עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avivlevy,

אני שם מפרט תנו תגובות והאם הוא טוב לOC ומשחקים חזקים מעבדים AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D זכרונות SAMSUNG DDR 1024MB 400mh + (512+1024=1537)z דיסק קשיח1 WD 36/10000 SATA RAPTOR דיסק קשיח2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII צורבי DVD: NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK ספק כח OCZ PS 450W ATX MODSTREAM או Antec TruePower 2 550W SLI READY ואם הם מחזקים SLI? כרטיס מסך eVGA 7800GT 256MB קרור למעבד THERMALTAKE BIGTYPHOON מארז: THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK http://www.thermaltake.com/xasercase/armor/va8000bws/va8000bws.htm עבכבר :Logitech MX1000 Laser Cordless Mouse רמקולים:CREATIVE SBS VIVID 60 טוב תנו תגו…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by dekken,

ובכן, אני מחפש מפרט למחשב גיימינג כבד. שיוכל להריץ לי משחקים כמו BulletStorm, Crysis 2 בכייף ובקלות, וכמובן משחקים שיצאו בעתיד הרחוק. יש לי העדפה לכרטיסי מסך של ATI, עקב חוויות גרועות עם Nvidia, אבל מה שתשימו יעבוד. אני לא מבין גדול ב OC, אבל אם זה יהיה פשוט מספיק, או מישהו מהחנות יוכל לעשות את זה בשבילי, יהיה מעולה. יש לי כבר מסך Dell U2311H. 1080p כמו כן אני לא צריך כונן קשיח, יש לי 1TB של סמסונג. למרות שאפשר להוסיף כונן SSD להריץ עליו את המערכת הפעלה, אם נשאר תקציב עודף. חשוב מאוד: שיהיה ספק מודולרי, נמאס לי מהכבלים. ושיהיה מארז גדול ומאוורר. חנות באזור ראשון לציון/תל-אביב. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by koren,

ההורים שלי קונים לי ליום ההולדת שלי מחשב בתקציב עד 20,000 ש"ח אני רוצה לדעת עם המחשב שבניתי אכן טוב ואם יש עוד חלקים לשפר: לוח אם: asus p4t533-c. מעבד: p-4 2.53 533 mhz. זכרון:kingston 512mb 1066 mhz. דיסק קשיח: wd 120 gb 8mb cache. כרטיס מסך: asus geforce4 ti4600 128 mb ddr+vivo. כרטיס קול: audigy platinum ex. רמקולים:creative 5.1 ddt 5700. די.וי.די: toshiba sd-m1612 16x/48x. צורב (די.וי.די): pioneer dvd-r a04. צורב: asus 48x 16x 48x. מסך: samsung 171lcd 17(lcd תוכנה לדי.וי.די: pwoer dvd xp 4.0 תוכנה לצורב: nero 5.5 מערכת הפעלה: win' xp pro 2002. *ההורים שלי רומים לקנות לי גם קונסולה אז מה יותר עדיף xbox/gamecube (יש לי כבר ps2). אז בבקשה חברה תעזרו לי לפני שאני קונה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by almogco,

1. מה התקציב המקסימאלי?5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-GTA\BF4\CRYSIS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מעוניין לקנות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש (אחרי 5 שנים עם הקודם), אבל אני כבר ממש לא בקיא בכל ההתפתחויות הטכנולוגיות בשנים האחרונות. בקיצור, ממבין גדול בנושא הפכתי לבור מוחלט שאין לו מושג מה קרה לכרטיסי המסך הישנים של ATI ו- NVIDIA (סדרת ה- Redaon למשל..) אז ניגש לעניין: 1) מטרות שימוש: מחשב ביתי לכל דבר, כלומר הוא ישמש לצרכים משרדיים וצורכי פנאי. פירוט: שימוש בתוכנות OFFICE, צפייה בסרטים, מוזיקה, משחקים (פה ושם, לא ברמה הגבוהה ביותר) וכיו"ב. 2) מבחינת המשחקים, אני לא ממש משחק במחשב. לפחות לא באופן גורף ועיקרי. מה שכן, לשחק מדיי פעם במשחק איכותי יהיה נחמד. כאמור, אין צורך בגרפיקה ברמה הגבוהה ביותר. העיקר שיעבוד ויראה טוב. 3) ציוד היקפי: אין צורך ברמקולים, מקלדת, עכבר, מסך. 4) …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום חברים, באוג' 2007 חברי הפורום הנכבד סייעו לי להרכיב את המחשב שברשותי. מעוניין לשפר את היכולות שלו להתמודד עם עבודות גרפיות (adobe after effects לדוגמה) ולהריץ מערכת 64bit. להלן המפרט הקיים: כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB 2500AAKS לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז 6A21 (ספק 400W) יש לאן להתקדם עם הרכיבים האלו כיום או שהמחשב עשה את שלו ? לאור סדר עדיפות, אין כרגע מקום בתקציב להחלפת מחשב קומפלט. תודה מראש לכל סיוע או הכוונה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by stav132,

מארז-גיימרים מפוארCOMPUCASE כולל דופן שקופה+מאורר 12אינץ ספק כח-לגיימרים Huntky GAMERS 550w real- לוח אם-intel P43/2000MHZ/FIRE WIRE/ASUS P5QC- מעבד-Intel® Core™2 QUAD Q-9400/6MB/1333fsb זיכרון-4096MB DDR3/1333MHZ-Kingston - כרטיס מסך-GTS 250-1024MB/DDR3/HDMI- דיסק קשיח-750GB SATA II 32MB- כונן -DVDRW X24 S.ATA- כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-DVI+FIRE WIRE 2 סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי שווה 3K? השימוש שלו בעיקר למשחקים ועבודה ביתית. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. * מטרות המחשב? המחשב למטרות עבודה ולימודים - חייב להיות מעבד חזק Core2. * גודל המסך? 13~14 אינץ - שיהיה כמה שיותר נייד * משקל רצוי? גם כאן משקל של 2 קילו כולל מטען המקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך - עכשיו קראתי על X301 ו-T400S שהזמנים מאכזבים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אני אשמח ליציאת HDMI, אך DVI גם אפשרי. * בלוטות? כמובן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 גיגה? רצוי SSD * צורב DVD? לא קריטי - משקל עודף * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על X301 ו-T400S אך חשוב לי זמן סוללה ארוך ואשמח לטיפים. * דרישה נוספת שחובה בשבילי - מודם סלולרי מובנה. תודה רב…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Guarding angel,

היי לא מזמן חבר שלי קנה בהשארתכם את החלקים הבאים: AMD 939 3500+ עולה לי 548ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6826 BIOSTAR TFORCE עולה לי 389ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7007 HEC COMPUCASE 6A19+400W ART עולה לי 327ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6998 7600GS DDR III (בהשראתי ) עולה לי 579ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2222 אני מתכנן לקנות את אותם החלקים: *מעבד *לוח *מארז *זכרון *כרטיס מסך (7600GS DDR III קונה ממקום נפרד) חלקים שאין צורך לקנות: -יש לי HD 80GB של WD אלא IDE -צורב DVDLG ללא ציוד היקפי כולשהו הסכום שאני מציע הוא 2300ש"ח ללא חריגות,האם יש אופציה טובה יותר? (אנ…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם! אבא שלי הגיע אלי עם מפרט שניה לפני שהוא קונה מחשב לבית, ואני ממש לא מרוצה ממה שנתנו לו.. המחשב מיועד למשחקים בתקציב של 3-3.5K הההצעה שהביאו לו זה המפרט הבא ב3K: מעבד: Q8200 מאוורר: Zalman 775 לוח אם:GA-EP43S3L זכרונות: 2* (Kingston 2048 ddr2 800) דיסק קשיח: wd 500 AAKS מארז: Thermaltake RS 100/101 + מאוורר 120mm ספק: Thermaltake 500w צורב: LG SATA X22 כ.מסך: GeForce 9600 2048MB מה אתם חושבים על המפרט הזה? אני סתם אוכל עליו סרט או שבאמת משהו פה מסריח? הצעות לשינויים או למפרטים יתקבלו בברכה תודה מראש לכל העוזרים :

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, במסגרת חיפושים אחרי מחשב נייד הנועד לשמש לצורכי לימודים תכנות וגיימינג קל, נתקלתי ב Lenovo z500 שלדעתי עונה על הצרכים שלי ומשתלם יותר בהיבט היחס חומרה-מחיר ליתר הדגמים/חברות בטווח מחיר זה. (אגב, אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע אותה). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הנ"ל: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=9893 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10746 או בקיצור, גרסאת הtouch או הגרסה הרגילה. ההבדל במחיר פחות מ-300 ש"ח, הוא מבחינתי יותר זניח. ההבדל המשמעותי מבחינתי הוא הבדלי המשקל. 2.2 ק"ג למחשב ללא מסך המגע, 2.8 ק"ג למחשב עם מסך המגע- הבדל משמעותי שכן אני מתכנן לקחת את המחשב לחדרי ההרצאות ולמעבדות לצרכי תכנות (סטודנט להנדסת תוכנה) על בסיס יום יומי וכמובן שי…

12. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד מדגם Pavilion dv5164ea, המחשב בין שנתיים. יש לי בעיה עם המסך של המחשב ואני רוצה להיות בטוח שהבעיה היא המסך לפני שאני מזמין חלקים מחו"ל. אז ככה, הבעיה היא ריצודים של המסך בעת הדלקת המחשב ובעת תזוזה של זווית המסך. כאשר אני מדליק את המסך, או שאני משנה את הזווית של המסך, אני מקבל קווים כאלו לרוחב במסך, התנועה במסך מפסיקה וזה מציג לי קווים לרוחב כאלו. יכול להיות שאני רואה תמונה במסך ויש עליה את הקווים, התמונה המקורית לא מתעדכנת אבל עדיין רואים אותה (למשל אם אני מזיז את העכבר לא רואים אותו זז) בנוסף לכל הבעיות האלו, ברגע שהמסך מגיע למצב נורמאלי שלו אני רואה שיש קו ארוך בצד שמאל של המסך שהוא צבוע אדום קבוע (כאילו הפיקסלים שם נשרפו וזה מציג רק צבע …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם, אני קונה מחשב נייח חדש למטרות גיימינג שישמש אותי, בתקווה, ב5-6 השנים הקרובות, עם אפשרות לשדרוג באמצע הדרך. 1. התקציב 6000 ש"ח ואמור לכלול מחשב וציוד היקפי מלא כולל מסך חדש. א. מעוניין למצות את התקציב. ב. במידת הצורך, יכול לחרוג בעד 1000 ש"ח ממנו. 2. המחשב ישמש ללימודים, מדיה ומשחקים. א. שימוש יומיומי בתוכנות משרדיות בסיסיות (אופיס, דפדפן). שימוש מזדמן בתוכנות סטטיסטיות (R, מאתלב, סטטה וכו'). ב. אני מעוניין להיות מסוגל להריץ כל משחק שיצא בשנים האחרונות ואת מרבית המשחקים החדשים שיצאו בשנים הקרובות, בהגדרות גרפיות גבוהות, על רזולוציה 1080p 3. ציוד היקפי: מעוניין לקנות מסך חדש של 1080p בגודל 22-25 אינץ', חשוב שיהיה איכותי. בנוסף מחפש אוזניות טובות. כמו כן קונה מקל…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. הייתי באופיס דיפו וביג בוקס... אין יותר מידי מגוון שם.. אולי בבאג? מישהו מכיר איזה סניף גדול במיוחד ? אני מחפש לראות ניידים 11-12-13 אינץ אגב אני לא מתכנן לקנות בארץ רק לראות את הגודל המתאים ואז לבקש ממישהו בארה"ב..תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Osnat Frank,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, גמיש, ניתן גם לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב צריך לשמש במחשב ביתי קלאסי + להכיל מאגרי מידע ומנועי חיפוש כמו "אוצר החכמה" ו "פרוייקט השו"ת" (מאגרי מידע תורניים) לא יהיה שימוש רב במשחקים, שימוש בסיסי מאד באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפי…

16. Started by yonash53,

* מטרות המחשב? ישמש בעיקר למולטימדיה ורצוי שגם יריץ משחקים באופן סביר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15,לא חשוב אם מט או מבריק. * רזולוציית המסך? fhd. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא ממש קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?המחשב יהיה מחובר לשקע ישירות, אבל רצוי שגם יחזיק 3-4 שעות שהוא לא מחובר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת hdmi. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רצוי מעל 750gb. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? .dell, lenovo, asus מודה מראש על העזר…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. * נפח דיסק קטן, אם אין 256 GB SSD משתלם אז אפשר גם חצי טרה בHD. * רק 8 GB ראם כרגע עם אפיק לשדרוג עתידי. * מסך '23 ומעלה. תודה..

18. דרישות: מחשב משרדי קטן. תקציב עד 2500 שקלים. חשבתי על NUC מה אתם אומרים? מפרט: NUC I5 4250U-1785 זיכרון DDR3L G.Skill 4gb-220 HD- WD Scorpio 7200RPM 750GB. הNUC מגיע עם 3 שנים אחריות, הזיכרות אחריות לכל החיים וההרדיסק 5 שנים. המחירים מKSP. סה"כ 2365 האם יש חנות נוספת שמוכרת NUC לצורך השוואת מחירים? מה אתם אומרים? למישהו יש נסיון עם הNUC? האם יש אלטרנטיבה אחרת? מה ההבדל בביצועים בין I5 4250U ל I5 4460 למשל?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, יש לי מחשב חדש חדש וזה גם המחשב הראשון שהרכבתי לגמרי בעצמי. אשמח לקבל חוות דעת על מה שיש עכשיו ומה היתם מחילפים, משדרגים או מוסיפים.. מפרט מחשב: לוח אם: Intel DH87RL לינק מעבד: Intel Core i7-4770 קירור: Zalman LQ310 לינק מארז: Zalman z12 לינק זיכרון: Kingston HyperX blu - 16GB Kit* (2x8GB) - DDR3 1600MHz כ.מסך: Galaxy GeForce GTX770 GC 2GB לינק ספק כח: (Zalman ZM600-GT (600W לינק דיסק1: Kingston 120GB V300 SATA 3 בשביל מערכת הפעלה (Win7 64bit) לינק דיסק2: WD 1TB Green המחשב משמש בעיקר לעבודה עם תוכנות תלת מימד ורנדרים, מעט לגרפיקה ומעט למשחקים (למעשה יש לי משחק אחד וזה Crysis 3) תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, אני עובד באוניברסיטה ואנחנו עמודים לקנות מחשב להרצות סימולציות ואלגורתמים כבדים. המעבד שהולך להיות במחשב הוא : Intel® Core™ i7-6950X Processor Extreme Edition הלוח אם : Gigabyte GA-X99P-SLI ספק כוח: Silent 550 Watt. 80 PLUS certified 1. השאלה שלי לגבי הלוח אם הוא מתאים לשדרוג עתידי של GPU ? אם לא איזה לוח אם מומלץ ? 2. האם הספק כוח מספיק ? 3. על איזה GPU אתם ממליצים ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. המחשב אמור להגיע מחר וזה תמונה של הקבלה עם כל הרכיבים , http://img833.imageshack.us/img833/597/hfgr.jpg כרטיס מסך יגיעה בהמשך, אם מישהו יוכל להמליץ על אחד עד ה 500 שקל, המחשב ישמש למשחקים כמו GTA IV ותוכנות עריכה כמו פוטושופ, Sony Vega . תודה רבה לעונים (:

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by castro,

מה דעתכם על המחשב ? מעבד: Intel Core 2 Duo T9300 מהירות: 2.5GHz זיכרון: 4GB מהירות זיכרון: 800MHz דיסק קשיח: 320GB מהירות דיסק: 5400RPM זה בקיצור המחשב, מה אומרות הביקורות עליו בערך? האם הוא בנוי טוב, וכדומה?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד יד שנייה לשימוש בעיקר לגלישה עם מלא טאבים פתוחים ולצפייה בסרטי HD אני רוצה לקנות יד שנייה משיקולים אידיאולוגים (לא לתמוך כספית בתעשייה) ושיקולים כלכליים מפרט מינימלי: זיכרון- 4GB? כונן SSD- לפחות 64GB חיבור HDMI למסך DELL שיש לי כבר מצלמה קדמית- לא חייב משקל- כמה שפחות- חשוב לי מאוד שיהיה בסביבות הקילו-קילו וחצי. (לאפשרות שאני אקח אותו לחו"ל ואסחוב אותו איתי בתיק על הגב) מסך- לא קטן מדי ולא גדול מדי, לא צריך משהו מיוחד.. אבל שיהיה נעים לגלישה וצפייה בסרטים. האם צריך יותר מ4GB? האם יהיה הבדל משמעותי? אני לא רוצה שהגלישה עם הרבה טאבים תגרום למחשב לקרטע . מה אני צריך לחפש בלוחות יד שנייה? האם החברה משנה משהו? מעבד? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום רב. שאלת תם בנוגע להבאת מחשב נייד מחו"ל. אם אני קונה מחשב נייד בחו"ל ומביא אותו לארץ, האם אני יצטרך לעברת את המקלדת? או שלא אצטרך לעשות כלום בכדי שאוכל לכתוב בעברית? איך זה עובד? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by sysaviz,

היי אני מחפש מחשב נייד 14', חזק שיעבוד בעבודה מאומצת, המחשב משמש כמחשב עבודה + מחשב אישי יש לכם מחשב להציע ?? אשמח לתגובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך מעט (לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה אינטנסיבית עם תוכנות כגון VM GNS וכו, עבודה משרדית ותכני HD. 3. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. -גודל/רזולוצית המחשב: 14'. 5. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כרטיס SSD עבור מערכת הפעלה, מעבד חזק,לפחות 8G זיכרון, כרטיס גרפי איכותי לצ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.