ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
צרכים: משחקים צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך ובלוח אם-לא סגור על שניהם. המחשב צריך להיות מוכן גם לשידרוגים עתידיים מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1759 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP מחיר: ¤1342 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 7600GS 256MB DDR2 128 BIT DVI TV/O - PASSIVE COOLING מחיר: ¤617 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS מחיר: ¤492 אחריות: חמש שנים. צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1612BL DOUBLE LAYERED X16 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL מחיר: ¤240 אחריות: שנתיים. זיכרו…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, המחשב מיועד בעיקר למשחקים, וצריך כוח עיבודי חזק בשביל כל מני תוכנות ( לא רציניות יותר מדי ). המחשב לא יכלול ציוד הקפי חוץ מרמקולים. מה שחשבתי עליו זה: Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤467 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 Twintech 8800GTS 512MB G92 + G.Skill 4096MB 2GX2 CL4 ¤1700 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1108 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 צורב פנימי DVD+\-RW X 20 תוצרת SAMSUNG דגם 203B SATA ¤159 http://www.foxpc.c…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, חבר שלי מחפש מחשב לגיימינג חזק מאוד, בסביבות ה10K כולל מסך מומלץ. עדיף כ. מסך טוב ככל הניתן במסגרת התקציב. ללא רמקולים, אבל עם מקלדת MX5500. תודה !
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי שנקנה עוד ב2007 ושודרג אינספור פעמים מכיל את המפרט הבא CPU - Core2 Q6600 MB- Abit IP35 Pro Memory -OCZ reaper 2G*=8GB GPU-- Geforce GTX560 Ti OS HD-Seagate 500GB ST3500320AS עד היום לא אכזב אותו בתוצרתו הנוכחית.. עד היום שבו ניסיתי להריץ Watch Dogs.. מה ניראה לכם צוואר הבקבוק פה? חשבתי אוטומטית שהכרטיס מסך אבל הסתכלתי בדרישות מערכת וניראה שהוא עומד בדרישות הבינוניות.. עם זאת המשחק לא זז.... גם כשאני מוריד את ההגדרות תצוגה.. מה אתה חושבים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נייד לצורך לימודים. קראתי את המדריך לבחירת נייד משנת 2014 שפרסמתם(אם קיים מדריך מעודכן אשמח לקבל קישור), ואלה המסקנות שהסקתי: מעבד: מסדרת U דיסק קשיח: כונן SSD. האם עדיף כונן רגיל? סוללה: 3 תאים עם קיבולת כוללת (WHR) נמוכה (בשביל להשיג זמן סוללה ארוך ומשקל קל). מסך: בגודל "13.3 או "14 אינץ עם רזלוציה טובה. איני יודע איזה גימור לבחור (מט או מבריק?). אני רוצה חיבור USB 3, HDMI,קורא כרטיסי זיכרון וסוללה נשלפת. האם כדאי לקנות מתאם לכרטיסים או לHDMI במקום חיבורים? לדעתי המפרט הבא מתאים לצרכיי (אם לדעתכם כדי להשים דגש על דברים אחרים תגידו). כמו כן מהיכן לקנות אם אני גר בחדרה?. תודה על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב הוא סביב ה5000. מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים[כולל HD לסוגיו] ועיקר הצורך למחשב החדש הוא לצורך לימוד תכנות בJAVA/ANDROID. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI USB3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומומלץ 1T * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שתהיה אחרויות טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש. אני מעדיף מעבד במדור החדש ivybridge וכן מעדיף i7.