ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקציב של 2400 שקל ליום שלישי למחשב למשחקים בלי מסך בלי כלום רק המחשב עצמו הערות:דיסק קשיח של 160 ג'יגה יספיק לי אני לא צריך 250 ג'יגה וככה אני יחסוך כסף ושיהיה כרטיס מסך של NVIDEA או ATI אני חיייב את המפרט ליום שלישי ותודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2500-2700 גג 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודה משרדית(icq אינטרנט שירים) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך מקלדת עכבר(אלחוטיים) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה הצעה על כרטיס טלוויזיה בלי קשר לתקציב 150-300 שיעבוד בלי ממיר(אנלוגי ודיגיטלי) וכרטיס רשת שיספיק לחדר שמפריד בין הראוטר למחשב קיר רגיל(בתקציב) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחש…
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? 3500 מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר,מקלדת,מסך 20 אינץ' 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס טלוויזיה וכל זה 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא ממש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא יהיה רעש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. לא ממש הבנתי את השאלה תודה רבה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני צריך מפרט שיוכל להריץ משחקים כבדים בחצי שנה\שנה הקרובה לפחות.(בלי OC?) בלי ציוד הקיפי(יש לי את כול מה שאני צריך כולל מסך). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי- עד 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו ושיראו באיכות ממש גבוהה אבל גם מעבד טוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אין הגבלה גם MMOFPS גם MMORPG הכל פשוט הכל מהכל וגם אם אתם רוצים תרשמו בYOUTUBE את המשחק הזה PLANETSIDE 2 GAMEPLAY ככה שתדעו שזו סיבה גדולה למה אני קונה את המחשב הזה וככה תדעו איך להתאים את המפרט כי אני לא כל כך מתמצא בזה וחבל :\ הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני ר…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עריכה : בהתחלה חשבתי לשדרג ת'מחשב אבל שיניתי את דעתי והחלטתי לחכות עוד כמה חודשים ולקנות מחשב חדש בתקציב של 5500 ש''ח,אני מתכוון לקנות ת'מחשב למשחקים כבדים החדשים התחלתי במפרט של מעבד סדרת i5 עם לוח אם של Asus P7P55D אז אני רוצה שתמליצו לי על שאר הדברים (כרטיס מסך,ספק כוח,דיסק קשיח,זכרונות) פשוט לבנות מפרט על המעבד הזה או אם יש לכם הצעות להחליף,ראיתי בחוקים שאם יש צורך בOC אני לא ממש מבין בזה אם יש הסבר מלא אשמח,וישלי מסך של LG W2261V Full HD. המחשב שיש לי: מעבד Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz, 2199 MHz לוח אם MSI P965 Neo2 (MS-7235 v2) זיכרון פנימי 1GB דיסק קשיח 300 GB כרטיס מסך 9600GT ספק כוח EZcool 450W המפרט שאני בונה : Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 B…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למשהו נורמלי יותר הינה המפרט הנוכחי שלי: Intel ® Pentuim® 4 CPU 3.00GHz. 3.00GHZ, 1.00 GB של RAM. (זה מהמאפיינים במחשב) בעיקרון יש עוד דברים אבל אין לי אין להשיג את הפרטים המדוייקים אז אם למישהו יש תוכנה כמו אוורסט שמראה מפרט מלא אני ישמח לקבל ותגידו לי איזה עוד פרטים להביא לכם..... יש לי תקציב של 1000 ש"ח עכשיו אבל אני יכול לעלות במידה וצריך וזה מאוד קריטי.. אני רוצה משהו שיריץ לי משחקים טובים כמו GTA IV, Red Alert 3.. עריכה: שכחתי להגיד שאני צריך גם חלקים כמו הארדיסק (חשוב ביותר עכשיו הוא כמעת התקלקל לי הBOOT לא קרא אותו) וספק כוח כי יש לי משהו משנות הפקפוף, זכרונות ולוח אם תואם גם.. ו..