עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אשמח לשמוע את דעתכם על הרכיבים והמחירים במפרט המחשב הבא שהציעו לי. המחיר הבסיסי ללא השידרוגים: 5472 ש"ח המחיר לאחר שידרוגים: 7582 ש"ח ההצעה הבסיסית: מעבד - Intel Core I5-2500, 3.3Ghz, LGA 1155, 8MB Cache לוח אם - Gigabyte GA-H67M-D2-B3, Micro ATX LGA 1155, Audio 7.1CH, Lan 1G, DimmX2 DDR3 1333, USB2.0 x14 דיסק קשיח - Western Digital 10EARS Sata2, 64MB, 1TB זיכרון - 4GB (2X 2048MB) DDR3 1333Mhz Kingston כונן אופטי - DVD-RW X22 LG מקלדת / עכבר - סט מקלדת מולטימדיה / עכבר אופטי Microsoft USB כרטיס קול ורשת - מובנים. מארז - מארז גיימר Humer/Syclone ספק כוח - SeaSonic 430W רמקולים - Logitech 2.1 17W RMS S-220 OEM מסך - Mag 24"W LED H2400, 1:50000, 1920X1080, 2ms, DVI, S…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  2. חברה אני צריך את עזרתכם בחוות דעת על המפרט הבא, המחשב משומש לגיימיניג ואינטרנט והורדת סרטים מהאינטרנט, ללא צורך באוברקלוק, התקציב כרגע הוא 4700 שזה כולל מסך ואני רוצה שהוא יהיה של DELL 24, אין צורך בציוד הקפי ולא בהתקנת מערכת הפעלה, אין תכנון לשידרוג עתידי. אשמח לחוות דעת מהירה כי אני רוצה לקנות אותו בתחילת שבוע הבא, תודה מראש. מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray - 888₪ מאוורר למעבד: 43₪ - Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: 239₪ - MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! ספק כוח + מארז: 485₪ - בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש זיכרונות: 340₪ - Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניי…

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by lerhand,

כן כן אני יודע שזה לא הרבה אבל זה כל מה שחבר שלי הצליח לגייס והוא התחיל ללמוד אנימציה כך שהוא חייב מחשב... אז ככה התוכנות שהוא עובד איתן הן: מאיה 3Dmax photoshop ודומיהן המפרט צריך להיות כולל המסך מקלדת עכבר וכו' אשמח אם תוכלו לעזור תחשבו על זה כעל אתגר...

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by A_D,

המחשב מיועד לעבודה משרדית וממש ממש קצת גרפיקה (שירציץ פוטושופ) לא צריך ציוד הקייפי אפשר לחרוג קצת ב 100-200 שקל.

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by ronf6,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח, אפשר לגלוש במאות בודדות של שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא ע"ח ביצועים במסגרת התקציב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. לשימוש משרדי , מוזיקה וסרטים ...

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  7. שלום לכולם, ברשותי נייד HP 2130ej, מחשב נייד מעולה וחזק. מסיבות כאלו ואחרות הוא ישב במגירה הרבה זמן ועכשיו יש לי צורך בו. הסוללה כבר זמן רב הייתה ידועה כבעייתית. האם יהיה הבדל משמעותי בין סוללה מקורית שאני אקנה לבין חלופית? לדוגמה באתר סולן אני מוצא סוללה מקוריות במחיר של 500 ש"ח בערך ( אני רק אציין שלא מצאתי את הדגם שלי ) וב EBAY ידידנו הטוב ב 25$ http://www.ebay.com/bhp/hp-replacement-battery-484170-001 כאן מדובר באותו מספר דגם חלופי שרשום על הסוללה שלי ( רשום REPLACE WITH HP SPARE 484170-001 ) במחיר טוב בחיפוש הדגם המקורי של הסוללה ( HP PART NUMBER 462890-142 ) מוצאים את האפשרות הזו באמאזון: http://www.amazon.com/HP-Compaq-462890-142-Laptop-Battery/dp/B005G8G8ZC אז השא…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by iatin,

שלום לכולם, המחשב שלי גוסס כבר כמה שנים אז החלטתי להחליף אותו.. מחפש מפרט בסביבות 2500, הדרישות לשימוש: מתחיל לימודים. עורך תמונות. צופה בסרטים. בקושי משחק במחשב, אבל אח שלי פעם באלף שנה משתמש בשלי. לא צריך: צורב/כונני דיסקים, כרטיס קול. כן צריך (בדגש): הארדיסק של לפחות טרה. מארז קטן יחסית. יש לי היום כרטיס מסך של geforce 8500gt אם לדעתכם יש סיבה להשאיר אותו. אני מעדיף לקנות מלוגיק פיסי מכיוון שהם מכירים אותי כבר הרבה שנים, אז אם אפשר פריטים שזמינים אצלם זה יעזור לי.. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  9. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. העדפה למחיר בין 6K ל- 7K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, וירטואליזציה (VMWare) , תכנות Visual Studio, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2012 - כבד, VMWare - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שעולה על דעתכם, למשל Crysis 3, Assassin's Creed Black Flag, Battlefield , Call of…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ramivei,

שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד ללימודים וחשבתי שאולי שווה לי ללכת על יד שניה, לקנות מחשב מתאגיד\חברה שהרי מחליפים את המחשבים שלהם די הרבה ומצבם טוב והם שמורים יחסית (במידה ויש תקלה אז בניגוד למשתמש ביתי מחליפים וגם יש שירותי מעבדה בד"כ). רציתי לשאול אם יש למישהו מושג למי לפנות. בברכה רמי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי אני מעוניינת במחשב נוסף(וזול) וזקוקה לעזרתכם אני מעוניינת במחשב פשוט שישמש אותי בעיקר להורדת התמונות לתוכו (אני צלמת לפרנסתי) עבודה על התמו' בשלוש תוכנות עיקריות ACDSee DXO ו- P.S המחשב גם יהיה מיועד להראות עבודות ללקוחות (כולל עבודות וידאו) המחשב לא ישמש לעריכת וידאו למה אני צריכה לשים לב(כדי לשדרג בעתיד)? מה חשוב ומה שולי(כרטיס מסך-מובנה או לא? וכד')? נפחי הזיכרון ועוד מאחר ואין לי הבנה בנושא אני עלולה להיתפס לדברים שוליים שהמוכר עשוי להמליץ לי ובכך לייקר את הקנייה ללא שום תועלת פרקטית עבורי אך אם תאירו את עיניי אז אוכל להתמקד בדברים החשובים שיהיו נכונים וחכמים בקנייה זו שוב אזכיר לכם כי זה מחשב שני ואני מעוניית להשקיע מינימום מבחינת שקלים תודה ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  12. Started by HAIM1979,

טוב, אז יש תקציב מהבוס של 6.5K מחשב/שרת/סוס עבודה. שיהיה מהיר בטירוף ללא OC must= 2 דיסקים של טרה זכרונות מהירים וכרטיס מסך HD - לא למשחקים גרפיים כבדים. מארז שיהיה יפיוף ומהמם ככל שניתן כמובן שיהיה מבוסס על ה I7

13. Started by Tal13,

שלום לכולם! אני בתקופה האחרונה בודק לגביי קניית מחשב חדש והתייעצתי פה כבר לגביי המפרט. המחשב מיועד בעיקר למשחקים. אז אחרי הרבה גישושים החלטתי ללכת על מחשב שמבוסס על מעבד 3600X עם לוח אם B450 זיכרון 16GB וכנראה כרטיס מסך 2060 SUPER המחשב הזה יושב כרגע ברמת התקציב שלי ונכון להיום גם עונה על הדרישות מבחינת המשחקים המיועדים לו. מצד שני קראתי שבעתיד צפויים לצאת משחקים שמיועדים ל8 ליבות ולכן חשבתי אולי למתוח טיפה את התקציב (הפרשים של 500 ש"ח, שזה לא משהו שאני לא יעמוד בו) ולקנות כבר את ה3700X שיכול יותר להתאים גם בעתיד? חשוב לציין שאני לא אחד שמחליף מחשב כל שנה וגם לא שלוש שנים לכן אני חושב שאולי עדיף כבר עכשיו להשקיע על מעבד יותר טוב שגם בע…

14. לפני כשבועיים לערך קיבלתי מפרט מאוד חזק של BadiDinHo10 להלן ההצעה: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 817 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 811 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Sparkle 8500GT 512MB Passive Cooling Retail - אחריות 3 שנים ¤ 477 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 1 מקלדות מקלדת מיקרוסופט Comfort Curve Keyboard 2000 שחורה ¤ 9…

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by ninja man,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בסביבות ה-3000 ש"ח בלי מסך. הסתכלתי במפרטים באתר אבל רציתי לדעת אם יש משהו אחר.......

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום רב לכולם, ברצוני לרכוש מחשב בתקופה הקצרה. מסקירה במפרטים הקיימים בחרתי מפרט מסוים ואני מעוניין לדעת מהי הצעת המחיר האופטימלית שאני יכול לקבל עבורו. כמו כן קראתי באתר YNET מחשבים שמתוכננת ירידת מחירים משמעותית של מעבדי אינטל ברבעון השני של 2007 - האם היא תגיע גם לארץ באותו פרק זמן והאם כדאי לרכוש כעת את המחשב או לחכות לירידה זו? אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי המפרט שבחרתי. בכל אופן המפרט שאני מעוניין פחות או יותר הוא כזה: מעבד אינטל E6600 DUAL CORE לוח אם INTEL/ASUS תואם PCI EXPRESS- ברמה טובה שתאפשר לי הרחבה בעתיד ותכלול כ.קול +כ.רשת מובנים זיכרון פנימי 1 GB לפחות מסוג DDR2 667 MHZ - האם כדאי לרכוש את ה800 MHZ ועד כמה ההבדלים ביניהם משמעותיים? הארד דיסק של W.D. 250…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  17. כמו שרשמתי בנושא מפרט לעיבוד תמלילים וגלישה באינטרנט חשוב שיהיה שקט מאוד תקציב עד 2K ללא OC חשבתי בערך על מפרט : מעבד e7500 q2d/e8400 לוח M - סדרה 43 של אינטל gigabyte fsb 1333 זכרון 1000MHZ DDR2 2/4MB דיסק קשיח 500GB צורב DVD אני אשמח אם תיעצו לי איך לשםר ובאיזה חנויות כדאי לי לקנות (אני מראשון)

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by AvalonX,

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידת הצורך ב) ללא חריגה השימושי המחשב : משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD וכרטיס מסך עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה ?כבד 4.5 -5 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון 3 USB 3/SATA

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1500 ש"ח, אני מתכנן לנסוע לארה"ב אז אפשר לקנות בארה"ב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כרום, שיחות וידאו, מלל בוורד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד, אוורור טוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך במקלדת נומרית 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by matanf,

אני מתלבט גבי המחשב הזה.. אני לא ממש מבין בזה וזה מה שהציעו לי בבאג : Toshiba Satellite L500-1GH מה אתם אומרים עליו ? יש שם גם את האחריות הזאת כנגד הכל ! אני רוצה לקנות רק מבאג (סיבות אישיות שלא נפרט) אתם מציעים משהו אחר ?!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by eliranl,

המחשב לגיימר דרוש מעבד QUAD ציוד הקפי כולל מסך מקלדת עכבר ורמקולים-ציוד הקפי שיהיה איכותי ביותר לא לשים סתם זבל ,המסך חייב להיות 24 אינץ'. דרוש מערכת הפעלה+התקה. יתבצע OC חשבתי על המפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box ¤1345 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤682 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39456 כונן קשיח Seagate ST3750640AS 750GB SATA2 16MB ¤392 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750640AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1340 כמות:1 h…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by yaeli555,

היי, שאלה קטנה בעקבות הודעות שקראתי כאן בפורום: האם גם בvostro 3550, כמו ב-3350, יש רק רמקול אחד? האם גם אצלו לדעתך (כמו רשמת להודעה של מישהו פה שחיפש לפטופ בגודל 13.3"), יש זמן סוללה בעייתי/מתחמם מהר? או שהביקורות האלו מופנות רק כלפי ה-13.3" ולא ה-15.6"? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Avi5525,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך, אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת למחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, משעמם לי בבית ואני צריך מחשב לגיימינג כי הדבר הזה כנראה לא עומד להיגמר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף שקל. חריגה של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 2k. הרבה משחקים: RDR 2 ,CALL OF DUTY MODERN WF, BATTLFIELD V, WORLD WAR Z, FAR CRY 5, GTA V, TOMB RIDER.NEED FOR SPEED בקיצור גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר SSD של 256GB שאני מתכוון להכניס אבל הייתי רוצה עוד 1 ש…

25. Started by iMeash,

אוקיי אז בניתי מפרט ואני צריך חוות דעת מהמבינים. המחשב הולך לשמש לגיימינג בעיקר, כנראה שאוסיף מסך שתומך ב 144HZ. יש לי כמה שאלות בנוגע לכמה רכיבים שבחרתי. האם הכונן קשיח מומלץ? זה נראה מחיר די זול ל 3TB (לא מבין במהירויות שלהם וכו..) אם לא האם אפשר המלצה למוצר אחר? אותה שאלה לגבי ה SSD, האם מומלץ ואם לא האם אפשר המלצה למוצר אחר. האם הלוח אם יוכל לשמש בשביל שדרוג עתידי כמו הוספת זיכרון וכדומה? תודה רבה. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 815 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 291 זכרונות RAM: …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.