ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD (יושב בסלון ומשמש גם כמדיה סנטר), לפעמים קצת פוטושופ, לעיתים רחוקות משחק בפיפא 2015 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לעיתים רחוקות משחק בפיפא 2015 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 20" MVE 1680X1050 ומחובר גם לטלוזיה (כשרואים סרטים) 1080 -לאילו ה…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, קצת פוטושופ רזולוציית מסך טבעית: FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן צורב/כונן דיסקים - נלקח מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 - לא חשוב במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. נתניה , עדיפות לKSP וIVORY 9. מתי …
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
תיאור המוצר:מחשב נייח גיימינג I5 מפרט טכני מתומצת: מעבד - I5 4590 קירור מעבד - ZALMAN CNPS8000T זכרונות - CORSAIR 8GB (2X4GB) DDR3 1866Mhz CL9 PC3-15000 - CL9 Vengeance LP Blue לוח אם - GIGABYTE z97mx gaming 5 ססד - 128GB MX100 Series - SATA3 6Gbps 2.5 inch Internal SSD - 7mm - 550/150 MBps Read/Write מארז +ספק - zalman z11 plus + 700w zalman המארז מגיע עם הרבה לדים ! כרטיס מסך - R9 290 RADEON 4GB הארדיסק - 500GB SATA III כונן אופטי - LG DVD RW X24 יש במחשב המון לדים למי שאוהב בצבע כחול, לוח אם עם לדים בצבע אדום עיצוב ממש מדהים של כל המארז והבפנים של המחשב רמה גבוהה ! המחשב מחווט ברמה גבוהה , הSSD נמצא מאחורי הלוח אם, אם רוצים להוציא אותו או להוסיף אפשר …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד חדש. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) פיתוח תוכנה, לימודים, מדי פעם צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רגילה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת יהיה נחמד * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים רצוף ללא …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להתחדש במחשב נייד חדש וזקוק לעזרתכם בהמלצות בדגמי מחשב שיענה לדרישותי (יש לציין שאינני מבין יתר על המידה בנושא ולכן חשובה לי דעתכם הכנה). * המחשב הוא למטרות עבודה משרדית (סטודנטיאלית), משחקים קלים וצפייה בסרטים. * גודל המסך: 14-15.6. (עדיפות למסף מט). * רזולוציית מסך: 1080-1920 FHD. * אמצעי קלט: יש בי צד שמעוניין במסך מגע, אך כאן מעוניין בדעתכם ובהמלצותיכם בנושא. * משקל: כמה שיותר קל. * זמן סוללה: הכי ארוך שאפשר. חשוב לי מאוד!! * יציאות מיוחדות: HDMI ו-VGA (לא קריטי). * Bluetooth: לא יזיק. * כונן קשיח: SSD. * כונן אופטי: CD/DVD כולל צורב. * התקציב כולל רשיון למערכת הפעלה. אין העדפה לחברה מסויימת. תודה לכל העוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את הנייד שלי נתתי לאחי, ואני צריך מחשב 15.6-14" לתכנות, סרטים, אופיס. עדיפות לI7, בהמשך אני אולי אשדרג את ההארד לSSD. הבנתי שמעבדים עם סיומת MQ/QM/HQ הם הכי טובים, עד כמה זה קריטי? המחירים על הניידים עלו ממש או שאני טועה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בטעות כתבתי חוות דעת - הכוונה לבקשת מפרט בתקציב הנתון 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אשמח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500 ש"ח בסך הכל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב, סרטים (בלוריי) ושירים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR cry 4, gta v, shadow of murder, battlefield, call of Duty וכל המשחקים החדשים שיצאו לאחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, BF4, GTA V, FIFA 15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח אם ההבדל משמעותי, לפרט אם יש חריגה בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.League of Legends, CS:GO, WoW, CoD, BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" , 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני שאמלא את השאלון, אסביר שפירסמתי בקשה דומה בפורום ניידים, שם הומלץ לי לבדוק אופציה למחשב נייח בתקציב הנ"ל. המחשב מיועד לאחותי. מבחינת התקציב, הראשוני הוא 1800 שקלים. במקביל, אני בודק אופציה להוסיף לה כ-1000 ש"ח לתקציב בעצמי, כך שהתקציב השני הוא 2800 שקלים+-. אשמח לקבל הצעה לשני התקציבים הנ"ל. סה"כ היא מחפשת לשחק רק במשחק סימס 4, באיכות טובה+, שהמשחק ירוץ חלק בלי להיתקע. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 שקלים למפרט אחד+2800 שקלים כאופציה למפרט חזק יותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם כך הוא נמוך. אם יש אופציה למשהו באמצע, בין שני התקציבים הנ"ל בלי להתפשר הרבה אז גם טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מהתקציב של 2800 שקלים אני מש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שואל בשביל אחותי. לא יודע אם הדבר אפשרי במסגרת התקציב הדל, אבל הבטחתי לבדוק לה. מטרות המחשב - משרדיות + משחק סימס בלבד גודל המסך - לא משנה רזולוציית המסך - לא משנה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא משנה משקל רצוי - לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משנה האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משנה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא משנה כונן אופטי - לא משנה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיריץ את המשחק סימס, אפשר להתפשר עד לסימס 3 ולא האחרון אם זה עוזר.
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב להורים שלי ולאחר חיפוש מקיף בזאפ ובכאן בפורומים התמקדתי באסוס TP300. הדגם עם i3 עולה כ2850, ומגיע עם 4GB, hd4400, מסך מגע ומשקל סביר בהחלט 1.75. קראתי שאיכות המסך לא מדהימה, אבל זה לא קריטי להם. אשמח לשמוע דעה נוספת, תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY 4, ACU, THE CREW, GTA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד של hp envy 15 . ויש לו hard drive 1t אבל הוא די איטי 5400 סלד , ואני לא משתמש ביותר מ500 gb . 1.איך אפשר להחליף את הכונן? 2.האם הוא יותר חסכוני בחשמל? 3.ובמשקל? 4. איך לגבות את המעכת הפעלה וכל השאר?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני מתכננת לקנות מחשב ואין לי מושג בדברים האלו ולכן פניתי לכאן. אני משחקת במשחקים מאוד קלים, חשוב לי שיהיה כרטיס מסך אבל לא יקר מידי תודה רבה מראש 3> 1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך למה לא, אבל מעדיפה מחשב טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מאוד, אמא לא מרשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מטרה עיקרית תכנות אפליקציות לאנדרואיד (ECLIPSE), שימוש יום יומי, משחקי מחשב כרגע CS:GO אבל שיהיה אפשר לשחק בו גם דברים אחרים לא בהכרח משחקים וגם אינטרנט והשימושים הרגילים. אבל משחקים לא כבדים…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Shadow of Mordor, The Witcher 3, DA:Inquisition -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות - במטרה להגיע קרוב ל-60FPS ברזולוציה סבירה/גבוהה (ללא AA) 3.…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרות המחשב - סטודנטיאליות (משרדיות) + גיימינג בינוני גודל המסך - 15.6 רזולוציית המסך - FHD דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - עדיפות למקלדת מוארת משקל רצוי - לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף, משהו כמו 3-5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אין דרישה אבל תמיד טוב שיהיה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא חייב SSD, צריך הרבה מקום 750-1T כונן אופטי - כן, חיצוני או פנימי לא משנה לי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיחזיק לי מבחינת משחקים לפחות לשנה - שנתיים הקרובות + שיהיה אמין כי הולך להיות עליו כל החומר של התואר שלי חשבתי ע…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2300 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים,תנכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY,DRAGON AGE,GTA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 23" - 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לסוללה חדשה ל w530 שלי (המחשב מתריע שצריך להחליף אותה, וכאשר הוא לא מחובר לחשמל הסוללה נגמרת תוך שעה+-). מצאתי את הסוללה הבאה: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-T410-Akku-NEU-T430-T420-T510-W510-L410-L510-T530-W530-Batterie-Battery-/231391918434?pt=DE_Technik_Computerzubeh%C3%B6r_Notebook_Akkus&hash=item35e0087962 כאשר באתר של לנובו עצמה כל הסוללות(ויש כמה דגמים שאני לא מצליח להבדיל ביניהם כ"כ, גם עם אותו מספר תאים...) מתחילות רק ב-200 דולר... מה דעתכם, אפשר לקנות את הסוללה מebay או שהמחיר הנמוך "חשוד" מדי? ואם לא משם, אז מאיפה וכמה זה אמור לעלות?