עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adam777,

שלום לכולם, לפני כשבועיים קיבלתי את המחשב הנ"ל ומכיוון שראיתי שהעניין עולה פה מדי פעם (כולל אצלי בזמנו) חשבתי לרשום על חוויות השימוש שלי מהמסך הזה, לטובת הפעם הבאה שמישהו ישאל לגביו, כי מדובר בסה"כ בעוף די חריג בנוף מסכי ה-15.6". לפני הכל, חשוב להבין שמדובר בסופו של דבר בטעם אישי ככה שיכול להיות שאנשים אחרים לחלוטין לא יסכימו איתי. ברשותכם אני אתחיל דווקא בשורה התחתונה והיא שהמסך הזה מאוד מאוד מומלץ, בעיקר בהשוואה למסך השני שאפשר להשיג עם הדגם הזה בארץ ברזולוציה סטנדרטית של 1366x768. המחשב נרכש ללא מערכת הפעלה והותקנה עליו גרסת הRTM של Windows 7, לאחר הכניסה הראשונה למערכת התגובה הראשונה היא "היי, זה לא קטן כמו שחשבתי שזה יהיה", מסתבר שכברירת מחדל מערכת ההפעלה בחרה בג…

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  2. Started by WarBeast,

אהלן, הרכבתי מפרט לעצמי, רציתי לדעת מה אתם חושבים, תקציב עד 8K הדגש הוא על שקט, קירור אוויר בלבד, מפרט לגיימר, בדרך כלל לא מריץ AA/AF על המקסימום, ברזולוציה 1920x1080. עיקר ההתלבטות שלי כרגע: לוח אם, ספק ומארז. אני סגור שאני רוצה את המעבד הזה.. היום יש לי WD RAPTOR 150GB 10K HLFS, אני חושב להחליף אותו ל OCZ Vertex 3, אני חושש שלא ארגיש בהבדל שיצדיק את הכסף. ASUS P8Z68-V PRO (Z68) - ATX - ASMZ68VP http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15582 כמות: 1 מחיר: 1,190ש"ח ( למזומן:1,154ש"ח ) Intel Core i7 2600K 3.4GHz 8MB LGA1155 - BOX - מעבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14296 כמות: 1 מחיר: 1,520ש"ח ( למזומן:1,474ש"ח…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Thunder Child,

מפרט ללא ציוד היקפי מלבד כונן קשיח, עד 4500 ש"ח 1393 ש"ח -SaPPhire Radeon X800 GTO 256MB - TV OUT/DVI - PCX - RETAIL ABIT AN8 - (nFORCE 4) - ATX 705 AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- TRAY 801.9 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5X2 600 WD 120GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 503 Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP 134 סה"כ יוצא בערך 4100 ש"ח. לא מתוכנן OC. אין לי ניסיון עם AMD, להבנתי המעבד מקביל ל 3.0GB של אינטל? האם ניתן להשתמש בזכרונות מהירים יותר? יש לי מארז ENERMAX בן שלוש שנים עם 3 מאווררים וספק מקורי (נדמה לי של 350MW) אשמח לשמוע תגובות

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by aytek,

שלום, המפרט הוא למחשב משחקים, תקציב של 6K ללא ציוד היקפי אני יודע שהמארז מעט יקר... לא נורא. OC הוא אופציה עתידית עבורי... לא בטוח לגבי גוף הקירור למעבד Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ¤1100 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5911 COOLER MASTER HYPER TX2 CPU COOLER, יחידות 1 ¤155 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4041 ASUS P7P55D Intel P55 LGA1156, יחידות 1 ¤1010 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5899 G.SKILL Ripjaws 4GB 1333MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9, יחידות 1 ¤465 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5754 WD 1TB 7200RPM 32MB GREEN SATA2, יחידות 1 ¤430 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?producti…

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by blitsi,

היכן אוכל לבצע חריטה למקדלת הנייד באזור אשקלון, או בכללי מה שהכי קרוב.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by spartan932,

שלום לכולם, מתכנן לקנות מחשב גיימינג ל3-4 שנים הבאות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000, ניתן לחרוג עד 500 בשביל שדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, שרת מדיה לטלויזיות בבית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה סבירה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ariel-ro,

שלום אני רוצה לדעת בכמה אפשר למכור את החלקים הבאים כדי שאני יוכל לשדרג את המחשב שלי בתקציב יותר גבוה. התקציב ביינתיים הוא 1700 שקלים. תתנו לי בבקשה הצעת מחיר על החלקים, ותוסיפו אותה ל1700 שקלים ותמליצו לי בבקשה איזה חלקים כדי לשים במקומם כדי שהמחשב יעבוד טוב למשחקים. לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-d מעבד: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 CACHE SOCKET 939 כרטיס מסך: leadtek 6800GS PCI-E 256MB זכרונות: OCZ DDR2 1024MB DUAL CHANNEL 462MHZ (משוער) החברה פיצתה אותי לזכרונות יותר טובים בגלל תקלה תודה רבה רבה אריאל

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by roey312,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (GTA V,WATCHDOGS,AC) וכל המשחקים החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by clintojpz,

שלום לכולם אז ככה אחי הגדול רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש .. התקציב שלנו הוא 4K אני לא חושב שיש אפשרות לחריגה . הבעיה היא כזאת: המחשב הולך לעבוד על מסך 32 וזה קצת בעייתי למשחקים . כאן נוצרת דילמה שאומרת או לקחת כרטיס מסך טוב כמו 5850 שיעמוד סבבה על המסך אבל כאן לא ישאר לי הרבה כסף למעבד ,או לקחת מעבד חזק כמו CORE I5 וכמובן שאני יתקע עם כרטיס מסך חלש יחסית למסך.. מה לפי דעתכם אני אמור לעשות ? כמובן שאני מתכנן להריץ את המשחקים הכי טובים וחדשים על איכות טובה+ או שאני סתם מפנטז חחח אשמח למפרט שעומד בתקציב ותואם את המסך תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  10. שלום, אשמח לשמוע את דעתכם על הרכיבים והמחירים במפרט המחשב הבא שהציעו לי. המחיר הבסיסי ללא השידרוגים: 5472 ש"ח המחיר לאחר שידרוגים: 7582 ש"ח ההצעה הבסיסית: מעבד - Intel Core I5-2500, 3.3Ghz, LGA 1155, 8MB Cache לוח אם - Gigabyte GA-H67M-D2-B3, Micro ATX LGA 1155, Audio 7.1CH, Lan 1G, DimmX2 DDR3 1333, USB2.0 x14 דיסק קשיח - Western Digital 10EARS Sata2, 64MB, 1TB זיכרון - 4GB (2X 2048MB) DDR3 1333Mhz Kingston כונן אופטי - DVD-RW X22 LG מקלדת / עכבר - סט מקלדת מולטימדיה / עכבר אופטי Microsoft USB כרטיס קול ורשת - מובנים. מארז - מארז גיימר Humer/Syclone ספק כוח - SeaSonic 430W רמקולים - Logitech 2.1 17W RMS S-220 OEM מסך - Mag 24"W LED H2400, 1:50000, 1920X1080, 2ms, DVI, S…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  11. חברה אני צריך את עזרתכם בחוות דעת על המפרט הבא, המחשב משומש לגיימיניג ואינטרנט והורדת סרטים מהאינטרנט, ללא צורך באוברקלוק, התקציב כרגע הוא 4700 שזה כולל מסך ואני רוצה שהוא יהיה של DELL 24, אין צורך בציוד הקפי ולא בהתקנת מערכת הפעלה, אין תכנון לשידרוג עתידי. אשמח לחוות דעת מהירה כי אני רוצה לקנות אותו בתחילת שבוע הבא, תודה מראש. מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray - 888₪ מאוורר למעבד: 43₪ - Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: 239₪ - MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! ספק כוח + מארז: 485₪ - בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש זיכרונות: 340₪ - Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניי…

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  12. Started by lerhand,

כן כן אני יודע שזה לא הרבה אבל זה כל מה שחבר שלי הצליח לגייס והוא התחיל ללמוד אנימציה כך שהוא חייב מחשב... אז ככה התוכנות שהוא עובד איתן הן: מאיה 3Dmax photoshop ודומיהן המפרט צריך להיות כולל המסך מקלדת עכבר וכו' אשמח אם תוכלו לעזור תחשבו על זה כעל אתגר...

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by A_D,

המחשב מיועד לעבודה משרדית וממש ממש קצת גרפיקה (שירציץ פוטושופ) לא צריך ציוד הקייפי אפשר לחרוג קצת ב 100-200 שקל.

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by ronf6,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח, אפשר לגלוש במאות בודדות של שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא ע"ח ביצועים במסגרת התקציב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. לשימוש משרדי , מוזיקה וסרטים ...

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  16. שלום לכולם, ברשותי נייד HP 2130ej, מחשב נייד מעולה וחזק. מסיבות כאלו ואחרות הוא ישב במגירה הרבה זמן ועכשיו יש לי צורך בו. הסוללה כבר זמן רב הייתה ידועה כבעייתית. האם יהיה הבדל משמעותי בין סוללה מקורית שאני אקנה לבין חלופית? לדוגמה באתר סולן אני מוצא סוללה מקוריות במחיר של 500 ש"ח בערך ( אני רק אציין שלא מצאתי את הדגם שלי ) וב EBAY ידידנו הטוב ב 25$ http://www.ebay.com/bhp/hp-replacement-battery-484170-001 כאן מדובר באותו מספר דגם חלופי שרשום על הסוללה שלי ( רשום REPLACE WITH HP SPARE 484170-001 ) במחיר טוב בחיפוש הדגם המקורי של הסוללה ( HP PART NUMBER 462890-142 ) מוצאים את האפשרות הזו באמאזון: http://www.amazon.com/HP-Compaq-462890-142-Laptop-Battery/dp/B005G8G8ZC אז השא…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by iatin,

שלום לכולם, המחשב שלי גוסס כבר כמה שנים אז החלטתי להחליף אותו.. מחפש מפרט בסביבות 2500, הדרישות לשימוש: מתחיל לימודים. עורך תמונות. צופה בסרטים. בקושי משחק במחשב, אבל אח שלי פעם באלף שנה משתמש בשלי. לא צריך: צורב/כונני דיסקים, כרטיס קול. כן צריך (בדגש): הארדיסק של לפחות טרה. מארז קטן יחסית. יש לי היום כרטיס מסך של geforce 8500gt אם לדעתכם יש סיבה להשאיר אותו. אני מעדיף לקנות מלוגיק פיסי מכיוון שהם מכירים אותי כבר הרבה שנים, אז אם אפשר פריטים שזמינים אצלם זה יעזור לי.. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  18. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. העדפה למחיר בין 6K ל- 7K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, וירטואליזציה (VMWare) , תכנות Visual Studio, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2012 - כבד, VMWare - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שעולה על דעתכם, למשל Crysis 3, Assassin's Creed Black Flag, Battlefield , Call of…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ramivei,

שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד ללימודים וחשבתי שאולי שווה לי ללכת על יד שניה, לקנות מחשב מתאגיד\חברה שהרי מחליפים את המחשבים שלהם די הרבה ומצבם טוב והם שמורים יחסית (במידה ויש תקלה אז בניגוד למשתמש ביתי מחליפים וגם יש שירותי מעבדה בד"כ). רציתי לשאול אם יש למישהו מושג למי לפנות. בברכה רמי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי אני מעוניינת במחשב נוסף(וזול) וזקוקה לעזרתכם אני מעוניינת במחשב פשוט שישמש אותי בעיקר להורדת התמונות לתוכו (אני צלמת לפרנסתי) עבודה על התמו' בשלוש תוכנות עיקריות ACDSee DXO ו- P.S המחשב גם יהיה מיועד להראות עבודות ללקוחות (כולל עבודות וידאו) המחשב לא ישמש לעריכת וידאו למה אני צריכה לשים לב(כדי לשדרג בעתיד)? מה חשוב ומה שולי(כרטיס מסך-מובנה או לא? וכד')? נפחי הזיכרון ועוד מאחר ואין לי הבנה בנושא אני עלולה להיתפס לדברים שוליים שהמוכר עשוי להמליץ לי ובכך לייקר את הקנייה ללא שום תועלת פרקטית עבורי אך אם תאירו את עיניי אז אוכל להתמקד בדברים החשובים שיהיו נכונים וחכמים בקנייה זו שוב אזכיר לכם כי זה מחשב שני ואני מעוניית להשקיע מינימום מבחינת שקלים תודה ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  21. Started by HAIM1979,

טוב, אז יש תקציב מהבוס של 6.5K מחשב/שרת/סוס עבודה. שיהיה מהיר בטירוף ללא OC must= 2 דיסקים של טרה זכרונות מהירים וכרטיס מסך HD - לא למשחקים גרפיים כבדים. מארז שיהיה יפיוף ומהמם ככל שניתן כמובן שיהיה מבוסס על ה I7

22. Started by Tal13,

שלום לכולם! אני בתקופה האחרונה בודק לגביי קניית מחשב חדש והתייעצתי פה כבר לגביי המפרט. המחשב מיועד בעיקר למשחקים. אז אחרי הרבה גישושים החלטתי ללכת על מחשב שמבוסס על מעבד 3600X עם לוח אם B450 זיכרון 16GB וכנראה כרטיס מסך 2060 SUPER המחשב הזה יושב כרגע ברמת התקציב שלי ונכון להיום גם עונה על הדרישות מבחינת המשחקים המיועדים לו. מצד שני קראתי שבעתיד צפויים לצאת משחקים שמיועדים ל8 ליבות ולכן חשבתי אולי למתוח טיפה את התקציב (הפרשים של 500 ש"ח, שזה לא משהו שאני לא יעמוד בו) ולקנות כבר את ה3700X שיכול יותר להתאים גם בעתיד? חשוב לציין שאני לא אחד שמחליף מחשב כל שנה וגם לא שלוש שנים לכן אני חושב שאולי עדיף כבר עכשיו להשקיע על מעבד יותר טוב שגם בע…

23. לפני כשבועיים לערך קיבלתי מפרט מאוד חזק של BadiDinHo10 להלן ההצעה: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 817 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 811 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Sparkle 8500GT 512MB Passive Cooling Retail - אחריות 3 שנים ¤ 477 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 1 מקלדות מקלדת מיקרוסופט Comfort Curve Keyboard 2000 שחורה ¤ 9…

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by ninja man,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בסביבות ה-3000 ש"ח בלי מסך. הסתכלתי במפרטים באתר אבל רציתי לדעת אם יש משהו אחר.......

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב לכולם, ברצוני לרכוש מחשב בתקופה הקצרה. מסקירה במפרטים הקיימים בחרתי מפרט מסוים ואני מעוניין לדעת מהי הצעת המחיר האופטימלית שאני יכול לקבל עבורו. כמו כן קראתי באתר YNET מחשבים שמתוכננת ירידת מחירים משמעותית של מעבדי אינטל ברבעון השני של 2007 - האם היא תגיע גם לארץ באותו פרק זמן והאם כדאי לרכוש כעת את המחשב או לחכות לירידה זו? אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי המפרט שבחרתי. בכל אופן המפרט שאני מעוניין פחות או יותר הוא כזה: מעבד אינטל E6600 DUAL CORE לוח אם INTEL/ASUS תואם PCI EXPRESS- ברמה טובה שתאפשר לי הרחבה בעתיד ותכלול כ.קול +כ.רשת מובנים זיכרון פנימי 1 GB לפחות מסוג DDR2 667 MHZ - האם כדאי לרכוש את ה800 MHZ ועד כמה ההבדלים ביניהם משמעותיים? הארד דיסק של W.D. 250…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים