ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד HP Pavilion DV6 1410ej ואני מעוניין לחברו למערכת הקולנוע הביתית. אני מחבר לTV על ידי כבל HDMI (רואים ושומעים תקין) ,אבל את השמע הדיגיטלי אני מעוניין לחבר למערכת ההגברה (ולא ל TV) שיש לה כניסות SPDIF מסוג RCA ואופטי. במחשב עצמו אין יציאות כאלו, אבל הבנתי שאם מחברים תחנת עגינה מתאימה, דרכה אפשר לקבל את היציאות האלו. אני לא יודע איזו תחנה אני צריך, אם זה באמת כך, או שיש פיתרון אחר.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרבה זמן אני כבר לא בתחום המפרטים בגלל צבא ועוד כל מיני דברים, אז הפעם אני בא אליכם עם בקשה לעזרה חברים של אבא שלי רוצים לקנות מחשב עד 5500, עם מעבד של אינטל למשחקים. בלי ציוד היקפי/מסך/רמקולים. מה שכן, צורב DVD צריך. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לעובדי אינטל מקבלים E6700 בחינם, מה דעתכם לגבי המפרט הבא (הצעה מוכנה מראש): לוח אם: Intel Shrewsbury DG965 Intel® DG965 Chipset Chipset חריצי זכרון Four 240-pin DDR2 SDRAM Two PCI Conventional* bus connectors Ten USB 2.0 ports TI® 1394a controller supports One in the back יציאת FIREWIRE 1394 Six Serial ATA IDE interfaces Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN כרטיס רשת 6-channel (5.1) audio subsystem using the SigmaTel* STAC9227 audio codec כרטיס קול זיכרון 512MB DDR2 667 Hynix/Twinmos/NCP/Trancend כרטיס גרפי Gigabyte 7100 DVI+VGA 128mb on card + 384 shared דיסק קשיח 160G SATA II 7200RPM HITACHI LG DVDRW X16 מארז HEC CI-6K31 180x375x390 שתי יציאות USB קדמיות…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר מחפש מחשב נייד 13.3, עד 1.8 ק"ג לשימושי אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים. עם צורב ו-HDMI תקציב - 4000 ש"ח מה מומלץ ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני חן רוצה לקנות מחשב יותר חדש פשוט ממה שיש לי - לצרכים בסיסיים, אינטרנט, הורדות, וצפיה בסרטים (אולי הוא ישמש לעיבוד סאונד במקום המחשב הקיים לסאונד כי הוא קצת יותר ישן פשוט...) אני צריך רק את המחשב ללא הציוד היקפי ואפילו בלי צורב. אני מתלבט בין כמה מפרטי מחשב בין 1500 ל-1800 ש"ח שראיתי באייבורי. אני יודע שהם לא החנות הכי מומלצת ; אשמח לשמוע על מפרטים דומים במחיר בחנויות אחרות! בכל מקרה אלו המפרטים http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=330&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=345&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 השאלה המרכזית - האם אינטל או AMD? פשוט יש לי תחושה כאילו אם אקנה AMD זה קניתי פשוט משה…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
(ערכתי.. תביעו דעה, עצות לשיפור וכו') מעבד: Intel Core 2 Due E6750 Box 1,074 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P35 DS3R 676 ש"ח קירור למעבד: Thermaltake V1 281 ש"ח זיכרון: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK 717 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000KS 605 ש"ח כרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTX 768MB PCI-E OC VERSION 2,500 ש"ח Ebay מ מארז: NzXT Apollo 440 ש"ח ספק כח: Corsair CMPSU-520HXEU 520W 626 ש"ח דברים חיצוניים: עכבר: Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 271 ש"ח מסך (Wide Screen 22") LG 22" 226WTQ WIDE 1,844 ש"ח סה"כ: 9,034 ש"ח הכל מ SKYPC.co.il
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד יד שנייה לשימוש בעיקר לגלישה עם מלא טאבים פתוחים ולצפייה בסרטי HD אני רוצה לקנות יד שנייה משיקולים אידיאולוגים (לא לתמוך כספית בתעשייה) ושיקולים כלכליים מפרט מינימלי: זיכרון- 4GB? כונן SSD- לפחות 64GB חיבור HDMI למסך DELL שיש לי כבר מצלמה קדמית- לא חייב משקל- כמה שפחות- חשוב לי מאוד שיהיה בסביבות הקילו-קילו וחצי. (לאפשרות שאני אקח אותו לחו"ל ואסחוב אותו איתי בתיק על הגב) מסך- לא קטן מדי ולא גדול מדי, לא צריך משהו מיוחד.. אבל שיהיה נעים לגלישה וצפייה בסרטים. האם צריך יותר מ4GB? האם יהיה הבדל משמעותי? אני לא רוצה שהגלישה עם הרבה טאבים תגרום למחשב לקרטע . מה אני צריך לחפש בלוחות יד שנייה? האם החברה משנה משהו? מעבד? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב חדש בין 3 חודשים כמה עולה. מעבד I7 4790K מאוורר למעבד NH-D15 לוח אם Z97X-SLI כרטיס מסך GTX970 ITX זיכרון 2X8GB 1600MHZ ספק S12G-750W כונן SSD MX100 256GB כונן 2TB חיצוני לגיבוי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד ולא נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה לא ממש רלוונטית (שיכנס בתקציב),מסך באזור 13+ אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני לחדש את המחשב הנייח שלי. את הדברים הבאים אני משאיר: מארז: CoolMaster Cosmos 1000 - http://www.coolermaster.com/case/full-tower/cosmos-1000/ ספק כח: CoolerMaster Real Power m700 - http://www.coolermaster.com/product/Detail_print/service/support/real-power-m700.html מסך 24" של DELL. כונני HDD:Sata II, כרטיס WiFi, וצורב DVD. ואת השאר אני מעוניין להחליף: לוח אמ(העדפה לג'יגהבייט), מעבד+קירור, כ. מסך, זכרונות. ולהוסיף זכרון SSD. שימושים עיקריים במחשב: בעקרון, אני מעוניין שהוא יוכל להריץ הכל. מבחינת משחקים, בעיקר Dragon Age : Inquesition. וכמובן, עם ראייה גם להמשך. מה שאני רוצה לייצר בעצם, זה את המפרט שהכי ישתלם מבחינת מחיר, ולאורך זמן. תקציב: 5,000+/-. פחות או …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי, אתם מכירים את זה שכשה אתם קונים מחשב רגיל, אז בדר"כ אתם קונים את כול החלקים בנפרד ואז מרכיבים הכול? הבנתי שבמחשב נייד אי אפשר לעשות ככה, אז אם אני רוצה לבנות מפרט בעצמי, אז למי אני פונה כדי שייבנה לי את המחשב אם המפרט שאתה רוצה? יש אולי חברה מיוחדת לזה? או שאני צריך לפנות לאנשים? עזרה בבקשה..
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה המפרט שלו: http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=VL055EA&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=17&aff=Zap〈=HE התקציב שלי זה עד 6000, ואני דיי סגור על HP. האמת היא שאהבתי מאוד את העיצוב שלו אבל משום מה נראה לי שהמפרט שלו דיי חלש ביחס למחיר. המעבד שלו מסדרת T שכמה שהבנתי הם מתחממים יותר וצורכים יותר סוללה מסדרת P. בעקרון הייעוד של המחשב זה לצורכי תיכנות, והפעלה של הרבה יישומים במקביל. מה דעתכם? יש הצדקה למחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אשמח עם תעזור לי עם מפרט למחשב חדש אני רוצה כמה דברים בבסיס 1. מסך 19" (לדעתי LG 2MS ההוא) 2. ספק כוח Enermax 400W 400wELT חשוב לציין שהמחשב האומנם לא מיועד למשחקים כלל אבל אני רוצה להשאיר את האופציה פתוחה, אם אפשר, למרות שממש לא קריטי מצידי אפילו GF6200 יספיק לי אשמח לעזרה :-) חן.
-
- 39 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום 🙂 אשמח לייעוץ עבור רכישת מחשב נייד שישמש לעבודה שוטפת עם תוכנות גרפיות,לרבות פוטושופ, לייט רום, אילוסטיירייטור ואין דיזיין. המחשב ישמש אותי לעריכת תמונות באיכות גבוהה (קבצים גדולים יחסית) ולעיצוב גרפי דרישות בסיס- 100% SRGB גודל 14"-15" 1TB SSD עדיפות ל-4K כרטיס מסך ומאיץ גרפי מתאימים עדיפות למשקל נמוך יחסית האופציות שהתמקדתי בהן- LENOVO YOGA. LENOVO LEGION, DELL XPS 15, ASUS ZEN BOOK כמובן שאשמח להכוונה לכל יצרן\דגם אחר. התקציב הראשוני שלי עמד על 5000-6000 ש"ח, ככל שאני קוראת יותר נראה שמה שאני מכוונת אליו עולה יותר (מתכנת להגיע לאילת לרכישה) מה המלצתכם למחשב אופטימלי לעבודה שציינתי? מה הם הפרמטרים שהם MUST…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב לסטודנטית. לא משתמשת בתוכנות כבדות. רק אופיס ואינטרנט. שלא יהיה נורא איטי וכמה שיותר חיי סוללה. בחנות המליצו על: dell vostro 3568 באינטרנט ראיתי המלצה על dell Latitude E7440 במחיר דומה. מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין 2 מפרטים: https://ksp.co.il/index.php?uin=31710&select=.269..52..8.#complist https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12353 השימוש הוא לעבודה. מה שחשוב לי בעיקר זה ה- SSD וה - i7. בכל השאר אני לא כ"כ מבין מה כדאי ומה עדיף שלא. אשמח לעזרה! לא מוגבל ל-2 המפרטים הנ"ל. תרגישו חופשי להציע הצעות שנראות לכם. שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K - 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קטנים, עבודה (תכנות) צריך מעבד חזק א) …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עירכה גרפית - lightroom, after effects, primier pro 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD קיימים HDD קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. ברשותי מחשב נייד gigabyte W536M. בו נמצאת סוללת li-ion. מוגדר לכבות את המסך לאחר דקה והכונן הקשיח לאחר 5 דקות, WIFI כבוי. מצב שינה הוא בעייתי כי לא תמיד יש לי את האפשרות לחכות 20~ שניות עד שהוא חוזר לעצמו. האם כיבוי התקנים דרך מנהל ההתקנים כגון כרטיס הרשת (LAN) עוזר לחסוך בחיי הסוללה? בכיתה המחשב בדרך כלל לא מחובר לחשמל אבל בבית כן. האם לחבר אותו לחשמל בבית ולהשאיר אותו בטעינה של 100% כול הזמן או לטעון ל100% ואז לפרוק וחוזר חלילה? או פשוט להוציא את הסוללה? הסוללה כרגע מחזיקה כשעתיים וחצי שלוש אם המחשב פשוט עומד לו עם מסך דלוק. המחשב בן כ8 חודשים. אשמח לעוד עצות כיצד ניתן לשמור על חיי הסוללה לטווח הקצר והארוך.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כחודש אני מגיע להונג קונג ואני רוצה לקנות מחשב נייד. הדברים שאני צריך הם אלו - 1. מחשב קל יחסית - 2 קילו ומטה. 2. מחשב חזק - השימוש העיקרי הוא עריכת תמונות וחשוב לי שהמחשב לא יהיה תקוע בכל רגע. 3. סוללה חזקה - שלא תגמר אחרי שעתיים. שמעתי על הDell Vostro v131 עם 4GB RAM אבל אני אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה מראש, עידו
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי ממישהו מתנה מחשב נייד חדש ואני רוצה לעשות מחיצות מחדש כלומר יש במחשב נייד דיסק קשיח 500GB ואני רוצה כש-50 גיגה יהיה בכונן C ושני בכונן D כל שאר נפח. מאיפה אני עושה מהתקנה של ווינדוס 7 או צריך תוכנה מיוחדת לעשות מחיצות מחדש? שמישהו יביא לי מדריך הכי קל לעשות מחיצות ולא לסבך אותו.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ובכן, אני מחפש מפרט למחשב גיימינג כבד. שיוכל להריץ לי משחקים כמו BulletStorm, Crysis 2 בכייף ובקלות, וכמובן משחקים שיצאו בעתיד הרחוק. יש לי העדפה לכרטיסי מסך של ATI, עקב חוויות גרועות עם Nvidia, אבל מה שתשימו יעבוד. אני לא מבין גדול ב OC, אבל אם זה יהיה פשוט מספיק, או מישהו מהחנות יוכל לעשות את זה בשבילי, יהיה מעולה. יש לי כבר מסך Dell U2311H. 1080p כמו כן אני לא צריך כונן קשיח, יש לי 1TB של סמסונג. למרות שאפשר להוסיף כונן SSD להריץ עליו את המערכת הפעלה, אם נשאר תקציב עודף. חשוב מאוד: שיהיה ספק מודולרי, נמאס לי מהכבלים. ושיהיה מארז גדול ומאוורר. חנות באזור ראשון לציון/תל-אביב. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, חבר מתחיל ללמוד עיצוב גרפי והוא מעוניין לרכוש מחשב המתאים למטרה בתקציב הנ"ל. אני אישית המלצתי דבר ראשון על DELL וראיתי את המחשב הבא: Dell Inspiron N5010-480464 בKSP בפחות מ3900. האם 4GB מספיק או שכדאי להרחיב ל-8GB? האם צריך כרטיס גרפי מיוחד או להסתפק בבילד-אין של אינטל?? תודה על כל תשובה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רוכש בקרוב לפטופ של דל מסך 13.3 i3-330m 2G זכרון 320GB SATA 7200 מגיע ללא כונן DVD וללא מערכת הפעלה מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך אני מתקין מערכת הפעלה ..? (USB אני נאלץ להניח...?)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני צריך לפטופ חזק לעריכת סרטים ועיצובים גרפיים. תקציב : 5000 שקל. אני מוכן להוסיף עוד אלפייה לא יותר. חשבתי על שתי אופציות, חדשה וישנה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12451 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12505 אני צריך כוח, ביצועים ועיבוד גרפי חזק. אם אפשר לא לכלול חבילות קירור בתקציב כי אני אקנה בנוסף מחוץ לתקציב. אני דיי נעול על ה"אינספיירון" אבל אפשר לשדרג את ה XPS ולהוסיף לו כל מיני דברים שישדרגו אותו בטירוף כמו ראם ו SSD, אשמח לקבל חוות דעת מכם.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לצערי מת המחשב הישן שלי ואני רוצה להוציא ממנו את הכרטיס מסך שהוא Sapphire 7850 ו2 הארדיסקים שאחד SSD. אשמח להצעות למפרט עד 2000 בלי שני הפריטים הנ"ל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא המשחקים הכי כבדים, אבל פחות משנה כי כבר יש כרטיס מסך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-