עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לעובדי אינטל מקבלים E6700 בחינם, מה דעתכם לגבי המפרט הבא (הצעה מוכנה מראש): לוח אם: Intel Shrewsbury DG965 Intel® DG965 Chipset Chipset חריצי זכרון Four 240-pin DDR2 SDRAM Two PCI Conventional* bus connectors Ten USB 2.0 ports TI® 1394a controller supports One in the back יציאת FIREWIRE 1394 Six Serial ATA IDE interfaces Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN כרטיס רשת 6-channel (5.1) audio subsystem using the SigmaTel* STAC9227 audio codec כרטיס קול זיכרון 512MB DDR2 667 Hynix/Twinmos/NCP/Trancend כרטיס גרפי Gigabyte 7100 DVI+VGA 128mb on card + 384 shared דיסק קשיח 160G SATA II 7200RPM HITACHI LG DVDRW X16 מארז HEC CI-6K31 180x375x390 שתי יציאות USB קדמיות…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by shabshay,

היי! בהמשך התייעצות בקשר למפרט מחשב בלינק הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482794.0 הלכתי בהתאם למפרט של רועי, אבל החנות הודיעה לי היום שאזל במלאי מעבד 965 ויש מעבד 955 ב100 ש''ח פחות. מה דעתכם? האם זה יתאים למפרט של רועי ולדרישות שלי גם כן? (שמתי לב שDarkLloth דווקא המליץ על ה955). כמה ההבדלים ביניהם משמעותיים? שכחתי לציין, שבנוסף הציעו לי מעבד ה1075 (6 ליבות) ב140 ש''ח יותר מה965

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by avivlevy,

אני שם מפרט תנו תגובות והאם הוא טוב לOC ומשחקים חזקים מעבדים AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D זכרונות SAMSUNG DDR 1024MB 400mh + (512+1024=1537)z דיסק קשיח1 WD 36/10000 SATA RAPTOR דיסק קשיח2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII צורבי DVD: NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK ספק כח OCZ PS 450W ATX MODSTREAM או Antec TruePower 2 550W SLI READY ואם הם מחזקים SLI? כרטיס מסך eVGA 7800GT 256MB קרור למעבד THERMALTAKE BIGTYPHOON מארז: THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK http://www.thermaltake.com/xasercase/armor/va8000bws/va8000bws.htm עבכבר :Logitech MX1000 Laser Cordless Mouse רמקולים:CREATIVE SBS VIVID 60 טוב תנו תגו…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט, מעט תיכנות בסיסי ומשחקי קומפי לילדים. מערכת הפעלה Windows7 32 ביט- אני מודע לכך שלא אוכל לנצל כרגע את כל הארבע גיגה זיכרון. יש לי מסכי 19" של סמסונג SyncMaster 930B כניסת DVI\VGA ו-SyncMaster 913N כניסות VGA לדעתי אוכל להסתפק בכרטיס המסך של לוח האם - בכל מקרה אם יהיה צורך תמיד אוכל להוסיף בהמשך (במגבלות ספק הכוח). בסה"כ לא מחפש אופציות שידרוג. תקציב: עד 2300 ש"ח. המחירים מחנות KSP אני לא סגור על ספק כוח ומאוורר למעבד. אני מודע לחשיבות של שניהם ואשמח להמלצות על דגמים טובים במחירים סבירים - אולי מחנויות אחרות. CPU: Intel Core i5 650, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray - 815 NIS Motherboard: Gigabyte H55M-D2H s1156 Core i3/i5/…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום,רציתי לדעת איזה יציאה צריך במחשב נייד כדי שיהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזית LCD/פלזמה או למסך של מחשב ושתיהיה אפשרות להשתמש במחשב כדי וי די(לצפות ממנו את הסרטים במסך שאליו מחברים אותו) ולהפך - לצפות במחשב במה שיש במסך.האפשרות הראשונה יותר הכרחית. S-Video זה הדבר המתאים? או שיש אולי עוד משהו? ובכלל מה עושה יציאת S-Video ? תודה מראש לעונים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי, אחותי צריכה מחשב חדש, כל מה שהיא עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט, לשמוע מוזיקה, לראות סרטונים באינטרנט, לראות סרטים/סדרות, ומפעילה תוכנות פשוטות כמו ICQ ומסנג'ר, אולי משחקים פשוטים מאוד באינטרנט... וכל זה ביחד, לא יותר מדי, נכון? היא צריכה מחשב קומפלט חוץ ממסך, רמקולים, מקלדת ועכבר... כלומר רק את החומרה הפנימית... רצוי שהחנות תיהיה אמינה, אחריות ובתשלומים וכאלה... אה, וגם מומלץ שתיהיה בראשון. בקשר לתקציב, בגלל שהדרישות כאלה נמוכות, זה לא שיש הרבה לאן להגיע, וכמו שאתם מבינים היא לא צריכה משהו מפגיז, היא לא כלכך הרב העל המחשב...

