עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. טוב אז טיפה רקע: מדובר על נייד לצורכי עבודה בפועל (לא לימודים), ברכבת (יש שולחן) ובבית. לא אתחיל למנות פה את כל ה-IDEים כי זה לא כל כך רלוונטי, דרוש פיתוח בלא מעט פלטפורמות. צריך לתת מקסימום נוחות ותפוקה לפיתוח. לדוגמא קראתי על אכזבה גדולה בעולם הפיתוח על דגמי ה-ThinkPad האחרונים של Lenovo (לא יודע אם כולם) שבהם הם החליפו בין מקש ה-CTRL למקש ה-Fn, כך שרמת הפרודוקטיביות ירדה ורמת חוסר השביעות והבלבול עלתה. * מטרות המחשב? בעיקר פיתוח כמו שפירטתי, צפייה בסרטים באופן מזדמן (לא צריך להוות שיקול - בונוס), לא למשחקים! * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? האמת שאני לא מכיר את ההבדל בין מבריק למאט, גודל אני חושב 15.6". * רזולוציית המסך? כנראה שעדיף 1920*1080. …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני לא מתכנן OC על ההתחלה אולי אחרי כמה חודשים/שנים מה שחשבתי: מעבד AMD לוח אם VIA KT333 האם כדאי לקנות זיכרון 3200 ללוח 333 כי לפי מה שהבנתי 3200 זה 400 (אבל אומרים שזה טוב לאוברקלוקינג) צורב X32-X40 נגן DVD מארז TOWER (בסגנון ANTEC, אבל יותר זול ;D ;D) P/S טוב כרטיס מסך טוב שירוץ כמה שנים(לא RADEON 9700 ) זה מה שאני חושב אם צריך עוד משהו תגידו שזה יצא 4000-4500 ואני רוצה גם מסך טוב וזול "17 עדיף שטוח תודה לכולכם :bigok:

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by bigwave,

השימוש במחשב: גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, שימוש בתוכנות הורדה, אוהב לשחק , לראות סרטים , אתם יודעים שימוש מאסיבי במחשב. להלן המפרט: intel core 2dou E6400 מעבד GA-965P-DS3P לוח אם 1024X2 MB 800MHZ DDR2 KINGSTON זיכרון GF FX 7600GT 256MB DDR3+TV OUT+DVI כ.מסך WD SATA HARD DRIVE 250GB 7200RPM 8MB YS דיסק קשיח AC 7 כ.קול LAN CARD 10/100 O.B כרטיס רשת MIDI ATX FRONT USB 500WATT BLACK\WHITE מארז DVD-RW X18 LG\NEC מחיר למחשב הנ"ל- 5350 ש"ח מה אתם חושבים?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי מה קורה? לדוד שלי יש בר-מצווה וסבתא שלי עושה לו הפתעה וקונה לו מחשב חדש {למרות שיש לו פנטיום 3 אבל הוא רוצה יותר}, המחשב צריך לכלול מדפסת חשבתי על ה-HP 3420 שעולה 490ש"ח והיא דיי טובה, ורמקולים 4.1 של Luxeon הם מאוד זולים והוא לא צריך יותר מזה אפילו אם הם יהיו עם רעשים, המחשב משמש רק לתוכנות לימודיות שמספיק להם פנטיום 2, אני לא רוצה להביא לו AMD בגלל שאולי יהיו בעיות ואני לא רוצה כזה דבר, ובכל מקרה המחשב לא יהיה למשחקים בכלל, ולא תוכלו לשכנע אותי לקחת AMD, אותי אישית כן, אבל אני לא יקח לדוד שלי AMD מסיבות שלי, זה המפרט שחבתי עליו: Celeron 1.8 Ghz (400 Mhz) 480 P-4S333 DDR ,sb 430 256MB Samsung 410 Techayon G9000Pro 64Mb,TV,DVI 550 40 GB 7200 ATA-100 Baracuda IV …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני בקרוב קונה מחשב חדש והתקציב שלי הוא 4500 אם אפשרות לחריגה קטנה אז בניתי 2 מפרטים אחד AMD והשני הוא אינטל אני מאונין שתגידו לי איזה מפרט יותר טוב השימושים שלי הם משחקים מוזיקה וכל סוגי הערכיה בקיצור כל דבר אפשרי על המחשב המפרטים: amd phenom II X6 six cor 1055t socket am3 2.8Ghz box gigabyte 890gpa-ud3h am3 890GX ddr3 1333 ati HD4290 hdmi hd audio DDR3 1600Mhz 2X2gb g.skiil Ripjaws Xedition dual channel sapphire HD 6950 2Gb gddr5 DX11 2XDVI HDMI Mini 2XDP PCI-e sansung 1TB 7200RPM 32MB SATA II HD103SJ LG DVD+_ RW GH22NS X22 Black sata (oem( Artic Freezer 7 PRO Rev.2 SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (oem( coolermaster CM 690 black ב4465 או Core i5 2500…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Ziv_o,

