ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
תגידו לי איזה מפרט מבין הבאים הכי כדי לי לקנות המחשב יהיה לאינטרנט סרטים מוזיקה וגם הרצת משחקים כבדים וחדשים מאוד כמו Crysis Assains Creed וכל החדשים הכבדים מפרט 1: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5K ¤553 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤278 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤388 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤958 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב Pioneer DVR-115D Black X20 DVD …
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ישנם דגמים שפשוט מגיעים בלי מערכת הפעלה בתור ברירת מחדל ומציעים אופציות משתלמות (למשל LG RD510-S.AD35E, שמציע גם שנתיים אחריות וגם מעבד וכרטיס מסך חזקים במחיר משתלם יחסית של 5000 ש"ח)- אני מניח שלחומרה של ניידים יש דרייברים ייעודיים, ועל אף העובדה שניתן למצוא אותם באתר החברה, האם הדבר מקשה בנושא תאימות, או בנושאים כמו התקנת SATA, או שהתקנת מע' הפעלה בניידים היא זהה לנייחים? תודה מראש, שחר
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לצורכי משחקים כגון call of duty 4 ודברים בסגנון.. שיעבוד מהר כמובן וכל הדברים הבסיסיים.. המחיר 4000 ש"ח הוא לא כולל מסך. ובנוסף לזה אני רוצה גם מסך בתקציב עד 1200 שקל שיהיה איזה 21 אינץ' אם זה הגיוני למחיר.. רציתי לקבל מפרט שהוא מומלץ לפי דעתכם למחיר הזה, והאם במחיר הזה אפשר לקנות משהו שיחזיק מעמד ויהיה מחשב טוב גם למשחקים כאלה.. תודה רבה רבה לעוזרים , יום טוב! נ.ב אם יש לך חנויות אמינות וזולות אני ישמח לקבל גם, תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למחשב נייד עד 4200 ש"ח, עם אפשרות לטיפה התגמשות (למרות שעדיף אפילו פחות מ-4000) מטרות המחשב? מחשב חזק שיתאים לעריכת סרטים, להרצת תוכנות כבדות (עדיף למחשב שיוכל להריץ כמה תוכנות כבדות ביחד), לצפייה מעולה בסרטים (אם נכנס בתקציב FHD יהיה מעולה) * גודל המסך? 15.6 אינץ' * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיפות לWIDI, HDMI * בלוטות? עדיף אך לא חובה * גודל מינימלי וסוג של ? לפחות 500 (עדיפות ל-7200) * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום אני לא כלכך מבין במחשבים ניידים רק בנייחים וגם זה קצת. עכשיו ככה אני רוצה לקנות לאחי מחשב נייד במחיר של 3000 עד 3500 שקל. המחשב לרוב יהיה מחובר לטלוויזיה. משחקים ליג אוף לג'נד CS וסרטים. חשוב מחשב חזק כמה שאפשר כי במחשב שיש לו עכשיו יש נפילות FPS. דרופים. הוא משחק עם עכבר ומקלדת משלו שהוא מחבר לבד. מסך 14 זה סבבה . התקציב הוא סבבה כי אני לא מבין בזה האם שחכתי משו? גר ליד נתניה. אז חניות אופצונליות הם TMS KSP IVORI גם BUG ומה שמשתתף במבצעים מצידי גם לנסוע לקנות עכשיו לא משנה בתכלס חנות העיקר שתהיה לי אחריות. אפשרות גם קנייה מחול אמזון לדוגמה עם יש מבצע ממש שווה. תודה רבה לעוזרים אני יושב על המחשב ומחכה להודעות שלכם בג…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין במחשב של 2500 שקל כולל מסך וכולל כל שאר הרכיבים. המחשב ישמש לעבודות כמו וורד ראיית סרטים וכיוצא בזה.
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
לצרכי גלישה מרובת טאבים באינטרנט, ועבודה אינטנסיבית עם אופיס. חשיבות גבוהה לאיכות הרכבה, משקל וזמן סוללה (אסוס?). רמקולים איכותיים יכולים להוות יתרון לא HP. תקציב: עד 3500 לא חשוב מאיזו חנות, אפשר גם מאתרים בינלאומיים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, א. אני משתמש חדש בפורום (אף על פי שאני מכיר את הפורטל מזה שנים..), אז נעים מאוד להכיר. ב. ככה, אני מתחיל ללמוד הנדסה בפברואר והחלטתי להשתדרג הייתי מעוניין לקרוא את דעתכם טרם הרכישה. ASUS K56CM–X0209H מפרט : http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999913357&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he תודה מראש לכל מי שינסה לעזור, דור.
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב, תקציב עד 4500 ש"ח מטרת המחשב: משחקים, תוכנות לעריכת וידאו ועיבוד תמונה. הערה חשובה: המעבד חייב להיות INTEL המחשב צריך לכלול מסך 19" כרטיס מסך טוב, 2 גיגה זכרון, הרדיסק של לפחות 250 גיגה תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים צפיית וידיאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש ? תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ישלי כבר מסך 17 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי רשת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צור…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לקנייה בחנות ישראלית שיתאים לצורכי משחקי מחשב כבדים. האם יש הבדל בין G73 ל-G75 של asus בצורה משמעותית? מה עדיף לקנות, alienware או מחשב מסדרת asus? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מחשב עד 6K כמו בכותרת חשוב מאוד מסך קטן מ15" והרבה מקום אחסון (לפחות 100GB) חוץ מיזה כמה שיותר טוב 802.11- כמובן ועדיף CORE 2 עשיתי חיפושים בפורום אבל לא מצאתי משו מתאים לי תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
מפרט לשרת ל- 5 משתמשים מעבד: intel core2Due E7400 2.8G/3M L775/1066 לוח אם: Asus pn7a-Vm L775/1335 זיכרון:DDr2 Pc800 samsung 2GB דיסק קשיח: hitachi 500GB/7200rpm/16M X2 דיסק אופטי: dvdrw Sata Lg gh22ns40X 22 כ. גרפי: Geforce Nividia 9300 מארז: Marvelle 9hm300 500W מחיר כולל התקנה וווינדוס: 3,400 ש"ח.
-
- 13 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי במחיר סביר של עד 6000 ש"ח. המחשב הוא בעיקר לצרכי לימודים וגרפיקה דו-מימדית. יש לציין להמחשב אמור ללוות אותי יום-יומית. הייתי רוצה שהמחשב יהיה קל יחסית למחשבים הקיימים - עד 2.2 ק"ג. יתמוך בתקנים של תקשורת אל-חוטית מהירה (G). והרדיסק בגודל סביר. לצערי כל המחשבים שבדקתי (מחברות "עם קבלות") מתחילים ממחירים של 8,500 ש"ח!! האם יש לי סיכוי למצוא מחשב שיענה על דרישותיי?? - אפילו מחשב משומש או מתצוגה! תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב ישמש למשחקים(קלים+כבדים), "עבודה משרדית" ו-OC רציני (אבל לא בתחילת חיוו של המחשב). Motherboard - לוח אם Model: ASUS Maximus II Formula LGA 775 Intel P45 ATX Intel Motherboard - Retail Price: $270 Store: NewEgg Link: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131319 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Processor - מעבד Model: Intel Core 2 Duo E8400 Processor BX80570E8400 - 3.0GHz, 6MB Cache, 1333MHz FSB, Wolfdale, Dual-Core, Retail, Socket 775, Processor with Fan Price: $200 Store: TigerDirect Link: http://www.tigerdirect.com/applicati...211&CatId=2398 ----------------------------------…
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1585 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 556 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 631 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1733 דיסק קשיח : WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤ 427 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤ 171 כונני דיסקטים : SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤ 45 כונן DVD : LG DVD-ROM 16X48 - GDR--8164B(B) - BULK ¤ 117 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 417 מארז : GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - SILVER - GZ-FSCA1ANS ¤ 631 סה"כ כל המוצרים…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מחשב ב4500 שקל בלי ציוד היקפי בכלל... תקציב:4500 חריגה מקסימלית:100 מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. - במקרה של עבודה גראפית או עריכה כלשהי יש לציין באילו תוכנות הינך משתמש. GTA IV ICY TOWER חחח.. GTA IV CRYSIS ASSASIAN CREED 2 בעתיד ... וכל המשחקים החדשים שיצאו :] (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? **למי שלא יודע מזה או מעוניין בהרחבה על העניין יש מדריך למטה** אם אתם מבצעים OC: על איזה חלקים תרצו לעשות את ה-OC? אני אבצע בעתיד..…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה את המקסימום הנכון כדי להפעיל את המשחק בצורה חלקה. כמו תמיד התקציב קצת מוגבל. אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנה וחצי קניתי מחשב נייד הכל תקין הכל טוב. לפני שבוע המחשב החליט להיתקע ונאלצתי לסגור ולהפעיל מחדש ע"י הכפתור של המחשב ולא דרך המערכת הפעלה. כאשר המחשב עלה הוא הציג לי לשנייה כאילו הוא טוען את הסוללה ואז הפסיק. מאז הסוללה לא עובדת והוא מציג לי שהיא מרוקנת עם 0%. הקטע הוא שכמעט ולא השתמשתי בנידות שלה. אז איפה הבעיה בעצם? אפשר לתקן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האלן אנשים. מה קורה? אני חדש קיצר יש לי עכשיו מחשב פנטיום 3 שקניתי אותו קצת אחרי שנת 2000 ואני לא כבר כמה שנים לא מרוצה ממנו אבל רק עכשיו אני יוצא (לא מהארון חח) בהכרזה שאני חייב מחשב חדש!! מאוד אשמח אם תעזרו לי במפרט וגם תסבירו לי קצת מה עדיף מה כדאי למה וכמה.. הלכתי לבאג והם נתנו לי הצעת מחיר שאני עוד מעט יעלה אותה לתגובות תודה רבה! אחלה פורטל זה!! נ.ב אני צריך מחשב חזק יציב שיחזיק לאיזה 8-10 שנים. וגם אני לא מתכוון שיהיה עליו יותר מ 4 משחקים
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=534 כמה אפשר למכור אותו יד 2 אם בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב Mac G5 בא בימים שהחלטתי להפוך אותו ל-PC, התחלתי את פרויקט המודינג בהחלפת ספק הכח הייעודי של המק לספק כוח רגיל בנפח של 450W+80 Bronze, כל העבודה עם הספק כוח הייתה לא כל כך פשוטה ובגלל שזה הפרויקט הראשון שלי אני לא רוצה להתעסק (ולקנות) ספק חדש.. לכן אני מחפש את המפרט הכי חזק שאפשר להרכיב עם הספק כוח הנוכחי; אני צריך את עזרכתם במציאת הרכיבים הבאים: -מעבד (עדיפות לקבילייק) -לוח אם עם 4 סלוטים לראם -כרטיס מסך אם אפשר עם קירור אני כבר אסתדר -לא מתכוון לשחק על המחשב משחקים ב-8K אבל זה יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק עליו קצת, משהו בכיוון של משחקים מודרניים ב-1080P באיכות Med בערך -לא הולך לערוך עליו סירטונים אבל כן אשמח שיוכל להתמודד עם…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם... יש לי אתגר קטן, אני צריך מחשב לזוג מבוגר בעד אלף שקל. סה"כ לגלישה באינטרנט, שימושי אופיס קלים וצפיה בסרטים (לא HD). אין צורך באף ציוד היקפי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבדים AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX ¤1068 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים NZXT GUARDIAN 921 ¤290 ספקי כח Corsair VX Series 450W PSU ¤423 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL5-5-5-15 ¤295 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤305 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3024 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤2933.28 הולך להתחבר אליו כ.מסך evga 8800gt 512mb superclocked הולכת לפעול עליו ויסטה 64 ביט מקורית הולך לשמש למסך 22 אינץ אבל הולך לשמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים בינוניים כמו קאונטר סטרייק…
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
טופס בקשת המלצה למפרט: קודםכל נתחיל בזה שתודה רבה מראש לכולם מעריך את זה מאוד! אנירוצה לקנות את המחשב מTMSבלבד. ישברשותי את המעבד AMD Ryzen 5 Six Core 1600 Box וכרטיסמסך Sapphire NITRO+ Radeon™ RX 580 8GD5 8GB GDDR5 אניצריך את שער המפרט. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר):1800(ללא מעבד וכרטיס מסך) • חריגה מקסימלית מהתקציב:לא חושב יש צורך במידה וכן וזה קריטי 200 לכל היותר • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן למה לא שימושים: • מהם השימושים במחשב?(לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:Doom. GTA. Pubg. assassin's …
-
- 23 תגובות
- 4.8k צפיות
-