עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עדיף מחשב מבוסס AMD, המחשב עצמו צריך להיות בינוני למטרות כלליות וקצת למשחקים, ובקשר לכרטיס מסך לא משהו גרנדיוזי אלה משהו קטן עד קטן מאוד! בתודה מראש.... ;D

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום אני סובלת מכאבי גב ולכן זקוקה למחשב הכי קל שאוכל למצוא. מצד שני, היה לי קטנצ'יק חמוד אחד של טושיבה, אבל הוא לא היה אמין ועשה המון בעיות. אני חייבת מחשב שאפשר לסמוך עליו. יכולה לעלות במחיר עוד קצת בשביל משהו טוב באמת. השימוש העיקרי - הקלדה רצופה, שעות, בשיעורים ובהרצאות. גם עריכת מסמכי וורד מורכבים. כשאני בחו"ל אני מרוקנת את המצלמה המקצועית שלי אליו. וזה כבד. אבל זה לא הכרחי. גודל מסך 10 מתאים לי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by dvirf1,

היי, קודם כל התקציב לא ידוע. ההורים שלי ביקשו ממני לקנות את המפרט המינימלי שמתאים לצרכים שלי. אני סטודנט להנדסת תוכנה בטכניון. יש לי דרישות סטנדרטיות לסטודנט (הכי חשוב - זמן סוללה ארוך. חשוב גם שהמחשב יהיה קל, יציאת HDMI, ושירוץ חלק..).

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחקי פעולה ואסטרטגיה ברמה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "27 רזולוציה 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות - אבל לא קריטי אם לא יפעל על ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ANTEC Desktop case NSK2480 - 380W 487 mezuman (502) zigzag Gigabyte GA-G41M-ES2L 245 ivory Intel Pentium Dual Core E5400 Box 320 ivory Corsair 2Gb DDR2 800Mhz PC6400 CM2X2048-6400C5 228 alef alef Axle Geforce 9300GT 1024 MB GDDR2 Arctic Cooling, FULL + LOW PROFILE S-VIDEO PCI-E Retail T93GS1G 235 alef alef ‏ Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS‎ 225 ksp ‏AD-5240S DVD±RW x24 Black Sata‎ 125 ksp or NEC DVD-RW AD-7240S x24 (SILVER) SATA - BULK mezuman 138 (142) zigzag *כמה הערות : העם זה בסדר לקנות חלקים ב4 חניות שונות בכלל? ותנו תגובות ,עם אפשרי להוזיל פה משהוא ,אני בעקרון מעדיף לקנות הכל מחנות אחת , הקטע שהמארז הזה שאני רוצה ב z…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Yuval Goffer,

היי חברים!! אני רוצה לקנות מחשב חדש ולא מבין בזה כלום אז אשמח לעזרתכם! יש לי סביב ה3,000 להשקיע. אני סטודנט ולא עושה עם המחשב משהו מיוחד חוץ מכתיבה ואינטרנט וקצת לראות סרטים. הכי חשבו לי שיהיה עמיד, חזק ויעבוד לאורך זמן. בטרייה טובה ומסך דיי גדול (14-15). מה הייתם ממליצים? תודה!!! יובל

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם! אני חדש בעסק ואין לי הרבה מושג במחשבים מה אתם אומרים על המפרט איפה אפשר לחסוך,מה מיותר? אין לי עודף כסף.. CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - [638 NIS] 1 Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! - [117 NIS] 1 Motherboard : Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) - [506 NIS] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3000 CAS2 Memory - [1,195 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [718 NIS] 1 Video Card : Leadtek Winfast Geforce 4 TI4400 MyVIVO 128MB DDR Video Card - [1,150 NIS] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [55 NI…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. מחפש מפרט למחשב למשחקים ב6000 בלי מסך ובלי אביזרים (מקלדת עכבר וכו'). עדיפות למחשב שקט (לא מבין ברכיבים שקטים.........) ועדיפות לג'יגה זכרון תודה מראש לכל מי שעוזר!!!!!