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי, לצערי הכרטיס מסך שלי שווק חיים, ואי אפשר להציל אותו, אני לא יודע אם כדאי לי לקנות מחשב חדש או לשדרג את המחשב הנוכחי שלי מכיוון שהוא טיפה מיושן כבר. אם רק כרטיס מסך אז התקציב שלי הוא בסביבות 2500 ש"ח אם לשדרג אז אני אצטרך לעלות לסביבות 5000 ש"ח הנה המפרט הנוכחי שלי: מעבד: i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 G לוח אם: B85-Pro4 -ASRock Socket LGA1150 CPU Haswell, Broadwell זכרון: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v KINGSTON כרטיס מסך:GeForce GTX780 Ti GPU - 3GB 384 bit GDDR = מת ספק כוח: S12G-550 -Seasonic 550W - 80+ Gold certified - Active PFC קירור: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - Sup …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם, מחפש מחשב טוב ובעיקר אמין לפיתוח וגרפיקה דו-מימדית. ראו בקשה מסודרת. תודה! 1) מה התקציב המקסימאלי? 3800 ₪. a) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. b) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 800 ₪. 2) מה שימושי המחשב: גרפיקה דו-מימדית, פיתוח, הרצת מכונות וירטואליות, הרצת Hackintosh, גיבוי נתונים (מעתיק לכונן נוסף ובמקביל מעלה לענן). a) תוכנות עיקריות: חבילת תוכנות אדובי (פוטושופ, אילוסטרטור וכיו"ב (פרנסה), VMWARE (פרנסה), Visual Studio (פרנסה), VLC (תדיר). 3) ציוד הקפי: אין צורך (קיים: שני מסכי EIZO) 4) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 7. 5) האם מתוכנן אוברקלוק (OC): לא. 6) מתי מתוכננת קניית המחשב: ח…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by dorbe,

הציעו לי את ה Inspiron N5010-7300 DELL בתצורה הבאה במחיר של 3400 שקל כולל אחריות VIP ל 3 שנים מעבד Intel i3-370M(2.4GHz) Mobile CPU מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED מצלמה Integrated 1.3 Mega Pixel Camera צבע Mars Black זיכרון 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel נפח איחסון 500GB Serial ATA (5400RPM) כונן 8X DVD+/-RW Drive including software ספק כח Inspiron 90W AC Adapter סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION No Carrycase Required כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 תקשורת אלחוטית Europe Dell Bluetooth 365 Card Dell Wireless 1501 (802.11g/n) Mini Card ROW מקלדת Internal Hebrew Qwerty Keyboardמקלדת מלאה כניסות ויציאות USB2.0 X 3 VGA HDMI X 1 קורא …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, יש לי מעבד חדש בקופסא, i7 4790K, תושבת LGA1150. אני רוצה לבנות מחשב לעבודה משרדית + קצת פוטושופ ומשחק אחד (Starcraft). האם אפשרי וכדאי להשתמש במעבד שיש לי או שהוא כבר כל כך ישן שלא כדאי? האם אפשר לנצל אותו שנתיים / שלוש ואז לשדרג? יש לוחות מתאימים / מאווררים למעבד הזה? אשמח אם תעזרו לי, אישית הייתי מעדיף לנצל אותו ולחסוך כסף אבל חשוב לי לשמוע את דעתכם.