כרטיס מסך שיריץ את המשחקים שכתבתי למעלה.…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?14 \15.4 משקל רצוי?2.5\3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI אם יהיה אחד מ2 זה מצויין אם לא אז לא * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 ומעלה רצוי מהירות 7200 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אבל צריך אחריות 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל אם אין משהו טוב של דל אז לנובו אבל בעדיפות של דל ללא מערכת הפעלה כי יש לי ושיהיה אפשרות להרחבת הזיכרון ל4 גיגה לא צריך 4 אבל שתהיה אפשרות לשדרוג מ2 ל4 ושיהיה DDR3 רצוי מסך HD LED או מט או שניהם אם יש כזה כרגע אני יתקין וינדוס XP אבל בעתיד אני ישדרג ל7 תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט שצריך לקנות מחשב לצורך עבודה עם תוכנות הנדסיות[לא כבדות במיוחד] ולשימוש בעיקר ללימודים,לראות סרטים. יש את המחשב [h=1]Dell Inspiron 3542 IN-RD09-7774[/h] רציתי לדעת אם הוא טוב והאם כדאי לקנות אותו במחיר 2800 זה התקציב אגב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: סדרת BF וכל המשחקים הכבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 22 ו 32 שניהם FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט של מחשב למשחקים ב4500-5000 ש"ח אז תביאו מפרטים,תודה.
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב התקציב שלי הוא עד 6 וחצי אלף ש"ח אבל שיכלול גם מסך LCD מטרות המחשב הם משחקים (צריך כרטיס מסך טוב שיוכל להריץ משחקים חדשים גם בעתיד), סרטים, אינטרנט ושיוכל להריץ תווינודס החדש VISTA אז בבקשה מי שמבין בחומרה שימליץ לי על מחשב... תודה מראש
-
- 34 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, כבר קרוב לעשור שאני עם אותו לוח אם ואותו מעבד, כנראה שהגיע הזמן לשדרג מPCIE 2.0. אני עדיין לא הכי עדכני לגבי חנויות וחומרות מומלצות אז פונה לפורום פה לקצת עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K +- 500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד חמש לנצל חופשי מעל זה טיפה להתקמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם מחר מגיע המחשב שלי ויש שמה 2GB RAM X 2 סה"כ 4 עכשיו יש לי דיסק של WINDOWS 7 לא מקורי ותמיד היה לי 32 לא יודע איך איך אני יכל לשנות ל 64? אני דיי חושב שזה לא קשור לפה פשוט אין לי שמץ מאיפה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, למי שרוצה הנה קישור לסקירה כללית ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3592473,00.html מהתעניינות אישית לקנות את הדגם הזה, קראתי בין היתר את כל מה שנכתב עליו בפורום פה.. ובין השאר הוזכר שזה עוד לא נכנס לארץ ודובר העניין של קנייה מחו"ל ואחריות בארץ.. אז יש לי כמה שאלות בבקשה: 1. המחשב מוצע למכירה בארץ (לפחות ב- buy4less.co.il).. מה עוד שרשום שם שישנה אחריות בינ"ל של IBM של 3 שנים.. אז מה הסיפור שם? 2. בקשר לקניות מחו"ל בכלל.. מישהו שמע על השיטה של דואר-ישראל שאתה משלם להם והם עושים את הקניה והמשלוח בשבילך ?? 3. מה הסיפור עם ibm-lenovo.co.il ?? האם זה האתר הרשמי או שסתם לקחו את השם? אגב- שם ה T400 לא מופיע !! האם יש אתר מכירות רש…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
עוד שלושה חודשיים אני קונה מחשב חדש יהיה בו את ה ATI X1900 XTX 512MB PCI-E בפנדה הוא עולה 4300 שקל כמה אתם חושבים שהוא יעלה בKSP עוד שלוש חודשיים?
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אהלן. רכשתי היום את המחשב נייד הנ"ל.. הכל טוב ויפה, בחוברת הוראות היה רשום שבפעם הראשונה אני חייב להטעין את הנייד הטענה מלאה (להסתכל שהנורית של הטעינה מפסיקה להבהב), ולאחר מכן להשתמש בו עד שהבטריה ממש בקטע שהיא אכולה לגמרי ואז להטעין עד הסוף וכך אפשר לשמור על חיי הסוללה. ובכן, הטענתי, אחרי 3 שעות בערך הנורית הפסיקה להבהב.. הדלקתי את המחשב הכל אחלה.. העניין הוא שעברו משהו כמו שעה וחצי-שעתיים והסוללה במצב שהיא עומדת להיגמר (21 אחוז נשאר).. לפי המפרט הבנתי שהסוללה אמורה להחזיק 3.5 שעות.. זה נורמלי? או שעשיתי משהו לא בסדר?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות להרחיב אחריות למשל ב HP, אחרי הקנייה של המחשב נייד ? ז"א מחשב נקנה עם אחריות לשנה, האם אני יכול דרך HP להוסיף כסף ולהרחיב את האחריות ? איך זה עובד.. ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא כזאת. יש לי במחשב כרטיס מסך Radeon HD6870 אם אני קונה עוד אחד כזה ומחבר אותו למחשב, בכמה זה יאיץ לי את העיבוד הגרפי ומה יהיה ההבדל מבחינת הרצת משחקים?? תודה.
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי מה נשמע? יש ברשותי HP Pavilion מסדרה dv9750 ובעל זיהוי טביעת אצבע. רציתי לדעת אם הזיהוי טביעת אצבע מומלץ, מכיוון שראיתי תגובות באיזה פורום שאם הטביעת אצבע מזוהה כלא נכונה, הלוח אם יכול לנעול את עצמו, ואני מפחד לגבי זה. מומלץ/לא מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
יש לי גיהבייט W566N עכשיו אני נגיד משאיר אותו דלוק מהבוקר ואז בא משחק עליו איזה 4 -5 שעות כל מיני משחקים COD 4 NFS pro street ואז אני בודק את הטמפ' שלו ב EVEREST והא גג 61 - 62 זה הגיוני או שהתוכנה מזייפת..? כי נראה לי שאחרי קריעה של 4 5 שעות זה צריך להיות טיפה יותר גבוה..! תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם משטח קירור עכשיו הטמפרטורה של המעבד כשהוא ללא מאמץ הוא 37 וכשהוא במאמץ בינוני וכבד הוא מגיע ל 40 ומשהו ויכול לעבור את ה45 וההארד דיסק נע בסביבות ה30 מעלות אז רציתי לישאול אם אלה טמפרטורות נורמליות או שאני צריך להיות מודאג?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום שוב, לפי האתר הזה שבדקו את הכרטיס מסך 650M GT: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html יש משחק כבד שיצא בשנת 2013 -Max Payne 3 ultra: 16.3 18.9 ~ 18 fps Compare חבר שלי אמר לי שפחות מ-20 fps זה ממש גרוע, אם אני שם על איכות אולטרה זה פחות מ-20 אז אני שואל אם הם מגדירים באתר שלהם את הfps על פי שעובד ה fraps או לא? כי אני רוצה לדעת אם אין לי ברירה ולחכות שיצא מחשב נייד טוב עוד כמה חודשים בסביבות מחיר כזה, או שבאמת הכרטיס מסך שלו טוב שהמחשב נייד יריץ משחקים כבדים של שנת ,2013
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
יש לי שאלה דחופה מאוד כבר הזמנתי את המחשב ואמרו לי שאין להם את המארז CompuCase 6A21B Blue/Black במקום זה אני לוקח CompuCase 6A19B black אני צריך לדעת מה יותר טוב וזה מאוד דחוף לי אני הולך אליהם כבר היום להזמין. תודה מראש. פרטים על המארז פה: http://www.hec-group.com.tw/pccase/6a שוב חשוב לי השקט ומסנן אבק הבנתי שיש במארזים הללו.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-