ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
[Gigabyte GA-7VAX [KT400 לוח אם 561 הלוח אם כולל כרטיס קול וכרטיס רשת Seagate Barracuda IV 40GB 7200rpm דיסק קשיח 461 Aopen X56 כונן תקליטורים 154 TEAC 1.44 כונן דיסקים 56 Gigabyte Radeon 9000 Pro 64Mb כרטיס מסך 560 Genius 56K v.92 PCI מודם 75 Genius SP-G06S רמקולים 40 Tsunami Virgo 350W מארז 233 Samsung Original 256mb - DDR - PC2700 - 333Mhz זיכרון פנימי 466 AMD Athlon XP2000+ 1.67Ghz מעבד 688 ThermalTake Volcano 7+ גוף קירור למעבד 103 MAG 770FS - 17 inch מסך 872 סה"כ כולל מע"מ 4215 לא כולל עכבר ומקלדת שזה עוד 63 שקל מה אתם אומרים על המפרט הזה? שווה את הכסף יש איכשהו לשפר ולהישאר האותו תקציב של פחות או יותר 4000 שקל ואולי בכלל שווה מחשב מבוסס אינטל? בבקשה עזרו לי בתוד…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מחפש מפרט למחשב שמיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט, הורדות, אך גם לצפייה בסרטים ובנוסף - למשחקים כדוגמת האלף לייף 2, באטלפילד 2, גיטר הירו, הנסיך הפרסי, למרות שאני לא משחק הרבה במחשב ולא רוצה להוציא יותר מדי כסף על כרטיס מסך משוכלל. הייתי רוצה שהוא יחזיק לי לפחות לשנה וחצי, ואני לא מאלה שקונים את המשחקים הכי חדשים והכי עמוסים מבחינה גרפית... אני לא מבין במחשבים הרבה, ולכן לא מתכוון לעשות OC... אני מעוניין גם במסך דק ורחב. המסך Viewsonic VX2235WM נשמע טוב, למרות שאני לא בטוח שאני צריך 22", אלא יכול להסתפק גם ב-19". ומבחינת אביזרים - הייתי שמח להמלצה על רמקולים איכותיים (שומע מוזיקה במחשב 99% מהמזמן שאני עליו), וצורב DVD. עכבר ומקלדת - מסודר. התקציב שלי הו…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי vostro 3500, לצערי הרב נשפכו מים רבים על הלפטופ שלי מה שגרם למזלי רק לפגם בחלק ניכר מהכפתורים ולא אובדן המחשב כולו. אני רוצה להחליף מקלדת. מצאתי 2 מקלדות שתואמות 3500 ולא הבנתי מה ההבדל ומי מהן אני צריך לקנות, אשמח לעזרה : http://laptopexpert.co.il/1845-%D7%9E%D7%A7%D7%9C%D7%93%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%93%D7%9C-dell-vostro-3300-3400-3500-3700-keyboard-nsk-dj301-05mfj6-0vd3vh-nsk-dj30h.html#/%D7%A9%D7%A4%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%9C%D7%93%D7%AA-%D7%A9%D7%A4%D7%94_%D7%90%D7%A0%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%AA http://laptopexpert.co.il/2850--dell-vostro-3400-3500-3700-keyboard-0dkgtk-dkgtk-nsk-djf1d.html מישהו יודע לומר מה ההבדל …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב הורדות, סרטים, וסדרות, ולפעמים משחקים אני צריך מחשב שיהיה שקט וקריר בנוסף אני צריך במפרט מקלדת ועכבר אלחוטי עד 5 מטר ומערכת הפעלה ויסטה ואם יהיה אפשר אז להוסיף למפרט עוד HD קטן בשביל המערכת הפעלה תודה תודה
-
- 12 תגובות
