עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, ניסיתי להרכיב מפרט מחשב למטרת משחקים (DIRT בעיקר) וגרפיקה (פוטושופ CS4 ועריכת וידיאו HD ביתית). התקציב כאמור בערך 7,000, והייתי מאוד מעוניין להוזיל את העלויות. מערכת ההפעלה המתוכננת היא חלונות 7 64 ביט. רמת השקט חשובה לי, ואני רוצה שיהיה לי מחשב שקט (לפחות 8 מתוך 10). אני מתכוון להישאר עם המחשב הזה לפחות כמה שנים טובות (לכן בחרתי בלוח אם עם תמיכה ב- USB3 ו- SATA3), ואני זקוק לחוות דעתכם. להלן המפרט: לוח אם Asus דגם P6X58D Premium מעבד INTEL Core i7 920 TRAY זיכרון Kingston KHX1600C9D3/2G (שלוש יחידות) דיסק קשיח SEAGATE ST32000641AS XT 2TB SATA3 6GBS 7200RPM 64MB כרטיס מסך Gigabyte דגם GTS 250 GPU 1GB מארז + ספק + צורב + מאוורר טוב, אשמח להמלצות…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by dagasex,

אני רוצה לקנות באתר של אפל סטור (ארה"ב) את המקבוק פרו. המחיר שכתוב זה 1499$, השאלה שאני אצתרך להוסיף עוד מע"מ? או שזה המחיר? אם צריך להוסיף מע"מ אז כמה זה במקרה הזה? המקבוק: http://store.apple.com/us/buy-mac/macbook-pro?product=ME865LL/A&step=config

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. לפני כ3 ימים, אני פתאום לא מצליח להתחבר לאינטרנט , שאני בא להתחבר , זה מה שהוא כותב לי : לא נמצאו רשתות אלחוטיות בטווח וודא שתכונת רשת אלחוטית פועלת במחשב שלך מה צריך לעשות ?/ להוריד? תודה לעוזרים .

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Menahemd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4,dayZ,SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום חברים חבר מבקש המלצה ללפטופ בעיקר לWORD וגלישה קלה ברשת 15.6. היום יש לו 4GB זיכרון וצריך 8. צריך להיות שחור ולא כבד מדי שמותקן עליו מערכת הפעלה עם רשיון, ואופיס(אם קיימת אפשרות כזו) תקציב-עד 3000, ואם אפשר לחסוך עדיף. רצוי עם SSD. יצרן עם אחריות של איסוף וחזרה ללא תשלום תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. חיפשתי וחיפשתי ברחבי הרשת ולא מצאתי משהו קונקרטי, רציתי לשאול אם מישהו יודע. גם נייד עם כניסת express יתאים למרות שאני לא רואה הרבה כאלה, אבל עדיף עם צ'יפ של Texas Instruments, אונבורד. אם מישהו מכיר\יודע אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אהלן, אני מחפש מחשב נייד לידידה שרוצה להתחיל ללמוד פוטושופ, ולראות סדרות. יש לי ניסיון טוב עם DELL ככה שאני מעדיף שיהיה שלהם. בערך עד 3,000 ש"ח אבל אפשר להתגמש * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) פוטושופ, צפייה בסרטי HD, אופיס, גלישה ברשת * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15", מאט עדיף * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מה שעדיף לדעתכם לשימושים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה,…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מעבדי אינטל? Price Units Total P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 2220 1 2220 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total NI8-SLi GR (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E, GBL, SATA II 850 1 850 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Corsair 400 2 800 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO 2050 1 2050 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA II 495 1 495 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 240 1 240 מארזים? Price Units Total Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA 710 1 710 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 350 1 350 הכך 7500 שח" מזומן מה אתם אומרים?…

• 37 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, אפשר לחרוג טיפה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, ניגון סרטי 4k כבדים, נטפליקס (חשוב שיעבוד ב-4k) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. אני ארכוש מסך 4kHDR בקרוב. מחכה לדיל טוב באמזון. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשובה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…

10. Started by AboveBeyond,

שלום ברשותי מחשב של dell מדגם n3010 מסף 13 אינצ מחפש כבר כמה זמן מדבקת anti glare ולא מוצא . איפה אפשר לקנות? האם יש שם שונה לדגם הזה בחו"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום בעבודה הרגילו אותי לנייד ועכשיו לקחו אותו ולכן אני מחפש לקנות. אני רוצה שיהיה דואל קור ולפחות 1 ג'יגה זיכרון, וגם שיתמוך בלינוקס (ולכן רצוי גם בלי מערכת הפעלה) הבעיה באתר זאפ שאין שם כמעט קטגוריות בניידים כמו במחשב רגיל כמו מעבד וזיכרון. נתקלתי שם בנייד הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=469961 הבעיה שבעבודה קיבלתי את הנייד: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=469826 הבעיה שלו הוא שהוא היה קצת כבד (לפי האתר 2.7), למרות שהתרגלתי אליו יחסית, הנייד שמצאתי כרגע בזאפ שוקל 2.9 על מה אתם ממליצים? תודה נדב

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שבועיים אחרי שהדהימה את שוק כרטיסי המסך הנייחים, מתפנה NVIDIA לשנות סדרי עולם במחשבים הניידים עם ה-GeForce GTX 980M וה-GeForce GTX 970M – ליבות חסכוניות (ועוצמתיות) כמותן טרם פגשנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%9e%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-nvidia/

13. 1. מה התקציב המקסימאלי? : 8000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? " לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : לימודי עיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). : מיועד ללימודים. תוכנות עיקריות: Photoshop,Indesign,Illustrator מעבר ללימודים, ישמש גם כמחשב ביתי (אם יש מפרט שמתאים גם למשחקי מחשב זה יהיה טוב אבל לא חובה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום חברי פורום, נעזרתי בשירותי חברי הפורום פה מספר פעמים בעבר, ותמיד יצאתי מרוצה. כעת אני מתכנן לרכוש מחשב ייעודי לגיימינג עבור אחי הקטן. להלן הפורמט המומלץ מחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. ניתן גם להמליץ בנוסף על מסך בתקציב (נפרד) של עד 1000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, במידה ומדובר בשיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות עיקריות, רק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS חדשים, כמו Call Of Dut…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום שלום! אני בארה"ב ומתכנן לחזור עם נייד לצרכים הנ"ל, שהולכים להיות כל החיים שלי בקרוב ; סטודנט רגיל בפקולטת הנדסה, וצרכי יצירה והפקת מוסיקה בתכניות כמו קיובייס וכל הפלאגינים המתלווים. חשוב לי לציין זמן סוללה במידה ואלמד רחוק מהבית - לפחות שעתיים ככה... גם צרכי צפיה בסרטים / סדרות במחשב מהמחשב לTV. אם צריך ממש להתגמש במחיר, אעשה זאת גם. תודה מראש על כל עזרה חן.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by eNtro,

היי, אני בונה עכשיו מחשב ומתלבט אם לקחת את ה13600k או 13700k. בתור עובד אינטל, ה13600K יעלה לי 200$ ו-13700k יעלה לי 270$. חשוב לי שהמחשב ישרת אותי להרבה מאוד זמן, לראיה יש לי עכשיו i5-4690k ולפי מה שראיתי בשנים האחרונות, אם היה לי i7 דור רביעי במקום, משחקים היו רצים לי הרבה יותר טוב היום. הכרטיס מסך שיהיה בבילד הוא 2080ti אבל כמו שאמרתי אני רוצה שהוא ישרת אותי לעוד הרבה זמן אז שדרוג כרטיס מסך יהיה על הפרק עוד כמה שנים, כמובן עם תלות ביכולת של המעבד. מהסיבות האלה אני נוטה ל13700k אבל מה שמציק לי היא צריכת החשמל והחום הגבוה שלו לעומת ה13600. שיקול נוסף הוא שיש לי כבר ספק כוח 750w ככה שאם זה מספיק אז אני לא צריך לקנות חדש מה אתם חושבים?

17. הסתכלתי בחוברת הוראות וראיתי שיש אפשרות שנקראת TMP שהם כותבים שזה משהו שמגביר את האבטחה של המחשב וצריך להגדיר את זה ב BIOS. אז רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים מה זה ואם כדאי להפעיל את האופציה הזאת. דבר שני, כתוב שבנייד שלי יש אפשרות ל 3G. מה זה בדיוק אומר גם לא הבנתי ב 100% אבל מה שהבנתי מהכתוב, ותקנו אותי אם אני טועה, זה שאפשר להכניס את הכרטיס סים שלי לנייד וככה שאם יש בסים שלי אינרנט בדור השלישי אני יקלוט אינטרנט בנייד. זה נכון? אם כשאני מגיע לארץ (אני עכשיו בחו"ל) אני יקנה מאורנג' סים לאייפון וחבילת גלישה אני יוכל לקלוט אינטרנט מהנייד? אני יודע שאני לא יודע בדיוק על מה מדובר אז אשמח לקבל הסברים תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. חברים יקרים. מכר שלי מעוניין למכור מחשב עם המפרט הבא: Intel core i5 4440 haswell socket 1150 ‏‏‎8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) hyperx kingston Gigabyte . B85M-D3H 1024MB ATI AMD Radeon R7 200 Series (Sapphire 931GB Western Digital WDC WD10EZEX Windows 10 Education 64-bit מסך BENQ 23" דגם לא ידוע. ספק כח לא מוכר. המחשב בשימוש כ5 שנים. מה המחיר ששווה לקנות אותו?

19. שלום. המחשב שלי בן 7 וחצי סיים את הקריירה בכבוד. אין יותר כוח לתקן או רצון כזה, אז הגיע הזמן למחשב חדש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל =] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים וגם קצת כבדים, תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft, משחקים קלים וגם קצת כבדים the witcher 2, לא משהו שלא רץ על המחשב הקודם.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. * מטרות המחשב? תיכנות אנדרואיד וקצת league of legends בשעות הפנאי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה14 אינץ ומעדיף מסך מט * רזולוציית המסך? לפחות 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים-שלוש מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך יציאת HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה SSD, מעדיף 256 גיגה אבל גם 128 יכול להיות בסדר * כונן אופטי? מיותר, לא רוצה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. מצאתי שני מפרטים שאני רוצה לשאול מה דעתכם עליהם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2518&products_id=26411 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu3.asp?id=5500 בנוסף אני קונה מקלדת WAVE ועכבר G9X עכשיו מה שחשוב לי מאוד זה השקט של המחשב ... אגב יש לי מסך 20" מתכן שידרוג ל 24" . תודה **** מה התקציב המקסימלי? 8500 ש"ח מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד?? משחקים , אינטרנט , סרטי HD . האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מקלדת ועכבר כמו שאמתרי WAVE + G9X מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? מקסימום שקט האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כ…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by gedalia,

עבור מחשב סלוני לצורך משחקים בסיסיים, אינטרנט והרבה HTPC יש לי 2 מפרטים אפשריים, בתקציב של עד 1,500 ש"ח. ההבדלים הם במעבדים, אחד ATHLON ואחד G620. אשמח לחוות דעת מהו המפרט המועדף, ואם כדאי לבצע שינויים במפרטים. תודה מפרט 1 AMD Athlon 2 X2 250 3.0Ghz Dual Core 65W AM3 Box, יחידות 1 ₪292 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2940 Gigabyte GA-880GM-D2H AMD880G CHIPSET, יחידות 1 ₪348 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2346 Samsung EcoGreen 1TB=1000GB 32MB Sata HD105SI / HD103SI, יחידות 1 ₪247 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1971 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Xigmatek Asgard III Pure Black,…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח מחירים של 5000 +- 200 ש"ח. אני ירכוש תמחשב ב-ksp אילת ככה שאפשר לקחת בחשבון שהמחיר יהיה 5000 ש"ח לאחר ניכוי מע"מ. מקווה לקבל המלצות למוצרים מוכחים ולא כאלה שאומרים עליהם שהם טובים. תודה מראש לכולם!! מטרות המחשב? : עבודות תכנות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15"-17" * רזולוציית המסך? שתתאים למטרות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות שיש היום(hdmi,usb03) * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500g (אני גם ככה עובד עם חיצוני לרוב הדברים) * כונן אופטי? blue ray * הא…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בסכום של עד 3,000 שח, למטרות משרדיות בעיקר, אבל חשוב שהתצוגה תהיה חדה והצבעים ייראו מדויקים. נראה שהתמורה הטובה ביותר מבחינת מפרט היא המחשבים של לנובו מKSP, אבל אני חושב שהמסך שלהם לא כל כך טוב. יש לי לנובו ideapad שקניתי לפני שנה וחצי, גם בה-3,000 שח ותצוגת הצבעים בו ממש לא טובה. יש דרך לדעת מה איכות המסך? רשום רק את הרזולוציה וכולם מציעים את אותה רזולוציה. יש חברות מחשבים עם מסך טוב יותר למחשב נייד? תודה!

25. Started by Plast,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר, עבודה משרדית וסרטים כזה ברגיל כרגע. בעתיד הוא עשוי לשמש ללימודים ושימוש בתוכנות למיניהן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כרגע לא.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4,FIFA15 וכו' כו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 21" וטלויזיה 42" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.