשאלות: מה התקציב המקסימאלי? 5000 או 6500 כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון איכות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם אין ברירה מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצלמת עריכת תמונות (photoshop, lightroom, bridge) - פרנסה, שימוש כבד עריכת וידאואים קצרים לעיתים רחוקות (premier) - שימוש מזדמן מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? לא יודע, מסך שיתאים לעריכת תמונות, שיהיה אפשר לכייל אותו ושיראו טוב לאילו הגדרות גרפי…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות לחברה שלי מתנה ליום הולדת מחשב נייד, ממה שאני יודע השימוש של במחשב קל בעיקר דפדוף באינטרנט צפייה בסרטים ושימעת מוסיקה, בכנות שאני קצת אבוד ולא ממש יודע מה כדאי לקנות, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לקבל המלצות על מחשבים ניידים ששווים את המחיר שלהם עד 3000 ש"ח, תודה רבה ! דניאל
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום רב אשתי היקרה החליטה לבחור בעצמה במחשב הנ"ל לאחר התייעצות טלפונית עם איש מכירות של אתר וואלה !!! לינק למחשב: http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-DELL-5447-i5-%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-6GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-1TB/pi5SS08C7554#speclinksbox2 אני עוד יכול להתחרט על הבחירה שלה אבל נראה שתמורת 2,650 ש"ח היא הצליחה לבחור מחשב לא רע בכלל. המדובר במחשב מוחדש אך עם אחריות יצרן של שנה ואפשרות להרחבת אחריות לשלוש שנים תמורת 300 ש"ח נוספים. השאלה היא האם ברמת מחיר זאת ניתן להשיג מחשב יותר מוצלח ? מכיוון שניתן לבטל רכישה תוך 24 או 48 שעות ממועד הרכישה, אשמח לקבל תשובה מהירה. להלן הגדרת הדרישות שלי: * מטרות המחשב? אינ…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד עבור תכנות+ וMATLAB. תודה. *תקציב : עד 3000, עדיף פחות.(מחר ההסייבר מנדיי אז עדיף אפילו פחות - המחשב מיועד להשלח לארה"ב למלון בו אשהה) * מטרות המחשב: תכנות + הרצת matlab וכו'. * גודל המסך: לא קטן מידי, שיתאים למטרה. * רזולוציית המסך: שיהיה מקום לעבוד בצורה נוחה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא משנה. * משקל רצוי: עדיפות למשקל קל(משמש בנסיעות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: RGB - חובה. hdmi - לא חובה אבל עדיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd - אבל לא קריטי - בהתאם לתקציב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל רק אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מיועד לגיימינג- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, fifa 15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24". 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש נטבוק לצורך טיול גדול. השימוש בנטבוק יהיה אך ורק כדי להיות גורם מקשר בין המצלמה לכונן חיצוני, ועל הדרך לגבות בענן בעזרת WIFI. לכן ארצה שיהיה כמה שיותר זול (סיני) אך באיכות סבירה. למישהו יש ניסיון עם זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייב, אפשר לחרוג נגיד עד 300 ש"ח בערך, אבל אם יש משהו ממש משתלם וטוב עד תציעו ונשקול את העניין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, Guild Wars 2, Dragon Age Inquisition, ועוד כל מיני MMO RPG שהולכים לצאת שהוא משחק, וכל המשחקים החדשים המדוב…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין ממש העדפות מסוימות. חיבורים רגילים כולל HDMI. עדיפות לנגן דיסקים. הדבר החשוב ביותר בשבילי הוא שהלפטופ יוכל להריץ משחקים ברמה טובה מאד, יחסית למחיר כמובן, ושיהיה מספיק זכרון בכונן ל"גיימר ממוצע"
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אנחנו רוצים לקנות תחנת עבודה עם GPU חזק. המוצר שאנחנו מפתחים מסתמך מאד על עבודה ב-GPU. מפרט: 6-8 ליבות, 16-32 ג'יגה זיכרון, 256 ג'יגה SSD. יהיה נחמד אם יהיה אפשרי להוסיף בהמשך עוד כרטיסי GPU ולא נהיה חסומים בכרטיס אחד. אנחנו חשבנו לקנות את ה-GPU הבא אבל נשמח להצעות נוספות: http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-titan-black אין צורך במערכת הפעלה. אנחנו מחפשים אספקה מיידית ככל האפשר אז רק ספקים ישראלים. תודה תודה תודה לכם
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לבקש בנייה של מחשב עם 2X 970 או 2 290X, במחיר הכי סביר שאפשר, ללא SSD, ללא מוניטור. אני מוכן לבנות את המחשב בעצמי ואפילו מעדיף אם זה משנה את המחיר. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה שלי, העבודה מתאפיינת רובה עם תוכנת AUTOCAD ותוכנות אופיס. אשמח לעזרה על מפרט נדרש למחשב חזק. התקציב שלי הוא בסביבות 4000-5000 ש"ח אפשרי לחרוג קצת אם צריך. אין צורך בציוד היקפי כגון מקלת עכשיו ומסך. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לאמא שלי כל מה שהיא עושה זה לגלוש כשעה ביום וזהו...קצת סרטוני מתכונים במקו... האם המחשב הפשוט הבא יספיק? http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97-Lenovo-E7300-GeForce-210-1GB-WIN7/pi5QN764D947?sct=r%3d8%26q%3d%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91+%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97%26ct%3dc%26url%3dhttp%253a%252f%252fwww.wallashops.co.il%252fa90%252fpi-5QN764D947.aspx מאוד זול עם מערכת הפעלה...השאלה היא אם הגלישה לא תתקע ותהיה איטית... יהודה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך בהכל כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Smite,heathstone, borderlannds 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
אני רוצה להקדים ולומר שעשיתי חיפוש ועברתי בפורום על כמה דפים. יצאתי קצת מבולבל ולכן בסוף פתחתי פוסט משלי. * מטרות המחשב: בעיקר ביתית פשוטה. מסמכים, אינטרנט, מדי פעם צפיה בסרטים. * גודל המסך:15.6. אני לא כל כך מבין מה יותר טוב לשימושים שלי, מבריק או מט. נראה לי שמבריק. * משקל רצוי: לא כ"כ חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: שיהיה HDMI. * כונן אופטי: כן. כונן קשיח - לפחות 500 GB, אם אפשר יותר, מבורך. התקציב הוא 1800 ללא מערכת הפעלה, או 2200 עם מערכת הפעלה.אשמח לקבל הצעות למחשב הכי טוב שנכנס בתקציב הזה שמתאים לשימושיי. ואשמח גם להצעות למחשבים באותו מפרט, עם מסך מגע. ז"א הצעות למחשב עם מסך רגיל, והצעות למחשב עם מסך מגע. ממש תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב פשוט לפייסבוק ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).צפיית סרטים ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המחשב יחובר גם לסמך מחשב וגם לטלוויזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אם אפשר לארגן לי הצעות גם מהבלאק פריידי או סייבר מאנדיי או מה שלא יהיה... השימושים שלו בעיקר לאינטרנט , צפייה בסרטים, סרטונים וכו...שיהיה חיבורי HDMI וכו... אפשרי גם לקנות מאילת ככה שזה גם יהיה מחיר טוב...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אין כרטיס קול ורשת במפרט של מחשב, זה אומר שלא יהיה חיבורים לסאונד והוא לא יקלוט WIFI? או גם בכבל? תודה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום. נשבר לי המסך במחשב הנייד הנ"ל. האם יש לכם המלצה למעבדה באיזור המרכז\ירושלים שבה ניתן להחליף את המסך (אפשר גם מסך משומש). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/h2cvyl1m הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. אני מודע לכך שאין כרטיס מסך. תודה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ראיתי פירסום באתר של KSP שמאד שימח אותי בכך שאני נוסע לחופשה בזמן הכי אידאלי השנה, KSP עושים הורדות מחירים גדולים להרבה מהלפטופים שלהם לסוף השנה, ואם מוסיפים להנחות הקיימות את הנחות המעמ אז יוצא ממש משתלם..ככה נראה לי לפחות, אולי הם סתם מחרטטים והמחיר ההתחלתי מאד גבוהה. אני לא באמת מבין לכן באתי להתייעץ אתכם. אני רוצה לקנות מחשב עד מקסימום 3500 שקלים http://ksp.co.il/?select=.271. אין לי דרישות מיוחדות חוץ מזה שיהיה לכל הפחות 15.6 אינטש אחרי שראיתי את המחירים בסניף אילת עם המבצעים אין גם סיבה שאתפשר על מעבד לכן חשוב לי שיהיה I7 עם תדר שעון גבוהה ועם כרטיס מסך ברמה גבוהה. אז מה אתם אומרים, מה הייתם קונים באילת בתקציב הזה? נ.ב. אם יש עוד דברים שאתם ממליצים לקנות שם באילת …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה פירמטתי את המחשב הנייד שלי lenovo b560 ואין לי את הדיסק שקיבלתי איתו עם הדרייברים. חיפשתי באין סוף מקומות לאיזה PACK של כל הדרייברים אבל כלום לא עבד. אשמח אם מישהו פה יוכל להציל אותי. תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, אני מחפש מסך מחשב בגודל 22-23 אינץ' (גמיש בגודל) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. המטרה לבוא לבית ולחבר אותו למסך גדול (או עבודה ב2 מסכים) כמו כן, אם אתם חושבים שכדאי מקדלת חיצונית כלשהי או משהו נוסף אשמח לדעת. תקציב מסך בסביבות ה1000 שח. (כמה שפחות עדיף כמובן) המלצה על הדברים תתקבל בברכה. יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-