עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yniq,

שלום לחברי הפורום, במפרטים המוכנים אין מפרט מיועד לצרכים שלי, וגם החיפושים בפורום רק בלבלו אותי יותר ממה שהייתי. אני צריך מחשב ללא מסך, ללא ציוד היקפי וגם יש לי כבר צורב DVD. כלומר: אני מעוניין במעבד, לוח אם, זכרון, HD, כרטיס מסך, מארז וספק/מאווררים המטרות: מערכת הפעלה XP. עיבוד תמונה (פוטושופ) פיתוח RAW (למי שלא מכיר זה מעין המרת קבצים ממצלמה דיגיטלית בפורמט RAW ל JPEG) office, eMule , גלישה באינטרנט, ו winamp. לעיתים קרובות כמה מהתוכנות הנ"ל רצות במקביל. אין צורך בביצועים בתלת מימד. אין צורך במשחקים. (לכן לדעתי אפשר להתפשר על כרטיס גרפי פחות חזק) לא צריך לכלול מערכת הפעלה או הרכבה. היום אני עם HD של 40GB שכבר מלא. לכן אני מעדיף HD גדול ומהיר (אולי 160?). כמו כן, נראה…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ בעיקרון כל התוכנות של אדובי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 crisys3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 (אין צורך ב ssd יש לי כבר ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה צריך על מנת יספק את צרכי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים כמו gta v. Battlefield 4 one א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) תוכנה כבדים עם פלגנים גדולים וכבדים המחייבים 6 ג׳יגה זכרון ראם Cubase עריכה מוזיקלית - אין צורך בכרטיס קול טוב כי יש לי חיצוני . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Blueblood1,

. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה ממש שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אתן לכם להראות לי אופציות ששוות חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות. עבודה עם VMWARE, משחקים מ2016-2017. הרבה תוכנות פתוחות באותו הזמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ShayGTi,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מחשבים ניידים שגמרו את חייהם? לצורך פירוק ולימוד עצמי.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by mo_ster,

היי, מצאתי מחשב (סמסונג NP530U3C-A07IL) שמאוד אהבתי, הזמנתי אותו ומסתבר שאין אותו במלאי לצערי... http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7752140 אני מצרפת את הקריטריונים שלי: * מטרות המחשב? צרכי לימודים (אופיס), צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? לא כל כך יודעת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 1.5קילו (זה קריטריון שמאוד חשוב לי... אני לא רוצה לעלות מאוד מעל למשקל זה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי מאוד, בערך 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני לא כל כך מבינה בזה... * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף כמה שפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צרוך לחרוג. התקציב מספיק. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש בMATLAB, שימוש בVM, ויז'ואל סטודיו ושימושים כלליים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך+מקלדת+עכבר. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שקט מאוד חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (א…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Xavi06,

שלום לכולם, מחפש מחשב בסביבות ה3000, אפשרות לחריגונת בכמה מאות בודדים אם שווה את זה. מעבד I5 ולפי מה שהבנתי עדיף שיסתיים בM כי יותר מהיר מהU, חשוב גם 6GB זיכרון ומעלה. חשוב שיהיה מהיר עם אפשרות לפתיחת מספר תוכנות במקביל בלי להתבאס *מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך? 13-16 אינץ' *האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי שמבריק אלא אם כן עדיף מט * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איזור ה2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 ומעלה יהיה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ומעלה, אפשרי SSD אם לא מייקר בהרבה * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Barel123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by DrowNz,

Ahalan Guys, Just Arrived in Australia couple of days ago (Immigrated ) and as i saw in the Newspapper the prices around here very expensive, much more then the prices in the pure (il :>) bekizar ma sheany ba lishaol ze im miseu makir any stores like PCH, Panda, Zigzag, Ksp etc.., here in Aus? Or may someone can advice me how too buy my new pc in a normal price? I really hope assistance is avilable. Love you all far away here in Aus :-[ P.S plz write in Eng/Gebrish cuz i cant see hebrew through this pc :-\ , tnx

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Shlomi XD,

ללא ציוד היקפי.. קונרו.. מKSP (יש להם סניף ברעננה ) כעיקרון אני רוצה את המארז Supertalent יש לי כבר מין מפרט אבל אני ממש ממש ממש לא בטוח בנוגע ללוח אם.. Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 512MB Twinmos (X2) Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 160GB SATA II 7200RPM 8MB NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Supertalent CA-601UFK Black Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin יוצא5785שקל.. כמה שאלות... איך הלוח אם? אפשר להוציא מפרט יותר טוב בתקציב?

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by kfirsad121,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Premiere - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Rise Of The Tomb Raider (כשיצא), GTA V, Battelfield Hardline, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by mordydd91,

אחרי הדיון הפורה שהיה לי בפורום לוחות אם ומעבדים כאן הגעתי לכמה נקודות חשובות שאני רוצה שיהיה : אני בונה מחשב לטווח הארוך לכן אני הולך על 3700X ויש לי כרגע LPX CL15 2X8GB 3000MHZ (שאם אני אצליח למכור אני יקנה עם יותר MHZ) בגלל שזה לטווח הארוך אני מוכן להשקיע קצת בלוח שיעמוד בOC ומבחינת החשמל. אחרי סינונים רבים הגעתי ל2 לוחות שאני מתלבט עליהם: 1. Gigabyte X570 Aorus Pro 2. x570 -Asus ROG Strix X570-E Gaming 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות,מכונה וירטואלית,תכני HD ומעלה,קצת עבודה משרדית,הכל מהכל.. הכי חשוב שיה…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. קודם כל, שלום לכולם. אני מתשמש חדש כאן. כבר הרבה שנים לא קניתי מחשב חדש ובגלל תפקיד מאוד תובעני בצבא, לא הצלחתי להמשיך לעקוב אחר מחירים וביצועים של רכיבי חומרה. לכן אני פונה אליכם. המחשב שאני מעוניין לרכוש הוא מחשב לגיימינג. אני מעוניין במחשב שמבוסס על מעבד אינטל (לא בטוח אם עדיף לי i5 או i7 - אני פתוח להצעות), בכל מקרה, אני אכניס את זה לפורמט המומלץ, לנוחיותכם: תקציב מומלץ של 5,500 (עד 6,000 זו חריגה סבירה) - צריך לכלול מערכת הפעלה. 2.המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, אך גם לגלישה באינטרנט. א) תוכנות עיקריות: משחקים, ווינדוס 7. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מעוניין במסך 22 אינץ', רחב, בעל MS נמוך ורזולוציה גבוהה ככל האפשר - עם המסך התקציב יכול להגיע גם …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אהלן, אני מזמין השבוע מקבוק פרו החדש (2016) 13 אינטש. מתלבט בין 2 דגמים (עולים אותו דבר פחות או יותר): מקבוק פרו 13, עם טאצ בר, i5, 512 ssd, 16gb 2033 mhz ram מקבוק פרו 13, בלי טאצ בר, אבל עם i7 (וגם 512 ssd ו 16gb ראם, אבל ראם במהירות 1800mhz). כלומר ההתלבטות היא בעצם - האם לקחת את הדגם הבסיסי אבל עם מעבד i7 שהוא חזק יותר, או לקחת את הדגם עם i5 שמגיע עם טאצ בר, זכרון מהיר יותר ויותר יציאות טנדרבולט. כרגע אני עם מחשב i7 5600u, 8gb ודיסק קשיח רגיל. מפחד שאני לא משתדרג כאן מבחינת ביצועים. מה דעתכם? אני לא עורך גרפיקה ולא משחק במשחקי מחשב. בעיקר הרבה טאבים פתוחים, מאטלב, ולפעמים טיפה תכנות בסיסי מאו…

16. Started by zloyboy,

רציתי לדעת מה מחיר הגיוני עבור: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] DELL inspiron n5510: i5-2410M 4GB RAM NVIDIA GeForce GT525M windows 7 home premium[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] הוא במצב שמור מאוד וכולל סוללה 9 תאים גם שמורה תודה מראש למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. תקציב 9000 ש"ח תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים האם לשנות משהו אני מחפש מחשב לביצועים למשחקים לסרטי HD קיצר שיטוס ושיפעיל הכל בלי פשרות במסגרת התקציב הנה המפרט:

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by shedon,

לעבודה משרדית בעיקר, אולי קצת למשחקים. צריך לתמוך בחלונות פתוחים רבים, כולל OUTLOOK (שכבד אצל כי יש המון הודעות נכנסות), חלונות OFFICE, חלונות EXPLORER, תוכנות שיתוף קבצים ותוכנות שונות למיניהן (משרדיות), לפעמים שפות תכנות כמו C++ וכו אבל לא בד"כ. מספר נקודות: 1. האם כדי לקנות קונרו עכשיו או לחכות חודש-חודשיים לסבב הבא אחרי DEBUGGING? 2. האם כדאי OC? אם כן איפה כדאי ללמוד איך עושים? האם זה משפיע על האמינות? 3. חשוב לי שיחזיק לפחות שנתיים. 4. לא צריך מסך. תודה מראש

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by mshirit,

יש לי lenovo T400. כבר בהתחלה היו לי בעיות איתו לכן החליפו לי מחשה מלבד הדיסק שעבר למחשב החדש. אחרי החלפת המחשב עדיין היו בעיות (איטיות, מסך פתאום מרצד, סאונד מקוטע ועוד) לכן פירמטתי והתקנתי מחדש. אגב, מ"ה XP. בינתיים נראה כי כל הבעיות נפתרו מלבד בעיית הסאונד. כשאני שומעת מוזיקה פתאום הסאונד נהיה מקוטע. קורה גם בצלילים של windows ולא רק בשמיעת מוזיקה. האם יש לכם הצעות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. שלום. החברה שאני עובד בה החליטה לתת לחלק נכבד מהעובדים במתנה את המעבד Intel Core 2 Quad QX9770 Extreme אני רוצה לבנות סביב המעבד הזה מפרט טוב לשימוש בעיקר ביתי . אינטרנט ואופיס. בלי משחקים כבדים ! המחיר למפרט הוא בסביבות ה2000 ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה לעזור לחבר לבחור מחשב נייד. ידיעותיי בתחום הניידים כמכלול הן לא גבוהות במיוחד ולכן אשמח מאוד לעזרה. אני לא ממש יודע אם דרישות שתארתי בכותרת ולהלן תואמות לתקציב. אם הן מוגזמות אודה אם תכוונו אותי לכיוון תקציב ריאלי יותר או לחלופין למה כן ניתן להשיג בתקציב הזה. עבודה משרדית וניגון מדיה. בעבודה משרדית הכוונה לגלישה ברשת, דוא"ל ועבודה עם תוכנות בורסאיות שלא זקוקות לכוח עיבוד רב, אבל כן לכמות זכרון יחסית גדולה, כך לדבריי החבר, אני מניח ש-4GB יספיקו, אבל אם יש דגם מחשב עם קצת יותר (6GB-8GB) באותו סדר גודל של מחיר סופי, אשמח לדעת. המחשב מיועד להוות תחליף Desktop ואחת הדרישות היא מסך 17" ומעלה. המחשב ינוייד בעיקר בתוך הבית כך שהמשקל לא משנה. לא,…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יצרתי את המפרט הבא בזיגזג, והוספתי כרטיס מסך מנועה AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2,110.95 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 695.97 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 633.14 Sonys Double Layer(DWQ-28A) DVD±RW x 16 - Bulk 283.1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 530.71 Thermaltake SwInG ATX MIDI Tower - 430W (W0084) - Black 607.75 167.61 ש"ח הרכבת מחשב ועוד כרטיס מסך מנועה SaPPhire Radeon X800GTO2 256MB - TV OUT/DVI-PCX -RETAIL 1,500.35 סך הכל לתשלום: 6,499.63 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 6,304.64 ש"ח הייעוד למחשב הוא בעיקר למשחקים. רציתי לדעת כמה דברים: 1. האם משתלם להשקיע ב-AMD 3800 או אולי עדיף להשקיע את…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by denisj,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות, שימוש באקליפס (JAVA,C) וpycharm, תוכניות לא עוברת את הכמה אלפי שורות. [כולל הפעלת vm מידי פעם] ממש טיפה גיימינג, בעיקר משחקים קלים כמו moba למיניהם,starcraft2 וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (אם חשוב, דגם המסך שיש הוא lg 29um69g ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד (עד כמה שהתקציב מאפשר כמובן) 6. האם ישנה הג…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם: אבא שלי מעוניין לקנות מחשב לצורכי עבודה ושימושיים משרדיים (אינטרנט, אופיס ותוכנות ייעודיות של המשרד שלו שהן בסה"כ די קלות ואין להן דרישות מיוחדות). התקציב שלו הוא עד 1500 ש"ח עם חריגה של עד 2000 ש"ח (עדיפות לחרוג כמה שפחות, אם בכלל, כמובן) מבחינת משקל אין יותר מדי חשיבות (עדיף שיהיה קל אבל לא על חשבון חריגה מוגזמת בתקציב) גודל מסך - סביבות ה-15 אינץ' הוא מבחינתו יהיה שמח אם יהיה כונן CD, אבל לא מחייב.. אמרתי לו שבסופו של דבר אפשר להתקין היום הכל מדיסק און קיי.. בגדול הוא הולך לעבוד עם המחשב בעיקר בבית ובעבודה, ככה שגישה לחשמל אמורה להיות זמינה כמעט תמיד מעבר לזה, אין דרישות מיוחדות מדי. העיקר שיהיה אמין, לא שברירי ועדיף עם אחריות של 3 שנים.. האם …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by darkingxx,

המטרה היא תחליף לשולחני בלי שימוש ממשי במשחקים כבדים אבל ההפרש להוספת כרטיס מסך נפרד הוא בדרך כלל כ 300 שקל אז עדיף עם... שיהיה 15.6 עם 3 שנות אחריות 4 ג'יגה זיכרון ו מעבד i5, תאמת כמעט קניתי את ה 5110 של dell עם ה i5 אבל כשבאתי לחנות התאכזבתי מהמקלדת והחלטתי לשאול פה אם יש הצעות אחרות. אגב מה הם הפרשי הכובד והתרוקנות הסוללה בין מחשב עם כרטיס מסך יעודי לבין כרטיס מובנה? תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים