עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hearyourorphanedch,

אהלן ההורים שלי יטוסו לניו יורק שבוע הבא ואני רוצה לדרוש מהם לפטופ חדש. אני מכיר את החנות best buy אשמח אם מי שמכיר ישתף אותי קצת, האם יש עוד חנויות בסגנון? ולא איזה חנות קטנה ברחוב 180 קומה 99 משהו מוכר ונפוץ כמו בסט באי שאפשר יהיה למצוא בקלות והאנשים בסביבה ידעו על מה מדובר. תודה

2. נתחיל מזה שהייתי חבר בפורום הזה לפניי דיי הרבה זמן והייתי מתעסק הרבה בחומרה וכו' . עם הזמן זה ירד וירד עד שהגעתי למצב שאני מפרסם נושא בכדי לקבל מפרט למחשב חדש . המחשב הוא בעיקר לשימוש ביתי שזה אומר אינטרנט ומשחקים קצת פחות מספיק שיחזיק בצורה הכי טובה את הFIFA 2011 שצריכה לצאת . מה שאני מחפש בגדול זה מעבד של אינטל בלבד[מצטער לא סומך על AMD ] , כרטיס מסך בינוני + שאמור להגיע עד רבע מהתקציב , זיכרון לא ממש מפריע לי לא מאמין בזה , צורב דיוידי חובה , ספק כוח לא ג'נרי שיש לו אספקה של 500 וואט ועולה 70 שקל .. מעדיף אחד של 350 לא ג'נרי יותר יקר . חשוב שהמארז יהיה עם פתחי איוורור רבים בגלל שהמיקום של המחשב הוא בחור ונצבר שם דיי הרבה אבק . בקשר להארד דיסק אני לא הולך להשתמש יותר…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ymds,

שלום לכולם, אני ממש ממש מתקשה להחליט איזה מחשב לקנות. הדרישות: קל - עד 2 ק"ג-(עדיפות לפחות) מסך מאט Anti glare - רצוי מאוד!!! (באין ברירה אתפשר על Gloss ואקנה מדבקה נגד השתקפויות...) 11.6-13.3" יכול לסחוב flash ו-Visual studio. רצוי ומומלץ שיימכר ללא מערכת הפעלה כדי להוזיל עלויות. תקציב- עדיפות לעד 3500 ש"ח. אהיה מוכנה לקנות ב-5000 אם המחשב יהיה שווה את זה. זמן סוללה ממושך יחסית (3-4 שעות ומעלה יהיה נחמד). רזולוציה של 1366*768 היא בהחלט יתרון בהתחלה חשבתי על ה-Vostro 3300 של Dell אך משיטוט בפורום נוכחתי שהוא לא מומלץ. האם יש דגמים מומלצים שמתאימים לתיאור הנ"ל? אודה מאוד לעזרתכם.. ממה שחקרתי הדגמים המובילים לקנייה הם: Acer Aspire Timeline X AS3820T-5246 ‎Lenovo IdeaPad Z3…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by malikl,

שלום לכולם! אתמול יצאתי לטיול ונפל לי המחשב הנייד שלי (hp mini 210-1010), המסך קיבל מכה דיי רצינית. הוא קיבל מכה נקודתית בערך במרכז המסך בחלק העליון. לא רואים חצי מהמסך. כמו כן המחשב חדש (בן 3 חודשים), מה ניתן לעשות, אם בכלל?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Alexku,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל עד הסוף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 לכל היותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטים , הורדות, אינטרנט. מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המפרט צריך לכלול גם מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים "קלים" * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן לכולם, אשמח לקבל מפרט למחשב גיימינג בינוני מבחינת ציוד היקפי נראה לי שאני מסודר מסך סמסונג 24 אינץ' מערכת רמקולים 5.1 ראיתי את המפרטים הקיימים באתר אבל שמתי לב שכרטיסי המסך בהם קצת חלשים התקציב הוא 4000 עם אפשרות חריגה של 500 שקל. המחשב ישומש בעיקר לגיימינג אבל גם לעבודות משרדיות - אופיס, פוטושופ וכו'.. אין צורך בצורב או משהו כזה.. חשוב לי שהחלקים יהיו איכותיים - שאני לא אצטרך אחרי שנה כבר לתקן ולהחליף המחיר צריך לכלול הרכבה בחנות והתקנת ווינדוס 7 בעיקרון הייתי מעוניין לקנות בבאג, אבל אם יש הצאות אחרות אשמח לשמוע חשוב לי לשמור על אפשרות לשדרג את הזיכרון בהמשך.. יום נעים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בסכום של עד 2000 ש"ח.. עדיף עד המחיר הזה, אם יש צורך ביותר שיהווה שדרוג משמעותי, אז אפשר חריגה עד 3000 ש"ח. תלוי כמה המפרט ישתדרג ביחס למחיר הנוסף. המטרות שלי הן בעיקר אינטרנט ועבודה משרדית, אני אשחק גם כן, אבל עדיין לא סגור כמה אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ לי דיאבלו 3 (כשייצא..).. מעבר לזה כנראה שלא אשחק יותר מדי במשחקים חדשים.. בכל מקרה הייתי רוצה כרטיס מסך טוב.. (אני משחק כרגע על מסך של 19 אינץ' ככה שאני לא יודע איזה מהכרטיסים ייחשב כבר מיותר לגודל המסך הספציפי) בנוסף אני רואה סרטים וסדרות דרך המחשב בטלוויזיה, כלומר חיבור HDMI חובה, שאני מניח שקיים כיום בכל מחשב.. המפרט הקיים כרגע הוא מארז Hec Compucase 6a21 ספק Hec 400W (לא זוכר פ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום חברים חבר שלי מעוניין לקנות מחשב עד 3100-3200 גג זה התקציב :-\ רק מקלדת ועכבר הוא לא צריך יש לו מסך שלא אכפת לו להשאר איתו הוא אומר לי שהוא מעדיף להשאר איתו ולקנות רק תמחשב נראה לי שזה קצת חרא לשחק COD במסך 15 אינץ קוביה לפני 12 שנים נראה לי מבאססס הכל (הוא פשוט לא מכיר משהו אחר אז לא כל כך מעניין אותו ) אבל לדעתי זה באסה השאלה כמה זה יתן לו בפועל הבדלים ואם זה שווה בכלל כי נראה לי המשחקים יראו חרררבה מה אתם אומרים??? המון תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום חברים.. אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי אך ורק למשחק פלייט סימולטור X. זהו לא משחק רגיל אלא כבד במיוחד ולכן חשוב שזה שיבנה את המפרט יכיר את המשחק. עוד חשוב לציין כי אני יכול לרכוש דרך אינטל לוח אם ומעבד במחיר נמוך. I7 930 ב640 ש"ח I5 750 ב440 ש"ח לוח אם אינטל dx58so ב 620 ש"ח. ועוד מוצרים המשתייכים לקטגורית I5-I7. המחשב עובד רק דרך טלויזית 42 FHD 1920X1080 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שצריך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?FSX בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת א…

10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג מ-3500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יום יומי, אין תוכנות כבדות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? חשבתי לרכוש בנפרד בקרוב LG E2240T, אם יש הצעות אחרות בטווח מחירים אני אשמח. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RPG למיניהם ומזדמנים (חדשים בעיקר) …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי ותודה על העזרה. 1. אפשר לחרוג קצת מהתקציב 2. מתכנת C/C++, matlab , מעוניין גם לעבוד קצת עם פוטושופ ואם אפשר גם אופצייה ל- hd. לא למשחקים 3. אין צורך בעכבר/מקלדת/רמקולים 4. יש לי כרטיס מסך en8400gs silent/htp/512m/v2/a ASUS אם זה עוזר במשהו 5. מעוניין שיהיה שקט למדי כי יכול להיות שיהיה בסלון (ולכן גם עדיף מארז אסטטי) 6. לא אוברקלוק 7. אין עדיפות לחנות. גר בהרצליה 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. מעוניין באפשרות להרחבת זכרון רועי

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  12. היי אני עשיתי הרבה חיפושים בפורומים כבר הרבה זמן ואני לא מצליח להגיע להחלטה סופית.אני רוצה לקנות את המחשב כבר השבוע אז אני צריך ממש עזרה בבקשה. אז המחשב יהיה לשימוש גרפיקה,תלת מימד,ועריכת סרטים באיכות גבוהה .אני לא ממש יודע OC אבל אני רוצה ללמוד איך לעשות אז נגיד שאני כן אעשה . המפרט: Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R זכרון Kingston נפח 6GB Kit 3 x 2048MB תדר 1600MHz HD 5850 Vapor-X OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז מחשב Cooler Master HAF 932 המאוורר למעבד Zalman CNPS10X Extreme‎ את השאר אני לא רושם כי זה לא ממש משנה לי השאלה העיקרית שאני בהתלבטות כרגע זה שאני רואה הרבה שכותבים שהמחשב שלהם לא קורה את כל הזכרונות .נגיד שרואים 4GB…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Moo,

Acer Aspire TimelineX AS3820T בקנייה מ AMAZON http://www.amazon.com/Acer-TimelineX-AS3820T-7459-13-3-Inch-Aluminum/dp/B003ZUXWX4/ref=sr_1_14?ie=UTF8&qid=1287697583&sr=8-14 מחיר מאוד טוב נתונים כמו חלום פשוט נשמע לי שמשהו לא הגיוני שמחשב כזה הוא לא המחשב הכי טוב בעולם. מישהו ניסה אותו? פשוט נשמע לי לא יתכן לפטופ נטול חסרונות בכל מקרה אני רוצה לבצע קנייה בימים הקרובים

14. המחשב אמור לעבוד עם VISUAL STUDIO 2010 כול תוכנות ADOBE CS5 למינהן והרבה אינטרנט ואופיס בקיצור הרבה מולטי טסקינג המחשב לא נועד למשחקים/OC וכול מה שמסביב. יש עדיפות לשקט אבל יש לי כזה מארז בבית והוא מאוד שקט יחסית אז אין עם זה בעיה... אשמח לשמוע עצות לשיפור / האם זה מספיק טוב * לקחתי בכוונה את ה I5 עם כרטיס גרפי יש גם את ה I3 אבל נראה לי שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל מעבד יותר חזק :-) מה דעתכם [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by p_uriel,

שלום, קיבלתי את ההצעב הזו למחשב ע"י KSP. מטרות: חשוב לי כרגע משמש לעבודה משרדית בבית (אינטרנט, אופיס וכו') ומעט עריכה (תוכנת פרמייר מגירסה ישנה שיחסית לא צריכה הרבה משאבים) היום יש לי פנטיום 3.06 750MHZ בן 7 שנים, אולם הוא מעט איטי (ממש רק במעט...) חשוב לי מ-א-ד מחשב שקט (הגדרתי למוכר שאפילו לא אדע אם המחשב דולק או לא...) האם המפרט תואם את ציפיותיי? אני מעדיף עכשיו להשקיע במחשב חזק יחסית, כי מנסיון, שידרוג במועד מאוחר יותר רק יגרור הוצאות מיותרות (הרי גם ככה הוצאתי כסף לרכישת רכיבים שאצטרך להחליף לאחר מכן) ועוד שאלה - למה אני לא מקבל הודעות למייל למרות שאני מסמן 'הודע על תגובות'? תודה. [attachment deleted by admin]

16. שלום לכולם מבקש ממומחי הפורום המלצה למחשב שולחני רב תכליתי מבוסס אינטל בתקציב של כ-2K עם אפשרות חריגה (גג 400 ש"ח), בהנחה ומדובר במשהו כדאי. כמה דגשים: א. השימוש העיקרי יהיה סביבת אינטרנט\אופיס, תכנות, סרטים (HD, יחובר בHDMI לטלוזיה 32') ומדי פעם משחקים (תפקידים סטייל דרגון אייג', אסטרטגיה סטייל SC2 וFPS בקטנה) אני לא גיימר לכן אין צורך בכרטיסי high end. ב. ללא ציוד הקפי מאחר ויש לי מסך אסוס 22' מקלדת ועכבר סטנדרטים. ג. העדפה למארז חרישי. ד. מתוכנן OC. ה. המפרט יבנה ב-sky pc מאחר וזה קרוב לי לבית ואני מרוצה ממנה עד כה (קניתי מספר רכיבים ואין תלונות). ו. אין תורך במערכת הפעלה, כן יש צורך בהרכבת המערכת. תודה רבה נ.ב שכחתי לציין, אני לא מתכנן שדרוג הזמן הקרוב. מעדיף ללכת על…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. ]אני צריכה לקנות מחשב נייד ללימודים ואני לא כ"כ מבינה בעניין, כל השמות, הסוגים והדגמים די בלבלו אותי אני מאוד אשמח אם אחד מכם-אנשים טובים יוכל לעזור לי מטרות המחשב? לימודים-אדריכלות ועיצוב פנים. שימוש בתוכנות כבדות שדורשות גרפיקה טובה AUTOCAD,ו- REVIT דרישות החומרה לתוכנות אוטקאד : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795 2.רוויט : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=12431819 * גודל המסך?15.6 עדיפות למט * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף זמן ממוצע ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא בהכרח * גודל מינימלי של כונן …

18. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה נסו לא לחרוג מה-3000.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, Visual Studio 2008, גיימינג בסיסי (יש לי מסך "22) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים, לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. מפרט מלא, חוץ מצורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי! אשמח להמלצות לנייד 14.1 עד 3500 ש"ח תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מעבד: AMD Athlon II X2 250 בהספק 65 וואט. 330 ש"ח קירור חלופי למעבד: ‏Scythe Big Shuriken 160 ש"ח לוח אם: ‏Gigabyte M61PME-S2 260 שח זכרון: Kingston Value DDR2 1GB 800Mhz x 2 210 ש"ח דיסק קשיח: Samsung 1TB HD103UJ 430 ש"ח כונן אופטי: LG GH22NS x22 Black 135 ש"ח כרטיס מסך Sapphire Radeon HD5450 512MB DDR2 235 שח מארז+ספק: Antec NSK2480 510 ש"ח. האם יש מפרט יותר מומלץ מזה? הדרישות הם רק לסרטי בלוריי עם הפורמטים החדשים של האודיו שקט-10 חובה אני מאוד רגיש דיסק חובה טרה ומעלה,מה ההבדל בין הUJ לבין הSJ מה שאני אעשה במחשב הוא סרטים,צפיה אונליין,ישומיים פשוטים של סטודנטים אפשר המלצה למקלדת מומלצת עם עכבר מובנה. האם יש המלצות או שיפורים . אני מחפש המלצות לחנות מחשבים …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הדרישות: תקציב 3-3.5k. ייעוד מרכזי: HTPC אשר צריך להיות מסוגל להוציא 1080P בהאצת חומרה בנוסף לתמיכה בפורמטי האודיו החדשים (אודיו HD למיניו ולא רק בפורמט LPCM 7.1). שקט: המחשב צריך להיות כמובן כמה שיותר שקט בהקרנת סרטים ומוסיקה. המחשב יהיה במזנון סגור כך שזה אולי מקל קצת על עניין הרעש והמארז. בעניין הזה אני צריך גם מאוורר נוסף מחוץ למארז כדי להסיע את החום אל החלק התחתון של המזנון שם נמצאים חורי האוורור. המחשב יהיה בתוך מזנון בעל חורי אוורור, ולכן מאוורר נוסף יותקן מחוץ למארז בסמוך לחורי האוורור של המזנון. כרטיס טלוויזיה: דרוש כרטיס הטלוויזיה שישמש כממיר. שדרוג עתידי (עוד שנה?): כרטיס מסך למשחקים. לא יודע כמה כבדים המשחקים יהיו. אקססוריז: שלט לשליטה על תוכנת המדיה סנטר ומק…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב לילדה בת 8 לדברים בסיסים שלא יהיה רעוש כולל ציוד נלווה (מסך,עכבר, מקלדת ) התקציב הוא בין 2K-3K חשוב שהחנות תיהיה מאזור חיפה-קריות תודה לכול מי שעזור

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! באזור ה-2000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר כמובן לנסות לחסוך אך חשוב לי מחשב טוב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עבודה משרדית, קומפילציות לתוכנה, תוכנות מתמטי…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי?1000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אין בעיה לנצל הכל , אך אם ניתן להגיע לתוצאה מספקת בפחות אני אשמח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא חשבתי על זה עדיין , תלוי בצורך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.solid,autocad,matlab ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?RTS * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקווה לכמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הי, המחשב מיועד למשחקים כבדים, ללא OC. תקציב 8K עם חריגות. רוצה מחשב שקט אבל לא צריך להיסחף (8/10). אני צריך את דעתכם על המפרט שהרכבתי. אני קצת לא בטוח לגבי המארז והספק.. האם הם שקטים מספיק. אשמח לדעה מהמומחים לפני שאני קונה. הנה הוא: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 24" U2410 ₪2691 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1036 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3L ₪631 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - GOLD EDITION - LV : OCZ3G1333LV4GK ₪635 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1505 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪125 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪301 מקלדת: [..] LOGITECH MEDIA KEYBOARD 600 ₪185 עכבר…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים