עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by xtract1,

אני מעונין במחשב לעבודה משרדית + גלישה באינטרנט לא יבוצע OC , אין צורך בכרטיס מסך מיוחד. מבקש ח"ד לגבי מחשב ACER ASPIRE 3628WXMI המפרט נראה מתאים , האים יש דברים מיוחדים שצריך לדעת לפני רכישה זו? מצאתי לינק שלו שתראו... הלוח תומך בDC? כי אני כנראה רוצה עוד סטיק של 512...והכ.מסך מובנה נכון?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by basil,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ... יש לי תקציב 10000 שקל האם אני יכול לקחת משהוא טוב במחיר זה ? אני רוצה אותו עם מסך דק +מקלדת+עכבר תודה לכם ..

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by pergola,

מעבד: E6300 לוח אם: 945G של גיגהבייט זיכרון: 2G 667MHZ כונן קשיח: 250GB 16MB WD צורב: LG H22 ספק: ENERMAX 400W מארז: גיגהבייט פוסידון ראוטר: לינקסוס WRT54G כרטיס רשת אלחוטי: אדימקס 7128G עכבר: מיקרוספט אופטי מקדלת: לוג'יק אליט מסך: LG L194WT כונן חיצוני לHD וכונן 80G בממשק IDE שאתה מכניס בתוך הכונן ומשמש ככונן חיצוני (יוצא יותר זול מסתם כונן חיצוני ואתה מקבל גם מארז ) מה אתם אומרים? אני יקבל גם דברים רעים ;D אגב למי שלא מובן למה קניתי כרטיס מסך מובנה זה בגלל שעוד 3 חודשים אני משדרג לכרטיס DX10 ככה שאני מסוגל להסתדר עם כזה כרטיס 3 חודשים חוצמיזה שזה היה מייקר לי את העסק והייתי כבר לחוץ בתקציב.. לגבי מסך רציתי את הCMV22" ממה שהבנתי אבל 2 צעירים באו לארץ ומיי…

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי, אחותי צריכה מחשב חדש, כל מה שהיא עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט, לשמוע מוזיקה, לראות סרטונים באינטרנט, לראות סרטים/סדרות, ומפעילה תוכנות פשוטות כמו ICQ ומסנג'ר, אולי משחקים פשוטים מאוד באינטרנט... וכל זה ביחד, לא יותר מדי, נכון? היא צריכה מחשב קומפלט חוץ ממסך, רמקולים, מקלדת ועכבר... כלומר רק את החומרה הפנימית... רצוי שהחנות תיהיה אמינה, אחריות ובתשלומים וכאלה... אה, וגם מומלץ שתיהיה בראשון. בקשר לתקציב, בגלל שהדרישות כאלה נמוכות, זה לא שיש הרבה לאן להגיע, וכמו שאתם מבינים היא לא צריכה משהו מפגיז, היא לא כלכך הרב העל המחשב...

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. בשעה טובה נולדה בתי השלישית בלידת בית נהדרת ואני לוקח חופשת לידה, במהלכה אהיה רוב הזמן OFF-LINE ולכן אני נפרד מכולם פה זמנית. אחזור בקרוב (חודשיים-שלושה) ואנסה להתעדכן בינתיים ככל האפשר. מאחל לכולם רק טוב, TMPUSR

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Nightbeat,

מעבד Intel Core i5 3570k עם קירור Scythe Mugen 3 Rev B לוח אם Asrock Z77 Pro3 זכרונות Corsair Vengeance 8GBx2 1600MHZ חומה משומשת אבל עובדת מצויין, אני פשוט מחפש להשתדרג. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by jioht games,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל DJ אני מגיע את המחשבים של אפל אך הם יקרים יחסית למה שהם נותנים. אני מחפש מחשב נייד עם דיסק ssd או רגיל של 240GB ולפחות 8 RAM ושהוא לא היה יקר כמו מחשב של אפל. התקציב הוא בין 1000 ש"ח עד 5,000 ש"ח לא משנה עם הוא בעיה עם מק עליו או ווידוס מיכיון שיש לי ב pc ווינדוס וגם מק לא אכפת לי גודל מסך מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. הנושא לא רלוונטי יותר