11. Started by KusHniR,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית.. אני מתחיל ללמוד מדעי המדינה וכלכלה * גודל המסך? ממש לא משנה לי.. * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל ? האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( לא נראה לי.. * בלוטות? לא יזיק.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח. הגודל הסנטדרטי (חצי ג'גה ?) * כונן CD/DVD? צורב? DVD.. * כונן Bluray? אין ממש צורך... * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מפרט עם ומפרט בלי , בבקשה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא 1. מה ט…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by SpEcToR,

מעבד: core 2 dou E6600 330$ לוח אם: Asus P5B 150$ זכרון: G.Skill 1GB x 2 800Mhz 5-5-5-15 כרטיס מסך: sapphire X1800XT 512M2 320$) דיסק קשיח: WD 160GB שח415 מארז + ספק: sunbeam transformer 350NIS (noacomp.co.il) enermax liberty 400W 360NIS מקלדת עכבר: 120 שח

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by RoD,

גרר למה שילבתם ת'נושאים? זה תקציב שונה ועכשיו צריך לעבור על שלוש עמודים בשביל להגיע למה שרציתי להראות..

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by mandaho,

הציעו לי לקנות מחשב עם מפרט הבא Dell Precision WorkStation 670 E7525 (workstation) chipsets שני מעבדים קסיאון 3.4 ג'יגה XEON 4 MB of L2 Cache 2 MB per core 4 ג'גה ראם ECCDDR2 ארבע יחידות של ג'גה דיסק קשיח 147 ג'גה סקזי 15K כרטיס מסך קוודרו FX1400 צורב די וי די פלוס כונן די וי די רשיון נילווה איקס פי פרו מארז אורגינאלי עם ספק 650 וואט כמה להציע עבור מחשב כזה ? יש לי מסגרת תקציב של 3500 ש"ח למארז כי היתר יש לי והאם במסגרת תקציב זה יש מחשבים יותר חזקים מכזה שהוצע לי לקניה? פשוט רק המחשבה על שני מעבדים 3.4 כ"א ו4 ג'יגה זיכרון אכותי ודיסק קשיח בעל ביצועים מדהימים בחבילה שכזו האם יש אלטרנטיבות טובות יותר?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by panda2004,

אהלן, מטרה: מחשב סטודנט דרישות סף: תקציב מקסימלי - עד 5000 שקל. אין אפשרות לחרוג. גודל מסך מקסימלי - 13.3 (אפשר לשקול גם 15") אין צורך במערכת הפעלה / אופיס משקל - 1.7 ק"ג במקסימום זיכרון - 4 ג'יגה RAM רזולוציית מסך - אין צורך ברזולוצייה גבוהה מדי חיבורים - 3 כניסות USB, כניסה אחת HDMI מהירות זיכרון - לפחות 1066 מגה הרץ DDR 3 מקלדת - עדיפות למקלדת של ThinkPad סוללה - מינימום 4 בטריות (6 בטריות - יתרון) הערות מיוחדות: - חברת Dell / ASUS מחנות בעלת פריסה ארצית. - אשמח גם לקישור לביקורת / סיקור באינטרנט. - סתם ל Reference, היה לי את המחשב הזה בעבר והייתי די מרוצה ממנו עד שהוא נדפק תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by iyehuda,

כיום יש לי 3 מחשבים לילד הקטן DURON 1000 לילד הגדול XP-2400 ולי סמפרון 3000 939 עם 1 גיגה זיכרון נראה שבזה הרגע זה מספיק לי נראה גם שכל המחשבים שווים אני לא מרגיש שה XP-2400 יותר טוב מהדורון 1000 הכל רץ מה שכן אני מרגיש שה XP2400 יותר טוב מהסמפרון 3000 במיוחד בסרטים כיום אני יכול להוסיף 650 ש"ח לקנות את ה XP-3800 חד ליבה במקום הסמפרון 3000 השאלה אם זה מומלץ או שכדי לחכות ולקנות את הסידרה החדשה של אינטל אבל זה כבר יהיה השקעה זיכרונות לוח

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by nirNN,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1K נוסף - מעדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב ? תוכנות תלת מימד ורינדורים בעיקר גם עריכה גרפית 2D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks adobe cs6 autocad 3ds max vray keyshot blender שימוש כבד במחשב, זקוק למכונה שתוכל לעבוד הרבה שעות ברציפות (ו\או חומרה שתקצר זמני רינדור ועבודה על מודלים תלת מורכבים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משמש לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של סמסונג syncmasterP2770hd שוק…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום אני מחפש מחשב חזק למשחקים דוגמת witcher3 מצאתי כמה דגמים עם מפרט דיי דומה (אסוס ולנובו), כך שהשאלה למעשה היא על איזו חברה אתם ממליצים, ולמה מפרט לדוגמא: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=6998&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=7482&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. * מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים בסגנון Flight Simulator, צפיה בסרטים אונליין, אינטרנט וחיבור לטלויזיה * גודל המסך? 15.6 אם יש אפשרות אז 17 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק. * רזולוציית המסך? אין לי מושג מה צריך להיות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad לא חובה * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא ת…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אז ככה, את המחשב קניתי לפני כמה שנים טובות, לדעתי באזור 2011, מאז הוא עשה את שלו והיום כמעט לא זז ולכן אני רוצה לשדרג אותו או לחילופין להחליף לגמרי, המפרט הוא כזה: לוח אם: asus p5q pro turbo עם קירור Freezer Extreme מעבד: Intel Core 2 Quad Q8300 שני כרטיסי מסך בקרוספייר: Radeon HD5770 זכרון: 8GM RAM לא זוכר של איזו חברה וכן שלושה כוננים נייחים SATA HDD. כיום אני צריך מחשב שיוכל להריץ לי תוכנות עריכה כמו לייטרום ופוטושופ וכן עריכת וידאו כמו פרימייר, כמו כן מעוניין להגדיל את הזכרון ל16GB RAM ולהוסיף SSD של 250-500GB. האם שווה להשאיר משהו מהחומרה שיש לי כיום במחשב? או להעיף הכל ולקנות הכל חדש? אשמח ליעוץ, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אהלן כולם לפני חודש קניתי מחשב מארצות הברית ואני מעוניין לצרוב עליו אותיות בעברית. מישהו מכם מכיר היכן אפשר לעשות את זה באיזור המרכז. אני מראש העין אם זה עוזר אודה אם אוכל לקבל גם הערכת מחיר לכל העסק תודה מראש =)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by 1337Din,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העדיפות היא לבנות משהו בסביבות ה5000 ש"ח, אם צריך לחרוג ולהוסיף חלק שמשדרג משמעותית את המפרט תציינו את זה בקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 בלי חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים הכי חדשים! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 5. עד…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני משדרג מערכת ישנה כך שאת רוב הרכיבים אני מחליף אבל לא את כולם (מיד אפרט). המערכת נועדה בעיקר לעבודה, עריכת וידאו ב-HD ועיבוד תמונה כמו גם לגיימינג ושימושים כלליים. תוכנות עיקריות- פרמייר, פוטושופ, אפטר אקפטס (מדי פעם), דה וינצ'י, מדיה אנקודר, אנקור... אני עובד על קבצים גדולים מאוד ומעביר כמויות גדולות מאות של חומר על בסיס קבוע אל ומכוננים חיצוניים ובתוך המערכת. חשובה לי היכולת לעבוד במקביל על מספר יישומים והאפשרות לקודד קבצים גדולים במהירות יחסית. חשובה לי היכולת לשדרג את המערכת בעתיד כי אין לי כוונה לקנות מחשב חדש כל שנתיים. חשוב לי שהמערכת תהיה שקטה. רעש של מאווררים לא עושה לי את זה גם אם הם של כרטיסי מסך... רכיבים שיהגרו למערכת החדשה מהמערכת הקיימת: 4-6 כוננים קשיחי…

24. קודם כל שלום לכם , רק הצטרפתי וכבר אני שואל שאלות המטרה : מחשב לשימושים כלליים , המחשב אצלי עובד 24 שעות ביום ( ועוד כמה בלילה ) , בעיקר אינטרנט , לפעמים תכנות ועבודות גרפיקה קלות בעתיד יש רצון לעריכת וידאו בייתית וכמובן סרטים איך לא משחקים אני לא ממש משחק , ואני לא ממש עושה OC ( בעיקר כי אני מעדיף לשמור על המחשב קר ככל האפשר כי הוא עובד רצוף לחלוטין וברוב הזמן כשאני לא לידו ) הרעיון למחשב הוא משהו כזה : ‏CMV T39D 20'' LCD 8ms DVI‎ 1390 6300 1050 (BOX ) IB9 565 twinmos 2*1gb 810 x1550 512 saphire 530 (כולל יציאת HDTV ) Western D KS 345 Compucase CI-6A21 240 HEC 450TDT 450W 23…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Sivan Franke,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למטרות גיימינג והבנתי שזה המקום לקבל עצות בנושא, אז לענייננו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי Blizzard בכלל ובעיקר Heroes of the Storm & OverW…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים