עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by regev_k,

אני לא ידע אם אני במקום הנכון אבל... אני מעוניין לקנות מחשב ALL IN ONE חזק במיוחד. איזו חברה מומלצת? ולמה? שיכלול מעבד I7 חשוב שהוא לא יתקע או יגמגם הוא נועד לעסק של מגנטים לאירועים ואסור שהוא יתקע!!!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Yahi69,

היי, כמה שווה המערכת הזאת: מעבד: QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz קירור למעבד: לא זוכר אבל משהו פשוט, דומה לסטוק. לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כרטיס מסך: Palit Sonic Platenum GTX460 זיכרון : 2X2GB 1333 transcend דיסק קשיח: SSD 120GB intel 320 צורב: LG X2 ספק: Seasonic S12II Bronze 620W מארז: xigmatek asgard pro כ.רשת אלחוטי: Edimax 7711W 150mps ספרי הוראות נשמרו לכל (!) החלקים . תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מחשב חזק למשחקים. הבעיה היא שאני כנראה אצטרך להזיז אותו בין שני מקומות (אני גר בתל אביב באמצע השבוע ובירושלים בסופ"ש). חיפשתי כמה מחשבים קומפקטיים של Alienware X51 ו-iBuyPower revolt אבל המותג וההובלה כנראה שלא שווים את זה. חשבתי גם על לפטופ אבל הבנתי שזה פחות משתלם ויש לי ציוד הקיפי בשני המקומות. אשמח לשמוע מאנשים שביצעו רכישה דומה עם שיקולים דומים. 1. מה התקציב המקסימלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותיכנות במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FPS החזקים בשוק, Warefarme, Crisis3 -מהי הרזולוצי…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם. אני חוזר לאונ' עוד מעט וצריך לפטופ חדש העונה לדרישות הבאות: * מטרות המחשב- בעיקר כתיבת טקסטים ועבודה מול שרת פרטי (FTP, SSH וכו') , דורש אבל שהיה לו כח עיבוד מצויין שאוכל להינות ממנו. מעדיף כמובן מעבדי I7 . * גודל המסך? העדפה ל-17' - לא משנה אם בריק או מט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות עבודה כאשר המחשב עובד בלי עומס - עדיף סוללה 6 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא צריך יותר מ- 200 ג'יגה. מעדיף שיהיה כמה שיותר מהר * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מכיוון שרוב המשחקים לא עולים לי כבר על המחשב ואני ממש לא מדבר הדור החדש שמגיע עכשיו,אפילו משחקים שנמצאים בשוק שנה . חשוב לי שהמחשב יעבוד בשקט מקסימלי(אני משאיר אותו פתוח רוב שעות היממה) חשוב לי שהוא יחזיק את עצמו ל3-5 שנים ויריץ גם אז משחקים כבדים,זה יותר בשביל שיריץ לי משחקים שהם קצת כבדים אבל להרבה יותר שנים ... אני ממש לא מבין בחומרה ובכל הדברים האלה .אני רק יודע שאני צריך הרבה מקום בדיסק הקשיח שזה אומר 250 ג'יגה,צריך כרטיס מסך חזק כמובן,זיכרון של 2 ג'יגה (לפחות כן..) ומעבד ולוח אם אני ממש לא יודע מה צריך ומה לא אז זה נשאר לכם.. אין צורך במסך !! וציוד היקפי בכלל והאמת היא שאני לא סגור על תקציב,כי אם אני רואה שיש מחשב עם הוספ…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אהלן חברים אני צלם,מתעסק בצילום סטילס ווידאו DSLR מחפש מחשב לעריכת וידאו ועריכת תמונות-לא HIGH END משהו שאפשר לעבוד עליו בכיף כנראה על תוכנת פרימייר,AVID,PHOTOSHOP התקציב הוא עד 3500 מקס-בלי מסך רעש-לא מפריע אוברקלוק-לא מתוכנן אם אפשר לא להגיע לסכום הסופי בכלל מעולה בלי מערכת הפעלה אין צורך בשום ציוד הקפי תודה רבה לעוזרים מעריך את זה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by crssa,

תודה רבה על התייחסותכם אמש בנוגע להרכבת מפרט המחשב. עכשיו יש לי כמה קושיות. ראשונה: מנסיונכם, (לצרכים ביתיים)עדיף לקחת 2 הארד דיסקים או אחד בעל נפח גדול? שניה: יש לי עד 1500 ש"ח גג להשקיע במסך. האם אין אפשרות לקבל מסך טוב (4x3) בן 20 או 22 אינטש במחיר זה? אם כן על איזה הייתם ממליצים? שלישית: מאחר והכוונה היא שהמחשב, למרות שהוא מיועד לעבודה משרדית יחזיק זמן רב ככל האפשר, רציתי להוועץ אתכם במפרט אחר, בעל מעבד חזק יותר ולקבל את חוות דעתכם על התמורה ביחס למחיר. ואם אתם חושבים שהמפרט פחות טוב מהמפרט שהצעתם, אז למה. מעבד - Intel Pentium IV QUAD Core Q6600 2.4GHZ FSB1066 8MB לוח אם - INTEL צ'יפסט Intel® Desktop Board DP35DP DragontailPeak זיכרון - Kingston 2GB DDR-II …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין לשפר טיפה את המחשב הביתי שיש לי כרגע, מחשב מאוד ישן יחסית, אך מחזיק מעמד יפה עד היום. המחשב הזה נרכש אי שם בשנת 2008. עיקר השימוש שלי הוא לשימוש אופיס, אינטרנט ואני מתחיל לאט לאט ללמוד את נושא ההאקינג ואבטחת מידע, הולך להריץ עליו VIRTUAL BOX עם כל מיני מערכות הפעלה שונות של LINUX. אני מאמין שאני צריך לקנות זכרון חדש, ואולי כונן SSD ( לא יודע אם זה מתאים לי בכלל ללוח אם שיש לי כרגע ), אולי אפילו להחליף מעבד שיתאים ללוח אם הקיים שיש לי כרגע. את כונן הSSD אני לא מחפש בנפח גבוה, יפסיק לי גם 64GB על מנת להריץ עליו את הWINDOWS. מצרף לכם תמונה של נתוני המחשב שיש לי כרגע ואשמח אם אנשים יצרפו לכאן לינקים לזכרונות שמתאימים ללוח אם …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Ibey Eliav,

יש מחשב נייד של asus שאני רוצה לקנות מדגם: N551VW-FI251T ואני מעוניין לשמוע חוות דעת מכאלה שמבינים, ו\או השתמשו בו. זה הקישור למפרט המלא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=915774 תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Darkwood,

ערב טוב לכולם. אחרי שנהרס לוח אם כולל זכרונות ,נשאר רק מעבד i7 2700k וכרטיס מסך. הוחלט לקנות לוח אם סיני של חואנאן x79 זכרונות 32G ECC ואני לא יודע איזה מעבד E5 לבחור שהיה יותר טוב מ i7 2700k . (המחשב משמש לעריכת וידאו ) אלו המעבדים שאני לא יודע מה הכי טוב בינהם: 1)Xeon Processor E5-2650 V2 2)Xeon Processor E5 1620 V2 3)Xeon E5-2637 v2 4)Xeon E5 2690 5)Xeon E5 2689 אשמח לעזרה בבחירה. תודה לכולם.

11. שלום אני לא כלכך מבין במחשבים ניידים רק בנייחים וגם זה קצת. עכשיו ככה אני רוצה לקנות לאחי מחשב נייד במחיר של 3000 עד 3500 שקל. המחשב לרוב יהיה מחובר לטלוויזיה. משחקים ליג אוף לג'נד CS וסרטים. חשוב מחשב חזק כמה שאפשר כי במחשב שיש לו עכשיו יש נפילות FPS. דרופים. הוא משחק עם עכבר ומקלדת משלו שהוא מחבר לבד. מסך 14 זה סבבה . התקציב הוא סבבה כי אני לא מבין בזה האם שחכתי משו? גר ליד נתניה. אז חניות אופצונליות הם TMS KSP IVORI גם BUG ומה שמשתתף במבצעים מצידי גם לנסוע לקנות עכשיו לא משנה בתכלס חנות העיקר שתהיה לי אחריות. אפשרות גם קנייה מחול אמזון לדוגמה עם יש מבצע ממש שווה. תודה רבה לעוזרים אני יושב על המחשב ומחכה להודעות שלכם בג…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אהלן, רכשתי מחשב דל ווסטרו 5470 חדש לפני כמה שבועות. עד לפני כמה ימים הוא עבד מושלם. פתאום, באמצע צפייה בווידאו, המחשב נתקע לשנייה וחצי בליווי של רעש נוראי מהרמקולים ואז הסרטון ממשיך להתנגן כרגיל. ככה זה קורה כל כמה דקות הדבר קורה גם בניגון של מוזיקה בלבד(ללא ווידאו) ובנוסף, גם כשאני מזיז את העכבר או עובד על האופיס, אני רואה שהמחשב כאילו נתקע לשנייה ואז ממשיך. דיברתי עם התמיכה הטכנית של דל, בהתחלה התחלנו את כל הטיפול רגיל של התקנת דרייברים ועדכונים של ווינדוס(דבר שכבר עשיתי אבל הם התעקשו שאני אעשה בשנית). כשזה לא עזר התקשרתי שוב, ואז ענה לי בחור שטען שמדובר בתקלה בתוכנה של המחשב וזו תקלה ידועה במחשב הזה. הוא אמר לי שאני צריך ללכת לריקוברי בווינדוס 8.1 שיש לי, ושם לבח…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by bar2133,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטורים FSX , FALCON (כבדים) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב 6. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור חיפה 7.…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכול חברי בפורום! אני מחפש מיפרט מחשב בתקציב 10,000 ש"ח והחלקים הנידרשים הם: מעבד, זיכרון, ל.אם, כ.מסך, מארז, ספק חשמל, גוף קירור למעבד, ההרד דיסק, צורב DVD, מסך LCD. כולל ציוד הקפי (עכבר, מיקלדת, רמקולים). עם שחכתי משהו אז תגיבו תודה לעוזרים!!! בתודה... המפציץ A החמקן

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ,photoshop, fireworks, PostgreSQL admin php designer eclipse Python IDLE (הכל בשימוש כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. טוב זהו פעם אחרונה שאני מתחיל נושא כזה אני פשוט רוצה לקנות את המחשב שבוע הבא ואני צריך את דעתכם הכנה כמובן שיש מקום לשיפורים אבל חריגה מקסימלית תהיה עד 3100. שני המפרטים נלקחו מאגף המבצעים של KSP - המחשב אמור להחזיק 3 שנים ושיוכל להריץ משחקים בסבבה לא בהגדרות מטורפות - כמו כן כרטיס מסך חדש יגיע כשיצאו כרטיסי DX10. 1) מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך Powercolor X550 EZ 256MB, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Danits1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? WORD' OFFICE'' YOUTUBE' אינטרנט, לעבודות סטודנטיאליות בעיקר. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן, אך אם המערכת הינה בלי מערכת הפעלה, לגרוע עלות זאת מהמחיר הסופי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף מאחת החנויות המוכרות, אך אם הדיל ממש משתלם ניתן גם מחנויות אינטרנט אמינות 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מסך 15.6.... שיהיה ללא השתקפות....אחריות של 3 שנים, עדיפה... כונן CD חובה. דרך אגב שמתי עין על מחשב בסגנון הזה....מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OK300E5CA09IL

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום ושבת שלום! אני רוצה לקנות לפטופ לגלישה באינטרנט,עבודה וסרטים (שימוש רגיל) הציעו לי את הלפטופ של Gigabyte Santa Rosa W566U דגם: dc2tm2eh16 מחיר שהציעו לי הוא 4790 ש"ח מפרט: מעבד ליבה כפולה T7250 מערכת הפעלה XP זיכרון 2 ג'יגה כרטיס מסך GML960 INTEL ACCELERATOR הרד דיסק 160 ג'יגה כונן אופטי DVD-RW כרטיס רשת רשת אלחוטית אחריות של שנתיים מה אתם אומרים?,נראה בסדר?,אם באותו מחיר יש לכם הצעות אחרות אני אשמח שוב תודה רבה,אתם עושים עבודת קודש ליאור

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by mrwolf,

אהלן. חזרתי משנה בחו"ל למחשב פנטיום 3 1000 מגה"צ בשלבי גסיסה מתקדמים והגיע הזמן לשדרג. חשבתי לחכות עד שויסטה ייצא אבל ניראה לי שהמצב של המחשב דורש פעולה. בעיקרון המחשב למשחקים ולעבודה רגילה של אינטרנט ומוזיקה. לא משהו מטורף. חשוב לי שויסטה ירוץ עליו בפינוקים. בעיקרון אני די סגור על כל הרכיבים שאני רוצה. DUAL CORE 2 2 ג'יגה זיכרון פנימי SATA II DIRECT X.10 צורב די וי די ומסך דק עם עדיפות ל 19 אינטצ איכותי. הבעיה היחידה שכרטיסי מסך לדירקט החדש יצאו רק בגירסאות HIGH END וזה לא מסתדר תקציבית וגם אני לא מחפש HIGH END אני חושב להשאר עם הכרטיס מסך הישן שלי (RADEON 9000 PRO ) או שאולי לקנות כרטיס מסך כרגע הכי זול שתומך ב SLI ואז בעוד חודש וחצי שייצא ויסטה החדש ביחד עם גל של כרטי…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, אני צריך בדחיפות מפרט איכותי המותאם לפעולות בסיסיות על המחשב- אינטרנט לימודים. בנוסף אני צלם, ואני מתעסק במעבר תמונות דיגיטיליות למחשב ברמה גבוהה וחשובה לי האיכות, מתעסק פחות בעריכה. המפרט צריך לכלול: גוף המחשב,מסך, מקלדת,עכבר)- על אילו רכיבים כדי להתמקד ולהשקיע בהם בהתאם לדרישות? ואם אפשר גם הצעה לרמקולים, ולאלפסק. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Kobi Shamir,

שלום לכולם, כנראה הלך לי הכרטיס מסך במחשב, ריסטרטים חוזרים ונשנים באופן מפתיע ורנדומלי... הכרטיס מסך הקיים הוא Gygabyte Geforce GTX 760 2GB שירת אותי נאמנה מאז 2013, עריכת תמונות בlightroom ומשחקים בהגדרות בינוניות (תלוי איזה משחקים מאיזה שנים וכו). כרגע אני יכול לעבוד עוד עם המעבד Haswell עם יחידת עיבוד גרפית - אבל כמובן ללא עריכות ומשחקים. אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיעמוד בערך באותם הביצועים או אפילו מעט יותר (מכיוון שאני כרגע לחוץ תקציבית) - לרוב עבודה משרדית שלא דורשת עיבוד גרפי כבד, לפעמים עורך תמונות בלייטרום ומבחינת משחקים - כבר לא יוצא לי לשחק הרבה מאוד, רק מידי פעם - לכן חשוב לי רק היכולת להריץ משחקים (גם לא הכי חדשים ו…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Chen Benziman,

אהלן. בקרוב אני מתחיל את שנת הלימודים הראשנה שלי ואהפוך לסטודנט מן המניין, וכרגע אני מתלבט בין 2 אופציות. חשוב לציין שהדרישות שלי מהמחשב זה בעיקר שיהיה מהיר עד כמה שניתן שויוכל להריץ היטב יישומים שחשובים לסטודנט כמו תוכנות אופיס, אינטרנט וכו'. אני לא מתכוון להריץ על המחשב משחק אחד, כך שיכולות גרפיות פחות קריטיות. ההתלבטות שלי היא בין 2 מחשבים בעיקר, אבל אם יש לכם הצעה מעניינת במסגרת התקציב עד 3500-4000, אז מוזמנים להציע. אופציה 1: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14440 אופציה 2: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14642 איזה מהם יתן לי מהירות גבוהה יותר? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. בהמשך לשירשור שפתחתי בפורום מעבדים, לוחות-אם וזכרונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502052.new#new ובהמשך לעצתם של tmpusr ו about:blank אני פותת את השירשור הבא בקשר למפרט למחשב לעריכת וידאו HD, שימוש בתוכנות After effects ו Premiere pro cs5.5. המפרט: מעבד i7-2600k 16GB זכרון של kingstone כ. מסך Gigabyte GTX580 SSD crucial c300 128GB WD black 1TB ספק כוח Thermaltake TT-W0230 850W 3 צורבי DVD (בעתיד יתווסף blu-ray) קירור למעבד scythe katana3 שני מסכי dell u231H * אין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים ומארז. לגבי הלוח הייתי בהתלבטות בין Gigabyte p67a-ud7-b3 או z68x-ud7-b3. אחרי שקראתי את זה: http://software.intel.com/en-us/blogs/2011/01/07/intel-quick-sync-video-en…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by rank,

יש לי מחשב די חזק שמתחיל להתיישן כבר , ואני רוצה לשדרג אותו , ואין לי יותר מידיי בעית תקציב המחשב שלי היום זה : E6600 עם OC ל3.2 GHZ , כ.מסך HD4870 , מארז ב500 וספק vx550w א, 4 גיגה 800 MHZ של קינגסטון , לוח אם GIGABYTE PDS3P . אני רוצה שהמחשב יעבוד מהר יותר (שימוש יום יומי ובשביל תוכנות עריכה ומשחקים חדשים) . זה השדרוג שחשבתי עליו : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 950 3.06Ghz 8MB Cache OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1362 לוח אם: Gigabyte GA-X58-USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪1025 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 2 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: SDD CRUCIAL 128G SATA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪1737 סה"כ: …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by manga05,

אהלן חברה, אני מחפש מפרט למחשב לאחי שמשחק. לא מחפש את ההגדרות והרזולציה הכי טובה. מסך 23 אינץ' לא איכותי-קיים ואין צורך לקנות מסך. אין מצב שעושים אוברקלוקינג, בשום מצב, ולכן העדפתי את אינטל על פני האלטרנטיבה של AMD שהיא phenom 2x4 955 שיוצא בסה"כ עם לוח אם 150 שקל יותר זול מהקומבו של אינטל (וה-CPU MARK גבוה 4605 מול 3932 בנוסף לזה שאינטל יותר טוב כללית) במידת הניתן, להוזיל את המחשב, התקציב הוא 3500 אבל בלי פשרות הגעתי למחיר הזה שקרוב ל 4000 ב-KSP. בחירת הזיכרון היא טובה? או שצריך 1600MHZ? הכרטיס מסך חזק מדי ? (איך 5670 לעומתו, הוא 170 שקל יותר זול) עדיפות להיטסינק אחר? איך המארז? שווה להשקיע ל nine hundred או סונטה? איך הספק? 520 וואט יספיק? (ללא OC אני מזכיר) שוקל לחיוב …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים