עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה להריץ עליו קיובייס (עריכת סאונד) אז צריך ווינדוס הכי קליל. איזה ווינדוס יותר קל, 8 או xp? וכמובן, מה הכי מומלץ אליו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. המשחקים הם COD, BBC2, CRYSIS ונוספים בסגנון. האם המפרט הבא מתאים לדרישות? מעבד Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם H67M-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI זכרונות ‏2GB Mushkin CL9‎ X2 כרטיס מסך ‏HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E ‎ דיסק קשיח ‏500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ‎ צורב ‏DVD±RW GH22NP x22 Black IDE (Oem)‎ קירור למעבד ‏Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 ‎ מארז ‏Elite 335 Black (No PSU) ‎ ספק כוח ‏520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail)‎

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by haimcoen,

בס"ד 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 700 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD , אופיס , אינטרנט , צפיה ישירה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא רלוונטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני צריך מחשב נייד שיהיה ברובו בבית וישמש ללימודים, מדי פעם אקח אותו איתי ללימודים. חשבתי לקחת גודל 15 כדי שיהיה לי נוח עם המקלדת והמסך מאחר ורוב הזמן המחשב יהיה בבית. אתם חושבים שעדיף 14? אני יודע ש14 יותר נייד אבל ניראלי שיהיה פחות נוח לשימושים שלי. בכל אופן, אני רוצה מחשב שיהיה נוח לכתיבה, חובה ssd 256 ג'יגה יספיקו, ו8 ג'יגה זיכרון לפחות. אם מישו רכש מחשב או יודע על אופציה שהיא די בטוחה מבחינת הצרכים זה מצויין. אם אפשר אז שלמחשב יהיה זמן סוללה סביר. התקציב הוא עד 5 אלף, אם אפשר להביא בפחות אז מה טוב. חשוב שהמחשב יהיה נוח ועם מקלדת נוחה. תוכנות כבדות ומשחקים לא יהיו על המחשב. המקסימום הוא שאחבר אותו לטלוויזית 4k על מנת לראות סרטים. בקיצור…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by shlomia,

שלום, מבקש המלצה למחשב נייד (לא היה לי מעולם ולא מבין כלום). המחשב עבור אשתי לעבודה. הצרכים הם: קל, קטן (חשבנו על 11-13''), אמין, אחריות טובה. השימושים הם אופיס וגלישה באינטרנט. תקציב: עד 3K. עדיף כמה שפחות. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ortapiero,

קיים בכלל דבר כזה? לא כלכך מצאתי בגוגל... או שיש תחנות עגינה אוניברסליות כאלה שזה קופסא שפשוט אליה מתחבר הכל ואז יש כבל אחד שמתחבר ללפטופ? סתם מנחש... בקיצר, האם קיימת תחנת עגינה ללנובו יוגה 3? תודה =]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. ציטוט 1. מה התקציב המירבי? 4,200 שקל האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כע 100 200 זהו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות עם מערכת הפעלה windows 10 pro 64 bit …

8. Started by yan2411,

קבלתי את המפרט הנ"ל בגדול זה בול התקציב שבקשתו במחירים של אילת. (מצד שני לא מעוניין להוציא סכומים שאין לי בהם צורך) בקטן. ציינתי שזה לגיימינג לייט ואין לי שאיפה או חלום להריץ משחקים בהגדרות מטורפות. בעיקר סימולטורים טיסה ונהיגה הבנתי שאני יכול להסתפק בלוח אם קצת יותר פשוט ומעבד איי 5 שזה אופטימלי למשחקים ועוד משהו אולי בכלל מחשבי amd כי נאמר לי שהדור הנוכחי של אינטל לא יתמוך בפיתוחים עתידיים או משהו בסגנון תודה רבה מעבד C14700FT Intel Core i7 14700F / 1700 Tray קירור למעבד ETIANP50I מאוורר למעבד Coolleo Etian P50i לוח אם GB760MGAMINGXAX Gigabyte B760M GAMING X AX זכרון…

9. שלום חברים, מזמן לא הייתי פה... יש לי Minix MINIX NEO Z64 בן כמעט 8 שנים שמחובר לטלויזיה "טיפשה" ומשמש כסוג של סטרימר - לצפייה בשידורי טלויזיה דרך אתרי אינטרנט וסרטים ותמונות בפורמטים שונים מדיסק חיצוני המחשב כמובן כבר לא סוחב - המעבד חלש מדי לגרסאות העדכניות של הדפדפנים והדיסק (32GB) מלא ולמרות כל מאמצי הניקוי, הולך ונסתם עם כל עדכון תוכנה )-: ברור שהגיע הזמן להחלפה. הטלויזיה גם היא זקנה ואני מקווה להחליף אותה בטלויזיה חכמה חדשה בקרוב ואת זו להעביר לחדר השינה - גם שם אצטרך סוג של סטרימר לצפיה במדיה ממקורות שונים. ההתלבטות היא כזו : יש אפשרות לקנות סטרימר אנדרואיד TV לדוגמה GoTV+ בפחות מ-300 ש"ח , האם סטרימר כזה ייתן מענה לצרכיי מעבר לצפייה בחומר שיש עבורו אפליקציות זמ…

10. שלום. אני צריך מחשב נייד, רצוי של IBM או LENOVO. מצא חן בעיני הX61T של לנובו. התקציב הוא 1000 שח, אם זה שווה את זה, אפשר לחרוג קצת. אני סטודנט, אז המחשב צריך להיות נייד, 1.5 קילו. לא משחק משחקים. קצת matlab (למי שלא יודע, זו תוכנת חישוב, בעיקר משתמשת במעבד). וקצת עיבוד 3D, מה שאומר שצריך כרטיס מסך בנוני. tablet, תפס לי את העיין. =) אם יכנס בתקציב, אני ישמח. ושמעתי שהוא עדין, זה נכון? תציאו משו, תודה!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם! אז ככה, אני רוצה לקנות בשבוע הזה ( או הבא) את חלקי המחשב הבאים: זכרונות (של 4 ג'יגה), מעבד, לוח אם ו-כרטיס מסך ( מומלץ ה-4850HD לא ? ) השימומשים שלו בעיקר למשחקים ( היום אני משחק קוד4) התקציב : עד 3,200 שקל. לא זקוק לציוד היקפי, גם לא כרטיס קול / צורב וכונן, רק הדברים הנ"ל. הקירור מאוד חשוב לי, כיוון שבמחשב שיש לי עכשיו הוא לפעמים נכבה לבד וזה.. - לא רוצה לעשות OC - זה סתם "מקצר" את החיים של המעבד לא ? המפרט שלי כיום: 3.2 AMD PROCCESOR (ליבה 1 ) 2 GB ראם DDR400 7950GT 512MB לוח אם ישן :\ השאלה אם זה יכנס במארז הנוכחי, או שרק אם אני אקח לחנות הם יוכלו לדעת - אם אתם יודעים שאני צריך גם להחליף מארז ולהוסיף קירור קחו בחשבון בבקשה! (עד 3,200) ושאלה אחרונה מאיזה חנ…

• 39 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by lior007,

שלום לכולם הרכבתי את המחשב הבא: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB P35-DQ6 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E 1GB Samsung DeskStar 320GB SATA II LG 16x 40x White TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) ב7400,האם המחשב טוב? רק מה שהסתבכתי היה המעבד,הוא עולה 1090 האם הוא מספיק טוב? תודה מראש גל

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. למי שיודע ולמי שלא- אני עורך וידאו יש לי כבר כמה מערכות- כולם מבוססות על אותו כרטיס עריכה "אגדי" - CANOPUS DVSTORM2. עכשיו רכשתי עוד כרטיס כזה, משומש. צריך עכשיו עוד מחשב. המטרה במערכת הנוספת היא חסכון בזמן- לבצע בה רנדורים ודגימות מהכרטיס עריכה, ואז להעביר את החומר עם מגירות למחשבי העריכה החזקים יותר. בגדול יש לי מחשבים כ"כ חזקים, שבהם אני עובד ואני לא רואה צורך להשקיע ולקנות מחשב חזק רק לצורך המטרה שלי... חשבתי על: 1. לחפש משהו יד 2- הבעיה שכולם רוצים יותר מידי כסף על מחשבים ישנים וטובים (מבוססי P4C800, ו 9600XT) ועל חדישים יותר- אותם מחירים כמו בחנות. 2. לרכוש חדש. לוחות-רק אסוס. זיכרון יספיק 512 מהיר, מעבד גם 2.8 יהיה מעולה. (הרי את כל העבודה הכרטיס עריכה עוש…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. חבר טוב שלי ביקש ממני להכין לו מפרט טוב עד כ- 4000 ש"ח בלי חריגות אז ככה הוא לא מתכנן OC לא צריך ציוד הקפי (מסך, מקלדת,עכבר וכל מה שמסביב) מה שצריך זה מעבד לוח אם (אפשר כרטיס קול מובנה) כרטיס מסך דיסק קשיח צורב DVD זכרונות מארז ספק (ואם שחכתי משהו אני אוסיף בהמשך לא עולה לי כרגע בגלל השעה חח) המחשב יהיה לאינטרנט, מוזיקה, הורדות, משחקים (לא הכי כבדים אבל אם כבר אפשר אז למה לא שלא יתאכז הם ירצה בעתיד איזה מחשק טוב) תודה מראש לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by newnick,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 4K, בגודל 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

16. Started by r89641,

היי מבקש את דעתכם לגבי בחירת החלקים להרכבת מחשב. מעבד Amd Ryzen 5 3600 3.6Ghz AMD BOX כרטיס מסך Asus GTX 1050 Ti Cerberus 4GB OC GDDRS 2XDVI HDMI DP PCI-E לוח אם Gigabyte A520M HAM4, AMD A520 ,DDR4 PCI-E, DVI, HDMI כונן קשיח Crucial MX500 CT250MX500SSD1 250GB SSD SATA III מארז מחשב Generic MicroATX Black זכרון מבקש המלצה בין 16-32 gb

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by iii2,

שלום, אני מחפש מחשב ללימודים אקדמאיים לקרוב משפחה. הדרישות הן מאוד נמוכות, אופיס, מחשב מהיר ותו לא. תחילה חשבתי על הכרום בוק, אבל נדרש שטח אחסון (128 GB לפחות) למוזיקה ולהורדות, קשה להסתמך רק על האינטרנט, ולכן הכרוםבוק די ירד מהפרק וחזרתי ללוינדוס. דרישות: מסך קטן, עד 14 אינץ מעבד מהיר , עדיפות ל intel כונן קשיח (אין בעיה לרכוש מחשב עם שטח אחסון קטן ולהחליף בעצמי לSSD, עלות הכוננים נמוכה מאוד היום) אם אפשר אז כמובן מחשב כמה שיותר דק וקל. אין צורך בכרטיס מסך או ווינדוס. עדיפות לרכישה מארה"ב, אמאזון, ebay, במקרה הזה התקציב הוא 400 דולר (ועם יש דגם משמעותית טוב יותר, אני יכול גם לחרוג בעוד 50 דולר). אשמח מאוד לעזרתכם, ניסתי לחפש בעצמי אך הרוב הגדול של המחשבים הוא 15.6 וזה כ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by sheepush,

היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לצורכי גיימינג, יש לי כרגע את המחשב הזה: AMD Athlon II X3 445 Processor 4GB RAM ATI Radeon HD 5670 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 400W אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך ולהוסיף זכרון אז קיבלתי את ההצעה הבאה: Sapphire 7950 3GB GDDR5 Retail BULK DUAL X G.Skill 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-4GNT Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD bulk אני מעוניין לשחק במשחקים כגון Watch Dogs, Ryse ו-Assassin's Creed החדש כשיצא אבל לא בהגדרות גבוהות האם זו הצעה טובה? האם הרכיבים החדשים מתאימים לקיימים? האם לא יווצר איזשהו צוואר בקבוק או משהו כזה? תודה רבה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Drunkula,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים, ושיחזיק את ה4-5 שנים קדימה כמה שיותר יותר טוב כמובן. זה מה שאני בניתי בעצמי אודה להצעות לשיפור או שימור הסכום המקסימלי הוא 4000 שקל: מעבד: I5 4650 דיסק קשיח: 1 T כרטיס מסך: GTX 750 2GB מארז G-vsb 500w כוננן SSD 240GB לוח אם B-85 לא זוכר אם אינטל או ג'יגהבייט סכום כולל שקיבלתי הצעה מהטכנאי שלי עומד על 4000 שקל. מחשב טוב? מה כדאי לשפר... אודה מאוד לתגובות והצעות

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש בקרוב. מבקש את המלצותיכם. * מטרות המחשב: עבודה משרדית, משחקים (כבדים כמה שיותר אם ניתן במסגרת התקציב..). * גודל המסך: 15.6", עדיפות למאט אבל לא באמת חשוב.. * רזולוציית המסך: לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה. * משקל רצוי: אין דרישה ספציפית.. כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: יתרון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: ללא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 250 SSD, או כונן משולב. * כונן אופטי: עדיף ללא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מס…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מתקציב המקסימום שציינתי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גראפיות (- הרבה ובמקביל) ומעט עריכת וידאו בסיסית (פרימייר אלמנטס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוס, אינדיזיין, Axure - אופן שימוש כבד! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך - שיתפקד כמסך ראשי (לצד מסך 20" משני) - חשבתי על 24"... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by erezb84,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא למחשב גיימינג, מה כדאי לשנות וכו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא בטוח כי הוא לא בשבילי, אבל עבור משחקים עם גרפיקה יחסית גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צור…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by asaf999,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חזק המיועד למשחקים בלבד וללא מסך. חשוב לי שיהיה מעבד AMD - חשבתי על 4200 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core כ.מסך חזק במיוחד --- אולי X1800XT או 7900gtx (בסגנון) זיכרון 2G 1024*2 של קינגסטון או סמסונג (אמרו לי שעדיף 512*4 זה נכון?) זהו בעיקרון.. תודה ;D

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת דיאגנוזטיקה לחומרה של הלפטופ.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by massinvallus,

ממה שאני מבין המפרט שלהם זהה מלבד הסוללה והמסך, האם הביצועים שלהם יהיו זהים? באופן מפתיע המחיר של ה3350 (מסך יותר קטן) הוא זול יותר ב300 שקל.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.