עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תבדקו עם הוא טוב המפרט שבניתי אני רוצה לשחק משחקים כמו crysis 2 farcry 2 ועוד כאלה... ASUS P5QL PRO P43 Chipset, יחידות 1 ¤549 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1447 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5, יחידות 1 ¤435 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=956 Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 TwinTurbo PCIe, יחידות 1 ¤970 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1464 כונן קשיח Western Digital 1TB 16Mb SATA II WD10EACS , יחידות 1 ¤599 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1088 Intel Core 2 Quad Q6600 1066MHz 8Mb BOX, יחידות 1 ¤900 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1119 Auzentech X-Tension DIN, יחידות 1 ¤332 …

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by NoamNine,

אז הגיע הזמן להחליף את מארז הHP העתתיק שלי והGT230 המזדקן במשהו שיריץ משחקים בכמה שנים הקרובות. אין לי מושג בשיט בנושא של חומרה. אפילו לא טיפה. אבל הנה הדברים שאני בטוח רוצה במפרט שלי: כרטיס מסך GTX470 4RAM (זה יספיק לכמה שנים? או כבר לקחת יותר?) מעבד 4 ליבות. כונן קשיח של טרה. וגם חשוב שלא יהיה רועש וכ'ו וכ'ו. אני רוצה שהוא יריץ משחקים (לא אכפת לי אם על הכי גבוה או לא) לכמה שיותר שנים. אם יש כרטיס/מעבד או משהו כזה יותר משתלם ממה שרשמתי אני פתוח להמלצות. ועכשיו לשאלון כי זה חובה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אם זה ממש משתלם זה לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני חושב ש5500…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by HaimBi,

Lenovo S500: 15.6" / I5-3337U / 4GB / 24GB SSD + 500GB SATA GeForce N14M-GE DDR3 1GB / W8-Home / 1Year Warranty - 2,190 NIS OR HP 250: 15.6" / I5-3230M / 4GB / 500GB / W8-Home / 1Year Warranty - 1,690 NIS יש מבצע דרך העבודה אצלנו, מה כדאי מבינהם?? תודה.... אני לא לוקח בחשבון את הSSD כי גם אם אקנה לחודש ואשים בHP יצא יותר זול... השאלה אם המעבד והכרטיס מסך שווים את התוספת. שימושים עיקריים - תכנות בVISUAL STUDIO וגלישה באינטרנט. נ.ב חיפשתי עוד מידע באיטנרנט אבל לא מצאתי כי אלו דגמים למגזר העיסקי...

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  4. Started by aviad_18,

שלום לכולם.. הגיע הזמן להתחדש מאז האטלון 64 הראשון שיצא... והחלטתי ללכת כרגיל על מערכת חזקה שתשרת אותי לפחות מספר שנים כמו שהאטלון שימש אותי. רציתי להתייעץ איתכם לגבי המפרט ואשמח לקבל כל דעה שלכם בנושא. המחשב אינו מיועד למשחקים, אלא רק לעבודה עם הרבה יישומים במקביל, צפייה בסרטי FULL HD וקריעת תקליטורי אודיו. חשוב מאוד שיהיה גם שקט, בגלל זה בחרתי מארז יקר כזה. אוברקלוק גם כן מתוכנן. *** שימו לב שבמפרט אין כרטיס מסך כיוון שיש לי אחד שקניתי לא מזמן והוא NVIDIA 8500 GT. דרך אגב - הכרטיס הזה מספיק חזק לצפייה ב- FULL HD???? המפרט: ₪137 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪1,047 מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1,000 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD4 ₪623 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  5. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤879 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤391 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤394 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ¤1258 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28310 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤170 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז ללא ספק Antec Solo ¤555 כמות:1 http://www.skypc.co.il/p…

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by CrueL,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: 867 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT IL9 PRO מחיר: ¤501 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1774 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS מחיר: ¤512 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK מחיר: ¤169 אחריות: שנה. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤804 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XA1CA מחיר: ¤396 אח…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי אני צריך המלצה למפרט בשביל חבר, בתקציב של 3500-4000 ש"ח (לנסות להתקרב ל-3500) בערך לצורכי עבודה בפוטושופ בעיקר. דרוש גם מסך בגודל 24". לא יהיה אוברקלוק ולא צריך לכלול כונן לדיסקים. אם אני לא טועה, הגרסאות האחרונות של פוטושופ יכולות לנצל את כוח העיבוד של כרטיס המסך. אם זה מספיק משמעותי אז אולי יש לכלול כרטיס מסך טוב יותר על חשבון התפשרות במעבד (אלא אם כן, כמובן, התחליף לא יפיק ביצועים טובים יותר- במקרה כזה, יספיק כרטיס מסך מובנה). תודה רבה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by crs2007,

היי לכולם, כיום יש ברשותי לפטופ מסוג Dell Inspiron 1520 עם כרטיס רשת אלחוטי פנימי מסוג dell wireless mini card 1390 הכרטיס אינו תומך בתקן N ואני מעוניין לרכוש כרטיס אשר תואם ללפטופ שיחליף את הכרטיס הפנימי (הכוונה למוצר פנימי שלא צריך התחברות עם USB וכו') מישהו יודע אם הכרטיס תומך? Dell Wireless 1515 WiFi a/b/g/n mini-PCI-e Card או אם יש כרטיס אחר שתומך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  9. המפרט חייב לכלול מסך 21 אינצ לפחות (CRT) וכמובן שטוח. בלי; עכבר, מקלדת, כרטיס קול ורמקולים. ואם אפשר לציין מאיפה המפרט נלקח כי זה חייב להיות מוגש כמפרט מחנות מסויימת (לא בנאדם פרטי קונה). ושוב עד 12 אלף ש"ח, בלי חריגות. תודה לכל העוזרים.

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by FPSbanana,

לא כולל מסך וציוד מקיף

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Sp0ck,

אמא שלי נמצאתי כרגע בארה"ב ואני רוצה שהיא תביא לי מעבד לוח אם וכרטיס מסך חדשים, האם הרכיבים האלה טובים... ואיך המחיר לדעתכם.. ובעתיד הקרוב ככה שיהיה לי עוד קצת כסף אני יקנה זיכרונות והארד דיסק חדשים.... עכשיו שאלה יש לי ספק ATX 400 W הוא יעבוד טוב עם הרכיבים האלה ? המחשב שלי עכשיו זה Intel 64 BIT 3.0 GHZ Gigabyte MotherBoard GA-8I915MD 1024 MB Geforce 6600GT ATX400W

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  12. Started by Nadab,

הי, אני מרכיב מפרט מחשב לאולפן מוזיקה בתקציב של 10K ומנסה להבין אם כדאי להתבסס על DDR5 או DDR4. אני רואה שמהירות ההעבודה בDDR5 מגיע לכמעט כפול מזה שבDDR4 בממוצע אך הלייטנסי גם כן גבוה בהרבה... מה עדיף? (מבחינת ביצועים לא מבחינת עלויות). בנוסף מתלבט אם שווה להשקיע ב 12900K להבנתי 12700K נותן כמעט את אותם הביצועים. תודה!

13. קודם כל אני חייב לומר שאני דיי חדש באתר אבל כיף לראות שיש אנשים רציניים שיודעים מה הם עושים ושיש עם מי לדבר בכל הנוגע למחשב ולמפרט עצמו. מפעילי האתר - יישר כח, כל הכבוד, אין מילים וואוו... טוב ועכשיו לעניינו- אחרי הרבה זמן בלי מחשב (עצוב אני יודע) בכלל כי הוא פשוט נשרף (פיזית באש) החלטתי לחסוך קצת ולקנות מחשב חדש דנדש אחרי התלבטויות ומחקרים הגעתי למפרט שאני דיי סגור עליו רק כמה שאלות לא פתורות. (שוב תודה על ההתעניינות) המחשב הוא למטרות הפעלת משחקים כבדים כמה שאוכל (עם גרפיקה שתפציץ לי את המח), הדברים הרגילים (הורדות, סרטים ואינטרנט) וגם בשלב מאוחר קצת יותר עבודה עם תוכנות עריכת מוזיקה והקלטה-אבל כרטיס אודיו נפרד ומקצועי אני אקנה כבר יותר מאוחר אז אין צורך בו כרגע (qbase r…

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (פיתוח ווב ותכנות), ושימוש כללי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ספציפי לתכנה מסויימת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Star Citizen, Planet side 2, מיינקראפט עם מודים וshaders. והרבה אמולטורים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות…

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by ItachiSan,

שלום, זה המפרט של מחשב HTPC של חבר שלי. הוא מעוניין לשדרג את המערכת בכ 500 ש"ח. מה כדאי לו להחליף? CPU: Intel Pentium 4 (2800 MHz) Motherboard: MSI PM8M3-V (Chipset: VIA P4M800 Pro) Memory: 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB) Audio Adapter: Realtek ALC655 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller Disk Drive: WDC WD800BB-00JHC0 (74 GB, IDE) Optical Drive: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B Monitor: LCD 37" OS: Windows XP Professional SP3 תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by vaxum,

שלום לכולם אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדש וביקש שאני אשיג לו מפרט חדש עד 3000 (לא לחרוג יותר מידי) והמחשב ישמש בעיקר לעריכה גרפית (פוטושופ. אילוסטרייטר...) אז בבקשה תעזרו 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 100 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by erezhoffnung,

שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט למחשב עריכה. מה התקציב המקסימאלי? 4000- לא כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? +- 500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי שיעשה במחשב הוא לעריכת וידאו. כמו כן ברצוני להשתמש בו לצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אעשה שימוש בתוכנות עריכה כגון avid, after effects וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השק…

18. אני מעוניין לשדרג את המחשב הישן שלי (בחלקו), ומכיוון שהוא בן 6 עוד מעט, קצת איבדתי את ההבנה שלי בכל התעשייה במשך השנים. קראתי את המדריך המצויין שיש פה לגבי קניית מחשב חדש, אבל אני עדיין קצת מבולבל מכל הפרטים הקטנים. הנה הפרטים: שימוש: בעיקר גלישה באינטרנט, הורדות וצפיה בסרטי DVD. שימוש די רגיל, עם דגש על מהירות אינטרנט ומהירות מערכת הפעלה (כולל VISTA שאני מתכנן לעבור אליה מתישהו). אני לא משחק בכלל, אלא אם סוליטר נחשב המחשב לא יהיה בסלון אלא בחדר. מעוניין גם במחשב המוכן לשדרוגים עתידיים. תקציב: באופן עקרוני אין בעיית תקציב, אבל הכוונה היא לאיזור ה-3000 ש"ח עד 3500 ש"ח. זה לדעתי מחיר גבוה לצרכים שלי, אבל העלתי אותו בגלל כרטיס הטלוויזיה שאני מעוניין בו. רכיבים שאני צריך…

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by olegp1,

שלום רציתי לדעת את ההבדל בין שני מעבדים והאם הוא משמעותי אם אפשר אז לפרט כמה שיותר תודה על העזרה ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache‎ ו ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7500, 2.2GHz ,800MHz FSB, 4MB L2 Cache‎[br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 10:13:47 אהה ועוד שאלה איך windows vista יעבוד על שניהם

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות לפטופ חדש, ומצאתי את HP G62-B50SJ LD655EA, שנראה כמו מחשב טוב שמתאים לצרכים שלי. הכל טוב ויפה, הביקורות בזאפ מהללות (http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=785302), רק דבר אחד מפריע לי: למה הוא כל כך זול? מה יש לו? המשפחה שלו לא טובה? אח שלו היה בכלא? סבתא שלו מכרה נשק לטרוריסטים? הוא השתתף בתוכנית ריאליטי? אשמח מאוד לתשובות, אני מתלבט עם עצמי כבר יותר מידי זמן. בתודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by along21,

הלפטופ המיושן שלי סיים את חייו. מחפש מחשב שימלא את מקומו - הורדת סרטי טורנט (לכאורה) והקרנת סרטים לילדים (לכאורה) בטלווזיה בסלון פשוטה. אולי פה ושם Youtube וכאלה. https://www.amazon.com/gp/product/B0BS369VMF/?th=1 בחיפוש באמזון יצא לי זה שעולה שעולה קצת פחות מ950 שח. האם זה המוצר המומלץ לשימוש של הקרנת סרטים? תודה

• 0 תגובות
    • 350 צפיות
  22. Started by parlux,

שלום אני רוצה לקנות חלקים למחשב. אני יגיד לכם איזה 1. מעבד (בלי קירור) 2. לוח אם 3. זיכרונות RAM 4. מארז 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה [פוטושופ], עבודה משרדית, אינטרנט. הכל מהכל. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות אינטרנט (מייל, דפדפן..), אופיס, פוטושופ, משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). גם אישי וגם עבודה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למש…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  23. נשבר לי מהמחשב שלי... רוצה לקנות מחשב חדש מיועד למשחקים שיהיה מהיר עם איכות גרפית טובה אני לא כל כך מעודכן לגביי מה שהולך היום בשוק אז תודה מראש

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by BuLa,

אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב שאני מתכוון להשקיע בו ברמה אז אני מבקש כמה שיותר חוות דעת אני חושב שחשוב שאני אציין שעכבר ומקלדת וצורב אני לא צריך, אז אין צורך להציע אני בונה על מערכת רמקולים של 4.1 או 5.1 וכמובן חשוב שכרטיס הקול יהיה טוב ומותאם כמה שיותר, אם במסגרת התקציב אני אצטרך לקצץ יכול להיות גם שאני אלך על 2.1 תצוגה: כרטיס מסך אני רוצה GeForce FX אבל מכיוון שהוא לא יצא בינתיים אני מעדיף ריידאון 9700 במסכים אני לא מבין אז אני אגיד שאולי אולי אני אקח איזה LCD אבל תציעו גם CRT שיהיה בטוח.. הארד דיסק 80 גיגה... מעבד לא פחות חזק מ AMD 2000+ על לוח האם חשוב שיהיה FIREWIRE ו- USB2.0 ודבר אחרון: רק לא ONBOARD!! (אולי חוץ מכרטיס רשת) תודה רבה לכולכם! הגזמתי קודם ק…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. האם מישהו יוכל לעזור לי לבנות מפרט לחבר שלי שישמש אותו למשחקים,פוטושופ ולעבודה משרדית,וכמו שצויין בכותרת תקציב עד 3000 שקל. בלי OC,בלי ציוד היקפי ובלי מסך ,סוג המארז אינו משנה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.