עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב נועד לאחי ליום הולדת בעיקרון רוב הזמן הוא רואה דרך המחשב סרטים בטלויזיה (32"), באינטרנט ומידי פעם משחק משחקים לא כבדים. הוא רוצה בעיקר שהמחשב יהיה מהיר מבחינת עבודה משרדית והכל "יזרום" לו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אלא אם כן באמת אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מעט משחקים, עבודה משרדית, תכני HD (חשוב מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תוכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט, משחקי רשת בגוף ראשון ואסטרטגיה בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Murmur,

שלום אני מחפש מחשב לסבתא - מיילים ואינטרנט. ותמונות של הנכדים. חשבתי להרכיב לבד משהו זול (נניח לפי המפרטים המומלצים) ואז חשבתי ללכת על משהו מוכן כמו Dell Vostro 260 : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19302 כי בשביל עוד 200-300 ש"ח אני מעדיף לקנות מחשב מוכן עם אחריות באתר הלקוח (סבתא כאמור) לשלוש שנים. השאלה - האם יש איזשהו מחשב מיני זול יותר / אפשרות להרכיב מפרט זול שתחסוך 500-600 ש"ח ותהפוך את זה לכדאי? אשמח לעצתכם

3. Started by Dima323,

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/notebook-dell-156-720p-vostro-3550-silver-3210m-free-dos-p-13726?cPath=126 או http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20617 את VOSTRO יכול לקבל ב 3360 ש"ח את LATITUDE אני יכול לקבל ב 4000 ש"ח יתרונות של LATITUDE: מסך - 1080P ולא 720P משקל - 300 ג"ר פחות - לא באמת חשוב לי כי המחשב יהיה נייד רק בתוך ההבית. היתרונות של VASTRO: כ 650 ש"ח זול יותר מ LATITUDE השאלה האם FHD וזה שהסידרה היא LATITUDE ולא VOSTRO שווה תוספת של כ 650 ש"ח ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Yago,

שלום לכולם!!! המחשב הזה: http://www.pcone.co.il/product/view/1200 www.notebookcheck.net/Review-HP-Pavilion-dm3-1010eg-laptop.23337.0.html יש לי אופציה לקנות אותו מחבר טוב במחיר זול. מה דעתכם עליו? האם הוא טוב? לשימושי סטודנט (גלישה+אופיס)... חשוב לי גם חיי סוללה טובים (לפחות 3 שעות עבודה סבירה). אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אהלן חברים, מה דעתכם? מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box ₪413 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מעבדי Intel - מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ₪640 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - לוחות אם - לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ₪265 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - דיסקים קשיחים ואחסון - כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB כרטיס גרפי Albatron GeForce 6600GT 128MB PCIe ₪307 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - כרטיסי מסך - כרטיס גרפי Albatron GeForce 6600GT 128MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD ₪172 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - כוננים אופטים - צורב LG GSA-H…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 24" 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יצרתי את המפרט הבא בזיגזג, והוספתי כרטיס מסך מנועה AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2,110.95 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 695.97 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 633.14 Sonys Double Layer(DWQ-28A) DVD±RW x 16 - Bulk 283.1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 530.71 Thermaltake SwInG ATX MIDI Tower - 430W (W0084) - Black 607.75 167.61 ש"ח הרכבת מחשב ועוד כרטיס מסך מנועה SaPPhire Radeon X800GTO2 256MB - TV OUT/DVI-PCX -RETAIL 1,500.35 סך הכל לתשלום: 6,499.63 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 6,304.64 ש"ח הייעוד למחשב הוא בעיקר למשחקים. רציתי לדעת כמה דברים: 1. האם משתלם להשקיע ב-AMD 3800 או אולי עדיף להשקיע את…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום חברה, צריך את עזרתכם בגדול אני בונה לחבר מפרט למחשב כאשר פרט לשטויות העקריות רוב העבודה תהיה בתוכנות AUTOCAD ו ARC+ (זה העבודה שלו) ויכול להיות שיותר טוב להם P4 אבל אני לא יודע, בנוסף הוא רוצה גם לשחק אבל לא ללכת על פי המשחקים בהרכבה אלא רק לאפשר הרצה סבירה של משחקים. פרט לכך מאד מאד חשוב המסך כי רוב היום הוא מול המסך ולכן לא להתפשר שם. המחשב צריך לכלול צורב DVD ומסך LCD ,מארז טוב ומאוור, אבל מארז סולידי (בלי חיזרים אורות טראנס ושאר פרפראות) ספק אמין כמובן, במידה ולא נכנס בתקציב מסך נורמלי ניתן להתפשר על CRT אבל רצוי שלא. התקציב הוא בין 6000 ל7000 שקל אבל רצוי לכיוון ה 6000. אינ מקווה שיש פה חברה שמכירים את התוכנות מבחינת דרישות וידעו לעזור לי אשמח לכל יעוץ. The Z-Gu…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by VortexD,

שלום אני חדש פה ו.. מקווה שתוכלו להרכיב מחשב טוב עם הדרישות הבאות אני מעוניין בקונרו E6600 עם קרור טוב כדי לעשות אוברלוק וכרטיס מסך טוב אני לא יודע אם לקחת את הGF 7950GX2 או משהו זול יותר כי לפי מה שקראתי הכרטיס לא יתמוך בDX10 ואז נצטרך להחליף וזה יהיה סתם בזבוז כסף זה נכון? אם לא אז טוב מאוד מסך 19 או 17 אינץ עם MS נמוך רמקולים/מקלדת/עכבר שיהיה משהו פשוט ונוח וזכרון שיהיה טוב כי אני לא מבין בזה 2ג'יגה עדיף של קורסייר לפי ביקורות שראיתי הם חברה טובה ולשים 250 ג'יגה HD ספק כוח טוב ומארז יפה חשבתי על Sunbeam Transformer BLACK מה אתם אומרים ? זהו הרבה דרישות מקווה שלא הקשתי עליכם אני מבקש להשתדל להגיב רק במפרטים בבקשה תודה

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. המחשב הישן כבר לא סוחב ואני בקושי מריץ FSX ואם אני מוסיף Add On אז בכלל הוא מקרטע, גם במשחקים אחרים הוא לא משהו אז החלטתי שהגיע הזמן להתקדם למשהו חדש וחזק יותר, אשמח לעזרתכם, אני מעוניין במחשב חזק שיריץ FSX ותוספות, אני לא חובב של אוברקלוק ואני מעוניין להתקין VISTA כדי להנות מ DX10, כרגע יש לי מסך 22' LCD ואני חושב להחליף מתי שהוא בעתיד ל 24' של DELL. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. המחשב מיועד לעבוד במולטי טאסקינג...(גלישה באינטרנט , הורדות , צפייה בסרטים, צריבה) ואני שומר לעצמי את האפשרות לשחק בעתיד.... המפרט שבניתי הולך ככה: (מצורף קובץ) 1. אשמח לתגובות ... הצעות... רק במסגרת התקציב (3400 ש"ח) 2. האם עדיף לקחת את הלוח אם ללא כרטיס מסך מובנה ולהכניס בו כרטיס מסך זול שיכנס באותו סכום? 3. אשמח לקבל חוות דעת על המארז והספק.... תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב - אין צורך במסך ואביזרים נילווים. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by EE044,

שלום, לאחר עיון בפורום ובמפרטים המומלצים, ניסיתי להרכיב מפרט ל-HTPC פשוט שיתחבר לטלוויזיה בסלון. נתקלתי בבעיה במציאת מארזים מתאימים, נראה שרוב מארזי ה-HTPC תומכים בmini-ATX ולא בmATX. ובכן, במה אני מעוניין: מה התקציב המקסימאלי - 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- ניתן לחרוג בכ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב- ניגון תכני HD על מסך 46' ברזולוציה 1920X1080 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות - XBMC, PLEX ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא מיועד לגיימינג כלל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא ממש, אבל אם יש המלצה לשלט רחוק, אשמח לקבל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - לדעתי אין צורך בצורב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. להלן המפרט: האם הגיוני לדעתכם להזמין כעת מחשב כזה לגיימינג? האם מדובר בחיסכון כסף גדול לעתיד, או ש(לגיימינג כמובן)עדיף לקנות כרגע מחשב מבוסס i5 ועוד כמה שנים לשדרג שוב את המחשב (או לקנות חדש)?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by yakir4u,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט וקצת צפייה ישירה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או משו באיזור * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Xpand3D,

הכנתי מפרט ב6000 ש''ח אינה הוא זה מksp הדברים מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-754) 1 1250 1250 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) 1 480 480 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 460 920 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 1 880 880 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 1 390 390 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD כמות מחיר סה"כ ASUS x16 (box) 1 180 180 מארזים? כמות מחיר סה"כ 5330 ATX FullTower Supertalent alum. 1 450 450 מסכים? MAG כמות …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם! אני לפני רכישת מחשב נייד ושמתי עין על 2 ניידים הראשון של LG http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8571 והשני טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=1&t=1&cbar=p שניהם עם נתונים דומים מאוד אותו מעבד כרטיס מסך באיכות מאוד קרובה אחד לשני אולי עם נטיה קטנה ל 4650 אותו זיכרון הארד דיסק יותר גדול ב lg האם לשניהם אפשר להתקין וינדוס אקס פי? כי חבר שלי קנה מחשב hp והיה לו בעיות עם זה! *יתרון לטושיבה באחריות , מי שקונה החודש מקבל אחריות של שנה No matter what ! שזאת אחלה אחריות! הקטע שיש הבדל של כמעט 1000 ש"ח בין הניידים האם ההבדל הזה שווה? כאחד שנמצא עם מחשב נייד של טושיבה 3 שנים ואני מבסוט מהם מאוד! אני שואל האם הניידים של lg טובים גם כן ואמינים? אשמח לשמו…

17. Started by RGod,

המפרט נועד למשחקים כבדים כמו CRYSIS,FARCRY,GTA,COD4 וכו אז ככה :לא כולל מארז,צורב ומסך . מעבד:Q8200 לוחאם:GIGABYTE P31 DS3L הרדיסק:250 GB של WD כרטיס מסך:GTX275 ספק:PCPOWER 500 זיכרון:4 G של OCZ מה אתם אומרים ?שווה את ההשקעה ?יש המלצות אחרות ?בהתחלה חשבתי אולי ללכת על AMD X3 720 BE +GB 770 אבל לא יודע .

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by OranH,

מחפש מחשב גיימינג לאחיין. לא צריך חזק מדי, אבל כולל מסך. עדיף בעיקרון KSP כי מגיע לאילת שבוע הבא והייתי מעוניין להזמין כבר מחר כדי שיהיה מוכן שם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים לתלמיד חטיבת ביניים וקצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל FORTNITE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, יש לי מעבד i5 4460 שמאבד מערכו משבוע לשבוע, הכרטיס מסך שלי הוא GTX 1060 6GB. אני משחק בעיקר Apex Legends והמשחק לא רץ כמו פעם, המעבד במאמץ של 90% - 100% והמשחק מקרטע, שלא נדבר אם אני מנסה לעשות סטרימינג. (המשחק על הגדרות נמוכות) התקציב שלי מאוד דל, לכן אני שוקל לרכוש את Ryzen 3 3300X ולוח אם תואם, מצאתי באתר הזה את המעבד במחיר מאוד נח : https://www.yahavpc.co.il/product/4837/מעבד-חברת-amd-דגם-ryzen-3-3300x-3.8ghz-4.3ghz-16mb-cache-am4-box-with-wraith-stealth ובנוסף חשבתי לרכוש גם הלוח אם הזה: https://www.yahavpc.co.il/product/2573/לוח-אם-חברת-asrock-דגם-ab320m-hdv-am4-ddr4-vga-dvi-hdmi האם החומרה ראויה לצרכים? אנ…

20. Started by barorian,

היי אשמח למפרט של מחשב למשחקים קלים כמו פורטנייט וכאלה עד 3000

21. שלום לכולם. מחפש לקנות מחשב לסטודנט לעיצוב גראפי בתקציב של עד-5000 ש"ח (בשאיפה לרדת קצת). אין צורך במסך ובציוד היקפי. בניתי 2 מפרטים מבוססי אינטל לפי חבר שקנה אבל אני ממש לא נעול עליהם ואשמח לשיפורים / הצעות. מה דעתכם על חלופת AMD באותה הרמה (אני מניח שתהיה זולה יותר)? מפרט I - מ-KSP Intel Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1280 Asus P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 990 560 1GB Kingston, DDR II 667 * 2 Asus 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E 1000 Western Digital, 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 320 Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 220 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 210 Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) 350 סה"כ…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by shab249,

...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Ofir Baruch,

ראשית: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, פוטושופ, תכנות במטלב, אופיס, אינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14" עדיף מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר עדיף 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - יותר מ3 שעות * האם יש…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by kdani,

היום כבר אפשר למצא ניידים עם מעבד XEON, אשמח לשמוע אם משהו בקיא בפרטים אלו מהמעבדים עדיף למחשב נייד (מטרה - גרפיקה, תכנות, אולי גם VM על המחשב) מבחינת ביצועים, צריכת חשמל, עלות/תועלת ? שמתי לב שאין הרבה השוואות ברשת בין שני המעבדים בהקשר הזה (כנראה בגלל שמדובר במשפחה אחרת, אבל לשם שינוי אפשר להכניס את שניהם לאותו מחשב היום)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by NuXeR,

היי, ברשותי כרטיס שנקנה מחו"ל דרך אמאזון, כרטיס 6950 של HIS עם קירור סטוק. (מהסוג שמוציא חום מחוץ למארז) הכרטיס נפתח ל-6970 (וכולל DUAL BIOS המאפשר מעבר בין המצבים) וכולל 2GB של זכרון. כמה לדעתכם שווה הכרטיס ביד שנייה? (מצבו מצויין... כחדש, ללא שריטה ולא עבר OC מעבר לפתיחה ל-6970) תודה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.