ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב עומד על 8K, ישנה אפשרות לחריגה (למרות שלא נראה לי שיהיה צורך). 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני נוטה לכיוון של מרובע ליבות. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין העדפה מיוחדת. העיקר שלא יהיו בעיות עם התחממויות יתר. השקט גם כן לא חשוב יותר מדי, העיקר שלא ירעיש כמו טרקטור. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי לבטים רבים, הרכבתי מפרט שאני מתכוון לקנות מIQPC באשדוד. הנה המפרט: מקלדת ועכבר: [..] LOGITECH WIRELESS DESKTOP 2.4GHz MK-250 - זמין במלאי ₪148 מסך: [..] SAMSUNG LCD 24" BX2450 LED 2ms HDMI WIDE - זמין במלאי ₪1399 מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 450 AM3 (3.2GHz) - BOX - זמין במלאי ₪419 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪324 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪245 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1226 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪106 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - זמין במלאי ₪290 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמי…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בעוד כחודשיים-שלושה אני מעוניין לרכוש מחשב לצורך משחקים, בתקציב של עד 4K ש"ח. 1. האם ללכת על מפרט מבוסס על מעבד AMD או אינטל? 2. לדוגמא בחרתי באינטל. האם ללכת על i7 על-חשבון כ. מסך פשוט יותר, ולשדרג אותו בעתיד, או ללכת על i5, ולקחת כרטיס חזק יותר? 3. האם צפויות הוזלות בתחום החומרה בשלושת החודשים הקרובים, אם לא, אשמח אם תוכלו לסייע לי להרכיב כבר עכשיו מפרט. אעדיף חנויות במרכז, בדגש על אזור ר"ג-ת"א. המסך שלי - Samsung BX2335, כך שלדעתי אין צורך באחד אחר. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שיהיה כמה שיותר זול, אך עם זאת שיהיה 'עדכני' מבחינת הרכיבים, רצוי למשל שלא יהיה מבוסס על לוח ומעבד בסוקט 478 או 754. המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודות משרדיות, אם כי אחותי הקטנה משחקת סימס 2. היא הסתדרה בינתיים עם TNT 2 Ultra, אז אין צורך לדפוק פה 7900GTX. המחשב הזה יחליף מחשב מבוסס פנטיום 2 550Mhz, אני לא צריך מסך או כל ציוד היקפי אחר, לא הארד דיסקים ולא כוננים אופטיים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז המחשב שהיה לי הוא ASUS N550JV שהרחבתי לו את הראם מ8 ל16 ואת הכונן הקשיח החלפתי בSSD ואת האופטי החלפתי בכונן של הטרה שהוצאתי. סך הכל הייתי מרוצה מהחשב למרות שכן הייתי מעדיף שהוא היה עובד מהר יותר ברינדור של תלת ובעבודה עם התוכנות עריכת וידאו. השאיפה שלי היא שהוא יעבוד כמה שיותר מהר וחלק עם התוכנות של אדובי ובעיקר עם האפטר הפריימר והסינמה. אין לי בעיה לקנות מחשב שצריך להרחיב או להחליף לו דברים רק שיכנס בתקציב שוקל מקבוק שאולי לא יהיה בדיוק מה שאני רוצה אבל כנראה יעבוד יותר מהר אני לקראת שנה ד אז הוא ימשיך איתי הלאה אחרי הלימודים * מטרות המחשב? Photoshop, Illustrator, After Effcts, Premiere, Cinema4d * גודל המסך? 15.6 אם יש הצעות של גדול יותר גם מוכן לשקול, מעדיף מסך …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד דרייברים לדיסק קשיח (כנראה sata) שנמצא בנייד לנובו 3000 n200-769 ? ניסיתי לחפש באתר החברה ללא הצלחה - כאן - http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-67855#bios
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, ביקשו ממני המלצה למפרט מחשב כולל ציוד היקפי שהשימוש העיקרי שלו יהיה משחקים כבדים. הוא צריך לכלול ציוד היקפי(מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך) והתקציב הוא עד 7.5Kש"ח עם אופציה לחריגה ל8Kש"ח. אודה להמלצות, אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זקוק לעזרה, מעדכן את הרכיבים שבכותרת. רוצה להתקדם למעבדים החדשים של אינטל, אשמח לרעיונות עבור חלוקת התקציב. כעקרון מעדיף לוחות של Asus וזיכרונות של gskil או corsair. אין שימוש עיקרי אחד מוגדר, זקוק למחשב חזק all rounder. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם: אבא שלי מעוניין לקנות מחשב לצורכי עבודה ושימושיים משרדיים (אינטרנט, אופיס ותוכנות ייעודיות של המשרד שלו שהן בסה"כ די קלות ואין להן דרישות מיוחדות). התקציב שלו הוא עד 1500 ש"ח עם חריגה של עד 2000 ש"ח (עדיפות לחרוג כמה שפחות, אם בכלל, כמובן) מבחינת משקל אין יותר מדי חשיבות (עדיף שיהיה קל אבל לא על חשבון חריגה מוגזמת בתקציב) גודל מסך - סביבות ה-15 אינץ' הוא מבחינתו יהיה שמח אם יהיה כונן CD, אבל לא מחייב.. אמרתי לו שבסופו של דבר אפשר להתקין היום הכל מדיסק און קיי.. בגדול הוא הולך לעבוד עם המחשב בעיקר בבית ובעבודה, ככה שגישה לחשמל אמורה להיות זמינה כמעט תמיד מעבר לזה, אין דרישות מיוחדות מדי. העיקר שיהיה אמין, לא שברירי ועדיף עם אחריות של 3 שנים.. האם …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיפ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ביקרתי פה המון שנים.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, ניתן לחרוג עד 10,000 בשביל שדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, שרת מדיה לטלויזיות בבית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן 2T 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קריטי מאוד, המחשב נמצא בסלון 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K, חריגה עד 8K אם יש הסבר ריאלי, אשמח לכמה שיותר אופציות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (Cities Skylines - Heavily Modded, Squad, ArmA III), עריכת סרטונים ותמונות (Adobe Stack) ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל (2 מסכי 24") 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיימים 2 כונני SSD וכונן HDD, שלושתם SATA III 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה מאוד שקט, אך לא במחיר פיצוץ התקציב (אני לא מבין …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אשמח לעזרתכם במציאת מחשב לבת הזוג למטרת לימודי אנימציה. בסעיף האחרון ציינתי באופן ספציפי את הדרישות מבחינת חומרה גם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הטווח הכללי הוא עד 5,000, ישנה אופציה לחרוג במידת הצורך עד כ-6, עדיפות להימנע. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אנימציה, שימוש בתוכנות דוגמת Adobe Premiere, Autodesk Maya וכ'ו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/175024 מה אתם חושבים על הרכיבים האלה ואם להחליף משהו? ( בלי לחרוג יותר מדי במחיר )
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תקציב 4000 שח למעבד זכרונות ולוח אם אני רואה שיש להם את המעבד הזה במלאי: AMD Ryzen 9 5900X 3.7Ghz AM4 אפשר בבקשה המלצה ל לוח אם וזכרונות תואמים שיש בסניף אילת מרכז התיירות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי אקסטרימר שאני מעוניין לשדרג למחשב HTPC. מזה זמן אני עוקב אחר מפרטים רלוונטים בפורום, ודווקא ברגע האמת לפני שאני בא לקנות - החיפוש בפורום החדש עדיין לא עובד... עברתי על העמודים האחרונים ולא מצאתי משהו רלוונטי. אני חייב לציין שחיפשתי בכמה חנויות, בחלקן לקחתי מפרט מוכן ל-HTPC (בטווח המחיר), ובחלקם בניתי. כמעט ולא מצאתי מפרט שמתחרה במפרט שיש באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6929 אני רק אשדרג לו את הכונן הקשיח ל-2TB סה"כ 2125 ש"ח... ואיך זה לעומתו? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6925 (מבוסס A6-5400K + כונן 2TB, אבל מצד שני לוח מבוסס A55 וגם 8GB RAM מיותרים...) האם אפשר למצוא מפרט יותר טוב בסכום הזה? ומבין שניהם - מה עדיף? אשמח לה…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2567801 999.00 ש"ח בלבד :
