ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,398 דיונים בפורום זה
-
אהלן, בזמנו ,לפני כמה שבועות הצעתם לי מחשב של ACER -Aspire 5672WLMi ונתנם לי לינק של - YARDENPC. בנתיים הסתכלתי בפורומים ונכסנתי לעוד אתר SKYPC ובו מראים את אותו מפרט רק עם נתונים אחרים... לדוגמא ב"ירדן פי סי " הכרטיס מסך הוא X1600 ובSKYPC הוא X1400 . הדבר גרם לי לחשוב פעמיים ונכנסתי לאתר הבית של ACER ובאמת הכרטיס הוא X1400. יכול להיות שבירדן פי סי יש טעות או שמה הם שינו את המפרט ואו לא אמינים? זה נראה אחלה מחשב אבל חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה לפחות X1600
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, מחפשת מפרט למחשב עבור הורי - המחשב הוא בעיקר בעל אופי משרדי בסיסי, שירותי אינטרנט, צפיה בסרטים, וקצת הורדות - תקציב בין 2000 ל- 3000 ש"ח. מחפשת עבורם גם שירות בבית הלקוח, הם מנתניה - ולכן חשוב לשים לב לפרט הזה. הכנה ל- WINDOWS7 מינימום 2GB זכרון דיסק קשיח 500 ג'יגה ומעלה. עכבר ומקלדת אלחוטיים. ללא מסך ורמקולים. שקט - לא מתחמם (יש דבר כזה?) כי המחשב בחדר השינה. גישה נוחה לחיבורי USB ואחרים. המון תודה! ורד
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לשחק קצת במט"ח, כרגע עדיין בדמו או על כסף קטן, אבל הולך לי לא רע ויכול להיות שאתמקצע בענין. הנוגע לכאן הוא שהמחשב שלי חורק תחת העומס, וחשבתי על קניית מחשב נוסף שישמש אותי רק למסחר. אין לי תקציב כי אין לי ידע בדרישות המינימליות. נתחיל בכך שהמערכת חייבת להכיל יציאת לשני מסכים ברזולוציות גבוהות, (צריך הרבה שטח מסך). המערכת חייבת להשיג פינגים נמוכים, (שמעתי משהו על כרטיס רשת שיכול להאיץ את התעבורה של התוכנה שאני מעונין). עכבר מדוייק ומהיר 0 קריסות, (כל קריסה יכולה להפסיד מאות דולרים במיידי) שקט, ( הוא פתוח כל הלילה לידי) מהירות עיבוד נתונים מספריים, (כרגע יש לי D930 ואני רואה שיש מקום לשפר עוד) נ.ב. אני חובב מחשבים וחומרה, כך שעל תענוג של להיות בעל Q6600 שוה לי…
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אז ככה שלום לכולם אני די חדש בפורום פורום מאוד מרשים גם מבחינת ידע של המשתמשים פה אז ככה שימושמים בעיקר גיימניק במזל טוב קונה מחשב חדש אז ככה אני הלכתי על מיפרט כזה מעבד AMD Phenom II x4 965 Box ASUS ATI RADEON EAH5850 לוח אם לא סגור עליו זכרונות 2GB Kingston KVR1333D3N9/2G ספק של 600W של חברה טוב הבעיה שבעצם פניתי עליה זה איזה לוח אם יש עד 350 שקל שישב טוב על המפרט הזה כמובן שהלוח היה DDR3
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אהלן, מפקדתי בצה"ל מעוניינת לרכוש מחשב חדש לצרכים הרגילים ( סרטים, מוזיקה, סקייפי, תמונות וכיו"ב) שיהיה תואם למערכת ההפעלה Vista . התקציב המיועד (האידיאלי) שלה הוא כ-2500 ש"ח (פלוס מינוס) והומלץ לה שיהיה: הרד דיסק 150-200 ג'יגה זכרון 1 ג'יגה מסך LCD 19'' (היא מעדיפה של חברת LG) מעבד פנטיום ( והמליצו על משהו כמו E4400 , מכיוון שאני כבר שנתיים לא מתעניין במפרטים, אין לי מושג מה זה, אשמח אם תוכלו לפרט) צורב דיוידי בעקרון היא פנתה לאייבורי לקבלת הצעת מחיר והציעו לה מחשב ב-2750 ש"ח (אין לי אפשרות להשיג את המפרט הזה, לא בזמן הקרוב). מכיוון שלא היו זכורות לי יותר מדי המלצות לבביות לחנות הזו, המלצתי לה שלא לקנות שם (גם היא קיבלה המלצות כאלו) אלא במקום אחר. שאלה ובקשה: א- האם ני…
-
- 7 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מבקש לשדרג מחשב ביתי שמקרטע. נדרש לוח +מעבד+זכרונות חדשים (DDR4). משרשור קודם שבו עזרו לי, הבנתי שלהשקיע במעבד i3 יהיה מעבר לצרכים שלי שהם אינטרנט/אופיס ולכל היותר תכנת מסחר בורסאית שתותקן במחשב. מעבר לכך, לא מוריד תכנות, לא מוריד משחקים (למי יש זמן...). מארז וכונן תקליטורים+קשיח יש לי, וגם ספק כח איכותי (כי מלכתחילה הושקע בספק איכותי אחרי שאכלתי קש מכמה גנרים). הבנתי שיספק אם אלך על סדרת G של אינטל, ושאת 4560 קשה למצוא. 4400 יש במלאי, 4600 במקומות מסויימים (למשל באייבורי, אבל הם לא משדרגים כשמדובר על התקנה של כוננים עם מידע). בקיצור, מה ההבדל הגדול בין 4400 ל - 4600 והאם כדאי להתאמץ עבור 4600 (או אפילו לרכוש בחו"ל את 4560)?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
פנדה מחשבים ותקשורת בע"מ פארק עסקים קיסריה, אשל 2 טלפון 04-6274005 פקס: 04-6274006 טופס הצעת מחיר / הזמנה פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Phenom II X3 720 Black Edition 2.8GHz L2 3Mb L3 6Mb AM3 Box 842 ש"ח 1 Gigabyte GA-MA770T-UD3P Chipset AM3 535 ש"ח 1 Samsung 2GB DDR3 1333Mhz 343 ש"ח 1 Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 499 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4650 1Gb DDR2 PCI-e Model S4651GD2H 345 ש"ח 1 Samsung DVD ROM X 16 Black 119 ש"ח 1 Gigabyte Setto 1000 2X120 FAN Black 298 ש"ח 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 615 ש"ח סה"כ 3,596 ש"ח או פנדה מחשבים ותקשורת בע"מ פארק עסקים קיסריה, אשל 2 טלפון 04-6274005 פקס: …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעונינת במחשב מבוסס AMD ללא ציוד היקפי.לוח אם עם אפשרות שדרוג בעתיד. כרטיס קול ומסך O.B (אקנה בעתיד ) משמש בעיקר לאינטרנט ושמיעת מוסיקה.רצוי מארז וספק אכותיים. מודה לכל מי שייעץ. ליאת
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, בקיץ הקרוב הלך ללמוד לימודי הנדסה בטכניון (אני עדיין לא יודע בדיוק איזה חוג, אבל הוא יהיה אחד מהבאים, אוירנוטיקה, בניין, מכונות, חשמל, מחשבים או מעשייה וניהול). לעניין זה אני עדיין לא יודע בדיוק לאילו תוכנות להתכונן אבל אני מעריך שAUTO-CAD וMATHLAB יהיו ביניהם. מה שכן חשוב לי גיימינג קל. לא איכפת לי שיריץ על הגדרות גריפקה הכי גבוהות או הכי נמוכות העיקר שלא יגמגם. המסך מאוד קריטי לי שיהיה איכותי (כאמור מיועד לסטודנט והולכת להיות ים קיראה ועבודה על מודלים). חשוב לי שיהיה SSD לפחות בסיסי במערכת שאוכל להחזיק עליו את מערכת ההפעלה ואת תוכנות הOFFICE והמשחקים. רמת השקט די חשובה לי , כאמור מחשב ללימודים. חייב להיות חיבור לטלויזיה עדיפות לHDMI וVGA. כרטיס קול מספיק לי 5.1…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נייד עם מסך עד 14.1" ומעבד core 2 duo שכולל יציאת hdmi/dvi ושמגיע עם לפחות שנתיים אחריות. עד 4500 ש"ח לא מפריע לי עם הוא יהיה ללא מערכת הפעלה המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי לעבודה. אני עובד הרבה על המחשב ביום ומעמיס עליו הרבה, עובד עם כמה דפדפנים פתוחים בו זמנית, הרבה תוכנות רצות ברקע, מעלה ומוריד קבצים, לפעמים מפעיל שרת על המחשב וכו'. כרגע יש לי dell latitude e5440 כבר 3 שנים והוא מתחיל לגמגם לאחרונה, עובד לאט מדי. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה חזק ומהיר ויעמוד בכל העומס. התקציב לא כזה משנה, לא אכפת לי לשלם 7-8K על המחשב, העיקר שיהיה סוס עבודה. אני מחפש קצת באינטרנט אבל רוב המחשבים שאני רואה הם או "מחשב טוב וזול" או מחשב גיימינג. יש למישהו המלצה או כיוון איך לחפש לפטופ כמו שאני צריך, מה אני צריך שיהיה בו וכו'? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא להרצת תוכנת מסחר (הוא גם יעבוד הרבה שעות ביום כך שנראה לי שצריך מערכת קירור טובה ). אין לי צורך בביצועים גרפיים מיוחדים , שלא יהיה כבד במיוחד ,ואני יעבוד עליו בעיקר מהבית (אבל עדיין רצוי סוללה חזקה). מעדיף מחשב מחברה מוכרת ואמינה ושהעיצוב לא יהיה מגושם ,סתמי,(או מכוער...) . תמיד טוב שיש כמה אופציות לבחור בינהם... אה ותודה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק להמלצות עבור מפרט HTPC הכולל מארז ייעודי, אשמח להמלצות שיתבססו הן על INTEL והן על AMD, נק' להשוואה והעדפות. המפרט יחובר למסך ראשי 42'' LG ומיועד בעיקר לריפים של בלוריי ברזולציה HD/FHD + עבודה שוטפת של גלישה באינטרנט ואופיס באחוז קטן יותר, לא מתוכננת הרצת משחקים. תודה, תמיר.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם המחיר שווה את המפרט ? האם כדאי לשנות/לשדרג בהתאם לשדרוגים המוצעים ?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הדברים האלה(ספק כוח,לוח אם(AMD), מעבד(AMD) וזיכרון) שיהיו טובים והתקציב שלי כ 2000ש"ח ואני קונה מ KSP! (ולא מאף אחד אחר, ככה שהמלצות לחנויות-לא צריך). עכשיו הבעיה שאני צריך ספק כוח טוב כי יש לי כרטיס מסך בלי מאוור אלה עם קירור(כמו מקרר כזה מברזל) 8800GT שהוא צריך ספק כוח לא רע +1500זיכרון ואני רוצה לקנות עוד 2גיגה(המלצות). מעבדים שלדעתי טוביםתמליצו עליהם או על אחרים): AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6400+ מחיר: 650ש"ח. Phenom Quad-Core 9550 מחיר 750ש"ח. זיכרון יחסית זול של 2גיגה 800MHZ קינגסטון 190ש"ח. לוחות אם שלדעתי טוביםתמליצו עליהם או על אחרים): MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI GIGABYTE מחיר: 410ש"ח. M3A AM2+, AMD 770, DDR2 1066, PCI-E AS…
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כבר הזמנתי את החלקים עד יום שישי אני צריך לקבל אותם יצא פחות מ4. מעבד AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ספק כוח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production זכרונות 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 כרטיס מסך SAPPHIRE HD4850 VAPOR X 512MB GDDR3 PCI-E מארז Gigabyte setto 1000 דיסק קשיח Westren Digital 500GB 16MB WD5000AAKS מסך וצורב כבר יש לי חדשים . כל השאר זה כבר שטויות .. עכבר (MX518) מקלדת רמקולים שניהם לוג'יטק, ופאד של SteelSeries הדרישות ממנו שיהיה מהיר מאוד ושיריץ משחקים ממש טוב מה אתם אומרים ?
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יעוד: פיתוח מערכות, אפליקציות + שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, מסמכים) + גיימינג סביר כאופציה דרישה: חשיבה לטווח כמה שיותר ארוך. אני משקיע כדי לא להזדקק להחליף בחמש שנים הקרובות אם אתם מכירים משהו טוב יותר/ אמין יותר, אשמח לדעת. תודה מראש מפרט מחשב שנמצא לפי המלצות קנייה בפורום: שם המוצר: מחשב נייד - Dell Vostro 3560-36328G72ASW8 - צבע כסוף מספר מוצר: 25757 תאריך תוקף: 15-04-2013 מחיר: 5490 ₪ ניתן לשלם עד 12 תשלומים בכרטיס אשראי * כל תשלום לפחות 250 שקל.עסקת כרטיס אשראי תבוצע אך ורק בכרטיסי אשראי ישראלים ובנוכחות בעל הכרטיס עצמו בצירוף תעודת זהות וחתימה. דגם 3560-36328G72ASW8 צבע כסוף מעבד Intel® Core™ i7 3632QM Processor, 2.2GHz - up to 3.2 GHz, 6MB…
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מעבד אינטל * חובה * אני צריך מחשב חזק לעבודה עם תוכנות כבדות (אני מתכנת במקצועי ואני מריץ כל מיני קימפולים למיניהם שדורשים מהמחשב לעשות הרבה חישובים) מחשב שיכול להפעיל הרבה תוכנות במקביל אין צורך בכרטיס מסך חזק, אני לא עומד להיות גיימר אבל שיהיה משהו סביר שיכול להריץ משחקים עד שנת 2004 (כולל 2004) כולל מקלדת ועכבר (שיהיו הכי זולים מצדי), אין צורך ברמקולים, אין צורך בצורב. תודה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
כל שאר החלקים יש לי, אני מתכנן בנוסף לרכוש את המארז הבא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1309
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב נוסע לארה"ב ומעוניין לקנות שם מחשב נייד, כרגע ראיתי 3 דגמים שמוצא חן בעייני: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371547&type=product&id=1218093383198 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371565&type=product&id=1218093379352 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371556&type=product&id=1218093379440 רציתי לדעת מה עדיף, מבחינת מפרט, ולאיזה מחשב יש את היחס תמורה-מחיר הכי טוב. השימושים הם בעיקר לצורכי עבודה כלומר אינטרנט/אופיס/תיכנות(בניית אתרים) שימוש קל מאוד ובסיסי ב Photoshop. אולי בבית גם למשחקים (אם יהיה אפשר) המחשב ישמש גם בשביל פגישות עסקים מחוץ לבית, לכן זמן סוללה דיי חשוב.. במחשב הרא…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם מחשב נייד יעיל בתור מדייה סנטר? מה החסרונות? במידה וכן, איזה דגמים מומלצים? (קנייה בארה"ב) הכוונה היא לחיבור לטלוויזת LCD עם כניסת HDMI וצפייה בסרטים ב HD ואם אפשר חיבור גם לממיר תודה מראש, רועי.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
התקציב -5000 -6000 ש"ח מטרות המחשב -משחקים (WAR CRAFT, משחקי אינטרנט, סימס וכד..)ת משרדי (XLS, WORD וכד..), דפי אינטרנט. אין צורך ב OC ציוד הקפי נוסף - מסך (לא מפריע אם זה יהיה 19 שפורפרת), יש צורך בצורב DVD עיצוב - זה ענין של טעם, אבל חשוב יותר שיהיה שקט (חשבתי על Tsunami של ?Thermaltake), לא מענין אותי חלון מערכת הפעלה - יש לי XP (רגיל), אם נדרש שדרוג ל 64BIT אז יש צורך להוסיף למפרט צריך הרכבה של המחשב במעבדה (ו התקנה של מערכת הפעלה במידה ויש חובה בשדרוג) הערות כלליות- 1) רצוי לוח שתומך ב- WiFi, 2) רצוי מארז שניתן לסגור לפנים - לבית עם ילדים קטנים וסקרנים לא רצוי שיהיה חלון וגם לא כפתור כיבוי והדלקה גלוי. 3) אני מניח שעדיף מערכת הפעלה חדשה עבור 64, אבל אני מניח שניתן …
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד יד שניה ורציתי לדעת מה כדאי לבדוק לפני שקונים? (מעבר לזה שהמפרט מתאים לדרישות ) נ.ב הכוונה היא, מעבר לבדיקות שאין מכות על המחשב וכד' איך בודקים שכל הרכיבים באמת שם? שהכל רץ כמו שצריך? וכד' תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מחשב נייד, אשמח לקבל עזרה מטרות המחשב?המטרה העיקרית היא,אינטרנט, skpe, אופיס * גודל המסך? 15.6 חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית מחשב אמין ועמיד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה הרבה (2-3) USB וגם Bluetooth כונן קשיח - 300-500 GB * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,אך חשוב שתהיה אחריות מהחנות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)צבע אדום או וורוד יכול להיות נחמד - מחשב עבור האישה תודה.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
היי , החלטתי לקנות מחשב , ולהשקיע בו המון... חשבתי בינתים על הבסיס של : amd 64 3200 לוח אם - אני חושב שאני יחכה עוד שבוע שבועיים שהצ'יפים החדשים יגיעו. Corsair 512 3200 יש לי כרגע סטיק אחד כזה , אז אני צריך עוד אחד בלבד. ורצוי שזה יהיה 3200 ולא יותר , כי הסטיק שיש לי כרגע הוא 3200. וזה אמור להספיק לא? על מסך אני דיי סגור על ה 959nf samsung אני פשוט רוצה 19 , וזה נראית לי האפשרות הכי טובה. כונן קשיח - חשבתי על Samsung 120gb 7200 8mb sata כרטיס מסך , יש לי כרגע R9700 pro - ככה שאני ישאר בינתים איתו. ובעתיד שירדו המחירים לאקס 800 אני יחליף. אני רוצה גם צורב די וי די , אין לי מושג בחברות , אני בקושי גם מבין במספרים שם... אני רק צריך שיהיה אמין ושלא יזחל.. מאר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-