עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Omri-z,

אני צריך צפרט amd שיהיה כלול מקלדת עכבר סידי רום צורב כרטיס מסך 6600GT תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. בחודשים הקרובים אני מעוניין לרכוש מחשב ואני כבר רוצה לסגור על מפרט, הנה מה שאני בניתי - Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Asus P8H67-M LX H67 CHIPSET Socket 1155 מוצר חדש !, יחידות 1 ₪511 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2380 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2395 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪269 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 NZXT Phantom, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2206 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 h…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. המחשב שאני הולך לקנות הולך לשמש אותי לורטואליזציה של רשת, צפייה בסרטים ואולי קצת משחקים. מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8mb l3 chace s1156 קירור: artic cooling alpine 11 pro rev. 2 לוח אם: asus p7h55-m/usb3 זכרונות: kingston 2gbx4 ddr3 (8gb) כרטיס מסך: asus gt430 1gb ddr3 ספק כוח: thermaltake tr2 rx 550w כונן קשיח: western digital 1TB 64mb 7200rpm sata 3 wd1002faex צורב: lg gh22ns

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הרכבתי לי מפרט מחשב מבוסס AMD. למען האמת, תמיד ראיתי את עצמי כאוהד Intel, ולא רציתי לחשוב בכלל על AMD. אבל, זמנים השתנו, והדעות התחלפו גם הם. בכוונה לקחתי את ה XP 2200 היקר, משום שהוא מיוצר בתהליך של 0.13 micron, מה שאמור לתת לו טמפרטורה נמוכה יותר ממעבד AMD שמיוצר ב 0.18, כמו לדוגמא ה XP1800, אז בקשר למעבד, אני מבקש שתשאירו אותו. אני מעדיף לשם יותר, ולהיות הרבה יותר בטוח בחומרה, שלא תיצלה. ואני יודע שיבואו אנשים ויגידו שכלום לו יקרה ל XP1800 לדוגמא, אבל בכל מקרה, אני מעדיף את ה XP2200, פשוט אני רוצה להרגיש יותר בטוח. המפרט שחיברתי הוא : AMD ATHLON XP 2200 EPOX 8K5A2N KT333 Corsair CMX512-3000C2 WD 80GB 7200RPM 8 MB Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB Antec High Perf…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, SC2, MW, Arkham City -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 26' 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by lilo007,

שלום חברים, מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא השימוש העיקרי יהיה משחקי גיימינג באיכות הכי גבוהה. מתכוון לקנות מסך 2K בנפרד. מקלדת, עכבר ורמקולים כבר יש. המפרט שקיבלתי: מעבד intel i5 9600k 3.7ghz לוח אם asus TUF Z390M-PRO GAMING כרטיס מסך Gigabyte RTX 2070 זכרון HyperX FURY Black 2X8Gb DDR4 2400Mhz כונן קשיח 1 ג'יגה SSD 256GB ספק כוח Corsair 750W קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme cpu cooler 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב…

7. שלום, אשמח להמלצה על מחשב על פי השאלון המצ"ב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, גלישה, צפיה בסרטים וקצת משחקים קלים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 . משקל לא קר…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by gorfff,

טוב אני רוצה ליקנות כמה חלקים למחשב שלי...ביגלל שאני לא מבין הרבה..קיצר כלום. טוב אז קודם מה שיש לי amd 2200+ nforce 2 albatron km18g r9000p 128 hd maxtor 40 giga הכי פשוט בשוק 512 -singel channel (2X256( 2700 לא אותם חברות זיכרון.. אחד גיל ואחד, לא יודע.. קיצר יש לי ביד 3500 שקל אני לא עושה oc 1)ביגלל שיש לי מעבוד שעובד על 266 אז אני רוצה ליקנות מעבד של 333 שיעשה לי טיפה תמחשב יותר מהר..amd 2500 או 2600 כדאי?האם אני צריך מישחה טרמית איזה מאוורר? או שאני יוכל להסתפק עם מה שבא עם הbox ? 2)אני קונה כרטיס מסך r9800p זה סבבה? 3)יש מצב לעוד 512 זיכרון?(2700) לא רוצה לעשות משולש או איך שקוראים לזה..ל 64 ביגלל שאני רוצה כרטיס מסך טוב... היהיהי אני הלך ליקנות השב…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Yuval Tina,

שלום, אני מתעסק בצילום ועריכת תמונות סטילס (כרגע לא ווידיאו). בעיקר עובד עם תוכנת לייטרום. מחפש לפטופ במחיר שפוי אך עם כרטיס מסך חזק ומסך טוב שיאפשרו עריכה בפרטים הקטנים וצפייה בתמונות בצבעים ורזולוציה מדוייקתת. תודה, יובל

10. Started by mimi773,

לנובו נקנה לפני 5 חודשים עובד פיקס מעבד I7 (נמכר עקב שידרוג)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by avi215,

מבקש המלצה לנייד בתקציב של עד 4K +/-, מיועד לסטודנט לשימוש כגון : גלישה , office , גרפיקה, וכו'.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. התקציב כרגע עד 6-7K קונה בארץ (לא באילת) רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב: ללימודים אקדמאים מקצועות ההנדסה בנוסף משחקים קלים כגון פיפה וכו'... * גודל מסך: 14-15.6 אינץ' מבריק או מאט לא ממש יודע את ההבדל * רזולוציית מסך: FHD בלבד (לא 4K או 2K) * דרישות מיוחדות: NUMPAD ומקלדת שנלחצת באופן חלק ונוח * משקל רצוי: עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, 6-8 שעות ללא חיבור לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI קורא כרטיסים וUSB3 * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1 טרה בייט ו SSHD 8GB לפחות * כונן אופטי: רק חיצוני אך לא חייב בכלל * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל אחריות מבית הלק…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני רוצה מעבד AMD ולוח אם הכי טוב שיש שהמחשב גם יכלול מערכת הפעלה אני גם רוצה מארז טוב עם הרבה מאוורים שישמור על קור ושיהיה שקוף אני רוצה גם רמקולים טובים צורב DVD וגם מסך דק LCD אני גר בירושלים אז רצוי חנות מהעיר שלי או קרוב תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב נייד והנה המפרט הרצוי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות * גודל המסך:גודל באזור ה -15.6 (יש לציין שחלק מאופן העבודה שלי מול המחשב היא בחוץ בשמש) * משקל רצוי? 1.5-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שחיזיק בלי הטענה מינימום 5 שעות אם אפשר יותר מצויין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,יציאת HDMI+USB 2.0+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45 * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? שיהיה לו צורב DVD * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן לפחות 3 שנים או יותר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by alfa100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיצא טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניראלי שצריך אז 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 משחקים כבדים רצח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח אבל משהו גבוה כרטיס הכי טוב שיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by David Ell,

חבר של אבא שלי עם חנות מחשבים אמרתי לו כמה דגשים ושלפי זה יביא לי הצעת מחיר לדברים, זה מה שהוא הציע לי: קינגסטון 16GB DDR4 SSD240 של קינגסטון I5-7400/6MB לוח אם B250M דיסק קשיח 1TB של סאטה כל זה ב2950, יש מצב שטעיתי בדגמים כי הכתב יד שלו לא ברור מה אומרים? יש לי GTX1060

17. Started by Tov_Tov,

צריך עזרה בבחירת מחשב נייד עד 4.5 K (גמיש) - מחשב בעל מסך 13.3 - מחפש מחשב קל דק - אין צורך בצורב - הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית וצפייה בתכני HD בעיקר דרך מסך LCD נפרד, אשמח אם יהיה כמובן כ.מסך שיריץ במשחקים באופן מינימלי. לאחר חפירה קטנה באיטנרט הגעתי להתלבטות בין כמה דגמים: 1) אסוס U36JC http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=U36JC_i5-480M&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 2) אסוס U31JG http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=ori49&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 3) דל Vostro V131 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-241.htm אני נוטה מאוד לדל הן בגלל המחיר והן בגלל הגודל שלו ורציתי לד…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שבועיים אחרי שהדהימה את שוק כרטיסי המסך הנייחים, מתפנה NVIDIA לשנות סדרי עולם במחשבים הניידים עם ה-GeForce GTX 980M וה-GeForce GTX 970M – ליבות חסכוניות (ועוצמתיות) כמותן טרם פגשנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%9e%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-nvidia/

19. Started by Wunderbar,

שלום חברים, לפני כחודש רכשתי מחשב חדש של חברת Lenovo מדגם M30-70. בימים הראשונים המחשב עבד בצורה טובה. אולם, לאחר כשבועיים המחשב מתקשה לפעול ללא לאגים, אפילו אם מדובר בתוכנות שהוא אמור להריץ בקלות, כגון תוכנות אופיס ודפדפן. התקנתי עליו win 8.1. ניסיתי לסרוק וירוסים או רוגלות, אך הסריקות העלו חרס ואני מתוסכל מהביצועים של מחשב שאמור להריץ תוכנות יסוד. אודה לכם מאוד אם תוכלו לכוון אותי לפתרון הבעיה. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. חבר'ה, אני צריך המלצה למפרט משחקים כבדים. התקציב הוא 6000 (לא כולל מסך) אבל ניתן לחרוג מעט. מקלדת, עכבר, רמקולים וכוננים אופטיים אני לא צריך.

