עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yuvalaba,

שאלה למומחים אם אני לא מתכנן אובר קלוק כדאי עדיין לקנות 8700K? לוחות האם לדור שמונה כולם תומכי אובר קלוק אז אם כבר ? מהירות בסיס יותר גבוה אבל בבוסט כמעט זהה הבדל 200 שח תודה

2. אוקיי, הכנתי את המפרט הבא אני רוצה לצין שחשוב לי לשמוע מוזיקה טוב. גם אני הולך לשחק משחקים, אבל הסאונד בעיקר חשוב לי בקטע של מוזיקה. אני רוצה להוריד הרבה סרטים/משחקים/סדרות ולאכסן אותם על המחשב. מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1284 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤612 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39458 כונן קשיח Westren Digital WD10EACS 1000GB SATA II ¤811 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EACS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1425 כמות:1 http://skypc.co.il…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 עם אפשרות לחרוג עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? WAZRONE, DOOM ETERNAL קיצור כל המשחקים החדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה …

4. טוב זהו פעם אחרונה שאני מתחיל נושא כזה אני פשוט רוצה לקנות את המחשב שבוע הבא ואני צריך את דעתכם הכנה כמובן שיש מקום לשיפורים אבל חריגה מקסימלית תהיה עד 3100. שני המפרטים נלקחו מאגף המבצעים של KSP - המחשב אמור להחזיק 3 שנים ושיוכל להריץ משחקים בסבבה לא בהגדרות מטורפות - כמו כן כרטיס מסך חדש יגיע כשיצאו כרטיסי DX10. 1) מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך Powercolor X550 EZ 256MB, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Guy950,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אך די סקפטי לגבי זה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית במרפאה פרטית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני לא יודע את הדרישות של התוכנות של קופות החולים, אבל המחשב יהיה מקושר בתוכנות של קופות החולים. לכן, תוכנות בסיסיות כנראה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) המפרט אמור לכלול מסך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום! הגיע הזמן להחליף את החנטריש הנוכחי, ויש לי התלבטות בין שני מפרטים שבניתי, למטרת משחקים. אשמח אם תעזרו לי לבחור, או לשנות כל דבר שאפשרי. ההתלבטות היא בין מפרט מבוסס אינטל, שיהיה למטרת לימוד OC, ולבסוף OC קטן של 600 מגה הרץ או יותר. או מפרט AMD ללא OC. התקציב- 3900, לצערי אי אפשר יותר. להלן המפרטים: Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, 1394, USB 2) Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory x2 Maxtor 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt With Transpar…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Unix,

שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב שלי בלוח אם מעבד זכרונות חדשים וכרטיס מסך חזק. אשר יוכל להריץ את כל המשחקים החדישים כמו Call Of Duty Black Ops. רמת שקט: 7 אשמח אם תתנו לי מפרטים עד 2,500 ש"ח. המפרט הקיים שלי: CPU - Intel® Pentium® Dual CPU E2160 1.80Ghz CPU Cooler - Thermaltake V1 MotherBoard - Gigabyte P35-DSL3 Memory - Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX 800MHZ CL4 Hard Drive - Westren Digital 640GB 32MB Video Card - NVIDIA Sparkle Geforce 8800GT 512MB Chassis - NZXT Apollo Black No PSU Power Supply - Enermax Liberty 400W 30A @ 12V DVD Writer - LG DVDRW H66NK X18 Monitor - Samsung SyncMaster 2443BW 24 תודה וחג שמח!

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים מצויין עם רמקולים טובים ובלי מסך תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום למומחים, אני רוצה לקנות נייד עם מערכת הפעלה windows שישמש רוב הזמן לכתיבת מסמכים ולביצוע אנליזות (אקסל וכלי BI שבדרך כלל צורכים זכרון). ישמש גם לתכנות קצת. כמובן שמדי פעם גם להקרנת סרטים. השיקולים והעדיפויות: 1 - מהירות עבודה והתחלת עבודה: כלומר שאפשר יהיה להתחיל לעבוד מהר וכשעובדים עם כמה תוכנות (וורד, אקסל, כמה טאבים בכרום) לא יתקע. (אני מעדיף רק דיסק SSD) 2 - עמידות: שיחזיק מעמד כמה שיותר, לא יתקלקל אחרי שנתיים שלוש. 3 - גודל: יתרון ל 13 - 14 אינץ׳ 4 - יצרן טוב: מהנסיון שלי אסוס ודל הן חברות טובות, עם hp היה לי נסיון רע וכל השאר שמעתי שפחות טובים. 5 - משקל: רצוי מתחת ל 2 קילו 6 - גודל דיסק: עדיף מ…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם, אחד מהמחשבים בבית התחיל לקרטע ואני חושב להחליפו במחשב חדש (כולל מערכת הפעלה בכ-2000 ש"ח). ההתלבטות היא: 1. האם לקנות מחשב חדש - במידה וכן האם המחיר הגיוני עבור שימוש ביתי רגיל (במקסימום כמה דפי אינטרנט פתוחים במקביל וסרטים ממצלמת הווידאו) הכולל מערכת הפעלה? המטרה שיחזיק לעוד שנים רבות. 2. האם לשדרג מחשב ישן מלפני כמה שנים? - ניתן לנצל בו את המארז וכונן קשיח של 500 ג'יגה. את כל השאר אעדיף לקנות אבל לפחות אחסוך טיפה מהעלות. בנוגע לשדרוג - האם צריכה להיות בעיה לשלב כונן SSD ׁיחד עם הכונן הישן? זה יפגע במהירות המחשב/עליית המחשב?, האם צריך להיות חשש משימוש במארז מלפני כ-6 שנים? בכל מקרה גם פה תידרש מערכת הפעלה. אשמח …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם, מעוניין בנייח גיימינג חדש בתקציב 3-5 (ללא היקפי/מ"ה וללא כ. מסך) אעביר אליו את הכרטיס הנוכחי 1660 ובעתיד אקנה כ. מסך חדש המחשב בעיקר עבור גיימינג (עם דיסקורד וסטרימינג), אבל גם ableton ואיזו מכונה וירטואלית פה ושם, לכן נוטה ל i7 (או רייזן7) מתלבט אם לקחת דור יוצא (12, 5000) בזול עם DDR4 או להשקיע בדור חדש (13, 7000) עם DDR5 במחשבה שיחזיק יותר קדימה יחובר למסך רחב 21:9 רזולוציה 3440x1440 ריענון 144 (שיאומי 34) וגם ל oculus quest 2 מנחש שאצטרך איזה 3070 כדי לנצל אותם באמת. אשמח לדעת לאיזה כרטיס מסך מינימאלי כדאי לכוון המחשב יושב בחדר קטן יחסית (6מ"ר) ללא מזגן אז אני מעדיף שייצר פחות חום. לכן אני נוטה ל 12700 לעומת 12600k (זה הגיוני א…

12. שלום לכם =] אני מחפש מחשב בתקציב של בערך 3000 שקל (עדיף לחרוג כמה שפחות) חשוב לי שיהיה מחשב ממוצע, לא מחפש חזק מדי ולא חלש מדי. יש לי מחשב נייח בשביל הביצועים, אני רוצה שיהיה נח לאינטרנט, צפיה בסרטים, והבונוס מבחינתי הוא שאולי תהיה לו יציאת HDMI\DVI. כמובן ש wifi. (בלוטוט' בכלל לא חשוב לי) לגבי גודל מסך - סביבות ה-14-15 אינצ' עדיף מסך רחב - בגלל הצפיה בסרטים. המליצו לי בחום רב על המחשב הנ"ל: Lenovo G530 4446-24G הנה בארץ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731284 והנה ביקורת בחו"ל: http://hothardware.com/Articles/Lenovo-G530-Notebook-Review/ מה דעתכם? יש תחליף? משהו שאולי עדיף להוסיף עוד מעט כסף ולהשקיע במחשב אחר? או שיש משהו יותר זול? דעתכם? ושוב, אני מחר בבוקר כבר …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. הנה, סוף סוף מסמך רשמי עם כל המידע ( אבל ממש הכל ) לגבי הדור החדש של מעבדי רייזן מבית AMD. שורה תחתונה - יש שיפור, אבל ה - 8700K עדיין בטופ. https://www.gadgety.co.il/198884/ryzen-2000-leaked/ תהנו.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. קודם כל שלום רב! מחר אני צריך לקנות מחשב חדש והתקציב הוא בסביבות ה3500. אני חיפאי, ומתכוון לנסוע לחנות ולא להזמין דרך האינטרנט, לכן החנות שאני מתכוון לקנות ממנה היא נעה מחשבים. אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך ומיניהם וגם לא צורב. תודה על העזרה והמשך יום נעים.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום אני לא כלכך מבין במחשבים ניידים רק בנייחים וגם זה קצת. עכשיו ככה אני רוצה לקנות לאחי מחשב נייד במחיר של 3000 עד 3500 שקל. המחשב לרוב יהיה מחובר לטלוויזיה. משחקים ליג אוף לג'נד CS וסרטים. חשוב מחשב חזק כמה שאפשר כי במחשב שיש לו עכשיו יש נפילות FPS. דרופים. הוא משחק עם עכבר ומקלדת משלו שהוא מחבר לבד. מסך 14 זה סבבה . התקציב הוא סבבה כי אני לא מבין בזה האם שחכתי משו? גר ליד נתניה. אז חניות אופצונליות הם TMS KSP IVORI גם BUG ומה שמשתתף במבצעים מצידי גם לנסוע לקנות עכשיו לא משנה בתכלס חנות העיקר שתהיה לי אחריות. אפשרות גם קנייה מחול אמזון לדוגמה עם יש מבצע ממש שווה. תודה רבה לעוזרים אני יושב על המחשב ומחכה להודעות שלכם בג…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום. אני מחפש מחשב נייד שיהיה נוח לקחת ללימודים ונותן את התמורה הטובה ביותר לעלות בטווח של 4000-5000ש"ח. מטרות המחשב: בעיקר גלישה מרובת טאבים. וידיאו, סטרימינג, MATLAB, ואם זה אפשרי אז טיפ-טיפ-טיפ-טיפה גיימינג (אני משחק רק לאיטים רחוקות במשחקים מאוד ספציפיים, אז חשוב לי רק שהמשחק ירוץ אפילו על הגדרות גרפיות נמוכות). משקל וגודל מסך: אני מתכוון לקחת את המחשב הרבה לנסיעות ללימודים, אבל רוצה שיהיה נוח גם לראות בו סדרות או וידיאו. לכן אני נוטה להעדיף גודל מסך של 14 אינץ' - לא קטן מדי אבל גם לא כבד מדי (עם זאת אני לא סגור על הגודל). לא חשוב אם מבריק או מאט. האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שיהיה, אבל אין דרישה מיוחדת. יציאות מיוחדות, BT: שיהיה חיבור BT, H…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. -מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS5 (אפטר אפקטס בעיקר), פוטושופ, תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, רצוי firewire, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן ק…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. זה המפרט שהרכבתי בנתיים מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE 1330 1 1330 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI Price Units Total K8N Neo4 Platinum s939, nF4Ultra 810 1 810 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 595 1 595 כרטיסי מסך? GIL Price Units Total Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO 1790 1 1790 מארזים? Price Units Total Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS 460 1 460 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 350 1 350 Total price 5335 ¤ יש למישהו הצעות\תגובות\הערות בקשר למפרט הזה ? איזה כרטיס מסך מומלץ ? האם שווה ללכת על החברה הזאת "Forsa " או להשקיע קצת לגיגהבייט ? תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הנה כל המידע שאני יכול לספק לכם: אני צריך מחשב מהיר מאוד, להפעלה של תוכנות כבדות, SQL Server, Visual Studio, Windows Vista, אופיס, לפעמים גם פוטושופ ופלאש. לא רוצה שהמחשב הזה יתקע אף פעם. המחשב מיועד ברובו לעבודה אינטנסיבית וממושכת, ומולטימדיה. משחקים הם לא חובה, אבל רצוי לתמוך. אין לי העדפה ל-AMD או INTEL, כיום יש לי AMD. כן יש העדפה למוצרים ממותגים ואיכותיים. יש לי חשיבות למראה והתאימות במראה של החלקים החיצוניים, כמו מארז, מסך, רמקולים. עדיפות לצבע תואם (שילובים כמו שחור+לבן, שחור+כסף, לבן+בורדו) אני לא מתכוון לעשות OC (לפחות כך אני חושב). אני רוצה (לקוות) שהמחשב יהיה רלוונטי גם בעוד שלוש שנים כמו שהוא, ושבכל מקרה שדרוג חלקים בודדים יהי…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, אשמח להמלצה על מחשב על פי השאלון המצ"ב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, גלישה, צפיה בסרטים וקצת משחקים קלים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 . משקל לא קר…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ArZi17,

מה דעתכם? [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28595[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]19873[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27339[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD]…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Ibey Eliav,

יש מחשב נייד של asus שאני רוצה לקנות מדגם: N551VW-FI251T ואני מעוניין לשמוע חוות דעת מכאלה שמבינים, ו\או השתמשו בו. זה הקישור למפרט המלא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=915774 תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by theunreal,

אני מתלבט בין 2 מפרטים: https://ksp.co.il/index.php?uin=31710&select=.269..52..8.#complist https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12353 השימוש הוא לעבודה. מה שחשוב לי בעיקר זה ה- SSD וה - i7. בכל השאר אני לא כ"כ מבין מה כדאי ומה עדיף שלא. אשמח לעזרה! לא מוגבל ל-2 המפרטים הנ"ל. תרגישו חופשי להציע הצעות שנראות לכם. שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K - 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קטנים, עבודה (תכנות) צריך מעבד חזק א) …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by walla26,

שלום לכולם אני חדש כאן התחדשתי היום במחשב חדש שצריך להגיע אליי ביום ראשון, ואני נפרד מהמחשב הישן שלי ששירת אותי נאמנה כבר 6 שנים. המחשב החדש: http://www.cidevcomputers.co.il/site/hebrew/info.asp?id=65 הסיבה שבחרתי במחשב מותג היא בעיקר שקט נפשי ואחריות כוללת עם שירות עד בית הלקוח לשלוש שנים, מה גם שחקרתי קצת והגעתי למסקנה שמדובר במחשב מאוד אמין, שקט, ועם מפרט מכובד. אני לא משחק במשחקים אלא יותר משתמש במחשב לעבודה. אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הנ"ל וכמה לדעתכם הייתם משלמים עליו. בנוסף אני מצרף כאן את המפרט של המחשב הישן, סך הכל מחשב מצויין ששימש אותי ללא תקלות בגלישה באינטרנט, צפייה בסרטונים, עריכת מסמכים ותמונות וגם עבודה על תוכנות, תביעו דעות כמה המחשב שווה אם בכלל …

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. רוצה לקנות מחשב ALL IN ONE אבל מחכה ל DDR5 RAM מתי מגיע? אם יגיע אחרי אמצע 2020 כבר אקנה עכשיו. מישהו יודע פחות או יותר מתי אמור להגיע?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים