ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, בניתי מפרט ב2500₪ (יירכש באילת בסביבות 2150-2200₪). המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות, הורדות, מוזיקה, סרטים בFHD וכו', קצת משחקים (לא כבדים מדי ולא חייב לרוץ על HIGH או משהו). זה המפרט: מעבד אינטל Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זיכרון למחשב G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 CL11-11-11-28 כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 250 BOOST 1GB GDDR5 VGA DVI HDMI PCI-E מתאמים לכונן קשיח Gold Touch 2.5 Inch Bracket BR-2535 כונן קשיח Sandisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD SATA III כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM מארז ללא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!! רכשתי בשבוע שעבר מחשב נייד Lenovo ThinkPad E540, למחשב יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 740M 2GB ו - Intel HD Graphics 4600. כרגע הרזולוציה המוגדרת היא 1366X768, בנוסף ה- DPI מוגדר על 100%. (חשוב לציין שעשיתי ClearType לפחות 200 פעמים..) הבעיה שלי שהפונטים לא מוצגים בצורה חלקה וברורה כמו במחשב הביתי שלי או הלפטופ הישן שלי. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לדעתכם אפשר לסדר את זה? **הדרייבירים מעודכנים
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד, כרגע חושב בכיוון: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887035 HP 250 G3 J4T62EA תקציב: 2500 שקל מקסימום * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים בעיקר WEB), צפייה בסרטים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13+ עדיף מאט * רזולוציית המסך? HD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? יותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464802 - Intel - i5-4430 Quad core CPU - LGA1150 - 3.0 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Series - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 910/892 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B95M-DGS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 4 SATA3 6Gb/... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 269/264 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברס, אני זקוק למחשב All in one. ראיתי בחנויות מחשבים שזה בעצם מסך שהוא גם מחשב (טאץ). אני זקוק למחשב זה היות ואין לי כל-כך הרבה מקום בבית. אני מחפש מחשב All in one שיוכל להריץ GTA V החדש - ובכללי את המשחקים החדשים היום בשוק על הצד הטוב ביותר. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אני משתמשת בVegas Pro לעריכת וידאו, ופוטושופ לעריכה גרפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אין לי משחק ספציפי. רוצה להריץ משחקים מהשנים האחרונות באיכות כמה שיותר גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920, מסך 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן,אני מעוניין במחשב נייד יחסית חזק במחיר סביר בשביל לימודי עיצוב גראפי (שימוש בתוכנות פוטושופ אילוסטרייטור וכו') הומלץ לי על המחשב הזה -https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13947 האם הוא בסדר או שיש מחשב מומלץ יותר בלי חריגה מהמחיר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב עד 1000$ * מטרות המחשב? אינטרנט,סרטים,תכנות,אופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17-18 אינץ'. לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? FHD וצפונה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5TB, עדיפות ל- SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם?מעבד i7 ולפחות 8 גיגה ram תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקישר הבא http://www.tms.co.il/preview/spec/zlsd4ge8 הרכבתי מפרט שמתאים לדרישות שלי למחשב שיכול להחזיק משחקים 3-4 שנים . השאלות : איזה מסך אני צריך לקנות מה דעתכם על המפרט ,היכן יכולתי לחסוך כסף , מה עליי להוסיף או להוריד מבחינת קירור (בזה אני הכי פחות מבין). תדה לעונים
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD תכנות והרצת מכונות וירטואליות לצורך בדיקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי ביקשתי וקיבלתי 3 מפרטי מחשב שונים. צירפתי תמונות מסך של שלושתם. האם אתם רואים משהו מיוחד לגביהם מבחינת חוסר התאמה, אלטרנטיבה טובה יותר מבחינת רכיבים ואיזה מהם עדיף, אם בכלל. הצרכים העיקריים הם גלישה באינטרנט (דפדפן), אופיס ופיתוח לאנדרואיד שהוא זה שבעיקר שואב לי את רוב ה resources. כמו כן, מבחינת דיסק קשיח, מה מומלץ היום, טושיבה או western digital? האם במפרטים האלה, יש כרטיס מסך שכולל יציאה VGA ו DVI? באחד המפרטים כתוב שיש יציאות אבל לא הבנתי אם זה מובנה או רק תומך או לא יודע מה תודה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Intel Core i7 4770K Corsair H105 ASUS Maximus VI Hero ASUS 780Ti G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition LV Corsair Force SSD 60GB Samsung EVO 120GB Western Digital Caviar Black 500GB SeaSonic G-Series 650W Gold Modular Corsair Obsidian 750D Corsair Link Cooling Kit NZXT USB Expansion IU01
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, אני ממש צריך מחשב חדש אחרי שהקודם נשאר בארץ. בגדול הצרכים שלי פשוטים: אני צריך מחשב נייד חזק ועמיד שיעבוד מהר מאוד בעיקר על הדברים הפשוטים: office, גלישה בחלונות מרובים באינטרנט. סרטים באיכות גבוהה וקריאה מרובה. מדי פעם גם תוכנות קלות ובסיסיות אבל לא מעבר. חשוב! בעתיד קרי עוד שנה המחשב עתיד לשמש ללימודים כך שרצוי שהסוללה תחזיק ככל שניתן. מאוד חשוב לי הנושא של המהירות והעמידות שכל היישומים יעלו מהר ושהמחשב יחזיק לאורך זמן. עוד משהו חשוב כמו שכתוב בכותרת אני עתיד לרכוש את המחשב באמריקה כך שאשמח להמלצות לקנייה כאן בבוסטון אם זה משנה. התקציב הוא סביבות ה- 700-800 דולר כשאני ראיתי מחשבים שלדעתי התאימו באמזון בסביבות ה560 ככה שזה גם נראה לי דיי הרבה. במידת הצורך ניתן…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
[h=1]Intel® Core™ i7-4770TE Processor (8M Cache, up to 3.30 GHz)[/h]ראיתי מודעה ביד 2 שמוכר אותו ב900 שקל .. שווה לקנות אותו ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, בזמן האחרון קיבלתי הודעה ב win7 על "שקול להחליף את הסוללה" ואני מאמין לזה כי המחשב כבר עם הסוללה הזאת 6 שנים... עכשיו הבעיה שלי היא כזאת: אני לא מוצא מאיפה לקנות סוללה כמו שיש לי בישראל (חשוב בגלל האחריות) פרטי הסוללה: E204007 Li-ion 00שם הסוללה: AS07A31 חברה מייצרת: SANYO מתח כניסה: 10.8V הספק: 4400 MAh מחשב Acer 5740DG השאלה שלי האם מישהו יודע על מקום שאפשר להזמין סוללה בדיוק לפי מה שאני צריך בישראל? ואם לא האם יש תחליף לסוללה הזאת האם אני יכול לשים משהו אחר במקום ולא יקרה כלום...ומה הסיכונים... אני מוכן גם להזמין מחו"ל הבעיה שאני לא מבין בזה כל כך ואני אשמח שמישהו ימצא לי מישהו אמין או משהו תודה
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם אופיס, הורדות וקצת XBMC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מו…
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד, כאשר 2 הדרישות הכי חשובות לי הן שיהיה לו Pointing Stick (עובד עם זה כבר 10 שנים, התרגלתי לזה וזה מאוד נוח לי) ושיהיה לו מסך מאט. השימושים של המחשב הם בסיסיים - אינטרנט, סרטים ואופיס בגדול. מתכנן להחזיק אותו לפחות 4-5 שנים, כך שחשוב שיהיה מספיק חזק. אם עלות-תועלת יש מחשבים ב-3,000-4,000 שנותנים יחס טוב יותר - אני מעדיף אותם על פני מחשב ב-5,000. לפי הפורמט: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13-15.6, חשוב שיהיה מסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחב בין שנה וחצי שנתיים שאני מעוניין לשדרג כדי לעבוד עליו עם תוכנות כמו PROTOOLS CUBASE הלוח אם של המחשב הוא GA-B75M-D3V אני מנסה להבין מה המעבד INTEL הכי חזק שאפשר להתקין עליו . והאם אפשר להתקין עליו 16 GIGA RAM 1600MH ואיזה מומלץ ? תודה ,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בשבועות הקרובים מחשב גיימינג חדש, מעוניין בעזרתכם בעניין. 1. מה התקציב המקסימאלי? - חושב על סביבות ה6K כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם לדעתכם יש סיבה לבזבז יותר מהסכום המפורט - אני גמיש בעניין הזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר גיימינג, ישמש גם לתכנות והרצת vms אך זה פחות קריטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו dragon age inquisition, the witcher…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה למחשב נייד עבוד סטודנטית- לשימושים בסיסיים אינטרנט, מסמכים, מוזיקה וסרטים. המחשב צריך להיות עם מסך 15.6. רוצים מחשב חזק שיחזיק לאורך זמן. חשבנו על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=877455 אשמח לדעתם ולהמלצות נוספות. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכלום חבר שלי קנה מחשב נייד (lenovo z710) לפני מספר חודשים לאחר זמן מה המחשב התקלקל החליפו לו למחשב חדש כי לא הצליחו לתקן את המחשב (סיפור ארוך) בקיצור אנו חושדים כרגע שהמחשב שהוא קיבל הוא עם מפרט שונה טיפה (בעיקר הכרטיס מסך) ואנו לא מוצאים את הקבלה אבל כן יש לי את המספר הסידורי של המחשב הישן השאלה שלי היא האם ע"י המספר הסידורי אני יכול למצוא את המפרט של המחשב באתר של lenovo זה נותן לי בסה"כ את פרטי האחריות תודה לכולם מראש
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Saints Row IV, Far Cry 4 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600x900. אבל יש לי עוד מסך ואולי אני אשתמש בו (לא יודע מה הרזולוציה שלו) זה משנה?? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 6500-7000 לעבודה יומיומית עם Adobe Premiere CS6 הציעו לי את המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14509 ועוד 300 שח להרחיב את האחריות ל3 שנים מה דעתכם או שיש הצעה אחרת מתאימה יותר מודה לכולם ברכות
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים בת דודה שלי הביאה לי מחשב של לנובו עם סוללה גוססת (נטענת עד 60%), והיא רוצה לקנות חדשה. אין לי בעיה להחליף את זה באופן עצמאי, אבל אין לי מושג איפה הכי משתלם לקנות סוללה ומה המחירים של סוללות בכלל.. ראיתי את זה באיביי למשל: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-U310-Touch-OEM-Genuine-Original-REAL-DEAL-Battery-L11M3P01-11-1V-46Wh-/331301936183?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d23225c37 זה מחיר סביר? או לחלופין אפשר לקנות בארץ במחיר סביר? אולי אפשר לקנות ישירות מלנובו? (מחפש להוריד לה את העלות כמה שאפשר.. עוד דבר, ראיתי באתר של lenovo שבסדרה הזו (u310) יש כמה מפרטים שונים (i3\i5\i7) האם בכולם יש אותה סוללה מבחינת הקיבולת או שהסוללות שונות? הדגם שלה זה ההוא שמגיע עם i…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-