ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים צפיית וידיאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש ? תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ישלי כבר מסך 17 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי רשת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צור…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לקנייה בחנות ישראלית שיתאים לצורכי משחקי מחשב כבדים. האם יש הבדל בין G73 ל-G75 של asus בצורה משמעותית? מה עדיף לקנות, alienware או מחשב מסדרת asus? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מחשב עד 6K כמו בכותרת חשוב מאוד מסך קטן מ15" והרבה מקום אחסון (לפחות 100GB) חוץ מיזה כמה שיותר טוב 802.11- כמובן ועדיף CORE 2 עשיתי חיפושים בפורום אבל לא מצאתי משו מתאים לי תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
מפרט לשרת ל- 5 משתמשים מעבד: intel core2Due E7400 2.8G/3M L775/1066 לוח אם: Asus pn7a-Vm L775/1335 זיכרון:DDr2 Pc800 samsung 2GB דיסק קשיח: hitachi 500GB/7200rpm/16M X2 דיסק אופטי: dvdrw Sata Lg gh22ns40X 22 כ. גרפי: Geforce Nividia 9300 מארז: Marvelle 9hm300 500W מחיר כולל התקנה וווינדוס: 3,400 ש"ח.
-
- 13 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי במחיר סביר של עד 6000 ש"ח. המחשב הוא בעיקר לצרכי לימודים וגרפיקה דו-מימדית. יש לציין להמחשב אמור ללוות אותי יום-יומית. הייתי רוצה שהמחשב יהיה קל יחסית למחשבים הקיימים - עד 2.2 ק"ג. יתמוך בתקנים של תקשורת אל-חוטית מהירה (G). והרדיסק בגודל סביר. לצערי כל המחשבים שבדקתי (מחברות "עם קבלות") מתחילים ממחירים של 8,500 ש"ח!! האם יש לי סיכוי למצוא מחשב שיענה על דרישותיי?? - אפילו מחשב משומש או מתצוגה! תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב ישמש למשחקים(קלים+כבדים), "עבודה משרדית" ו-OC רציני (אבל לא בתחילת חיוו של המחשב). Motherboard - לוח אם Model: ASUS Maximus II Formula LGA 775 Intel P45 ATX Intel Motherboard - Retail Price: $270 Store: NewEgg Link: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131319 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Processor - מעבד Model: Intel Core 2 Duo E8400 Processor BX80570E8400 - 3.0GHz, 6MB Cache, 1333MHz FSB, Wolfdale, Dual-Core, Retail, Socket 775, Processor with Fan Price: $200 Store: TigerDirect Link: http://www.tigerdirect.com/applicati...211&CatId=2398 ----------------------------------…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1585 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 556 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 631 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1733 דיסק קשיח : WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤ 427 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤ 171 כונני דיסקטים : SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤ 45 כונן DVD : LG DVD-ROM 16X48 - GDR--8164B(B) - BULK ¤ 117 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 417 מארז : GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - SILVER - GZ-FSCA1ANS ¤ 631 סה"כ כל המוצרים…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מחשב ב4500 שקל בלי ציוד היקפי בכלל... תקציב:4500 חריגה מקסימלית:100 מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. - במקרה של עבודה גראפית או עריכה כלשהי יש לציין באילו תוכנות הינך משתמש. GTA IV ICY TOWER חחח.. GTA IV CRYSIS ASSASIAN CREED 2 בעתיד ... וכל המשחקים החדשים שיצאו :] (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? **למי שלא יודע מזה או מעוניין בהרחבה על העניין יש מדריך למטה** אם אתם מבצעים OC: על איזה חלקים תרצו לעשות את ה-OC? אני אבצע בעתיד..