עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by drorion,

לוח אם ASUS 98H67-M ספק SEASONIC S12II BRONZE 520W [h=3][/h]ראם 2X2 1X4 כרטיס מסך SAPPHIRE HD 7970 DUAL-X כונים 2TB SSD 120GB

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3000-4000 ש"ח, אפשר לחרוג עבור משהו משתלם במיוחד, עד בערך 4500 אבל מעדיף משהו חזק מספיק ב3000-3500 אם אצליח למצוא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי תכנות ואימון מודלים של machine learning אני רוצה להריץ עליו CUDA לאימון רשתות, אז צריך להיות כרטיס מסך תומך של NVIDIA, מעבד שיכול לתמוך אבל לא חייב להיות סופר חזק וכמות מכובדת של ראם. ובנוסף, בהתחשב בצורך הקיים כבר לכרטיס מסך טוב, אשמח גם אם המחשב יוכל להריץ משחקים חדשים גם אם לא באיכות המירבית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

3. Started by Nadab,

שלום לכולם! אני מרכיב מחשב לאולפן מוסיקה שהשימושים שלו הם ,cubase7+vst ואינטרנט בלבד! יש לי תקציב של עד 7000 ש"ח להרכיב מחשב חזק ככל האפשר, והשאלה שלי היא איזו קונפיגורציה עדיפה לשימושים הנ"ל? 4820K X79 quad channel memory או 4770K z87 dual channel memory או הצעות אחרות שלכם... תודה.

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  4. Started by infrequent,

המערכת היא: Intel® Core 2 Quad Q9300 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP35-DS3 Mushkin 2048x2(4096mb) DDR2 800MHz EM2 AMD Radeon HD4850 @ AC Twin-Turbo 5 כוננים 4 כוננים קשיחים ו1 כונן אופטי במארז יש 6 מאווררים. האם הספק כוח Corsair VX450W יכול להחזיק את המערכת הנ"ל בעומס מלא? מה קורה למחשב כשספק הכוח לא מחזיק או גבולי ולא עומד בעומס (פריזים, ריסטרטים?) ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by אנדי,

שלום לכולכם. הנה שני מפרטים למחשב (עריכה גרפית ועריכת וידאו) שאני עובד עליהם בימים האחרונים: 1) מעבד core i7 9700FK 12MB קירור למעבד Arctic preezer 7x לוח אם MSI z390 gaming pro carbon (ATX) זכרון RAM G.Skill ripjaws V 2*8GB 3000Mhz DDR4 כונן SSD Adata ultimate SU650 כרטיס מסך …

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  6. קודם כל שלום אני הייתי פה פעם בפורום על שם משתמש אחר, והייתי משתמש די בכיר אבל פרשתי ועכשיו אני צריך קצת עזרה מכם חברים אין לכם מושג כמה זה חשוב לי, למה אני כבר מעל 4 שנים עובד במחשב נייד שבקושי מריץ לי אקספלורר , ומחשב חדש בישבילי זה כמו חלום קיצר אחיםשלי, אבא שלי מסכים לקנות לי מחשב ב5אלף שזה כולל מסך.. על מסך אני די סגור וזה ה cmv 221d הוא עולה 1300 שקל , כך שזה משאיר 3700 שקל למחשב עצמו, אבל אפשר לחרוג ל4 אלף זה בסדר... על המסך אני סגור אל תנסו לשכנע המחשב שלי ישמש לדברים בסיסיים (גלישה,מוזיקה וכו') + משחקים (ברמה בינוני) את המחשב אני רוצה לקנות או מtms או מנעה מחשבים.. אני חושב שאני ילך על tms בגלל המחירים בניתי שתי מפרטים תגידו לי מה אתם חושבים ואם הם לא …

• 14 תגובות
    • 752 צפיות
  7. אני רוצה מחשב חדש, בעיקר למשחקים. כלומר, שיריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות למשך השנתיים-שלוש הקרובות לפחות. זה המפרט שנתנו לי ב-KSP כשאמרתי להם מה אני מחפש. נראה לכם סביר? המחיר נראה לי בסדר, אם כי אני כמובן אשמח לשלם פחות על מחשב עם יכולות דומות. אשמח לכל תגובה מועילה. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10258 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12315 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x…

8. Started by ashram,

קודם כל אני רוצה להגיד שזה אחלה פורום ותודה רבה לכל העוזרים. אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 3000 ש"ח. לא צריך מסך ולא צריך צורב DVD(יש מהקודם). אני אשמח את תוסיפו חנות או אתר מומלץ לקנות ממנו את המחשב - באזור המרכז (ראשל"צ, רחובות והסביבה). תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  9. להלן 2 מפרטים שהציע לנו הספק. אשמח לדעת אם הוא ניפח משהו, באדיבותכם התקציב: 4000 ש"ח (חרג באחד מהם) הצרכים המקסימליים: בניית דוכנים ברמת הדמיה אדריכלית ואנימציה פשוטה, עבודת פוטושופ, ריטוש ועיצוב מודעות (לא דורש הרבה כוח מחשוב, אלה לא פוסטרים) להלן ההצעות: [TABLE=width: 447] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]GIGABYTE GA-B85M-D2V 10025[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD]INTEL Core I7-4770 3.4GHZ 8M BOX + ZALMAN COOLING FAN[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]RAM[/TD] [TD]KINGSTON DDR3 4GB HYPERX 1600MHZ CL9[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ספק[/TD] [TD]12”cm Fan ZALMAN ZM-400-LE 400W[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD]ZALMAN M.ATX T3 ENCLOSURE[/TD] …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד שאני הולך להסתובב עימו הרבה לכן ארצה שיהיה קל ככל האפשר עד איזור 2 קילו. השימושים שלי יהיו אינטרנט ואופיס כמובן ותוכנות מסחר בשוק ההון שחלקן כבדות יחסית, וכן אעדיף מחשב עם כרטיס מסך חזק כדי שאוכל לחבר מסך או שניים נוספים. אני אעדיף מחשב שנראה טוב ויוקרתי כי אני יוצא ללקוחות. ראיתי כמה דגמים של אסוס שנראו לי סבירים אשמח לשמוע את דעתכם http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=8CwAK6XZ0pekc7aI http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Yt2NRqvmKZo3SnVW כמובן שאם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע התכנון כרגע להביא את המחשב מארה"ב או מהונג קונג אז אם יש למישהו רעיונות או הערות גם בנושא זה אשמח לשמוע תודה מראש חזי

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by waizman,

אהלן חבר'ה מחפש נייד לאחותי, גננת. בעיקר לשימוש משרדי ואינטרנט דרישות מאוד בסיסיות: מסך 14-15.6" שלא ישקול יותר מדי (נגיד גג באיזור ה 2 ק"ג) שיהיה כונן DVD אם יש משהו שיש לו מודם סלולרי אז יש לזה עדיפות. טאץ' לא צריך אבל אם יש אז גם טוב אפשרי טבלט עם מקלדת אם הוא עם מסך גדול זהו נראה לי. מה מומלץ? תודה ושבת שלום!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by moshiko_a10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas pro photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bt4 - cod משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  13. שלום לכולם, בניתי מפרט עם השקעה ומחשבה רבה כדי שכל חלק יתאים לאחר אבל דווקא חשוב לי לשמוע את הדעה שלכם לגבי המפרט הבא. לגבי הכסף, אני קונה מחשב בסביבות ה10K ולא בא לי לחרוג מהסכום הזה אבל אם יש תוספת קטנה שתיתן המון אין בעיה. כל שינוי שאתם חושבים שישפר את המפרט הזה יתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200/300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ציינתי לגי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by most,

שלום, הנ"ל מיועד עבור חבר בעל עסק קטן, העבודה עליו תהיה בעסק ובבית - לא בדרכים כך שגודל מסך ומשקל פחות משמעותי כמובן ללא משחקים וכו' כך שכ.מסך מובנה יספיק רצוי עם מ"ה - לא שאלתי אותו איזה. אין צורך בתחנת עגינה זמן פעולת סוללה לא עקרוני אבל........ אחריות עסקית כמו שבדל (שרות עד הבית) - תהיה יתרון. אם יש פרטים נוספים חשובים אשמח להוסיף

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by Dano,

אוקי הנה המפרט שלי שכבר ייעצו לי כמה אנשים שזה מתאים לדרישות שלי שהם בעיקר משחקים, משחקים וקצת אינטרנט ותוכנות ועוד משהו..אני לא צריך מסך וצורבים למינינם ורמקולים ועכבר ומקלדת... מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1020 1 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 470 1 470 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM Price U…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by o-leg1212,

בכמה הייתם מציאים למכור את הנייד : מפרט המחשב: Dell Inspiron 1545 T4200 2.0GHZ 2GB DDRII, צורב DVD, דיסק קשיח 250GB 5400RPM מסך 15.6" W-LED עם מצלמה מובנית INTEL 4500M סוללת 9 תאים מקורית בת כחצי שנה windows 7 home premium למחשב אין בעיות חום, והסוללה תקינה לגמרי. אין אחריות. כמה שווה?

17. Started by המפרט,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד קטן ויעיל ללימודים. חשבתי על הWIND בעיקר בגלל המשקל. שאלתי היא אם הוא יוכל לתפקד כמו שצריך עם תוכנות כבדות כגון MATLAB, maple, eclipse ותוכנות שכסטונדט להנדסה אפגוש בעתיד? בתודה מראש, אריאל

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Yotii,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, למידה דרך האינטרנט, סרטים וטיפה משחקים (לא משהו כבד) * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא כבד מידי עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב, רק שלא יהיה קצר מאוד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? רצוי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא כלכך מבין בזה * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שיגיע ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) תקציב: 2000+- (אפשרות חריגה של 250 שח) …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by tobul,

מה המצב יש לי לפטופ עם ווינדוס 7. הלפטופ בסדר עם 2 גיגה זיכרון. הלפטופ (של לנובו)עבד טוב עד עכשיו אבל פתאום התחילו לקרות דברים. אם אני סוגר את הלפטופ ופותח אותו אחרי כמה זמן המאוורר שלו מתחיל לעשות רעש חזק ואז הלפטופ נכבה. לאחר שהוא נכבה (וגם סתם ככה אם אני עושה כיבויי רגיל) ואני מפעיל אותו מחדש הוא מגיע לאיזור שהוא כותב STARTING WINDOWS ויש את הציור המתנה של 7, פתאום שומעים את המאוורר שוב עם טורים בוהים ואז הוא נכבה. לאחר מכן אני פותח אותו שוב הוא שואל אותי אם אני רוצה להפעיל את המחשב במצב בטוח, אני אומר לו להפעיל הפעלה רגילה -ואז שוב אותו סיפור-מאוורר עושה רעש והמחשב נכבה. אחר כך אני מדליק אותו שוב ואז הוא אור לי שהייתה בעיה בהפעלה ושואל אותי אם לעשות STARTUP REPAIR או…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by basharis,

הגיע הזמן להחליף מחשב. השימושים שלי הם כאלה: - 40% - גלישה באינטרנט - 30% - צפייה בטלוויזיה - בעיקר סדרות מהרשת. - 15% - עבודה/לימודים - תוכנות office וכלי פיתוח למיניהם (בעיקר עריכת טקסט, לא צריך כוח עיבוד מסיבי בשביל זה). - 15% - משחקים אני מעוניין לבנות מפרט שיענה על הצרכים הנ"ל בצורה סבירה. אני חושב שהמרכיב החשוב ביותר צריך להיות מסך איכותי (כ 2000 ש"ח?) ועדיין מאוד מתלבט בנוגע ל widescreen or not. אני לא מתכנן OC (לפחות לא בשלב הראשון). עדיף שכרטיס המסך יתמוך ב video in. אפשר למתוח את התקציב במעט. אין צורך לכלול ציוד היקפי. אני יכול לחכות מעט עם הרכישה, כך שאם שווה לחכות קצת בשביל משהו - אנא ציינו זאת, אני כבר זמן רב לא עוקב אחרי השוק. המלצותיכם?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by yaronmina,

שלום רב. אני משתמש ביתי שלא מרבה לשחק במחשב מלבד דברים בסיסיים כמו אינטרנט, אופיס, פוטושופ וכו'. קיבלתי מפרט למחשב במחיר של 2800 ש"ח ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו להלן המפרט Motherboard - Asus P5K/EPU Processor - Intel® Core2 Duo E8500 3.16Ghz 6M" Memory - OCZ 1GBX2 1066Mhz CL5 Hard Disk - WD 640GB SATA DVD-RW - LG SATA X20 שנה אחריות Gigabyte Card - G-Force 9500GT 1GB Case - Aluminum 1665 Power Supply - Thermaltek 450W Microsoft Keyboard - Wired 500 Microsoft Mouse - Basic Optical USB Black אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  22. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, צפיה בסרטי HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גדולה. מעדיף לא לרדת מ- 1600x900. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת עם Numpad יכולה להיות נחמדה, אבל לא חובה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך…

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by אוראל אהרונוב,

שלום וברכה לכולם, אני פונה אליכם לעזרה בבקשה בנוגע למחשב נייד חדש, התקציב שלי עד 2000 שקל (מעדיף פחות) השימושים שלי במחשב יהיו נטו עבודה משרדית וסרטים . חשוב לי מראה נחמד מעבד טוב שלא יתקע גם ושלא יהיה יותר מדי קטן. תכף הבלק פריידי והייתי רוצה לסמן כמה אופציות מעניינות אז אשמח להמלצות שלכם ועל הדרך לחוות דעת על המחשב הבא: https://www.ynetshops.co.il/Prod/145123/?gclid=CjwKCAjw0On8BRAgEiwAincsHJ86d4ekOSVWiP4_55QRyPHZegXGCup9JxVKoU49Jq58k_g-a_CuYRoCTMUQAvD_BwE חברים המון תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  24. שלום לכולם. אני לא כל כך מכוון בנושא המחשבים הניידים ולא יודע מה הולך היום בשוק , איזה טובים יותר ואיזה פחות אז הייתי רוצה לקבל מכם עזרה להצעת מפרט מחשב נייד.התקציב הוא גג 3500 ש''ח , לא לחרוג , עדיף לחסוך אבל אם צריך אז לנצל את כל ה-3500 .הנייד מיועד לשימושים פשוטים , צפיית סרטי HD וגלישה באינטרנט , אז זהו , אני מקווה שלא חסר פרטים , אם כן אז תגידו לי איזה ואני אכתוב. מטרות המחשב? עבודות משרדיות , גיימינג קל וצפיית סרטי HD . גודל המסך? 15.6 . משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי (אני לא יודע כל כך מה הוא המשקל הרצוי לניידים היום , שלא יהיה כבד מידי). האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר לדעתי זה יותר טוב. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESAT…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום רב לכם, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד שנה א' ! ( קולולולול ). המחשב ישמש אותי כאמור ללימודים בעיקר, אך גם למשחקים ( FPS בעיקר, לא בהכרח הגדרות גבוהות ) וכמובן לסרטים HD. אני משתמש "כבד" יחסית במחשב, ולכן למרות שהדרישות שלי לא בשמיים, אני משקיע יותר ממה שאני כנראה צריך בשביל שהמחשב יסחוב 4 שנים ושאני אהיה מבסוט (כמה שאפשר כמובן..) והרי התחזית: * גודל המסך? 14* משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הולך לשבת איתו בלימודים, כנראה שיהיה איפה לחבר אותו.. ככה שאין דרישה מיוחדת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, * בלוטות? עדיפות * גודל מינימלי של כונן קשיח? מהירות 7200 (נפח פחות חשוב, יש לי טרה חיצוני…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.