עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rishon,

היי אני רוצה מפרט למשחקים כבדים סרטים וסתם גלישה באינטרנט, לא כולל מסך ומקלדית ועכבר. ואני צרך מחשב שיכול צורב DVD. ואפשר לחרוג עד 500 שקל לכול דבר שצרך. ועוד משהוא רציתי לדעת עם שווה לי לקנות את המחשב בה אייבורי בה אשדוד.

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by P4laDiN,

אני קונה את המחשב הזה עוד כמה ימים, איך הוא?

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by EnerGy,

שלום, אני מעוניין במפרט הכולל מסך וציוד היקפי. הנה תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by examiz,

שלום לכולם היה לי קצת זמן פנוי וגם כסף מיותר אז החלטתי לקנות מחשב חדש אבל כמו כל הישראלים אני אוהב להשיג דברים בזול אז הלכתי בקו מחשבה שכל מה שאפשר לקנות ב EBAY והוא לא ממש כבד שווה את זה. תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט מחירים ואיכות החלקים ,ומה אתם הייתם קונים במקומי הערות - 1) המחירים של EBAY כוללים משלוח (עדיף להשתמש ב USPS ) 2) לא שלמתי מכס ומע"מ בכלל (מי ששלך לי את המוצרים לארץ ציין שהמוצר שווה פחות מ 50 דולר ).....חשוב מאוד!!! 3) החיסרון היחיד שיש הוא שיכולה להיות בעיה במידה ואני יממש אחריות. 4) מוצר כבד (כמו מארז\ספק) נקנו בארץ 5) יש לקנות רק מאנשים בעלי רקורד חיובי ומנסיון לרוב האנשים אין בעיה לשלוח לארץ 6) התשלום דרך PAYPAL 7) המחיר הסופי כולל הכל + מע"מ על מוצר…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ANTONIO,

שלום רב, אני זקוק להחלפת המחשב הנייד שלי, הוא כבר בן 7, ישן ומלא חומר. אני צריך מחשב לשימוש באופיס, פרזנטציות, שמירת חומר ( אופיס, PDF וכו' )הקרנת סרטים וכמובן אינטרנט. הכל לצורך עבודה. הדרישות הן: דל או לנובו עד 14" i5 ( לא נראה לי i7, זה יותר מדי) זיכרון 8 ג'יגה RAM יציאות סטנדרטיות USB2, USB3, HDMI. שיהיה לו בלוטוס זמן סוללה לא ממש קריטי לא חייב כונן אופטי ההתלבטות שלי ( חוסר ידע...) זה נושא הדיסק הקשיח. אני רוצה שיהיה SSD, השאלה אם מספיק 256 ג'יגה, למשל, או שעדיף גם SSD וגם HDD ( אני אוגר די הרבה סרטים לצורך העבודה ). כיום ה HDD שיש לי הוא 500 ג'יגה והמחשב מלא, ז"א שאני אצטרך יותר מ500... תקציב…

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by michael4il,

אני צריך להודות שמחשב שלי לא צעיר כמו פעם,הזמן עושה את שלו... קיצרררר :0 עד 2000 אני רוצה לשדרג תמחשב שלי בכוון של משחקים זה המחשב שלי: E4500 בלי אובר קלוקינג 2GB RAM 1950X PRO 512MB (שאני מעדיף להחליף בגלל שהוא מתחמם,החלפתי לו קירור אבל המאוורר לא מסתובב עוד והחלקים של הקירור פסיבי נופלים והוא נכבה במשחקים). GA-P31-DS3L

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד, וכמו בכל קנייה של משהו חדש אני צריך את עזרתכם. המחשב ישמש אותי בעיקר לאינטרנט, מוסיקה וסרטים. מדי פעם אני יוצר סירטונים, ואני מאמין שאם הוא יאפשר לי אז אני אתקין עליו איזה משחק או שניים, ובשנתיים הקרובות הוא יטייל איתי הרבה, לכן חשוב לי מאוד שהוא יהיה קל כמה שאפשר, יכלול זיכרון גדול (3 GB), מסך LED איכותי וכרטיס מסך סביר+, ורצוי גם שהסוללה תהיה עם חיים ארוכים. יש עוד דברים שחשובים לי, אבל הם פחות קריטים, כמו: DVI/HDMI,2XUSB, Wi-Fi, DVD/RW וכמובן ש-Windows 7. אני חדש יחסית בשוק של מחשבים ניידים ככה, שאני לא ממש יודע מחירים, אבל ברור לי שהדרישות שלי גבוהות בניגוד לתקציב, שהוא בינוני. תודה רבה, ושבוע טוב לכולם! נ.ב- כמו שציינתי בכותרת: ת…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by smoke_man,

ערב טוב מעוניין בלוח אם, מעבד, זכרונות הארד דיסק ומאוורר למעבד בסכום הנ''ל כל זה יחובר למארז שיש ברשותי (cm690) ספק סיסוניק 500 וואט וכרטיס מסך 9800gt 512mb 256bit pci-e תודה לעוזרים

9. Started by PMP,

המפרט ישמש לעבודה משרדית בעיקר אינטרנט, אופיס ותוכנות למיניהם.... ההתלבטות היחידה היא האם להשאיר את המעבד הזה או להחליף ל INTEL Pentium 4 (341) Celeron-2.9 - 64 BIT 256K 533Mhz FSB - 775 מה עדיף מבין שניהם? ואיך המפרט בכללי?

• 12 תגובות
    • 729 צפיות
  10. שלום לכל המומחים !!! זה מפרט שבניתי בKSP שייתחבר למסך 42" FULLHD של שארפ לטובת סרטי HD + אודיו HD וניגון סרטי BLUE RAY (קיים נגן חיצוני אצלי) המארז לא כל כך חשוב כי הוא יהיה מוסתר בתוך ארון כך שאף אחד לא יראה אותו... לכן לקחתי כזה פשוט. לא מתוכנן OC ומבחינת משחקים, לא ישחקו בו משחקים כבדים למרות שיש במפרט כרטיס חזק יחסית. מה אתם אומרים יש מקום לשינוי? לבחור חנות אחרת? ספק אחר? מה שאתם חושבים... הרושם שלי הוא שKSP היא החנות הכי זולה... אם אני לא טועה... בכל אופן אשמח לקבל את דעתכם בנושא ! תודה מראש לכל העונים !!! המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 80…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן, אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אהיה מוכן לחרוג אם התוספת תאפשר לי להשיג את המטרה שבגינה אני קונה את המחשב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב-תכליתי חזק, הן לעבודה משרדית והן לגיימינג (בנוגע לגיימינג, ראו פירוט בהמשך). אני לא משתמש בתוכנות מקצועיות כלשהן שדורשות עוצמות עיבוד גבוהות (תוכנות עריכה, למשל), אבל במהלך עבודה שוטפת אני עוסק הרבה בהמרת קבצי אודיו, הצפנה ודחיסה של קבצים, ועוד. כלומר, במהלך השימוש השוטף שלי לא יהיו "פיקים" של עוצמות עיבוד, כמו שימוש בתוכנות…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Classify,

מישהו שיש לו את הכרטיס הזה בנייד יכול בבקשה לכתוב לי את 2 התוצאות של הכרטיס מסך שלו בבדיקה של WIN7. תודה.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by tsahiii,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK ¤537 מארז: LIAN-LI PC-007YCF w/o PSU ¤576 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤333 מחיר סופי: ¤3652 מבצע עד להודעה חדשה - כל הרוכש מערכת מחשב - הרכבה ומשלוח חינם! המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il איך המפרט טוב לא טוב יש מה לשפר ? אם יש מה לשפר תגידו רק אל תביאו לי חלקים פחות טובים ותגידו שהם משתלמים יותר זה לא מעניין

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by ani,

השימושים הם יותר תוכנות כבדות ופחות משחקים. חשוב שיהיה שקט! קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 ¤ 213 2 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 404 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb HDMI DualDVI Retail SX195P256H ¤ 965 1 כונני דיסקטים alps Floppy 1.44 Floppy ¤ 36 1 צורבים LG H44LK DVD-RW Dual Layer X18 LightScribe Black ¤ 188 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 משלוחים לכל הארץ של…

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  15. בניתי את המפרט הזה בRSM רציתי לדעת כיצד אני יכול לצמצם במחירו בלי לפגוע במערכת כולה. המפרט מיועד לגיימינג כבד ולמשחקים FPS בגרפיקה הגבוה ביותר מתוכנן OC בינוני בעתיד Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1058 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪107 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3090 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪285 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 ThermalTake V9 Black Edition 2x230mm 2x…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shapin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, צפייה בתכנים 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים FPS למינהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. אהלן, באוגוסט בעזרת ה' אני משתחרר מצה"ל ובשנה הראשונה של השחרור אני רוצה להשתדרג כמה שיותר, משמע מחשב חדש (כרגע יש לי נייד - LENOVO Y580) שיחזיק לשנים הקרובות, פלאפון חדש ובעזרת ה' גם אוטו.. עריכה: ראיתי שIntel מוציאה בקרוב סדרת מעבדים חדשה שנקראת Broadwell ושNVIDIA מוציאה כ.מסך חדש בסדרת הGTX - ידוע מתי זה יקרה? שווה לחכות? מה הסיכוי שהתקציב שלי יספיק? עדיף לחכות לאוגוסט ולא לשבור ת'ראש עכשיו? מה התקציב המקסימאלי? 8000 - כנראה את המעבד, לוח אם וכ.מסך אקנה בקנדה/ארה"ב ואחסוך בסביבות ה1000-1500 ש"ח.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, עדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפ…

18. צריך המלצה למי שמבין טוב מה כדי ומה לא.תכלילו במחיר דיסק קשיח 160 ג'גה וגם ג'גה זיכרון ddr2 .אם אפשר לרשום את כל החלקים של המחשב המומלצים +מחיר יש לי היום מחשב amd 3.0 atlhon עם הרבה זיכרון וכרטיס מסך 6800 xt חשבתי שעם הכרטיס מסך הזה .למשל המשחק האסטרטגיה שר הטבעות 2 או need for speed mw החדש או undegrund2 יעבדו ברזולוציה הכי גבוה ולצערי העלתי רק חצי מהרזולציה כדי שהמשחק יעבוד מהר .לכן תמליצו לי למחשב החדש יזה כרטיס מסך כדי .בקשר לתוכנות יש לי גם תוכנות שיש הרבה עומס המחשב מתחיל לעבוד לאט .אולי זה המעבד .אני צריך פשוט לקנות מחשב ואני לא יודע אם איזה חלקים לבנות אותו.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by וIta,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם הכרחי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עריכת תמונות ווידיאו חובבנית. (אין צורך להקדיש לעריכה יותר מידי תשומת לב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Adobe AA, Adobe Premiere, Vegas pro ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע Full HD, שוקל לקנות גם מסך ולא בטוח האם ללכת על 144…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אהלן לאחר חיפושים מעמיקים בפורומים הרכבתי את המפרט הבא-התקציב שלי הוא 6500- ללא מסך הייעוד של המחשב משחקים, עבודה שוטפת, קצת גרפיקה וסרטים. בינתיים לא מתוכנן OC אבל בעתיד זו בהחלט אפשרות (על מנת לדחות קניית מחשב אחריו) שאלתי אליכם, מה דעתכם על המפרט (מכל האספקטים: פונקציונאליות, מחירים)? האם יש מקום לשינוי במפרט לנוכח הייעוד שלו (יכול להיות שאני מפריז ואפשר לחסוך קצת??) מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1179 לוח אם GA965PDS4 Gigabyte 958 כרטיס מסך Radeon X1950XT 256MB PCIe Sapphire 1579 זיכרונות DDR2 2048MB 667MHZ CL5 G.Skill 1278 Hark disk ST3320620AS Seagate 579 מארז GIGABYTE Triton GZ-XX1CA 355 ספק כוח ELT400AWT Enermax 447 צורב LG H10N 185 סה"כ 6560 בתודה ובברכה משה

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת עיבוד נתונים וDATABASE (postgresql) ותוכנות שהדרישות האופטימליות הן מעבד i5+ ו 8gb ראם ומעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות לא מוכרות בכלל אז רשמתי את הדרישות השימוש יהיה כבד בכל מקרה אם משהו מכיר PT3 בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כבדים בכלל אבל רוצה שתהיה אופציה לשחק משחקים חדשים ועתידיים ברזולוציה ממוצעת + -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA PRO בעיק…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם אני חדש כאן מקווה להשתלב טוב, חבר הפנה אותי לכאן .. אני מחפש מחשב עבור אחותי ובעלה שרוצים לרכוש. בעלה יעמיס עליו המון סרטים,מוזיקה ושטויות היא לעומת זאת תשתמש בו לעבודות,מיילים וכו.. התקציב הוא 4000 - 5000 גג כולל מסך. אשמח עם תוכלו לעזור, תודה רבה וחג שמח. 8)

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  23. אהלן חברים, היום קרה משהו מוזר למחשב, הוא לא נדלק. בכדי להדליק אותו אני צריך לחבר אותו לשקע בעזרת המטען שלו ואז הוא נדלק ללא בעיות, רק הנורית של הסוללה מהבהבת בכתום + לבן. יש למישהו מושג מה זה, למה זה ומה אפשר לעשות? בנוסף, הסוללה נמצאת במצב מלא 100% במחשב. *מדובר במחשב נייד של Dell Inspiron N5110 תודה רבה לעוזרים. ארקדי

• 12 תגובות
    • 12.1k צפיות
  24. מעבד - AMD SEMPRON 64 BIT (3100+) - 256K Cache [754 Pin]- RETAIL זיכרון - 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - original C2.5 X2 (סך הכל 1GB זיכרון פנימי) לוח אם - Gigabyte GA-K8N51GMF - 754 (NVIDIA GeForce 6100) - mATX כונן קשיח - WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II מארז - COMPUCASE 6K31 - Micro ATX PC CASE סה"כ 2200 ש"ח את המחשב אקח לצבא כדי שיהיה לי משהו לעשות בערב. בעתיד אוסיף כרטיס מסך רציני.

• 12 תגובות
    • 659 צפיות
  25. המחשב של HP Pavilion dv6690ej http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=5085&catcode=237&AdCat=&parentid=0 המחשב של ‏Gigabyte W566N-DC24M‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5177 אני צריך השוואה ביניהם כי חוץ מהרד דיסק יותר גבוה בHP וזיכרון יעודי של הכרטיס מסך יותר גבוה בGB בלוטוט ומעבד שונה לא ראיתי עוד הבדלים.. ולמה הבדלי המחיר יחסית גבוהים? מה יותר עדיף לי אם המחשב יריץ גם משחקים? תודה. עריכה: מצאתי גם את זה של ג'יגה בייט http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8645 המחיר של זה הרבה יותר נמוך מהHP אבל הוא נראה יותר טוב, מה הקאץ'? הדבר היחידי שראיתי בהבדל של חיסרון זה שיש לו הרד דיסק יותר נמוך ושאין לו בלוטוט. אולי זה בעצם הכי עדיף?

• 12 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.