ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
הנה, סוף סוף מסמך רשמי עם כל המידע ( אבל ממש הכל ) לגבי הדור החדש של מעבדי רייזן מבית AMD. שורה תחתונה - יש שיפור, אבל ה - 8700K עדיין בטופ. https://www.gadgety.co.il/198884/ryzen-2000-leaked/ תהנו.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן התחדשתי היום במחשב חדש שצריך להגיע אליי ביום ראשון, ואני נפרד מהמחשב הישן שלי ששירת אותי נאמנה כבר 6 שנים. המחשב החדש: http://www.cidevcomputers.co.il/site/hebrew/info.asp?id=65 הסיבה שבחרתי במחשב מותג היא בעיקר שקט נפשי ואחריות כוללת עם שירות עד בית הלקוח לשלוש שנים, מה גם שחקרתי קצת והגעתי למסקנה שמדובר במחשב מאוד אמין, שקט, ועם מפרט מכובד. אני לא משחק במשחקים אלא יותר משתמש במחשב לעבודה. אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הנ"ל וכמה לדעתכם הייתם משלמים עליו. בנוסף אני מצרף כאן את המפרט של המחשב הישן, סך הכל מחשב מצויין ששימש אותי ללא תקלות בגלישה באינטרנט, צפייה בסרטונים, עריכת מסמכים ותמונות וגם עבודה על תוכנות, תביעו דעות כמה המחשב שווה אם בכלל …
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש את אישורכם/ברכתכם למחשב סרבר בסביבות ה-1800 דולר. המחשב מיועד ללימוד עצמי של ווינדוס סרבר 2003 ויחליף את המחשב העלוב הנוכחי שלי שיהפוך ל-Linux Box ניסיוני (לא נגעתי במערכות מבוססות יוניקס כבר איזה 6 שנים). שימושים עיקריים מעבר לזה יהיו: שרת קבצים, באופן שבועי המרה אל דיו איקס, ואולי שעה של משחקי מחשב בשבוע. ללא צורב (יש לי כבר DVD+RW של PLEXTOR) ללא מסך (יש לי כבר 19 אינץ' CRT של MITSUBISHI) ללא הרד דיסקים (יש לי כבר 5 רובם 200+ גיגה) ללא מדפסת/סורק (אני סורק+מדפיס בעבודה ללא הגבלה על מדפסת לייזר צבעונית) :-) אני גר בארה"ב אז המחירים בדולרים לפי שער PRICEWATCH. אבקש דעות/אזהרות/המלצות קונטרא על הבחירות שלי: $274 Pentium 4 3.0GHZ 800FSB Socket 478 512K CPU Retail with…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא(פעם ראשונה שאני מרכיב מפרט),מכיוון שהרכיבים כולם יקרים, מסך(CRT בן 3) אני לא מחליף,עכבר מקלדת אני לא מחליף,רמקולים(ישנים של קריאייטיב,אבל עובדים כמו תותחים) אני לא מחליף,דיסקים קשיחים(SATA 1 בנפחים 80 ו-160 ) לא מחליף וCD/DVD ROM אני לא מחליף(צורב DVD)(כל אלה אני אשדרג בהדרגה כשיהיה לי כסף לכך): יעוד:משחקים,נסיונות באוברקלוק(חדש בתחום),תכנות,שימוש יומיומי(מסנג'ר שיטוט באינטרנט),וכמובן שיהיה מוכן ומותאם לVISTA ויהיה מסוגל להריץ בעתיד DX10 מעבד: Intel core 2 duo E4300 כ-700 ש"ח כרטיס מסך: Geforce 8800 GTS 320MB sparkle PCIe כ-1650 ש"ח לוח אם: Asus P5B Deluxe כ-1100 ש"ח זכרון: OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL3 כ-1400 ש"ח ספק(שיהיה מוכן גם לSLI וגם לריבוי מאוור…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין במחשב שישמש למסחר בבורסה, שימושי אופיס בסיסיים ואינטרנט (לא ישמש למשחקים). תוכנות מסחר אינן צורכות משאבים רבים אולם המרכיב החשוב במערכת היא היכולת לעבוד עם עד ארבעה מסכים במקביל - כמובן תמונה שונה בכל אחד. בשלב הראשוני אני מתכוון לעבוד עם שני מסכים ורוצה שתהיה לי את האפשרות להוסיף שני מסכים בשלב מאוחר יותר (לא ידוע מתי) - 2 חריצי PCI-E. -המערכת תעבוד על מערכת הפעלה XP (יש לי) -עדיפות למערכת שניתן יהיה לשדרג בעתיד -צורב DVD אני מעביר מהמחשב הישן -כמובן שחשוב שהרכיבים יהיו אמינים - מדובר במחשב שנועד לעשיית כסף! שתי נקודות נוספות שאשמח אם תתייחסו אליהן: 1. לפחות בהתחלה, אני מתכוון לעבוד עם מסך CRT 17 ומסך LCD 19 ברזולוציות שונות במקביל - האם המערכת תע…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסתכלתי בחוברת הוראות וראיתי שיש אפשרות שנקראת TMP שהם כותבים שזה משהו שמגביר את האבטחה של המחשב וצריך להגדיר את זה ב BIOS. אז רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים מה זה ואם כדאי להפעיל את האופציה הזאת. דבר שני, כתוב שבנייד שלי יש אפשרות ל 3G. מה זה בדיוק אומר גם לא הבנתי ב 100% אבל מה שהבנתי מהכתוב, ותקנו אותי אם אני טועה, זה שאפשר להכניס את הכרטיס סים שלי לנייד וככה שאם יש בסים שלי אינרנט בדור השלישי אני יקלוט אינטרנט בנייד. זה נכון? אם כשאני מגיע לארץ (אני עכשיו בחו"ל) אני יקנה מאורנג' סים לאייפון וחבילת גלישה אני יוכל לקלוט אינטרנט מהנייד? אני יודע שאני לא יודע בדיוק על מה מדובר אז אשמח לקבל הסברים תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלכתי לנועה עם מפרט שהמליצו לי פה וזה מה שהם נתנו לי, מה דעתכם ? מפרט לגלישה ומשחקי רשת, ומשחקי מחשב, לא הכרחי לקבל איכות גרפית בהגדרות הכי גבוהות התקציב עד 3000 ש"ח, רצוי מאד לא לחרוג זה יתחבר למסך LG L1900R 1280X1024 ללא ציוד היקפי וללא OS השקט חשוב, לפחות 7 מ 10 OC לא הכרחי זהו ותודה מראש Intel Core 2 Duo E7500 2.93GHz 3Mb 1066mhz BOX, יחידות 1 ₪630 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5406 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ₪100 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6000 LG GSA-GH22NP30 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, יחידות 1 ₪110 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2882 הרכבת מחשב חדש, יחידות 1 ₪180 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?p…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מסיבות שלא צריכות להיות חשובות לאף אחד פה, אני קונה מחשב ללא הגבלה כספית ברורה. אני לא רוצה שהמחשב יעלה 20 אלף שקל, אבל אני לא ממש צריך לחסוך בואו נגיד את זה ככה... אני לא ממש מבין במפרטים אבל חשוב לי שהמחשב יהיה טוב מאד, אפילו מעולה, אבל בלי להגזים יותר מדי. עד כה קיבלתי המלצה כזאת: לקנות מעבד dualcore 3.4 ג'יגה הרץ... זיכרון פנימי 1536ram מבחינת הכונן הקשיח 250 ג'יגה בייט מספיקים לי מאד... שלא כמוכם לפי מה שקראתי פה קצת... הדבר שאני ממש ממש ממש לא מבין בו זה כרטיס מסך, ואני רוצה אחד ממש טוב אבל לא יקר בטירוף כמו שראיתי (7000 שקל רק לכרטיס מסך זה קצת טירוף לא?) אז אני מבקש שתרשמו לי מה ממש חשוב שיהיה. וגם על הכרטיס מסך והמפרט שכתבתי. תודה מראש- רן.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
המחשב מיועד לגיימינג כבד,בחרתי בלוח אם הזה מפני שאני חייב יציאת SPDIF. תנו את דעתכם אם יש מקום לשיפור בעיקרון התקציב עד 4K תודה [TABLE] [TR] [TD=width: 100%][/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%]כמות[/TD] [TD=width: 10%]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪868[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪124[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי ASUS ZenBook ux31e, המסך שלו שבור ולא עובד (מנפילה שבה אולי ניזוקו עוד חלקים וזה מקור הבעיה שלי ), אני מחבר אותו עם מיקרו HDMI - HDMI למסך חיצוני (Sony Bravia). העסק עובד סבבה בלי דרייברים של הכרטיס מסך (integrated Intel HD Graphics 3000 GPU) או בסייפ מוד אך ברגע שמותקנים דרייברים הוא פשוט לא מזהה את המסך החיצוני לא משנה מה אני עושה (fn+f8, Win+P, ניסיון על בליינד "להעביר" למסך החיצוני) לכן אני מסיק שהוא לא מזהה אותו (גם לא משמיע רעש כשמחברים אותו). כשמותקנים דרייברים אז מסך הטעינה של וינדוס מופיע על המסך החיצוני אך ברגע שהוא נכנס לוינדוז אין שום אות לזיהוי. אבל בלי דרייברים אין שום בעיה! איך אני גורם לו לעבוד עם דרייברים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של חברת LG היה על המחשב אקספי ושם היה לי בלוטוס עובד תקין הכל מעולה החלפתי את מערכת הפעלה לוינדוס 7 התקנתי את תוכנת הבלוטס שהיתה לי באקספי היא עבדת הכל בסדר אבל שאני עשה קליק ימני על האיקון של הבלוטוס רושם לי שהוא לא יכל להפעיל אותו בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב של dell מדגם n3010 מסף 13 אינצ מחפש כבר כמה זמן מדבקת anti glare ולא מוצא . איפה אפשר לקנות? האם יש שם שונה לדגם הזה בחו"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בעבודה הרגילו אותי לנייד ועכשיו לקחו אותו ולכן אני מחפש לקנות. אני רוצה שיהיה דואל קור ולפחות 1 ג'יגה זיכרון, וגם שיתמוך בלינוקס (ולכן רצוי גם בלי מערכת הפעלה) הבעיה באתר זאפ שאין שם כמעט קטגוריות בניידים כמו במחשב רגיל כמו מעבד וזיכרון. נתקלתי שם בנייד הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=469961 הבעיה שבעבודה קיבלתי את הנייד: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=469826 הבעיה שלו הוא שהוא היה קצת כבד (לפי האתר 2.7), למרות שהתרגלתי אליו יחסית, הנייד שמצאתי כרגע בזאפ שוקל 2.9 על מה אתם ממליצים? תודה נדב
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 13,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל14 אלף שקל.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיצאו במהלך השנים הקרובות על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 23 אינץ' ברזולוצית FHD, ואולי בעתיד עוד אחת כזה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, גמיש, ניתן גם לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב צריך לשמש במחשב ביתי קלאסי + להכיל מאגרי מידע ומנועי חיפוש כמו "אוצר החכמה" ו "פרוייקט השו"ת" (מאגרי מידע תורניים) לא יהיה שימוש רב במשחקים, שימוש בסיסי מאד באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אחרי הרבה זמן של בדיקות קריאת ביקורות ולשגע את כולם סוף סוף הגיע לפנדה המארז שאני כ"כ רוצה ומאפשר לי את הקניה מליד הבית! העלתי את זה כמסמך וורד בגלל שזה גדול מידי בשביל תמונה. 3 מפרטים דומים מאוד אחד לשני מהחנויות IQPC SKYPC פנדה הינה: http://www.pikaf.com/tomer/mifratim.doc הינה סריקת ווירוסים למי שרוצה... 99% קונה מפנדה רק משהו קריטי כמו הורדה של 500 שקל תגרום לי לקנות ממקום אחר... מה אתם אומרים? יש משהו לשפר בתווח המחיר? שלא יעלה על המחיר של עכשיו! ובטח אתם אומרים אבל למה מפנדה וזה וזה וזה אז הינה התשובה: 1)קרוב לבית שלי 2)אמינות 3)3 קניות מוצלחות 4)שירות יוצא מן הכלל קניתי MX610 [עכבר לייזר] הוא נפל לי ... בלי שאלות בלי כלום הלכתי אליהם מיליתי …
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני חן רוצה לקנות מחשב יותר חדש פשוט ממה שיש לי - לצרכים בסיסיים, אינטרנט, הורדות, וצפיה בסרטים (אולי הוא ישמש לעיבוד סאונד במקום המחשב הקיים לסאונד כי הוא קצת יותר ישן פשוט...) אני צריך רק את המחשב ללא הציוד היקפי ואפילו בלי צורב. אני מתלבט בין כמה מפרטי מחשב בין 1500 ל-1800 ש"ח שראיתי באייבורי. אני יודע שהם לא החנות הכי מומלצת ; אשמח לשמוע על מפרטים דומים במחיר בחנויות אחרות! בכל מקרה אלו המפרטים http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=330&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=345&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 השאלה המרכזית - האם אינטל או AMD? פשוט יש לי תחושה כאילו אם אקנה AMD זה קניתי פשוט משה…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב: 1500 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח מטרות השדרוג גיימינג כבד - NFS: Most Wanted (2012) , Sleeping Dogs, GTA 5, COD:BO2, MOH: Warfighter וכד'.. מערכת הפעלה מה שאני משתמש זה: Windows 7 Ultimate 64BIT מפרט נוכחי מעבד: AMD Phenom 2 X3 720 BE לוח-אם: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 זכרונות: OCZ Platinum 4x2GB 1066MHZ דיסקים קשיחים: WD 320GB 7200RPM Sata2, SAMSUNG 160GB 5200RPM Sata2 כ.מסך: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB צורב: Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black מארז: NZXT Tempest - Air Flow King ספק: OCZ StralthXStream 500W PSU שימושים מיוחדים אני עלול לבצע OC, בתכלס אין לי אינטרס לזה אם המחשב יהיה מספיק חזק למשחקים האלה (החלקים שעלולים הם, מעבד, זכרונות וכ.מסך). האם תרצה לבצע מערך מר…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=3495&siteurl=http%3a%2f%2fksp.co.il%2f%3fstore%3deilat%26uin%3d23177%26utm_source%3dzap%26utm_medium%3dcpc%26utm_campaign%3dzap&modelid=877534&prodId=1504202157&platform=2 זמן סוללה, איכות מסך וביצועים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לא על חשבון הביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Virtual Studio 2017 , Mysql , V-rep וכל מיני קומפיילרים אחרים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: PUBG, FORTNITE, FAR CRY, TOMB RAIDER וכל המשחקים החדשים אני לא כל כך מכיר כי המחשב שלי ממזמן לא מריץ כלום. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברי פורום, נעזרתי בשירותי חברי הפורום פה מספר פעמים בעבר, ותמיד יצאתי מרוצה. כעת אני מתכנן לרכוש מחשב ייעודי לגיימינג עבור אחי הקטן. להלן הפורמט המומלץ מחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. ניתן גם להמליץ בנוסף על מסך בתקציב (נפרד) של עד 1000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, במידה ומדובר בשיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות עיקריות, רק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS חדשים, כמו Call Of Dut…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך המחשב אני קונה אותו השבוע אבל תציעו לי איזה חלקים להחליף ותגידו איך המחשב מעבד- INTEL P-4 2.60GHZ 800MHZ FSB HP 1164ש"ח לוח אם- ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR 3Y 852ש"ח זיכרונות-2* DDR KINGSTON 400MHZ 256MB CL2.5 678ש"ח כרטיס תצוגה-SAPPHIRE ATI RADEON 9800PRO 128MB 2264 ש"ח מסך-VIEWSONIC FLAT TUBE 17' G75F 1117ש"ח מקלדת-CHICONY BP9885 MULTIMEDIA USB BLACK 80ש"ח עכבר-MICROSOFT OPTICAL MOUSE BLUE 154ש"ח רמקולים-CREATIVE INSPIRE 2500 2.1 350ש"ח כונן תקליטונים-CITIZEN BLACK FLOPPY DRIVE 1.44MB 75ש"ח דיסק קשיח-MAXTOR 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER 3Y 582ש"ח צורב-LITEON LTR-52327S 52*32*52 BLACK OEM 2Y 270ש"ח מארז-Compucase HEC CI-6A19 MIDI ATX BLACK 30…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שלום! אני בארה"ב ומתכנן לחזור עם נייד לצרכים הנ"ל, שהולכים להיות כל החיים שלי בקרוב ; סטודנט רגיל בפקולטת הנדסה, וצרכי יצירה והפקת מוסיקה בתכניות כמו קיובייס וכל הפלאגינים המתלווים. חשוב לי לציין זמן סוללה במידה ואלמד רחוק מהבית - לפחות שעתיים ככה... גם צרכי צפיה בסרטים / סדרות במחשב מהמחשב לTV. אם צריך ממש להתגמש במחיר, אעשה זאת גם. תודה מראש על כל עזרה חן.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תיכנות אנדרואיד וקצת league of legends בשעות הפנאי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה14 אינץ ומעדיף מסך מט * רזולוציית המסך? לפחות 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים-שלוש מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך יציאת HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה SSD, מעדיף 256 גיגה אבל גם 128 יכול להיות בסדר * כונן אופטי? מיותר, לא רוצה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-