…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה את המקסימום הנכון כדי להפעיל את המשחק בצורה חלקה. כמו תמיד התקציב קצת מוגבל. אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנה וחצי קניתי מחשב נייד הכל תקין הכל טוב. לפני שבוע המחשב החליט להיתקע ונאלצתי לסגור ולהפעיל מחדש ע"י הכפתור של המחשב ולא דרך המערכת הפעלה. כאשר המחשב עלה הוא הציג לי לשנייה כאילו הוא טוען את הסוללה ואז הפסיק. מאז הסוללה לא עובדת והוא מציג לי שהיא מרוקנת עם 0%. הקטע הוא שכמעט ולא השתמשתי בנידות שלה. אז איפה הבעיה בעצם? אפשר לתקן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האלן אנשים. מה קורה? אני חדש קיצר יש לי עכשיו מחשב פנטיום 3 שקניתי אותו קצת אחרי שנת 2000 ואני לא כבר כמה שנים לא מרוצה ממנו אבל רק עכשיו אני יוצא (לא מהארון חח) בהכרזה שאני חייב מחשב חדש!! מאוד אשמח אם תעזרו לי במפרט וגם תסבירו לי קצת מה עדיף מה כדאי למה וכמה.. הלכתי לבאג והם נתנו לי הצעת מחיר שאני עוד מעט יעלה אותה לתגובות תודה רבה! אחלה פורטל זה!! נ.ב אני צריך מחשב חזק יציב שיחזיק לאיזה 8-10 שנים. וגם אני לא מתכוון שיהיה עליו יותר מ 4 משחקים
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-
-
http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=534 כמה אפשר למכור אותו יד 2 אם בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב Mac G5 בא בימים שהחלטתי להפוך אותו ל-PC, התחלתי את פרויקט המודינג בהחלפת ספק הכח הייעודי של המק לספק כוח רגיל בנפח של 450W+80 Bronze, כל העבודה עם הספק כוח הייתה לא כל כך פשוטה ובגלל שזה הפרויקט הראשון שלי אני לא רוצה להתעסק (ולקנות) ספק חדש.. לכן אני מחפש את המפרט הכי חזק שאפשר להרכיב עם הספק כוח הנוכחי; אני צריך את עזרכתם במציאת הרכיבים הבאים: -מעבד (עדיפות לקבילייק) -לוח אם עם 4 סלוטים לראם -כרטיס מסך אם אפשר עם קירור אני כבר אסתדר -לא מתכוון לשחק על המחשב משחקים ב-8K אבל זה יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק עליו קצת, משהו בכיוון של משחקים מודרניים ב-1080P באיכות Med בערך -לא הולך לערוך עליו סירטונים אבל כן אשמח שיוכל להתמודד עם…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם... יש לי אתגר קטן, אני צריך מחשב לזוג מבוגר בעד אלף שקל. סה"כ לגלישה באינטרנט, שימושי אופיס קלים וצפיה בסרטים (לא HD). אין צורך באף ציוד היקפי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבדים AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX ¤1068 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים NZXT GUARDIAN 921 ¤290 ספקי כח Corsair VX Series 450W PSU ¤423 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL5-5-5-15 ¤295 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤305 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3024 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤2933.28 הולך להתחבר אליו כ.מסך evga 8800gt 512mb superclocked הולכת לפעול עליו ויסטה 64 ביט מקורית הולך לשמש למסך 22 אינץ אבל הולך לשמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים בינוניים כמו קאונטר סטרייק…
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טופס בקשת המלצה למפרט: קודםכל נתחיל בזה שתודה רבה מראש לכולם מעריך את זה מאוד! אנירוצה לקנות את המחשב מTMSבלבד. ישברשותי את המעבד AMD Ryzen 5 Six Core 1600 Box וכרטיסמסך Sapphire NITRO+ Radeon™ RX 580 8GD5 8GB GDDR5 אניצריך את שער המפרט. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר):1800(ללא מעבד וכרטיס מסך) • חריגה מקסימלית מהתקציב:לא חושב יש צורך במידה וכן וזה קריטי 200 לכל היותר • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן למה לא שימושים: • מהם השימושים במחשב?(לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:Doom. GTA. Pubg. assassin's …
-
- 23 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואשמח אם תעזרו לי להחליט אילו רכיבים עדיפים עליי לקנות. הדרישות שלי הן כדלהלן: 1. תקציב עד 7000 ש"ח (אפשר כמובן בפחות ) בכרטיס אשראי. 2. השימוש העיקרי במחשב הינו (בסדר חשיבות יורד) למשחקים כבדים וקלים כאחד, עריכה גרפית- וידאו ותמונות, צפיה בסרטים והשמעת MP3. 3. אין צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר). 4. אין צורך בצורב DVD או כונן אופטי אחר. 5. המחשב צריך להיות מאוורר ושקט במיוחד (נמצא בחדר השינה). 6. ההרכבה של המחשב תבוצע על ידי. על מנת לדייק ההצעות שאני זקוק להן סובבות סביב החומרה הנ"ל: 1. לוח-אם (עדיפות ללוח עם חריץ AGP בנוסף לחריצי PCIE/PCI). 2. מעבד (אינטלי, היות והשימוש כולל עריכה גרפית). 3. זיכרון 1GB - RAM. 4. …
-
- 11 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הערה :המחיר משוער וזאת משום שלא מצאתי את הלוח שבו אני מעוניין ואני גם לא סגור על פיתרון הקירור למעבד . המפרט מיועד להמהרה אולם אני לא מעוניין לשלם תוספת משמעותית עבור חלקים יקרים שיתנו לי שיפור זניח בביצועים. שקט חשוב מאוד , ואני מוכן לשים עד 500 ¤ עבור קירור שהוא פסיבי\מים , אולם כזה ,שיאפשר המהרה בעזרת מאורר 120 מילימטר שקט ואיכותי שינכנס באופן אוטומטי לפעולה כאשר החום עולה . EP43-DS3R: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349034.msg3016672#msg3016672 ¤ 2x2GB OCZ Vista----ddr2 ---900 ---שימו לב מדובר ב-2 סטים ,כלומר 8gb בסך הכל ש"ח 1390 ¤- Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz 804 ¤ 1TB 7200 RPM, 32MB---hd ש"ח Teac/SONY---flofy 1.4 -- ¤ 40 External BURNER USB 2.0 GSA-E6…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדרישות שלי שבאמת יהיה מחשב חזק שיריץ בלי בעיה משחקים חדשים ותוכנות כבדות. לגבי המסך, אם המחירים ממש קיצוניים אפשר להתפשר על 15 אבל ההעדפה היא ל-17. משקל וזמן סוללה לא ממש חשובים כי רוב השימוש יהיה ביתי, נפח ההרד דיסק גם לא ככ קריטי כי יש לי דיסק חיצוני. לגבי קישוריות אלחוטית לאינטרנט אני מאמין שזה סטנדרטי אבל חשוב לי לציין. אז מחשב חזק שיחזיק אותי לשנים הבאות. מה הקנס? תודה
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
איך מגדירים ללפטופ (DELL 5010) שימשיך לעבוד גם כשהמסך שלו סגור, כאשר מחובר אליו מסך חיצוני?
-
- 4 תגובות
- 19.8k צפיות
-
-
שלום, אשתדל כמה שיותר להיצמד לחוקים בנושא הראשי, אם יהיו חסרים פרטים אני מתנצל מראש ואשמח אם יעירו לי על כך. אני מחפש מחשב בשביל אמא שלי, היא מתקשה מאוד בסחיבת חפצים כבדים והיא נמצאת כל הזמן בתנועה ממקום למקום במסגרת העבודה שלה. השנה היא אפילו תטוס בתדירות יחסית גבוהה. לכן הוחלט שנחפש לה מחשב נייד עם עדיפות עליונה ביותר למחשבי אולטרבוק עם משקל מקסימלי של עד 1.5 ק"ג. למחשב יש שימושים פשוטים: אינטרנט, סרטים באיכות FHD, והרבה מאוד פאוורפויינט. היא בנוסף מעבירה המון מצגות בתחום הרפואה אז היא גם מחברת את המחשב הנייד הנוכחי למקרנים ומציגה מצגות מאוד מורכבות. אני יודע שלמחשבי אולטרה בוק אין יציאת DVI, אז לא חובה לחפש מחשב שיהיה נוח לעבוד איתו עם מקרנים. בגלל זה יש כיום את אכס…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, דרוש מפרט למטרת גיימינג עד 3800 ללא ציוד הקפי וללא מסך. שיעלו משחקים בגרפיקה גבווה כמו call of duty 7 , far cry וכו' רזולוציית המסך שלי היא FULL HD 23 אינצ שהמפרט יהיה בנוי בבקשה מ www.ksp.co.il . תודה ושבוע טוב
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי: http://www.ronlight.co.il/index.php?option=com_k2&view=item&id=131:a53s-i7-2630qm&Itemid=262 הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו, האם אפשר לשדרג אותו בכמה. בנוסף, השימוש העיקרי שלי בו הוא עיצוב גרפי (Adobe photoshop & Illustrator ) אבל הייתי רוצה שמשחקים ירוצו עליו טוב (FIFA 13 לא רץ לי חלק) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: ESO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין עדיפות מיוחדת, מה שיכנס בתקציב המחשב הנייד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכינו לי את המפרט הבא (אשמח לקבל הצעות לשיפור, תגובות..): AMD Athlon64x2 (AM2) 3600+ *Windsor* 64bit 2000MHz, 256kb(x2) Cache- Box SocketAM2 - VIA K8T890 CF - ASRock ALiveSATA2-GLAN DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan אמור לצאת בסביבות ה 3500.
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-