ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני השאלון קצת היסטוריה. המחשב שיש לי עכשיו הינו כך I3-530 P55-GD55 7.1 MSI Radeon 5850 1TB sata3 7200 בלאק 2GB DDR3 1333mhz ספק 500W seasonic מארז 300 gaming antec גם היום חיה (עד כמה שאפשר להגיד היה בינוני אבל עדיין זורק כמעט על הכול על הכי גבוה). הבעיה שלי איתו זה שהוא נכבה מדי פעם והמעבדה לא יודעת למצוא לי מה הבעיה, החלפתי זיכרון קשיח לבקשתם ועדיין אותה התקלה ואני כבר מיואש. אם למישהו יש רעיונות אשמח לשמוע. אני מצרף פוסט מפה ששאלתי בעבר אך ללא פיתרון: http://hwzone.co.il/community/threads/539941-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%9B%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%92%D7%99%D7%9F#.Uu1tZPkelik גם כאשר אקנה את החדש התחיל לשחק איתו בהחלפת ספק כוח, אחד…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 10000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית: 3ds Max,Maya2012,PHOTOSHOP cs5 after effects cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- מסך 1(בינתיים) בגודל 22-23 אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. …
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3200 חריגה עד 200 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ADOBE AE,PHOTOSHOP,GAMES ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.1920x1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
תקשיבו אני מתכוון לקנות מחשב כמה שיותר מהר אפילו אם יביאו לי עכשיו מפרט טוב אני קונה אני ממש דחוף לי מחשב אז קיצר.. אני צריך מחשב בסביבות ה-3000-3500 אני מעיקרון המחשב צריך להיות מהיר!! יותר לאינרטנט אני יתקין עליו משחק אחד שתיים לא כאלו כבדים אבל בינונים כזה (קאנטר בטרייק למי שמכיר..) אבל בעיקרון אני עובד יותר על המחשב מתכנת אתרים ומעצב וזה כאילו הרוב על האינטרנט.. אני צריך הכל מחשב כולל מארז+עכבר+מקלדת+מסך+רמקולים אני צריך צורב DVD.. בקשר למארז בדיקת מערכת הרכבה וכל זה תקשיבו אני רוצה מארז יפה כאילו לא כזה מכוער שחור בלי כלום אני גם לא צריך כזה אתם יודעים איזה דרקון בצד וכולו שקוף למה זה עולה יותר אם זה בסדר מבחינת התקציב אז סבבה.. וההרכבה וכל זה אני יודע להרכיב מחשב א…
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי: 1600 א) לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב:לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): עבודות באופיס משחקים קלים סרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני מתכנן לקנות מסך בערך בגודל של 23 אינטצ' ברזולוצית HD לא מהגבוהות ביותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל ממכם מפרט מחשב בתקציב 3.2K(שלא יחרוג): אני מתכוון לרכוש את המחשב מ SKYPC או TMS. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, כרטיס טלוויזיה,הרדיסק, זכרונות, מארז. אגב כרטיס טלוויזיה אני סגור לי HAPPUGER... אשמח לקבל מפרט גם של INTEL וגם של AMD, ולצורך ההשוואה מה יותר טוב .. תודה רבה לאחר עזרה זה המפרט : מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 מחיר: ¤370 קירור למעבד: Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support כמות: 1 מחיר: ¤244 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤431 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 מחיר: ¤404 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 כמות: 1 מחיר: ¤325 …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תקציב:4000-5000 שקל מטרות המחשב:משחקים (גיימר) לדוגמא- GTA IV, CRYSIS,need for speed כל המשחקים הכבדים שיצאו.. ציוד הקפי: לא צריך יש הכל לא חייב:לא צריך כונן דיסקטים העדפה: הכרטיס מסך שיהיה מי ANVIDA מערכת הפעלה: לא צריך יש.. שקט: חשוב שיהיה שקט ולא יוציא הרבה רעש האם מתוכנן OC: לא יודע מה זה=]]] משחקים רזולוציה: gta iv,crysis,cod 4,spiderman 3 ושהם יעבדו על הרזולוציה גבוההה ושיראו טובב
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-150 ש"ח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. דגניה ב' 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי שלא, אך אין אפשרות אפשר.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל גג באמת שאני קצר במזומנים וכל שקל חשוב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עבודה משרדית.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4, Crysis 3, Grid 2 - לא מבקש בהגדרות הכי גבוהות (גם: אולטרה) הגדרות בינוניות-גבוהות יתקבלו בברכה רצוי 1080p. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*108…
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
תקציב: 1,000 - 1,500 (לא חושב שיש צורך ביותר) שימושים: אינטרנט נטו. ללא גיימינג או עריכה מקצועית. מערכת הפעלה: Win 7 - באם 32 או 64 אשאיר להחלטתכם (כבר יש לי)רזולוציית המסך 1920X1080 מסך 23" רמקולים 2.1 נא לא לכלול צורב הדיסק הקשיח שברשותי: WD5000AAKS - WD Caviar 500GB 16MB 7200RPM Sata II. כרטיס המסך שברשותי: Gigabyte HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 2.0 ספק הכוח שברשותי: Thermaltake TR2-420 PP . ATX 12V 2.0. אם הם מספיק טובים אז נא לא לכלול במפרט KSP ראשל"צ או ZED או TMS כולל הרכבה אני קונה היום. תודה רבה !!
