ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
- Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler - 270 ש"ח - Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX - 1,522 ש"ח - ASUS BLITZ Formula Intel® P35 chipset LGA 775 - 1,530 ש"ח - OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 FlexXLC 3-4-4-15 OCZ2FX800C32GK - 1,208 ש"ח - Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS - 677 ש"ח - GigaByte Nvidia Geforce 8800Ultra 768Mb DUAL DVI Retail GV-NX88U768H-B - 4,613 ש"ח - LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black - 215 ש"ח - Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black - 51 ש"ח - Enermax Liberty 500W Active PFC - 650 ש"ח - Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Case - 785 ש"ח סה"כ 11,520 ש"ח המחשב מיועד לOC , משחקים ועריכה גראפי…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3800-3900 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ50 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Skyrim , BF3 , Metro 2033 וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אנא הכינו מפרט אחד עם קשיח, ואחד בלי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 6. 6. האם מתוכנן OC? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? OC קל לכרטיס המסך, תלוי בכרטיס. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה -…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני הייתי שמח לשמוע מכם המלצות למחשב, טווח המחיר שאני מדבר עליו הוא בין 5000-6500 (אני עשוי לקבל הנחה ולכן אני לוקח גם הצעה יותר יקרה), לגבי מעבד חשבתי על CORE 2 DUO אבל לגבי המעבד הספציפי אני עדיין מתלבט, בנוסף המליצו לי ללכת על לוח אם של אינטל מהסיבה שזה ימנע לי התנגשויות בעתיד, שוב המלצות יתקבלו בברכה לגבי זכרונות, הייתי שמח אם הייתי יכול לשים שני פסים של 1024 (חברת קינגסטון או Seagate), אבל בעכבות הגבלת המחיר אני אלך על שני פסים של 512, הייתי שמח לשמוע המלצות לגבי המהירות של הזכרונים שאתם ממליצים, המחשב מיועד בעיקר לגלישה ולמשחקים ולכן רצוי כרטיס מסך טוב שיריץ את כל המשחקים החדשים בצורה חלקה וטובה, אני מודע שכרטיס ממש איכותי לא ניתן להשיג בפחות מ1500 שקל אב…
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אהלן, הגיע הזמן להתחיל להחליף חלק מהרכיבים אצלי ומכיוון שלא ממש היה לי זמן להתעדכן במה שרץ לאחרונה בתחום החומרה אז אשמח לשמוע את דעתכם, הרי אתם מרכיבים מפרטים על ימין ועל שמאל. אז ככה, הדרישות שלי מהמפרט הן כאלה: -מעבד אינטל -4 גיגה של ראם -כרטיס מסך high end -ספק כוח איכותי, אמין וחזק. - לוח אם עם יציאת LAN (סטנדרטי לפי מה שאני זוכר) -צורב DVD -מארז FULL TOWER גדול שיכנסו בו 5-6 הארדיסקים ויהיה נוח לעבוד איתו. -אם אפשר אז להכניס במפרט מסך LCD 19. הלאה, אין צורך להכניס במפרט את הרכיבים הבאים: -הארדיסקים -כרטיס קול -רמקולים, מקלדת ועכבר. הקניה מתוכננת לסביבות סוף יולי-תחילת אוגוסט כך שאם בתקופת הזמן הזאת אמורה להיכנס טכנולוגיה חדשנית אבקש לציין את זה כי יהיה חבל סתם …
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מארז ללא ספק CoolerMaster Sileo 500 ₪378 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-500 מעבד: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1363 קרור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2 ₪124 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=21461 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪732 ספק כוח: SeaSonic ET 600W Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E כמות: 1 - מחיר: ₪354 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 2 - מחיר: ₪251 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪263 כרטיס מסך: Sparkle'>http://tms.co.il/product/9191"]Sparkle GTS450 1024MB GDDR5 Dual DVI Pas…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, חבר שלי ביקש ממני לעזור לו לבנות מפרט לתחילת הסמסטר הבא. חשבתי לבוא ולהתייעץ איתכם ולשמוע רעיונות. כרגע אני חושב לכיוון מעבד 939 (3 או 3.2), לוח NF4, חצי גיגה של זכרון וכו. הוא אמנם מיעד את המחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים ולימודים, אבל ישמח לשחק קצת FIFA בין לבין (הוא לא צריך 7800GTX אבל אני חשבתי על X550 - אלא אם יש לכם הצעה טובה יותר). גם בקשר למסך אני אשמח לשמוע דעות על מסך LCD 17 בעד ~1500 שקל (מה שמשאיר למפרט 2500 :-\ ). אפשר לגלוש קצת, אבל תשתדלו לא יותר מידי - יש גם שכר לימוד לשלם.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל ללמוד עכשיו הנדסת מכונות ולאחר סקר שוק ארוך, נסגרתי על נייד מסויים של ASUS, אבל איש מחשבים(נטול אינטרסים ) ייעץ לי לא להתקרב לחברה בעיקר בגלל כל מה שקשור לשירות הלקוחות והטכני שלהם! בכללי מחפש נייד עם סוללה חזקה, 8 גיגה ראם ומעלה, ssd ועם העדפה למעבד מסדרות H,M, HQ. גודל מסך מעדיף 15.6 במינימום 14. מעדיף עם כרטיס גרפי של Geforce או Radeon אבל לא קריטי. הייתי שמח לשמוע דעתכם.. טיפים, הערות.. הדגם שראיתי של אסוס הוא UX501VW-FW087T http://www.pccenter.co.il/Product/מחשב-נייד-asus-ux501vw-fw087t--אסוס תודה רבה!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 עם חריגה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אני אמור להתחבר אליו עם Anydesk ולהשתמש ב Vmware בלבד. כל השימוש אמור להיות פעם ביום להתחבר ל VMware ומשם להכנס לאיביי לכמה דקות ולצאת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware Workstation לצורך עסקי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. שום דבר. 4. האם…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בקניית נייד לעבודה משרדית, כלומר כמה שיותר מולטיטאסקינג על המערכת, בין אם עשרות חלונות וורד וחלונות של דפדפן פתוחים בו זמנית. יש תקציב גדול למחשב כזה אז תתפרעו. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים - המון Multitasking על המערכת (חלונות פתוחים בו זמנית) * גודל המסך? 15 אינצ' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? numpad, ראיתי אפילו שיש מקלדות מוארת שזה יהיה נחמד * משקל רצוי? לא קריטי, בהתחשב בעובדה שהוא יהיה נייד לפעמים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל הגדלים הסטנדרטיים מתחילים מ500GB שזה מספק אותי * כונן אופטי? …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של חברת LG היה על המחשב אקספי ושם היה לי בלוטוס עובד תקין הכל מעולה החלפתי את מערכת הפעלה לוינדוס 7 התקנתי את תוכנת הבלוטס שהיתה לי באקספי היא עבדת הכל בסדר אבל שאני עשה קליק ימני על האיקון של הבלוטוס רושם לי שהוא לא יכל להפעיל אותו בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. יעד עיקרי גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD , GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 22inc -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התלבטות קשה בין AMD ל-E6750 ללא OC. מיועד לתוכנות כבדות ואולי קצת למשחקים. חובה דיסק קשיח 500GB. מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box ¤656 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1172 לוח אם ASUS M2N ¤425 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31530 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤591 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤387 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD2600XT HDMI 256MB PCIe ¤547 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV281 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק JSP-TECH H-550D-F25 400W ומ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי במחיר סביר של עד 6000 ש"ח. המחשב הוא בעיקר לצרכי לימודים וגרפיקה דו-מימדית. יש לציין להמחשב אמור ללוות אותי יום-יומית. הייתי רוצה שהמחשב יהיה קל יחסית למחשבים הקיימים - עד 2.2 ק"ג. יתמוך בתקנים של תקשורת אל-חוטית מהירה (G). והרדיסק בגודל סביר. לצערי כל המחשבים שבדקתי (מחברות "עם קבלות") מתחילים ממחירים של 8,500 ש"ח!! האם יש לי סיכוי למצוא מחשב שיענה על דרישותיי?? - אפילו מחשב משומש או מתצוגה! תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2000+-. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה בסלון לצורך גלישה באינטרנט סרטים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? סט מיקרוסופט bluetrack 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע אני רוצה מפרט ללא כרטיס מסך בסכום שציינתי, 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם, אשמח לעזרתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. 6000 זה ממש הגבול העליון. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכוונה היא לרכוש מחשב לשימוש משרדי יומיומי, ובנוסף לגיימינג קל באיכות גבוהה ועריכת וידאו מזדמנת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובה פרמייר, באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - קול אוף דיוטי החדשים למיניהם, משחקי תפקידים איזומטריים חדשים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב בלבד בלי מסך וציוד היקפי. מערכת מומלץ amd הבנתי שעדיף מ intel וכל השאר מה שבא לכם סומך עליכם תודה רבה לירן,
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חייל בן 20 וחובב מחשבים כמו את החיים אני כל ערב חוזר הביתה בשמחה מדליק את המסך ונכנס לחדשות ICQ MSGER וכדו' אני בודק גם הרבה דברים לכן יש לי המון חלונות פתוחים ובהן אתרים מתעדכנים בתדירות גבוהה כמו גרפים של בורסה בגלובס וכדו'.... אני אוהב גם מוזיקה ותוכנות גרפיקה כמו פוטושופ פריהנד פלש ואחיותיהן. אני חובב משחקי מחשב ברמה בינונית אני לא טוטל לוסט מכור אני משחק הרבה אבל לפרקי זמן קצרים מה שחשוב לי שמשחקים יעבדו מהר ויראו טוב כרגע יש FX5200ואני די מתבאס ממנו... אני מכור למשחקי רשת מגוף ראשון לכן ההנאה שלי היא לא להקריב את הפרצוף למסך כדי לחפש חיילי אויב אלא לשבת במרווח על הכיסא ולראות טוב ושיטען מהר יש לי איזו שריטה אני פילומן(מוריד כל קובץ שאפשר למצוא ) לכן חשו…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לאחי עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ומתברר בסוף שהכרטיס לא מספיק חזק בשבילו אני מבקש המלצה לכרטיס מסך לא חזק מידי, אבל גם לא חלש כמו מה שקניתי שיוכל לדוגמא להריץ GTA4 חלק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות התקציב גמיש זה המפרט של המחשב שקניתי מעבד AMD Athlon II X4 640 Box קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Blue ספק כח Chieftec Green Angel 500W מומלץ מאוד כרטיס שנמצא בKSP או באייבורי כי הם נמצאות ליד הבית שלי (אשקלון) תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! בהמשך התייעצות בקשר למפרט מחשב בלינק הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482794.0 הלכתי בהתאם למפרט של רועי, אבל החנות הודיעה לי היום שאזל במלאי מעבד 965 ויש מעבד 955 ב100 ש''ח פחות. מה דעתכם? האם זה יתאים למפרט של רועי ולדרישות שלי גם כן? (שמתי לב שDarkLloth דווקא המליץ על ה955). כמה ההבדלים ביניהם משמעותיים? שכחתי לציין, שבנוסף הציעו לי מעבד ה1075 (6 ליבות) ב140 ש''ח יותר מה965
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל את חוות דעתכם על המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6273&CatCode=315 אני צריך מחשב שיחזיק מעמד במעמסה של תוכנות כבדות משחקים וסרטי HD האם המחשב הנ"ל יעמוד במעמסה זו ולא יתקע כל רגע? האם חברת DELL אמינה? כי לעומתה חברת HP חברת זבל. בשנתיים הלך לי 4 פעמים לוח אם.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבקש המלצה לנייד בתקציב של עד 4K +/-, מיועד לסטודנט לשימוש כגון : גלישה , office , גרפיקה, וכו'.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
+Epox 8k53a AMD athlon xp 2000 256MB corsair 3200c2 x2 seagate Baracuda 40 GB 7200 RPM Leadtek GF 4 ti 4400 Myvivo 128 MB Lite on x52 oem Tech Floppy drive Antec High performance 1080B AMG ספק כוח של אנטק 430 watt samsung 757 NF 17 בכונן אני לא מבין וגם בכרטיס קול אז איזה כרטיס רגיל כדאי לשני רמקולים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.. התקציב הוא באזור ה4000 בלי מסך, ואח שלי מתעקש על אינטל, למרות נסיונותי הרבים לשכנעו ללכת על AMD .. אז אני מבקש את הסיוע שלכם בהרכבת מפרט לאינטרנט \ טכניון \ מוזיקה \ עבודה, מבוסס אינטל.. המפרט צריך לכלול ציוד היקפי חוץ ממסך, כולל צורב, DVD.. נ.ב. חיפשתי במפרטים המומלצים, אבל יש הכי מתקרב למחשב זה 3500 בלי מסך אבל הוא מבוסס AMD.. נ.ב.ב. זה דחוף ...אז אנא תשתדלו להגיב במהרה תודות מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! אני הולך לקנות מחשב חדש וכבר בניתי מפרט, הייתי מעוניין שתתנו את חוות דעתכם לגביו. המפרט מבוסס על P 4 וזאת ע"פ שיקולי. אני מאמין שהוא מתאים יותר למטרות שלי, על כן התייחסו למפרט כמו שהוא ותייעצו אם יש צורך להחליף משהו או לשנות, אשמח לשמוע את דעתכם. דגם מחיר כמות PENTIUM 4 3 giga 800mhz (northwood) 1180 ¤ 1 ASUS P4P800-E DELUXE 780 ¤ 1 Kingston DDR 256MB 400Mhz 320 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 600 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT 1385 ¤ 1 LG GSA-4120B DVDRW 480 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1 Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan APFC 330 ¤ 1 LG F700P 1120 ¤ 1 מקלדת מולטימדיה 80 ¤ 1 LOGITECH MX310 160 ¤ 1 סה"כ: ¤ 7165 זה…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-