ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס מסך (ניצול יחיד מהפסקת חשמל.. אני מקווה) Radeon HD 6850, אני צריך להתאים לו מחשב לגיימינג עם אפשרות לשדרוג עדין. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA 3, WASTELAND 2... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. 22 - 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לאחר ההצלחה של חבריי הפורם בבחירת המפרט האולטימטיבי לחבר שלי (דרך אגב הוא מבסוט מהמחשב אש), חבר נוסף שלי ביקש את עזרתי או בעצם את עזרתכם. אז ככה השימושים של המחשב צריכים להספיק ל: - משחקים - על המחשב שלו נאגרים תמונות וסרטונים רבים של המשפחה (הסרטונים זה מצגות של תמונות מאורעים משפחתיים כאלה שהם אורכים ע"י תוכנה של וינדאווס) - הוא רוצה שהמחשב ירוץ מהר בשוטף. - לא צריך מארז כי יש לו מארז בן זונה וגם יפה של TT אז עם אפשר להשקיע בקירורים וספק טובים יותר. - עכבר ומיקלדת. אם אפשר לקבל את ההצעות מחנויות בצפון לדוגמא TMS . תודה רבה לכול מי שיגע בנושא.
-
- 12 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה בקרוב מחשב חדש והפנו אותי לפה... אני צריך מחשב למשחקים חדשים עם גרפיקה גבוהה בסביבות 4,000 ש"ח,לא כ"כ נורא אם זה יחרוג קצת מהמחיר.. תודה
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי, רק דבר אחד , אני רוכש ככל הנראה מksp בתלפיות ירושלים, אז לפי המלאי שלהם עדיף שהמפרט יבנה
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
יש לי מחשב קיים שהוא יחסית טוב .. מריץ משחקים אבל לא בביצועים מקסימליים . ואני רוצה לשדרג חלקים מסויימים בתוכו ... אין תקציב מסויים .. העיקר שיהיה חלקים טובים שייתנו לי ביצועים מקסימאליים לטווח של שנה ככה .. אחרי המפרט הראשון אני אכוון יותר לתקציב .. המחשב הקיים : INTEL C2D E6400 2.1GHZ לוח אם של אינטל לא זוכר בדיוק את השם .. משהו מולטימדיה .. 2GB RAM 667MHZ DDR2 HD 250 ( לא צריך יותר ! ) צורב וכל הבולשיט הזה לא צריך !.. ATI X1950PRO 256MB אין קירור = אני צריך .. ספק 550 W שקניתי לא מזמן.. ומסך 22 SAMSUNG ציוד היקפי לא צריך ! .. השיפורים היחידים שאני צריך זה בעיקר זיכרון , וכרטיס מסך .. למעבד והלוח אם אני לא סגור אם אני חייב להחליף או לא .. אז תעזרו לי לגבי זה .. תודה …
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה מאוד שלא יצא לי להתחבר לאתר, הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש. סומך עליכם למפרט הטוב ביותר. . מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רואה בתקציב הזה סיבה אמיתית לחרוג אלא אם יש באמת משהו מיוחד (חריגה לא מוגבלת אבל שוב, אם אין טעם אז אין סיבה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטי HD וכנראה גם תוכנות תכנות אמבדד. הכיוון העיקרי לדעתי כאן הוא כלפי משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחש…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בהגדרות גבוהות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אי…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מבקש הצעה למפרט מחשב ללא מסך וללא ציוד פריפריאלי. תקציב: 2000-3000 ש"ח (עם העדפה משמעותית לכיוון ה-2000). אשמח אם תוכלו לציין איזה שינויים (CPU, לוח, או כרטיס מסך) מומלץ לבצע כדי להוזיל את המפרט, בטווח הנ"ל, תוך שמירה מקסימלית על יעודו. יעוד: משחקים ובעדיפות משנית עבודה עם מכונות וירטואליות. משחקים - אני בעיקר משחק RPG 3D (יענו משחקי תפקידים\הרפתקאות תלת-מימדיות) לדוגמא Neverwinter Nights 2 או The Elder Scrolls IV, לא FPS (כגון CRYSIS) או משחקים אחרים שדורשים זמן תגובה מהיר. מסך נוכחי: אני עובד עם 19" CRT שתומך ברזולוציה של עד 1600x1200. יש סיכוי קטן שאעבור ל-LCD בגודל 22 או משהו כזה. 1. אני לא מעוניין שהמפרט יושפע יותר מדי ע"י האופציה להחלפת מסך. 2. הייתי שמח לשמוע ה…
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקלים (אפשר לחרוג ב200-500 שקלים במידה ויש שיפור משמעותי) 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. השאיפה היא The Witcher 3, GTA V ומשחקים שיצאו בזמן הקרוב (אין לי דוגמא ספציפית, אבל אשמח אם המחשב יחזיק זמן שכן אני משדרג מחשב פעם בכמה שנים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מדובר במסך טלוויזיה בגודל 32 אינץ' שעובד ברזולוציות של עד 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?במחשב הנוכחי שלי יש דיסק קשיח בנפח של טרה בייט כך שאין צורך בדיסק קשיח חדש 5. עד כמה חשוב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים בתקציב של עד 3K לא כולל מסך, אבל אני כן מעוניין לרכוש רמקולים עם איכות טובה,לא מתוכנן OC בעקרון חשוב לי שמשחקים כמו BIOSHOCח INFINTIE או GTA V ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות, בנוסף ממש חשוב לי מחשב שקט הפעם.. ההעדפה שלי לקנות מאייבורי אני יודע שאין עליהם ביקורות טובות אבל סה"כ זה נוח ויש להם אחריות לטווח ארוך ובסה"כ הייתי מרוצה מההזמנה הקודמת.. תודה מראש רק חשוב לי לציין שהפעם האחרונה שגלשתי פה הייתה לפני 8 שנים כך שאני לא מבין כלום ממה שהולך כיום בשוק
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
פירסמתי הודעה דומה לפני כמה ימים, אבל לא ממש נענתי, אז הנה היא שוב (במתכונת טיפה שונה). אני מחפש מחשב high end למשחקים, ואני רוצה לבנות אותו בשלבים. א. מחשב ב. מסך ג. ציוד היקפי אז כרגע אני מתמקד רק במחשב: המחשב יהיה בשימוש בעיקר למשחקים (CoD, WoW, Dragon Age, Red Faction). חשוב לי שיהיה שקט מאד- המחשב נמצא ליד המיטה. (נראה לי שזה די ברור, אבל עדיין-) יכולת להוציא HD לטלוויזיה. כרגע אני עם מסך 19", אבל לפי תוכנית החומש אני אשדרג אותו בשלב הבא. בטח ל22". התקציב הוא 4,000 ש"ח. אפשר חריגה קטנה, אבל כמובן עדיף שלא. תודה!
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב לשתי מטרות עיקריות- משחקים וחיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטים. המשחקים לא כבדים מדי- Dragon Age: Origins, WoW, CoD. סרטים וסדרות ב-HD. חשוב מאד שיהיה שקט לגמרי- המחשב מאד קרוב למיטה. אין צורך בציוד היקפי - יש לי עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך that said, המסך שלי כרגע הוא 19", אז אני אשמח לשמוע על המלצות מחוץ למפרט על משהו טוב כרגע אני עם כרטיס מסך 8800GT ומעבד 6300, אז אשמח לדעת אם וכמה השידרוג ישפר לי את הביצועים (כי ה8800GT לא רע בסך הכל) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, אז אני מחפש מפרט למשחקים בלבד עד 4000 ש"ח. -אך ורק מפרט ללא ציוד היקפי - עדיפות לI5/I7 - אם אפשר בחנות שעושים בה OC. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי פה הרבה מפרטים ב 3000 שקל אבל אף אחד לא מKSP ומכיון שאני מתכוון לקנות מ KSP (אני יודע שהם לא כל כך מומלצים אבל יש לי זיכוי רציני שמה) אני מבקש מפרטים רק מKSP בבקשה. ניסיתי לשנות את המפרטים בערך שתיאימו למוצרים של KSP אבל לפעמים אין את אותו הספק או אותו חברת זיכרון או מארז מומלץ וכן הלאה.. ואני לא יודע כל כך מה מומלץ. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4 אלף מקסיימום 4.5 מטרות המחשב? משחקים,הכל. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: אני צריך מסך מקלדת ועכבר.. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? צריך מחשב יפה ושקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?כן הרכבה וגם מערכת הפעלה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?כן שקט לא קריטי. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גו…
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כולל ציוד היקפי מחשב קומפלט כולל הכל +מסך+מקלדת+עכבר למי שלא הבין ושיהיה מחנות אחת בצפון תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שישמש למשחקים\עריכה\הורדות... שיכול לעבוד 24\7 בלי להתאמץ אני מתכנן לעשות OC יש ברשותי מסך BENQ FP222W אינ'ץ 22 אפשרות חריגה מהתקציב:500ש"ח אם זה באמת נחוץ. תודה.
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות NodeJS, WebStorm א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכי FHD 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רצוי שזה יהיה בניו-יורק אם למישהו יש מושג, כי יש שם בחור שצריך לאסוף את המחשב.. מסך '15. חשיבות רבה בעיקר למשקל ושיהיה דק(כמובן עד כמה שאפשר ב15 אינצ). וגם שאני אוכל לקבל עליו אחריות בינלאומית. מעבר לזה, מה שאפשר בהתאם למסגרת התקציב. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
רצוי שזה יהיה בניו-יורק אם למישהו יש מושג, כי יש שם בחור שצריך לאסוף את המחשב.. מסך '15. חשיבות רבה בעיקר למשקל ושיהיה דק. וגם שאני אוכל לקבל עליו אחריות בינלאומית. מעבר לזה, מה שאפשר בהתאם למסגרת התקציב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תציעו לי מפרטים לגבי מחשב נייח המיועד בעיקר למשחקים כבדים. עדיף יותר אינטל, ולהחליף את הדיסק קשיח של ה500 לשניים של 160 כל אחד התקציב הוא עד 5,000 תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תציעו לי מפרטים לגבי מחשב נייח המיועד בעיקר למשחקים כבדים. עדיף יותר אינטל, ולהחליף את הדיסק קשיח של ה500 לשניים של 160 כל אחד התקציב הוא עד 5,000 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אבקש שתבנו לי מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים ולסרטים אותם אני רוצה להריץ על טלויזיה 32 שהיא HD READY. (שאני אשחק ואראה סטים זה יהיה על המסך טלויזיה וזה עיקר היעוד של המחשב). התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 עדיף בלי חריגה. כמו-כן אני אשמח בנוסף אם תמליצו לי על רמקולים שאיתם אני אשמע את הסרטים (ושיחוברו למחשב) בתקציב נוסף של 500 שקל בערך. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך מפרט עבור תוכנת סרטוט בשם סולידוורקס (או סוליד בקיצור). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 +/- 10% שימו לב שמדובר במחיר לפני מע"מ! אני רוכש בתור עסק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם רוצים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת+עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא משנה …
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-