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
2000 ש"ח במזומן מטרת המחשב: יצירת מוזיקה בתוכנה קיובייס SX3 או נואדו 3\4... אין צורך בציוד היקפי אין צורך בכרטיס קול\ כרטיס מסך, כרטיס מסך לא ממש יעזור לי ויש לי כרטיס קול חיצוני בחיבור USB. העדפה לחברות: הארד דיסק, וואסטרן דיגיטל. זכרונות קינגסטון. הקטע של העיצוב לא ממש מזיז לי, העיקר שיהיה מחשב איכותי ויציב. יש לי מערכת הפעלה חוקית, אני צריך הרכבה של המחשב בחנות. השקט במחשב לא הכי חשוב אך צריך קירור איכותי למעבד כי אני רוצה מחשב מבוסס Q6700 והמעבד מתחמם מהר... לא הולכים לעשות OC למפרט הערות: הייתי רוצה מחשב מבוסס Q6700 עם קירור מתאים למעבד הארד דיסק 320 ג'יגה ומעלה זכרונות 2 ג'יגה ומעלה ספק שלא יהרוס את המפרט אחרי שנה אני רוצה לקנות את המחשב בחנות מחיפה, כי אני רוצה להג…
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כותרת^^ לא כולל ציוד היקפי, מסך
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
טוב אני יירשום בנקודות מה אני צריך בגדול המחיר שיהיה בסביבות ה-2500 קצת לכאן או לשם זה לא משנה לי אבל שלא יעבור בואו נגיד את ה-3000 - תוכנות שאני משתמש פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, סינמה 4D - בגדול אני לא משחק משחקים במחשב אבל בואו נגיד אם אפשר שיריץ CS או CS:S (סורס) אז למה לא - בקשר לזיכרון אני לא צריך יותר מ-160 ג'יגה למה יש לי גם כונן חיצוני של חצי טארה זה מספיק לי - אני עם 32 BIT (ראיתי שאיזה פורום שזה משנה ) - חשוב לי ממש שהוא לא יהיה רועש!! - צריך שירכיבו לי את המחשב - צריך ציוד הקפי (עכבר, מקלדת) אם יש בכסף הזה להכניס מסך (22 אינץ') שתומך ב-HD זהה יהיה ממש טוב אבל לא נראה לי שיש אם זה נראה לכם מוגזם אז לא משנה אם כן אז סבבה פשוט עכשיו יש לי אבל אני מת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללא מסך. שימוש המחשב הוא שימוש ביתי כמו אופיס אינטרנט אולי טיפה משחקים. והחנות ממנה אקנה היא KSP. תודה מראש! ;D
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
תקציב: עד 2,500 ש"ח - ללא חריגה מטרת המחשב - בעיקר משחקים. לא תתפסו אותי משחק GTA, ככה שאפשר להמנע מדיונים בנושא הזה, אבל כל השאר...הכי רחוק שאפשר במסגרת התקציב. קיים מסך 17" ללא כוונה לשדרוג בעתיד הפיננסי הנראה לעין. עיצוב לא חשוב. איך אומרים, אל תסתכל בקנקן... על קצת שקט אני מוכן להשקיע, במיוחד אחרי מעל לחצי עשור שיושב לידי מחשב שבטוח שאמא שלו הייתה שואב אבק לא מתוכנן OC ואין צורך בציוד היקפי. אין לי כוונה להתקין ויסטה לכן 2GB זיכרון נראה לי יספיקו בשלב הזה. דיסק קשיח 320GB מספיק, אפשרי להגדיל במקרה שנכנס במסגרת התקציב. אני גר במרכז, לכן אשמח למפרטים ומחירים מחנויות נגישות (לא מאשדוד או חיפה למשל). אין העדפה ספציפית. מודה מראש על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
1. התקציב הוא רק למחשב ללא המסביב וחריגה של עד 200 ולהשתדל שלא! 2. מחשב לאינטרנט אופיס וסרטים א) דוגמאות לתוכנות: הורדות אי מיול ויוטורנט, תוכנות שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים, ושאר הדברים הבסיסיים שצריך מחשב.. ב)לא מיועד כלל למשחקים! 3. יש צורך במסך דק רחב זול אך אמין (לחסוך כמה שניתן) 4. השקט לא קריטי אבל כדאי שלא ירעיש =5 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. לא צריך מערכת הפעלה, אתקין לבד 7 7. אשמח להמלצות לחנות במרכז 8. אין בקשות מיוחדות, חוץ מהצעות חיבור בצורה הזולה ביותר לטלויזייה רגילה, לא LCD 9. רק זכרון במידה וצריך ישודרג בהמשך.. ועכשיו בסגנון חופשי: אני צריך המלצה למחשב ביתי בסיסי לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. אני לא רוצה להוציא הרבה כסף אלא לחסוך כמה שאפשר …