- 715 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3800 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 35% משחקים ותוכנות הורדה 35% אינטרנט 30%סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 21 אינצ מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? צריך שהמחשב הי…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק לעזרתכם לחברה שלי יש מחשב - פנטיום 4 3.0GHz עם 512 מגה זכרון וכרטיס מסך 5200FX באופן רגיל המחשב לא היה זקוק לשדרוג, היא בעיקר משתמשת ביישומים משרדיים ובאינטרנט, אבל הבעיה היא שהמחשב חלש מדי למשחקים שהיא כן משחקת בהם - sims 2 למשל... אבל בעיקר במחשק CIVILIZATION 4... ששם המשחק לא רץ חלק - כשזזים במפה זה די איטי, וכשהמפה במשחק מתגלה במלואה המשחק מאט מאוד. מה אתם מציעים - שדרוג של הזכרון בחצי ג'יגה נוספים, או שדרוג של הכרטיס מסך (אם כן איזה כרטיס יספיק - זה המקסימום שהיא משחקת בו... לא FPS). אני לא סגור על אם יש לה מקום להוסיף זכרון, ולכן, במידה ואין לה מקום והשדרוג האפשרי היחידי יהיה כרטיס המסך - האם זה יפתור לדעתכם את הבעיה? אני מדגיש - אני מעוניין לש…
-
- 12 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד שאני חדש כאן, ומבין גדול במחשבים אני לא אבל אני כן חובב שלהם, אז מצטער מראש על הבורות הרבה שאני הולך להפגין מרגע זה חחח... שמעתי הרבה מאוד המלצות על הפורום פה ורמת המפרטים שניתנים (קרוב משפחה וחבר קנו מחשבים כמעט אחד לאחד לפי מה שהמליצו פה..) והם שניהם מאוד מרוצים מרמת המחשב שעונה בדיוק לדרישות שהם צריכים.. יש לי תקציב של 4.5-5 אלף ככל הנראה... ואני רוצה להרכיב בעזרתכם מפרט שיתאים לי למשחקים ולסרטים... הסתכלתי באתר על מפרטים מומלצים ולמען האמת לא הבנתי הרבה בכלל... קודם כל שאלה קצת מפגרת... במחשבים החדשים עדיין יש חיבורים למקלדות ועכברים לא דרך USB (מה שידוע כחיבור הסגול וירוק...)? אם כן אז אני לא צריך מקלדת/עכבר... גם רמקולים אני לא צריך... כעי…
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אז ככה ישנם דרישות מאוד פשוטות: המעבד חייב להיות i7 עם יכולות לוירטואליזציה לפחות 8גיגה זיכרון ראם (ddr3) הארדיסק בנפח כמה שיותר גדול אבל חייב להיות 7200rpm כרגע ssd לא בא בחשבון כרטיס מסך לא כל כך מעניין אבל אף פעם לא מזיק המחשב אמור לשמש לשתי מערכות הפעלה win 7 ו win serrver 2008r2 שתי מערכות ההפעלה כמובן 64bit המחשב ניקנה בארהב והתקציב הוא עד 1100 גג1200 דולר אשמח אם תעזרו ל כמה שיותר מהר תודה . גיל.
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני מתעתד לקנות מחשב ורציתי לדעת עד כמה משמעותי ההבדל בביצועים של המעבדים הבאים: והאם זה מצדיק את ההפרש במחיר Intel Core i7 5500U vs i5 5200U תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה שלום לכולם \אתמול נשרפ לי המחשב שלי :'( :'( :'( :'( שזה כולל את לוח האם והכרטיס מסך אז ככה רציתי לדעת כמה יעלה לי כרטיס מסך חדש כנראה GEFORCE 6600 GT אם מעבד 64BIT AMD ולוח אם בישביל ה-64BIT שכנראה שעדיפ שיהיה GIGABYTE וזהו כמה כול זה יעלה לי הכול ביחד???
-
- 12 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שנים רבות הגיע הזמן להשדרג את המחשב. התקציב הוא עד 5000 ש"ח ועדיף ללא חריגות כאשר דיסק קשיח של 1T כבר קיים ברשותי. המחשב מיועד לגיימינג, סרטים ועבודה משרדית בניתי את המפרט הבא ואשמח לחוות דעת: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Ryzen 7 1700 AM4 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1410 לוח אם: Asus PRIME B350-PLUS - צפוי להגיע למלאי באפריל כמות: 1 - מחיר: ₪514 מארז: Corsair Carbide 100R Silent Mid Tower Black כמות: 1 - מחיר: ₪243 ספק כוח: Corsair CX650M 650W PSU 80+ Bronze Modular כמות: 1 - מחיר: ₪343 זיכרון: Corsair DDR4 16G 2133 CMV16GX4M1A2133C15 ValueSel…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקרון ללימודים, תוכנות אופיס וכו' ושימוש כללי (גלישה, סרטים וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמובן שלא יהיה רועש בטירוף, אבל לא הכי חשוב כמובן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
במחיר של 5,100 ש"ח... בלי מסך אבל כולל מקלת ועכבר אלחוטיים. הצרכים הם בעיקר - office, תוכנות ניהול משרדיות, - חשוב לציין שזה מחשב הולך להיות אצל מנכ"ל החברה - והוא רוצה מחשב מאוד מהיר וטוב. Processor INTEL P4 2.8GHZ 800MHZ Prescott 1M M. Board MSI NEO LSR /USB2/AGPX8/SATA Disk HD 160GB 7200 Maxtor SATA Memory 512 DDR400MHZ ELIXIR net card on board 10/100MB AGP x4 on board DVDRW LG X12 Dual Side/DVD LGX16 Sound on board 5.1 LIVE surround 4 USB x2 on back side Monitor card FX 5700 256MB TV case ATX 400W Front USBx2 Keyboard/Mouse Optical Microsoft Wireless QG4-565762 floppy 1.44MB/FireWire Card 1394 + cable
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה שתרכיבו מפרט שיוכל להריץ את המשחקים החדשים ללא בעיות, אין צורך ב OC - נסו להכניס אתה ה GTS הנוכחי ואת המסך LG L1970HR
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא, המחשב מיועד למשחקים בשביל חבר שלי שאין לו כל כך תקציב. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 950 950 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) 1 480 480 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB Kingmax BGA 1 510 510 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 1 880 880 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 120GB SATA 1 550 550 מארזים? כמות מחיר סה"כ 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD 1 300 300 סה"כ 3670 תודה לכולם
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, חברה אני צריך מפרט למשחקים משהו טוב למשחקים כמו CRYSIS ,BIOSHOCK וכדומה ושיהיה אפשר לעשות OC עדיפות:מעבד Q6600 G0 ,8800 GT BFG OC2 ו Themaltake Kandalf LCS המפרט צריך להיות מורכב באתר www.skypc.co.il וצריך שיהיה ל חלונות ויסטה ULTIMATE 64ביט ומסך 20"-22" (לא צריך מקלדת רמקולים ועכבר) תודה מראש לכל מי שעוזר =], עמנואל.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש שעיקרו משחקים.. חשבתי על המפרט שהובא כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265154.msg2339639#msg2339639 אך חבר שלי אומר לי כי כדאי לי לחכות לירידת המחירים שתהיה ביולי אוגוסט... כרגע אני בדח"ש למשך זמן קצר והייתי רוצה לקנות אותו כמה שיותר מהר, מה נראה יותר משתלם? תודה מראש... -התקציב יכול להימתח גם למעלה... אך נאמר לי שלא שווה להשקיע יותר מהסכום הנ"ל...
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-
-
דרוש מחשב בתקציב 2000-2500 זה גם טווח החריגה ... דברים שחשובים - חשוב שיהיה זכרון ג'יגה .... ואני אישית חובב AMD אין צורך במשחקים המקסימום בגרפיקה יהיה סרטים אז לדעתי אפשר לוותר על כ. מסך לטובת השקעה פיננסית ברכיבים אחרים. נשקלת האופציה גם להוסיף עוד 400-600 שקל לכרטיס VIVO או frame grabber לטובת עריכת וידאו, הייתי שמח לשמוע הצעות לכיוון הזה ... (למרות שזה בטח כבר עניין אחר לגמרי...) תודה !!
-
- 12 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מטרות עיקריות : CAD , אדובי למניהם , ריינו ותלת מימד נוספים . מסך : נראה לי ש 15.6 אלא אם כן מישהו למישהו יש הצעה למסך גדול יותר ( קטן יותר אני לא רוצה ) כרטיס מסך : חזק שיתאים לתוכנות ושיהיה אמין בנתיים המתמודדים העיקריים הם LEVONO W520 והDELL XPS 15 החדש , מה אתם אומרים ? למישהו יש עצה ? יש מחשב יותר טוב / משתלם שעלי לשקול , בבקשה תעזרו אני רוצה להזמין ! תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי hp pavilion dv6000 ולפי Everest הטמפ' של המעבד היא 56, ושל הHDD היא 50. המחשב מחובר למטען ולא עובד הרבה זמן. אני שם אותו רק על השולחן (זכוכית) ולא על המיטה או על הרגליים. עכשיו שמתי לו מגש עם מאוורר 120MM ומעליו לוח אלומניום, ועדיין הטמפ' גבוהה. אני מפחד שזה מסוכן למחשב, מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב שיש לי יש לו קיבולת של4000mAh אני חושב , ותכלס לא יצאתי בחיים עם הנייד בחוץ אני רק יכול לדעת ששעתיים מינוס בחוץ לא יספיקו בכלל . המחשב מחזיק לי שעתיים פחות או יותר (זה ביטוי,אבל האמת בלי יותר) וכל זה בשימוש סביר של גלישה יש לי עוד שאלה , אני חושב שאני יודע שאחריות על המחשב שלי היא של 3 שנים אבל על הסוללה יש לי שנה , האם ככה זה? אם כן יש לי את המחשב 10 חודש , האם עליי לנצל את זה לפני שהאחריות על הסוללה תגמר במידה והיא דפוקה? או שיש עוד X זמן שיתפלו בי אחרי שהאחריות תגמר ,כולל החלפת סוללה לחדשה . ידוע לי שעל מוצר אלקרטוני יש עוד X זמן אחרי סיום מועד האחריות . ד"א הגיוני שמצב חסכון הוא פשוט גורם למחשב לעבוד מעפן? הגלישה באינטרנט פחות טובה פחות מהירה (גלילת הדפדפן מל…
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום. אני חושב כבר הרבה זמן על קניית מחשב. כרגע יש לי AMD Athlon XP 2600+, הGeforce 4 MX המעפן, אונבורד.. 512 מגה זיכרון. אני לא יודע אם שווה לקנות מחשב חדש, כי אני לא מתכוון לקנות אינטל, אני לא אוהב אותם, וAMD הולכים להוציא את הK8L. מצד שני, שום משחק לא עובד במחשב הזה, בגלל הכ. מסך, ויש בעיה עם ריבוי פעולות. מה אתם ממליצים לעשות? תודה.
-
- 12 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2900 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תמיד טוב לחסוך אבל אני מוכן להשקיע את כל הסכום המצויין במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גיימינג עריכה גרפית פה ושם בפוטושופ בעיקר למשחקים: Crysis / COD BO / COD 6 / BF:BC2 / Crysis 2 / Metro33 Crysis 2 - זה מתי שהוא יצא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21.6 אינטש syncMaster 2253lw של סמסונג * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות בערך אשמח לגבוהות ואני חושב שהתקציב מאפשר זאת 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא, חוץ מכרטיס PCI תקן N 4. האם יש ר…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי כולם, שאלה קצת כללית - לאחרונה הילדה הביעה עניין בעריכת סרטוני וידאו. מדובר בילדה צעירה (9) ולכן בעריכה חובבנית, אבל כן צריך שהיא תהיה חלקה ולא מתסכלת. מה דרוש למחשב על מנת שניתן יהיה לערוך סרטונים בצורה חובבנית? הרבה זיכרון? (כמה?) מעבד חזק? (איזה?) כרטיס מסך? (על מה בערך מדובר?) איך זה משתנה אם הסרטונים הם FHD לעומת 4K? (אני מאמין שכרגע הסרטונים יהיו FHD, כי זה הדיפולט של הטלפון שלה, אבל אם כבר קונים מחשב אז כדאי שיוכל להחזיק את זה כמה שנים קדימה, לא?) המחשב הנייח מקרטע (הוא ישן מאוד). התלבטתי אם לרכוש נייח חדש (או פשוט לחבר את הלפטופ הקיים למסך ומקלדת), אבל אני מאמין שעבור עריכה נאלץ לקנות מחשב חדש. אני מנ…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אז הגיע הזמן להחליף את מארז הHP העתתיק שלי והGT230 המזדקן במשהו שיריץ משחקים בכמה שנים הקרובות. אין לי מושג בשיט בנושא של חומרה. אפילו לא טיפה. אבל הנה הדברים שאני בטוח רוצה במפרט שלי: כרטיס מסך GTX470 4RAM (זה יספיק לכמה שנים? או כבר לקחת יותר?) מעבד 4 ליבות. כונן קשיח של טרה. וגם חשוב שלא יהיה רועש וכ'ו וכ'ו. אני רוצה שהוא יריץ משחקים (לא אכפת לי אם על הכי גבוה או לא) לכמה שיותר שנים. אם יש כרטיס/מעבד או משהו כזה יותר משתלם ממה שרשמתי אני פתוח להמלצות. ועכשיו לשאלון כי זה חובה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אם זה ממש משתלם זה לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני חושב ש5500…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-