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by momo777,

שלום, המחשב שלי הלך ואני צריך דחוף מחשב חדש. -כרגע אני מעוניין במחשב עם כרטיס מסך מובנה אבל שתהיה לי אפשרות להוסיף בעתיד ולהפוך את זה למחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים. -אני מעוניין לייעד את המחשב להרבה זמן +5 שנים. המחשב הקודם החזיק לי 6 שנים. -כמו כן, רציתי לדעת אם לשימושים שלי שווה לי לקנות מחשב DDR4 והמעבדים החדשים או שמספיק התצורה הישנה יותר. 1. מה התקציב ? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם זה לא יפגע בדרישות שלי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים-בינוניים, עבודה משרדית, צפיה בסרטי HD(חיבור HDMI), עבודה עם תוכנות מסדי נתונים ותכנות. א) במידה …

22. שלום לכולם..... אבא שלי הולך לקנות לי מחשב. המחשב שלי ישמש אותי בעיקר לאינטרנט,סרטים ומשחקים. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח כאשר צג,מקלדת,עכבר וצורב כבר יש לי. הייתי רוצה בבקשה המלצות על מפרטים למחשבים בתקציב הנ"ל כאשר אני רוצה נפח HD80G,כרטיס מסך טוב(לסרטים ומשחקים אבל לא משהו ממש יקר שיוריד את איכות שאר החלקים). בתודה מראש גל.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם אבי רוצה שאוכיח לו מדוע אני זקוק למחשב חדש, והוא נתן לי דרך יצירתית להוכיח לו זאת, פה מופיע הקטע שלכם, אני צריך שתכתבו כאן מה אתם חושבים על המפרט, האם הוא טוב, הוא מתאים לOC, האם הוא מיועד לגיימרים כבדים, האם הוא מתאים לעבודות גרפיות וכ'ו בקיצור, האם הוא Hige-End, כי זה המחשב שברצוני לקנות לאחר שאוכיח לאבי שהמפרט שברשותי לא טוב. (רק לידיעת המנהלים, אין כאן שום עזרה בקניית מחשב, ולכן אין תקציב, ואת המפרט הנ"ל לא בחרתי בעצמי, אלא אבי בלי ידיעתי) (בנוסף לכך, המפרט נרכש מלפני שנה, היה חצי שנה אצל הטכני וחצי אצלי עקב תקלות, סה"כ הוא ברשותי חצי שנה ועלה לאבי 5200 ש"ח) להלן המפרט שברשותי כרגע, שלטענת אבי הוא Hige-End : (יש לי תחושה שעשו על אבי קומבינה) מעבד:…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום רב, אני הייתי שמח לשמוע מכם המלצות למחשב, טווח המחיר שאני מדבר עליו הוא בין 5000-6500 (אני עשוי לקבל הנחה ולכן אני לוקח גם הצעה יותר יקרה), לגבי מעבד חשבתי על CORE 2 DUO אבל לגבי המעבד הספציפי אני עדיין מתלבט, בנוסף המליצו לי ללכת על לוח אם של אינטל מהסיבה שזה ימנע לי התנגשויות בעתיד, שוב המלצות יתקבלו בברכה לגבי זכרונות, הייתי שמח אם הייתי יכול לשים שני פסים של 1024 (חברת קינגסטון או Seagate), אבל בעכבות הגבלת המחיר אני אלך על שני פסים של 512, הייתי שמח לשמוע המלצות לגבי המהירות של הזכרונים שאתם ממליצים, המחשב מיועד בעיקר לגלישה ולמשחקים ולכן רצוי כרטיס מסך טוב שיריץ את כל המשחקים החדשים בצורה חלקה וטובה, אני מודע שכרטיס ממש איכותי לא ניתן להשיג בפחות מ1500 שקל אב…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by shlomik,

שלום לכולם, אני סטודנט בקורס MCITP למי שמכיר. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיתן מענה מקסמילי לצרכים שלי בתקציב שהוא דיי נמוך. השאיפה היא לא לעבור את ה3.5K ( אולי חריגה קטנה. ) המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם מכונות (VMWARE ) . אני צריך לפחות 8 GB זיכרון, מעבד שהוא I5 לפחות, SSD אחד ( גדול ככל שאפשר לפי התקציב ) מארז אמין סגור שיחסום רעשים ואבק לטווח הארוך , וכרטיס מסך הכי טוב שאפשר בתקציב עם יציאת HDMI. ( אני אוהב NVIDIA ) כמובן שירוצו במחשב גם משחקים ועוד המון דברים, אני עוסק בתחום והמחשב צריך לתת מענה לכל תוכנה\משחק שקיים היום בשוק על הצד הטוב ביותר. בנוסף המחשב מחובר לטוולזיה HDMI וירוצו עליו הרבה סרטים. אין צורך בשום ציוד הקפי ! מחשב נטו אשמח לשמוע הצעות מעניינות ואם …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים