ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
לא צריך את החלקים הבאים: זכרונות (יש לי 2X1GB-DDR2-800MHz), צורב דיוידי, כרטיס מסך (9600GT-PCIE), מאוורר למעבד (זה שבא עם E8400 ב-BOX), ציוד היקפי השקט חשוב. כמו כן גם הסירקולציה חשובה, שיהיה מאוורר היטב (כי לפני זה הוא הרבה פעמים היה מתחמם יתר על המידה ונכבה/עושה ריסט באמצע) אינני יודע לעשות אוברקלוק, אפשר לבקש אוברקלוק קל-בינוני כל עוד שלא יגרום להתחממות יותר מדי או לשינוי מתחים, ורק אם יהיו הבדלים בביצועים, אחרת אין טעם חח לא צריך מערכת הפעלה. המחשב יהיה לצורכי גיימינג בעיקר, ישוחק על רזולוציה של 1280-1024 , אולי קצת יותר גבוהה. בבקשה מפרט שיתאים לרכיבים שיש לי כבר, והייתי מאוד מאוד רוצה שתיהיה אפשרות אולי לשדרוגים עתידיים, בעוד שנה נניח. בבקשה חריגה כמה שיותר קטנה מה…
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש (ללא ציוד היקפי) השימושים שלי הם יותר בסגנון של מחשב משרדי עם קצת משחקים, אבל לא משהו רציני (אני לא יתחיל להשקיע בכרטיס מסך מטורף בשביל זה) בנושא הקודם שפתחתי, כתבתי את המפרט שהמליצו לי עליו, אבל קיבלתי תגובה לא ממש טובה, אז אני אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט בשביל השימושיים שלי התקציב שלי הוא 2000 שקל עם חריגה של 300 שקל לכל היותר העיקר שהמחשב יהיה מהיר ולא יעשה בעיות ושגיאות תודה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
המחשב שקניתי לפני איזה שנתיים כבר חלש ולא מריץ לי משחקים ברמה הכי טובה המפרט הישן: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*4 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 160GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז Thermaltake 420W-ספק כח מבקש מפרט דיי חזק עדיפות או מ-KSP כי זה קרוב לבית או מפנדס כי פעם שעברה הייתי מבסוט מהשירות!! (בקשר למסך יש לי מסך חמוד (samsung 17 ) אבל אם גם זה קשור לגרפיקה של המשחקים וזה אז עדיף עם מסך אם לא אז נוותר)
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן, אני מבקש מפרט למחשב ביתי בלי ציוד היקפי במחיר של עד 3000 ש"ח. שימושים עיקריים: -גלישה באינטרנט - אימייל\חדשות\יוטיוב. -צפייה במצלמות(אבטחה) מרוחקות דרך האינטרנט. (אני מודע למצב שההשפעה הגדולה הוא חיבור האינטרנט ) -כתיבה בתוכנות אופיס. המחשב מיועד למשתמש מתחיל כך שלא צריך כ.גרפי או כ.קול במיוחד. בלי מערכת הפעלה. ללא צורך בOC או שידרוג משמעותי. חשיבות השקט ברמה 6. עדיפות לקנייה מRSM. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה כמה מפרטי מחשב לנייח המיועד למשחקים ותכנות כבדים ושיפעל מהרר עדיף אינטל ועדיף גם שיהיה מIVORY או NOA.... לא כולל מקלדת עכבר מסך ורמקולים ואגב אין לי שמץ של מושג מה זה OC מישהו יכול להסביר.... התקציב עד 3,000 ש"ח תודה מראש.....
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה כמה מפרטי מחשב לנייך המיועד למשחקים ותכנות כבדים ושיפעל מהרר עדיף אינטל. לא כולל מקלדת עכבר מסך ורמקולים ואגב אין לי שמץ של מושג מה זה OC מישהו יכול להסביר.... התקציב עד 3,000 ש"ח תודה מראש.....
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב טוב שיחזיק מעמד ושאני יוכל להנות מימנו כמה שיותר!! רצוי מעבד אינטל ולא AMD.... תודה לכל העוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי בשעה טובה לי ללכת על מעבד ה-extreme quad 6600 והייתי רוצה לשמוע מכם על הצעה הכוללת לוח תומך, הארד דיסק גדול מארז שקט ורצוי יפהפה. זיכרון מהיר וכרטיס מסך סביר. מס' שאלות: בגלל שה-quad הוא מהירות 2400 הוא פחות עדיף מה-e6600 שהוא 3000? האם צפוייה ירידת מחירים בינואר הקרוב על מעבדים? אני מתעד לעבוד עם עריכת וידאו חובבנית ומעט משחקים, האם להתפשר על כ.מסך או להישאר עם משהו סטנדרטי (עד שייכנס עוד כסף)? האם לעבודה ביתית כמו שציינתי נחוץ קירור למעבד? מקווה שלא בילבלתי ת'מוח, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, למשרד פרטי, צריך שרת שעליו תותקן מערכת "חשבשבת" ואליה יתחברו 10 מחשבים שונים. (דרך REMOTE DESKTOP) אשמח להמלצה לשרת כזה. תודה
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב נועד בעיקר לגלישה ולתכנות, מריץ הרבה תוכנות במקביל, מעט מאוד משחקים אם בכלל, אך מעדיף שיהיה מעבד חזק והרבה זכרון. יש צורך בהרבה יציאות להארד דיסקים, צריך לפחות 4, יש צורך בצורב DVD אין צורך בציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר מעדיף גם שיהיה ספק כח איכותי, כמעט תמיד אני נתקל בבעיות בספק שגורמות לשאר המחשב להיות בעייתי, לא צריך להסחף ולהביא את הטופ, אבל ספק חלש ויציב מחברה מוכרת. מעדיף גם שיהיה שקט, העדפה די גבוהה למען האמת, ושתהיה הרכבה בחנות(אבל שפתיחת המארז לא תגרום לביטול האחריות או דבר דומה) תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, בעבר נעזרתי בפורום כדי להרכיב מפרט למחשב שלי ואני די מרוצה, אשמח אם תעזרו לי בבקשה דומה בשביל חבר. אלה התשובות לשאלות לפי הצורך שלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, לתכנת, משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו כבד, אקליפס כבד, אופיס כבד, פוטושופ כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Battlefield, PES2012 ורוצה להריץ משחקים עתידיים כמה ש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שמאלו שבאים להרכיב מפרט בשביל הכיף ולא מבינים שיצאו.. אין מה לעשות תקציב נמוך עם ציוד היקיפי. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 3000 בתשלומים 2. מטרות המחשב? גלישה מהירה באינטרנט ושירים בעיקר.. אולי איזה משחק קל או שתיים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אני חייב מקלדת מסך עכבר ורמקולים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שהמארז יהיה יפה! אבל שקט זה לא מה שחייב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם…
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט למחשב עד 4000 ש"ח כולל מסך (תקציב גמיש) אז ככה: הכי חשוב ולפני הכל זה שקט וקירור נכון ושקט. הצרכים הם בגדול הורדות וסרטים. וכמובן שיהיה הארד דיסק גדול וחשבתי לעשות מערך של שני כוננים 1 ssdd למערכת הפעלה והשני דיסק קשיח גדול. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מחשב שמה שחשוב בו זה יכולת להעביר קבצים במהירות יחסית גבוהה מדיסק קשיח אחד לשני ,לא משמש למשחקים כלל ,חשוב שהיה גדול כמה שיותר ומאוורר בגלל שאמור להכיל מספר גדול יחסית של דיסקים קשיחים ,ניתן עם כרטיס מסך על הלוח אם,שהלוח היה בעל מספר חיבורים של SATA כמה שיותר ,ללא ציוד היקפי וגם ללא מסך ,אין חשיבות לסוג המעבד גם עם מדובר במעבד יחסית מיושן רק שהיה מעבד כמה שפחות מתחמם. עדיפות לכך שכל הפרטים היו מחנות אחת. אני יודע שמדובר במפרט לא סטנדרטי ,תודה מראש לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי, אני סטודנט ואני כבר צריך מחשב חדש ( שלי כבר בן יותר מ 6) וחשבתי שעדיף לי לפטופ שאני אוכל לקחת גם לקמפוס, מה שאני צריך ממנו זה שהוא יוכל לעשות את כל הפעולות והצרכים הלימודיים שלי, בנוסף למשחקים בינוניים, אני לא ממש מבין בלפטופים אבל התקציב הוא בסביבות ,3500, אפשר חריגות אבל לא יותר מדי.... בינתיים הוצעו לי: מעבד: i5-430M החדשני . זכרון: 2GB DDR3 1066MHZ הניתן להרחבה עד ל- 8GB !!! כרטיס מסך מתקדם ועוצמתי Nvidia Geforce 310M עם 512MB זכרון פנימי !!! נפח דיסק ענק של 320GB WIN7 HOME PREMIUM 64BIT מסך 15.6 HD LED (מועתק מהפרסומת) של Lenovo ב 3450 שקל או Intel® Core™ i3-370M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory 2GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB),…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תודה רבה ד"א אני קונה את המחשב מאיבורי, הינה מפרט שבניתי רציתי לראות אם הוא טוב חרגתי מהמחיר ב400 שקלים אך זה לא נורא. מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 1 690 690 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ H55M-UD2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DP 520 זכרונות DDR II 1066Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel 1 575 575 כרטיסי מסך ASUS כמות מחיר סה"כ GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E WoW Edition 1 710 710 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ Caviar Black 750GB 7200RPM, 32MB, S…
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב,של 4000 שקל... אודה לכל מי שיעשה לי מפרט... אני צריך... ללא מסך... ללא מדפסת ללא צורב ללא עכבר ומקלדת אני צריך רמקולים טובים... אני צריך AMD שיהיה יותר מ3,000 GHZ כרטיס מסך חזק(GEFORCE) שיהיה מינימום 6600 אם זה אפשרי(אסתפק גם ב6800 או ב6600) אבל אני אעדיף 7800(אבל זה כנראה לא אפשרי)...או משהו באזור... ו256 ראם(של הכרטיס מסך) כרטיס קול אני צריך משהו טוב אבל אני לא חייב פצצה עכשיו בקשר לראם אני צריך 1024 מינימום... ושיהיה DDR או משהו טוב... אני צריך הרד דיסק של 200 גיגה מינימום אם שכחתי משהו(מהחלקים)בבקשה תגידו לי... תודה לכל מי שיכין לי את המפרט... ובקיצור אני צריך מחשב חזק מי שיש לו שאלה שרק ישאל...
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מחפש מחשב למשחקים ולצפיה בסרטי HD 720P ב5K המשחקים יהיו משחקים כבדים כגון : GTA IV, crysis .. כל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו. חשוב כרטיס מסך עם 2 יציאות שאחת מהן HDMI כי המחשב הולך להתחבר במקביל ל 32" LCD. כרגע המסך מחשב הוא CRT שלבנתים המחשב יחובר אליו, ובעתיד ישודרג גם למסך מחשב LCD שככל הנראה יהיה 19" רגיל. המחשב נמצא בחדרי ככה שהוא לא ירעיש זה חשוב, וכנ"ל לגבי הקירור (הוא לא יהיה במקום הכי מאוורר). רצוי מעבד i7, למען שיפורים עתידיים. תודה מראש, שמעון
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב חדש, לעבודה משרדית. ללא צורך בהארדיסק (יש ברשותי wd 250 ks sata2 שנקנה לפני זמן מה). ניתן לנצל את כל התקציב, חריגה של עד 100 ש"ח לא יותר. 2. השימושים העיקריים של המחשב הם: עבודה משרדית, וורד, אינטרנט וכד', וקצת משחקים בסגנון קאנטר, command and conquer 3 וכד' (לא צריך להשקיע בכרטיס מסך מספיק אפילו משהו פשוט אם נכנס). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים והארדיסק. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי בכלל, כמובן שרצוי כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב …
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, המחשב ישמש בעיקר ילדה בת 11-12, לצורכי אינטרנט, אינסטנט מסג'ינג, ומעט משחקים (סימס 2-3, פיפא 10, קאונטר סטרייק ואולי משחקים קצת יותר כבדים, אבל לא משחקים של גיימרים). עדיפות למחשב שקט, שרוב החלקים יהיו מותגים עם אחריות, לוח אם טוב (שלא נתקע עם לוח אם שמסרב לפעול עם באגים מעיקים ושום דרייבר \ ביוס יעזור).. אם יש אפשרות להכניס מעבד i5 \ i7 זה יהיה מעולה (למרות שקשה לי להאמין). מסכים יש ב600-700 שקל, ככה שמחיר המחשב אמור לנוע בין 1500-1900 ש"ח. ללא ציוד היקפי (אם מגיע עם, לא נתנגד) עדיפות לחנויות באיזור ראשל"צ (KSP, אייבורי כל עוד יש אחריות ל-3 שנים, מכיר את סוגיות השימוש החוזר אך זה לא מחשב מטורף ויש אחריות ל-3 שנים, SKYPC וכו') HD לא ממש משנה (שיהיה מינ' 160-250 ג'יגה…