שלום אני צריך חוות דעת על מפרט שהרכבתי ואני צריך שיגידו לי אם החלקים שבחרתי מתאימים זה לזה (על הלוח אם, הספק של הספק וכדומה..) תודה רבה מראש!!

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by dudidudu,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדו…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה בדפדפן ומסמכים (word, excel וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by *BYZ*,

כרטיס מסך - GeForce 8800 GTS 640MB איזה חברה לקנות? (leadtek/gigabyte...) זיכרון - Twinmos 1g 667 CL5 דיסק קשיח - 250g מעבד - לפחות E6600 ספק - 400W השאלות שלי: איזה מארז? מעבד? כרטיס מסך? קירור למעבד? לוח אם? לא צריך שום ציוד היקפי

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יש לי דילמה ורציתי לשתף אתכם שתעזרו לי לפתור אותה. המחשב שלי הגיע בחלקים, המוכר שאל אם אני רוצה להרכיב בעצמי או שהם ירכיבו, מבחינתו זה לא משנה בכלל, הוא לא מבקש תוספת מחיר. הנקודות למחשבה הם - אחריות, זמן, אמינות. החששות שלי שהם ירכיבו הם - 1 - בכל זאת זה לא מחשב שלהם, היחס הוא לא כמו יחס למחשב ולרכיבים שאתה שילמת מהכיס שלך. 2 - עוד יומיים עבודה הוא ביקש להרכבה. החששות שלי מהרכבה עצמית - 1 - הרכבתי מחשב בעבר אבל עם טכנולוגיה הרבה יותר ישנה, מפחד להתקע מחוסר ידע בהרכבת המחשב החדש. 2 - מפחד להרוס משהו בטעות, או שהוא לא יעבוד ואז הם יגידו לי שאני הרסתי, במילה אחרת אחריות. 3 - זמן יקר אבל אולי שווה את הלמידה והנסיון. ייתרון נוסף להרכבה עצמית הוא הסיפוק.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הכותרת כבר אומרת הכל. בלי OC. בלי ציוד היקפי. בלי מארז, כונן קשיח. בלי כלום. רק מעבד, לוח-אם, זיכרון וספק כח. ואם אתם חושבים שצריך אז גם קירור טוב! הכנתי סתם מפרט פחות או יותר.. לדוגמא. מה אתם אומרים עליו? תודה מראש. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1 1390 1390 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ABIT כמות מחיר סה"כ LG-95C s775, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, 2xPCI-E 1 320 320 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz כמות מחיר סה"כ 2x1GB OCZ SLI-Ready Edition 1 595 595 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1810 1810 ספקי כוח‏ Enermax כמות מחיר סה"כ Noisetaker II EG701…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by afar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, בפרט בתוך מכונה וירטואלית (שמריצה Ubuntu). פה ושם גם משחקים, אך מעט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע, מסך 16:9 סטנדרטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות? 3.…

