עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Murmur,

שלום אני מחפש מחשב לסבתא - מיילים ואינטרנט. ותמונות של הנכדים. חשבתי להרכיב לבד משהו זול (נניח לפי המפרטים המומלצים) ואז חשבתי ללכת על משהו מוכן כמו Dell Vostro 260 : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19302 כי בשביל עוד 200-300 ש"ח אני מעדיף לקנות מחשב מוכן עם אחריות באתר הלקוח (סבתא כאמור) לשלוש שנים. השאלה - האם יש איזשהו מחשב מיני זול יותר / אפשרות להרכיב מפרט זול שתחסוך 500-600 ש"ח ותהפוך את זה לכדאי? אשמח לעצתכם

2. Started by Rbix,

דרישות עיקריות: * מטרות המחשב: תכנות, סרטים משחקים חדשים (לרבות GTA V, העיקר שיריץ באופן שניתן לשחק ללא תקיעות). * גודל המסך: 13.3-14 * רזולוציית המסך: FHD. * זמן סוללה ארוך: 5 שעות לכל הפחות של עבודה סטנדרטית. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256SSD רוכש באילת אני מתבלט בין: Asus UX303LN http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22282 (קיימת גם גרסאת SSD). Lenovo Yoga 3: i5: http://ksp.co.il/?uin=26590 i7: http://ksp.co.il/?uin=26589 אציין כי היה נעול על האסוס, אבל אז הגיח היוגה. אשמח אם תוכלו בבקשה להכריע עבורי איזה מחשב מתאים יותר עבורי (בדגש גם על איכות, אמינות ואורך חיים וביצועים). תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. לפני שעולה בכלל הווינדוס מופיע לי ההודעה הבאה: aproblem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. blah blah technical information stop: 0x0000007b (0xf79f3524,0xc0000034, ox00000000,0x00000000) מה שמוזר שניסיתי לעשות BOOT עם DOK שיש עליו גרסה שלLIVE GPARTED אבל הוא נתקע גם בהעלאת הקרנל... לא ממש אכפת לי מהנייד הזה אלא מהחומר שנמצא בו ואני לא מצליח לגשת אליו.. יש הצעות מה ניתן לעשות? ומה בכלל הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום אני זקוק למחשב ביתי בתקציב נמוך (כ-1500 ש"ח, +/- 200 ש"ח). שימושי המחשב: אינטרנט, פה ושם קצת סרטים (אשמח אם תהיה אפשרות סבירה ל-HD), עריכה בסיסית של תמונות (לא פוטושופ). הערה חשובה: המסך אתו יעבוד המחשב הוא מסך 22 עם כניסת HDMI. הייתי רוצה לא לחבר אותו ב-VGA ולכן מעדיף לוח עם יציאת HDMI או DVI. אפשר גם להוסיף כרטיס מסך אבל הבנתי שאחד היתרונות של המעבדים החדשים של אינטל הוא כרטיס המסך שעל המעבד. כמה שאלות: האם עדיף ללכת על פלטפורמת אינטל (Core i3 2100) או AMD? מארז וספק: בד"כ העדפתי Compucase+Hec - האם כרגע יש משהו שנותן תמורה טובה יותר למחיר? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני מנסה לעזור לידיד שלי, שעוסק בעריכת וידאו להסגר על מפרט למחשב חדש. מדובר בבנאדם שבהחלט לא מבין יותר מידי בחומרה, ואין סיכוי שיחליף מחשב בשנתיים הקרובות, אז הדגש הוא על מחשב חזק ואמין שיחזיק לו מעמד לכמה שנים טובות. שימושים: אינטרנט, סרטים, פוטושופ, פלאש ותוכנות עריכת וידאו למינהן (פרימייר, אפטר). (לא משחק, לא יהיה שימוש בתוכנות תלת למינהן, ללא ציוד היקפי וללא מסך). נראה לי שמבחינת אחסון, יספיק לו הארדיסק של טרה (הוא בעצמו לא יודע להגיד לי, אז אם מומלץ אפילו יותר אשמח לדעת). מבחינתו הסכום המקסימלי הוא 5000, אבל בהחלט אפשר יהיה להסתפק גם בסכום סביב ה 3-4. אשמח לעזרה, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by yakir4u,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט וקצת צפייה ישירה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או משו באיזור * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 817.74 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0) [ ¤ 524.57 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 350.88 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 598.91 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail Video Card [ ¤ 1779.06 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM MSI 16/48 Retail [ ¤ 230.35 ] 1 Monitors : 17" CTX FP705 FLATRON Monitor [ ¤ 976.03 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by alexta-z,

what would you say aboput this mifrat ? amd xp 200 gigabyte ga-tvax ddr-ram 256mb winbond 3200 volcano 9 all comes out in about 1670 shekels

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני לא יודע באיזה הגדרות שיחקתי ואיך לתקן את זה. יש לי LENOVO Y700T 15.6" ועוד משהו פחות קשור, הייתי רוצה שהמחשב ירוץ דרך הכרטיס הגראפי GTX960M ולא דרך INTEL 530, אפשר לשנות את זה? לפני יום וחצי רק כשנקנה לפני ששיחקתי בהגדרות הכל היה תקין עכשיו כשאני מרים את המכסה אז אז המסך שחור ואני צריך לשחק עם כמה מקשים (הפעלה, רווח) אני אפילו לא יודע על מה אני לוחץ, אבל באיזשהו שלב המסך מתעורר זה לא היה ככה בהתחלה. אני רוצה להבין למה זה קרה ולא ישר לשחזר גם אחרי השחזור זה ככה. מה שבטוח שמחוץ לווינדוס זה לא ככה, ולחיצה ארוכה על רווח כן מדליקה את המסך.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by GOBLIN17,

איך המפרט טוב לסכום כסף הזה? [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yanki5599,

ברצוני לקנות מחשב בעיקר לצפייה וגלישה + מסך מומלץ

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by MIKIBHS,

יש לי מחשב בן 3 שנים וזה המפרט שלו (מה שהצלחתי להוציא מהחשבונית של החנות) מעבד intel pentium 3 xeon processor לוח אם G31-M7 (Manufacturer BIOSTAR Group) זכרונות 2 GB KINGSTON כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) מסך FLATRON L1932TQ מערכת הפעלה Microsoft Windows XP Professional sp3 הבן של שגם הוא לא מבין במחשבים רוצה לקנות את המשחק שיוצא בקרוב ונקרא Assassins Creed brotherood השאלות 1. האם המחשב שיש לי מתאים להריץ את המשחק ואיזה שדוג הוא צריך 2. אם הוא לא מתאים האם המפרט למחשב משחקים שבהמלצות של האתר (במחיר 2,760 ש"ח) מתאים 3. האם אני צריך לשדרג גם ל windows 7 והאם 64 bit נדמה לי שיש מספיק שאלות לשלב זה אשמח לקבל תשובות וחוות דעת תודה מיקי

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Guy_1710,

אני סטודנט למדעי המחשב ומחפש מחשב נייד חדש * מטרות המחשב? בעיקר לימודים, אז חשוב שיהיה קל ונוח להקליד עליו. סרטים ומשחקים לא כבדים הם מטרה משנית. * גודל המסך? חשוב שיהיה מסך איכותי מאוד, בכל מקרה לא מעל 15.6 ולא מתחת ל13.3 * רזולוציית המסך? 1920x1080 או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מאוד num pad, ובכללי שהמקלדת תהיה programmer friendly. * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אבל לא על חשבון איכות בניה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 3.0 USB לפחות 2 חיבורים. HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD בלבד, לא כונן היברידי. 250 גיגה, אם יהיה 512 אפילו טוב יותר * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתח…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכת מוסיקה בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050 *1680 DELL 22WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סטנדרטיות (כרטיס מסך מובנה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה 3500 - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל שיענה על כל הצרכים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? איזור ה500 ... אם זה ממש שיפור מסיבי 2. מה שימושי המחשב ? שימוש עיקרי הוא עריכת סאונד ותקלוט, משחקים זה על הדרך (לא צריך כרטיס מסך מפציץ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, Abelton live . Traktor חשוב שאיבלטון ירוץ חלק גם כשהוא עמוס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ישנים כמו WoW / SC חדשים כמו Overwatch ו gta5 ( מספיק לי שהם ירוצו על הגדרות בינוניות) -מהי הרזולוציה הט…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. המחשב נועד לאחי ליום הולדת בעיקרון רוב הזמן הוא רואה דרך המחשב סרטים בטלויזיה (32"), באינטרנט ומידי פעם משחק משחקים לא כבדים. הוא רוצה בעיקר שהמחשב יהיה מהיר מבחינת עבודה משרדית והכל "יזרום" לו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אלא אם כן באמת אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מעט משחקים, עבודה משרדית, תכני HD (חשוב מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תוכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט, משחקי רשת בגוף ראשון ואסטרטגיה בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by dropc,

מדובר בלפטופ של ASUS. רציתי לדעת האם לפני השימוש נדרשת טעימה מלאה כמו במכשירי סלולאר? ומהו שימוש נכון? לפרוק את הסוללה כל פעם עד 10%~ ולחבר לטעינה? ובמצב 100% טעינה, אם המטען מחובר עדין - פוגע בסוללה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Sean Mizrahi,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט), משחקים (FIFA 2015) ואולי עוד כמה קצת יותר כבדים(באטל פיילד וכאלה)צפיה בסרטים, סדרות בצפייה ישירה וכנראה שיהיה גם ללימודים כי אני משתחרר עוד חודשיים. * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. מה שעדיף * רזולוציית המסך? עדיפות לfhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הנקוב . * משקל רצוי? כשאלמד איתו כנראה שאסתובב איתו לא מעט כל עוד הוא לא כבד מדיי זה בסדר אבל לא בהגזמה.. עדיף שיהיה קל ודק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ככ משנה. * כונן אופטי? לא ככ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by eity,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 שקל אפשר לחרוג ב100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?cod medal of honor assassins creed * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וע…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי חברה. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש לטובת: office,matlab לראות סרטי full hd דרכו לטלויזיה, לשחק קצת fifa 15 עליו. הלכתי לKSP והמליצו לי על הדגם: [h=1]Toshiba Satellite L50-B-27N[/h]אני לא ממש חזק במחשבים ניידים במיוחד של toshiba. מישהו מכיר עליו משהו? איך toshiba במחשבים ניידים בכלל? ולמה KSP וIVORY מורידים אותו מהמדפים ומציינים שהמחיר עליו אינו סופי ויש ללכת לחנות על מנת לקבל מחיר סופי? http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..2183..99..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=26342&txt_search=&buy=&minprice=2910&maxprice=3123 בנוסף למחשב הזה ראיתי מחשב דומה של ASUS בIVORY: [h=1]X554LJ-XX435H[/h]https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15955 מה …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. המחשב הינו לבית ויהווה כתחליף למחשב הביתי השימושים היחידים יהיו השימושים הבייתים הרגילים..מוזיקה אינטרנט וכדומה...ללא משחקים כבדים כלשהם תודה,...ואשמח לעזרה כמה שיותר מהר די דחוף לי להיום

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by yoel12,

שלום, אשמח לדעת כיצד מפעילים את הטורבו במעבד i5 4210u והאם צריך להפעילו.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Shlomi XD,

ללא ציוד היקפי.. קונרו.. מKSP (יש להם סניף ברעננה ) כעיקרון אני רוצה את המארז Supertalent יש לי כבר מין מפרט אבל אני ממש ממש ממש לא בטוח בנוגע ללוח אם.. Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 512MB Twinmos (X2) Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 160GB SATA II 7200RPM 8MB NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Supertalent CA-601UFK Black Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin יוצא5785שקל.. כמה שאלות... איך הלוח אם? אפשר להוציא מפרט יותר טוב בתקציב?

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Dima323,

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/notebook-dell-156-720p-vostro-3550-silver-3210m-free-dos-p-13726?cPath=126 או http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20617 את VOSTRO יכול לקבל ב 3360 ש"ח את LATITUDE אני יכול לקבל ב 4000 ש"ח יתרונות של LATITUDE: מסך - 1080P ולא 720P משקל - 300 ג"ר פחות - לא באמת חשוב לי כי המחשב יהיה נייד רק בתוך ההבית. היתרונות של VASTRO: כ 650 ש"ח זול יותר מ LATITUDE השאלה האם FHD וזה שהסידרה היא LATITUDE ולא VOSTRO שווה תוספת של כ 650 ש"ח ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. לאחר זמן רב עם מחשב ישן, החלטתי לקנות מחשב חדש. התקציב הוא בסביבות ה- 5000 ש"ח, לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. קראתי דברים באתר ובפורום, וניסיתי לבנות מפרט בעצמי, ואני אשמח לשמוע הערות/הצעות/תיקונים שיש לכם לתת. לא רשמתי מארז, כי אני לא מבין בשיט במארזים... מעבד: ATHALON XP-1800 160MHZ 641 לוח אם:GIGABYTE GA-7VX KT400 503 זכרון: DDR 265MB 333(SAMSUNG PC2700?) 475 כרטיס מסך:GEFORCE4 128MB DDR T4200 1052 הארדיסק: SEAGATE 80GB 7200 RPM 700 די.וי.די: AOPEN 16/48 288 צורב:LITEON 48*12*48 CDRW 383 פלופי:TEAC 1.44 …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.