ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
הי, אני קונה סוף סוף מחשב חדש, המפרט כבר יושב בבסיס אבל יש קצת כיוונים פה ולשם ואשמח לשמוע ייעול והצעות. כעיקרון זה המפרט: מעבד: intel core i5 750 tray לוח אם: gigabyte ga-p55a ud3r זכרונות: Ocz Gold 2GBX2 PC3-10666 1333Mhz 9-9-9-20 כרטיס מסך: sapphire HD5850 1G DDR5 מארז: כנראה Thermaletake V9 ספק: OCZ Z-series 650W עכשיו, לגבי הזכרונות, שמעתי שיש בעיות עם סדרת GOLD של OCZ זה נכון? כרטיס מסך, אולי כדי להוריד 300 שקל ולקחת את הHD5830? מארז, האם כדי להחליף אותו בCM690? אהבתי בV9 את החלון ואת החלק העליון שיש בו USB ואפשר להניח את הIPOD בצורה נוחה. עולה אותו דבר. מה לגבי ספק?הייתי לוקח CORSAIR או משהו אבל אין בחנות אז הלכתי על הדגם הטוב ביותר של OCZ.אם זה ממש לא טוב אני יכול…
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט בשביל מחשב להורים שלי לגלישה , ושיתאים גם למשחקים פשוטים כמו פיפא , קאונטר סטרייק וכדומה , רצוי מעבד אינטל , ליבה כפולה , 2 gb זיכרון , ולוח אם שיוכל לשמש אותי גם בעתיד ? תודה מראש , מעדיף חנויות מאיזור ראשון
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני אהיה באוגוסט בבוסטון ככה שגם אופציות בארהב זה טוב ... [ מעדיף מבסט ביי ] גג 1500 שקל - 400 דולר \ מעדיף בפחות המחשב ישמש לגלישה באינטרנט שמיעת שירים ומסנג'ר יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המחשב ביולי... (אני אהיה ב-15 ליולי עד 20 ליולי באמריקה) אני צריך מחשב... למשחקים ועבודה חלקה.. עד 5000 שח לא יותר... אני מתכנן על CONROE... אבל אני לא יודע מתי הוא בדיוק יצא.. וכמה יעלה.. (מתכנן על E6600) אז אני צריך מפרט.. של מחשב... כל החלקים מישראל.. רק מעבד (צריך השערות כמה יעלה E6600 בניואג), כרטיס מסך (חשבתי בכיוון של X1800XT 512), ואולי גם זכרונות מאמריקה (www.newegg.com) תודה =]
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המחשב רק צריך להיות מסוגל לעשות שיחות במצלמה ולהדפיס אני אישית חשבתי על המפרט הזה מאיבורי(כן כמה שהם חרא הם זולים) לוח אם לוח משולב לAMD ASUS או MSI. מעבד AMD מעבד 2400 AMD SEMPRON דיסק קשיח 7200 40G זכרון פנימי 256MB DDR כרטיס מסך משולב על לוח האם עם זכרון 64MB OB זה חרא של מחשב נכון אבל הדרישות הם כאלה כסף וכמה שפחות!!! חשבתי גם ללכת על מפרט מבוסס סלרון D עם תושבת 775 אבל זה יוצא יותר יקר
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מבחור בחנות מחשבים מפרט לגבי מחשב, לאחר שהסברתי לו את צרכיי. אשמח אם תגידו לי האם המפרט תואם את הצרכים שלי ומה יש לשפר... תודה רבה על עזרתכם. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות+ ווידאו. (פוטושופ, 3 תוכנות עריכת תמונות כבדות יחסית, AVID לעריכת ווידיאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי, לא פרנסה. (פוטושופ, לייטרום, DPP, fastune, AVID, ואני מאמין שעוד...) 3. האם יש …
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לפורום האהוב עליי! אני צריך בבקשה שתרכיבו לי מפרט למחשב לאחותי עד 2500 ש"ח (AMD כי הם זולים) ושיהיה לו קירור סביר כדי שלא ישרף לי פתאום. אני כמובן צריך את המחשב עם מסך 17" אבל לא של חברה מעזאזל אלא משהו סביר שלא יעשה נזקים (PROVIEW הם טובים וזולים כמו שהבנתי). לא אכפת לי שכרטיס מסך (רצוי 64 מגה), כרטיס קול וכרטיס רשת (חובה) יהיו ONBOARD. ואם תוכלו הארד דיסק של 40 ג'יגה. זהו, סך הכל המחשב למשחקים לא רציניים ובעיקר לאייסיקיו ואינטרנט. אני סומך עליכם שהמחשב יחזיק טוב בלי נזקים תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט שאני מתכנן לקנות : לוח אם: GA-965P-DS3 , INTEL 965P, 4xDDR2 533/667/800 DC מעבד: Intel® Core 2 DUO- E6400 כרטיס מסך: EVGA e-GeForce 8800 GTS Superclocked 320MB PCI-E זיכרון : PQI 1GB- 800 MHz דיסק קשיח: 160 ג'יגה SATA 2 8 MB Western Digital ספק כח : 480W של HEC עכשיו אני מתלבט בין הCORE 2 לבין המעבד הזה (5600+) AMD Athlon 64 FX / AMD® Athlon 64 X2 Dual Core AM2 אני חוזר שוב המחשב נועד בעיקר למשחקים! ועוד דבר האם שווה לי להשקיע עוד קצת בשביל הכרטיס מסך הזה: EVGA e-GeForce 8800GTS 320MB KO ACS3 PCI-E מהאתר נועה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7268 נ.ב: והספק אמור להספיק לפי מה שבהנתי לא?
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כמה אפשר לבקש על Gigabyte GTX 780 Ti WF3 שיש עליו עוד שנתיים אחריות? אני רואה שחדש נמכר עדיין ב2700~ ש"ח אבל אני מאמין שצריך להתחשב גם בGTX 970 שעולה 2000~ ש"ח...
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
חומרה זה ממני והלאה, ולכן כשהחלטתי להשקיע סכום רציני בקניית מחשב חדש שישרת אותי נאנמה מחדרי החדש () החלטתי לפרסם פה מודעה אז ככה: 1. התקציב עומד על 10-15K. אני יודע שאתם אוהבים תקציבים מדוייקים, אבל חסכון זו לא מילה גסה. אז יש לי 15K להשקיע, אני מעדיף לא להגיע כלכך רחוק, אם אפשר. 2. מטרת המחשב תהיה לשעשע אותי ולהעסיק אותי, כלומר אינטרנט, אופיס, משחקים חדשים ועריכה גרפית דו-מימדית. תמונות, לא סרטים. 3. ציוד היקפי דרוש. מסך, מקלדת, עכבר, כל החבילה. 4. חשוב לי מאוד השקט של המחשב וגם המראה הכללי של המארז, ואני מוכן להשקיע בזה כסף. מבחינת מראה אני מעדיף מארז מטאלי, עם USB מאחורה, ואולי אורות יפים כאלו וחסרי משמעות. כי צעצועים זה חשוב. גם שחור מבריק זה נחמד. משהוא עם מראה…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.lol -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי חברה ראיתי דגם של מחשב בארה"ב שאני מתלבט לגביו, אמא שלי עכשיו שם והיא יכולה לקנות לי אותו.... הצרכים שלי בעקרון הם גלישה בסיסית ובנוסף פיתוחים קטנים , חשוב לי מאוד ש Visual Studio ירוץ חלק (אבל קחו בחשבון שאני לא הולך להריץ שם מערכת ענקית אלא איזה אתר אינטרנט קטן או אפליקציה קטנה - אבל חשוב לי שירוץ חלק. חוץ מזה שימושים בסיסיים ביותר, אינטרנט , אופיס סרטים וכו'.... מה דעתכם על המחשב הבא : http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1816453 תודה רבה רבה על העזרה !!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הבעיה במחשב היא שהלוח אם נהרס והארדיסק גם,המחיר שהם מציעים(דרך היבואן של HP בראשון) הוא 1200ש'ח( 700ש'ח לוח אם 300ש'ח הארדיסק ו200ש'ח עבודה) השאלה האם יש טעם להשקיע סכום כזה על תיקון או שכבר עדיף לקנות חדש בהשקעה מקסימלית של 3000ש'ח? אבל והאבל הגדול הוא שהמחשב הגיע עם BEATS AUDIO(שנתן לו סאונד ממש מעולה שיותר טוב אפילו מהרמקולים במחשב הנייח שלי) השאלה אם יש בתקציב הזה(עד 3000ש'ח) מחשב שמגיע לרמת סאונד כזו או אפילו קצת פחות במחיר הזה... אשמח לשמוע חוות דעת בנושא כי יום ראשון אני צריך להחזיר תשובה אם לתקן או לקחת מהם המחשב הנוכחי הוא: HP Pavilion dv6-7043cl
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , http://www.tms.co.il/preview/spec/bxc7dr3f ברצוני להתייעץ איתכם על מחשב שאני אקנה בתחילת החופש הגדול כנראה , המחשב כעקרון יהיה רק למשחקים כגון: BF3 קול אוף דיוטי וכולי וכולי (יש לי רשימה ענקית אם תרצו אני אביא לכם אותה) , 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב וכמובן משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כאן כל הרשימה שלי אבל כמובן שיש…
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לא ידעתי אעפה לפתוח את הנושא אז סליחה אם זה לא במקום. אני רוצה לקנות מחשב בחול דרך אחת מהחברות שמתמחות בלשלוח מוצרים לארץ( כמו :http://www.mustop.co.il/ או http://www.ezbuyus.co.il/ezbuyus/) . חשבתי לקנות דרך אחת החברות באיביי ולשלוח את המחשב לפה, לפי מה שבדקתי אפשר לחסוך כך כ 1000שח (כולל מסים). רציתי לשאול אם מישהו בפורום ניסה את זה פעם, ואם אתם ממליצים על זה בכלל... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין במחשב שיהיה למשחקים, הורדות ולעבודה באופיס הכולל עזרים נילווים (עכבר, מקלדת, רמקולים) ניתן ללא אפילו פשוטים בינתיים הרכבה, ומערכת הפעלה הייתי רוצה לוח אם שיכלול לפחות כרטיס קול טוב כרטיס רשת צורב DVD HARD DISK 80-160GB ןמארז שיקרר מספיק טוב הייתי רוצה לקנות מאחת החניות במרכז (רמת גן תל-אביב) המופיעות באתר האם אפשרי?
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן.. אשמח אם תעזרו לי במפרט הזה: אני סטודנט וצריך מחשב קומפלט (המחשב הנוכחי שלי מחליף בעלות).. מצד אחד אני רוצה שהוא יהיה מחשב שמותאם לצרכים שלי כסטודנט ומצד שני אני רוצה שיעלה עליו המשחק FLIGHT SIMULATOR X בצורה טובה (אני אוהב סימולטורים). המחיר יכול להגיע ל-3000 ש"ח עם חריגות.. ציוד הקפי- אני צריך הכל (כולל מסך 19 אינצ' LCD) ואשמח גם לשמוע את הפרשי המחירים של המוצרים האלחוטים . אין צורך במערכת הפעלה ואין לי העדפת חברה (סומך על ההמלצות שלכם). עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (זה גם משהו שאני מוכן לחרוג איתו במחיר). תוכלו גם להמליץ לי אחרי המידע שנתתי לכם פה, האם אולי כדאי לי מחשב נייד?? תודה רבה אייל
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
צריך את העזרה שלכם בניידים . המחשב יהיה לצורכי אינטרנט ו OFIICE בלבד, מה שאומר שזה לא אמור להיות מחשב ייקר ואם אפשר שיהיה יד שניה , אבל פה הבעיה אני לא יודע מה אני צריך (מעבד ..זכרון...וכו) ובכלל ...איפה אני מוצא ניידים יד שניה עכשיו אני צריך לשים דגש על כמה דברים שחייבים להיות בו וזה : -הרדיסק מינימום 40 זכרון חצי ג'יגה או ג'יגה תלוי במחיר ...(שוב ..אין לי שמץ בניידים ובמיוחד במחירים) המסך חייב להיות 15.4 אינ'צ ואחריות 3 שנים . (כמובן שזה נוגע רק ל-חדש לא ל-יד שניה..זה אני יודע) תודה .
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום.. לחבר שלי יש מחשב נייד Acer Aspire. ("4700 ומשהו" על פי דבריו. לא זוכר דגם מדוייק) עכשיו הוא טוען שהפד עובד בסדר וגם הכפתורים, ולפתע זה מפסיק לעבוד. כלומר, הסמן עדיין זז, אבל לא נלחץ שום דבר. ריסטרט למחשב פותר את הבעיה. עכשיו רציתי לדעת אם יש סיכוי לתקן את זה ללא פירמוט או ממה זה יכול לנבוע. במידה וזה חריג ולא בעיה מוכרת, ניתן לפרמט (יש כבר גיבוי והכל). רציתי לדעת מה אתם ממליצים לעשות, או האם אתם מכירים בבעיה. תודה, עודד ב.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא : Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12237 Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10854{23}47 GIGABYTE GA-P55M-UD2 (P55) LGA1156 I5 - mATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10873 COOLERMASTER (CM-690) 690 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5899 2x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original - שניים במחיר מיוחד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11907 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 720…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, התבססתי על המפרט במדור מפרטים מומלצים במחיר 2300 ש"ח. המפרט נראה לי מתאים לי בול, ויש רק שני שיפורים שאני רוצה: 1. שקט. אם אפשר לשדרג למארז שקט במחיר סביר (עד 450 ש"ח) ועם פוטנציאל נמוך לכניסת אבק ופרווה. למארז צריכות להיות יציאות עיליות (עומד על הרצפה) 2. שדרוג לוח אם. ראיתי שהלוח המוצע תומך בעד 8GB זכרון. אני מהסוג שמחזיק מחשב לאורך זמן. לא עדיף כבר לקנות לוח אם שמאפשר לי יותר? מה דעתכם על דגם GA-880GM-UD2H? ראיתי באתר של ג'יגהבייט ונראה לי מתאים. האם הוא באמת מתאים לשאר המפרט, והאם נמכר בארץ, בתקציב סביר (עד 600 ש"ח נגיד?)? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4239#ov 2.א. כרגע יש לי דיסק קשיח מסוג SCSI. האם יהיה אפשרי לחבר אותו למחשב במקביל לדי…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בארה"ב איזה לפטופ (או יותר נכון להזמין מהאינטרנט לכתובת בארה"ב) בכל מקרה, חשבתי ללכת על זה http://www.amazon.com/ASUS-15%252e4%2522-Notebook-%252d-Black/dp/tech-data/B000N56LZA/ref=de_a_smtd/103-3534944-2355835?ie=UTF8&qid=1178438682&sr=1-9 יש לכם משהו אחר להמליץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום יש לי dell studio xps 16 עם ati radeon hd 4670 כרגע מוקצה לו 1.5 גיגה ראמ ויש לו 1 מובנה איך אני משנה את זה? אני רוצה להחזיר את הזכרון לראמ ולהפחית מהמעבד הגרפי תודה
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta5, the witcher 3, assassin's creed unity ,far cry 4 וכו.. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אפשרות ל- עכבר, מקלדת ורמקולים אבל זה לא חובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ה1. מה התקציב המקסימלי? 5,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג, תכני HD, עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1080 FHD * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל משחק חדש הוא אופצייה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-