ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!!! אז ככה... יש לי 7000 ש"ח, שאני מייעד אותם לקניית מחשב נייד. הדברים שאני רוצה לעשות עם המחשב הזה הם בעיקר משחקי מחשב... חדשים, וגם קצת יותר ישנים, אבל חשוב לי שירוצו על רמת גראפיקה מדיום או High, ושירוצו חלק!!! (משחקים כמו Xcom2 וגם Just Cause 3 וכו'...). עם זאת, אני עובד על המחשב, אבל זה כבר דברים שרצים על כל מחשב, כמו אינטרנט, בלוגים, פייסבוק, יוטיוב ושאר הדברים הרגילים... מה שחשוב, זה שאת המשחקים שאני קונה, אני גם אוכל לשחק ולהנות מהם (לא כמו עם המחשב הנוכחי שלי שמריץ משחקים רק על LOW Graphic, וגם אז... הם צולעים)... אני יודע שזה שאלה כללית מידיי, אבל ממש אשמח לקבל המלצות למחשבים בטווח ההקצבה שרשמתי מעלה... אני עד כה, מצאתי מחשב אחד שנראה לי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב גיימינג תקציב עד 15K לא אכפת לי רעש יופי העיקר ביצועים שיריץ משחקים עד האיכות הכי גבוה עם FPS גבוה עם מסך של 360 HRZ ו240
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אמורה להיות לי מדבקה מתחת למחשב עם קוד של ווינדוס כדי שאוכל להוריד תוך שניה ווינדוס חוקי בכל עת כעת אני מחליף את הHDD בSSD ומשום מה אין לי את המדבקה הזאת המחשב נרכש בארהב ומהרגע הראשון היה בו ווינדוס בעברית..מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד: E6300 לוח אם: 945G של גיגהבייט זיכרון: 2G 667MHZ כונן קשיח: 250GB 16MB WD צורב: LG H22 ספק: ENERMAX 400W מארז: גיגהבייט פוסידון ראוטר: לינקסוס WRT54G כרטיס רשת אלחוטי: אדימקס 7128G עכבר: מיקרוספט אופטי מקדלת: לוג'יק אליט מסך: LG L194WT כונן חיצוני לHD וכונן 80G בממשק IDE שאתה מכניס בתוך הכונן ומשמש ככונן חיצוני (יוצא יותר זול מסתם כונן חיצוני ואתה מקבל גם מארז ) מה אתם אומרים? אני יקבל גם דברים רעים ;D אגב למי שלא מובן למה קניתי כרטיס מסך מובנה זה בגלל שעוד 3 חודשים אני משדרג לכרטיס DX10 ככה שאני מסוגל להסתדר עם כזה כרטיס 3 חודשים חוצמיזה שזה היה מייקר לי את העסק והייתי כבר לחוץ בתקציב.. לגבי מסך רציתי את הCMV22" ממה שהבנתי אבל 2 צעירים באו לארץ ומיי…
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. בעיקר world of warcraft, overwatch, valorent, league of legends 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. מתכנן לרכוש מחשב חדש לגמרי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? יש הגבלה לגובה ורוחב. עדיין לא מדדתי במדויק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על זה זה ניראה די משתלם https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12875 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עם זה ממש חיוני 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים באיכות גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב gta 5, watch dogs, far cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים,עבודה משרדית,תכני hd. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לכלול מערכת הפעלה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים ksp/ivory מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAI…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת אם זה צודק למכור את הלוח אם הזה חדש מהאריזה במחיר 1700 במקום 2050 שזה המחיר שלו בחנויות. הלוח עם אחריות מלאה של אייבורי מחשבים למשך שנתיים. קיבלתי אותו כפיצוי על מוצר אחר שהיה לי. הלוח msi x99s gaming ack אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לשדרג מחשב קיים כאשר הרכיבים שאני מעוניין להשאיר בם: מארז compucase 6a19+ מאוורים ספק seasonic350W צורב DVD , מקלדת עכבר וכו ואולי לבחון הישארות עם דיסק קשיח קיים WD130GB SATA לאור ההצפות של תאילנד 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים, אינטרנט, HD ,עבודה משרדית (בסוף זה רב תכליתי לכל בני בית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
intel haswell cpu i7 extreme(i7-4990X) overclocked asus x79 successor motherboard (asus rampage v extreme) corsair dominator platinum ddr3 16gb ram(2800mhz, 4 cards with xmp , overclocked) OCZ RevoDrive 3 X2 PCI-Express SSD 960gb asus gtx690 (x2 sli,overclocked)(nvidia keplar) Corsair H100 CPU liquid cooling seasonic Platinum 1000W psu (80 Plus Platinum) 2x seagate barracuda 3TB HD 7200rpm (with raid 1) (liteon/pioneer/asus) bluray drive nzxt phantom 410 case(white / blue) microlab m880 speakers Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD / Sound Blaster ZxR / Asus XONAR ESSENCE STX blackmagic design intensity pro (hdmi capture card) razer mamba mouse/lycosa mirror keybo…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עירכה גרפית - lightroom, after effects, primier pro 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD קיימים HDD קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני דגמים של לנובו: 1. הראשון הוא עם מעבד I3 וחשבתי להוסיף לו SSD (נכון שאפשר להוסיף בדגם הזה?) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22659 2. השני הוא עם מעבד I5 (ואז בלי SSD) (אגב, הייתי מעדיף בלי מערכת הפעלה) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24488 מה דעתכם ? * מטרות המחשב? שימוש מרובה ב"וורד", גלישה באינטרנט, יו-טיוב (צפייה בסרטונים), קריאת קבצי PDF. אני מאוד מעוניין שתוכנות כאלו יוכלו לרוץ במגביל ובמהירות. * גודל המסך? 13 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט * רזולוציית המסך? שיהיה מספיק טוב לצפייה בסרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Blue…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, כתוצאה מצירוף מקרים לא סביר במיוחד, נוצר מצב שאני כנראה הולך להישאר נטול מחשב באופן מיידי למשך כמה חודשים. מכיוון שיש לי כוונה כללית לרכוש מחשב נייד נורמלי בעוד כמה חודשים (אין לי צורך כרגע), אני מחפש פתרון שישמש אותי בכמה חודשים הקרובים. השימושים שלי לזמן הקרוב הם קלילים ביותר (השימוש הכבד ביותר הוא צפייה בוידאו, לא HD), לכן נראה לי שנטבוק יכול לספק אותי. הדרישות הן מסך 10" ולא פחות, שמע איכותי כמה שאפשר, מקלדת נוחה ואפשרות לזכרון של 2G. דברים רצויים הם קישוריות אלחוטית N, מצלמת נורמלית (לא 0.3) ואפשרות לרכוש ללא מ"ה. אין לי שום העדפה לחברה מסוימת, אבל באופן כללי מחשב מבית טוב הוא דבר רצוי מאוד. כנ"ל לגבי משקל, ממש לא מפריע לי אם הוא יהיה קילו או קילו שלוש מא…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Farcry, Assassins Creed, BF, Tom Clancys, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD, 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מצרף מפרט שבניתי שאשמח לשמוע דעות לגביו רוב הזמן המחשב ישמש לעבודה (סביבת פיתוח ואינטרנט), כאשר לרוב רצים עליו סביב השני מכונות וירטואליות. כרגע אין לי צורך במארז, אשתמש בקיים, חושב בהמשך לרכוש ANTEC P10 FLUX, השקט. מעבד Intel Core i7 10700 2.9Ghz 16MB Cache s1200 - Tray קירור - Arctic Liquid Freezer II 120 CPU Cooler לוח אם - Gigabyte H470 HD3 LGA1200 זיכרון - G.Skill Ripjaws V 2x16GB 2666Mhz DDR4 CL15 Kit כרטיס גרפי - Gigabyte GTX 1650 SUPER OC 4GB GDDR6 אחסון - Samsung 970 EVO M.2 MZ-V7E1T…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האמת שכבר בקשתי פה מפרט וזה מאוד עזר לי לכוון את עצמי ועזרה מאוד גדולה מאתר קיבלתי מהמדריך של DR.NOOB ודרישותי מהמחשב הם משחקים כבדים, LCD אוברקלוק אופציונלי ו VISTA אופטימלי אני לא קונה מחשב לעיתים דחופות אז אני רוצה שהוא יחזיק זמן רב לכן אפשרתי לו מערך SLI ובעתיד אקנה את הכרטיס הנוסף אני מאוד מעריך את האנשים בפורום הזה ולכן לפני שאני קונה אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה המפרט בקובץ המצורף אם אפשר גם לקבל חוות דעת על המסך וגם על ה כרטיס מסך כי אני מתלבט בין EVGA ל וASUS GIGABYTE [attachment deleted by admin]
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי , אני מחפש מפרט מחשב לגיימינג : 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch \ starcraft 2 \ doom 4 \ battlefield 1 .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)."1920X1080, 24 -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: ,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים- אפשרות לראות HD,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה., ללא ציוד היקפי או מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?, מחשב אינטל, הצעות מKSP אלא אם כן חנות אחרת זולה משמעותית. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?, כן מחשב שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?, כן הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט?…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם לקראת נסיעתי לאילת האם כדאי לחכות למעבדי amd החדשים ? כפי שרשמתי אפשר לחרוג במעט אם שווה את זה תודה לכם מראש 1. מה התקציב המירבי? 5k האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לנייד עבור גרפיקאים של חברת ACER: מעבד של אינטל ליבה כפולה T5600 2G זיכרון כרטיס גרפי של Nvidia Geforce 7600 128M כונן קשיח 160G(5600rpm). האם המפרט מספק ? האם כרטיס המסך יתן מענה טוב? האם צריך לחזק את אחד הרכיבים או לשים דגש על רכיב אחר שלא צויין?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני תלמיד תיכון ויש לנו מלא עבודות ואנחנו גם לומדים מחשבים, ואני מחפש מחשב נייד שיחזיק לכל 3 שנים בתיכון. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4k-5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכנות (c#, pyton וכדומה), עבודות לבית ספר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאי…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב של DELL כמו בלינק שאני מצרף מהחנות "שופ אילת", המחירים שם זולים משמעותית... האם למישהו יש נסיון איתה? או עם המחשב עצמו? אני מבין שהלטיטוד היא גרסה מאוד טובה של דל, אם מישהו התנסה איתה בעבר אני אשמח לתגובות http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3286 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.. אני חושב לקנות מחשב חדש בסכום של עד10K שישמש בעיקר למשחקים כבדים ותכנות (אני תוכניתן..) - ללא אוברקלוקינג כנראה. אני צריך גם ציוד הקפי, כל מה שנדרש. השאלה שלי היא האם זו תקופה טובה לקנות מחשב בסכום כזה? ברור שזו שאלה שאף פעם אין עליה תשובה ברורה אבל אני אשמח לשמוע כמה דעות בעניין. במידה ולדעתכם זו תקופה טובה לקניית מחשב- תתנו מפרטים מתאימים וחזקים. תודה מראש ((:
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל החברים, צריך עזרה בלהרכיב מחשב לעריכה גרפית, המחשב לא בשבילי אלא בשביל בן דוד שלי. הוא מתעסק בתחום הצילום והעריכת תמונות ווידאו, המחשב מיועד לעסק/פרנסה ולכן החשיבות המרבית זה שהוא ירוץ ולא יתקע יותר מידי. התוכנות העיקריות איתם הוא מתעסק אלו התוכנות של אדובי; פוטושופ, ליטרו, פרמייר (אלו העיקריות על פי מה שאני יודע). בעיקרון התקציב כאמור הוא 5500 ש"ח, אם זה לא מספיק אז רק תגידו ואני אברר איתו לגבי חריגה. אין לו צורך בציוד הקפי, וממה שהבנתי ממנו גם לא בכוננים קשיחים פנימים, יש לו כבר 4 T"B עלייהם הוא עובד. אולי אפשר להוסיף כונן קטן בשביל המערכת הפעלה. נ.ב. העבודה היא בעיקר עם קבצי תמונות ששוקלים המון (קבצי RAW) ולכן אחד הקריטריונים החשובים לו שהמאגרי תמונות (ששוקלים…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-