ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מעוניין בנייד.. תקציב.. עד 4 אלף .. זיכרון מינימום 2 גיגה.. ושהמעבד והכרטיס מסך יהיו חזקים.. אתם תגדירו חזקים.. אני רוצה שלפחות הוא יריץ COD4.. השימושים שלי יהיו : אינטרנט , עבודות, תיכנות ומשחקים (מידי פעם גם כבדים..)) בנוסף.. אני רוצהה לדעת.. מה אתם אומרים בהקשר לבקשות.. לMSI EX400 של IVORY >>> http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2294&CatCode=315[br]פורסם בתאריך: 25.01.2009 בשעה 22:43:37 שכחתי לציין פרט חשוב.. אני רוצה שהמסך יהיה בגודל 14.1 אינצצ'..מוכן להתפשר למטה.. לא למעלה..
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:FIFA13/14 CS GO BATTELFIELD 3 משחקי MMORPG המוניים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920.1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב גמיש 4K +-. ישמש כסביבת פיתוח ויריץ תוכנות דוגמת VS,SqlServer,Photoshop וכו. לא ישמש למשחקים ולכן לא נדרש כרטיס מסך מיוחד. מעבד i5 4670 haswell מסך 24'. דיסק קשיח - 1T SSD - 128GB זיכרון 8GB מעוניין במארז שיראה טוב ויכיל שלושה מאווררים. *אופציה לחיבור שני מסכים. תודה !
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני פרילנסר המפתח תוכנה בסביבות Windows ו-Unix בעיקר ב-C++ ו-Java. חוץ מזה אני מתחיל לפתח גם עבור אייפון. כללית, מדובר על מחשב שיריץ Windows 7 64bit במערכת הראשית ועליו יופעלו עוד 4 מכונות וירטואליות - Windows XP 32bit, Ubuntu Linux 64bit, Ubuntu Linux 32 ו-Apple snow leopard. סביבות הפיתוח - Visual studio ו-Eclipse בסביבות Windows, בסביבת ה-Linux יהיה Eclipse ובסביבת המק יהיה XCode. הדבר החשוב ביותר עבורי הוא ביצועי המחשב - קומפילציות מהירות ככל האפשר, boot מהיר (גם למחשב וגם למכונות הוירטואליות) וכו'. חשוב גם להגיד שביום-יום יהיו פתוחים הרבה tabs של chrome , ובשעות הפנאי אני משחק קצת ב-flight simulators. . מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, ללא מסך וללא ציוד הקפי. …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. התקציב הוא עד 2K - בשאיפה שלא יהיה צורך לחרוג ממנו ואם אפשר אף לחסוך 2. השימושים הצפויים של המחשב: תכני HD באופן שוטף (בשעות הערות של המשפחה כמובן), הורדות לאורך היום/לילה. אני גר בדירה נטולת כבלים/יס. את התכנים בהם אהיה מעוניין לצפות אוריד ישירות למחשב הנ"ל שאמור להתחבר לרשת האלחוטית - כלומר הוא גם יזדקק לשטח אחסון רב (רוצה לומר 2T זאת לא מילה גסה. בנוסף פעולת ההורדה אמורה להתבצע במקביל לצפייה, כלומר בשאיפה שה-HD לא יהווה צוואר בקבוק). החיבור לאינטרנט דרך ראוטר, המחובר למודם של בזק, ADSL במהירות 10MB. ה-TV שלי תומכת ב-1080P, כניסת האודיו האיכותית ביותר של הרסיבר (ללא HDMI) היא קואקסיאלית ואופטית - כלומר המחשב יחובר לוידאו ישירות ל-TV והאודיו לרסיבר. 3. ציוד היקפי: …
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
1. תקציב: 3,000 - 3,500 ש"ח 2. מטרות המחשב: שהמשחקים של 2008-2009 יעבדו על גראפיקה טובה מאוד, עבודה עם תלת מימד ברמה לא מקצועית, אינטרט 3. ציוד הקפי: מסך 22" 4. לא צריך רמקולים, מקלדת ועכבר 5. העדפה למעבדי Intel, מסך LG/Samsung 6. הקירור והעיצוב: שלא יהיה מגעיל 7. לא צריך מערכת הפעלה 8. אין צרכים מיוחדים 9. שקט: נורמלי, שלא יהיה רועש ולא שצריך להוציא הרבה על שקט 10. לא מתכוון לעשות OC 11. מפרט למשחקים: ברזולוציה גבוהה למסך רחב 22" עם Analysis (קו לא מפוקסל) דיי גבוה חשבתי על מעבד Intel E8500 אבל אמרו לי פה שחבל על הכסף אז כדאי E8400 זיכרונות: 2GB אבל אין לי מושג כמה MHZ לקחת וכמה CL כרטיס מסך: ATI HD4830 או 4670 ואני מזכיר שהתקציב הוא 3,000-3,500 ש"ח לא כולל רמקולים מקלדת…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם ותודה שאתם פה בשבילנו. 1.התקציב המקסימלי הוא 2000שח. בבקשה, לנסות לא להרוג מהתקציב. 2.השימושיים הצפויים הם משחקים קלים , אינטרנט, סרטים ותמונות. 3.ללא ציוד הקיפי. 4.מחשב עם כל הרכיבים. 5.מחשב עם כל הרכיבים. 6.אני לא יודע בידיוק כמה אפשר להגיע למחשב שקט עם התקציב הזה, אבל אם אפשר הכי גבוהה 9,10 7.ללא OC 8.בלי מערכת הפעלה. 9.יש לי העדפה מחנות במרכז. 10.אין לי שום בקשה מיוחדת לחיבורים. 11.לא מתכוון לשדרג בעתיד. 12. לא חשוב. בקשה רק שיהיה עם 4GB ראם. תודה רבה וסליחה, אם משהו לא ציינתי.
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ב-6800 שקל השימושים שלי הם:גיימניג כבד אני לא צריך ציוד הקפי:המסך שיחובר יהיה SAMSUNG T220 רזולוצייה של המסך 1680 על 1050 רמקולים שיחוברו מערכת רמקולים 2.1 אני רוצה לעשות OC למעבד,כרטיס מסך אז בבקשה את המחשב שיש לו פוטנציאל לOC הכי גבוה שאפשר דיסק קשיח:מינימום 640GB אני צריך צורב טוב,איכותי,שקט מאוד בקשות מיוחדות: 1.אני רוצה מחשב טוב שיריץ לי את כל המשחקים על הכי גבוה שיספק אותי הרבה זמן 2.אני רוצה מחשב טוב מאוד לOC שאני יגיע איתו לכמה שיותר בOC בקיצור אני רוצה את המחשב הכי טוב בתקציב הזה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקי רשת וחיבור לטלויזיה, חשוב ביותר שקט ואמינות, זכרון ומהירות מה התקציב המקסימאלי? --3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד או חריגה של הציוד ההיקפי ללא מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - ללא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יירכש מסך חדיש ברמה גבו…
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, לא כולל המסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עבור רכיב, נגיד הכ.מ או המעבד - המסך להחשיב בנפרד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. לכול השאר לא צריך 5K ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכול. SC2, CRYSIS2, D3, SKYRIM, WITCHER 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 24 או 23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 24 אינץ' או 23. לא חלק מה5K של המחשב, הוא ב…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MAX PAYNE 3, MW3 (כל המשחקים החדשים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024 1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField 4 כרגע.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 crysis3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם…
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
בעיקרון אין לי ממש תקציב מוגדר , אבל הדרישה שלי היא שהמחשב יריץ את כל המשחקים שיצאו בזמן הקרוב על ההגדרות הכי גבוהות , יש לי העדפה למעבדי אינטל, אבל לא אשלול מפרטי עם מעבדי amd לפי מה שהבנתי זה עלול לעלות בסביבות ה-5K , אם בכל זאת זה דורש מעבר לסכום אז אל תתפשרו, תודה!
-
- 93 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לרכוש נייח שיופעלו עליו מספר תוכנות אשר מבצעות סימולציה במספר תחומים בדו/תלת מימד. תוכנות אלו יחסית "כבדות", לכן אני מחפש מחשב כמה שיותר חזק ואיכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניתן להגדיר כעריכה גרפית אך גם כגיימינג עקב הדינמיות בתוכנות , מדובר על מספר תוכנות יחסית כבדות אשר עושות סימולציה בכל מיני תחומים ומשולבות אופציה לתלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לוכלם . אני מחפש מפרט נחמד, עבור מחשב בשביל אינטרנט / אופיס / אולי פוטושופ בעתיד . תודה לכל העוזרים מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2200 2.2Ghz BOX כמות: 1 - מחיר: ¤364 לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤347 מארז: THERMALTAKE WING RS 100 Piono Black Mirror Coating 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤215 ספק כוח: Glacialtech GP-350AP 350W Dual 12V PCI-E PFC כמות: 1 - מחיר: ¤194 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤130 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤238 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4670 512MB DDR3 Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤458 סה"כ: ¤1946 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום …
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לעריכת קול ותמונה מקצועית (דגש על קול) תקציב: כ 15 אלף שקלים פחות או יותר דרישות המפרט: במחשב יעבדו שני מעבדים ב SMP ושהלוח יתמוך בזכרון DDR2 כרטיס קול איכותי 7.1 עם מערכת SURROUND איכותית שמתחברת בחיבור SPDIF מצלמת WEBCAM איכותית עם מיקרופון מובנה (שאר הרכיבים כמו HD מארז מקלדת עכבר וכו אני סגור על עצמי אבל מי שרוצה שיוסיף) תודה רבה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
עריכה: התקציב: 2,600 (לא כולל ציוד הקפי ומסך) חריגה עד 2800. דרישות ושימושי המחשב יהיו באופן תדיר; אופיס, שימוש בייתי בסיסי ועריכה גרפית בפוטושופ ולייטרום. אין צורך במערכת הפעלה ובהתקנת אופיס. (אגב, איזו גרסה מומלצת?) צריכה להרכבה מלאה של המחשב ואת כל הרכיבים. להוסיף צורב (כונן) וכניסות USB3 עוד לא ידוע מהי הרזולוציה שתהא למסך. מתכננת על מסך מחשביזיה גדול ואיכותי. הגדרות גרפיות בינוניות עד גבוהות. לא מתוכנן אוברקלוק. שמירה על אופק שדרוג, חשוב במידה בינונית- אין תכנון על שדרוג רציני בזמן הקרוב. עדיפות לרכישה באיזור הדרום. חשבתי לרכוש ב ivory. זה מה שהציעו לי: מארז IN WIN שחור פאנל מבריק USB וסאונד קדמי EC021 * ספק כח A.PFC 450W V2 FAN12 POWER MAN INWIN PM450V2 …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט מחשב לעריכת גרפיקה חובבנית. 1. תקציב מקסימלי 3000 ש"ח במידת הצורך ניתן לחרוג ב- 500 ש"ח. 2. שימושים עיקריים במחשב עריכת גרפיקה ווידאו חובבנית, תכני HD (יחובר בנוסף גם לטלויזיה) ואינטרנט. · מערכת ההפעלה במחשב תהיה Windows 7 64bit. · תוכנות עיקריות Photoshop, Proshow Producer, Pinacle Studio. · המחשב לא מיועד למשחקים, המחשב מיועד למסך Dell 2209WA. 3. אין צורך בציוד היקפי ולא בצורב. 4. חשיבות השקט של המפרט 8. 5. לא מתוכנן אוברקלוק. 6. אין צורך לכלול מערכת הפעלה במפרט. 7. איזור מגורים מרכז. 8. נראה לי שיש חשיבות לתמיכה ב- SATA3. 9. המפרט צריך לכלול דיסק קשיח בנפח 1000G ויש לקחת בחשבון שלמחשב יתווספו שני דיסקים קשי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית וווידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש פרנסה - Premiere, After effectes, Photoshop , illustrator - כל הגרסאות האחרונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא רלוונטי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בחומרה על הבדלי ביצועים מינימלים.. כדאי לא ? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 4500 ש,ח . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה של GTA 5 ובטלפילד, כמובן עבודה משרדית וסרטים, אך הכי חשוב לי, אני רוצה להתחיל ללמוד עריכת וידאו ופוטושפ, לכן אני רוצה מחשב שאוכל להשתמש בו בסוני וגאס, פרימייר, אפטר אפקטס... ופוטושופ .. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כפי שצייניתי תוכנות עריכה, מממ אולי באופן תדיר+ ? …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, מבקש עזרה במפרט לעריכת וידאו מעבר לבסיסית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7-9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו עם קליפים HD ותמונות 4900X3200 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pinnacle Studio לדורותיו (14, Avid, 17). שימוש די כבד, מספר ערוצים ואפקטים. נראה שגרסה 17 רעבה למשאבים הרבה יותר מקודמותיה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם ניתן לחסוך תמיד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאי…
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אשפר לנצל עד הסןף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט בשביל ההורים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? מומלץ שיהיה שקט אך לא ממש קריטי. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתכנן OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם …
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-