עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lesles,

* מטרות המחשב? , צפיה בסרטים, אינטרנט. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בישראל תספיק. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב מיועד בתור מתנה לאשה שרואה בעיקר סרטים, וגולשת פה ושם. התקציב הוא כ1500 עם אפשרות חריגה של לא יותר מ200 ש"ח. הוצע לי היום HP G6 עם מעבד 6200 ו3 ג'יגה ראם ב2100 ש"ח, אומנם לא בתקציב כל כך אבל מה אתם אומרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by Ran Ventura,

היי, ברשותי מחשב נייד מהסוג שציינתי בכותרת. לאחרונה יש לי בעיה של תצוגה. בזמן שאני לוחץ על כפתור הווליום או לחלופין על הCAPSE LOCK לא מופיע לי תצוגה על המסך עצמו בעת הלחיצה. אשמח לעזרה, תודה מראש

3. Started by fillabong,

https://www.ivory.co.il/build_computer.php?ccfg=5daf416a5032e5daf416a5032f מעבד intel core i5-9400 ראם kingstone 8gb ddr4 2666 כרטיס מסך nvidia geforce gtx1650 dual oc 4gm gddr5 asus מסך samsung led s24d332h 24 זה העיקר השאר בלינק נראה בסדר?

4. אני מבקש המלצה למחשב לצורך משחקים כבדים בתקציב כולל של 4,500¤ (אני יודע שזה לא גדול אבל עדיין..) המפרט צריך לכלול הכל חוץ ממסך דברים הכרחיים: -זיכרון של ג'יגה -הארד-דיסק בגודל 120ג'יגה לפחות -כרטיס מסך סוס ביותר (רצוי עם יציאה לטלוויזיה אבל לא חייב) -מעבד חזק -צורב DVD -כרטיס קול איכותי * מערכת הקירור תהיה מאווררים קטנים ולכן אני מבקש שפרט למאוררים שנחוצים תוסיפו עוד 2 -עדיף מארז שמראה טמפ' אבל לא חובה (ללא צבע מועדף) חוץ מהמחשב עצמו המפרט צריך לכלול רמקולים (איכותיים), מקלדת (לא אלחוטי) ועכבר (לא אלחוטי) *אפשר ורצוי לותר על כונן הדיסקטים (1.4) *אין העדפה לחברה מסויימת *אין צורך בשירותי מעבדה למינהם או מערכת הפעלה תודה מראש לכל העוזרים

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. המחשב הישן לא סוחב. אז אני רוצה מחשב שיוכל להריץ SUPREME COMMANDER ברזולוציה של 1650*1050 בFPS סביר. מה שחשבתי כרגע זה: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤483 לוח אם ASUS P5N-D (SLI) ¤710 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 זיכרון G.Skill DDR2 (2048MBx2) 800Mhz CL 5 ¤395 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA 9800GT 512MB DDR3 PCIe ¤749 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤289 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W ¤402 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤114 כ סה"כ מחיר לכל המוצרים:3615¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il הרעיון לקנות מעבד כפול ליבה מינימאלי, שמיועד לשדרוג ברגע שמחירי מרובעי ליבה ירד, והמספר התוכנות שעב…

6. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לסטודנט לארכיטקטורה בתקציב של 5-6k (יש אפשרות למתוח את התקציב ב1000 ש"ח) המחשב צריך לשמש להרבה שנים ולכן אני מעדיף לרכוש מחשב יקר אמין וטוב מאשר להחליף מחשב כל שנתיים. דברים שחשובים במפרט: 1. כרטיס מסך לא OnBoard וטוב. 2. גודל מסך 13.3-14 אינץ (ללא מסך מגע). 4. עדיפות למחשב קל (נמצא על הגב כל היום). 3. יציאת USB3 אחת לפחות. 5. עדיפות למעבד מרובע ליבות (הרבה תוכנות שעובדות עם Multithreading) 6.יתרון - דיסק קשיח SSD 256GB (השאר יאוחסן על דיסק חיצוני) או שני כוננים (SSD128 + HDD320GB) 7.יתרון - תמיכה בתחנת עגינה (Docking Station). 8. יתרון - גם יציאת vga וגם יציאת HDMI. 9. לא מעוניין במחשבי Apple. כמובן שאם לדעתכם ישנם מחשבים שיותר מתאימי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום חברים! ניסיתי לעשות את זה לבד, בדקתי באתרים והסתכלתי בסרטונים, אבל המבחר גדול והידע שלי קטן, אז אשמח לקבל מכם עזרה! תודה מראש כמובן 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון 10,000, אני לא מאמין שיש צורך לעבור את זה, אבל אשמח לשמוע אם תמצאו ביותר/פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב ואנימציה תלת מימדית בתוכנות כמו בלנדר ומאיה. אני גם משתמש בפוטושופ, אפטר אפקט ואילוסטרייטור, אבל אני מאמין שהשימוש העיקרי יהיה תוכנות התלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך ל…

8. Started by shmatul,

שלום, מישהוא רוצה לקנות מחשב חדש ושאל אותי מספר שאלות שלא ידעתי לענו עליהן. השאלות העיקריות- האם שווה להשקיע ב-DUAL CHANNEL DDR ו- SATA?? כלומר יש לוחות שתומכים גם וגם יש לוחות שתומכים רק בזה או זה. עד כמה הבדל ירגיש משתמש פשוט כלומר הוא משחק במשחקים לא חדשים ובסה"כ גולש באינטרנט וקצת אופיס? תודה!

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by BandiT,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים... ב 4000 שקל... ואני רוצה מסך 19 אינץ'... אתם יכולים לעזור לי למצוא מפרט מתאים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by drorion,

לוח אם ASUS 98H67-M ספק SEASONIC S12II BRONZE 520W [h=3][/h]ראם 2X2 1X4 כרטיס מסך SAPPHIRE HD 7970 DUAL-X כונים 2TB SSD 120GB

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3000-4000 ש"ח, אפשר לחרוג עבור משהו משתלם במיוחד, עד בערך 4500 אבל מעדיף משהו חזק מספיק ב3000-3500 אם אצליח למצוא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי תכנות ואימון מודלים של machine learning אני רוצה להריץ עליו CUDA לאימון רשתות, אז צריך להיות כרטיס מסך תומך של NVIDIA, מעבד שיכול לתמוך אבל לא חייב להיות סופר חזק וכמות מכובדת של ראם. ובנוסף, בהתחשב בצורך הקיים כבר לכרטיס מסך טוב, אשמח גם אם המחשב יוכל להריץ משחקים חדשים גם אם לא באיכות המירבית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

12. Started by Nadab,

שלום לכולם! אני מרכיב מחשב לאולפן מוסיקה שהשימושים שלו הם ,cubase7+vst ואינטרנט בלבד! יש לי תקציב של עד 7000 ש"ח להרכיב מחשב חזק ככל האפשר, והשאלה שלי היא איזו קונפיגורציה עדיפה לשימושים הנ"ל? 4820K X79 quad channel memory או 4770K z87 dual channel memory או הצעות אחרות שלכם... תודה.

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  13. Started by infrequent,

המערכת היא: Intel® Core 2 Quad Q9300 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP35-DS3 Mushkin 2048x2(4096mb) DDR2 800MHz EM2 AMD Radeon HD4850 @ AC Twin-Turbo 5 כוננים 4 כוננים קשיחים ו1 כונן אופטי במארז יש 6 מאווררים. האם הספק כוח Corsair VX450W יכול להחזיק את המערכת הנ"ל בעומס מלא? מה קורה למחשב כשספק הכוח לא מחזיק או גבולי ולא עומד בעומס (פריזים, ריסטרטים?) ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by אנדי,

שלום לכולכם. הנה שני מפרטים למחשב (עריכה גרפית ועריכת וידאו) שאני עובד עליהם בימים האחרונים: 1) מעבד core i7 9700FK 12MB קירור למעבד Arctic preezer 7x לוח אם MSI z390 gaming pro carbon (ATX) זכרון RAM G.Skill ripjaws V 2*8GB 3000Mhz DDR4 כונן SSD Adata ultimate SU650 כרטיס מסך …

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  15. קודם כל שלום אני הייתי פה פעם בפורום על שם משתמש אחר, והייתי משתמש די בכיר אבל פרשתי ועכשיו אני צריך קצת עזרה מכם חברים אין לכם מושג כמה זה חשוב לי, למה אני כבר מעל 4 שנים עובד במחשב נייד שבקושי מריץ לי אקספלורר , ומחשב חדש בישבילי זה כמו חלום קיצר אחיםשלי, אבא שלי מסכים לקנות לי מחשב ב5אלף שזה כולל מסך.. על מסך אני די סגור וזה ה cmv 221d הוא עולה 1300 שקל , כך שזה משאיר 3700 שקל למחשב עצמו, אבל אפשר לחרוג ל4 אלף זה בסדר... על המסך אני סגור אל תנסו לשכנע המחשב שלי ישמש לדברים בסיסיים (גלישה,מוזיקה וכו') + משחקים (ברמה בינוני) את המחשב אני רוצה לקנות או מtms או מנעה מחשבים.. אני חושב שאני ילך על tms בגלל המחירים בניתי שתי מפרטים תגידו לי מה אתם חושבים ואם הם לא …

• 14 תגובות
    • 757 צפיות
  16. אני רוצה מחשב חדש, בעיקר למשחקים. כלומר, שיריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות למשך השנתיים-שלוש הקרובות לפחות. זה המפרט שנתנו לי ב-KSP כשאמרתי להם מה אני מחפש. נראה לכם סביר? המחיר נראה לי בסדר, אם כי אני כמובן אשמח לשלם פחות על מחשב עם יכולות דומות. אשמח לכל תגובה מועילה. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10258 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12315 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x…

17. Started by ashram,

קודם כל אני רוצה להגיד שזה אחלה פורום ותודה רבה לכל העוזרים. אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 3000 ש"ח. לא צריך מסך ולא צריך צורב DVD(יש מהקודם). אני אשמח את תוסיפו חנות או אתר מומלץ לקנות ממנו את המחשב - באזור המרכז (ראשל"צ, רחובות והסביבה). תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  18. להלן 2 מפרטים שהציע לנו הספק. אשמח לדעת אם הוא ניפח משהו, באדיבותכם התקציב: 4000 ש"ח (חרג באחד מהם) הצרכים המקסימליים: בניית דוכנים ברמת הדמיה אדריכלית ואנימציה פשוטה, עבודת פוטושופ, ריטוש ועיצוב מודעות (לא דורש הרבה כוח מחשוב, אלה לא פוסטרים) להלן ההצעות: [TABLE=width: 447] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]GIGABYTE GA-B85M-D2V 10025[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD]INTEL Core I7-4770 3.4GHZ 8M BOX + ZALMAN COOLING FAN[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]RAM[/TD] [TD]KINGSTON DDR3 4GB HYPERX 1600MHZ CL9[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ספק[/TD] [TD]12”cm Fan ZALMAN ZM-400-LE 400W[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD]ZALMAN M.ATX T3 ENCLOSURE[/TD] …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד שאני הולך להסתובב עימו הרבה לכן ארצה שיהיה קל ככל האפשר עד איזור 2 קילו. השימושים שלי יהיו אינטרנט ואופיס כמובן ותוכנות מסחר בשוק ההון שחלקן כבדות יחסית, וכן אעדיף מחשב עם כרטיס מסך חזק כדי שאוכל לחבר מסך או שניים נוספים. אני אעדיף מחשב שנראה טוב ויוקרתי כי אני יוצא ללקוחות. ראיתי כמה דגמים של אסוס שנראו לי סבירים אשמח לשמוע את דעתכם http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=8CwAK6XZ0pekc7aI http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Yt2NRqvmKZo3SnVW כמובן שאם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע התכנון כרגע להביא את המחשב מארה"ב או מהונג קונג אז אם יש למישהו רעיונות או הערות גם בנושא זה אשמח לשמוע תודה מראש חזי

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by waizman,

אהלן חבר'ה מחפש נייד לאחותי, גננת. בעיקר לשימוש משרדי ואינטרנט דרישות מאוד בסיסיות: מסך 14-15.6" שלא ישקול יותר מדי (נגיד גג באיזור ה 2 ק"ג) שיהיה כונן DVD אם יש משהו שיש לו מודם סלולרי אז יש לזה עדיפות. טאץ' לא צריך אבל אם יש אז גם טוב אפשרי טבלט עם מקלדת אם הוא עם מסך גדול זהו נראה לי. מה מומלץ? תודה ושבת שלום!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by moshiko_a10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas pro photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bt4 - cod משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  22. שלום לכולם, בניתי מפרט עם השקעה ומחשבה רבה כדי שכל חלק יתאים לאחר אבל דווקא חשוב לי לשמוע את הדעה שלכם לגבי המפרט הבא. לגבי הכסף, אני קונה מחשב בסביבות ה10K ולא בא לי לחרוג מהסכום הזה אבל אם יש תוספת קטנה שתיתן המון אין בעיה. כל שינוי שאתם חושבים שישפר את המפרט הזה יתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200/300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ציינתי לגי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by most,

שלום, הנ"ל מיועד עבור חבר בעל עסק קטן, העבודה עליו תהיה בעסק ובבית - לא בדרכים כך שגודל מסך ומשקל פחות משמעותי כמובן ללא משחקים וכו' כך שכ.מסך מובנה יספיק רצוי עם מ"ה - לא שאלתי אותו איזה. אין צורך בתחנת עגינה זמן פעולת סוללה לא עקרוני אבל........ אחריות עסקית כמו שבדל (שרות עד הבית) - תהיה יתרון. אם יש פרטים נוספים חשובים אשמח להוסיף

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by Dano,

אוקי הנה המפרט שלי שכבר ייעצו לי כמה אנשים שזה מתאים לדרישות שלי שהם בעיקר משחקים, משחקים וקצת אינטרנט ותוכנות ועוד משהו..אני לא צריך מסך וצורבים למינינם ורמקולים ועכבר ומקלדת... מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1020 1 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 470 1 470 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM Price U…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by o-leg1212,

בכמה הייתם מציאים למכור את הנייד : מפרט המחשב: Dell Inspiron 1545 T4200 2.0GHZ 2GB DDRII, צורב DVD, דיסק קשיח 250GB 5400RPM מסך 15.6" W-LED עם מצלמה מובנית INTEL 4500M סוללת 9 תאים מקורית בת כחצי שנה windows 7 home premium למחשב אין בעיות חום, והסוללה תקינה לגמרי. אין אחריות. כמה שווה?

דיונים חדשים בפורומים