עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Vidati,

אין מקלדת ועכבר וגם רמקולים כי זה דברים שוליים ולא כל כך חשובים! המפרט צריך להיות לגיימרים! 763 ABIT INFINITY NF4 SLI 1911 AMD Athlon 64 3800 939 BOX VENICE 816 1G (512Mbx2) KIT PERFORMANCE CL-2-3-3-6 OCZ 616 Western Digital 250Gb SATA 2369 Geforce 7800GT 256 mb VIVO Retail GIGABYTE 252 NEC-3540A x 16 DUAL LAYER BLACK 616 THERMALTAKE XAS…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש בנתונים, הרבה קבצי pdf, עבודה רבה בתוכנות בענן דרך הדפדפן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, דפדפן עם הרבה כרטיסיות פתוחות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21-22 אינץ'. יתכן שישתמשו ברזולוציה נמוכה, עקב תוכנות ישנות. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רגילות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 =…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מטרות המחשב - סטודנטיאליות (משרדיות) + גיימינג בינוני גודל המסך - 15.6 רזולוציית המסך - FHD דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - עדיפות למקלדת מוארת משקל רצוי - לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף, משהו כמו 3-5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אין דרישה אבל תמיד טוב שיהיה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא חייב SSD, צריך הרבה מקום 750-1T כונן אופטי - כן, חיצוני או פנימי לא משנה לי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיחזיק לי מבחינת משחקים לפחות לשנה - שנתיים הקרובות + שיהיה אמין כי הולך להיות עליו כל החומר של התואר שלי חשבתי ע…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Ice-maniac,

שלום, אני סטודנט שהחליט להתנייד. רוב העבודה שלי עם הנייד תהיה כמובן על אפליקציות פשוטות של אופיס, גלישה באינטרנט, עיבוד תמונות בסיסי וכו'. אך עם זאת אני ארצה גם להריץ משחקים (למשל את Fallout 3 כשייצא) למרות שאני גיימר לייט. מצאתי שני דגמים של לנובו: הראשון: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000QptOAN1KbFkGzfq_g8t3j5g:12bbi68k5?id=3951779&pr=QJ5&N=2%20538%2030248%2030970&sgID=7 ב- 5000ש"ח והשני: http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3139557 ב- 4500 ש"ח יש לי שאלה הנוגעת לכך שכשבדקתי מפרטי מחשב אחר מצאתי מחשבים ניידים עם מהירות מעבד גדולה אך עם מעבד Dual Core ולא Core 2 Duo השאלה מה עדיף לצרכים שלי: מהירות המעבד או הטכנולוגיה שלה?…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. למי שיודע ולמי שלא- אני עורך וידאו יש לי כבר כמה מערכות- כולם מבוססות על אותו כרטיס עריכה "אגדי" - CANOPUS DVSTORM2. עכשיו רכשתי עוד כרטיס כזה, משומש. צריך עכשיו עוד מחשב. המטרה במערכת הנוספת היא חסכון בזמן- לבצע בה רנדורים ודגימות מהכרטיס עריכה, ואז להעביר את החומר עם מגירות למחשבי העריכה החזקים יותר. בגדול יש לי מחשבים כ"כ חזקים, שבהם אני עובד ואני לא רואה צורך להשקיע ולקנות מחשב חזק רק לצורך המטרה שלי... חשבתי על: 1. לחפש משהו יד 2- הבעיה שכולם רוצים יותר מידי כסף על מחשבים ישנים וטובים (מבוססי P4C800, ו 9600XT) ועל חדישים יותר- אותם מחירים כמו בחנות. 2. לרכוש חדש. לוחות-רק אסוס. זיכרון יספיק 512 מהיר, מעבד גם 2.8 יהיה מעולה. (הרי את כל העבודה הכרטיס עריכה עוש…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, הזרמת תכני HD ל LCD וגיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Matlab, Eclipse,... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, BF1, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט בין 13.3 אינץ' לבין 14 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכם, אשמח לדעת כמה שווה מחשב נייד מסוג FUJITSU SIEMENS S761 עם מעבד I5 2520M זיכרון 8 גיגה וSSD של SUNDISK 128GB. אני מתכוון למכור אותו עם סוללה נוספת שנכנסת במקום הסידירום ועמדת עגינה. המחשב במצד חדש כמובן וללא שריטה. כמה אפשר לדרוש? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית מהירה, כיום יש ברשותי מחשב של DELL עם 4 ג'יגה ראם בן כ-5 שנים והוא פשוט סופר-איטי, אפשר בעבודה עם חלון אחד של כרום, או פתיחת קובץ PDF אחד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. מעוניין בהצאות למפרט עבור מחשב ביתי בסביבות ה-2000-2500 שקל. לא צריך מסך, עכבר, מקלדת, או רמקולים. מיועד לשימוש בייתי של אינטרנט, אחסון והשמעת מוזיקה/סרטים, תוכנות OFFICE ואולי קצת גרפיקה... בקיצור שימוש כללי *חשוב מאוד: מעוניין שלמחשב תיהיה האופציה לשדרוג בעתיד בנוסף ישנן כמה שאלות: -מכיוון שראיתי את מפרטי המחשב המוצאים בסביבות מחיר זה, אנא הסבירו, למה נבחר ולמה כדי לבחור דווקה ב CPU של AMD ולא באינטל, לצרכים אלו ואם אפשר גם הצעה עם מעבד אינטלC2D . - יש לי במחשב שמיועד להחלפה HARD DISK בן שנתיים בערך בעל נפח של 80 ג'יגה, אני מעוניין להוסיף אותו למערכת החדשה כ- HARD DISK שני, האם ישנן סיבות למה לא לעשות כך? :s05: :s05:

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by David Ell,

חבר של אבא שלי עם חנות מחשבים אמרתי לו כמה דגשים ושלפי זה יביא לי הצעת מחיר לדברים, זה מה שהוא הציע לי: קינגסטון 16GB DDR4 SSD240 של קינגסטון I5-7400/6MB לוח אם B250M דיסק קשיח 1TB של סאטה כל זה ב2950, יש מצב שטעיתי בדגמים כי הכתב יד שלו לא ברור מה אומרים? יש לי GTX1060

11. Started by Shocki,

שלום לכולם, התקציב שלי הוא עד כ 3000 ש"ח ואני מחפש מפרט למארז בלבד. הדרישות שלי הן מעבד חזק עד כמה שניתן, דיסק קשיח 500GB לפחות, כרטיס מסך 1 ג'יגה (שניתן יהיה להריץ סרטי 1080P בקלות) וזכרון נורמלי 2 G +, חשוב לשמור אופציה שניתן יהיה לחבר את הכרטיס מסך לטלווזיה. שימוש עיקרי: צפיה בסדרות וסרטים ותכנות - שהמחשב לא יתקע כל פעם שעושים קומפילציה לתוכנה או תוכנית כבדה. שקט זה לא ה ISUUE מבחינתי, כמובן שאני לא רוצה טרקטור.. אבל בואו נאמר שאם אני מסתדר עם המחשב הנוכחי שלי קשה לי להאמין שמחשב חדיש יותר יהיה יותר רועש. מה שכן חשוב לי הוא התצורה הקדמית של המארז, שלא יראה כמו קופסא משנות ה 50, מצד שני אם יש בו LED ואמצעי תאורה אחריים אז שיהיה ניתן לבטל אותם בקלות במידת הצורך. ובנו…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by טני כליפה,

הי חברים, מחפשים לרכוש מחשב חזק ומהיר לעריכת וידאו (עסק של צילום ועד כה נעזרים בעורך חיצוני). כרגע תוכנת העריכה שיש לנו הינה פילמורה, בהמשך בטח נשדרג לפרימייר. צריכים המון המון זכרון מן הסתם, שיהיה גם לאחסון עבודות. המלצות? כיוון? סדר גודל של מחיר? צריכה כולל כל האביזרים הנלווים (מסך או שניים, מקלדת טובה, עכבר טוב).. תודה!!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם, בניתי מפרט, השימושים והתקציב מפורטים בהמשך. בגדול, ההתלבטויות כרגע הם: 1.בקירור המעבד, איזה קירור מ4 הראשונים( עד 65 ש"ח) יהיה הכי שקט http://www.tms.co.il/cat/107/22:1380 2. מארז+ספק, שייתנו את התמורה הטובה ביותר במסגרת התקציב. 3. HD מול SSD, ללא התייחסות לפקטור הנפח. *המפרט נועד להחליף מחשב בן 8 בערך עם HD מאותה התקופה (כנראה סביבות ה80G). 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה דיי בסיסית של אדם בן 50+ (אינטרנט וכד')אולי צפייה בסרטונים/סרטים דרך האינטרנט . 3. האם יש צורך בציוד …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. קניתי ASUS F8Vr ועדיין לא הגיע יש לי הרבה נתונים וקבצים שאני צריך להעביר מהנייח לנייד כיצד ניתן לעשות זאת? האם בעל חיבור USB TO USB ניתן להעביר קבצים או שיש דרך אחרת? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. ההורים טסים עוד חודשיים לארה''ב.. רציתי קצת עזרה כי אני רוצה להתקדם עם זה.. התקציב הוא באזור ה600 - 700 דולר.. המחשב מיועד לאח שלי שמתחיל ללמוד באוניברסיטה.. רציתי לדעת איזה מחשב לקחת.. אני יודע שיש משמעות רבה למשקל של המחשב , לאורך הסוללה ולגודל שלו... בנוסף , נושא האחריות דיי חשוב לי.. ומכיוון שהטופיק לא עונה על זה בצורה ברור הייתי שמח אם הייתם אומרים לי איזה חברות מכבדות אחריות גם בארץ בעת רכישה בארה''ב.... המחשב לא צריך להיות חזק למשחקים.. אבל לא הייתי מתנגד שיריץ משחקים לא כבדים כמו FIFA 10 ... זהו נראה לי.. אשמח לעזרה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by diablo4u,

אהלן, ידידה שלי צריכה מחשב נייד ללימודים ובחנות שהיא הלכה המליצו לה על VOSTRO 3500 VM-RD 35-8011 דעתכם? אם לא רלוונטי וזה שקר אז גם טוב לדעת (זה מה שאני אמרתי לה) להלן התשובות לשאלות: תקציב - עד 4000 (למרות שלי הציעו את המחשב ב4300 וזה גם תופס.. כלומר אפשר לחרוג כל עוד זה שווה את זה, אבל לא בהגזמה) מטרת המחשב- ללימודים בעיקר, שלא יהיה איטי, רצוי שיהיה מהיר, שימוש באינטרנט, סרטים, תמונות, משחקים בקטנה (כי אני לא ממש משחקת במחשב..) גודל מסך - 15.6 משקל - דגש על משקל לא כבד (3 נשמע כבד ) זמן סוללה ארוך. יציאות ובלוטות לא מבינה כל כך בזה. אבל שיהיה את מה שחשוב. גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB כולל DVD וצורב אחריות לפחות 3 שנים באתר הלקוח והעדפה לחברת DELL אשמח להצעה או הארה…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחשב חדש בתצורה הבאה: מארז: CoolerMaster Haf XM מעבד: Intel Core i7-4770K הערה: זהו אמנם מחשב שמיועד לגיימינג, אבל אני לא מעוניין לעשות לו OC. אי לכך אני מתלבט האם להסתפק ב- i7-4770 לוח אם: ASUS Maximus VI Hero כרטיס מסך: ASUS GTX 770 דיסק: Western Digital Caviar Black 2 TB ספק: SeaSonic 750W Bronze Series Modular M12II-750 קירור למעבד: כפי הנראה שאוכל להסתפק במאוורר שמגיע עם הקופסה של אינטל האם באמת המפרט הזה לא מאוזן? אשמח להערות!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. היי חברה, אני רוצה לבנות מחשב עם ביצועים טובים (עריכת וידאו/גרפיקה/קצת משחקים). אני מתלבט לגבי לוח של (ASUS (A8N-E או DFI , גם לגבי הזכרונות של Corsaire , Samsung, PQI . מארז של Thermaltake או Comucase, גם לגבי ספק? חשבתי על כרטיס מסך עד 1000 שקל (לא יודע של איזה חברה) . דיסק אני מניח של SATA2 WD. לא צריך כונן DVD או CD. ללא מקלדת/עכבר. ללא מסך. בקיצור קופסא עם קירור טוב, מעבד טוב, לוח טוב, זכרונות טובים ואם אפשר גם כרטיס מסך טוב . אני מעדיף מפרטים מניסיון אישי אבל לא חייב. תודה מראש,

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ofirwe,

כרגע יש לי dell inspiron 1545 ואני ממש מרוצה - מבחינת ביצועים ושימוש יומימי אבל הוא קצת גדול - אז החלטתי לקנות dell-vostro-1014-t66. אשמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות ספציפיות (אם אפשר בשוואה לinspiron זה יהיה מצוין) השימוש הוא בעיקרון לסטודנט למדעי המחשב. בעיקר אינטרנט. אני לא משחק.. רואה סרטים פה שמה.. 1. זמן סוללה - ארוך\קצר 2. התחממות (חשוב!) - הבנתי שיש לפטופים שלאחר שימוש מתחממים ואי אפשר להניח אותם על הרגליים 3. פד לעכבר - תחושה כללית 4. מהסתכלות בפורום הבנתי שהרמקול שלו חלש. כמה חלש הוא? בvostro 1320 שמעתי שהוא חלש. כי בinspiron והסטדיו הוא מצוין לטעמי 5. מסך - רשום שהוא מבריק - ראיתי שרשמו בפורום שהוא מאט? האם מפרט קבוע? או שזה משתנתה 6. באתר של notebookclub רש…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני בקרוב קונה מחשב חדש והתקציב שלי הוא 4500 אם אפשרות לחריגה קטנה אז בניתי 2 מפרטים אחד AMD והשני הוא אינטל אני מאונין שתגידו לי איזה מפרט יותר טוב השימושים שלי הם משחקים מוזיקה וכל סוגי הערכיה בקיצור כל דבר אפשרי על המחשב המפרטים: amd phenom II X6 six cor 1055t socket am3 2.8Ghz box gigabyte 890gpa-ud3h am3 890GX ddr3 1333 ati HD4290 hdmi hd audio DDR3 1600Mhz 2X2gb g.skiil Ripjaws Xedition dual channel sapphire HD 6950 2Gb gddr5 DX11 2XDVI HDMI Mini 2XDP PCI-e sansung 1TB 7200RPM 32MB SATA II HD103SJ LG DVD+_ RW GH22NS X22 Black sata (oem( Artic Freezer 7 PRO Rev.2 SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (oem( coolermaster CM 690 black ב4465 או Core i5 2500…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לאחר שראינו את מערכת החלונות 95 על שעון חכם, מגיע תורו של הראש הסיני להשוויץ עם מחשב חלונות 8.1 שלם בגודל דומה לזה של דיסק-און-קי ממוצע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%94%d7%a1%d7%aa%d7%95%d7%91%d7%91-%d7%a2%d7%9d-pc-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%9e%d7%9c%d7%90-%d7%a9%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%97%d7%9c/

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום חברים חבר מבקש המלצה ללפטופ בעיקר לWORD וגלישה קלה ברשת 15.6. היום יש לו 4GB זיכרון וצריך 8. צריך להיות שחור ולא כבד מדי שמותקן עליו מערכת הפעלה עם רשיון, ואופיס(אם קיימת אפשרות כזו) תקציב-עד 3000, ואם אפשר לחסוך עדיף. רצוי עם SSD. יצרן עם אחריות של איסוף וחזרה ללא תשלום תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Levdor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אבל תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הוידאו, בעזרצ תוכנות אדובי. השימוש העיקרי הוא עריכה עם Premiere ורנדור אפקטים בAftereffects - יש להדגיש שאני לא יוצר בתלת מימד ובקומפוזיציות שלי בד"כ אין יותר שכבות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר-אפטר CS6, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (עובד בעריכת סרטונים וקליפים באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. !!בקשה!! המלצה על חנות מחשבים מקצועית לרכישת המפרט הבא לא אייבורי ולא KSP מס' פריט דגם כמות 01 לוח אם Asus Rampage II Extreme Motherboard - Intel X58 1 02 מעבד Intel Core i7 920 Processor BX80601920 - 2.66GHz 1 03 זיכרונות Corsair XMS3 Tri Channel 6GB PC10666 DDR3 Memory - 1333MHz, 6144MB (3 x 2048) (0.5 lbs) 1 04 כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 4870 Video Card - 1GB GDDR5, 1 05 מארז Thermal take VG4000SWA Xaser VI ATX Full-Tower Case - Clear Side, Aluminum, 1 06 ספק כוח CORSAIR 750W CMPSU-750TX 1 07 דיסק קשיח Seagate Barracuda 1Tb 3.5 HDD 7200Rpm SATA II 32MB 2 08 צורב Lite-ON IHAP322-08 DVD Burner - 22X DVD+R, 22X DVD-R 1 09 לכידת וידיאו pinnacle Dazzle Video Creator Plus…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים