ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: סדרת BF וכל המשחקים הכבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 22 ו 32 שניהם FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט של מחשב למשחקים ב4500-5000 ש"ח אז תביאו מפרטים,תודה.
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב התקציב שלי הוא עד 6 וחצי אלף ש"ח אבל שיכלול גם מסך LCD מטרות המחשב הם משחקים (צריך כרטיס מסך טוב שיוכל להריץ משחקים חדשים גם בעתיד), סרטים, אינטרנט ושיוכל להריץ תווינודס החדש VISTA אז בבקשה מי שמבין בחומרה שימליץ לי על מחשב... תודה מראש
-
- 34 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, כבר קרוב לעשור שאני עם אותו לוח אם ואותו מעבד, כנראה שהגיע הזמן לשדרג מPCIE 2.0. אני עדיין לא הכי עדכני לגבי חנויות וחומרות מומלצות אז פונה לפורום פה לקצת עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K +- 500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד חמש לנצל חופשי מעל זה טיפה להתקמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם מחר מגיע המחשב שלי ויש שמה 2GB RAM X 2 סה"כ 4 עכשיו יש לי דיסק של WINDOWS 7 לא מקורי ותמיד היה לי 32 לא יודע איך איך אני יכל לשנות ל 64? אני דיי חושב שזה לא קשור לפה פשוט אין לי שמץ מאיפה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, למי שרוצה הנה קישור לסקירה כללית ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3592473,00.html מהתעניינות אישית לקנות את הדגם הזה, קראתי בין היתר את כל מה שנכתב עליו בפורום פה.. ובין השאר הוזכר שזה עוד לא נכנס לארץ ודובר העניין של קנייה מחו"ל ואחריות בארץ.. אז יש לי כמה שאלות בבקשה: 1. המחשב מוצע למכירה בארץ (לפחות ב- buy4less.co.il).. מה עוד שרשום שם שישנה אחריות בינ"ל של IBM של 3 שנים.. אז מה הסיפור שם? 2. בקשר לקניות מחו"ל בכלל.. מישהו שמע על השיטה של דואר-ישראל שאתה משלם להם והם עושים את הקניה והמשלוח בשבילך ?? 3. מה הסיפור עם ibm-lenovo.co.il ?? האם זה האתר הרשמי או שסתם לקחו את השם? אגב- שם ה T400 לא מופיע !! האם יש אתר מכירות רש…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
- 1 follower
-
-
עוד שלושה חודשיים אני קונה מחשב חדש יהיה בו את ה ATI X1900 XTX 512MB PCI-E בפנדה הוא עולה 4300 שקל כמה אתם חושבים שהוא יעלה בKSP עוד שלוש חודשיים?
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן. רכשתי היום את המחשב נייד הנ"ל.. הכל טוב ויפה, בחוברת הוראות היה רשום שבפעם הראשונה אני חייב להטעין את הנייד הטענה מלאה (להסתכל שהנורית של הטעינה מפסיקה להבהב), ולאחר מכן להשתמש בו עד שהבטריה ממש בקטע שהיא אכולה לגמרי ואז להטעין עד הסוף וכך אפשר לשמור על חיי הסוללה. ובכן, הטענתי, אחרי 3 שעות בערך הנורית הפסיקה להבהב.. הדלקתי את המחשב הכל אחלה.. העניין הוא שעברו משהו כמו שעה וחצי-שעתיים והסוללה במצב שהיא עומדת להיגמר (21 אחוז נשאר).. לפי המפרט הבנתי שהסוללה אמורה להחזיק 3.5 שעות.. זה נורמלי? או שעשיתי משהו לא בסדר?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות להרחיב אחריות למשל ב HP, אחרי הקנייה של המחשב נייד ? ז"א מחשב נקנה עם אחריות לשנה, האם אני יכול דרך HP להוסיף כסף ולהרחיב את האחריות ? איך זה עובד.. ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא כזאת. יש לי במחשב כרטיס מסך Radeon HD6870 אם אני קונה עוד אחד כזה ומחבר אותו למחשב, בכמה זה יאיץ לי את העיבוד הגרפי ומה יהיה ההבדל מבחינת הרצת משחקים?? תודה.
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי מה נשמע? יש ברשותי HP Pavilion מסדרה dv9750 ובעל זיהוי טביעת אצבע. רציתי לדעת אם הזיהוי טביעת אצבע מומלץ, מכיוון שראיתי תגובות באיזה פורום שאם הטביעת אצבע מזוהה כלא נכונה, הלוח אם יכול לנעול את עצמו, ואני מפחד לגבי זה. מומלץ/לא מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי גיהבייט W566N עכשיו אני נגיד משאיר אותו דלוק מהבוקר ואז בא משחק עליו איזה 4 -5 שעות כל מיני משחקים COD 4 NFS pro street ואז אני בודק את הטמפ' שלו ב EVEREST והא גג 61 - 62 זה הגיוני או שהתוכנה מזייפת..? כי נראה לי שאחרי קריעה של 4 5 שעות זה צריך להיות טיפה יותר גבוה..! תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם משטח קירור עכשיו הטמפרטורה של המעבד כשהוא ללא מאמץ הוא 37 וכשהוא במאמץ בינוני וכבד הוא מגיע ל 40 ומשהו ויכול לעבור את ה45 וההארד דיסק נע בסביבות ה30 מעלות אז רציתי לישאול אם אלה טמפרטורות נורמליות או שאני צריך להיות מודאג?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום שוב, לפי האתר הזה שבדקו את הכרטיס מסך 650M GT: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html יש משחק כבד שיצא בשנת 2013 -Max Payne 3 ultra: 16.3 18.9 ~ 18 fps Compare חבר שלי אמר לי שפחות מ-20 fps זה ממש גרוע, אם אני שם על איכות אולטרה זה פחות מ-20 אז אני שואל אם הם מגדירים באתר שלהם את הfps על פי שעובד ה fraps או לא? כי אני רוצה לדעת אם אין לי ברירה ולחכות שיצא מחשב נייד טוב עוד כמה חודשים בסביבות מחיר כזה, או שבאמת הכרטיס מסך שלו טוב שהמחשב נייד יריץ משחקים כבדים של שנת ,2013
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש לי שאלה דחופה מאוד כבר הזמנתי את המחשב ואמרו לי שאין להם את המארז CompuCase 6A21B Blue/Black במקום זה אני לוקח CompuCase 6A19B black אני צריך לדעת מה יותר טוב וזה מאוד דחוף לי אני הולך אליהם כבר היום להזמין. תודה מראש. פרטים על המארז פה: http://www.hec-group.com.tw/pccase/6a שוב חשוב לי השקט ומסנן אבק הבנתי שיש במארזים הללו.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
טוב אני קונה מחשב חדש ואני צריך את עזרתכם עכשיו אני לא יודע איזה מארז לקנות למחשב הזה המחשב הוא לגיימינג משחקים כבדים בעיקר.. כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego 2,447 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 899 ש"ח 2 OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency 2-3-2-6 1,122 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח 1 GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח 1 Thermaltake Shark VA7000 Black 838 ש"ח 1 OCZ ModStream Power Supply 450W 565 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 390 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 Black …
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
זה הלינק למפרט http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=280&ArticleID=822 המחיר הוא 3,300 הוא מגיע עם שנה אחת של אחריות,וזיכרון רק 1GB,יהיה לי אפשרות לקנות זיכרון ולהרחיב?ולגבי האחריות להרחיב באופן עצמאי מול דל? ובכלל,האם המחשב הזה מומלץ?ומה זה אומר עודפים? בעיקרון תכננתי לקנות את הווסטרו 1310 T8100 (רציתי את הxps אבל ויתרתי משיקולי תקציב)כעת כשאני רואה את האפשרות הזו אני די מתלבט.יש לי על מה להתלבט? הצרכים הם סטודנטיאליים,אבל זה יהיה המחשב האישי שלי גם למטרות פנאי,וארצה לראות בו גם סרטים,לגלוש הרבה וכו' תודה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי מעבד T7500 2.2GHZ בדקתי בתוכנה CPUZ והוא הראה לי שהוא עובד כך: זה בסדר רק במאמץ הוא עולה למהירות השעון הגבוהה ביותר? איך זה עובד? תודה רן
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מה זה חחחחחחח אני רואה תמחירים שם ופה ואני רוצה לבכות נגיד בדנמרק לוקחים כמו פה ? זה אולי בגלל הדולר הנמוך כעת אבל זה נורא מצחיק לראות מעבד 3200 amd שכאן עולה 1200 ושם אתה יכול לקנות כבר במחיר הזה 3500 אפשר לדעת למה זה ככה?ואפשר אתרי קנייה בארה בלראות תמחירים ועדו להתפעל.. ויש לי עוד שאלה מה כל פעם שהדולר משתנה הם משנים באתר שלהם תמחירים?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
האם המחשב הנ"ל עם המפרט הנתון יכול להריץ משחקים כבדים? מתעניין במחשב מפאת חוסר מקום בחדר למארז. כרגע יש לי נייד בחדר. קישור למחשב: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Kv-kuXce9Dgn1vpKUT5C5g6:12bbi68k5?id=sp5-4361127 המפרט: [table][tr][td]מותג [/td] [td] [/td] [td] ®HP [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td] [/td] [td] 500GB SATA [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון פנימי [/td] [td] [/td] [td] 4GB DDR3 [/td] [/tr] [tr] [td] כונן אופטי [/td] [td] [/td] [td] צורב DVD [/td] [/tr] [tr] [td] כניסות / יציאות [/td] [td] [/td] [td] 7XUSB 2.0,יציאה לאוזניות,יציאת שמע אחורית [/td] [/tr] [tr] [td] מהירות המעבד [/td] [td] [/td] [td] 3.2GHz [/td] [/tr] [t…
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה מחשב חזק למשחקים.... היתי מעדיף נייח אך לא מתאפשר לי.. ראיתי שיש שירות בארץ http://www.euroshops.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=56 שאתה בעצם מזמין את המחשב דרך האתר של ALIENWARE.. זה נשלח לגרמניה ומשם הם שולחים לארץ לבית שלי... רציתי לדעת עם השירות הזה בטוח ומומלץ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו מחשב בשביל הלימודים (יש לו עוד מטרה שלא אפרט כאן שגם מצריכה ביצועים גבוהים לכן אני לא בוחר נטבוק) ונתקלתי בדגם הבא: Dell Studio XPS 13 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-studio-xps-13-p86-320.htm יש כמה דברים שמשכו אותי אליו... המסך הקטן=> יהיה קל לנייד המשקל הנמוך=> כנ"ל קיצר אז לפני שאני מגיע לטאכלס... מה אתם חושבים עליו? יש מחשב יותר טוב לדרישות האלה? (אני כנראה קונה בלונדון ב6000 שקל אז... להתאים למכיר) יש איזה פאק שאתם יודעים ספציפית בדגם הזה? ועכשיו לטאכלס... הבנתי שהחיי סוללה של המחשב הזה לא משו... אבל הבנתי שעם 9 תאים החיי סוללה משתפרים פלאים אבל אני לא מוצא סוללה כזאת לקנייה... מישו יכול לעזור לי עם זה? ועוד משו... אם אני…
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כמו שראיתם לפני כמה זמן כתבתי הודעה אבל הוספתי עוד כסף עכשיו אני קונה את הרכיבים של המחשב בחנות KSP עכשיו אני קונה משם רק* את הרכיבים ואבא של חבר שלי שהוא טכנאי מחשבים מרכיב לי אותו (אני לא סומך על החנות הם מניאקים ורמאים) אני מעוניין שיהיה במחשב: 120 ג'גה לפחות רצוי מעבד אינטל - שונא AMD צורב NEC 2510A DVD±R Double Layer ---590 כונן דיוידי מארז יפה וטוב - ספק כוח 480 לפחות אני מוסיף לו לדים ותאורה נוספת קירור למעבד ולארד-דיסק שיהיה מהיר מאוד לפחות 512 כרטיס מסך בינוני ומטה - המחשב לא לצורך משחקים כרטיס אודיו טוב - לא על המעבד ולא הכי יקר - רצוי קראיטיב בכלליות המחשב לצורך: קידוד סרטים, עריכת מוזיקה, צריבת סרטים ומוזיקה, יצירת מוזיקה, אינטרנט והורדות שירים **אין צורך בר…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע חזרתי מחנות מחשבים וביקשתי מפרט והצעת שכחתי לבקש את המפרט אבל אני זוכר אותו והרכבתי אותו בלוג'יק השאלה שלי היא אם המפרט עצמו טוב לגיימר. 0 7203 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F BL Front USB 300W 369.98 ¤ 1 369.98 ¤ 1 7090 NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 269.99 ¤ 1 269.99 ¤ 2 6728 AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX 990.00 ¤ 1 990 ¤ 3 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 350.00 ¤ 1 350 ¤ 4 6550 Logitech Internet Pro PS2 Eng/Heb Black Keyboard 95.00 ¤ 1 95 ¤ 5 7355 Gigabyte GA-K8NMF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 490.00 ¤ 1 490 ¤ 6 1999 Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory 330.00 ¤ 2 660 ¤ 7 3963 17" MAG …
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-