עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dandul3,

Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1600MHz PC3 בנוסף לזיכרון שיש לי במחשב הישן.. Gigabyte GTX980 SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI Western Digital Caviar Green WD20EZRX 2TB Sata III SeaSonic 750W 80+ Gold S12G-750 הצעות ושיפורים בתחום לוח האם? ספק הכח ? מעבד והקירור שלו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ADHDdubstep,

אהלן לכולם, אני אשמח לעזרה בבניית מחשב חזק להפקת מוזיקה. גם אם תמליצו לי על חלקים ספציפיים זה יעזור לי. כרטיס קול חיצוני יש. התקציב עד 6000 שקל. מעדיף מעבד 64bit. זיכרון חזק. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by avi12641,

שלום. אני מעוניין לדעת, האם יש אתר אמין שבו אפשר להשתמש כדי להשוות כרטיסי מסך?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by noodle,

שלום חברים, אני צריך מפרט למחשב, הנה הפרטים המלאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, משחקים, עריכת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA, MANAGER וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by rbu99fm,

שלום, קבלתי מחשב Dell E6420 ללא מערכת הפעלה.. התקנתי עליו Win7 חוקי כמובן.. אך לא הצלחתי לחבר אותו לרשת הרגילה או האלחוטית כנראה בגלל שאין לי את הדרייברים המתאימים... נכנסתי ל- Dell לדגם הספציפי ויש מלא דרייברים בכל נושא... אני לא ממש מבין מה אני צריך.. לגבי הרשת האלחוטית - אין לי בכלל אפשרות לחפש רשתות אלחוטויות דרך המחשב אשמח לעזרה לגבי הדרייבירים של כרטיס הרשת ובכלל לגבי כל הדרייברים שצריך... תודה, שי

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by vic1234,

הסוללה שלי כבר לא מחזיקה יותר מדקות בודדות ולכן מבקש המלצה מאיפה לרכוש סוללה מתאימה הדגם של הסוללה הוא A32 N55 5200MAH

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by lipner23,

מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, משחקים( לא כבדים במיוחד- פיפא לדוגמה) * גודל המסך? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל 1920\1080 אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הבנתי שה SSD חשוב, אז אם אפשר להוסיף אז מצוין. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בין 3-5 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, מעדיף חומרה חזקה יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או LENOVO או HP ASUS הייתי אמור לקנות לפני חודשיים אבל בסוף לא יצא, ואני חוזר לשוק ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני דיי סגור על הלנובו y50-70 (אלא אם למישהו יש הצעה אחרת, לשימושים רגילים וקצת גיימינג), אבל יש לו הרבה דגמים ואני לא יודע אם כדאי ללכת על מסך 4K כי בעתיד הלא רחוק כבר תהיה כמות נכבדת של תוכן ב4K וגם הפלאפונים כבר מצלמים ברזולוציה הזאת. יש חסרונות בולטים למחשב נייד ברזולוציה כזאת?

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. שלום לכולם, במהלך מס' שבועות אני מנסה לבנות Budget Build יחד עם עזרתם של אנשי הפורום (מערכת משתלמת) והקצבתי לעצמי 4000 ש"ח. רכשתי כבר מס' חלקים ואני חושב שיכולתי לנצל את התקציב טוב יותר, לציין פרט חשוב - בתחילה המערכת לא הייתה מיועדת לאוברקלוק אך בעקבות מבצע שתפסתי בבלאק פריידי רכשתי את הi5 4690k במחיר של 165$ . בעקבות כך המפרט שלי כרגע נראה כך: מעבד i5 4690k אינטל - 720 ש"ח (לא מחשיב את המע"מ בתוך התקציב) זיכרון 1600 G. Skill Sniper 2x4gb רכשתי גם כן בבלאק פריידיי - 220 ש"ח. קירור מעבד - Noctua nh-d15 - נרכש ב322 ש"ח באילת. (שונה מהתכנון בעקבות המעבד K המיועד לאוברקלוק, לפני כן היה מיועד להיות קירור Freezer שעולה כ-120 ש"ח, כלומר ההפרש 200). לוח אם - Msi z97 gaming 5 - נ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DrorD,

היי. אני מחפש לקנות מחשב נייד לעריכת מוזיקה. הוא לא צריך להיות חזק בטירוף, אבל עדיף שיהיה. המחשב הנייח בבית הוא I5 דור שני עם 8 ראם זכרון, מחשב מלפני 4 שנים בערך. אני מעמיס עליו ממש והוא עובד יופי. התקציב הוא 2500 - 3000 ואני אשמח אפילו לפחות. הבנתי שהמעבדים של הדור החמישי אוטוטו עומדים להיכנס לשוק, משמע שהדגמים הנוכחיים שיהפכו לישנים יוזלו משמעותית. בכמה (לערך כמובן) המחיר יוזל? תוך כמה זמן דבר כזה קורה? כי אני ממש צריך כבר מחשב נייד ומצאתי את אלו: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2073& - 2280 אם אני אוסיף לו SSD ועוד 2 ג'יגה זיכרון אני אגיע ל3100 ויש את זה: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2201& שזה כבר 3100 בלי הSSD אבל עם 8 RAM זכרון האם עדיף לי …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Shiran19,

יש לי מחשב נייד של אסוס שנקנה לפני 4 שנים. המחשב במצב שמור . דגם: K52JC מחשב בידור ומדיה ומתאים לגרפיקה ומשחקים , גודל מסך 15.6"'זכרון 4GBDDR3 , דיסק קשיח 500 GBמעבד Intel® Core™ i5-450M Processor (3M cache, 2.40 GHz)סוללה 6 תאים ליתיום , מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64-Bitכרטיס מסך NVI יש כאן עוד פרטים על המחשב: http://www.laptopdirect.co.il/item.asp?itemid=5214 המחשב נקנה באזור 5000 ש״ח

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by photona,

אהלן, אשמח לעזרה בבחירת לפטופ. מטרה- עריכת תמונות (פוטושופ, לייטרום), וידאו (פרימייר, אפטר אפקטס, לעיתים אנימציות בפלאש), גיימינג לא מאוד אגרסיבי (נאמר שלא דחוף לי להריץ משחקים על האיכות המקסימלית). מסך- 15.6 וצפונה. בעיקרון מעדיף כמה שיותר גדול, אבל 15.6 זה מספיק לגמרי. לא חושב שאשתמש בו יותר מדי בחוץ ובאור השמש אז פחות רלוונטי מבריק או מט. רזולוציה- כמה שיותר גבוהה. 4K בונוס נחמד מאוד, לעיתים עובד עם מצלמות 4K ועד כה לא היה לי מחשב שהפך את הפונקציה הזו למשתלמת, אז זה יכול להיות נחמד. דרישות מיוחדות- אין ממש. מה שכן אני עלול למרוט לעצמי את הגבות מעצבים כשאני מזיז עכבר מילימטר והווינדוס 8 עושה ריבוט, פותח סוליטייר ומעביר אותי למסך הבית, אז עכבר שלא עושה את הצרות …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by shlomoreuven,

שלום חבריי, אני מחפש פתרון הולם לדרישותיי, אני עורך ויוצר קליפים ואני מתחבר מאוד לממשק של אפל ול IMOVIE בפרט, בין היתר אני משתמש גם בפרמייר הידועה, התבוננתי במבחר של הלפטופים של אפל, אייר / פרו וכדומה... וקצת קשה לי להחליט... אני אודה לכם להכוונה, כדאיות מקצועית ועזרה כללית, תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן, מחפש המלצה למחשב נייד ללימודים. עיקר השימוש במחשב ללימודים ולצפייה בסרטים בעבודה. תקציב- 3500+-, מוכן לחרוג עד 4000 שח. מסך 15.6 או קצת פחות נוח לשימוש, מקשים נוחים להקלדה. לא קריטי לי שיהיה קל ממש אבל שלא יהיה כבד מדי גם. אחריות 3 שנים סוללה- ממוצע של 6 שעות ללא מטען העדפה לדל\אסוס בעיקר חשוב לי שיהיה מחשב חזק, נעים לעבודה שיעבוד מהר, ולא יתקלקל אחרי שנה. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by bd,

צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב ביתי. קצת יעבוד בו בפוטושופ ,בסוליד וורקס ,וקאמ 2014 יש לי מסך וציוד היקפי יש לי ספק כוח של tt550 יש לי כרטיס מסך ישן מהמחשב הקודם 9600gt oc בזמנו על לי 1100 תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Spirox,

לוח-אם: Gigabyte GA-EP45-DS3. זכרונות: 2x2 GB 1600Mhz DDR 2. מעבד: core 2 quad Q6600 @ 2.4Ghz. + קירור אוויר(לא של אינטל, אלא אחד טוב שקניתי בזמנו) כ. מסך: Radeon HD 6950. האם יש לרכיבים האלו שוק? אין לי בעיה גם להוסיף מארז פשוט, דיסק קשיח וספק כח, ולמכור את זה כמחשב כולל, השאלה אם מישהו יקנה את זה ממני ובכמה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yairzv0,

הדרישות שלי הם: הרצת כל המשחקים על אולטרה עם FPS גבוה בשנתיים הקרובות לפחות. שימוש בתוכנות עריכה של אדובי ואולי תוכנות כמו MAYA/3DMAX. הרכבתי מפרט מסויים באיבורי אילת שעונה על הדרישות, אני רוצה לדעת אם הוא מורכב בצורה טובה. ואיך אפשר להוזיל את המפרט (לא נשאר לי כסף למסך לכן אני מנסה להוזיל את המערכת) 4626 ש"ח באיבורי אילת (המחיר הזול כי אין מעמ) מארז: מארז איכותי מותג Silverstone דגם Redline RL04B כולל USB3.0 ספק כח : ספק כח מותג בטכנולגיית Active PFC Corsair 750W דגם CX750 הכולל 3 שנות אחריות כולל Active PFC מאוורר 12 ס"מ... מעבד : Intel® Core™ i7-4790 3.6Ghz Haswell 3 שנות אחריות למעבד קירור למעבד : מאוורר Arctic Cooling Freez…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מדובר במחשב לשימושים יחסית בסיסיים, לכן התקציב הנמוך. הציפייה לקבל מחשב שיספק את הדרישות בצורה טובה, יהיה קל וקומפקטי ויחזיק לאורך זמן. צמצמתי את פירוט הדרישות רק למה שרלוונטי, כל השאר מבחינתי לא נחוץ. הקנייה תתבצע באילת אז התקציב מתייחס כמובן למחירים באילת. * מטרות המחשב? עבודה בסיסית- אינטרנט, אופיס, מייל, סרטים. * גודל המסך? עד 13.3 , עדיף לא מעבר. * רזולוציית המסך? 1366x768 . לא חושב שאפשר יותר טוב במסגרת התקציב. * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי. * Bluetooth? דרוש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500GB HDD. * כונן אופטי? ללא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אשמח לעזרה! הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 550 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו \ גרפיקה \ משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premeire \ Lightroom \ Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Visual Studio \ Virtual PC \ 3DsMax -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GTA V, Far Cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יהיו 2X1080p וראשי 1440p -לאילו הגדרו…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. 4626 ש"ח באיבורי אילת (המחיר הזול כי אין מעמ) מארז: מארז איכותי מותג Silverstone דגם Redline RL04B כולל USB3.0 ספק כח: ספק כח מותג בטכנולגיית Active PFC Corsair 750W דגם CX750 הכולל 3 שנות אחריות כולל Active PFC מאוורר 12 ס"מ... מעבד: Intel® Core™ i7-4790 3.6Ghz Haswell 3 שנות אחריות למעבד קירור למעבד: מאוורר Arctic Cooling Freezer 13 לוח אם Gigabyte דגם GA-Z97M-D3H צ'יפסט Z97 תושבת 1150 דיסק קשיח: Wastern digital Caviar blue 1 דיסק SSD SSD Corsair Force LS 120GB זכרון: Kingston 8GB DDR3 1600MHz 3 שנות אחריות לזכרון ניתן לרכישה עם מגוון זכרונות ממיטב היצרנים המובילים: צורב DVD: צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 או צורב Samsung SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום רב לכם חברים המליצו לי עליכם אז באתי לשאול שאלה קטנה אם אפשר כמובן אנחנו יוצרים מוזיקה אלקטרונית ויש לנו אולפן ביתי מקצועי ביותר... 1. בין 15-20K א) אין צורך לחסוך בכלום! מעוניינים בטופ שבטופ 2. אולפן יצירה אלקטרונית, עריכת סאונד ומאסטרינג א) CuBase + diffrent Plugins, synths, audio card - alva nanoface. (יש צורך בכרטיס מסך חזק) 3. מקלדת + עכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. השקט חשוב ביותר! אנחנו צריכים שקט מוחלט מהמחשב 6. אין צורך בOC 7. אין צורך בתוכנות נוספות 8. אין העדפה לחנות מסויימת, אבל באזור הדרום 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 10. תמיכה מוחלטת בכול חיבור אפשרי שמתאים לעבודה באולפן 11. מחשב רציני ביותר חבר'ה אשמח …

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש נייד מוצלח לעריכת קבצי תמונות גדולים, וידאו, ומדי פעם גם גיימינג. אין ממש תקציב למקינטושים (לא לאלה ששווים את זה לפחות...) אז שוטטתי ונדלקתי על לנובו Y50. ראשית אשמח, כמובן, לשמוע המלצות לגביו* שנית- אני לא יודע בדיוק מה מדיניות פרסום הלינקים כאן בפורומים, אז לא אפרסם לינק לזאפ, המחירים המינימליים בין דגמים שונים של הY50 (לא בטוח אם לקרוא לזה דגמים, תת דגמים...) נעים בין 5000 ל6000. האם מישהו יכול לעזור ולפרט לגבי ההבדלים וכמה יהיו משמעותיים? כרגע אין ממש צורך ב4K ועם ציוד הצילום הנוכחי שלי קשה לי להאמין שאשתדרג ואצטרך בעתיד הקרוב, אז אפשר להתעלם מהפרמטר הזה. בעיקרון יש תקציב של כ-6K, אבל מאוד אשמח לחסוך אם ניתן. כרגע שמתי עין על Y50-70- 5941299…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. רוצה לקנות מחשב חדש עבור משחקים, בסביבות ה 5-6 אלף. מתכנן לקנות את החלקים באילת השבוע ביום שלישי ולהרכיב בעצמי. (לא הרכבתי מחשב מאפס פעם אם יש למישהו מדריך טוב אני אשמח) זה מה שהרכבתי עד עכשיו (לא יודע אם זה יפתח את זה עם החלקים ששיניתי): http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15944&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות בעיקר (אוהב לעבוד עם הרבה תוכניות במקביל, מתכנת עם שני מסכים) …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. " 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500K ניתן לחרוג קלות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , אופיס, גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א, Witcher, FM, DA וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  25. אהלן, הרכבתי ב-TMS מפרט למחשב רב-תכליתי - עם קצת גיימינג. אני צריך עזרה בנוגע לספק ולקירור מעבד - לא יודע איזה פריטים כדאי לבחור. חוץ מזה אשמח להערות נוספות :-) תודה רבה! גלב. _______________________________________________________________ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1090 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: Fractal Design Core 2300 Black כמות: 1 - מחיר: ₪307 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרט…

• 4 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים