ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מעבדי אינטל? Price Units Total P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 2220 1 2220 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total NI8-SLi GR (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E, GBL, SATA II 850 1 850 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Corsair 400 2 800 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO 2050 1 2050 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA II 495 1 495 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 240 1 240 מארזים? Price Units Total Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA 710 1 710 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 350 1 350 הכך 7500 שח" מזומן מה אתם אומרים?…
-
- 37 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב גיימינג בסכום כולל של 6,500 ש"ח ללא מערכת הפעלה, בחריגה של עד 500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 כולל חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF\COD\AC\FC4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט כמה חלונות אופיס במקביל גלישה באינטרנט ואולי קצת סרטים או צפיה ישירה KODI וכאלה לא משהו מיוחד. העיקר שלא יתקע שיש כמה חלונות אופיס או אינטרנט פתוחים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס כל יום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב ש…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד חדש בקופסא, i7 4790K, תושבת LGA1150. אני רוצה לבנות מחשב לעבודה משרדית + קצת פוטושופ ומשחק אחד (Starcraft). האם אפשרי וכדאי להשתמש במעבד שיש לי או שהוא כבר כל כך ישן שלא כדאי? האם אפשר לנצל אותו שנתיים / שלוש ואז לשדרג? יש לוחות מתאימים / מאווררים למעבד הזה? אשמח אם תעזרו לי, אישית הייתי מעדיף לנצל אותו ולחסוך כסף אבל חשוב לי לשמוע את דעתכם.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
אז ככה, החלטתי לקנות HTPC לסלון, אני מבקש את עזרתכם בבניית המפרט, חשובים לי מספר פרטים: מערכת הפעלה תהיה ויסטה - כנראה ULTIMATE, לא צריך לכלול במחיר, כבר יש לי. 1. אם הדבר אפשרי מבחינת הVISTA אז אני רוצה את האפשרות לחבר שני כרטיסי טלוויזיה, כלומר אפשרות לצפות בשני מקורות במקביל ואפילו להקליט אם זה אפשרי. אגב, הכוונה לשני טיונרים, ולא להקלטה מהטיונר וצפייה דרך VIDEO IN 2. מארז שוכב שנראה סביר , לא חייב את הטופ - אנד. 3. שלט רחוק + מקלדת ועכבר אלחוטים. 4. דיסק קשיח - 500GB - ABYS. 5. צורב DVD. 6. שלא ירעיש יותר מידי (לא חייב FANLESS ) מאוד חשובה לי האפשרות הראשונה שציינתי, אשמח לשמוע תגובות ממישהו שכבר התנסה בנושא.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרטיס מסך - GeForce 8800 GTS 640MB איזה חברה לקנות? (leadtek/gigabyte...) זיכרון - Twinmos 1g 667 CL5 דיסק קשיח - 250g מעבד - לפחות E6600 ספק - 400W השאלות שלי: איזה מארז? מעבד? כרטיס מסך? קירור למעבד? לוח אם? לא צריך שום ציוד היקפי
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד זקן שאני לא מתכוון להחליף בשנה הקרובה. לאחרונה הוא התחיל להתחמם יתר על המידה (אפילו בהשוואה לקיץ הקודם). אשמח לקבל המלצות על משטח קירור טוב וזול יחסית (גבול עליון למחיר - 150 ש"ח). אם יש איזה משטח קירור סופר-מיוחד שעולה יותר, אז אני אשמח לשמוע למה שווה להשקיע יותר בשבילו. תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, חיפשתי, התייעצתי - הגעתי לשני הדגמים הללו. בתקווה שהשאלה לא כללית מידי: מה דעתכם? http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=825307,823734 חג שמח זיו
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים קיבלתי את הנייד מ notebook club מחשב נייד ראשון שאלותי הם א.לפי האתר המעבד הוא Penryn 45nm ובדקתי ב cpu-z והמעבד שמופיע שם זה merom 65nm ב.איך מומלץ לעבוד עם המחשב שהוא מחובר לחשמל ונטען או מנותק ג.אם המחשב במצב sleep האם עדיין חשוב שהוא יהיה מאוורר ולא סגור בתיק למשל תודה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם, אחרי שניסיתי לבנות מפרטים בכל מיני חנויות וחיפשתי חלקים במיליון מקומות כבר השתגעתי ואני מתחנן לעזרה. אני מחפש מחשב לשימושים של אופיס, אינטרנט וצפיית סרטים FHD על מסך 24" תומך. מכל מה שקראתי עד עכשיו, זה מה שהבנתי שאני צריך: מעבד E5200, זיכרון 4GB מחברה ידועה, הרד דיסק שיהיה שקט ועם פלטה אחת (כמו 3200AAKS של WD), מארז וספק שקטים ואמינים. לגבי לוח אם אני מתלבט ואשמח אם תעזרו לי, ASRock G41 - ממש מתאים לי כי יש לו DVI ואינסטנט בוט, והוא רק 70 שקל יותר מה-G31. מישהו ניסה\מכיר את האינסטנט בוט? DFI LANPARTY UT P35-T2R - עשה רושם מאוד מקצועי וחזק ויש לו הרבה אפשרויות שדרוג. אם לוקחים אותו צריך להוסיף כרטיס מסך (רצוי פשוט, אני לא משחק, אבל צריך HDMI). http://…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני בונה כרגע מפרט למחשב חדש שנועד בעיקר להריץ תוכנות כמו: Visual Studio, Photoshop. יש מצב שאני אריץ עליו כמה משחקים אבל גם אם כן אין לי צורך שזה יהיה באיכות הגראפיקה הטובה ביותר. סכום ההשקעה שלי הוא משהו בסיבובת ה-2000 ש"ח (מתפשר עד 500 שקל יותר) החלטתי ללכת על מעבד הזה: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray אחרי שקראתי קצת באינטרנט הבנתי שהוא די תואם את הצרכים שלי בסכום סביר (490 - 500 ש"ח). לוחות אם אני לא כ"כ מכיר ולכן ערכתי חיפוש קטן באינטרנט ובדקתי איזה לוח אם הכי טוב למעבד שבחרתי. יצאתי עם 3 תוצאות: 1: GIGABYTE GA-H55M-D2H :2 ASUS P7H55 M PRO :3 GIGABYTE GA-H57M-USB3 כאשר אני נוטה ללכת על אופציה מספר 2 במחיר של 510 ש"ח. אשמ…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט חזק לצורכי עריכת סרטים/ קליפים בFull HD. התקציב שלי עומד על 4000 ש"ח עם כוונה לחסוך. אני עובד עם הפרימייר החדש CS5 , לצורך העניין אני מוסיף דרישות מערכת של התוכנה. http://www.adobe.com/products/premiere/systemreqs/ בניתי לעצמי סוג של מפרט משיטוט בפורום, אשמח לשמוע את דעתכם כי לי אישית אין מושג בזה. - מעבד I5 - כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה - ווינדוס 7 ,64 ביט - הארד דיסק מהירות 7200 RPM 1T - כרטיס מסך GeForce GTX 470 - ספק כוח CORSAIR 750W TX - מארז של קולרמסטר בסדרת HAF אשמח אם אפשר לכוון אותי יותר. אם אפשר גם להוסיף איזה כרטיס קול כדאי ,איזה הארד דיסק, מעבד, איזה לוח אם, גוף קירור? ובנוסף אני מחפש מסך למחשב- רזולציה גבוה ובאזור ה21 אינצ' יספיק. תודה מראש…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקרוב להחליף את המחשב שלי והייתי רוצה המלצה למפרט טוב, יש לי לוח אם ומעבד שאני משיג בזול: INTEL® DH67BL Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray אשמח גם לשמוע דעתכם על המעבד והלוח אם שבחרתי אם אתם ממליצים לוח אם אחר אז העדפה ללוח אם של אינטל כי יש לי הנחות שם כל התשובות לשאלות הבאות הם ללא חישוב לוח אם ומעבד כי אני מביא אותם בניפרד כלומר ה 3500 שח תקציב זה תקציב לכל שאר החלקים. מבחינת קופסא, אם אפשר לשים את הכרטיסי מסך החדשים עם הקופסא הזאת (Silverstone precision black) אני יעדיף אותה אלא אם כן יש לכם המלצה למשהו יותר טוב באותו מחיר 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (אם ההמלצה שלכם היא עם לוח אם שונה ומעבד שונה אז התקציב הוא בין 4500 ל 5000…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב לאמא שלי. מבקש עזרה <blockquote>שלום לכולם אז ככה החלטתי לעשות לאמא שלי מתנה. לקנות לה מחשב. יש לה עכשיו איזה PENTIUM 4 שהגיעה זמנו אז אני מעוניין לקנות לה משהוא. היא בעיקר גולשת באינטרנט, מדבר בצ'טים בסקייפ (מקווה שלא רואה יותר מדיי פורנו). בכל מקרה. המחשב גם ישמש אותי מדיי פעם כשאני מגיע אליה לביקור בעיקר לסרטים. (אני מגיע פעם בשבועיים בערך בממוצע). בדקתי באייבורי ולא אהבתי את ההצעה שלהם. בKSP עשו לי בעיות עם הכרטיס אשראי וחשבתי לקנות את המחשב שלי מסקיי פי -סי. אגב אני גר בת"א אמא שלי בלוד. אני צריך כנראה לעשות את ההזמנה באינטרנט ולשלוח ישירות אליה את המחשב. ואז לבוא אליה ולחבר (רכב אין לי). ולא בא לי יותר מדיי להיסחף עם מחשב בכל הארץ. טוב אז נקצר בז…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה?? האם יש בלוח כ.