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by פתח הדביר,

בתור סטודנט אני שוקל לקנות אותו מה דעתכם? יש לו יתרונות/חסרונות בולטים? איך הוא לעומת מתחריו/מקביליו?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום חברים, באוג' 2007 חברי הפורום הנכבד סייעו לי להרכיב את המחשב שברשותי. מעוניין לשפר את היכולות שלו להתמודד עם עבודות גרפיות (adobe after effects לדוגמה) ולהריץ מערכת 64bit. להלן המפרט הקיים: כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB 2500AAKS לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז 6A21 (ספק 400W) יש לאן להתקדם עם הרכיבים האלו כיום או שהמחשב עשה את שלו ? לאור סדר עדיפות, אין כרגע מקום בתקציב להחלפת מחשב קומפלט. תודה מראש לכל סיוע או הכוונה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, מדובר על מחשב שמיועד לשימוש ביתי רגיל, מה דעתכם על המפרט הבא, מה הייתם מציעים לשפר/לשנות מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P7H55-M LX s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II (יש אפשרות לשדרג לדיסק של WD, מה עדיף??) כרטיסי מסך: Intel HD Graphics כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות: Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים: Huntkey / 2206 Midi ATX Black (No PSU) ספקי כוח: Golden Tiger 450W Rea…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by raorian,

אז אחרי הרבה שיקול דעת קניתי בסוף את האסוס N55SF. לאחר הקנייה התברר לי שהמעבד של המחשב הזה הוא 2630QM ולא 2670QM כמו שמצוין באתר. אך לא התווכחתי כי בכל זאת קיבלתי מחיר ממש מצוין. 4400 ש"ח... :-) השאלה שלי היא האם המעבד הזה יעשה לי בעיה עם משחקים? אם מישהו מעוניין לראות את הביקורת שלי על המחשב היא עוד מעט תופיע בזאפ. שאלה נוספת: המטען של המחשב ממש ענק! (ממש!) כ"כ שאי אפשר להתנייד איתו. אתם יודעים אם אפשר אולי לקנות מטען קטן יותר? או שהוא כ"כ גדול בגלל ה-I7? בנוסף, כמה עולה סוללה של 9 תאים של אסוס? כמה זמן היא מחזיקה? אני צריך להתנייד עם המחשב כשאני הולך לאונ'. אני לא מתכוון להריץ משחקים על סוללה חח.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Yair Fishbein Korn,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה לכם... אני זורם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב? סרטים, וורד(סטודנט), אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ראיתי שאתם אוהבים להמליץ מפלונטר... אין לי בעיה כל כך למרות שאני גר בנתניה ומעדיף בksp, א…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי, המחשב הנייד הקודם שלי התקלקל ואני מחפש חדש תקציב: עדיפות לעד 3200, אם קיימת אופציה בקצת מעל אז אפשר לצרף * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ואולי קצת מטלב אבל לא משהו שדורש תלת מימד וכו' * גודל המסך? מסך בגודל 14 או 13 * רזולוציית המסך? פחות משמעותי, רוב הזמן כשיהיה נייח יחובר למסך חיצוני אין עוד דרישות משמעותיות חוץ מדרישה לאחריות של 3 שנים וחברה אמינה שבאמת מממשת את האחריות שלה תודה עמרי

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. פורום HWZONE שלום רב, זה זמן רב שאני מתלבט לכתוב כאן, האמת כבר 7 שנים בערך.. פעם אחרונה שקניתי מחשב והתעמקתי בכל הדקויות הייתה בסוף 2008 כשקניתי את המערכת הנוכחית, שהייתה חזקה בזמנו. המחשב הקיים: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3600 MHz (9 x 400) OC Gigabyte GA-EP43-DS3L X4 DDR2-800mhz mushkin 2GB RAM AMD Radeon HD 7700 Series (1024 MB) GDDR5 Drive #1 - WDC WD5000AAKS-00H2B0 (465 GB) Drive #2 - WDC WD5000AAKX-001CA0 (465 GB) Microsoft Windows 7 Ultimate 64bit CoolerMaster 690 BASIC II אני אוסיף שאני מעוניין להשתמש בכמה שיותר דברים שאפשר מהמחשב הישן (כ.מסך, RAM, דיסקים קשיחים) הבעיה העיקרית היא המעבד שכרגע תוקע אותי, הכרטיס מסך אופציונלי להישאר, אלא אם …

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. http://img191.imageshack.us/img191/6752/bdat.jpg

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by גל11,

מארז שקט מאד כי המחשב יהיה בחדר שינה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd ומשחקים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bfd וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by shachar112,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב פיתוח וגיימינג משחקים כבדים כמו Mass Effect, Gears of War, Crysis, Assassin's Creed, משחקי רשת כמובן כגון Guild Wars 2 צריכים לעבוד חלק על נתוני הגרפיקה הגבוהים ביותר המחשב יהיה מחובר ל 3 מסכים (יש לקחת את זה בחשבון ביציאות של כרטיס המסך), 2 מסכי עבודה בגודל 23/24 אינטצ' ברזולוציה 1080p ומסך נוסף הוא מסך טלויזיה בגודל 50" גם כן ברזולוצית 1080p המסכים יהיו מחוברים בו"ז למחשב בתצורת Extend Desktop, בהרצת משחקים כמובן שרק מסך אחד יהיה שמיש, הטלוי…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום רב. המפרט שמצוין למטה מבוסס על מפרט שראיתי פה מאחד מחברי הפורום למישהו עם צרכים דומים לשלי. לפי השאלון שלכם, אלו הדרישות שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא קריטי. מעדיף מערכת חזקה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה באמת קריטי לא נעשה סיפור מעוד 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי סטנדרטי. קצת משחקי רשת. תוכנות אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי ה…

20. שלום חברים, אשמח לקבל המלצה למחשב טוב לצרכים בסיסיים של גלישה, חשוב שיהיה מהיר וקל ושגודל המסך יהיה 15.6. אני לא נותן מחיר כי ברור לי שלא יהיו כאן הצעות מוגמזמות מידי למחשב עם צרכים כאלה בסיסיים. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ak4ever87,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות - עבודה בפייטון בשפת R לעיבוד נפחים גבוהים של נתונים סטטיסטיים ,סרטים,עבודה שוטפת - office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, השאלון: תקציב - 6000-7000 * מטרות המחשב? לדוגמה: אני מחפש מחשב נייד ללימודים שיריץ בקלות תוכנות כמו AUTOCAD, STRAP ו-OFFICE.... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רוצה מסך 13" אני סוחב אותו איתי הרבה, אז שלא יהיה כבד מידי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יו מינימום FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שיותר קל, יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחד…

23. Started by ramf,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק שיתאים למשחקים (DOOM 3 , FAR CRY וכו'). אני לא מבין גדול בתחום - אז ממש אין לי מושג איך לגשת למלאכת החיפוש. איזה המלצות אתם יכולים לתת לי ?(גם ברמת המפרט וגם ברמת התקציב שלדעתכם צריך להשקיע בנושא). אני יודע שבדרך כלל לא ממומלץ לצפות ממחשב נייד שיסחוב את המשחקים הללו - אבל אני נוסע הרבה ולכן הניידות מאוד חשובה לי. תודה מראש, רם

24. היי אני רוצה לקנות מחשב חדש אני רוצה את החלקים הכי טובים שיש תקציב? 2500 דולר המחשב ל משחקים כבדים אני חי בחול בNY תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by boss,

מסך דק 17 או 18 משולב רמקולים אפשר בלי רמקולים. תלוי איזה מסך שווה? מעבד amd 64 fx 53 או amd 64 3800 תלוי סה"כ צורב dvd מהיר 12X כונן DVD דיסקט 1.44 דיסק קשיח sata GB80 או scsi מארז רק תותח מאוררים רק חזקים גם מעבד מקלדת ועכבר אלחוטיים לוח אם רק מעולה מתאים OC כרטיס מסך X800 מתאים OC זכרון GB 1 רק מעולה מתאים OC משולב סורק מדפסת ופקס אני שיחק כל משחקים חזקים...גם גרפיקה... תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.