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב שהוזמן מהמבצע של וואלה (Asus n56jk) וכעת זה הדקות הראשונות שאני משתמש בו... רציתי לדעת האם יש איזהשהיא אפשרות לבדוק האם למחשב יש "זמן תגובה" אשר מצופה ממנו - לדוגמה שאני עושה מקש ימני על השולחן עבודה, לוקח לו שתי שניות עד שהוא פותח לי את התפריט, וכך גם שאני לוחץ על התיקייה למטה על מנת לפתוח את המחשב שלי..(יכול להיות שזה הקטע של הווינדוס 8 וזה נורמלי - פעם ראשונה שאני משתמש בו). אני מודע לזה שבמחשב אין כונן SSD, אבל עדיין יש לו HDD של 7200 RPM ומעבד\זיכרון חזקים מאוד - לכן זה נראה לי קצת מוזר... בנוסף, נתקלתי בבעיות קלות בסאונד (קשה להסביר, אבל זה כמו מוזיקה שמחוברת לרמקולים ולפעמים מישהו משחק עם החיבור ויש הפרעות) - רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה זו וג…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7300(מחשב, מסך ומערכת הפעלה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Fc4, bf4, cod aw, gta v, crysis 3 רזולוציה: 1920x1080 מיועד להגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לקנות מחשב למתכנת אנדרויד/IOS אשר עובד בעיקר עם תוכנת IntelliJ IDEA. הבחירה היא בין המחשבים הבאים: MacBook Pro 13" with DUALCORE 3.0GHz i7 MacBook Pro 15" with QUADCORE 2.5GHz i7 לאחר שדרוג ה13" ל 16גיגה ראם, מגיעים בערך לאותו המחיר. אני רוצה את עזרתכם להבין האם המחשב עם הארבע ליבות יהיה יותר חזק בשימוש עם תוכנת IntelliJ IDEA. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, עם דיסק קשיח רגיל, וקניתי בנפרד SSD mSATA של 256GB. עכשיו, אחרי שאני שם את הפלאש בתוך המחשב, איך אני מעביר את הווינדוס והכל מהרשיח הרגיל לפלאש החדש? או שזה לא מומלץ בכלל (יש סיבה לכך)? ובכל זאת לבצע התקנה מלאה מאפס עם כל ההתעסקות בהתקנת דרייברים מתאימים וכדו'. אם זה משנה, מדובר בDell Precision M4800, עם Windows 8.1 Pro, והמחשב עוד לא הופעל מעולם (אם זה משנה).
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן להחליף את המחשב בתקופה הקרובה, והתחלתי לשוטט ולבדוק איך אני משיג מקסימום ביצועים במסגרת התקציב שלי שעומד על 5000 (עם חריגה של כמה מאות בודדות של שקלים). מההתרשמות שלי מהפורום יש פה חבר'ה מקצועיים שמבינים עניין, ולכן פניתי לקטגוריית "מחשבים מומלצים", שם מצאתי את שני המפרטים הבאים: 1. תחת מקסימום גיימינג מינימום מחיר: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/22 , שעולה 4450 ש"ח 2. תחת משחקים (גיימינג) http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/13 , שעולה 5440 אני סבור ששני המפרטים חכמים ויעילים, אבל יש לי כמה שאלות: א. עד כמה כונן הSSD נחוץ ? האם ארגיש בהבדל בהרצת משחקים/בעבודה השוטפת ? לא עדיף להשקיע את ה400 שקלים האלה במעבד חזק יותר (או שפשוט לחסוך אותם)…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. מקסימום 4,500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית פשוטה(המקסימום יהיה פוטושופ שגם הוא צריך לרוץ מהר מאוד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים. אני הולך לשחק על ה-LCD שלי FULL-HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב: 24 אינצ'. מסך…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-