עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם אשמח להמלצה מניסיונכם האישי לגבי בחירת מחשב ללימודים. יש פה פירוט בערך של הכל. אשמח גם לדעת מאיזו חנות הכי כדאי לקנות. תודה רבה לכל העוזרים תקציב: עד 4000 ₪.האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: 500 ₪.השימושים במחשב:מיועד הרבה ללימודים אבל בנוסף גם לשעות הפנאי כמו צפייה בסרטים ועוד כל מיני שימושים קטנים. שימוש יום-יומי.מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב עד אמצע אוגוסט.האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: מה שרצוי והכי מומלץ כמחשב נייד.האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא, חייב שתהיה לו מערכת הפעלה.גודל קשיח מינימלי: 1 TB או כמה שיותר אבל אם יש גם פחות זה בסדר עדיפות ל- SSD.האם לתת דגש למשקל המחשב: שיהיה דק והעדיפות למשקל קל כמו 1.5 כי יסחב הרבה בתיק ללימודים ובנסיעות…

2. Started by RJ1,

אני כל הזמן מתלבט אם לקנות את המחשב עכשיו או להמתין עוד חודש. כל הDirectX 10.1 הזה גורם לי לרצות לדחות את הקנייה. כדאי בכלל לדחות אותה? בכל אופן בניתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤963 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤647 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤480 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤615 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28560 צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD ¤147 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD5170A כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤36 http://skypc.co.il/produ…

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by london22,

היי, למשרד שאני עובד צריך מחשב עבורי. אני גם אקנה מסך טוב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח 500 שח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גרפיקה - עיבוד תמונה, אפטר אפקט. לא תלת 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא …

4. Started by yehonatan28,

שלום, בערך לפני שנתיים קניתי מחשב לגיימינג בפעם הראשונה (האמת שכתבתי בפורומים כאן ואתם עזרתם לי לבנות מחשב ב TMS) עכשיו אני רוצה שהמחשב שלי יריץ חלק על הדרישות המומלצות (מקסימום) את המשחקים החדשים שיצאו ויצאו - ...Watch dogs ,Battlefield 4,Call of duty ghosts ורציתי לדעת מה אני צריך לשדרג כדי להריץ אותם חלק וכמה כל השידרוג הזה אמור לעלות (אני רוצה לשדרג ב TMS) הנה המפרט של המחשב שלי: תודה רבה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אוקיי, אתם מכירים את זה שכשה אתם קונים מחשב רגיל, אז בדר"כ אתם קונים את כול החלקים בנפרד ואז מרכיבים הכול? הבנתי שבמחשב נייד אי אפשר לעשות ככה, אז אם אני רוצה לבנות מפרט בעצמי, אז למי אני פונה כדי שייבנה לי את המחשב אם המפרט שאתה רוצה? יש אולי חברה מיוחדת לזה? או שאני צריך לפנות לאנשים? עזרה בבקשה..

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש ברשותי את המפרט הנוכחי כבר כמעט 3 שנים(מצורפת תמונה). מבחינתי הגיע הזמן לשדרג אותו, כי למרות שהעבודה בפרימייר יחסית חלקה אני עדיין נתקל לפעמים באתגרים(4k וכו). 1)הבנתי שאפשר לעשות אוברקלוקינג למעבד 8700k. הייתם ממליצים לי גם לשנות ולשפר קירור? לאיזה קירור חדש מומלץ? 2)אשמח להוסיף עוד 32 גיג'ה זיכרון, האם מוסיפים מאותו הסוג או אפשר יותר מתקדם? 3)אני מתכוון בהחלט לבדוק את הכרטיסים הגראפיים החדשים של נווידיה שיצאו, ולהפוך את המחשב באמת לחיה אבל מניח שזה עוד חודש+. יש לכם עוד המלצות לשיפור? הבנתי שאין סיבה להחליף מעבד אלא כן לבדוק OC.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Gigiben,

