ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
היי, אשמח לייעוץ למפרט בתקציב עד 2500שח ללא ציוד היקפי, שימושים עיקריים: 1. תכנות - קימפול והרצת קוד 2. סרטים - הקרנה חלקה 4k ו תמיכה ב8k בעתיד 3. משחקים - עדיפות הכי נמוכה, משחקים בסגנון פיפא ו Pro Evolution Soccer עדיפות למעבד Intel ו כרטיס מסך geforce תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
לא צריך OC, ללא מסך, כרטיס מסך שיריץ משחקים ישנים יחסית (BF2) בצורה סבירה על 1280*1024. כמוכן, אני רוצה להשתמש בהארדיסק הנוכחי שלי(IDE) עד שתהיה לי אפשרות להעביר את המידע לHD חדש, אז אני צריך לוח אם תומך. אין לי צורך בציוד היקפי למעט צורב DVD. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מאוד מחשב חדש ואשמח לקבל הצעות וכיוונים למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח תוכנה קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO, PUBG, Battlefield ושאר משחקים חדשים שיצאו בהמשך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 3500 ש"ח עם אפשרות חריגה עד 500 ש"ח - עדיף לא לחרוג אלא אם כן זה משיג שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים ( cyberpunk) ותכנות קל(עבודה מרחוק בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך בעדיפות ל27" 2K אבל ממש לא חובה - חשבתי להשקיע 1000 - 1400 על המסך מתוך התקציב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך (יש לי 1070 במחשב הנוכחי ורוצה להשתמש איתו עד שאני אוכל לקנות 3070 בעתיד - לא הקרוב) ויש לי SSD 5…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב הישן שלי (8 שנים) עשה את שלו והגיע הזמן למחשב חדש אבל התקציב לא גדול במיוחד - עד 3000 שקל לא כולל מסך. ראיתי היום מחשבים באתר וואלה ושמתי לב שהמחירים שם זולים יחסית אבל גם המפרט לא הכי מתקדם שיש. בעיקרון השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט ועריכת מוזיקה ומידי פעם גם משחקים וסרטים אבל לא הרבה בכלל. מה דעתכם על המפרט הבא? יש לכם הצעות טובות יותר בתקציב שלי? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EKTMAXGAMER67502699 "מערכת מחשב מתקדמת ומובילה בעולם המחשבים מעבד INTEL מקורי + לוח אם תומך ציפסט אינטל P35": לוח אם דגם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R סוג ציפסט: Intel P35 מהירות FSB: 1333 MHz כ.מסך משולב: Intel® Graphics Media Accelerator 3100 כ. קול משולב: 8 …
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום רב. אשמח למפרט שיהיה ניתן להפיק את המקסימום מהתקציב הנ"ל 1. התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?משחקים ותכני FULL HD יהיה מחובר למסך CRT ולמסך LG FULLHD 37 אינץ ברזולוציה של 1980X1020 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?ללא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?קל האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מאיפה עדיף KSP או RSM איזור כפר סבא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?עדיפות ליצי…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?2500-3000 2 מיועד לגלישה, משחקים (פיפא וכל מיני כאלה חדשים), 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל] 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)- שיהיה לא רועש במיוחד אממ 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, אני אתקין וידנוס 7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. KSP ירושלים (החחנות הנורמלית היחידה נראה לי) 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/R…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב חדש במחיר של 3200 שקל. המחשב מיועד לניגון סרטים, שירים, הורדות וכו' אך לא מיועד למשחקים (אולי פעם ב...) ולא להקלטה מטלויזיה. המחשב אמור לכלול ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, ורמקולים איכותיים). לא כולל מסך. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב טוב פחות לצורך משחקים ויותר לצורכי אינטרנט וצפייה בסרטים אני רוצה גם כרטיס טלויזיה טוב במחיר של 3000-3500 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט על פי הפירוט הבא: * התקציב הוא כ-3500 ש"ח * מטרות המחשב (לפי סדר החשיבות): א. גרפיקה: תוכנות InDesign, Illustrator, Photoshop ב.עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ג. צפיה בסרטים * אין צורך במסך או באיזשהו ציוד היקפי * נושא השקט חשוב מאוד * לא מתוכנן OC * המחשב לא מיועד למשחקים תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD 720P, וירטואליזציה קצת, ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD4 BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360x768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לבנות מחשב כדלקמן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K (או עפ''י ההמלצות) 2. מה שימושי המחשב?עיקרי בבית, יאגור את כל הקבצים לשימוש המחשבים הניידים בבית בדיסק הפנימי ובדיסק חיצוני (סרטים בלו ריי\fhd\אודיו באיכות בינונית עד גבוה מאוד\תמונות ואופיס) גיבוי לכלל הבית (לכונן חיצוני), צפייה ישירה בסרטים ובהופעות חיות, הורדות סרטים, העברת מידע ממס' מקורות במקביל-אינטרנט+כוננים חיצוניים\תיקיות. חיבור לרסיבר קולנוע ביתי ומסך פלאזמה fhd 54'' כמסך עיקרי, האזנה למוזיקה באיכות גבוהה דרך הרסיבר.חיבור ל2 מסכים כאופצייה (לא הקרנה במקביל). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? פלאזמה "54, רזולציה FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי ובדרך אם אפשר להסביר האם עדיף מעבד עם 4 ליבות או לא!!! אם כן אז מחשב עם 4 ליבות תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לפי מידת הצורך - אבל מעדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כנ"ל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, עבודה משרדית, הרבה לשוניות פתוחות, הרצת אפליקציות ווביות כבדות במקביל. ייתכן שגם קצת עריכת וידאו פה ושם. אם לא אידיאלי לעריכת וידאו זה לא דיל-ברייקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - לא משנה ממש, אבל כמובן שאני לא רוצה טרקטור בפינת העבודה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - ייתכן, אבל אני לא גיימר כבד. במידה ואעשה אוברקלוקינג זה יהיה ממש בקטנ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא נורא אם תהיה חריגה קטנה.. ציוד היקפי:מסך,רמקולים,עכבר,מקלדת. חשובה לי בעיקר המהירות וגם השקט חשוב מאוד. דיסק קשיח 250-320 כרטיס מסך סביר+ זיכרון לפחות 2G. מעבד כפול ליבה לפחות(עדיפות ל4 ליבות) קירור למעבד. צורב DVD(אם צריך לציין...) יש צורך בספק כח?
-
- 14 תגובות
- 771 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים. המחיר כולל מסך ומערכת הפעלה בבקשה. אין בקשות מיוחדות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, המחשב מיועד לאבא שלי והאפליקציות המרכזיות שהוא משתמש בהן הן: וורד, אקפלורר, אאוטלוק וסקייפ. הוא רוצה לשמור לעצמו אפשרות לעשות עריכת וידאו בעתיד אך אין לשים הרבה דגש כאן כי הוא יהיה מוכן לחכות טיפה יותר בזמן העיבודים. מסך 19" LCD DVI הארד דיסק 200GB רמקולים 2.1 לא מהודרים יותר מדי צורב DVD פשוט לא נראה לי שצריך יותר מ1GB זכרון ללא מערכת הפעלה (יותקן XP עצמאית) אין צורך ב-OC אין צורך שיהיה שקט יותר מדי אין צורך בעכבר, אבל צריך מקלדת פשוטה כמו כן אם אפשר לרדת מהתקציב ולחסוך זה יהיה נחמד. * המחשב כנראה יירכש מאייבורי אז עדיף לפרט רכיבים שיש להם להציע. תודה!
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
אהלן, מבקש מפרט למחשב לתכנות וגרפיקה בעיקר (קצת סרטים ומשחקים) בתקציב של עד 4K (ניתן לחרוג עד 200-300 ש"ח) 1) תקציב : 3500 עד 4000 ש"ח 2) שימושים : - פיתוח תוכנה (.NET,visualStudio ) - גרפיקה ועריכת וידאו (כתחביב 30% שימוש) MAYA,3dMAX,PhotoShop - משחקים (בסגנון flightSimulator) וסרטים 3) יש צורך בציוד היקפי לגבי מסך מתכנן על 23" FHD 4) מבחינת שקט - עדיף כמה שיותר (7 מ 10) 5) ללא OC 6) לא מתוכנן שדרוג משמעותי מעדיף משהו שימשוך לשנים תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל וכשאני אומר לנצל, לא להביא לי מפרטים ב5065 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, קצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 3, crysis 2 ודומיהם + העתידיים להגיע בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 גודל 22' -לאילו הגדרו…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותכנות אתרים . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא דרוש מסך בגודל 21 אינץ (לא WIDE) תודה
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, ברצוני לקבל הצעת מחיר וחלקים עבור מחשב שנועד בעיקר לאיסיקיו מסנג'ר ואולי עבודות בית ספר פלוס כל הציוד ההיקפי, רמקולים צורב דיוידי, מקלדת וכו'. מחשב לבנות אפשר לומר, הדרישות הן מסך LCD, הארד דיסק די גדול וזהו. אני יעדיף משהו זול בסביבות ה3-4 אלף כי אני לא מאמין שצריך מחשב ממש יקר לדרישות נמוכות, אני רוצה שהמחשב יחזיק הרבה זמן מבחינת התיישנות החלקים כלומר שעדיין יפעל בסדר לדרישות שיגיעו עוד שנתיים שלוש.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
היי , אני צריך עזרה בבניית מחשב חדש עד 5000 ש"ח המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים, אני לוקח מהמחשב הישן את העכבר מקלדת רמקולים ומסך. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לא צריך ציוד הקפי......אבל שיהיה כולל מסך המחשב צריך להיות למשחקים תודה מראש לעוזרים......
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני צריך מחשב שישמש להרבה דברים בעיקר לעריכה גרפית סרטים באיכות HD ומשחקים המחשב יהיה מחובר לרוב למסך של DELL FULL HD 22 אינץ וגם לטלויזיה של סמסונג FULL HD 37 אינץ מ-1-10 השקט חשוב 6 מתוכן OC קל עד בנוני בעתיד... תודה.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לגיימינג... בלי מסך!! וגם לא צריך צורב, ואם אתם כן שמים, אז משו פשוט? יש לי משהו, ואני רוצה שתגידו מה אתם חושבים עליו... מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box ¤888 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1170[/url] לוח אם ASUS M2N-E ¤575 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575[/url] כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤368 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500KS[/url] זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2[/url] כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1726 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380[/url] צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤179 [url]htt…
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-