ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
AMD Phenom II X4 955 Schyte Mugen 3 Rev B Sapphire Radeon HD 5770 Gigabyte GA-770-UD3 2x2GB KINGSTON HyperX LG - צורב DVD ANTEC 200 מארז SeaSonic 520W 80+ Bronze ללא HDD.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Farcry, Assassins Creed, BF, Tom Clancys, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD, 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שנאי של דל שמחבר צד הלפטופ נשבר. יש דרך לתקן אותו במעבדה? כדאי להחליף או לקנות חלופי חדש? שנאי רגיל באותו זרם יעשה את העבודה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל DJ אני מגיע את המחשבים של אפל אך הם יקרים יחסית למה שהם נותנים. אני מחפש מחשב נייד עם דיסק ssd או רגיל של 240GB ולפחות 8 RAM ושהוא לא היה יקר כמו מחשב של אפל. התקציב הוא בין 1000 ש"ח עד 5,000 ש"ח לא משנה עם הוא בעיה עם מק עליו או ווידוס מיכיון שיש לי ב pc ווינדוס וגם מק לא אכפת לי גודל מסך מקווה שתעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני במחשבות לקנות מחשב גיימינג בעלות של עד 10K לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. העיניין הוא שטכנולוגית אני לא מעודכן מאד בשינויים הקיימים בשוק ואני מנסה להבין האם יש כזה דבר "זמן נכון לרכוש מחשב?" אני לא רוצה להיות במצב שבו אני קונה מחר מחשב ובעוד חודש חודשיים יוצאת טכנולוגיה חדשה לגמריי. שלא תבינו לא נכון, ברור לי שכך או כך טכנולוגניות משתנות כערף עין אבל אני לא רוצה להיות ב "רגע האחרון" לפני שהטכנולוגיה משתנה. לכן, האם אתם חושבים שזהו זמן טוב לקניית מחשב גיימינג או שמה עלי להמתין מספר חודשים לטכנולוגיה חדשה? ובכלל, האם יש פורמולה ידועה של תיזמון לקראת רכישה טכנולוגית? אני מקווה שהשאלה שלי תעזור לעוד מספ…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? סומך על הדעה שלכם תרשו לעצמכם לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell U2311H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט :http://www.getit.co.il/Prod/54730/56 מחשב עם אחריות לשנה, דגם שלא מיוצר עוד. פנטיום 4 775 כונן קשיח 40 גיגה כונן CD מארז IBM ניראה כמו מחשב קקה מיקה, ציוד משוחזר ומתוקן , פעם ראשונה אני רואה מחשב מחודש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהסגר על מחשב נייד מכל האופציות שאספתי לי, ואולי תציעו לי גם חדשות. * מטרות המחשב? לימודים (עבודה על VMWARE), הקמת כמה שרתים וירטואלים (לפעמים במקביל) וגם שיהיה לו כרטיס מסך ייעודי כדי לשחק קצת משחקים מעבד: i7 זכרון: אפשר גם 4, אני אשדרג אחר כך עד 8 או 12 (כמובן שעדיף מחשב שיש לו אפשרות הרחבה ל-16 ולא רק ל-8) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' אינץ', לא חשוב מאט או מבריק * רזולוציית המסך? אם אפשר FULL HD בתקציב אז למה לא, אם בא על חשבון דברים אחרים אז ממש לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת שכוללת numpad חובה, אם יש אפשרות גם עם תאורה אחורית * משקל רצוי? לא משנה, הניידות היחידה תהיה לסחוב אותו על הגב בפעם בשבוע…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית והרבה אינטרנט * גודל המסך? 13-15 * רזולוציית המסך? fullhd * משקל רצוי? מאוד חשוב שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרתי ומעלה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?SSD חובה. גודל סביר... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. יש לי וינדוס מקורי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אין צורך במסך מגע. חשוב גם שיראה טוב. אז ככה. נייד בתקציב 6-7 עדיף לכיוון ה6. אם צריך אפשר לחרוג לכיוון ה7. המטרה שלו זה עבודה אני עובד בפרסום וכל היום עובד על המון טאבים בכרום, ואופיס בעיקר. יוצא הרבה לפגישות אז חשוב מאוד שהמחשב יהיה קל עד כמה שאפשר וגם שיראה טוב כדי להשאיר רושם על לקוחות. SSD חובה וזכרון של 8 ומעלה וכמובן מעבד טוב. אשמח לכ2-3 אופציות…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב מולטימדיה ביתי בערך ב 2500 ש"ח (לא כולל מסך). באתר הזה הציעו את המפרט הבא: גוף קירור למעבד - Spire 5U213C1H3G FridgeRock AMD50 דיסק קשיח - Western Digital 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition395 זיכרון פנימי - 256mb PC3200 - TwinMos 400mhz DDR301 כונן דיסקטים - TEAC 1.4455 כונן תקליטורים - Teac x52132 כרטיס מסך - Chaintech GeForce FX5600 128mb DDR810 כרטיס קול - על לוח האם0 כרטיס רשת - על לוח האם0 לוח אם - ABIT NF7 v2.0 nForce2515 מארז - Compucase CI-6A19 +Heroichi 300AR-T299 מעבד - AMD Athlon XP 2000+ Tray434 ספק כח - כלול במארז0 מחיר: 3103 ש"ח -------------------------------------------…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להתחיל ללמוד הנדסת חשמל ומחשבים בשנה הקרובה ואני מתכנן לקנות מחשב נייד. יש לי כמה שאלות: 1. מנסיונכם, עד כמה שימושי טאבלט ללימודים מהסוג הזה ? 2. אני מתלבט בין Fujitsu Siemens T5010, Apple Macbook או מחשב אחר בעל מסך 13.3" מבוסס על פלטפורמת Centrino 2 (המלצות יתקבלו בברכה). מה לדעתכם הבחירה המנצחת (תקציב בין 6000-8000 ש"ח) ? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אז ככה אני היום או מחר רוכש מחשב חדש אשמח לדעת האם זה מחשב טוב לתקציב שלי או שאפשר להוציא יותר טוב מזה? והאם שווה ללכת על הרייזן או להישאר אם אינטל? מצרף את הלינק למפרט שאני חושב לרכוש https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=145463
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. בניתי את המפרט הבא: אשמח לקבל עליו את חוות דעתכם. 2. אני עד כה הבנתי שההבדל בין PQ ל-PI בכרטיסי הזיכרון הוא בפיזור החום וש-PI מומלץ יותר ל-OC, אז ככה... אין לי כוונה לעשות OC, אז איזה כרטיס מבין השניים מומלץ יותר? תודה רבה לעונים.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לביצוע חישובים ברשתות BlockChin שונות. לשם כך אני צריך 4 כרטיסי מסך, ומעבד שידע להתמודד עם העומסים הנובעים מהפעילות. בסופו של דבר המפרט שאני רוצה לקנות הינו: CPU: AMD Ryzen Threadripper 1950X - 930EUR Motherboard: ASRock X399 TAICHI - 350EUR CPU Cooler: Noctua NH-U14S - 80EUR SSD: Samsung PM961 NVMe - 256GB - 105EUR Memory: Kingston HyperX Savage - DDR4 - 208 EUR בארץ עולה בערך 840 ש"ח לאחד. GPU: MSI/ASUS GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC X4 מכיוון שהמחיר בארץ של המעבד הוא פסיכי (5,000 ש"ח, שבאירופה עולה 900 יורו כ-3,800 ש"ח), אזי הזמין גם את הלוח אם (בארץ יש רק את הדגמים הנח…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי מחשב נייד: EXCEL ATX-1021. מה שקורה שהמטען שלו לא עובד.הפכתי את כל האינטרנט כדי למצוא לו מטען הן בישראל והן באיביי או כל מקום אחר,אבל פשוט הדבר הזה לא קיים. מישהו אולי יודע מי היבואן של המחשב הזה בארץ,או מהיכן אני יכול לקנות מטען למחשב זה?אפילו בזאפ המחשב הזה לא מופיע. בתודה מראש שי נ.ב-אני מניח שהבעיה היא המטען ולא הבטריה,כי המחשב בכלל לא נדלק.אם הבטריה לא הייתה עובדת,אז אחרי הכל המחשב היה יכול להדלק דרך המטען.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לסרטים ועבודה משרדית ביתית. תקציב עד 2.9K לא מתוכנן OC התבקשתי ע"י חבר לבדוק את המפרט, הוא קיבל את ההצעה ולכן אני יכול להביא רק את הפרטים שקיבלתי. מפרט מוצע: לוח אם ASUS P5KPL-CM אחריות 3 שנים מעבד intel duo core e2180 2.0 ghz;1mb cache אחריות 3 שנים זיכרון 1GB ddr2 667mhz כמות: 2 אחריות 3 שנים דיסק קשיח western digital 160 gig 8 mb cache (SATA אחריות 2 שנים צורב NEC AD7173-S SATA אחריות שנה מארז ATX Midi+450 watt PSU אחריות שנה מצורפת מערכת הפעלה windows XP המחיר כולל הרכבה סה"כ:2450 ש"ח זוהי הצעת מחיר כללית. הוא לא קיבל מחיר מפורט. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אישה מבוגרת מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש בתקציב בערך 3500 ש"ח (שקיבלה כסף במתנה ומעוניינת לשרוף את כל הכסף בשביל מחשב נייד החדש) ולהחזיק אותו ל10 שנים. לא איכפת לה אם היא קונה מחשב לגיימרים. * מטרות המחשב? מצלמת וידאו לסקייפ באיכות טובה מאוד, אינטרנט ומשחקים בפייסבוק. * גודל המסך? 15 בערך. * רזולוציית המסך? חשוב שאייקונים וטקסטים די גדולים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת כוללת numpad. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי (לרוב היא בבית אבל עוברת ממקום למקום) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בערך שש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבורים מוכנים ל10 שנים הבאות. * Bluetooth? פחות חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 טרה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת ע…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד במחיר סביר, ומצאתי את הדגם: Asus X550VC R510VC-XX112H כמועדף עלי ברגע זה. המפרט שלו מצוי כאן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11328 אשמח לשמוע ביקורות על חברת Asus (מדפדוף בפורומים נראה כי הדעות חלוקות לגביהם, כך שאני לא בטוח למה להאמין >< ) ובפרט על המחשב הנ"ל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית (סטודנטיאלית), אינטרנט, צפייה והורדת סרטים, מוזיקה וכו'. אבל עם אופ' שדרוג עתידי (אם ארצה להוסיף משחקים) - הוספת כרטיס מסך איכותי בעתיד (כרגע אין צורך). מיועד לשלוש שנים לפחות. כמה דרישות : HD 120GB צורב כמובן מקלדת ועכבר אלחוטיים יעבוד עם מסך דק 17' (נקנה בנפרד) תקציב 4000-4500 (אם נשמע לכם יותר מדי - רק תגידו....) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט שלי חשבתי על לשדרג לכרטיס הזה: 3060 RTX מ-TMS בנוסף, אשמח להמלצה על ספק כוח מתאים, ו-SSD NVME (אזור תל אביב, לא חובה מTMS, אבל יהיה עדיף בשביל הנוחות). תודה רבה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ב-3000,אם אפשר בפחות,לשימוש ביתי ושיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה הכי סבירה שאפשר(למרות שזה לא מיועד לכך) וגם הדברים הבאים: -כולל מסך,ללא רמקולים,דיסק קשיח יספיק 20GB, -יש לי התלבטות בין לוח משולב עם הכל כולל כ.מסך ו512 זכרונות,לביןלא משולב ו216 או אם צריך אז 512 זכרונות-לא עדיף את האפשרות הראשונה(טוב וזול)?? -הכרחי מארז בסכומים של 390 ש"ח,או שאין הבדל ואפשר יותר זולים?? -אפשר להכניס RADEON 9550 בתקציב כזה?(לא נורא אם לא) תודה לכל העונים
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להתגיש שיש ברשותי hd7850 1gb ראיתי כמה בנצמארקים שאומרים שhd7850 CF חזק יותר מ7970 בכ10~30 תלוי במשחק עכשיו יש מצב שבעתיד הקרוב אשתרג למסך WQHD אז אצתך עוד זיכרון רק בשביל לוודא, amd מאפשרים cf בין כרטיסים עם כמויות זכרון שונות? (אני כמעט בטוח שקראתי שכן) אז יש לכלולל בתקציב hd7850 2gb אם אפשר אני רוצה לעשות oc למעבד ולכרטיסי המסך יש לקחת את זה בחשבון וגם ssd עם 120gb ועוד 1tb קשיח עם אפשרות להוסיף בעתיד cache drive לקשיח אין צורך במערכת הפעלה וכונן דסקים חשבתי על משהו כזה: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סוג[/td][/tr][/table][table][tr][td]תמונה[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table]יצרןאתרזמינותאיפוס כמות מעבד אינטל …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתור סטודנט אני שוקל לקנות אותו מה דעתכם? יש לו יתרונות/חסרונות בולטים? איך הוא לעומת מתחריו/מקביליו?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשתף אותכם במפרט שעשיתי לבסיס של מחשב שמיועד לעריכה ומשחקים שאני מעוניין לקנות אני לא מומחה וניסתי להתאים חלקים האם אתם רואים בעיות במפרט ? האם יש רעיונות אחרים יותר טובים במחינת לוח אם ומעבד בעיקר ? הייעוד של המחשב הוא עריכה (תחביב) ומשחקיי VR בעתיד ... (על כרטיס מסך עוד לא החלטי ובינתיים אשתמש בGTX ישן יחסית....דיסקים גם יש מהמחשב הישן) תודה לכולם מעבדים - Intel Socket LGA1151 Intel - i7-7700K Kaby Lake Quad core CPU - 4.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.5 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray..l לוחות אם - Intel LGA1151 PRIME-B250M-A - ASUS - 1151 - B…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להחליף את הגרוטאה שלי: Celeron Tualatin 1200@1600 378MB SDRAM @133 Radeon 8500LE המחשב הוא לשימוש כללי. עיבוד תמלילים, טבלאות, מולטימדיה, משחקים ועוד. אין לי תקציב מוגדר. אני שואף להוציא כמה שפחות כסף- כל עוד החלק יתן תמורה הגונה ויתן ביצועים סבירים. אני לא צריך- חומרה: צורב וכרטיס קול. ציוד היקפי: הכל נשאר. OC צריך להילקח בחשבון. אבל אני לא מתכנן ממש להשקיע בזה כסף. לקחת את החלק הכי טוב להמהרה בטווח הסביר של מחיר המוצר. כרגע זה מה שחשבתי עליו: שילוש 1 AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Tray CPU 450 ש"ח בלוג'יק ASROCK K8NF4G 349.00 ב PCdiscount SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 590 שח בנועה סה"כ שילוש 1390 ש"ח שילוש 2 AMD SEMPRON 3000 TRA…
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-