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
פתחתי נושא דומה בעבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454314.msg3881997 (לפני 5 חודשים), העלנו מאז את התקציב בכ600~ שקל בערך לטובת רכישת מחשב ומסך איכותיים יותר. אני מתאר לעצמי שהשוק השתנה בחודשים האחרונים, המחירים השתנו ולכן אני פותח את הנושא מחדש. היי, המחשב ישמש בעיקר ילדה בת 11-12, לצורכי אינטרנט, אינסטנט מסג'ינג, ומעט משחקים (סימס 2-3, פיפא 10, קאונטר סטרייק ואולי משחקים קצת יותר כבדים, אבל לא משחקים של גיימרים). עדיפות למחשב שקט, שרוב החלקים יהיו מותגים עם אחריות, לוח אם טוב (שלא נתקע עם לוח אם שמסרב לפעול עם באגים מעיקים ושום דרייבר \ ביוס יעזור).. אם יש אפשרות להכניס מעבד i5 \ i7 זה יהיה מעולה (למרות שקשה לי להאמין). ללא ציוד היקפי (אם מגיע עם, לא נתנ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין במפרט למחשב בתקציב של 2500 ש"ח המחשב משמש לעבודה ביתית. 1 ג'יגה זיכרון. מעבד , פנטיום 4 3.0Ghz לוח-אם עם תמיכה של PCI-EXPRESS , ן - SATA , וחיבור רשת. (ומוכבן ששאר הדברים הבסיסיים , כגון : סאונד וכו'..) כרטיס מסך בעל 256 מגה , לא צריך משהו עצבני , לא הולכים לשחק עליו משחקים כבדים כונן קשיח בסביבות נפח 160 ג'יגה צורב דיוידי רגיל, משהו עממי תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור.. אין צורך במקלדת\עכבר\מסך\רמקולים
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי המחשב שלי כבר בקושי סוחב ואני צריך מחשב חדש יש לי כבר רמקולים, מסך, מקלדת עכבר והשטויות האלה ככה שלא צריך אותם כן צריך: מארז, ספק, מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, HD, אולי שכחתי משהו אבל אתם יודעים, כל החלקים הפנימיים + צורב DVD המחשב נועד בשביל לשחק במשחקים כבדים בעיקר, אשמח לא לשחק בכל דבר על ההגדרות הכי נמוכות... כמו שאמרתי בכותרת, התקציב שלי הוא 4000-5000 שקל הבנתי שמתוכננת ירידת מחירים ב 22 ביולי, זה נכון? זה אומר שכדאי לי לחכות את ה 3 שבועות האלה לראות עד כמה הירידת מחירים תשפיע? אה ורציתי לציין גם שאני לא מתכנן לעשות OC, אז להתחשב בזה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אז עוד שבועים אני קונה מחשב חדש , בעיקר למשחקים, צפיה בסרטי HD\בלוריי, ושימוש בפוטושופ... תקציב עד 7 אלף שח. יש לי גם שאלה מאיפה הכי כדאי לקנות מחשב? פנדה,זיגזג, זה בסדר? אני לא צריך מסך, צריך מקלדת חדשה, לא צריך כונן דיוידי או צורב, צריך כונן 2T במפרט רק לאכסון, לא יהיה הכונן הראשי. רציתי מעבד I7 אבל אני רואה בזיגזג שאם אני לוקח אותו גם המחיר של הלוח אם עולה ולוח אם מתאים יעלה מעל 1000 שח, האם אני צודק? לציין כי אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק בשום אופן לאף חלק... חשוב לי השקט במארז, האם כדאי להחליף למארז מאוררים או שהם יחסית שקטים? מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 661 - TRAY ₪1027 לוח אם: [..] ASUS P7P55 LX ₪740 זיכרון: [..] G…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עדיפות לZIGZAG2000, הם מטר מהבית שלי ומניסיון השירות שלהם מעולה. אם יש מחירים\מבחר טובים משמעותית בחנות אחרת גם אפשרי. התקציב הוא 4 אלף, עד 4600 עם רמקולים עכבר ומקלדת. (אני קונה שניים אחד עם הציוד ההיקפי השני בלי). המחשב ישמש למשחקים בעיקר ולעריכת תמונות בפוטושופ ובתוכנות שונות. זה מה שאני הרכבתי: GIGABYTE GA-M55S-S3 (nForce 550) - ATX 481.55 ש"ח 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 490.88 ש"ח Leadtek GeForce PX8600GTS 256MB TDH - PCX - retail 1,072.07 ש"ח PIONEER DVR-212DBKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 193.36 ש"ח Thermaltake Armor-Jr Middle Tower - Black + 400w psu 786.19 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) …
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-