ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת, תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
העתקתי מהמפרט כמו עצלן CPU - Intel Q6600 2.4GHz Motherboard - Gigabyte EP43-DS3L GPU - Radeon HD4890 Cooler - Prolimatech Megahalems+Scythe S-FLEX 1600RPMFans - 2 front + 1 side scythe s-flex 1600 RPM RAM G.Skill 2GBX2 800Mhz PSU - Hiper S625 HDD - Samsing F2 Spinpoint 500GB 7200RPM אז המחשב לא עובד, ניסיתי קצת לפענח את הבעיה אבל כבר לא היה לי כח, ממילא הגיע הזמן כבר להחליף אותו וקניתי חדש. אני מניח שזה הכונן הקשיח שמת. אז מחשב ששבק חיים וחסר מערכת הפעלה, כמה שווה? בסביבות ה 1000 שקל אני מנחש? וכמה הוא יהיה שווה עם הסמסונג T220?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי שמח אם הייתם נותנים לי הערכת מחיר בנוגע למחשב שלי. רכשתי אותו בדצמבר 2007 מTMS. מפרט : CPU : Q6600 Stepping GO Motherboard : P35 DS3L Case + 2 Case Fan : CM690 + ZALMAN F3 120MM x 2 CPU Cooling : Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 PSU : Crosair CMPSU-520HXEU Memory : OCZ GOLD XTC 800 MHZ DUAL KIT 1024 X 2 CL5 HardDisk : Western Digital 500Gb 16MB AAKS VGA Card : Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DVD-RW : LG H66NK DVD-RW Dual Layer X18
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת כמה המחשב שלי שווה כיום! אגב המחשב בן שנה ושמונה חודשים מפרט! INTEL DUAL CORE E5500 2.8 ASUS G41T-M LX Gigabyte NVIDIA GeForce GT 430 GPU 1GB DDR3 kingston 4gb ddr3 1333 JUMPER 80+ 550W Arctic Freezer XTREME Rev 2
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב לפטופ מצוין עם כרטיס מסך חזק:תקציב: עד סביבות 6000-6500 מדינה: ישראל מטרות המחשב: עבודה משרדית כסטודנט (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וכבדים, צפיה בסרטים גודל המסך: 13 - 17 אינץ זמן סוללה סטנדרטי יציאות: כל היציאות הסטדנרטיות למחשב חדש כולל HDMI בלוטות: אפשרי תלוי במחיר (עדיפות אחרונה) כונן: CD DVD כולל צורב כונן BLUERAY כולל לא נדרשת אחריות בינלאומית המחשב יקנה בארץ בתקציב יש להכניס התקנת מערכת הפעלה WIN 7 המחשבים של DELL מרשימים אך לא מחייב מסך מאט (בDELL קיים גם ב VOSOTRO וגם ב INSPIRION) תודה מראש, עודד
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וגם קצת תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי מושג, החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1400*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש נייד לאחייניתי במחיר 2500 (גמיש במידה ומאוד כדאי). המטרה מוזיקה אופיס אינטרנט וגם משחק בפוטושופ (לא לצרכים מקצועיים) לפי המדריך שקראתי בפורום זה הבנתי שעדיף לא לייבא מחו"ל כי אני מחפש נייד זול. אם כך רציתי לדעת מה הדגמים הכי מומלצים כרגע? מצ"ב רשימת הדרישות: * מטרות המחשב? אינטרנט אופיס וגרפיקה דו מימדית (לא לצרכים מקצועיים) * גודל המסך? עדיף גדול בגלל נושא הגרפיקה. * משקל רצוי לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג"ב לא משנה המהירות אין צורך בSSD * כונן CD/DVD? צורב? כדאי אבל לא מחייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד כמה יהיה מסובך לקנות מחשב ולהרכיב אותו לבד? אני מעוניין לרכוש HTPC ולהרכיב אותו לבד ויש לי מספר שאלות ואשמח שתענו לי עליהם: 1. הלוח-אם\מארז מגיע עם ברגים מראש לחזק את הלוח-אם למארז? 2. זכור לי שלפני שמתקינים את המעבד צריך למרוח משחה כלשהי. היא מגיעה עם המעבד? 3. עד כמה יהיה מסובך לחבר בין המארז ללוח-אם, את כפתור ההפעלה, ריסט, יציאות usb ושאר הדברים? 4. האם יש מדריך מפורט שלב אחר שלב למרכיב המתחיל? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם עד לפני שנתיים הייתי די עדכני בנושא מחשבים, אבל כרגע אני לא מעודכן בביצועי חומרה ומחירים וכאן זקוק לעזרתכם: תקציב :2800-3000 קיים מסך סמסונג 23 HD מעוניין בכרטיס מסך חזק יותר מ ATI 4890 האם אפשר בסכום הזה להרכיב מחשב סביר? תודה אפשרות שנייה לשדרג מה שאפשר במחשב קיים :מעבד 6750 dual core לוח: gigabite p35 ds3l rev 1 זכרונות :gskil 4gb 800mhz כ מסך: ati 4890 hd דיסק 2X320gb מסך סמסונג 23 hd
