ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
מחשב חזק שיריץ חלק ויסטה ומשחקים לא הכי כבדים שיש .. מה שאני צריך זה מעבד לוח אם זכרון (לפחות 2 ג'יגה עדיפות ל4) דיסק קשיח (500 ג'יגה) צורב די וידי כרטיס מסך dx10 יחסית חזק מארז.. תודה רבה רבה לעוזרים ואני לא בטוח אבל נראה לי שאני מעדיף אינטל
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה המחשב הראשון : http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=473132 השני: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418776 תודה????
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-7500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים ש-COD ירוץ לעליו בקלות ועוד המשחקים הבאים שיצוא=) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? זה בחדר שלי רצוי שזה היה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות השאר או לפחות האפשרות לכבות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מה עדיף מבין המפרטים הבאים אין לי צורך ב OC או במרובעי ליבות אך ורק משחקים ביצועים ושישמר להרבה שנים וכמובן ויסטה תקציב 6 המפרט הזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1079 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤598 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2766 דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤265 זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 533MHz CL4 ¤620 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ¤380 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤436 מחיר סופי: ¤6159 או המפרט הזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB …
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/175024 מה אתם חושבים על הרכיבים האלה ואם להחליף משהו? ( בלי לחרוג יותר מדי במחיר )
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לכיוון מסוים לגביי קניית מחשב נייד פשוט בסיסי ביותר. השימוש הוא עבור לימודים גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים . לא מחפש מחשב שיריץ לי משחקים או משהו כזה,זה פשוט מחשב נייד נוסף שישמש אך ורק לשימושים הללו. תקציב = כמה שיותר נמוך מבחינתי 1000 זה סבבה. גודל מסך שיהיה בין 10 ל 14 . על איזה מעבדים אני צריך להסתכל ועל מה לא להתקרב בכלל ? על איזה חברות אתם ממליצים ומאילו לא להתקרב ? אשמח למפרט ככה בסיסי פשוט בשלוף שאני ידע על מה להסתכל בעת הרכישה. כל טיפ עזר אשמח לקבל תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://img191.imageshack.us/img191/6752/bdat.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* חריגה מהתקציב: עדיף שלא. * מטרות המחשב? סטודנט. עבודה נוחה ומהירה עם אופיס, אינטרנט. שידע לנגן סרטים באיכות HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מועדף 14". * רזולוציית המסך?לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי?לא יודע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלא יהיה זללן... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, * Bluetooth? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?250GB. * כונן אופטי?לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. מצאתי את המחשב הזה: Dell vostro 2420. http://www.1pc.co.il/product-4149-Dell_Vostro_2420.aspx מחיר…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל מנהלים לא מצאתי תאשכול הקודם אשמח עם תשאירו תאשכול פתוח [חד פעמי ] טוב אנשים אני מתכוון לעשות הזמנה עוד יומיים אספתי מידע מהפורום וגם מהאנשים שעזרו לי בבחירת מפרט מעבד : Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray קירור : Scythe Yasya זיכרון : G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL כונן : LG GH24 SATA x 24 Black מארז : ANTEC Nine Hundred 900 Two Gaming ספק כוח : Enermax Pro82+ 625Watt 80Plus Bronze כרטיס מסך : GigaByte GeForce GTX560Ti 1024MB GDDR5 GV-N560OC-1GI הרד דיסק : WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 AADS WD5000AADS לוח אם : Gigabyte GA-PH67-UD3-B3 H67 CHIPSET סה''כ : 5007 טוב כעיקרון אני מעוניין בחוות דעת בל…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להוסיף כמה מאות אם זה קריטי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - מטלב, סולידוורקס, פוטושופ, משחקי מחשב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים מספיק רק צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - משהו כמו 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אני לא יודע מה זה אפילו אז כנראה שלא כל כך חשוב 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שאמרתי מפרט מבוסס AMD בעיקר למשחקים וגלישה אך אולי קצת OC בעתיד. הדברים הבאים קבועים: - לוח אם NFORCE - מעבד בארטון - צורב וDVD
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבריה, הציעו לי hp 2560p i5 יד 2 ללא סוללה ומטען ב-1000 ש"ח כדאי? איזו שנה הדגם הזה? מה דעתכם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מחפש נייד בדגש על מסך איכותי ביותר. לאחרונה קיבלתי Macbook pro 15" 2015 מסך רטינה מהעבודה. עדיין בהלם מהמסך. מעוניין במחשב עם מסך זהה אבל לא Apple. לגבי שאר החומרה, לא קריטי, נועד בעיקר לקידוד. תקציב: אין לי שמץ מה המחירים אבל עדיף כמה שיותר זול. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיצור...אני צריך ספק...טוב איכותי...לOC... למערכת כזאת... G.SKILL 1024 DFI NF4 LP ULTRA-D X800XL AMD 3000+ 939 אז ככה...אם הX800XL VIVO של POWERCOLOR צריך חיבור PCIE אז גם הספק צריך כזה...24 פינים לא חובה...רצוי ספק טוב...לא משנה מאיזה חנות (רק שתהיה עם אחריות טובה..)... שכחתי...חשבתי על משהו מאלה (לא חובה אחד מאלה) Thermaltake 410W 120mm Fan PFC Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W Enermax 460W EG465P-VE Thermaltake PurePower TWV 480 Watt (אמרו לי שזה לא משהו...מישהו יכול להגיד לי למה?)
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות מחשב ללימודים תנו בבקשה המלצות טובות עדיפות ללנובו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשיים הקרובים (תלות בנתב"ג) אני עומד לעבור מטעם מקום העבודה למאוריציוס. מלבד המחשב הנייד שלי (של מקום העבודה) אני רוצה לקחת איתי מחשב (נייח מיני או נייד) לשימושים פרטיים - סרטים, סדרות וגיימינג "קל" (1440P - משחקי באטלפילד לדוג'). התקציב הוא כ-10K (ש"ח) עם אפשרות לחרוג במידה והתועלת שווה את העלות. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במערכת הפעלה ולא באופיס. מבחינת רכיבים, עדיף שהמחשב יהיה עם כמה שפחות חלקים "נעים" למרות שהמחשב יעלה איתי למטוס ושיהיה WIFI מובנה. חשוב לי שיהיה מחשב אמין (עד כמה שאפשר) מאחר ומימוש אחריות יהיה קצת בעייתי ולקנות במאוריציוס פחות רלוונטי בגלל היצע נמוך ומחירים גבוהים. דוגמה למחשב מיני שעלה כאופציה הוא…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה לגבי רכישה של Intel® NUC Kit NUC6i7KYK שלום חברים, ברצוני לרכוש את ה-Intel® NUC Kit NUC6i7KYK מארה"ב ואני רוצה להיות בטוח שהשנאי החיצוני מתאים לארץ לפי המדריך של המוצר לא אמורה להיות בעיה,אבל בכל זאת מעניין הדעה שלכם.מצורפת תמונה: תודה מראש וחתימה טובה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה הקישור לדוגמא למפרט (לא חייב להיות בחנות זו, זה כתוב ברור שם) http://www.speed4u.co.il/sg_product~5738G~65~142.htm מטרה: המחשב מיועד להריץ תוכנות כמו אופיס, אינטרנט, ויזואל סטודיו, מטלב, סים, תוכנות גרפיות, תוכנות לתכנות (בגדר הנורמה להרצה בבית), תוכנות שנה א/ב בהנדסה בת"א (לא מאמין שפרויקט גמר מריצים בבית... , לעיתים מעט סרטי דיוידי, קצת משחקים GTA לדוג'.. וינאמפ, שירים, סה"כ מה שסטודנט ממוצע דורש. ***לא מיועד לניוד מרובה הלוך חזור. תקציב: כמו שמצויין 3.5K-4K גג. שאלות: תנו דעתכם. שווה קנייה? איך המאיץ הגרפי? מעבד? זכרון? האם יעמוד בדרישות שלי ולצרכים שלי? שווה להשקיע הכסף בזה? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאר המפרט: i7-4510u 6gb ram 480gb ssd kingston uv400 המחשב שחשבתי לקנות: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23200 המסך פחות רלוונטי כי 80% מהזמן המחשב מחובר למסך חיצוני השאלה העיקרית היא לגבי המעבד השימושים במחשב: לימוד פיתוח תוכנה: visual studio שפת C intellij/android studio - JAVA לימוד פיתוח אפליקציות שאר שימושים רגילים: אינטרנט, אופיס וכו... לא משחק משחקים מה דעתכם? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בחו"ל אני טס לחו"ל בעוד כחודש ל סקוטלנד ואני מעוניין לרכוש את המחשב שם מטרת המחשב : משחקים בעיקר (עולמות וירטואלים - SECOND LIFE ) גם סרטים וגם לעריכה חשוב שיהיה לו את כרטיס מסך בתצורת SLI ;D גודל מסך :15.6 ומעלה משקל : עד 8 קילו סוללה : יש צורך לסוללה חזקה מעל שעתיים (למרות שמחשביים נידיים למשחקים לא מצטיינים בזמן סוללה גבוה ) יציאות מיוחדות : (יהיה נחמד אם יהיה לו HDMI או DVI ) בלוטות : כן צריך או אפשרות שיהיה לו כרטיס אלחוטי שאוכל להתחבר בצורה אלחוטית גודל מינימלי של דיסק קשיח : 250 גיגה צורב DVD : כן צריך אחריות בנלאומית : כן נדרשת העדפה : פה הדעות חלוקות עקב שזה נובע מנושא השירות ומפה השאלה ממשיכ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ככה בהתאם לנושא הקודם http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=41974 החלטתי לקנות מחשב איכותי אבל זול וטוב למשחקים לא אטלון לחובבי האטלון
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם, אחרי שניסיתי לבנות מפרטים בכל מיני חנויות וחיפשתי חלקים במיליון מקומות כבר השתגעתי ואני מתחנן לעזרה. אני מחפש מחשב לשימושים של אופיס, אינטרנט וצפיית סרטים FHD על מסך 24" תומך. מכל מה שקראתי עד עכשיו, זה מה שהבנתי שאני צריך: מעבד E5200, זיכרון 4GB מחברה ידועה, הרד דיסק שיהיה שקט ועם פלטה אחת (כמו 3200AAKS של WD), מארז וספק שקטים ואמינים. לגבי לוח אם אני מתלבט ואשמח אם תעזרו לי, ASRock G41 - ממש מתאים לי כי יש לו DVI ואינסטנט בוט, והוא רק 70 שקל יותר מה-G31. מישהו ניסה\מכיר את האינסטנט בוט? DFI LANPARTY UT P35-T2R - עשה רושם מאוד מקצועי וחזק ויש לו הרבה אפשרויות שדרוג. אם לוקחים אותו צריך להוסיף כרטיס מסך (רצוי פשוט, אני לא משחק, אבל צריך HDMI). http://…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשב נייד שישמש כמחשב מדיה לסרטים ומוזיקה. יחובר באופן קבוע לחשמל, לטלויזיה, ולמגבר אודיו. חייב להיות מסוגל לנגן Full HD חלק. גודל מסך לא ממש חשוב, רצוי קטן אני מניח. משקל גם לא חשוב. צריך יציאת HDMI ואם יש גם SPDIF או יציאת אודיו דיגיטלית כלשהי (למגבר) זה בכלל טוב, אבל לא יודע כמה זה נפוץ. אם אין אולי אשתמש באיזה מתאם. כונן אופטי לא חובה. רצוי שיגיע עם חלונות 7 או 8. גודל כונן פנימי לא קריטי, אפשר לחבר חיצוני 2.5 אינטש. תקציב - כמה שפחות שיענה על הצרכים, אבל שלא יהיה עגלה. הסיבה שאני מעדיף נייד על פני נייח היא כדי שאוכל לנגן מוזיקה מבלי להדליק את הטלויזיה (וגם משיקולי גודל ורעש). האם זה הגיוני לבחור נייד בתור HTPC? אם נייח מתאים הרבה יותר ל…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב"נייד" שישמש כחליף שולחני: התקציב: 3800 ש"ח חריגה מקס' עד 100 ש"ח המחשב יפעל 24 שעות. חשוב שיהיה בעל איכות בניה טובה וקריר. חייב שיהיה מסך מט. זקוק לניידות בתוך הבית בלבד כך שלא חשוב המשקל וזמן סוללה. * מטרות המחשב:גלישה , צפיה, עריכת סרטים ומוזיקה בסיסית. * גודל המסך:17 אינצ' ומעלה. * משקל רצוי:לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:USB3 * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח:אסתפק גם במינימום הקיים. * כונן CD/DVD? צורב:כן * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית :לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9,000 למחשב וציוד הקפי, ניתן לחרוג עוד ב 1,000 רק במידה והכרחי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מסחר בשוק ההון כולל שימוש בשני מסכים בשלב הראשון עם אפשרות להוספת מסך נוסף בעתיד. חשוב שהמחשב יעבוד מהר ויבצע פעולות ללא עיכובים. עבודה בתוכנות Trader Workstation ו- TD Ameritrade. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, שני מסכים, מקלדת ועכבר (רצוי אלחוטי),רמקולים ומדפסת משולבת עם פקס סורק 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5.…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-