…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. חזרתי משנה בחו"ל למחשב פנטיום 3 1000 מגה"צ בשלבי גסיסה מתקדמים והגיע הזמן לשדרג. חשבתי לחכות עד שויסטה ייצא אבל ניראה לי שהמצב של המחשב דורש פעולה. בעיקרון המחשב למשחקים ולעבודה רגילה של אינטרנט ומוזיקה. לא משהו מטורף. חשוב לי שויסטה ירוץ עליו בפינוקים. בעיקרון אני די סגור על כל הרכיבים שאני רוצה. DUAL CORE 2 2 ג'יגה זיכרון פנימי SATA II DIRECT X.10 צורב די וי די ומסך דק עם עדיפות ל 19 אינטצ איכותי. הבעיה היחידה שכרטיסי מסך לדירקט החדש יצאו רק בגירסאות HIGH END וזה לא מסתדר תקציבית וגם אני לא מחפש HIGH END אני חושב להשאר עם הכרטיס מסך הישן שלי (RADEON 9000 PRO ) או שאולי לקנות כרטיס מסך כרגע הכי זול שתומך ב SLI ואז בעוד חודש וחצי שייצא ויסטה החדש ביחד עם גל של כרטי…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות, שימוש באקליפס (JAVA,C) וpycharm, תוכניות לא עוברת את הכמה אלפי שורות. [כולל הפעלת vm מידי פעם] ממש טיפה גיימינג, בעיקר משחקים קלים כמו moba למיניהם,starcraft2 וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (אם חשוב, דגם המסך שיש הוא lg 29um69g ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד (עד כמה שהתקציב מאפשר כמובן) 6. האם ישנה הג…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים! עברו כבר בערך שש שנים והגיע הזמן לשדרג את החמוד הקטן P: המפרט שלי כרגע: מעבד Q9550 כ. מסך HD4870 לוח אם DFI X48 זכרונות 2X2G של Transcend ספק כח 550 אבל עושה מלא בעיות אז חובה להחליף מארז Antec 300 שאין סיבה להחליף (רק אם יש איזה דיל ספק-מארז משתלם) כונן 2T של Seagate חדש התקציב המקסימאלי לשדרוג הוא 2500 ש"ח, בלי לחרוג. עדיף לנסות לחסוך אם יש איפה.. המחשב בעיקר למשחקים החדשים שייצאו, בהגדרות הכי גבוהות שאפשר להוציא מהתקציב, ברזולוצייה 1680x1050. מבחינת ציוד היקפי אני מסודר,ולא צריך לכלול במפרט מארז שאני יותר ממרוצה משלי כרגע, או אם אפשר להציל עוד איזה חלק ולחסוך אז מעולה. הרעש העיקרי של המחשב הוא מהמארז ומאוורריו, כך שרעש פחות קריטי, נגיד 6/10 אני לא מתכנן אוב…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר׳ה, אני מחפש לקנות מחשב שישמש אותי לגיימינג ותיכנות ויחזיק משהו כמו 5 שנים כשבשנים המאוחרות זה בסדר אם המשחקים ירוצו גם על הגדרות medium. קיבלתי מפרט במקום אחר שאשמח לשמוע עליו חוות דעת *לינק* אני עונה על השאלון של הפורום בנוסף ואשמח לקבל מכם מפרטים שהרכבתם אתם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 7000, ניתן לחרוג בעד 1000 אם יש סיבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר לגיימינג, תיכנות וצפייה בסרטים, אולי אעשה מעט סטרימינג אבל זאת אפשרות קלושה ולא שימוש מרכזי מתוכנן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צו…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
למי שיודע ולמי שלא- אני עורך וידאו יש לי כבר כמה מערכות- כולם מבוססות על אותו כרטיס עריכה "אגדי" - CANOPUS DVSTORM2. עכשיו רכשתי עוד כרטיס כזה, משומש. צריך עכשיו עוד מחשב. המטרה במערכת הנוספת היא חסכון בזמן- לבצע בה רנדורים ודגימות מהכרטיס עריכה, ואז להעביר את החומר עם מגירות למחשבי העריכה החזקים יותר. בגדול יש לי מחשבים כ"כ חזקים, שבהם אני עובד ואני לא רואה צורך להשקיע ולקנות מחשב חזק רק לצורך המטרה שלי... חשבתי על: 1. לחפש משהו יד 2- הבעיה שכולם רוצים יותר מידי כסף על מחשבים ישנים וטובים (מבוססי P4C800, ו 9600XT) ועל חדישים יותר- אותם מחירים כמו בחנות. 2. לרכוש חדש. לוחות-רק אסוס. זיכרון יספיק 512 מהיר, מעבד גם 2.8 יהיה מעולה. (הרי את כל העבודה הכרטיס עריכה עוש…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש לקנות לפטופ לאשתי, עד 2500₪ (או פחות כמובן אם אין צורך לנצל את כל התקציב). אני קצת פחדן מטבעי אז חשובה לי האחריות, איזה חברות נותנות יותר משנה? האם זה באמת חשוב מנסיונכם? כמו כן, יש לי נטיה כלפי לנובו בגלל שתמיד נראה לי שאיכות הבניה שלהם ממש טובה. הדרישות המלאות: תקציב: עד 2500 ש״ח מטרות המחשב? 95% עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), 5% צפיה בסרטים. גודל המסך? 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משקל רצוי? אין מגבלות מיוחדות האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 Bluetooth? בוודאי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג׳יגה כונן אופטי? לא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150~200 אהל עדיף לא לעבור את 2800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: GTA IV * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כולם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כן ,…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, ברצוני לקבל הערות / הארות לגבי המפרט הבא המחשב מיועד להכל משחקים גרפיקה ומולטימדיה. מבוסס אינטל המפרט הורכב ע"י חבר, אך ברצוני לאמת שהכל אכן תואם לבניית מערכת טובה. Coolermaster TAC-01-EK WaveMaster Black Antec 550W TruePower 2.0 TP2-550EPS12V ASUS P5ND2-SLI-Deluxe Intel Pentium D 840 Dual Core 3.2Ghz LGA 775 Box Thermalright XP-90C Thermalright LGA775 RM Vantec Stealth 92mm 2GB (2x1GB) OCZ Gold Edition DDR2 PC2-4200 Dual Channel GigaByte GeForce 7800GTX 256MB PCI-e Maxtor DiamondMax 10 (6B300S0) 7200 NCQ 300GB Pioneer 110D x16 BLACK CREATIVE X-Fi Platinum Logitech Z-5500 Logitech G7 Laser Cordless Mouse Logitech CORDLESS desktop LX700 ViewSonic VX922 19" APC S…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש. כרטיס המסך שלי היום הוא: Nvidia GTX 560 Ti. האם הוא עדיין מספיק חזק ואפשר לשמור אותו או שמומלץ לרכוש כרטיס חדש ? אני מחפש כרטיס שיתאים למשחקים חדשים ובאיכות טובה אך אין צורך ב-"מפלצת", רק שירוץ נורמלי ובנוסף, אשמח להמלצה למארז טוב (הכי חשוב זה יכולות הקירור שלו) באזור ה-300 ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הנה הבקשות שלי: האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל כמה שצריך! במידת הצורך - כמה שצריך אבל רק אם זה ממש הכרחי אני מדבר פה על מחשב בינוני -. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקי מחשב בעיקר כמו:Conter Strike:Source, COD:BO לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד - בינוניות. האם יש צורך בציוד היקפי ?כן! אני רוצה שבתקציב יכללו המוצרים הבאים: עכבר(של רייזור), מקלדת(לא חשוב כל כך אם היא מקצועית או לא). אוזניות של סטיל- סירייס,פאד של סטיל-סירייס(QCK HEAVY). ומסך LCD בגודל בינוני(אין לי מושג באינצ'ים). עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 לא מעוניין לעשות אוברקלוק. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אפשר תעבירו לפורום כמה המחשב שלי שווה כי לא שמתי לב שהוא קיים בכלל או שתשאירו פה איך שנוח כתבתי את זה אחרי שקראתי את החוקים ולא ראיתי את הפורום "כמה המחשב שלי שווה" כמו שרשום בכותרת AMD Redeon 6600 Series אני רוצה להתעדכן לכרטיס קול יותר עדיף לי כי שקניתי אותו הייתי עם המלצה של אח והוא המליץ לי על כ"מ עכשיו רציתי לדעת כמה הוא שווה ינסה למכור אותו מאמין שבמחיר מופחת כי באמת חוץ מזה שרואים חלק וברור וזה לא כל כך משנה לי כי במשחקים אני לא נוגע התחלתי להתקמד יותר במוזיקה וברצוני לעבור לכרטיס קול + קניית מסך לפיצול וזהו בקיצור אני מבקש בבקשה הערכה כמה שווה הכרטיס כמו שרשום לעיל תודה רבה לעוזרים !