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by yan2411,

קבלתי את המפרט הנ"ל בגדול זה בול התקציב שבקשתו במחירים של אילת. (מצד שני לא מעוניין להוציא סכומים שאין לי בהם צורך) בקטן. ציינתי שזה לגיימינג לייט ואין לי שאיפה או חלום להריץ משחקים בהגדרות מטורפות. בעיקר סימולטורים טיסה ונהיגה הבנתי שאני יכול להסתפק בלוח אם קצת יותר פשוט ומעבד איי 5 שזה אופטימלי למשחקים ועוד משהו אולי בכלל מחשבי amd כי נאמר לי שהדור הנוכחי של אינטל לא יתמוך בפיתוחים עתידיים או משהו בסגנון תודה רבה מעבד C14700FT Intel Core i7 14700F / 1700 Tray קירור למעבד ETIANP50I מאוורר למעבד Coolleo Etian P50i לוח אם GB760MGAMINGXAX Gigabyte B760M GAMING X AX זכרון…

10. Started by hvcpxyhbdr,

אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שיש לי. מפרט נוכחי: מעבד: intel core i5-2400 לוח אם: (MSI H61M-E23 (MS-7680 כרטיס מסך נוכחי: gt-430 מארז: http://www.system-il.com/127-261-thickbox/intel-core-i7-2600k-34ghz.jpg ספק כוח ZEUS ATX 520W אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ואם יש צורך גם את הספק כוח ואם יש אפשרות בתקציב אני מעוניין גם להוסיף עוד 2 או 4 GB ל RAM 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיריץ את הסימולטור FSX כמה שיותר טוב ושיריץ משחקים חדשים די טוב -מהי הרזולוצי…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימוש רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 BF3 Watch dogs וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לדעתי 1920X1080 או 1600X900 אבל כנראה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צ…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום! המפרט הנוכחי(שנבנה בפורום הזה) שלי בחתימה, החזיק יפה 4 שנים לערך, הגיע הזמן לחדש ;D מבקש עזרה בבניית מחשב ל: 1. משחקים(שירוץ בלי בעיות על ההגדרות הגבוהות ביותר). 2. גרפיקה, אנימציה ותלת מימד. תקציב: 7000ש"ח(אין אפשרות לחרוג). הערות: א.שיהיה הכי שקט שניתן(דלוק 24שעות). ב.אין צורך בציוד הקפי ומסך. ג. כרטיס מסך מבוסס nvidia בלבד. ד. עם כרטיס קול. ה. לא מתכוון לעשות המהרות וכו'. תודה!

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. הראשון לחבר שלי * מטרות המחשב? עבודה משרדית ומולטימדיה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 בלבד * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 256 gb בלבד! * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus' dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) לא מסך מגע, מעבד i7 עדיף מאוד, בשאיפה למחשב חזק ואיכותי כולל כרטיס מסך, לא לגיימינג. הבח…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by aradgonen,

שלום! יש לי מחשב נייד של HP דגם pavilion Sleekbook 14 התקנתי כמה משחקים מטורנטים וכנראה שהיו בהם המון ווירוסים. אתמול המחשב נפל לי מגובה דיי נמוך ( בערך 70 סנטימטר). שמהמחשב נפל הוא נתקע כל הזמן. לא הופיעה שם התראה על תקלה בהארד דיסק (זה הארדיסק רגיל לא ssd) . עשיתי רענון לווינדוס (ווינדוס 8) והמחשב לחזר לפעול בסדר אבל אחרי כמה שעות הוא חזר להיתקע וכל כמה זמן המחשב קרס עם מסך כחול. כשאני מנסה להפעיל אותו ישר לsafe mode (לחצתי f8) המחשב עשה כל הזמן ביפים ארוכים ונתקע. הוא עלה רגיל כשעזבתי את f8 ואז גם לא היה ביפ. הצלחתי להפעיל מצב תיקון דיסק. זה יעזור? אני אצליח להציל את הקבצים שיש בהארדיסק? ממש תודה לעוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by reloader,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב בארה"ב, חשוב לי מאוד אחריות בינלאומית. ובלי מסך טאצ' התקציב שלי בערך 3000 שקל (700 דולר), מומלץ כמה שפחות, מעדיף דגם מחשב חדש, אם יהיה משתלם אוכל לחרוג מעט מהתקציב. מטרת המחשב: לימודים, מסחר בשוק ההון, פוטושופ, כתיבה, מעט משחקים. גודל המסך: 15.6" או יותר. מבריק או מט: לא מבין בזה, מה שהרגיל אוהב את המסכים בניידים של DELL. רזולוציה: FHD מאמין. דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: אין, מעדיף NUMPAD. משקל רצוי: כמה שפחות, אפשר להתפשר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיפות לארוך. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: אין העדפה. כונן אופטי: כן. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: חייב רישיון למערכת הפעלה: מעדיף, אפשר גם שלא. העד…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. קראתי פה ושם וראיתי שיש פה אנשים שקצת מבינים יותר מה"מומחים של FXP" לכן קפצתי להתייעץ איתכם את התיעצות האחרונה שלי [= דגשים... לא הולך לעשות OC למעבד אבל לשני הכרטיסי מסך כן התקציב שלי לא יעלה על 4100 (לאחר הנחת המזומן) והמפרט חייב להבנות עליידי tms כי כבר הזמנתי אבל יש לי יומיים לשנות חלקים שאני רוצה המטרה העיקרית של המחשב היא למשחקים כבדים להרצה מקסימלית כמובן ומשחקי רשת כבדים הנה המפרט ובסוף 2 שאלות... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪851 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪614 מארז: Fractal …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by omertgm,

שלום, מקווה שזה הפורום שהכי מתאים לעניין - אם לא בבקשה להפנות אותי לשם. יש אצלי במשפחה רצון עז להשתמש במוצרי אפל ומוכנים לשלם עבור זה (בגבולות הטעם הטוב). כמובן שיודעים שאפשר לבנות מחשב בחלקים בהרבה יותר זול\הרבה יותר מהיר אבל זו לא אופציה. כרגע עומד על הפרק מחשב חדש לצורך עריכת סרטים ביתית עד FHD (חיתוך קטעים, הכנסת כתוביות, מעברוניםת, הוספת מוזיקה והשתקת מוזיקה של הווידאו) - מדובר במספר סרטונים בחודש וזו מטרתו העיקרית. אין צורך במשחקים או אופיס. יש ציוד הקיפי. ומודעים שמחשב כזה עולה 2900-4000 שח בהתאם לדגם. האם מישהו מכיר את היכולות של מי מהמחשבים הנ"ל לעריכה בסיסית עם התוכנה המובנית iMovies https://www.apple.com/il/mac-mini/specs.html ועד כמה, אוביקטיבית ורלוונטית לשאל…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצות את מקסימום הביצועים+תועלת למחיר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, סרטי HD , עריכת סרטים ביתיים ב HD, שימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת עריכת סרטים כמו Adobe premier או Sony Vegas Pro. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למטרות גיימינג בעיקרון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ'ים. -לאילו הגדרות גרפיות…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מבקש המלצה ללוח אם ומעבד (CPU) עד 2000 ש"ח. השדרוג כמובן הוא למטרת משחקי מחשב כבדים דוגמת: BF4, COH2 וכו'... מעוניין במעבד טוב עם ליבה גרפית מובנית חזקה... (בדגש על הליבה הגרפית). לא אכפת לי אם זו מערכת של AMD/INTEL. מבחינת לוח אם, שיהיה טוב ל-OC, אך אני לא פריק של OC אז אין צורך להציע לי דגמים יקרים... סה"כ לוח אם בסיסי+ איכותי עם צ'יפסט מתקדם.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום חברה, צריך את עזרתכם בגדול אני בונה לחבר מפרט למחשב כאשר פרט לשטויות העקריות רוב העבודה תהיה בתוכנות AUTOCAD ו ARC+ (זה העבודה שלו) ויכול להיות שיותר טוב להם P4 אבל אני לא יודע, בנוסף הוא רוצה גם לשחק אבל לא ללכת על פי המשחקים בהרכבה אלא רק לאפשר הרצה סבירה של משחקים. פרט לכך מאד מאד חשוב המסך כי רוב היום הוא מול המסך ולכן לא להתפשר שם. המחשב צריך לכלול צורב DVD ומסך LCD ,מארז טוב ומאוור, אבל מארז סולידי (בלי חיזרים אורות טראנס ושאר פרפראות) ספק אמין כמובן, במידה ולא נכנס בתקציב מסך נורמלי ניתן להתפשר על CRT אבל רצוי שלא. התקציב הוא בין 6000 ל7000 שקל אבל רצוי לכיוון ה 6000. אינ מקווה שיש פה חברה שמכירים את התוכנות מבחינת דרישות וידעו לעזור לי אשמח לכל יעוץ. The Z-Gu…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by DXM,

שלום רב, יש ברשותי לפטופ DELL insperion 6400 (די ישן) וחשבתי להפוך אותו לHTPC, ניסיתי לראות בו 1080P והוא די מתקשה. אציין כי פירמטתי אותו הרגע, ובאתר של דל אין דרייבירים לווינדוס 7 עבור הווינדוס הזה . המעבד שלו הוא t2020, נראה לי מוזר שהוא מתקשה בניגון 1080P על אף היותו ענתיקה. בכל זאת ליבה כפולה... ויש לו 2GB זכרון זה אמור להספיק לא?! תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Gal763,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe photoshop, -כבד\פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, wow, diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. תגידו לי רק כמה יעלו המחשבים ואם הספק כוח מתאים למארז בשני המפרטים זה החלק החשוב!! מפרט ראשון : מעבד Intel Pentium Conroe Core 2 Dou E660 2.4G 4mb 775 לוח אם Gigabyte GA-965GM-S2 775 זיכרון Kingston 1GB 667Mhz DDR2 CL4 X2 זיכרון קשיח MAXTOR SATA2 500GB 16MB כרטיס מסך LEADTEK PX8800GTX 768mb PCIE כונן צורב דיוידי DVD-RW LITE ON DUAL Layer X16 כונן CD-ROM X52 קורא DVD מארז מחשב RAIDMAX SAGITTA WINDOW BLACK 921WBS ספק כוח ENERMAX Liberty 500W מסך Samsung 931BF 2ms גג תקציב 8 מפרט שני: מעבד Intel Pentium Conroe Core 2 Dou E660 2.4G 4mb 775 לוח אם Gigabyte GA-965GM-S2 775 כרטיס מסך Nvidia Geforce PX6200TC 256mb LEadtek זיכרון Kingston 1GB 667Mhz DDR2 CL4 X2 זיכרון קשיח MAXT…

• 38 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. מחשב חדש בעיקר לגיימינג תקציב 4-4 וחצי גג.. שום ציוד הקיפי! רק "קופסא". עדיפות לחנות באזור השרון (לא נורא אם לא..) תודה לכולם !!!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by pavlo,

שלום מחפש מפרט עד 10000 ש"ח ללא מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. שיהיה בו לוחות מבוססי INTEL 925XE מעבד לשיקולכם (גיימר כבד) זיכרון 2x512MB לפי בחירתכם כרטיס מסך - GEFORCE 6800 ULTRA 256MB PCI-E איזה חברה הכי כדאי ? כרטיס קול, וכונן קשיח כמובן. תודה רבה לכולכם, חיכיתי ללוחות האלו וסוף סוף אני קונה מחשב חדש.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים