עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asvg,

שלום מה זה touchpad במחשב נייד ומה שמו בעברית ?? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by uncommon,

זהו המפרט שהוצע לי בחנות מומלצת באתר: מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray קרור מעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 זיכרונות: Hynix DDR3 8GB 1600 X 2 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 מארז: Nanoxia Deep Silence 4 White ספק כח: FSP Hyper 600W Active PFC 85+ כרטיס מסך: MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 כונן קשיח : Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA ההתלבטויות שלי: ■ המארז היפה והקומפקטי (בכ"ז גיימינג...) מגביל אותי בבחירת לוח האם, הייתי מעדיף ASUS Z97-P ■ כרטיס המסך R9 280X נראה לי פשרה טובה בין ה-gtx970 ל-gtx660 המומלצים כאן, ויאפשר רזולוציה גבוהה. הרגיעו אותי בחנות שסידרת msi היא שקטה (להלן ביקורת), מצד שני הבח…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. OK, אז ככה אני מתחיל את המחשב מכלום צריך מחשב למשחקים, והתקציב שלי עומד על 5000 בלי ממש אפשרות לחריגה. די חשוב שזה היה מחשב מבוסס אינטל ,טוב אני חושב שזהו, קצר ולעניין תודה מראׁש (:

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by adiba123,

שלום לכולם, לפני חודש הנייד שלי (Dell Inspiron 3421) נפל לרצפה, על הפינה שבין המסך למחשב עצמו... כתוצאה מכך המסך הפסיק לעבוד, אך המחשב עצמו עבד (חובר למסך חיצוני ונבדק)... שלחתי אותו למעבדת Dell, והם טענו שה-connectors שמחברים בין המסך ללוח אם תקולים, ושצריך להחליף אותם... בלי להיכנס יותר מידי לפרטים, המחשב ישב במעבדה שלהם במשך שבועיים מבלי שהם עשו יותר מידי ובגלל הצעות מחיר מבולבלות עבור התיקון, החלטנו להוציא את המחשב ולהכניס אותו למעבדה (פרטית) אחרת... במעבדה השניה טענו כי המחשב כלל לא עובד (המחשב עצמו, לא רק המסך), וכי נוצר קצר בלוח אם, והבעיה כלל לא קשורה ל-connectors. אתמול קיבלתי את המחשב חזרה, וכשהפעלתי אותו שמתי לב שהמאוורר רועש מאוד ומוציא אויר בעוצמה גבוה בהר…

5. Started by shaulh,

1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מהתקציב עד 1000 שקל, רק אם זה ממש הכרחי .2 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?) המחשב ישמש כתחנת עבודה עם התוכנות הבאות: Pro e 5 , Cero 2 , solidworks אופן שימוש כבד, פרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) לא רללונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4 . האם יש רכיב שאין צורך לכלו…

6. מעבד: Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪305 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-600BT כמות: 1 - מחיר: ₪473 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪145 כרטיס מסך: מבצע פסח - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte R9 290X 4GB DDR5 כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪279 כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪106 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפור…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by Snir David,

שלום, אני בתהליכי רכישת עמדת מחשב לחדר , זה כולל שולחן כיסא מסך עכבר מקלדת וכו , ואני יודע שיש לי הוצאה מספיק גדולה להוציא על כל זה , ובכלל שאני חייל נטחן עם משכורת צבאית מינימאלית התיקצוב למחשב כזה נמוך והציפיות יחסית גבוהות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים ספציפים , GTA CSGO LOL COD ועוד כל מיניי כאלה …

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  8. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך- 15-16 * לא חשוב מסך מבריק או מאט. * רזולוציית המסך- נורמלית ונוחה וסבירה. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * לא משנה משקל. * זמן סוללה סביר. רוב הזמן המחשב ביתי. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * כדאי שיהיה Bluetooth. לא קריטי. * לא נדרשת אחריות בינלאומית. * רישיון למערכת הפעלה- עדיף, אבל אפשר גם בלי. * אין העדפה לחברה כלשהי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- HDD, טרה 1. * כונן אופטי- קורא דיסקים. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by asafgolan,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לגלישה וכתיבת מסמכים, ומדי פעם יחובר למסך הטלוויזיה לצורך צפייה בסרטים. התקציב די נמוך באיזור ה1500 ש"ח. מצאתי את המחשב הבא https://www.pc365.co.il/product-4835-HP_255_G3_K3X22EA_3Y_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 שעל פניו נראה מתאים. האם יש אופציות עדיפות בתקציב הזה?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by itay_izra,

* מטרות המחשב - משחקים סרטים לימודים אינטרנט , משחקים - gta v אני יודע שהתקציב יחסית נמוך אבל לפחות שיריץ על מדיום ופחות. * גודל המסך 14 אינצ * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות שיהיה יחסית קל ודק. * משקל רצוי?עד 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi usb3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1tb או 256ssd * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי לפחות שנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo אבל אני גמיש * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מעבד i7 -u זיכרון לפחות 8 ראם. מחפש משהו טוב בתקציב של 4000-4500 ולא יות…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by tidan27,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב של לנו בו למשחקים יש שני דגמים ש ל מחשבים אחד מגיע עם מעבד4710hq ומאיץ גרפי 860m 4gb והשני מגיע עם מעבד 4720hq ומאיץ 960m 4gb מבחינת העלות של המחשבים יש הבדל של בערך 1000₪ מבחינת הבדל בביצועים קראתי שיש הבדל של 10 אחוז בין שני הכרטיסים ובין המעבדים עשו אוברקלוק קטן למעבד השני על מה אתם ממליצים לי ללכת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 5000 אלא אם כן החריגה באמת שווה את זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל ה6000 בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. היי, איך המעבדים האלו? כדאים?ישנים?חלשים?טובים? תודה Lenovo M30 70/i5-4200U/ Lenovo ThinkPad Edge E550 i5 4210m LENOVO E450 i5 5200 Lenovo E450/i7-5500U i7-5500U Processor (2.40GHz DELL INSPIRON 14 3000 3443 14.0'/I5-5200U

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ֿשלום חברים, אני נמצא כרגע בארה״ב, וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהתחדש בלפטופ. המחיר הוא בדולרים, ואני לא מאוד נייד אז קיימת עדיפות לחנויות באזור מנהטן / הזמנה מאמזון וכיו״ב (מצד שני, בשביל מציאות אולי שווה להתנייד). כמו כן, אם אפשר לחסוך בתקציב - עדיף מאוד! השימוש בלפטופ הוא בעיקר בנסיעות לחו״ל וכאלה, אני אמנם רוצה חוויית שימוש טובה ונעימה (סרטים שלא נתקעים וגלישה חלקה יחסית) אבל מעבר לכך אין לי דרישות כבדות. תודה! * מטרות המחשב? בעיקר צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, מדובר במחשב לטיסות לחו״ל וכדומה. * גודל המסך? לפחות 13״ (כולל). * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קטן, כמובן. הלפטופ ישמש בעיקר כמחשב נייד, ולא הייתי רוצה לסחוב ע…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  15. שלום לכולם אני חדש בפורום לכן אני לא מודע לכל החוקים של כתיבת דיון וכו' אשמח אם תעזרו לי בהמלצה לגבי מארז קומפקטי למחשב המחשב שלי נקנה לפני 3 שנים המפרט שלו כולל: I7-2600K GTX 560 TI 8GB RAM לוח אם: Z68 ASUS (אני לא בטוח לגבי זה) מארז THERMALTAKE מארז גיימינג סטנדרטי ** בנוגע לשאר הרכיבים התפשרתי עליהם כאשר קניתי את המחשב על מנת לקדם רכיבים אחרים אני בטוח שאני יחליף אותם אני מעוניין לבצע שדרוג של המחשב שיכלול את הדברים הבאים: מארז קטן אני מתכוון להציב את המחשב בארונית לטלוויזיה האורך המומלץ הוא עד 24 ס"מ אך אם אין שום מארז שיתאים ניתן לעבור גם את ה30 ס"מ כרטיס מסך חדיש יחסית שיוכל להריץ בצורה סבירה משחקים וגרפיקה (עד 1000 ש"ח) בנוגע למעבד אני מרוצה מאוד מהביצ…

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  16. הנני מרכיב מחשב לעבודה גרפית דו מימדית (בינתים ללא כרטיס מסך- יתכן הוספה בעתיד הרחוק של GTX970 או דומיו בשביל פלאגינים). המארז צריך להיות יחסית שקט יחסית מבינת פעילות מאווררים על HIGH. רק לשם ההשוואה, עד עכשיו היו לי את: - GIGABYTE POSIDON שאני מאוד מאוד מרוצה ממנו ומדרגת השקט שלו עם 2 מאווררים. - האנטק SONATA 2 ו 3 היו סבירים- רמת הרכבה טובה אבל רמת המאווררים היתה מאכזבת ובעיקר השליטה על המאווררים האחורים ובסוף הם ממש מרעישים בניגוד ל GB. בכולם היו פילטרים של אבק סבירים והספקים של אנטק היו טובים וסיפקו תמורה במשך 5 שנים ואף יותר. אני אוהב עיצוב נקי וחלק ופחות מפלצות מהבהבות עם מאווררים 200ממ- למרות שאם יש באנדל טוב אני מוכן לשקול), אני מחפש משהו דומה עם ספק מעל ל500W בע…

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  17. לא מצאתי פורום מתאים...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by -=HOLY=-,

שלום . חבר שלי מצא במחסן כרטיס מסך ורציתי לדעת אם הוא עדיין שווה משהו. זה המפרט של הכרטיס: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 350, align: center][/TD] [TD=width: 342, align: right][TABLE=width: 342] [TR=bgcolor: #999999] [TD=class: bk8, width: 45%, align: right]Product Name : [/TD] [TD=class: bk8, width: 55%, align: left]Gainward 9600GT 512MB GS[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #666666] [TD=class: bk8, width: 45%, align: right]Barcode : [/TD] [TD=class: bk8, width: 55%, align: left]471846200-9115[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #999999]…

19. Started by lopo,

שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מחפש חדש, לצערי הידע שלי בתחום רלוונטי לחומרה של לפני חמש שנים כך שאני זקוק לעזרתכם. רכשתי לאחרונה קונסולת פלייסטיישן 4 כך שהמחשב לא מיועד לגיימינג, עם זאת ברצוני לשחק בו משחקים כדוגמת ליג אוף לג'נדס ומשחקי אינדי שונים. השימושים העיקריים במחשב יהיו למטרות עיצוב גרפי ושימוש בתוכנות כדוגמת פוטושופ ואילוסטרייטור, האזנה למוזיקה וצפייה בסרטים. כך שחשוב לי שיכלול כונן SSD במטרה להפעיל את התוכנות הנ"ל באופן מיטבי, כנ"ל לגבי כרטיס RAM, מסך וקול ברמה גבוהה, בנוסף אשמח לקבל המלצה למסך. התקציב למערכת גמיש, אך אני מעדיף שלא יחרוג מ-5000 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך. ב) במידת…

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by sh8335904,

למחשב שהשימוש העיקרי בו הוא עריכת וידאו ומגוון התוכנות של אדובי CC . מה עדיף זיכרון 32GB מהירות 2400 של קורסייר או זיכרון 64GB מהירות 2133 של של קינגסטון? {בתוספת של 850 ש"ח} אלה הדגמים של הזיכרונות : קיט זיכרון (4 יח') בנפח כולל 32GB , תוצרת קורסייר דגם CMK32GX4M4A2400C14R , מהיר DDR4- 2400 , תזמון CL 14 תוספת עלות לקינגסטון HYPERX FURY דגם HX421C14FBK8/64 DDR4 64G (8Gx8) מהיר DDR4-2133 , תזמון CL13 - במקום הקיים זה כל המפרט : [TABLE=width: 648] [TR] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD=align: right]מארז NANOXIA DEEP SILENCE 1 - בתצורת FULL ATX - ללא ספק כוח[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ספק כוח[/TD] [TD=align: right]תוצרת SEASONIC דגם X-850 , מודולרי. הספק 850W…

21. Started by tsuky7,

בס"ד שלום לכולם, אני עומד להשתחרר עוד כחודש, ומתכוון להתחיל לימודי אדריכלות בקרוב. אני רוצה לקנות מחשב עבודה קל וחזק שיהיה לו את הנתונים הבאים: מעבד חזק. זיכרון 8GB עדיפות לכונן SSD משקל מקסימלי 1.5kg מסך מגע FHD שמתקפל 360° (מצב טאבלט) שמיועד לשרטוטים מדויקים/ כתיבת מסמכים (עם עט ייעודי). תקציב: עד 1000$ מארה"ב (לא מוגבל למלאי בארץ- אני קונה אותו בחו"ל בעז"ה). שאלה: אני מתכנן לקנות את המחשב מארה"ב ורציתי לדעת האם האחריות שאני מקבל מחברות כמו LENOVO / DELL / HP / ASUS / ACER וכו' תקפות גם לארץ. אני לא משחק משחקים אך חשוב שיהיה מהיר ובעל יכולת גראפית סבירה (מסתדר עם כרטיס מסך מובנה טוב). כשחיפשתי מעבדים הלכתי לאיבוד ולא הבנתי אם מעבדי Intel core M עדיפים על מעבדי i7-U. א…

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by tomereise,

אהלן, רכשתי עכשיו את ה-Lenovo yoga 3 14 ואני רוצה לקנות תחנת עגינה בשבילו, לא צריך המון חיבורים אבל כן חשוב לי DVI, ETHERNET, ו-USB3. יש המלצות? כמה שיותר זול מן הסתם עדיף. תודה

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  23. עדכון: הוחלט לשמור את המארז הקיים. אם כך: יש לי מארז, יש לי כונן SSD ואחד רגיל. אז מה שצריך: לוח אם, מעבד (+קירור), זכרונות, כרטיס מסך וספק כח (באותו התקציב... אין צורך לחסוך עלויות.) תודה! :] היי, לפני כחודשיים ביקשתי פה מפרט, אבל השתכנעתי להשאר עם המחשב הקיים שלי ולשפר רק כונן SSD. (הפוסט של הבקשה שלי כאן) אך ביום שקניתי כונן SSD - המחשב שלי החליט שהוא מקצר את החשמל. (הפוסט של התקלה כאן) אז החלטתי לקנות אחד חדש כבר ... לפני השאלון: המארז שלי הוא Cooler Master CM 690 (מידע כאן, ותמונה כאן) האם שווה לי להשאר עם המארז הזה? או שכדאי לקנות אחד חדש? (האם אפשרי להביא את המארז שלי ולהגיד למי שאני קונה ממנו: ״תשתמש במארז שלי״? או שלא יסכימו?) ולשאלון: 1. מה …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nadpev,

שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי לפטופ לנובו Y50 מדגם ה4K. באופן כללי מאוד מרוצה, עובד חלק, סוחב יופי, ועם קצת מחקר ומשחק עם פרופילי צבע- גם המסך פגז. אבל יש בעיה אחת מוזרה שאיני יודע אם מעידה על משהו גדול יותר- בגלילה למטה ולמעלה, לעיתים יש מן קו אלכסוני (אפשר לראות שהוא בדיוק מגיע מפינה לפינה) שחוצה מהפינה השמאלית עליונה לימנית תחתונה של המסך, וחותך את מה שבדרכו (קו פצפון, ממש ברמת הפיקסל, אבל עדיין ניתן לראות). כשאני מפסיק את הגלילה הקו נעלם. כמעט תמיד הדבר קורה כשבנקודה בה עובר הקו מתנגן סרטון, או שאפילו יש באנר כלשהו. לא ניתן לתפוס את הקו דרך צילום מסך. לאור האופי המוזר של הספק-תקלה הזו, נראה לי נכון לשאול כאן אם זו תקלה מוכרת ואם יש מה לעשות, ומעדיף את זה מאשר לבלות …

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by big_guy,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד. עבודות משרדיות, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?' מסך 14 אינץ' מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא קריטי * משקל רצוי? עד 2.2 ק"ג - צריך להיסחב איתו כל היום על הגב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)ך. זמן סוללה הגיו…

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.