בקיץ הקרוב תכננתי לקנות מחשב (עוד מתחילת השנה אני חופר וחורש כדי שאוכל בסופו של דבר לקבל מחשב שלא אוכל להתחרט עליו) ולאחרונה התברר לי שאינטל מוציאה סדרה חדשה של מעבדים (בערך חודש אחרי מתי שאני מתכנן לקנות). ולא רק, גם יש שמועות שאנווידיה עובדת על פיתוח של סדרה חדשה של כרטיסי מסך (gtx7xx?) השאלה היא האם לחכות עוד כמה חודשים בשביל לקנות מחשב שיהיה עדכני ליותר זמן או פשוט לסיים עם העסק הזה בקיץ. אם אתה תוהים המערכת המתוכננת היא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪870 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 (קונה באילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי 2. מה שימושי המחשב ? משחקי מחשב בינוניים עד כבדים,כתיבה,צפייה בסרטים,גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב ליום יום 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא משנה לי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם מערכת הפעלה \ואופיס יהיה נחמד מאוד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?חנות באילת ,העדפה ל KSP או IVORY 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב כמו …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by rotemit,

שלום. אני מבררת בשביל חבר - הלך לו השנאי. דגם: HP PAVILION DV5000. האם רק שנאי מקורי יתאים? היכן מומלץ לקנות? מה טווח מחירים סביר? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by maorb,

המפרט של המחשב: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 68%] Dell Studio XPS 8100, Intel Core i7-860 processor 8MB Cache, 2.80GHz 8GB DDR3 SDRAM at 1333MHz-4x2GB nVidia GeForce GTS240 1024MB GDDR3 1TB Serial ATA 2 Hard Drive 7200 RPM Windows 7 Home Premium, 64bit עם רשיון 16X DVD+/-RW and 16X DVD-ROM Dell 1525 WLAN PCIe card with11n mini-Card & external antenna ללא אחריות כמו כן יש מסך מעולה: Dell 22 Inch 2209WA Flat PanelMonitor אשמח מאד לקבל הערכה! בתודה מראש! [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by benjamix,

צריך בבקשה עזרה לגבי מפרט שאני הולך לקנות..אני כבר חודש מתלבט ומנסה להרכיב מחשב גיימינג.! אני עדיין לא יודע אם זה מחשב ששווה את הכסף ואם זה בכלל מתאים לי וחשוב לי שהוא יהיה חזק ויישאר אותו כרטיס מסך..תודה מראש לעוזרים!!! מעבד ‏Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray‎ מאוורר למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 לוח אם Gigabyte Z77MX-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח Seagate 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 צורב בלוריי LG UH12LS29 DVD x16 OEM 3D ספק כֹח Corsair GS 700W Active PFC 14cm Fan כרטיס מסך Sapphire HD 7970 3GB GDDR…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ik,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, מה טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב? תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). IDEs מכל מיני סוגים, כולל אמולטורים (בתכנות לאנדרואיד לדוגמה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. הדבר היחיד שחסר הוא רמקולים, והדרישות מהם לא גבוהות. אין צורך במשהו קיצוני באיכותו. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך (כרגע) בכרטיס גרפי נפרד. האלמנטים הגרפיים של המעבד יספיקו למה שאני צריך. כן הייתי רוצה לוח אם…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by iyehuda,

יש לי מחשב נייד שתומך ב BOOT מה USB איך אני מעלה את המחשב מה USB

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 3800 • חריגה מקסימלית מהתקציב:200 שימושים: גיימינג - COD AW, DOTA, THE WITCHER 3 • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 ביט. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא. שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא חושב. • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): לא חושב. ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום (באינצ'ים) - FHD. • האם תחבר מערכת סאונד (אוזניות/רמקולים) 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? יכול מאוד להיות ש7.1. מידע על מערכות הסאונד נ…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by urielab,

* מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, תוכנות פשוטות יחסית, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 15.6 חשוב לי מאוד. ראיתי פה בפורום שהרוב מחפשים מאט אז נראה לי שעדיפות למאט. * רזולוציית המסך? 1366X766 שזה הסטנדרט נראה לי .. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות אך זה לא הגורם העיקרי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחפש מעבד חזק (מחשב שישאר איתי לאורך כמה שנים טובות) אך עם זאת רצוי שסוללה תחזיק כמה שיותר זמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא הכרחי אבל יהיה נחמד אם כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? חשוב שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעו…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by darkingxx,

המטרה היא תחליף לשולחני בלי שימוש ממשי במשחקים כבדים אבל ההפרש להוספת כרטיס מסך נפרד הוא בדרך כלל כ 300 שקל אז עדיף עם... שיהיה 15.6 עם 3 שנות אחריות 4 ג'יגה זיכרון ו מעבד i5, תאמת כמעט קניתי את ה 5110 של dell עם ה i5 אבל כשבאתי לחנות התאכזבתי מהמקלדת והחלטתי לשאול פה אם יש הצעות אחרות. אגב מה הם הפרשי הכובד והתרוקנות הסוללה בין מחשב עם כרטיס מסך יעודי לבין כרטיס מובנה? תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום , 1)האם מחשב אולטרבוק (ACER APSIR S7 392) בעל מסך WQHD יתן בציעוי סוללה פחות טובים מאשר אותו דגם אבל עם מסך FHD? 2)האם לדעתכם איכות FHD היא מעל ומעבר או ששווה להתקדם לWQHD בהנחה וזה לא היה משפיע על ביצועי סוללה? 3)מה הן הדרכים המהירות לראות את ההבדלים בין FHD לבין WQHD? 4)האם הגדרת רזולוציה במחשב משפיעה על ביצועי הסוללה ? כלומר אם יש לי מחשב עם מסך WQHD ואני משנה לו את הרזולוציה ל FHD, האם אני יקבל ביצועים זהים במחשב שלי או שהם יהיו זהים למחשב שהרזוציה הטבעית שלו היא FHD - אותו מחשב אותה חומרה מלבד רזולוצית מסך . תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מיועד למשחקים ולתוכנות מעבד DUAL CORE 820D 2.8 לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Socket 775, SATAII, PATA, PCI-Express, Dual DDR2, LAN, Bulk [GA-8I945PG bulk] ¤593.30 מארז[/מארז RAIDMAX Cobra 822 PSU 400W **PFC+SATA +24pin+120mm** Black Deluxe 2Fans 120mm [CobraBL] ¤457.69 או מארז A-Top X-BLADE PSU 450W Black [A859ASV] ¤439.02 מסך 19' CTX CRT EX951FS, 97khz, 0.25, 1600x1200, Silver Black [EX951FS] ¤902.34 כרטיס מסך Leadtek Geforce 7600GT Extreme 256MB DDR3 128bit PCI Express Retail [PX7600TE25] ¤1276.96 דיסק קשיח Western Digital 160 gb 7200 SATA II 8 mb Buffer [WD1600JS] ¤448.04 צורב DVDRW LG GWA-4167B x 16 Dual Layer Black Bulk [GWA4167B] ¤276.89 זיכרון Di…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. צריך מפרט מחשב שירוץ סבבה אבל שלא יזחל...ביישומי אינטרנט, שיהיה בו גם מספיק מקום סתם להוריד סרטים וכו... תקציב בין 1000 ל1500 תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Thant,

המחשב בן ה5-6 החליט להחזיר את נשמתו לבורא או לפחות אחד מחלקיו - לא ברור לי איזה כרגע - כעיקרון זה מעבד intel core i5 לדעתי haswell כנראה 4500 או 4400 כלשהו עם כרטיס מסך Radeon R9 270 השאלה האם יש טעם לנסות להציל כמה שיותר מהקיים או לנצל את המוות הטרגי ולחדש את השילוש (וגם להחליף את המארז המתיישן שראה ימים יותר טובים Antec 300). במקרה שעדיף לחדש, להלן השאלון, וגם מפרט שחשבתי שעשוי להתאים בתור מישהו שכבר לא ממש בעניינים - וכן יש לי נטיה מושרשת לכיוון מעבדי אינטל מאשר AMD. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איזור ה3K-3.5 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מש…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכם, ברצוני לחדש את המחשב הנייח שלי. את הדברים הבאים אני משאיר: מארז: CoolMaster Cosmos 1000 - http://www.coolermaster.com/case/full-tower/cosmos-1000/ ספק כח: CoolerMaster Real Power m700 - http://www.coolermaster.com/product/Detail_print/service/support/real-power-m700.html מסך 24" של DELL. כונני HDD:Sata II, כרטיס WiFi, וצורב DVD. ואת השאר אני מעוניין להחליף: לוח אמ(העדפה לג'יגהבייט), מעבד+קירור, כ. מסך, זכרונות. ולהוסיף זכרון SSD. שימושים עיקריים במחשב: בעקרון, אני מעוניין שהוא יוכל להריץ הכל. מבחינת משחקים, בעיקר Dragon Age : Inquesition. וכמובן, עם ראייה גם להמשך. מה שאני רוצה לייצר בעצם, זה את המפרט שהכי ישתלם מבחינת מחיר, ולאורך זמן. תקציב: 5,000+/-. פחות או …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אתמול הייתי באייבורי מחשבים אחרי שראיתי אצלם באתר מחשב " זול " ב 1300 ש"ח מסתבר שיש הטעיה יש מארז של אייבורי MICRO ועל ה MID הם רוצים תוספת של 50 שקל ? למה ? באתר של החברה לא מצויין שיש מארז MICRO ומארז MID כדי להגיע לסכום של 1000 שקל ביקשתי שיוציאו את הכונן הקשיח 320GB ואת הצורב DVD וזה יצא 890 ש"ח E5300 BOX MSI G31 CEON 2048MB DDR2 800 מארז MICRO IVORY ספק כח EZCOOL 300W REAL כדי לקבל מארז MID צריך להוסיף 50 שקל וזה סתם הונאה למה ? למה לא מציינים באתר שזה MICRO ? מראש לא הייתי בא יש למישהו הצעה יותר טובה ב 1K ש"ח ? באתר רשום ASUS G31 AM החדש והנציג מכירות אמר לי " אני אתן לך MSI G31 יותר טוב עם קירור איכותי יותר " מישהו שמע על ה MSI ? או שהוא סתם ניסה …