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מיילים, אינטרנט, עבודות לבי"ס. כנראה שגם עיבודי תמונה, ווידאו ומוסיקה ברמת כניסה (ילדה יצירתית). המחשב אמור לשרת אותה כשלוש עד ארבע שנים. * גודל המסך? - 14 או 15.6 (מעדיף 14 אבל ב-15.6 יש יותר אפשרויות, במיוחד לגבי צבע המחשב ולה זה חשוב) * משקל רצוי? - עד 2.5 ק"ג, אולי קצת יותר, היא לא באמת תסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - לא במיוחד. שעתיים יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא * בלוטות? - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דור…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות וקצת משחקים (לא כבדים אבל גם לא כאלה קלים)וקצת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13 ל 15 הסוג לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)( FHD (1920X1080( * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת * משקל רצוי? מחשב נייד ראשון שלי אז אני לא מבין כולכך כמה נחשב לכבד אבל א…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מעבד, לוח אם, זיכרונות ומארז(וספק) ב 2600 ש"ח (בתוספת ל X800GT, WD 250GB sata2 16MB BUFFER) תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש ממומחי הפורום המלצה למחשב שולחני רב תכליתי מבוסס אינטל בתקציב של כ-2K עם אפשרות חריגה (גג 400 ש"ח), בהנחה ומדובר במשהו כדאי. כמה דגשים: א. השימוש העיקרי יהיה סביבת אינטרנט\אופיס, תכנות, סרטים (HD, יחובר בHDMI לטלוזיה 32') ומדי פעם משחקים (תפקידים סטייל דרגון אייג', אסטרטגיה סטייל SC2 וFPS בקטנה) אני לא גיימר לכן אין צורך בכרטיסי high end. ב. ללא ציוד הקפי מאחר ויש לי מסך אסוס 22' מקלדת ועכבר סטנדרטים. ג. העדפה למארז חרישי. ד. מתוכנן OC. ה. המפרט יבנה ב-sky pc מאחר וזה קרוב לי לבית ואני מרוצה ממנה עד כה (קניתי מספר רכיבים ואין תלונות). ו. אין תורך במערכת הפעלה, כן יש צורך בהרכבת המערכת. תודה רבה נ.ב שכחתי לציין, אני לא מתכנן שדרוג הזמן הקרוב. מעדיף ללכת על…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה דעתם, אני מעונין במחשב פשוט לשימוש משרדי כמו המפרטים שמצויים בחלק "מפרטים מומלצים". קראתי שמומלץ מאוד לשלב היום כונן SSD למערכת ההפעלה בנוסף לדיסק קשיח רגיל. כיצד הייתם ממליצים לשלב (דגמים ספציפיים) באחד המפרטים הקיימים? למה כדאי לשים לב בקניית כונן SSD? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! נתקלתי במודעה בעיתון במפרט הבא ורציתי לדעת מה דעתכם עליו: אינטל פנטיום 4 2.4 לוח אם לפנטיום 4 msi או asus זיכרון ddr 256 כרטיס מסך מובנה על הלוח אם מסך MAG17 דיסק קשיח 40 GB 7200 כרטיס קול 128 + רמקולים כונן CD 52X כרטיס רשת 10/100 המפרט הוא מאייבורי והם מבקשים עליו 2330 ש"ח. המפרט נראה לכם טוב?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשדרג מחשב נייח שברשותי בכרטיס מסך, הנתונים של המחשב, מצורפים בתמונה מטה. יש לי ספק כוח מיותר של 550 ואט, במידה והכרטיס מסך צורך יותר. בכל אופן, השימושים שלי הם עריכת וידאו (לא מקצועית), פוטושופ ובעיקר משחקי פיפא. מעוניין לקנות משהו שמצד אחד ישרת אותי תקופה, ומהצד השני לא יעלה על 1000 ש"ח. אשמח להמלצות, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל צוות המומחים הנהדרים כאן! אחי לא מבין כלום במחשבים, ורוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותו אך ורק לגיימינג. הוא לא מחפש דווקא את המחשב הכי מדהים בשכונה, אלא משהו חזק, ובעיקר- אמין! הוא לא הבן אדם שידע לפתור לבד תקלות, ולכן המחשב צריך להיות מ"בית טוב". * מטרות המחשב? משחקים. לאו דווקא הכי חדשים. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל. ככה שלא ישבור לו את הברכיים... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB-1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה. העיקר אחריות שידועה כאמינ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-