עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 3K - זה לא בשבילי , ביקשו ממני לבנות למישהו מפרט ואני לא הכי מעודכן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אפשר גם לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות אולי בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים לילדה קטנה, עבודה בword וכו', אינטרנט ... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך לקנות מסך חדש אמרו לי אז שיהיה בגודל סטנ…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Motherboard Gigabyte h97 GAMING 3 LGA1150 CPU intel Intel Core i5 4690K tray CPU Cooler arctic colling Arctic Freezer i30 Graphics Card Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 RAM G-Skill Aegis 1x8GB DDR3 1600Mhz RED Power Supply SeaSonic SSR-650RM 650W ATX12V Hard Drive Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב חדש מכוון שלשדרג את מה שיש לי כרגע יהיה רק בזבוז כסף. אני לא יודעת מה נחשב לתקציב טוב למחשב גיימינג חזק, והכוונה שלי בחזק, זה אחד שיריץ את כל המשחקים שיש נכון לעכשיו ב-ULTRA. אין פשרות, חשוב לי ביצועים מאוד. אני יכולה לתת עוד פרטים לגבי מה המחשב צריך לכלול, כמו SSD, קירור טוב, מארז FULL TOWER.. אני עדיין לא רוצה מפרט מכוון שאני כנראה אקנה עוד הרבה זמן מחשב, אני פשוט רוצה לדעת מהוא התקציב המומלץ למחשב גיימינג טוב, שישאר טוב גם עוד ארבע שנים. עוד משהו שיכול להיות חשוב.. אני מתכוונת ללמוד בעתיד תכנות, C sharp וכול', אז אני מניחה שצריך מחשב עם מעבד חזק. תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום לכם, כבר תקופה שאני מחפש מחשב נייד בתיקצוב של 2,500ש"ח+/-, והתנקזתי בסופו של דבר לשני דגמים אלו: Lenovo G510: http://www.zol4u.co.il/items/306172 Dell Inspiron 3537: http://www.zol4u.co.il/items/296667 הבעיה, שיש כ"כ הרבה דגמים, ואני זקוק לעזרתכם במה לבחור. דבר ראשון, אפרט קצת את ייעודי המחשב: משימות בסיסיות, כגון: גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, צפייה בסרטים, וטיפה משחקים. לכן, אני מעוניין במחשב עם כ. מסך יחסית מתקדם יותר, כמו הלנובו שמוזכר למעלה. + מעוניין בגודל מסך של 15.6". דבר שני, מה שלא הצלחתי להבין, זה את ההבדל בין סוגי המסכים. מה זה אומר glossy, או matte? או לצורך העיניין, מה ההבדל בין שני המסכים במחשבים שציינתי? אוסיף, שנורא המליצו לי על מחשבי DELL, בגלל האחר…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by yoel12,

הסיבה העיקרית שאני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חזק היא פשוטה, עברה עליי שנה וחצי לא קלה, בגלל המחשב הנוראי שלי, ולכן אני מעוניין לפצות על כך במחשב גיימינג שייספק לי ביצועים גבוהים מבלי להתפשר על גראפיקה, מכיוון שמאסתי בלפתוח משחקים בהנמכה מיידית של הגראפיקה, אשמח לקבל ייעוץ כמה שיותר מהר הרבה משחקים מעבר לפינה ואינני מעוניין להחמיץ אותם ברגעי התהילה שלהם. תודה :-) 1. מה התקציב המקסימאלי? ברמת העיקרון 6500 לא כולל חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם מדובר על וויתור משמעותי בביצועים אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לשיקול דעתכם במידה וניתן לשפר את הביצועים משמעותית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכד…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by cheese,

המחשב מראה סימני זיקנה. אני לגמרי לא בעניינים, האם ניתן להשתמש בחלק מהרכיבים או שעדיף לקנות חדש? נרכש בזמנו מ FOXPC וזה המפרט. תודה שם המוצר FoxPc Gamer X84 HD4850 מעבד דגם: Intel C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: Arctic-Cooling Alpine 7 Pro לוח אם יצרן +דגם : GIGABYTE P43DS3L ציפסט: P43 זכרון יצרן + דגם: GEIL GX22GB6400UDC דיסק קשיח יצרן + דגם: SAMSUNG 640GB 16MB 7200RPM מהירות +נפח: 640GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer דיסק קשיח 2 כרטיס מסך יצרן + דגם: Connect3D HD4850 512 AC Cooling זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: CoolerMaser CM690 ספק כח יצרן + דגם: SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 התקנה ושרות…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by haveri,

שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מחשב להפקה מוסיקלית של תזמורת סימפונית (ב-midi) עם ספריות דגימות מאוד כבדות. חבר אמר לי שהמעבד פחות חשוב (כל עוד הוא 4 ליבות ומעלה) לעומת כמות הזיכרון, והוא ממליץ על 64 ג'יגה לפחות. הייתי רוצה להתחיל עם 32 אבל שתהיה לי את האפשרות לשדרג בעתיד ל64 אם אצטרך. כאן הבעיה: לגבי לוחות של DDR3, התמיכה ב64 ג'יגה מוגבלת ובעצם מצאתי בארץ מאוד מעט לוחות שתומכים, למשל asus p9x79 le. הם עולים לפחות 1,400 משום שהם כבר לא מיוצרים ולכן המחיר גבוה. רציתי לשאול מה דעתכם ללכת בכל זאת לכיוון של מפרט כזה עם לוח שכבר כמעט לא מוכרים, או שמשום שהוא יקר כדאי כבר ליישר קו וללכת על DDR4 (שלזיכרון זה יש הרבה לוחות שתומכים ב64 ג'יגה) וכמו כן, האם יש לכם דעה כלשהי על הלוח a…

8. קודם כל זה השאלון שמילאתי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מבין בזה כל כך אבל אם אפשר לחסוך אז כמובן שעדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני לא חושב שיש סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה עם הרבה טאבים, סרטי hd ישירות למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by lahav500,

ברשותי מחשב חדש, הנה לינק לחנות ממנה קניתי- https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2450& הנה לינק לפי דעתי לאתר של asus- http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N551JK/ ברשותי גם הארד דיסק של חברת פטריוט, הנה לינק למוצר- http://www.patriotmemory.com/product/detail.jsp?prodline=8&catid=85&prodgroupid=296&id=8302&type=17 המטרה בהחלפה לSSD שהמחשב ירוץ באמת מאוד מהר על מנת לעזור לי בתוכנות כבדות שאני משתמש. כמו כן, יש לי "Laptop 2nd HDD Frame" - לפי דעתי 9 מ"מ. בנוסף רק להדגשה, אני רוצה להוציא את הצורב מהמחשב ובמקומו לשים את ההארד דיסק שקיים במחשב, ובמקום ההארד דיסק הקיים את הSSD שקניתי. 3 שאלות לי- 1. יש פה מישהו מחיפה שיוכל לעזור לי בהתקנה של הSSD, המת…

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by Naama800,

שלום לכולם,אשמח מאד מאד לעזרה. אני עומדת לקבל מחשב נייד. השימושים העיקריים יהיו אופיס ותוכנות סטטיסטיות כמו SPSS וSAS. הדרישה היא למחשב חזק, כמה שיותר אמין ועמיד וכמה שיותר קל. אין חשיבות לתקציב עד 7000 שח. אני מתלבטת בין לנובו יוגה 3 עם המפרט הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid...; היתרון שלו הוא משקל מאד מאד קל (1.2) זה מהותי עבורי ומסך מגע (שזה נראה די נוח...). לבין X250 עם המפרט הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid... כאן התרשמתי שהמעבד יותר טוב ובכלל מקריאה בפורום עולה שמדובר בסדרה מאד מאד מוצלחת ואמינה. מצד שני, המחשב מעט יותר כבד, המסך מעט יותר קטן ואין מסך מגע. אני מעדיפה איכות ואמינות על פני שלושת אלו, אבל האם בין המחשבים…

• 12 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודה משרדית, תכני hd( מחשב לסלון) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf gtav combat csgo וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב 23טינץ 1920X1080 (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5-7 הוא יהיה בסלון ככה שחשוב שיהיה די שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כב…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום. חבר שלי בדרך לרכוש מעבד Intel® Core™ i3-4370 המחשב ישמש לעבודה משרדית ומעט סרטים. ברשותכם אדביק כאן את השאלון כדי לנסות לענות על מרבית השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וקצת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. אהלן, באוגוסט בעזרת ה' אני משתחרר מצה"ל ובשנה הראשונה של השחרור אני רוצה להשתדרג כמה שיותר, משמע מחשב חדש (כרגע יש לי נייד - LENOVO Y580) שיחזיק לשנים הקרובות, פלאפון חדש ובעזרת ה' גם אוטו.. עריכה: ראיתי שIntel מוציאה בקרוב סדרת מעבדים חדשה שנקראת Broadwell ושNVIDIA מוציאה כ.מסך חדש בסדרת הGTX - ידוע מתי זה יקרה? שווה לחכות? מה הסיכוי שהתקציב שלי יספיק? עדיף לחכות לאוגוסט ולא לשבור ת'ראש עכשיו? מה התקציב המקסימאלי? 8000 - כנראה את המעבד, לוח אם וכ.מסך אקנה בקנדה/ארה"ב ואחסוך בסביבות ה1000-1500 ש"ח.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, עדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפ…

14. [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪984[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 מחיר: ₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-H61M-D2-B3 כמות: 1 מחיר: ₪221[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]בקניית מחשב חדש בלבד IPPON A1314 + SEASONIC SS-400ET כמות: 1 מחיר: ₪335[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Infinity 2GB DDR3 1333 כמות: 4 מחיר: ₪93[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]כרטיס מסך:[/TD] [TD=width…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Fistukation,

שלום למקצועני המפרטים. מבוקש מחשב טוב לגיימינג - ובמיוחד ל GTAV נקודות חשובות: נקודות USB3 מלפנים ומאחור SSD של 250 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי בעלות/תועלת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTAV -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצי…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k לקופסה , 9k ביחד עם המסך,מקלדת ועכבר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעדיף לחרוג , אם כבר 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 15, Battlefield 4 , Guildwars 2 ... .. אך אני כל הזמן מנסה משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by ranranran,

הטאצ'-פד של המחשב לא עובד כמו שצריך וכשאני משתמש בו אז הסמן של העכבר כל הזמן קופץ איך אפשר לסדר את זה? המחשב מסדרת Thinkpad edge 531 תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 6.8k צפיות
  18. Started by Atexlor,

שלום חברים אני צריך עזרה בבקשה ליעל את המפרט הזה לצרכים שלי כמובן עד 5000 ש"ח. אני יעסוק בעיקר בגיימינג אבל גם בתוכנות תלת מימד התוכנה היא rhino בסך הכל מידול . אני מאמין שמפרט של גיימינג מריץ מצויין גם תוכנות תלת מימד . דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 1x2GB DDR3 1333Mhz Value 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit 1 כרטיסי מסך: …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by user1552,

אני עוד לא רוצה לקנות מחשב חדש אבל אולי בעתיד אני כן ירצה, לכן אני שואל איזה מחשב גיימינג אני יוכל לקנות ב 4,800 ש"ח עם כרטיס מסך GTX970 ? אם זה אפשרי במחיר הזה? ואם 2TB זיכרון? וכרטיס זיכרון 4X+4X? בכוונה לא פתחתי לפי הטופס כי זאת רק שאלה. שאני ארצה לקנות בטוח אז אני יפתח ע"פ הטופס.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח לכל החלקים פרט לספק ומארז. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל מקרה לגופו. חריגה של כמה מאות שקלים באה בחשבון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GTA V , משחקי ספורט, BF4 ו Assassin's Creed הם המשחקים שעולים לי כרגע לראש. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -רזולוציית 1920*1080 ,המסך האמת בן 4-5 שנים, הוא בגודל של 23.7'' , חברת LG דגם M237WA (מסך מחשב המשמש גם כמסך טלוויזיה) , במפרט כתוב …

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by leetsushi,

אהלן! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בימים הקרובים, בדקתי טיפה באינטרנט לגבי חלקים ואני חושב שהבנתי בערך מה החלקים שאני מעוניין בהם. בכל זאת אשמח לדעתכם בנושא ולגבי 2 מפרטים שאני מתלבט ביניהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעקרון כל המשחקים החדשים, לטווח של שלוש שנים - 4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע על FHD, אש…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by matan2411,

מעבד: I5-2400 כרטיס מסך: GIGABYTE GT 430 ראם: 4GB דיסק קשיח: 500GB צורב דיסקים כמה אני יכול למכור מחשב כזה ?

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by Justlog,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בכולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 נשמע סביר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב משחקי הTriple A, The witcher, Rainbow Six Siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות\גבוהו…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Idani26,

היי לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב לשימוש בייתי/משרדי/ רב תכליתי שיכלול בין היתר : כרטיס מסך חיצוני, דיסק SSD, כרטיס רשת אלחוטי, דיסק רגיל בנפח 1 טרה וזיכרון פנימי של 16 גיגה ראם. התקציב שלי הוא עד 4000 שקל ואני גר באזור ראשון לציון אז החנות צריכה להיות בקרבת מקום. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות מאוד לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו , לייטרום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Avid , adobe ושימוש של כמה דברים במקביל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 24 - 27 עוד לא החלטתי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - הגדרות גבוהות של עבודה בדו מימד, ללא משחקים . 3. הא…

• 12 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים