ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי שלא, אך אין אפשרות אפשר.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל גג באמת שאני קצר במזומנים וכל שקל חשוב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עבודה משרדית.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4, Crysis 3, Grid 2 - לא מבקש בהגדרות הכי גבוהות (גם: אולטרה) הגדרות בינוניות-גבוהות יתקבלו בברכה רצוי 1080p. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*108…
-
- 18 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
תקציב: 1,000 - 1,500 (לא חושב שיש צורך ביותר) שימושים: אינטרנט נטו. ללא גיימינג או עריכה מקצועית. מערכת הפעלה: Win 7 - באם 32 או 64 אשאיר להחלטתכם (כבר יש לי)רזולוציית המסך 1920X1080 מסך 23" רמקולים 2.1 נא לא לכלול צורב הדיסק הקשיח שברשותי: WD5000AAKS - WD Caviar 500GB 16MB 7200RPM Sata II. כרטיס המסך שברשותי: Gigabyte HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 2.0 ספק הכוח שברשותי: Thermaltake TR2-420 PP . ATX 12V 2.0. אם הם מספיק טובים אז נא לא לכלול במפרט KSP ראשל"צ או ZED או TMS כולל הרכבה אני קונה היום. תודה רבה !!
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
2000 ש"ח במזומן מטרת המחשב: יצירת מוזיקה בתוכנה קיובייס SX3 או נואדו 3\4... אין צורך בציוד היקפי אין צורך בכרטיס קול\ כרטיס מסך, כרטיס מסך לא ממש יעזור לי ויש לי כרטיס קול חיצוני בחיבור USB. העדפה לחברות: הארד דיסק, וואסטרן דיגיטל. זכרונות קינגסטון. הקטע של העיצוב לא ממש מזיז לי, העיקר שיהיה מחשב איכותי ויציב. יש לי מערכת הפעלה חוקית, אני צריך הרכבה של המחשב בחנות. השקט במחשב לא הכי חשוב אך צריך קירור איכותי למעבד כי אני רוצה מחשב מבוסס Q6700 והמעבד מתחמם מהר... לא הולכים לעשות OC למפרט הערות: הייתי רוצה מחשב מבוסס Q6700 עם קירור מתאים למעבד הארד דיסק 320 ג'יגה ומעלה זכרונות 2 ג'יגה ומעלה ספק שלא יהרוס את המפרט אחרי שנה אני רוצה לקנות את המחשב בחנות מחיפה, כי אני רוצה להג…
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כותרת^^ לא כולל ציוד היקפי, מסך
-
- 5 תגובות
- 487 צפיות
-
-
טוב אני יירשום בנקודות מה אני צריך בגדול המחיר שיהיה בסביבות ה-2500 קצת לכאן או לשם זה לא משנה לי אבל שלא יעבור בואו נגיד את ה-3000 - תוכנות שאני משתמש פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, סינמה 4D - בגדול אני לא משחק משחקים במחשב אבל בואו נגיד אם אפשר שיריץ CS או CS:S (סורס) אז למה לא - בקשר לזיכרון אני לא צריך יותר מ-160 ג'יגה למה יש לי גם כונן חיצוני של חצי טארה זה מספיק לי - אני עם 32 BIT (ראיתי שאיזה פורום שזה משנה ) - חשוב לי ממש שהוא לא יהיה רועש!! - צריך שירכיבו לי את המחשב - צריך ציוד הקפי (עכבר, מקלדת) אם יש בכסף הזה להכניס מסך (22 אינץ') שתומך ב-HD זהה יהיה ממש טוב אבל לא נראה לי שיש אם זה נראה לכם מוגזם אז לא משנה אם כן אז סבבה פשוט עכשיו יש לי אבל אני מת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללא מסך. שימוש המחשב הוא שימוש ביתי כמו אופיס אינטרנט אולי טיפה משחקים. והחנות ממנה אקנה היא KSP. תודה מראש! ;D
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
תקציב: עד 2,500 ש"ח - ללא חריגה מטרת המחשב - בעיקר משחקים. לא תתפסו אותי משחק GTA, ככה שאפשר להמנע מדיונים בנושא הזה, אבל כל השאר...הכי רחוק שאפשר במסגרת התקציב. קיים מסך 17" ללא כוונה לשדרוג בעתיד הפיננסי הנראה לעין. עיצוב לא חשוב. איך אומרים, אל תסתכל בקנקן... על קצת שקט אני מוכן להשקיע, במיוחד אחרי מעל לחצי עשור שיושב לידי מחשב שבטוח שאמא שלו הייתה שואב אבק לא מתוכנן OC ואין צורך בציוד היקפי. אין לי כוונה להתקין ויסטה לכן 2GB זיכרון נראה לי יספיקו בשלב הזה. דיסק קשיח 320GB מספיק, אפשרי להגדיל במקרה שנכנס במסגרת התקציב. אני גר במרכז, לכן אשמח למפרטים ומחירים מחנויות נגישות (לא מאשדוד או חיפה למשל). אין העדפה ספציפית. מודה מראש על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
1. התקציב הוא רק למחשב ללא המסביב וחריגה של עד 200 ולהשתדל שלא! 2. מחשב לאינטרנט אופיס וסרטים א) דוגמאות לתוכנות: הורדות אי מיול ויוטורנט, תוכנות שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים, ושאר הדברים הבסיסיים שצריך מחשב.. ב)לא מיועד כלל למשחקים! 3. יש צורך במסך דק רחב זול אך אמין (לחסוך כמה שניתן) 4. השקט לא קריטי אבל כדאי שלא ירעיש =5 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. לא צריך מערכת הפעלה, אתקין לבד 7 7. אשמח להמלצות לחנות במרכז 8. אין בקשות מיוחדות, חוץ מהצעות חיבור בצורה הזולה ביותר לטלויזייה רגילה, לא LCD 9. רק זכרון במידה וצריך ישודרג בהמשך.. ועכשיו בסגנון חופשי: אני צריך המלצה למחשב ביתי בסיסי לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. אני לא רוצה להוציא הרבה כסף אלא לחסוך כמה שאפשר …
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני צריך מפרט כולל מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר וצורב DVD.. שיהיה סבבה למשחקים, לסרטים. עד 2500 שקל, בלי לחרוג בבקשה.. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1. מה התקציב? התקציב הוא עד 3000 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) התשלום במזומן בלבד. 2. מטרות המחשב? משחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף לקנות מאייבורי מחשבים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב לי שהמארז יהיה יפה אבל לא ממש מושלם כי בכל זאת הוא מאחורי שולחן. כמובן מה שיותר חשוב הוא זה שהמארז יהיה טוב וכמובן סירקולציה נהדרת ושקט. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? יש דרישה למחשב שקט נורמלי (רגיל) לגבי הצבעים פשוט שיהיה מארז נורמלי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת…
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בהתחלה היה לי עד 5000 חשבתי לקנות לפטופ ואז הורידו לי ל-3000 ולא חושב שאני יימצא לפטופ טוב במחיר כזה קצת לעומת זאת מחשב נייח זה נראה אחלה האמת חבר שלי קנה ב-2500 מחשב תותח.. ********חשוב!!: אני מעדיף שהמחשב לא יהיה בחלקים כאלו כמו שאתם בדרך כלל מביאים למה זה נראה לי יותר יקר.. וגם לא איכפת לי אם זה יהיה נגיד מחשב במבצע או דברים כאלו למה אני איך שאני מוצא משו טוב אני קונה.. פרטים על תקציב הקונה : תקציב : עד 300 ש"ח אפשר לחרוג ב: 500 ש"ח ולא שקל יותר!! פרטים על דרישות הקונה מהמחשב החדש משחקים (מומלץ להביא שם של משחק/ים כדי שמכיני המפרט ידעו יותר לגבי דרישותייך) Counter Strike 1.6 / Source / Zero GTA San Andress זהו מה שאני משחק אולי עוד משחק אחד אבל לא משו רציני.. OverClock…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי. יעשה שימוש במסך 22" ברוזולוציה של 1680 על 1050. לא מתוכנן OC. ככל הנראה לא יתבצע שידרוג כלשהו בעתיד, כך שהוא אמור להחזיק מעמד כמה שנים טובות. כרטיס מסך מועדף: hd 4870, אני לא יודע אם יש צורך ב1G. חריגה מקסימלית מהתקציב: 400 ש"ח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כותרת. בלי ציוד הקפי. יש לי מסך מעולה לא ודע בידיוק אבל הוא מתאים לכל הכרטיסים. אולי אני יעשה OC אבל שיוכל
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום השבוע אני קונה מחשב אני מבקש שיהיה שקט מאוד כי שמים אותו בסלון... הוא יהיה לעבודות משחקים לילדים קטנים מוזיקה וסרטים. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
תקציב עד 4000 אלף..כולל מסך LCD לפחת 19 אינץ.כולל ציוד הקפי הכי פשוט שיש... למטרות אינטרנט גם משחקים שיריץ על בינוני וסרטים.. לא משהו מיוחד.ורצוי מאחת החנויות בצפון: http://www.noacomp.co.il/ http://tmsfox.co.il/ http://ksp.co.il/ תודה.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מטרת המחשב היא לגיימינג כבר למשל Crysis COD4 AC FC2 BF2 וכל מיני.... גם לצפייה בסרטים וכל מיני שימושים אבל בדגש על משחקים כבדים ורוולוצייה לא קבוע.. ציוד היקפי כן מסך 19 או 20 אינץ ( חשבתי על המסך 20BW הוא טוב? אפשר להשיג יותר טוב? ) רמקולים אולי את X530 עם כ. ק טוב שיהיה איכות טובה.. עכבר ניראלי אני ייקח את MX518 מ- KSP מקלדת חמודה אינטרנט כזאתי פד לעכבר בקשר להעדפה ניראלי עדיף לקחת SLI של 9600 במקום 9800GTX חשבתי על זה http://tms.co.il/product/5360 אם יש של חברת EVGA או XFX אני חושב שתהיה העדפה... בקשר למארז עדיף שיהיה קצת צבעוני ויפה כזה לא כמו 6A19 שיש לי... בקשר לקירור אם לוקחים תמעבד E8400 אז בטח אני יעדיף לקחת את AC 7PRO אין דרישה למחשב ממש שקט כמו שהוא מכובה אבל…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1700-1800. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: רב תכליתי שהכל יעבוד בו אחלה, משחקים, עבודה משרדית וכו' .. א) משחקים כמו : Cod4, Fifa09/10 וכו' .. ב) אני רוצה שהמחשב יהיה סביר ושיוכל להריץ משחקים לא הכי כבדים אחלה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך הכל 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט …
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של כ-3000 ש"ח, מטרות עיקריות: גיימינג וצפייה בסרטי HD. ציוד הקפי לא נחוץ, כנ"ל לגבי מערכת הפעלה. חריגה: להשתדל כמה שפחות, אם יכול להוסיף שיפור משמעותי 150 ש"ח. רצ"ב הטופס לבקשת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג לא הארדקור, אבל שאוכל להנות ממשחקים כגון Battlefield 3 בלי לגרוע מאיכות התמונה יותר מדי. סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3k-4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ----- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ללימודים הנדסת תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפי…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטונים, * גודל המסך? 14.1-14 * משקל רצוי? אני לא יודע כמה זה משקל סטנדרתי רצוי כמה שפחות משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא יודע כמה זה זמן ארוך אבל תמיד עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה אפשר לחבר אותו לטלויזיה בחיבור כמו של מחשב רגיל או HDMI לא משנה לי * בלוטות? כן * גודל של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה אחריות בין לאומית אבל צריכה להיות אחריות מלאה ל3 שנים לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה צריך להיות של DELL או LENOVO וזיכרון 2048MB עם אופציה להוספה עוד 2048MB המחשב חייב להיות מהיר…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בנייד מעדיף DELL אבל לא חייב, לעבודה בתלת מימד שיהיה Core 2 Duo כרטיס מסך טוב לעבודה בתלת מסך 15.6 אינצ HD WLED זיכרון 3-4 גיגה ארד דיסק 250 -500 גיגה לא קריטי, מעדיף 7200RPM קנייה בארה"ב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל עדיף אפילו פחות מ4000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה והפקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה כמפיק מוזיקאלי ואיש סאונד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יהיו משחקים פה ושם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטלפילד לדוגמא ומשחקים שיבואו בעתיד לא במקסימום איכות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש בעיקר ליצירת מוזיקה. התקציב שעומד לרשותי הוא 3000 ש"ח - לא כולל מסך, ולא כולל כרטיס קול (אותם אני קונה בנפרד) דרישות: שהכרטיס מסך יאפשר לחבר 2 מסכים. שיהיה חיבור Firewire. שהמחשב יהיה שקט (מארז וקירור). החדר בקרה של האולפן הוא גם החדר הקלטה, ככה שהמחשב צריך להיות שקט כדי שלא יהיו רעשים מיותרים. מעבד אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוח אם GIGABYTE EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E זכרון X2 DDR II 800Mhz - Life Time Warranty - 2GB Kingston Value דיסק קשיח Seagate - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיס מסך ASUS 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E צורב Pioneer DV…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מער…
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט ב7000 שקל ללא ציוד היקפי אני לא מתכנן OC ויש לי מסך 24" המטרה היא למשחקים כבדים וסרטים אבל סרטים בעדיופת שניה... עכשיו הבקשות המיוחדות הם... מעבד Q9550 והכרטיס החדש של NVIDIA GTX295 הדבר שבאמת חשוב לי הוא שלא תבנו מהיבט כלכלי לא לנסות לחסוך כי אני חסכתי 4 חודשים בשביל זה.... ואני מעוניין לקנות את המערכת עם מלוא הכסף (אך כמובן לא להגזים עם מארזים ב 1000 שקל ) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 556 צפיות
-