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעצתכם שאיבורי מסריחים הלכתי גם ללוג'יק פי סי וזה המפרט שקבלתי מהם... המוכר טוען שזה בהחלט יספיק לי לשנתיים שלוש הקרובות, אבל אני לא בטוח מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 5226 Foxconn 3GTA 210 Midi Tower 300 W True Power Case 215.28 ¤ 1 215.28 ¤ 1 927 Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 163.00 ¤ 1 163 ¤ 2 1680 AMD Athlon XP 2800+ 333 Mhz Tray CPU 740.02 ¤ 1 740.02 ¤ 3 3995 Thermaltake TR2 M3 CPU Cooler for AMD Athlon XP 60.01 ¤ 1 60.01 ¤ 4 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 675 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 480.00 ¤ 1 480 ¤ 6 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ 1 140 ¤ 7 1904 ABIT NF7-SL …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי חבר שלי החליט שהוא רוצה מחשב חדש, מעבד חדש, לוח אם חדש.., הכל חדש!! שאלתי אותו כמה תקציב אתה מוכן להוציא, הוא אמר לי משהו בסביבות ה3500 שקל.. אז מה אתם ממליצים..מכיוון שאני בטוח שאתם מבינים יותר ממני, אז תתיחסו יותר למעבד טוב ולוח אם טוב עכבר מקלדת וזה..אפשר משהו רגיל, עכבר אופטי רגיל , מקלדת רגילה..- אלה פריטים שאחר כך לפי הנוחות יותר קובעים אותם.. אז מה אתם מציעים חבר'ה? 8) תודה, רן!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני מעונין לקנות מחשב נייד לבסיס השימושים העיקריים יהיו: משחקים סרטים אינטרנט ומוזיקה 1.http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=5299 2.http://www.compil.org.il/scripts/prodView.asp?idProduct=407 3.http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252 4.http://www.compil.org.il/scripts/prodView.asp?idProduct=353 דעתכם ועזרתכם חשובה לי ! תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי נייד עם כרטיס מסך סביר למשחקים, הייתי רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים עם דרישה גבוהה יותר ממה שיש לי. השאלה היא, האם יש כרטיס מסך חיצוני (אם בכלל) שיכול להתאים למפרט? המפרט של הנייד: DELL Inspiron N3010 Intel® Core i5 CPU M 460 @ 2.53GHz ATI Mobility Radeon HD 5470 RAM 4GB אין לי שום מושג על לוח האם סלחו לי על הבורות ואם חסר משהו. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותרת כבר אומרת הכל. בלי OC. בלי ציוד היקפי. בלי מארז, כונן קשיח. בלי כלום. רק מעבד, לוח-אם, זיכרון וספק כח. ואם אתם חושבים שצריך אז גם קירור טוב! הכנתי סתם מפרט פחות או יותר.. לדוגמא. מה אתם אומרים עליו? תודה מראש. מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1 1390 1390 לוחות אם למעבדי אינטל ABIT כמות מחיר סה"כ LG-95C s775, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, 2xPCI-E 1 320 320 זכרונות DDR II 1066Mhz כמות מחיר סה"כ 2x1GB OCZ SLI-Ready Edition 1 595 595 כרטיסי מסך GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1810 1810 ספקי כוח Enermax כמות מחיר סה"כ Noisetaker II EG701…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 13,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל14 אלף שקל.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיצאו במהלך השנים הקרובות על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 23 אינץ' ברזולוצית FHD, ואולי בעתיד עוד אחת כזה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני תלמיד תיכון ויש לנו מלא עבודות ואנחנו גם לומדים מחשבים, ואני מחפש מחשב נייד שיחזיק לכל 3 שנים בתיכון. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4k-5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכנות (c#, pyton וכדומה), עבודות לבית ספר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאי…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=3495&siteurl=http%3a%2f%2fksp.co.il%2f%3fstore%3deilat%26uin%3d23177%26utm_source%3dzap%26utm_medium%3dcpc%26utm_campaign%3dzap&modelid=877534&prodId=1504202157&platform=2 זמן סוללה, איכות מסך וביצועים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-