23. Started by itsik1231995,

תקציב 4600~5000 מבוסס מעבד I5-760 או אחד ממעבדי ה I7 (כמובן שעדיפות למעבד כמה שיותר חזק *ולא ה 6 ליבות של AMD ) כרטיס מסך 460GTX SLI2 (עדיפות לזוג כרטיסים מומהרים מהחברה) מארז http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=70 הניקיון והשקט בתוך המארז חשוב לי בגלל זה אני רוצה מארז עם פילטרים ושליטה על כול המאווררים בנפרד (המחשב לא צריך להיות חירשי , המחשב צריך להיות שקט ככה שלא ישמעו מאווררים חורקים וכול מיני צלילים מעצבנים) לא צריך ציוק הקפי חשוב לי לציין שמחשב שיכול להביא ביצועים טובים כבר יש לי (Q6600+HD4850) אני רוצה מחשב חזק יותר עם ביצועים עוצרי נשימה רזולוציות משחק מסך אחד 1680X1050 מסך 2 1920X1080 חנות מאזור חדרה וקיסריה בלבד אני עדיין מתלבט בין זה לבי…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אהלן חברים לאחר האשכול הזה (שאפשר למחוק אותו מנהלים, מצטער) גיבשתי דעה לגבי המפרט. בחרתי בחלקים שמתאימים למק כי אני מתקין גם מק+וינדוס, אך גם אם לא אצליח להתקין מק כמו שצריך אשאר עם וינדוס.רציתי לשמוע חוות דעת בבקשה על המפרט לפני שאני קונה אותו עד מחר.התיכנון הוא לעשות OC למעבד למקסימום (האם כדאי לעשות גם לחלקים אחרים ?) CPU i7 2600K - 1490 KSP CPU COOLING Noctua NH-D14 - 310 KSP MOTHERBOARD Gigabyte Z68X-UD5-B3 - 1220 KSP MEMORY 4X4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 - 1160 KSP HARD DRIVERS Crucial SSD 128GB - Already owned DeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSP DeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSP VIDEO CARD PNY QUADRO 4000 2GB…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אז ככה, הנני מבקש המלצה בשביל מחשב לחבר. המחשב ישמש לצרכים הכי בסיסיים שיש - גלישה באינטרנט, הורדת ושמיעת מוסיקה, סרטים בפורמטים הכי פשוטים כמו AVI, ללא שום HD או MKV ותוכנות אופיס למיניהם כמו WORD,ACROBAT וכו'. התקציב עד 1500 ש"ח גג, בעיקרון החבר אמר שעד 1200 ש"ח ככה שאם אפשרי להיכנס גם לסכום הזה זה גם בסדר. למרות התקציב הנמוך, אין פירושו שאני מבקש מחשב שהוא פנטיום 2...חשוב שהמחשב יעבוד כמו שצריך, ללא שום תקיעות(בהתבסס על הצרכים של משתמש ציינתי),יהיה בעל מרכיבים איכותיים ולא ירעיש יותר מדי - אני לא מבקש קירור הכי שקט שיש במחיר של 500 ש"ח, אבל גם שלא ירגיש כי יש לו תחנת רכבת בבית. דיסק קשיח כמה שיותר גדול בלי לצאת ממסגרת התקציב שציינתי. *אין צורך במקלדת,מסך,רמקולים,רק המא…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים