עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב נייד Dell Studio 1555 מחשב חזק במיוחד של DELL, בגודל 15.6 אינטש, עם מסך LED מקצועי התומך ברזולוציית Full HD ! תכונות מיוחדות: • מעבד חזק במיוחד מדגם Intel Core 2 Duo P8600 • כרטיס מסך עוצמתי של ATI מדגם HD 4570 עם 512 מגה זיכרון ייעודי • מסך המציג תמונה ברזולוציית FULL HD 1920x1080 • פונקצית זיהוי פנים (Facial Recognition) מפרט טכני: • מעבד: Intel Core 2 Duo Processor P8600 2.40GHz, 1066MHz, 3MB • מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium SP1 32-bit בעברית • מסך: ´´15.6 Widescreen Full High Definition (1920x1080) WLED with TrueLife • רזולוציה: 1920x1080 • זיכרון: 4GB DDR2 800MHz • דיסק קשיח: 320GB SATA 7200rpm • כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה בפוטושופ, אילוסטרייטור, ושאיפה לקצת וידיאו. תכנות. משחקי מחשב מעט מאוד (לא גיימר בכל אופן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצי…

3. תקציב: 3600 ש"ח. מטרה: משחקים נטו אבל כמובן שיהיה VISTA READY על כל מה שמשתמע מכך. OC: בשום פנים ואופן לא. אין חובה לנצל את התקציב במלואו, אבל אני לא צריך לקצץ לטובת רכיבים אחרים, ככה שאם יש צורך, תתפרעו. תודה רבה. נ.ב. אני מתקין את גרסת ה-Ultimate 64 אם זה משנה משהו...

4. Started by katzar,

המטרות שלי במחשב הם בעיקר משחקים כבדים וסרטים של hd המסך שלי הוא 22 אינץ' ורזולוציה 1920x1080 ואם אתם רוצים לתת לי עצות למפרט שונה אז שיהיה רק מ- ksp או tms. מחשב מורכב מ ksp: מעבד: 695 ש"ח Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 קירור למעבד: 110 ש"ח Arctic Freezer 64 Pro http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3884 לוח אם: 365 ש"ח 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11870 כרטיס מסך: 1150 ש"ח HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8691 זיכרון: 235 ש"ח 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 דיסק קשיח: 189 …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by orengore2,

שלום אני לא בעניין כבר הרבה זמן אשמח לעזרתכם מעוניין לרכוש מחשב חדש עד סכום של 7,000 ש"ח המחנות IQPC המחשב מיועד למשחקים . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיו…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by maor66,

אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה בקרוב ואני צריך לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו במהלך הלימודים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות,בתור סטודנט להנדסת תוכנה כנראה גם תכנות * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 קילו נראה לי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סביר, בערך 5 שעות, כמובן שעדיף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם אפשר אז HDMI, אם לא אז לא קריטי* בלוטות? לא קריטי, אבל עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי, אבל עדיף * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלא…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. טוב כפי שרובכם שמתם לב, שנת 2009 מסתיימת ומגיעה לנו שנת 2010 ואיתה הדגמים היותר משוכללים של הנטבוקים. אני פותח את הדיון הזה כיוון שאני מסוג האנשים שמאוד שמח מהפיתוח של הנטבוקים (בשביל מה לקרוא למחשב נייד מחשב נייד אם הוא שוקל כמעט 3 קילו כזה גדול ומגושם ומספיק לי בקושי לנסיעה ברכבת בלי הטענה) אבל מהצד השני מאוד היה מאוכזב מהיכולות היותר מידי דלות של אותם נטבוקים והמהגודל היותר מידי קטן. איני נמנה מסוג האנשים שרוצה נטבוקים כפלשטיישן 3 אבל לא התנגד לשחק בנטבוק שלי מקס-פיין 2, אירוס 2-3, וורמס 2 וכל מיני משחקים ישנים והטובים של פעם שאני יודע שה-950 שיש היום בכל הנטבוקים לא יתמודד איתם. הסיבה העיקרית שעד כה לא קניתי נטבוק הייתה, איי היכולת להתמודד עם הדבר החשוב ביותר שאני רו…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות ומירוצים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by danik,

שלום... אני צריך מפרט של מחשב לילד בן 6 גג עד 3000 כולל מסך... לא חשוב AMD/INTEL משהכי טוב בשביל המחשב... אם אפשר אז קצת פחות במחיר.. תודה מראש !

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. ב"ה שלום חברים, אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית לגבי מפרט למחשב VFX שמיועד במקביל לסימולציות עצומות ורינדורים כבדים מאד !! בעיקר בתוכנות : Vray - 3D-max - Realflow - FumeFX- Octane render - Houdini - Aftereffects התקציב שלי עומד על 23,000 ש"ח, להלן המפרט: FSP Hydro G 750W PFC Gold 80+ Intel Core i7 6900K / 2011-V3 Box Gigabyte GA-X99-SLI Retail Corsair Water Cooling H115i - לעבודה עם אוברקלוקינג 4X Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 (לסימולציות כבדות מאדד) Samsung SSD 1.0TB 850 EVO 2.5" SATA III - למערכת הפעלה 2X - WD 4.0TB 64MB SATA3 Red NAS WD40EFRX 9 - לשמירת cache של סימולציות ורינדורים Nvidia TITAN X 12GB Pascal - לסימולציות ומנועי …

11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו + גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…

12. שלום לכולם, אני סטודנט ומתכנן לקנות מחשב נייד חדש בתקציב של עד 5K אפשר לחרוג קצת... השימושים הם: לימודים (אופיס, טקסט וכו' ) וגלישה. חשוב לי מאד שהמקלדת תהייה נוחה להקלדה ושהמחשב יהיה קל לנשיאה (מתכוון להתנייד איתו הרבה) ומסך מספיק נוח לדרישות האלו -לא קטן מידי ולא ענק!! המחשב לא ישמש למשחקים או סרטים ואני מעדיף שיגיע ללא מערכת הפעלה. דרישות נוספות: מעבד חזק, נפח דיסק מינימום 160GB מינ' זיכרון 2GB וחברה איכותית ומומלצת עם שירות טוב. אני מודע לזה שקיים מבחר עצום ונכנסו הרבה חברות שעד לא מזמן לא היו חזקות בשוק הניידים-הבלבול הוא אדיר ולכן אודה לכם אם תוכלו לתת המלצות שיגלמו בתוכן גם את איכות המוצר והחברה שמאחוריו ולא רק את איכות המיפרט ובנוסף אם אתם יודעים מאיפה …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB AMD64 BIT 3200+( WITHOUT COOLING) במעבד, במקום המאוורר שבא איתו, אני רוצה לשים את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=5213 Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard a-data 500ddr (1024, 2X512) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1103_1104&products_id=6124 ואני יירצה לעשות לו אוברקלוק, יילך סבבה האוברקלוק או שאני יריח שרוף? אה ושכחתי, אני גם צריך כונן קשיח!!! 80 ג'יגה בבקשה!!!! עצות?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, אני עובד באוניברסיטה ואנחנו עמודים לקנות מחשב להרצות סימולציות ואלגורתמים כבדים. המעבד שהולך להיות במחשב הוא : Intel® Core™ i7-6950X Processor Extreme Edition הלוח אם : Gigabyte GA-X99P-SLI ספק כוח: Silent 550 Watt. 80 PLUS certified 1. השאלה שלי לגבי הלוח אם הוא מתאים לשדרוג עתידי של GPU ? אם לא איזה לוח אם מומלץ ? 2. האם הספק כוח מספיק ? 3. על איזה GPU אתם ממליצים ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by crowbar87,

שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מפרט למחשב למשחקים כבדים וסרטי HD. יש לי מסך 22" ואני עובד ברזלוציה של 1680X1050. לא מתוכנן OC. דגש על מאווררים שקטים כמה שיותר. אין לי בעיה לחרוג מזה לכיוון ה6.5 אם צריך. אם אפשר בבקשה שהמפרט יהיה מKSP... תודה רבה.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by zam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (דגש על לנסות) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher , Skyrim , Dragon Age -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 22" Philips 239cl -…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. לאחר זמן רב עם מחשב ישן, החלטתי לקנות מחשב חדש. התקציב הוא בסביבות ה- 5000 ש"ח, לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. קראתי דברים באתר ובפורום, וניסיתי לבנות מפרט בעצמי, ואני אשמח לשמוע הערות/הצעות/תיקונים שיש לכם לתת. לא רשמתי מארז, כי אני לא מבין בשיט במארזים... מעבד: ATHALON XP-1800 160MHZ 641 לוח אם:GIGABYTE GA-7VX KT400 503 זכרון: DDR 265MB 333(SAMSUNG PC2700?) 475 כרטיס מסך:GEFORCE4 128MB DDR T4200 1052 הארדיסק: SEAGATE 80GB 7200 RPM 700 די.וי.די: AOPEN 16/48 288 צורב:LITEON 48*12*48 CDRW 383 פלופי:TEAC 1.44 …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by c5123,

הי אני רוצה לקנות מחשב חדש ב 6 עד 7K המחשב בשביל משחקים כמו Oblivion יש כמה חלקים שאני לא צריך : HD יש לי 260G ,סיד רום וצורב ,מסך,ו sound card טוב אז מה אתם ממליצים?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by kkffiirr,

תמיד מדברים על כאלו דברים אבל האם באמת יש חיה כזו?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. כל זה יוצא לי 3400. לפי היצע של עלות ותועלת, מה עלי להחליף\לשפר?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yanivganor,

ערב טוב, אחרי לא מעט שיחות עם אנשים (בעיקר עם MCFLY) הגיע הזמן לרכוש מחשב (אני רוצה להזמין מחר). אני מרשה לעצמי להשקיע עד 10,000 ש"ח (אפשר כמובן פחות ) עבור הרכיבים הבאים : 1. מעבד 2. לוח NFORCE3 בלבד 3. זכרונות 1G 4. דיסק קשיח RAPTOR 74G למערכת ההפעלה וכו 5. דיסק קשיח נוסף ל DATA 6. מאוורר למעבד המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות כמו MATLAB ותוכנות לאלמנטים סופיים וכמובן לעבודה משרדית. לא למשחקים ! לא למשחקים ! מאד אשמח להצעתכם והמלצתכם

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי מחשב גיימינג עם המפרט הבא ואני מבקש לשדרג אותו כי אני מבין שיש צוואר בקבוק בין כרטיס המסך ולמעבד וזה גורם לי לא לנצל את מירב הכוח שיש בכ. מסך. מעבד: i7 10700k 3.8GHZ כרטיס מסך: 12GB RTX 3080Ti לוח אם: Asus Prime-z490-a זיכרון: DDR4 16GB Dual 1. אני מבין שהבעיה היא במעבד, אבל זה אומר שאני צריך להחליף גם לוח ? או שמספיק לי להשיג מעבד חזק יותר ? 2. ראיתי שלוח האם תומך עד i711700 ו- i911900 במקסימום. 3. חשוב לי להגיע לרמת ביצועים של 180FPS לפחות, כיום אני מקבל 120-130. אשמח לייעוץ מהיר ומקצועי. תודה וסופ"ש נעים, רועי

23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה לא קריטי אז כמובן שעדיף לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משמעותי אפשר לפזול לכיוון ה-4 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים העיקריים הם מולטימדיה (תכני HD), גלישה ומדי פעם משחקים קלילים יחסית (מנג'ר LOL וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ על המחשב ויז'ואל סטודיו ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הם בעיקר משחקים קלילים, אני משחק בעיקר בקונס…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש לי דילמה... האם להשקיע במחשב שכביכול יהיה קצת אוברקיל בשבילי... נניח 3900X וגם 32GB RAM.. ואז זה יחזיק לי אמנם הרבה יותר זמן בעתיד.. או.. שפשוט ללכת על משהו שאמור לספק אותי ואז בכל כמה שנים פשוט לשדרג... ולקבל דור חדש יותר... שאולי יהיה חזק יותר ממה שיש לי.. הכוונה היא האם להשקיע עכשיו מאוד על המחשב או שפשוט לחסוך ועם הזמן פשוט לשדרג ולקבל דורות חדשים בכל פעם.. דור ישן שהוא עדיין חזק, זה יהיה שווה משהו?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Internal,

שלום חברים, אשמח אם תוכלו לייעץ למחשב נייד איכותי שיחזיק לי כמה שנים. המחשב שאני מחפש זה 15 אם ניוד סביר, רוב הזמן יהיה מקומי. מסך FULL HD תודה רבה לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב עיסוקי זה פיתוח ווב,כמובן אפשר גם משחקים בקטנה, סרטים ושימוש רגיל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים פשוטים בלי הגדרות מיוחדות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

דיונים חדשים בפורומים