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני צריך מפרט כולל מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר וצורב DVD.. שיהיה סבבה למשחקים, לסרטים. עד 2500 שקל, בלי לחרוג בבקשה.. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
1. מה התקציב? התקציב הוא עד 3000 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) התשלום במזומן בלבד. 2. מטרות המחשב? משחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף לקנות מאייבורי מחשבים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב לי שהמארז יהיה יפה אבל לא ממש מושלם כי בכל זאת הוא מאחורי שולחן. כמובן מה שיותר חשוב הוא זה שהמארז יהיה טוב וכמובן סירקולציה נהדרת ושקט. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? יש דרישה למחשב שקט נורמלי (רגיל) לגבי הצבעים פשוט שיהיה מארז נורמלי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת…
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בהתחלה היה לי עד 5000 חשבתי לקנות לפטופ ואז הורידו לי ל-3000 ולא חושב שאני יימצא לפטופ טוב במחיר כזה קצת לעומת זאת מחשב נייח זה נראה אחלה האמת חבר שלי קנה ב-2500 מחשב תותח.. ********חשוב!!: אני מעדיף שהמחשב לא יהיה בחלקים כאלו כמו שאתם בדרך כלל מביאים למה זה נראה לי יותר יקר.. וגם לא איכפת לי אם זה יהיה נגיד מחשב במבצע או דברים כאלו למה אני איך שאני מוצא משו טוב אני קונה.. פרטים על תקציב הקונה : תקציב : עד 300 ש"ח אפשר לחרוג ב: 500 ש"ח ולא שקל יותר!! פרטים על דרישות הקונה מהמחשב החדש משחקים (מומלץ להביא שם של משחק/ים כדי שמכיני המפרט ידעו יותר לגבי דרישותייך) Counter Strike 1.6 / Source / Zero GTA San Andress זהו מה שאני משחק אולי עוד משחק אחד אבל לא משו רציני.. OverClock…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי. יעשה שימוש במסך 22" ברוזולוציה של 1680 על 1050. לא מתוכנן OC. ככל הנראה לא יתבצע שידרוג כלשהו בעתיד, כך שהוא אמור להחזיק מעמד כמה שנים טובות. כרטיס מסך מועדף: hd 4870, אני לא יודע אם יש צורך ב1G. חריגה מקסימלית מהתקציב: 400 ש"ח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כותרת. בלי ציוד הקפי. יש לי מסך מעולה לא ודע בידיוק אבל הוא מתאים לכל הכרטיסים. אולי אני יעשה OC אבל שיוכל
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום השבוע אני קונה מחשב אני מבקש שיהיה שקט מאוד כי שמים אותו בסלון... הוא יהיה לעבודות משחקים לילדים קטנים מוזיקה וסרטים. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
תקציב עד 4000 אלף..כולל מסך LCD לפחת 19 אינץ.כולל ציוד הקפי הכי פשוט שיש... למטרות אינטרנט גם משחקים שיריץ על בינוני וסרטים.. לא משהו מיוחד.ורצוי מאחת החנויות בצפון: http://www.noacomp.co.il/ http://tmsfox.co.il/ http://ksp.co.il/ תודה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מטרת המחשב היא לגיימינג כבר למשל Crysis COD4 AC FC2 BF2 וכל מיני.... גם לצפייה בסרטים וכל מיני שימושים אבל בדגש על משחקים כבדים ורוולוצייה לא קבוע.. ציוד היקפי כן מסך 19 או 20 אינץ ( חשבתי על המסך 20BW הוא טוב? אפשר להשיג יותר טוב? ) רמקולים אולי את X530 עם כ. ק טוב שיהיה איכות טובה.. עכבר ניראלי אני ייקח את MX518 מ- KSP מקלדת חמודה אינטרנט כזאתי פד לעכבר בקשר להעדפה ניראלי עדיף לקחת SLI של 9600 במקום 9800GTX חשבתי על זה http://tms.co.il/product/5360 אם יש של חברת EVGA או XFX אני חושב שתהיה העדפה... בקשר למארז עדיף שיהיה קצת צבעוני ויפה כזה לא כמו 6A19 שיש לי... בקשר לקירור אם לוקחים תמעבד E8400 אז בטח אני יעדיף לקחת את AC 7PRO אין דרישה למחשב ממש שקט כמו שהוא מכובה אבל…
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-