ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, זה המפרט שלי: http://www.siz.co.il/my.php?i=qyzz2yktrz1m.bmp פתחתי את המארז וכתוב על הספק שלי 400W MAX. אני רוצה לשדרג את המחשב כדי שיריץ את המשחק battle field 2142 על ההגדרות המומלצות(אני מתכוון שיריץ על הגדרות דיי גבוהות) . אני לא משדרג כדי שהמחשב שלי יריץ את המשחקים החדשים(הבנתי שבשביל זה אני צריך מחשב חדש). התקציב שלי לשדרוג לא ידוע. אני כנראה יקנה מאיבורי כי החנות קרובה לביתי. תודה מראש לכולם !!!
-
- 12 תגובות
- 793 צפיות
-
-
תקציב : עד 4.6 מעבד: e8400 לןח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון:G.Skill DDE2 4096 ( 2048x2) 800MHZ CL 4-4-4- 12 PK דיסק קשיח: Seagate ST3220613AS 320 GB SATA 16 MB כרטיס מסך : PALIT ATI READON HD 4870 Sonic 512 mb DDR 5 PCi מארז:Antec three Hundred ספק:Hiper HPU-4M530-PU 530 W עכשוי מה שבצבע אדום אין בחנות KSP אז לאיזה חלק אתם אומרים שכדאי להחליף? ובבקשה אולי דברים יותר זולים כי אולי אני שם 2 כרטיסי מסך HD 4870 ואני רוצה להגיע עד 4.5-4.8 והלוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L זה אותו דבר כמו? GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E הינה האתר ksp . co . il תודה.
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
man ,women,romans! אני צריך עזרה... אני מעוניין לקנות מחשב חדש...מכיוון שאני לא עובד עם תכנות גרפי או עריכת וידאו או שמא אני גיימר מוחלט אני זקוק למכונה ממוצעת מובן שאני רוצה במכונה איכותית שאני אוכל לשחק בה משחקים בחדווה רבה... אך לצערי ההורים המליונרים שלי לא רוצים לממן לי כלום (כרגיל),ומאלצים אותי לקנות מכיסי הדל את המחשב מכיוון שכך יש לי רק רק 4000 שקלים בערך לקניית מחשב חדש...קיבלתי הצעה מחנות מחשב למפרט הבא: לוח אם:intel pentium 4 2.4 mhz מעבד:p4s800 asus כרטיס מסך:geforce mx 440 128mb הארד דיסק: wd 80gb זכרון:512 ddr ram (d-channel) מסך:17 inch שטוח (לא דק) כרטיס קול:בסיסי מארז:midi קירור:3 מאווררים (בסיסי) משניים: צורב+סידירום+רמקולים+מקלדת+עכבר…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עדיף לקנות את כל המפרט מחשב שלי + מסך מחשב ורמקולים מחול או שכבר לקנות מהארץ?. יש 17% מעמ על חלקי מחשב , אני לא יודע לגבי המסך מחשב.. בכל מקרה עשיתי טבלה שהרכבתי ממחירים הכי זולים שמצאתי בארץ ( זאפ , KSP , פלונטר ) ומחול ( newegg , amazon וכו ) וההפרש יצא לי 2780, אבל זה ללא שיקלול של ה-17% וכן יוצא לי כמה בעיות שלא כל כך מובנות לי... אם אני קונה רכיבים אז אני מניח שאינדיבידואלית כל מוצר יהיה עליו 17% ולא באופן קולקטיבי על כולם, אבל אני לא בטוח בזה.. אם זה כן אינדיבידואלי אז יש כאן רכיבי מחשב שלא שווה לטרוח לקנות אותם והם פשוט יעלו פחות או יותר אותו הדבר. אז מה עם הרכיבים שיש להם הפרש מאוד גדול? כמו למשל תסתכלו על כרטיס …
-
- 12 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
שלום לפורום מספר אחד! מתייעץ פה כבר שנים רבות ותמיד מקבל תשובות - אז תודה. מעוניין במחשב נייח מה התקציב המקסימאלי? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אפשר משחקים ברמה קלילה ביותר. (100fps be cs1.6 אוכל), אם יריץ לי gta ברמה סבבה אני אהיה מבסוט, אבל זה בונוס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינצ..למרות שבאלי לשדרג מסך (לא בתקציב הזה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה עוד יום יומים צחשב אני צריך עזרה טובה ומהירה המחשב כולל מארז ספק מעבד זיכרון קשיח כ.מסך קירור אם + מסך (כמה שהMS נמוך יותר מהירות התגובה מהירה יותר ?) חלק מהמחשב הוא יעוז אם TMS ונראה לי שהם קצת מצעים דברים יקרים וחסרי ערך אז ככה NZXT Apollo No PSU Black :407 Corsair 520W CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular:636 Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX:1592 Gigabyte GA-P35C-S3 Conroe Support GP35CS3:728 (לא מבין בזה כל כך) G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5:608 wn Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS:456 Gigabyte Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail:1760(מה עדיף מהיצרנים) Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310:258 LG 17" LCD L175…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב יעבוד עם VISTA ULTIMATE, יש לי כבר מסך, מערכת הפעלה וציוד היקפי צרכים עיקריים : שמיעת מוזיקה, עריכת סרטים + מוזיקה +תמונות, צפייה בסרטים, עבודה משרדית שוטפת, ומשחקים - מעט מאוד... מתוכנן OC (לא משהו רצחני), עדיף מאוד שיהיה שקט- עבודה עם מוזיקה איך המפרט הבא? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤834 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤363 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤473 מארז: NZXT HUSH w/o PSU ¤345 ספק כו…
-
- 12 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב חדש לצרכי צפייה בסרטים, עבודה משרדית (Office 2007, Explore) ואולי גם תכנות (Visual Studio 2008). ה CPU של המחשב הנוכחי שלי כבר לא סוחב מאז שהחלפתי מסך מ-CRT ישן לSamsung 2243- האקספלורר מעלה אותו ל100% כל הזמן. המחשב לא נועד למשחקים וכרטיס המסך הקודם שלי סיפק אותי מעל ומעבר - ATI Radeon 9200 שעלה 250 ש"ח ונמצא היום ברשימת הלגאסי של ATI :-) מה חשוב לי? 1. מחשב שקט כי הוא פתוח אצלי 24/7 2. זיכרון של 4 ג'יגה 3. הארד דיסק של טרה 4. ספק ומארז אמינים - המחשב הנוכחי שלי הורכב באתר לפני 5 שנים ועצם זה שהוא חי כבר 5 שנים ללא תקלות זה הצלחה :-) חשוב שהמפרט יהיה מאוזן. תודה רבה לכם וחג שמח
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*מטרת המחשב? לימודים, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אחסון ועריכת תמונות. * גודל המסך? בינוני * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא מתמצאת. * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) -כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -חיבור למסך הטלויזיה * Bluetooth? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * כונן אופטי?לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ל…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חשבתי על המפרט הבא: מארז: NZXT HUSH Silver ספק: TRENDSONIC 600W גוף קירור: Thermalright Ultra-120 eXtreme מאוורר: THERMALTAKE 120MM SILENT CAT A2329 מעבד: Core 2 Quad Q6600 SLACR Core Stepping G0 זיכרון: OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 PLATINUM X2 לוח אם: ASUS P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E כרטיס מסך:SPARKLE SP860T512 GEFORCE 8600GT 512MB DDR2 DUAL DVI PCI-E אין צורך בדיסק קשיח,מה דעתכם? המטרה להריץ מספר Virtual Machines על המחשב.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למחשב הנ"ל אין ווינדוס אלא את מערכת ההפעלה של אפל. אפשר לשים שם מסמכים שנכתבו בווינדוס?, מחשב כזה יכול לתקשר עם מחשב של וינדוס? בכלל, אני לא אקבל איזה הלם מעבר? (ומה עם פיתרון של התקנת הווינדוס על מחשב כזה?)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן:) אני מחפש לפטופ לצרכי עבודה עם תוכנות שבנוסף יתחבר ל- 2 מסכים חיצוניים. אני מעוניין שהלפטופ יהיה חזק ואני לא מתכוון לשחק בו משחקי מחשב. השימוש שלי הוא הרבה תוכנות שמעמיסות על ההארדיסק ומשתמשות בהרבה RAM. חלק מהדרישות שלדעתי יהיו מקובלות לצרכים שלי הן ssd 256 gb minimum ו - ram 16gb מינימום. זמן סוללה וכובד הלפטופ הם טיפה פחות פקטור אבל כמובן שעדיין עדיף לפטופ קל עם סוללה חזקה . אני מעוניין שהמסך יהיה 17' אבל אם תהיה המלצה שתהיה מושלמת וה"פאק" היחיד בה הוא גודל מסך 15' אני אוכל להתפשר (אבל עדיין מעדיף 17 כמובן). לגבי המעבד אני לא סגור על איזה אני אמור ללכת ומעוניין פה לקבל את עצתכם - האם i7 הכרחי או i5 אמור לספק את צרכיי? …
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברה תנו הצעות לשיפורים.. אני בעיקר צריך את המחשב למישחקים כבדים כמו CRYSIS ועוד שיופיעו בעתיד הקרוב.. אתם חושבים שצריך לחכות קצת עד שיופיעו כרטיסים זולים עם DX10? או ש להישאר עם זה? ויש לי כמה שאלות. מה הסיכוי שהלוח אם ישרף?.. כי אני מכיר כמה חברים שלי שהוסיפו זיכרון והמחשב פשוט נישרף... ויש לי כ.מסך שזולל לא מעט כוח אז הספק שלי יוכל להחזיק את כל המחשב? כי אני גם רוצה להוסיף כמה מאווררים יכול להיות אפילו של 12 ס"מ אז זה עדיין יהיה טוב? תעזרו לי בבקשה ליפני שאני קונה את המחשב..
-
- 12 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המחשב ללא ציוד היקפי וכרטיס מסך (רכשתי לפני זמן מה 8600GTS) אבל אני אחליף מתישהו ואולי אני אשים גם קירור למעבד PRO7 ולא מתוכנן OC מיועד למשחקים בעיקר (תלמיד תיכון) (מתלבט לגבי זכרונות) הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה =] מומלץ לא להגיע עד 4000 או לעבור אותו.. והייתי רוצה לקבל חוות דעת על FOXPC האם הם אמינים וכו'. Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤299 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=31 Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 7200rpm 16MB Hard…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד היי, אני זקוקה לסיוע בבחירת מחשב נייד. אני כבר מס' שבועות מחפשת בנרות מחשב מתאים לצרכיי. * מטרות המחשב? ישמש כמחשב שני בעיקר לנסיעות ולכתיבה בלימודים במכללה. כמו כן אני גם עובדת כעיתונאית והוא ישמש אותי בזמן ראיונות וכד' יהיה שימושי גם בזמן נסיעות להקלדת עבודות וכד' * גודל המסך? רצוי 12-13.3 אינץ'. אם יש גדול יותר במשקל שלא עולה על 2 ק"ג אז אני פתוחה להצעות * משקל רצוי? פחות מק"ג-1.5 ק"ג- במקרה שלך מסך גדול (14-15 אינץ') מוכנה להתפשר על 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ5-6 שעות עבודה על אופיס, וורד ואינטרנט- אך לא עבודה מאומצת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין העדפה. * כונן CD/DVD? צורב…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 כמעט האמת עד היום הוא סיפק את צרכיי בצורה טובה המפרט שלו: פנטיום 4 2.4 גיגה הרץ ו256 זיכרון RAM יש לי 80 גיגה של דיסק קשיח כרטיס כרטיס מסך של NIVIDIA GEFORCE 440MX לוח האם שייך לחברת VIA אין לי מושג מה הדגם האמת ולגבי הספק גם אין לי שמץ . מקלדת מסך LCD עכבר ורמקולים יש לי והם טובים האמת לרוב צרכיי לכתיבת עבודות וגלישה באינטרנט הוא מספק אותי הבעיה היחידה שהמשחק היחיד שאני משחק ובגרסאות החדשות שלו הכרטיס מסך שלי לא תומך הוא SPLINTER CELL . אז שאלתי היא מה ניתן לעשות שאני כן יוכל לשחק לקנות חדש או לשדרג את המחשב התקציב שיש לי כעת הוא בסביבות 6000 ש"ח ואני מתלבט האם לשדרג את זה ולקנות לפטופ שאני צריך או לקנות מחשב חדש וחזק. בתודה מראש שי
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בעצה לגבי מחשב משחקים (עדיף כבדים, או בינוניים). אין צורך בציוד היקפי: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב. יש צורך ב: - מארז (אני נוטה ל-6A19 כשילוב של איכות ומחיר) - מעבד (נטייה חזקה ל Core 2 של אינטל, למרות שאני מעריץ של AMD) - זכרון (1GB), כמובן מהיר במינימום מחיר. - לוח אם (שיכלול כרטיס רשת, רצוי 1GBit, כרטיס קול של לפחות 5.1, BIOS נעים - אבל אל בהכרח מיועד לאוברקלוקינג). - כרטיס מסך (הייתי די נעול על ה-7600GT, אבל ראיתי פה הצעות עם 7900GS - אשמח להמלצות). - הרד דיסק (בעל קאש מקסימלי, עם יחס עלות-תועלת מקסימלי). מטרה: מחשב חזק ושקט, ולכן אם יש צורך במאוור שקט למעבד - אשמח. האם כדאי לחכות לארבע ליבות שייצא (בתקווה) בנובמבר? האם כדאי לחכות לנובמבר …
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מחשב נייד Asus Zenbook 14 UX431FA-AM129t מישהו מכיר? ממליצים? ממליצים על אסוס בכללי? מישהו נגד? אשמח לעזרה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
*צריך המלצה בבקשה על מחשב נייד, תגובה מס' 8! היי, אני כבר כמה זמן מתלבט איזה מחשב נייד הכי כדאי לי לקנות. אחרי הרבה זמן של חיפושים ובדיקות, הבחירה הצטמצמה לשני דגמים: Dell Vostro 5470 - i5, 128GB SSD, 8GB RAM Lenovo Yoga 2 Pro - i5, 256GB SSD, 8GB RAM הייתי כמעט סגור לחלוטין על ה- Dell (בגלל אחריות טובה יותר, מחיר זול יותר והבדלים שלא משמעותיים לי מספיק בשביל להשקיע על הלנובו), הבעיה האמיתית כרגע היא הכרטיס רשת של הדל. עשיתי פה חיפושים (וגם בגוגל ונראה כי יש בעיה גולבלית חמורה) בנוגע לדגם ונתקלתי באנשים עם בעיות נורא קשות בכל הנוגע ל-Wi-Fi של הדגם הזה. דבר שמבחינתי הוא קריטי מאוד, אבל לפי הדיונים האחרונים לא הבנתי האם הבעיה תוקנה על ידי דרייבר/ביוס או לא, לכן מאוד אשמח למ…
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב שולחני לבית, שיריץ (בעתיד) את Windows Vista וישמש בעיקר לטובת עבודה אינטנסיבית ב-Office, גלישה באינטרנט ודואל, מעט עריכה גרפית (Photoshop), מעט תכנות (JAVA ועוד), מעט צפייה בסרטים ומעט מוסיקה. כאמור, מסגרת התקציב היא 5,000 ש"ח כולל מסך וציוד היקפי, אם כי אשמח למצוא מערכת מתאימה במחיר נמוך מעט יותר. מאז הפעם האחרונה בה רכשתי מחשב עברו לא מעט שנים, לכן ביליתי כמה שעות טובות בקריאת המדריכים באתר זה ובמקומות אחרים. הנה כמה נקודות מרכזיות: 1. מעבד ולוח אם - ממש לא חשוב מבחינת שהמעבד יהיה הכי מהיר או הכי חדש בשוק. גם אין לי קשר רגשי עמוק ל-Intel או ל-AMD. אני מעוניין במעבד שיתמודד יפה עם Vista ו-Office 2007 ושיתן יחס עלות/ביצועים טוב. מה מומלץ? אני מש…
-
- 12 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, וגם משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי בהבדלים. אם 500 ש"ח יהוו הבדל מהותי, אעדיף לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא כל כך מעוניין להוציא יותר מ3.5K, אבל במקרים יוצאי דופן של 200-100 ש"ח שישתלמו, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר WoW כרגע, אבל אני מעוניין שכל משחק שארצה לשחק בו ירוץ בהגדרות גבוהות במידה טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת לפטופ לשימוש עסקי. מטרות: המחשב מיועד בעיקר לשימוש עסקי (משרדי). לא צריך להריץ משחקים ולהתמודד עם גרפיקה מורכבת (עיבוד תמונה בפוטושופ ברמה בסיסית לכל היותר). המחשב ישמש כמחשב שני ולא יתחלף מחשב שולחני, אבל יסתובב הרבה. חשוב לי שיהיה חזק, מהיר, אמין ובנוי טוב. קניה: בארה"ב, אז המחירים בהתאם. אחריות בינלאומית: כן תקציב: עד כ-4,000 ש"ח נשמע לי הגיוני. רצוי פחות אלא מה משקל: קל! עד 2 ק"ג לכל היותר, עדיף פחות. משקל הוא השיקול הכי חשוב נוחות: מקלדת נוחה קריטית. מקלידה הרבה ומאוד מהר. דומה ככל האפשר בגדול, בתצורה ובתחושה למקלדת רגילה (לא של לפטופ) סוללה: 4-5 שעות ומעלה מסך: 12"-14" תוספות: לא דרוש אף סוג שהוא של כונן אופטי מ"ה: לא קריטי. רצוי שיגיע עם Windows 7 …
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב , הגיע הזמן להחליף את המחשב נייד שלי באחד חדש, האמת שאני לא כל כך מבין בתחום קראתי קצת פוסטים בפורום והייתי רוצה להעזר בכם על מנת למצוא מחשב נייד שיתאים לי * מטרות המחשב: לימודים (הנדסת מכונות ) - הרצת תוכנות כבדות כמו מאלטאב, צפייה בסרטים hd (וחיבור לטלוויזיה), קצת משחקים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא כל כך יודע מזה, ניסיתי לקרוא, זה נחוץ לדעתכם? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים אחריות- לא חייב בינלאומי * האם בתקציב …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אשראי ב 7500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקדלת ועכבר עם חוט. ורמקולים טובים לא יותר מ 400 ש"ח. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה חברות איכותיות וטובות 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ו…
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-