עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Idani26,

בוקר טוב לכולם חבר ביקש ממני לעזור לו לבנות מפרט ללא ציוד הקפי עד 3000 המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט,אופיס,והורדות. חשוב שיהיה-לפחות 4 גיגה ראם,1 טרה דיסק קשיח,וכרטיס רשת אלחוטי. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אוקיי אז אתמול הזמנתי מפרט מחנות בשם tms למי שמכיר. זה המפרט: [table][tr] [td]מק"ט[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td]AM3955BB[/td] [td]AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box[/td] [td]1[/td] [td]₪559[/td][/tr] [tr] [td]SCMG2100[/td] [td]Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT[/td] [td]1[/td] [td]₪213[/td][/tr] [tr] [td]G990XAUD3[/td] [td]Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset[/td] [td]1[/td] [td]₪573[/td][/tr] [tr] [td]VM20001W2Z[/td] [td]ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE[/td] [td]1[/td] [td]₪436[/td][/tr] [tr] [td]S12II-620C[/td] [td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ …

3. שלום, אני נוסע לאנגליה לכמה שנים ורוצה לרכוש שם מחשב חדש.לפני הכל,האם כדאי לקנות נייד או PC?האם שם זול יותר?רצוי שהמחירים יתאמו את אנגליה,בפאונדים אם אפשר. לשאלותיכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד: כפי שציינתי - 3000-4000 ש"ח (700 פאונד) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל.אפשר גם להגיע ל-4000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מה-4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD,שימוש משרדי,גלישה באינט',משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).דפדפנים לצורך גלישה,משחקים,Visual Studio 2010,SQL server,פיתוח…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by oren384,

אני זקוק למחשב שכל מטרתו היא להתחבר לשרת מרוחק. השרת חזק מאוד (מכיל 4 GPU מסוג GeForce GTX 1080 Ti וכל החומרה שתומכת בהם מסביב) והוא זה שיבצע את כל החישובים. המחשב שאני רוצה לקנות יתחבר למסך גדול (32'') ויתחבר לשרת מרחוק דרך האינטרנט (לא באותו משרד) דרך VNC וצריך להיות מסוגל להציג את מה שקורה על השרת (כולל, למשל, צפייה בתמונות) אבל מעבר לזה לא ירוץ עליו שום דבר לוקאלית (חוץ מנגיד דפדפן אינטרנט). הרזולוציה של המסך היא 4K, אבל הרזולוציה של ה VNC היא רק 1920X1000, אז לא באמת צריך מחשב שיודע לשדר למסך ב 4K. כביכול נראה לי שכל מחשב אמור לעמוד במשימה הזו, אבל אין לי ניסיון בזה אז אני רוצה חוות דעת של מישהו שמבין, במיוחד מהבחינה של התצוגה…

5. Started by haimcoen,

בס"ד 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 700 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD , אופיס , אינטרנט , צפיה ישירה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא רלוונטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם אני טס לאירופה לתקופה ומחפש מחשב לשימושים הבאים: - אינטנרנט ושיחות וידאו, אופיס וקצת סרטים. (ארדיסק 320G אמור להספיק) - אין לי חובה במערכת הפעלה, אבל כן רוצה אחריות בינלאומית. יש 3 דגמים שנראים לי רלוונטים: הזול בחבורה HP G62-B50SJ - עם שנה אחריות בינ"ל, מחיר אטרקטיבי. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12497 החזק בחבורה probook 4530s - שיש בו מסך מט (לא ראיתי את המסך מט שלו ספציפית ולא ברור אם זה חסרון או יתרון במקרה הזה), מצלמה משופרת -3 שנות אחריות בני"ל. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13297 והמגניב בחבורה ASUS KSE - שגם לו 3 שנות אחריות בני"ל. גרסה ללא מ.הפעלה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=1249…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by sma,

שלום לכולם, אני כבר מיואש לחלוטין מרוב אופציות וללא מקור מהימן שיכול לסדר לי אותן בראש. אני מעוניין לקבל עזרה בקביעת מפרט למערכת הבאה: 1. מעבד amd 64 3000 939/754 או p4 3.0. - מקסימום יחס עלות תועלת. 2. דיסק קשיח 160 Gb sata. - מינימום עלות, הבנתי שסך הכול כולם די דומים, תקנו אותי אם אני טועה. 3. זכרון 1Gb dual\regular. - האם השוני בביצועים שווה את ההפרש במחיר? 4. לוח אם סביר מתאים. - תומך בכל מה שצריך וזול. 5. מארז סביר. - מינימלי. השיקולים שלי מופיעים ליד כל סעיף. אני מבקש רק שתסבירו את הקונפיגורציה שתציעו. השימוש של המחשב יהיה למשחקים, אינטרנט והקרנת סרטים (לא קידוד). אני לא יודע אם זה אפשרי בפורום אבל המלצה על חנות סבירה במרכז גם תעזור מאוד. תודה מראש על העזרה, שלומי

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by fireskill,

שלום, בניתי לחבר מפרט בעזרת אלעד- כמו שאמרתי וזה המפרט http://img436.imageshack.us/img436/5417/gali30ls.jpg זה מKSP סכום המחשב צריך להיות 7000ש"ח (אין לעבור)

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אוקיי חברה...אז החלטתי לפרסם את המפרט הסופי שלי לפני שאני קונה אותו ביום א'. כאמור המפרט מיועד למשחקים, אינטרנט, סרטים, תוכנות ועריכת גרפיקה ועריכת מוסיקה... זה המפרט תמורת 5,400 ש"ח. את כל החלקים חוץ מהמסך אני קונה מחנות אחת ולכן נאלצתי לבחור בכרטיס של ספייר במקום ATI כפי שתכננתי וגם בזיכרון של סמסונג במקום וינבונד... אני אשמח לשמוע הערות והארות...כל דבר!!! תודה Case: Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt + 1 Fan (210nic) Mobo: Gigabyte GA-8SQ800 SIS 655 Motherboard (HT,DualDDR,AGPx8,Firewire, ATA133,5.1 Sound,USB 2.0) (641nic) CPU: Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX + 1 Fan (1116nic) Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory (290nic)…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, החלפתי את הצורב במחשב בSSD כפי שראיתי שהמליצו כאן, זה באמת היה ממש קל. מדובר בSSD מדגם samsung evo 840. לאחר שהוא הורכב למחשב, ביצעתי data migration בעזרת התוכנה של סמסונג וניתן לראות שכל הקבצים עברו לשם. מראש המטרה הייתה להריץ את מערכת ההפעלה מהSSD, אחרי ששכפלתי את הHDD אל הSSD, איך אני בוחר שהSSD יעלה בהפעלה? בBIOS אין אפשרות לבחור בין הכוננים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. המחשב הישן כבר לא סוחב ואני בקושי מריץ FSX ואם אני מוסיף Add On אז בכלל הוא מקרטע, גם במשחקים אחרים הוא לא משהו אז החלטתי שהגיע הזמן להתקדם למשהו חדש וחזק יותר, אשמח לעזרתכם, אני מעוניין במחשב חזק שיריץ FSX ותוספות, אני לא חובב של אוברקלוק ואני מעוניין להתקין VISTA כדי להנות מ DX10, כרגע יש לי מסך 22' LCD ואני חושב להחליף מתי שהוא בעתיד ל 24' של DELL. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לקהילה, הקטנטנים כבר גדלו ומתחילים לקבל משימות מחשב בבי"ס, להתעניין במשחקים וכו'. אנחנו מעוניינים לקנות מחשב נייח לשימושי office בעיקר אבל שיוכל להתמודד גם עם משחקים כדוגמת מיינקראפט (זה הקטע שלהם כרגע). מה שחשוב לנו - אמינות ועמידות. תקציב: 2000-3000 כולל מסך. לגבי המסך - אין דרישות מיוחדות. האם מחשב בקופסה קטנה (מיני? טייני?) רלוונטי? אשמח להמלצות. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. בבקשה מפרט למשרד + קצת משחקים לילדים מעבד i5 כולל היקפי ומסך סה"כ עד 2500

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום אני צריך מפרט עד 5800 שקל שיהיה חצי למשחקים חדשים כמו hl2 doom3 וחצי לקידוד מחדש כמו wav to mp3 או mpeg2 to mpeg4 ולכך אני צריך כרטיס מסך nvidia geforce6 כי יש שמה אפשרות שחלק מהקידוד יהיה על הכרטיס מסך דבר שני זה שהכל צריך להיות מזיגזג בנוסף אני לא צריך הרדיסק על רק contraller ide אם יש רק חיבור ל2 כוננים אם יש ל4 אז אני לא צריך contraller ודבר אחרון זה שאני צריך dvd רגיל לא צריך צורב או cd אה יש לי שאלה אם אני לוקח amd שווה לחכות ללוחת אם nforce 4 כדי שיהיה לי את האפשרות לsli?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by l0ki,

אהלן, אשמח להמלצות למחשב לגיימינג 4K וגם למסך מתאים. מבחינתי חשוב שיהיו שני עוגנים: 1. מסך 4K שתומך בטכנולוגיית Gsync (חשבתי על asus rog swift pg279q). אפשר מבחינתי גם לפצל את הקניה של המחשב והמסך לשתי חנויות שונות. 2. כרטיס מסך מתאים למשחקיות 4K בפריים רייט מעל ל - 30 (ככל הנראה GTX 1080). 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה12 פלוס מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר בפחות אז בוודאי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. מעבד i7 6700K קירור Noctua NH-U12P SE2 לוח אם Gigabyte Z170X זכרונות Kingston Fury Black 8GBx2 2400MHz CL15 כרטיס מסך Gigabyte GTX1080 G1 Gaming 8GB כונן קשיח WD 2TB Red (SATA III) Samsung 250GB SSD EVO 850 ספק כוח FSP Hyper 700W מארז NZXT H440 כונן דיסקים אופטי חיצוני רגיל כזה, LG Lite-On x8 (אין במארז מקום לאחד פנימי משום מה) סך הכל 9000ש"ח עגול, בהנחת מזומן 8730. מה אומרים, האם הרכיבים הם ברמה הטובה ביותר בקטגוריות המחיר שלהם? האם הייתם משנים משהו במפרט?

17. לחברי הפורום שלום רב, אני מעוניין לרכוש באילת מחשב לגיימינג כבד, בעיקר משחקי MMO FPS. התאמתי לי את המפרט הבא ורציתי לקבל חוות דעת נוספת + לשאול כמה שאלות. אני מעוניין להכנס ל-OC ולהוציא כמה שיותר מהמעבד והכרטיס מסך: 265 מארז מחשב Corsair Carbide Series 200R - יעשה את העבודה? 250 ספק כח Corsair CP-9020050-WW VS550 VS Series 550W - זה ספק מספיק חזק\אמין לצרכים שלי? 665 לוח אם Asus Z87-A - לוח אם אולי קצת מוגזם\יקר, אבל נראה לי שווה תמורת האיכות שלו. 1008 Intel Core i5-4670K Box - אין tray ב ivory 178 מאוורר למעבד CoolerMaster Hyper 212 EVO [TABLE=width: 754] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]1208 Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5 - לא בטח לגבי הכרטיס מסך…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. intel pentium IV 2.8 GH לוח ASUS 533 256 DDR333MHZ ---> אני מוסיף עוד 256... שזה עוד איזה 300 שקל ככה 80 גיגה 7200 כרטיס מסך עלוב אז אני לוקח RADEON 9600XT TV,DVI 128MB שזה 980 שקל בערך כרטיס קול 28 ביט מסך של LG T710BH ויש רמקולים עכבר מקלדת כונן דיסקטים ובלה בלה בלה סך הכל זה עולה 3500 ועוד הכרטיס מסך והזיכרון זה 4800 שקל ככה. תגובות בבקשה והצעות לשיפור. אם יש מפרט טוב יותר לדעתכם בסכום הזה אז תגידו תודה לעוזרים

19. שלום לכולם, אני סטודנט ומתכנן לקנות מחשב נייד חדש בתקציב של עד 5K אפשר לחרוג קצת... השימושים הם: לימודים (אופיס, טקסט וכו' ) וגלישה. חשוב לי מאד שהמקלדת תהייה נוחה להקלדה ושהמחשב יהיה קל לנשיאה (מתכוון להתנייד איתו הרבה) ומסך מספיק נוח לדרישות האלו -לא קטן מידי ולא ענק!! המחשב לא ישמש למשחקים או סרטים ואני מעדיף שיגיע ללא מערכת הפעלה. דרישות נוספות: מעבד חזק, נפח דיסק מינימום 160GB מינ' זיכרון 2GB וחברה איכותית ומומלצת עם שירות טוב. אני מודע לזה שקיים מבחר עצום ונכנסו הרבה חברות שעד לא מזמן לא היו חזקות בשוק הניידים-הבלבול הוא אדיר ולכן אודה לכם אם תוכלו לתת המלצות שיגלמו בתוכן גם את איכות המוצר והחברה שמאחוריו ולא רק את איכות המיפרט ובנוסף אם אתם יודעים מאיפה …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Torian,

כמו שהכותרת אומרת, אשמח לדעת מה ההבדל בין שני הטכנולוגיות והאם הוא משמעותי בהשוואה מivy לsandy אני רוצה לרכוש מחשב אבל יש לו את המעבד sandy core i5 2320 האם המעבד הזה יחזיק לי בחמש שנים הרחוקות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by קוזמו,

מעבד: INTEL 4690 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.5Ghz - BOX ₪1097 לוח אם: ASUS H81M-K ₪320 זיכרון: G.SKILL DDR3 8GB (1X8GB) 1600MHz 11-11-11-28 NT ₪418 כרטיס מסך: SAPPHIRE VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC WITH BOOST ₪1395 צורב DVD: LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA ₪108 מארז: COOLERMASTER K350 (FRONT USB3) w/o PSU ₪292 ספק כוח: SEASONIC M12II EVO 620W BRONZE - MODULAR - RETAIL ₪475 דיסק קשיח: WD BLACK 1TB SATA3 ₪409 נא להתעלם מהמחירים המופיעים פה, ולהתייחס למפרט בלבד. האם יש משהו שממש כדאי להחליף או לשנות? מחשב למשחקים בלבד ברזולוצייה של עד 1920X1080, כאשר אין שום חשיבות לשקט או שום דרישה מיוחדת אחרת. אך ורק משחקים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני צריך מחשב עד 2,000 שקל לאינטרנט, אופיס וסרטים. ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. הוספתי SSD בעיקר לווינדוס ולתוכנות שונות ולמסמכי אופיס. מה יש לשפר? Intel Core i3-4160 Haswell Tray - מחיר 540 ש"ח Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 מאוורר למעבד - 40 ש"ח Asus H81M-K לוח אם - 300 ש"ח Thermaltake V3 VL80001W2Z מארז מחשב - 165 ש"ח Scythe Glide Stream 1400RPM מ"ס 12 מאורר למארז - 45 ש"ח CWT Ci-Power GPA350S 350W ספק כוח - 140 ש"ח Western Digital Caviar Blue1TB WD5000AAKX דיסק קשיח - 260 ש"ח SSD SanDisk SDSSDP-064G 64GB 2.5" Sata 3 דיסק - 225 ש"ח Crucial 4GB DDR3 1600MHz CT51264BA160B זכרון - 225 ש"ח OEM GH24NS95B שחור SATA LG DVDX24 DL צורב - 115 ש"ח סה"כ - 2,055 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 וכן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הפקת אנימציות תלת מימד, עריכת וידאו, תכנות כבד וAI לשם פרוטוטייפינג לפני התקנה בענן 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תלוי בהפרש המחיר. ייתכן שאריץ איזה מודל AI בזמן שאני ישן בבית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

24. *** מעדיף המלצות מאנשים שהתנסו אישית במחשב שהם ממליצים. *** מחפש מחשב נייד חזק וחדש, בעיקר לעבודות גרפיקה כבדות, עריכת וידאו, וגם תכנות. חשובה לי איכות המסך, והשקט של המחשב. אעבוד רוב הזמן מול דיסק חיצוני, אבל את העריכה וה cache אשים על כונן ה SSD הראשי של המחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח. אפשר לחרוג צפונה לטובת שיפור רציני 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Adobe Lightroom Classic Adobe Lightroom Adobe Photoshop Vegas/Movie Studio VS Code 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם, בעבר הייתי פעיל בפורום אך בפעמים האחרונות כל פעם שאני נכנס זה בעיקר לקבלת עזרה במפרט. אשמח גם הפעם לקבל מעט הכוונה. אני מודע לכך ש10K הוא סכום גבוהה ואף בזבזני במיוחד שאין צורך בציוד הקפי, אך אציין שאאבד סכום נכבד מהכסף אם לא אנצל את כולו. אשמח אם אוכל לקבל מפרט בסכום הזה גם אם הוא מעט בזבזני. אם חובה לחרוג אז מקסימום 50 שח. המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים אך ישומש גם להפעלת תכני HD ועבודות משרדיות שונות. אין כרגע כוונה לעשות OC. אני מעוניין שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן ללא שידרוגים שונים אך אשמח אם יבנה בצורה כזאת שתאפשר עידכון בעתיד. כאמור אין צורך בשום ציוד הקפי, המסך איתו יעבוד המחשב הוא Dell 2407 A04 ברזולוצית 1920X1200. אין צורך לכלול מערכת הפעלה (אך …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.