קול מובנה? או שכדאי לקנות כרטיס קול כמו שחשבתי AUDIGY2 ? התקציב הוא כ4900 שקל... הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז בניתי שני מחשבים בשני אתרים שונים עכשיו אני צריך עזרה מה יהיה יותר טוב בשבילי למשחקים אז הנה: סוג מכירה שם מוצר כמות מחיר ליחידה סה"כ רגילה OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 1 ¤1,360.00 ¤1,360.00 רגילה LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO 256MB 256BIT 1 ¤3,300.00 ¤3,300.00 רגילה DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1 ¤860.00 ¤860.00 רגילה ANTEC P160 1 ¤820.00 ¤820.00 רגילה AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core 1 ¤2,180.00 ¤2,180.00 רגילה OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 1 ¤570.00 ¤570.00 רגילה NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 1 ¤300.00 ¤300.00 רגילה כונן דיסקטים 1.44 1 ¤50.00 ¤50.00 רגילה WD 160GB 7200RPM 8MB SATA…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ולקנות מעבד, לוח, מארז, HSF, כרטיס מסך ואולי הרד דיסק נוסף. כל השאר יחזיק אותי לשנים רבות אני מקווה. מה דעתכם? (המפרט בצד)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר טוב שלי רוצה להרכיב שרת אכסון. אני הצעתי לו את המחשב הזה. ורציתי הצעות כדי להביא לו את המחשב הכי אמין והכי חזק. אני חשבתי על המפרט הזה. אני ישמח עם תתנו לי הצעות לשיפור המחשב . התקציב הוא בסביבות 5500. אבל אם אפשר לחסוך ולעשות אותו פחות זה יותר טוב. כמובן שהמחשב הזה לא מתכוון לעבור OC וכרטיס מסך לא איכפת לי איזה יהיה! יותר טוב אפילו אם הוא יהיה O\b. זאת ההצעה שלי
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות מחשב נייד, הסתכלתי בזמן האחרון על המחשב Gigabyte 566N עם המפרט הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9519 המפרט בקצרה: CPU T8100 2.1 GHz, Memory 2GB, HD 320GB, GeForce 8400GT גם מבחינת מחיר הוא מתאים. (4900 ש"ח...) עכשיו לא מזמן ראיתי את המפרט של המחשב Gigabyte 576V שזה הדגם החדש שלהם: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2838 יש לו את הפלטפורמה החדשה, ובעצם הקטע הכי חשוב (מבחינתי לפחות): כרטיס מסך GeForce 9600GT... שלפי מה שאני מבין (תקנו אותי אם אני טועה) שזה אמור להיות אחלה כרטיס מסך ויחסית הרבה יותר טוב מהדגם GeForce 8400 (שיש ב 566N שרציתי לקנות). בעיקרון אני מתחיל ללמוד עוד שבוע באוניברסיטה, (השימוש של…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלון חברים, רוצה לרכוש את המחשב נייד הבא: HP Pavilion 15-CS3000NJ / 8PM25EA היתרונות שלו הם האחריות (3 שנים), מחיר וגם המסך. האם זה באמת IPS אמיתי והמסך טוב? אני קונה מחשב נטו בשביל מסך טוב כי אני יושב מולו שעות (בעיקר קריאת מסמכים). מה המשמעות של התאורת W לד אחורית? 15.6 Inch diagonal FHD IPS WLED-backlit Anti-Glare micro-edge (1920 x 1080), 45% NTSC, 250 nits האם המסך איכותי? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הגיע לידי המחשב הזה שמיועד לעריכת סרטים: (אדובי פרימייר ו Avid) השאלה היא כזו: האם המעבד מספיק? האם כדאי ורצוי לשדרג? זה עיקר המפרט: הרדיסק מכאני ( חושב על שדרוג ל- SSD ) ספק כח אני צריך לבדוק. מעבד Name Intel Core i7 4770 Codename Haswell Specification Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GHz Package (platform ID) Socket 1150 LGA (0x1) זכרון : (8GB RAM) DIMM # 1 SMBus address 0x50 Memory type DDR3 Module format UDIMM Module Manufacturer(ID) G.Skill (7F7F7F…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי המליצו לי על המחשב נייח: קירור נוזלי של alienware מקורי Gtx970 12 ram I7 3960x xtreme edition 6 ליבות מארז alienware Aurora r4 מהדורה מוגבלת לשימוש עבור משחקים האם המפרט טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט, יוטיוב, אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. כולל מערכת הפעלה win10 והרכבת המחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רצוי מארז קטן ככל הניתן ושיראה טוב …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, חבר צריך מחשב, כאשר מעבר לשימושים הרגילים של אינטרנט, אופיס וסרטים, הוא משתמש בתוכנה שמשתמשת במסד נתונים של PostgreSQL. הוא ישתמש כל הזמן בשני מסכים - האם מומלץ u2312hm או p2414h? בנוסף הוא רוצה לחבר את הטלוויזיה שלו בכדי לראות סרטים מידי פעם - אם אפשר נניח לעשות איזה סוויץ בין מסך אחד לבין הטלוויזיה זה יכול להיות טוב. צריך SSD, נראה לי 256GB. 1. מה התקציב המקסימאלי? נניח 4,000 ללא המסכים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בגדול התקציב הוא גמיש אבל בלי להגזים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-