13. שלום לכולם מחפש מחשב נייד עד 2500 שח וזקוק לעזרתכם כל הדרישות מופיעות למטה תודה על העזרה תקציב מרבי והאם יש אפשרות חריגה: 2500 שח חריגה של 300 שימוש המחשב: שימוש של סרטים גלישה באינטרנט ואולי בעתיד תוכנות לימודים (כרגע לא יודע איזה אבל לא משהו כבד) צורך בציוד היקפי: אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט: לא משהו שאני מכיר חשוב שקט: בעדיפות שיהיה שקט אבל זה לא ימנע ממני לקנות את המחשב האם מתוכנן אוברקלוק: תאמת שאני לא יודע מה זה אבל אני מקשיב להמצתכם מערכת הפעלה מועדפת: ווינדוס 7/10 ושהמחשב יובנה בחנות חנות מועדפת או אזור: אני גר בחולון ונייד להגיע למקום…

14. אהלן חברה, אני בונה כרגע מפרט למחשב חדש שנועד בעיקר להריץ תוכנות כמו: Visual Studio, Photoshop. יש מצב שאני אריץ עליו כמה משחקים אבל גם אם כן אין לי צורך שזה יהיה באיכות הגראפיקה הטובה ביותר. סכום ההשקעה שלי הוא משהו בסיבובת ה-2000 ש"ח (מתפשר עד 500 שקל יותר) החלטתי ללכת על מעבד הזה: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray אחרי שקראתי קצת באינטרנט הבנתי שהוא די תואם את הצרכים שלי בסכום סביר (490 - 500 ש"ח). לוחות אם אני לא כ"כ מכיר ולכן ערכתי חיפוש קטן באינטרנט ובדקתי איזה לוח אם הכי טוב למעבד שבחרתי. יצאתי עם 3 תוצאות: 1: GIGABYTE ‎GA-H55M-D2H :2 ASUS P7H55 M PRO :3 GIGABYTE ‎GA-H57M-USB3 כאשר אני נוטה ללכת על אופציה מספר 2 במחיר של 510 ש"ח. אשמ…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, אישה מבוגרת מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש בתקציב בערך 3500 ש"ח (שקיבלה כסף במתנה ומעוניינת לשרוף את כל הכסף בשביל מחשב נייד החדש) ולהחזיק אותו ל10 שנים. לא איכפת לה אם היא קונה מחשב לגיימרים. * מטרות המחשב? מצלמת וידאו לסקייפ באיכות טובה מאוד, אינטרנט ומשחקים בפייסבוק. * גודל המסך? 15 בערך. * רזולוציית המסך? חשוב שאייקונים וטקסטים די גדולים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת כוללת numpad. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי (לרוב היא בבית אבל עוברת ממקום למקום) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בערך שש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבורים מוכנים ל10 שנים הבאות. * Bluetooth? פחות חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 טרה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת ע…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בעיקר עם ריבוי טאבים, משחקים ישנים כמו Battlefield 1942/ Warcraft 3, מדי פעם עריכה גרפית קלה עם פרימייר ופוטושופ לא פרוייקטים כבדים מדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש HD ישן יש צורך ב SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? המחשב נמצא בחדר השינה חשוב שלא יהיה רועש מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל מתלבט בין כמה מחשבים: 1. http://ksp.co.il/?uin=26537 2. http://ksp.co.il/?uin=27031 3. http://ksp.co.il/?uin=26515 אני מחפש מחשב טוב גם לסטודנט וגם למחשקים תקציב עד 6000 תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אהלן כולם לפני חודש קניתי מחשב מארצות הברית ואני מעוניין לצרוב עליו אותיות בעברית. מישהו מכם מכיר היכן אפשר לעשות את זה באיזור המרכז. אני מראש העין אם זה עוזר אודה אם אוכל לקבל גם הערכת מחיר לכל העסק תודה מראש =)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. תקציב למחשב 7000 ₪. תקציב למסך LCD 37 " 3000 ₪. אני צריך עזרה לפני קניית מחשב חדש לשימוש ביתי רב תכליתי מורכב. למחשב יחוברו שני מסכי LCD באופן קבוע , אחד " ברזולוציה 768 X 1366 ללא חיבור HD עם חיבור PC 15 פין, ישמש כמסך טלוויזיה לצפייה בסרטים שיורצו מהמחשב.(ממוקם בביסמנט), ומסך שני LCD 37" FULL HD (לפני קניה תקציב נפרד מהמחשב), ישמש כמסך עבודה למחשב. על המחשב יעבדו באופן קבוע שני מכונות ורטואליות של WIN XP , למכונות ייגשו על ידי שליטה מרחוק מתחנות פנטיום 4 - 2.4 MHZ על התחנות מותקן WIN XP . על המחשב אני רוצה בנוסף לבצע עריכת וידאו ב SD ו HD אני עובד עם תוכנות עריכה Adobe Premiere , ,Ulead pinnacle , העריכה היא לצרכים אישיים בתיים, משחקים באיכות מכסימלית, OFFICE בעיקר ממס…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by catsmonster,

אני יודע שפתחתי נושא לפני כמה דקות אבל שם בניתי לעצמי מפרט אני רוצה מפרט מומלץ למשחקים: 1. 5000 מוכן להתפשר 2. משחקים וקצת עבודה גרפית א)photoshop, GTA IV, Dirt 2, ועוד משחקים כבדים ואפילו יותר ב)לא הבנתי מה זה אבל אני ישחק הרבה ג) הרזולוציה היא 1280X1024 3. אין צורך בציוד הקפי 4. יש לי כבר צורב IDE 5.יש לי צורב LG חשוב שלא תתנו לי איזה לוח אם שלא תומך IDE 6. שקט חשוב - 8\10 7. אני לא חושב שאני יעשה אוברקלוק אולי אוברקלוק קטן.. 8.לא צריך מערכת הפעלה ולא צריך הרכבה 9. יש לי חבר שהוא טכנאי הוא קונה מה שאני אומר לו, 10. לא ממש, אין בקשה או חיבור מיוחד

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by the_lighting,

כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 1551 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1029 לוח אם : GIGABYTE GA-P35DS3P ¤ 796 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 463 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 463 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4302 מה אומרים על זה? מה המכפלה של המעבד הנ"ל?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. טוב , זה המפרט שהכנתי לבן דוד שלי שגר בחול , זה המחשב שיהיה לי כנראה רק עם ה R600 . ( אני חדש פה אגב, בפורום .. ) עכשיו רציתי עצות שלכם , אם יש מה לשפר ואיפה , לדעת אם המארז הזה מספיק טוב ואם יש משהו אחר יותר טוב ויפה יותר ( אני אוהב דברים מיוחדים) , אם כל החלקים מתאימים אחד לשני ונותנים ביחד את מלוא הביצועים + חסר לי ספק כוח אז תנו המלצה תודה. בנוסף יש הנחה של 10-20 אחוז במקום הקניהה כלומר זה יוצא בסביבות ה9000 שקל שם. כרטיס מסך : BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC PCI-E Video Card BFGR88768GTXOCE, 768MB GDDR3, SLI Ready, Essential Vista 590$ לוח אם : ASUS Striker Extreme LGA775 Motherboard, nForce 680i SLI Chipset, Supports Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo / Quad-Core 4…

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by orsharon7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב AC Unity,Far cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אשמח לעזרתכם במציאת מחשב לבת הזוג למטרת לימודי אנימציה. בסעיף האחרון ציינתי באופן ספציפי את הדרישות מבחינת חומרה גם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הטווח הכללי הוא עד 5,000, ישנה אופציה לחרוג במידת הצורך עד כ-6, עדיפות להימנע. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אנימציה, שימוש בתוכנות דוגמת Adobe Premiere, Autodesk Maya וכ'ו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by guyskr,

שלום, ברצוני לקנות מחשב לעריכה. אני רוצה שהוא יהיה חזק ויחזיק מספר שנים (ומוכן להשקיע בהתאם). מה היתרון של מאק על פיסי? (חוץ מתוכנת פאיינל קאט) מה חשוב במאק ובמחשב עריכה בכללי? מה כדאי לשדרג (http://store.idigital.co.il/mac/imac/mc814)? תודה, גיא.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.