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, אודה מאוד לעזרתכם בבניית מפרט עדכני. חשוב : שהמחשב יהיה שקט - נמצא בחדר שינה, מעבד חזק יחסית, כרטיס מסך איכותי (שיתאים למשחקים בשנים הקרובות). כמו כן האם יש המלצה לחנות באזור חיפה ? השאלון: להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3300 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא,אם אין ברירה 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים), הורדות, עבודה במספר תוכנות במקביל, צפייה בסרטים, טלווזיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני צריך מחשב מאוזן ומקסימום תועלת מהתקציב לצורכי גרפיקה של תלת מימד וגם דו מימד ואני גם לעיתים משחק ברשותי כבר מסך דל 24 עם פאנל vps ככה שאין צורך במסך. המסך טוב ועושה את העבודה סך הכל. כמו כן יש לי לוגיטק mx518 רק במידה ויש עכברים טובים משמעותית ממנו ובמחיר משתלם אזי ניתן לשקול גם רכישת עכבר. לגבי מקלדת הבנתי מקריאה כאן בפורום שעדיף מקלדת מכנית. כרגע יש לי מקלדת ישנה וחבוטה שמשמשת אותי על תקן מקלדת זמנית אחרי שהמקלדת האלחוטית שלי שבקה חיים. למרות זאת המקלדת היא בסוף סדר העדיפויות וניתן להוציא אותה מהתקציב אם היא לא נכנסת ומאוחר יותר ארכוש מקלדת ראויה. על מנת להיות מובן ומסודר יותר כדרוש הנה פורמט הפורום לדרישות המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל א…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, וגם משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…
-
- 12 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מדובר במחשב שישמש לגיימינג, תקציב של כ- 5K. אחרי הרבה התלבטויות אם לשדרג את המחשב הנוכחי, והרבה שינויי תקציב, עכשיו זה סופי. מחשב חדש בתקציב של כ- 5K שיקנה בתשלומים. זה המפרט שבניתי: מארז: thermaltake chaser mk-1 full tower series black case 790 או antec dark fleet df-85 atx full tower black case 780 לוח אם: asus p8h67-m b3 s1155 core i3/i5/i7 intel h67 ddr3 1333 2xpci-e hdmi 590 ספקי כוח: thermaltake tr2 800w psu active pfc retail מעבד: core i5 2500k 3.3ghz s1155 6mb gpu core tray 1010 כרטיס מסך gigabyte gtx560 ti oc 1gb gddr5 dx11 2xdvi mini nvidia hdmi pci-e 1050 זכרונות: 2x4gb g.skill nt dual channel ddr3 1333mhz 245 דיסק קשיח: western digital caviar blue 500gb 7200…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שימושים משחקים בינונים גלישה רגילה סרטים חלקים נידרשים .. מעבד. כרטיס זיכרון. כרטיס מסך.לוח אם. כול השאר יש כבר. תקציב 1200 ש'ח אני חשבתי על מפרט כזה מה דעתכם לוח אם M68MT-S2P AM3, nForce 630a, DDR3 1333, GeForce 7025 מעבדAthlon II x4 Quad Core 645 3.1Ghz Socket AM3 3.1Ghz Box זכרונות 2GB Kingston כרטיס מסך GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E עם יש משהו לתקן משהו יותר מישתלם במחיר להגיד גג 1300 ש'ח
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו.. BF3, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, מעוניין למכור את המחשב הבא, כמה הוא שווה ? (המפרט באמצעות pc wizard) Mainboard : Asus P5QPL-AM Chipset : Intel G41 Processor : Intel Pentium E5400 @ 2700MHz Physical Memory : 4096MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : Intel® G41 Express Chipset Hard Disk : Hitachi HDS721032CLA362 (320GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 CD-Rom Drive : MNYXQ 6381UB0L SCSI CdRom Device CD-Rom Drive : MNYXQ 6381UB0L SCSI CdRom Device Monitor Type : ProView Technology - 20 inches Network Card : Attansic (Now owned by Atheros) AR8121/AR8113/AR8114 PCIe Ethernet Controller
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 150 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים,עבודה משרדית,תכני Blu-ray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Diablo 3, Mass effect 3 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 עם עדיפות למסך של 23 אינץ' IPS. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV NFS וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 12 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן, מוכר בחנות ליד הבית הרכיב לי מפרט גיימינג (לא כולל ציוד הקפי, ולא כולל דיסק קשיח שכבר יש לי), והייתי רוצה לדעת האם הוא טוב, האם הוא יאפשר לי להריץ את הכותרים האחרונים בשוק ברמה גבוהה באופן חלק, או שכדאי להחליף..? המפרט: מארז גדול, פשוט, די סטנדרטי + ספק 600W מעבד: intel i5 2400 + קירור ZALMAN לוח אם: P67-AD3-B3 זכרון 4 ג'יגה, 1600 (הוא לא כתב את החברה, ושכחתי לשאול..) כ.מסך: HD 6850, 1GB בסה"כ הכל יוצא 2930.. רציתי בנוסף גם להתייעץ, אולי כדאי לקנות מעבד טיפה חלש יותר, אבל כרטיס מסך חזק יותר. אם זה משהו שישפר את הביצועים בצורה קריטית. תודה וסופ"ש מעולה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים -אני יוצר בקשה למפרט עבורי לאחר שראיתי כמה דיונים בנושא בערך באותו תקציב אך לא התחברתי לאף מפרט עדיין באופן שמדבר אלי. אני מכיר את הדילמה "שני כרטיסי מסך חלשים מול אחד חזק" ולגבי זה שואל-רק אם ניתן (אין לי מושג) האם ניתן יהיה לבנות לוח אם התומך בCROSS אך להציב שם כרטיס חזק (GTX570 לדוגמא) בודד במטרה להוסיף את השני בשלב מאוחר יותר? 1. מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים (5.5K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי בהבדלים. אם 500 ש"ח יהוו הבדל מהותי, אעדיף לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא כל כך מעוניין להוציא יותר מ3.5K, אבל במקרים יוצאי דופן של 200-100 ש"ח שישתלמו, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר WoW כרגע, אבל אני מעוניין שכל משחק שארצה לשחק בו ירוץ בהגדרות גבוהות במידה טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימושים: סטודנטית לפסיכולוגיה - מסמכים, אינטרנט, לא יותר מדי. משרדי בסך הכל. תקציב: עד 2500 ש"ח. חשוב שיהיה קל משקל (סביבות ה1.7ק"ג) ועם סוללה של יותר מ6 שעות. תודה רבה רבה, בשם הבלונדינית.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח אך שוב, עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, משחקי מחשב, אופיס, אינטרנט וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקר סטארקראפט ו shooter מזדמן פה ושם, אני לא גיימר רציני(לצערי הרב). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר למסך 24 אינצ', 1920…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 6 וחצי מינימום 5 (לא כולל מסך) 2. שימוש המחשב : בעיקר גיימינג ואחריזה גרפיקה ותכנים בHD (משחקים כמו : battlefield CRYSIS ) גודל מסך 16:9 FULL HD 3. ציוד הקפי : עכבר ורמקולים 4. שלא יהיה רועש מדי אממ נגיד 8 7 5. בלי OC 6. בלי מערכת הפעלה, והרכבה בחנות 7. איזור מגורים : קריית אונו והסביבה (כרגע ראשון לציון) 8. כמה שיותר חיבורי USB (וUSB3) וזיכרון בכונן קשיח משו כמו 1T 9. אולי יהיה שדרוג עתידי מקווה שלא החסרתי כלום
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ודיאו מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid media composer סטודנט+פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-