ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. רציתי לדעת אם זה צודק למכור את הלוח אם הזה חדש מהאריזה במחיר 1700 במקום 2050 שזה המחיר שלו בחנויות. הלוח עם אחריות מלאה של אייבורי מחשבים למשך שנתיים. קיבלתי אותו כפיצוי על מוצר אחר שהיה לי. הלוח msi x99s gaming ack אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה שווה לדעתכם השילוש הבא: מעבד אינטל I5 4570 לוח אסוס H87 Pro זיכרון 2X4GB Kingston value1600 ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב לכולם וחג שמח, לפני כחודש וחצי אחי טס לארה"ב וניצלתי את ההזדמנות לקנות לפטופ. הבאתי לו דגם ספציפי והוא חזר עם אחר לצערי.. זה הדגם : Asus - Q551LN-BBI706, קישור להמחשה מחנות Best Buy(לא החנות ממנה נרכש המחשב) : http://www.bestbuy.com/site/asus-fli...&skuId=7289029 בכל אופן - בקשת העזרה שלי מתחלקת ל-2 : 1. איך מחשב כלכך חדש שלא מותקן עליו כלום ולא נצבר עליו שום עומס לא מתפקד כלל? חוסר התפקוד בא לידי ביטוי ב- תקיעות חוזרות ללא סוף, איטיות של מחשב ישן מאד וחיי סוללה של שעתיים בלבד(בעבודה רצופה)!!! איך דבר כזה קורה ? יכול להיות בגלל שהמחשב הוא 32ביט ולא 64?! 2. הבנתי מאיזשהו מקור שניתן להחליף את הווינדוס ל-64ביט ללא תשלום איכשהו באתר של מיקרוסופט(איכשהו נשמר הסירי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב לבני הסטודנט אשמח לעזרתכם שכבר הוכיחה את עצמה בעבר. יש לי אפשרות לרכוש מחשב בארה"ב ולהביא אותו עם בן משפחה שמגיע בקרוב לארץ. אני מתלבט בין שני דגמים של אסוס אחד רכישה בארץ והשני בחו"ל, אשמח לעוד הצעות * מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, משחקים קלים, סרטים ברזולוציה גבוהה. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB-1TB * כונן אופטי? אם יש מה טוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר קרוב ל5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להתקרב כמה שיותר ל5500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, facry וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" שיירכש ביחד עם המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מצפה מהמחשב בהתחלה להריץ משחק…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 1551 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1029 לוח אם : GIGABYTE GA-P35DS3P ¤ 796 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 463 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 463 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4302 מה אומרים על זה? מה המכפלה של המעבד הנ"ל?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
INTEL PENTIUM 4 2.6 Ghz FSB 800 Mhz ASUS P4P 800 motherboard 512 Mb DDR (400 mhz) Samsung ATX מארז+ ספק כוח sony cd-rw X 52 Geforce 4 MX440 128Mb HD - 80 Gb W.D. +8mb כל זה כולל מע"מ יוצא לי 5020.. אין לי מחיר מדוייק של כל דבר. זה מאיזה חנות (בירולשים, צג) ההרדיסק אני יודע, 700 שקלים כולל מע"מ, זה יקר קצת לא? הבנתי שמבחינת סאונד.. יש און בורד..זה מספיק טוב? (בכל מקרה אני יכול להביא כרטיס ממקום אחר ולא אקנה, זאת סתם שאלה) אודה לכם על שיפורים למפרט, והמלצה אם זה יקר מידי ואם כן מאיפה אני יכול למצוא ביותר זול לקנות משהו כזה. בלי מסך. סך הכל המחשב למטרות עבודה עם גרפיקה.. תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה קיבלתי כמה הצעות למחשבים ניידים, מתוכן אצטרך לבחור אחד. אני צריך מחשב אשר מיועד לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפיה בסרטים, עבודות באופיס וגם (ואולי הכי) למשחקים ותוכנות. אז אני לא בור לגמרי, ואני יודע שהמפרטים לא בשמים ולכן אני לא מדבר על משחקים חדשים ביותר, אלא על קצת פחות טובים, עד לשנת 2008 בערך. כדוגמת סדרת ה GTA (חוץ מהאחרון), Black hawk down, Rainbow six וכו'. סתם זרקתי כמה ישנים, אבל אני מקווה שהכוונה ברורה. אני מתייחס דווקא למשחקים כי לפי מה שקראתי במדריכים כאן זה הגורם המשמעותי ביותר, והוא יכול לשנות את מפרט המחשב מקצה לקצה. מה שאני צריך בוודאות במחשב הנייד זה יכולת לאינטרנט אלחוטי (תקשורת WiFi). המשקל לא כ"כ משמעותי בעיניי (אא"כ מדובר בהגזמה)…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימושים: מסמכים, מוזיקה, גלישה באינט'. צריך WiFi. מסך כמה שיותר גדול כי השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית ממושכת (word/excel) וגם אינטרנט חשוב גם שלא יהיה כבד. התקציב הוא עד 2000 שקלים, אך עדיפות לפחות. עם זאת, אם יש אופציה מעניינת עד 3000 אז נשמח לשמוע. אם שילוב הדרישות שרשמתי בעייתי (מחיר,משקל,גודל מסך) אז נא לפרוס את האפשרויות. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תאמינו לי שאני יודע שנמאס לכם ממני ;D אבל אני חייב לסגור את הפינה הזאת! המפרט הבא נבנה בחנות WELLCOM מעבד AMD Athlon 64 x2 Dual-Core 3600+ Socket AM2 940, 65W, 1.9GHz, 512KB x 2 Cache, 64-bit, Tray ₪337.70 לוח אם Gigabyte GA-MA69VM-S2, AMD 690V, Socket AM2, Dual DDR2 800, SATA2, VGA, PCI-Express, MicroATX. ₪374.80 זיכרון Kingston DDR2 1 Gb, 667MHz, CL5 ₪213.70 דיסק קשיח Western Digital 160 Gb, 8 Mb Buffer, SATA2, SATA Power Only, WD1600AAJS ₪290.70 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X1900GT, 256 mb, Dual DVI, PCI Express, Retail ₪822.40 מארז HEC 6A19, No PSU, ATX, Fan12cm, Front USB,AUDIO, CPU Air Guide, Black ₪262.70 …
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעווניין לקנות מחשב נייד מארה"ב, אשמח להצעות ע"פ הדרישות הבאות: תקציב: מקסימום 1200$ ייעוד המחשב: עבודה עם תוכנות כבדות לעריכת מוזיקה + הרצת משחקים הכי כבדים בצצורה חלקה וברמה גבוהה (במשחקים מטורפים כמו קרייסס 2 אין צורך ULTRA אלא שיריץ חלק HIGH), סרטי HD בחיבור למסך חיצוני. מעבד: CORE I-7 מהסדרה החדשה ביותר זיכרון ראם: 6GB ומעלה דיסק קשיח: 640 ומעלה במהירות 7200 מסך: לפחות 15.6" ושיהיה כמה שיותר איכותי - לא מהסוג המבריק כרטיס מסך ושאר מרכיבים: המלצות שלכם ע"מ שיתאים לייעוד המחשב. אשמח להמלצות של כל החברות המוכרות והאמינות חוץ מ-ASUS לינקים למחשבים שמצאתי: http://www.bhphotovideo.com/c/product/800983-REG/Dell_X15L_1024ELS_XPS_15_15_5_Notebook.html http://www.be…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בינואר קניתי מחשב נייד של ASUS 10.1 אינץ בניו יורק, לאחר שנאמר לי כי יש לASUS אחריות בינלאומית לשנה כולל סניפים בישראל. אתמול כאשר פתחתי את המחשב ראיתי כי כשליש מהמסך הפך ללבן עם מעט פסים צבעוניים ולא ניתן לראות בו כלום. בנוסף, היום גיליתי שהסוללה כותבת "מחוברת, נטענת" אבל למעשה היא לא נטענת וכאשר אני מנתקת את המחשב מהחשמל הוא נכסה. המחשב בן 4 חודשים בלבד!!! התקשרתי לסניפים בישראל הכתובים באתר האינטרנט של ASUS אבל כל המספרים מנותקים מלבד אחד שמקשר לסניף FEDEX ובו לא הבינו מה אני רוצה ומה הם קשורים. לאחר אינסוף טלפונים עם ASUS ארה"ב אני מחכה לתשובה מהם לגבי מה עושים עם האחריות בישראל. מישהו יודע מה לעשות? האם אתם מכירים את הסניפים המורשים בישראל? האם יש לASUS נציגות ב…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מחשב על פי השאלון המצ"ב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, גלישה, צפיה בסרטים וקצת משחקים קלים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 . משקל לא קר…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משקל - לא משנה לי סוללה - לא משנה לי גודל מסך - לא משנה לי דרישות? ביצועיסט כמה שיותר לכיוון הגיימינג מצידי על חשבון איכות הבנייה, גם ככה הולך להתחבר אליו מסך חיצוני ומקלדת אלחוטית\עכבר אזור הדרום
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, מחפש מפרט עבור חבר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ב-Office, צפייה ב-YouTube, שימוש בוואצפ וכד׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי מחשב נייד של HP שקניתי מחול בקיץ ואמרו לי שהוא מחשב תותח לסרטים ומשחקים יש לו יציאת HD כרטיס מסך של READON HD ו-8GB ראם והורדתי השבוע סרט HD באיכות 720P והוא קצת נתקע לי אני לא מבין למה מישהו יכול לעזור לי זה המפרט של המחשב : http://www.eritech.com/hp-pavilion-dv6-6145dx-amd-quad-core-a8-3500m-1.5ghz-8gb-ram-640gb-hdd-dvdrw-amd-radeon-hd6620-with-512mb-video-15.6-inch-754.ht אגב לא יודע שקניתי את המחשב היה רשום 2.2GHZ פה רשטן 1.5 לא יודע למה.. וגם ראיתי סדרה השבוע ב720P ולא נתקע לי אני חייב עזרה תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי אתמול HP G6-1150sj ועידכנתי לו BIOS מהדרייברים שיש באתר של HP עכשיו בטעות סגרתי את המסך חצי וזה נכבה, מה עלי לעשות? ניסיתי להוציא את הסוללה לכמה דקות ועדיין לא עולה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי הלוח, האם לקחת אותו או משהו מבוסס h61 זול יותר. שאלה נוספת האם מפרט מבוסס AMD ייתן יותר תמורה במחירים הנ"ל? השימושים הם בסיסיים: גלישה, OFFICE. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪277 קירור למעבד: Intel Original 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪30 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪373 מארז: Ippon A6 120mm x 2 + 450W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪232 זיכרון: Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V כמות: 1 - מחיר: ₪120 קשיח למחשב שולחני: Toshiba 500G 3.5" SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪310 כונן אופטי: DVDRW LITE-ON x24 כמות: 1 - מחיר: ₪103 הרכבה…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX 1,565 ש"ח Gigabyte GA-EX58-UD4 Intel X58 Chipset Socket LGA 1366 1,290 ש"ח OCZ PLATINUM DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1600MHZ CL7 LOW VOLTAGE - OCZ3P1600LV3GK 560 ש"ח Antec Nine Hundred - Ultimate Gamer Case 580 ש"ח Antec EA650Watt EarthWatts power supply 590 ש"ח LG GH22NS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 149 ש"ח Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32Mb Buffer SATA II WD1001FALS 699 ש"ח שני כרטיסים Sapphire Radeon HD4770 512MB DDR5 PCI-e 1,270 ש"ח סה"כ 6,068 ש"ח [br]פורסם בתאריך: 29.05.2009 בשעה 17:28:24 האם הזיכרונות האלה יותר טובים:http://www.pandas.co.il/product_info…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב אפל חדש מחו"ל אני רוצה להוסיף לו עברית. אני לא יודע אם כדאי לי לחרוט את המקלדת, צישהו עשה את זה? אני מעדיף שהמקום של החריטה על המקלדת יהיה בירושלים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב- 5000 שקל למשחקים לא מתוכנן oc תודה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 100 שקל ערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב משחקי הfps כיום ובכללי הרבה משחקים (החל מבאטלפילד 4 ועד מיינקראפט, גם משחקים כמו ארמה 3 wot ועוד הרבה מתוכננים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 LG FLATRON W2253TQ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם התועלת הנוספת נמוכה ביחס למחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Assassin's Creed Black Flag, Far Cry 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 מחשבים האחד של HP השני של TOSHIBA אשמח לעזרתכם בנושא ( אם למישהו יש הצעה למחשב אחר מאותם החברות או מחברה אחרת אשמח לשימוע+הסבר קצר למה) 1. מחשב נייד HP Pavilion dv6-1230 2.מחשב נייד Toshiba Satellite L500-12T שתי המחשבים בערך באותו טווח המחירים, רציתי לדעת אם יש למישהו כבר התנסות עם אחד המחשבים או שיש לו כבר התנסות עם אחת החברות מבחינת שירות ואחריות תיקונים וכו'. תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-