ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 953/934 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח KVR16N11-8 - Kingston - 8GB DDR3 1600MHz - CL-11 - KVR16N11/8... Lifetime Warranty כמות: - 1 - 284/278 ₪ כרטיסי מסך - nVidia PCIe GV-N970G1-GAMING-4GD-PC - Gigabyte - GeForce GTX970 GPU With new PC Only - 4GB 256 bits GDDR5 memory - HDMI, Dual DVI, 3 x DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1329/7000 MHz - WINDFORCE 3X coolin…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב DELL INSPIRON 1525 לפי הדגם אתם מבינים שהוא ישן מאוד, הוא אצלי משנת2008, יש עליו וינדוס 7, עכשיו המחשב איטי מאוד שזה יכול לשגע אותי. אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש כרגע כי השימושים שלי במחשב זה בעיקר אינטרנט וסרטים ...לא יותר מיזה חשבתי האם אני יחליף זכרונות האם יש מצב שהמחשב השתפר? אם אני יכול להחליף זכרונות כמה יכול לעלות זכרונות בארץ וכמה יכול לעלות באיביי, שווה להמתין ולקנות בחו"ל? יש עוד משהו שאפשר להחליף חוץ מזכרונותבשביל שהמחשב ירוץ כמו חדש??? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השימוש העיקרי של המחשב הוא תיכנות בjava/android עם מלא טאבים של גוגל כרום ברקע. אני מחפש מחשב שידע להתמודד עם העומס בקלות בלי להיתקע. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות די כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד ל גיימנינג אבל שיוכל להתמודד עם opengl בסיסי בתלת מימד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צ…
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד זה +- באותו איזור אז אין בעיה לחרוג קלות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח - 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג, מעט עריכה גרפית\וידאו (על תוכנות של אדובי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי טריפל A למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח ש1080P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מבקש בבקשה מפרט שכולל מעבד חזק, הרבה זיכרון וכונן SD ... עד 3000 שח ללא מסך. תודה מראש ☺
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, פוטושופ אילוסטרטור ופרמייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). P2415Q -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עד 2500 למטרת לימודים וקצת כללי (גלישה סרטים וכו') את הרעיון של מחשב נייד עם כרטיס מסך גרפי חזק אני לא מעודד עדיף נייח או פלטפורמה אחרת PS3 וכו' בגדול שנה ב' אצלי מלאה בתכנותים JAVA מתקדם ורשתות תקשורת מחשבים מה שבאמת חשוב לי זה מהירות אז עדיפות למעבד חזק זכרון פנימי 8 יספיק (תמיד אפשר לשדרג) ודיסק קשיח 1 טרה או פחות ואני אקנה 1 טרה חיצוני תודה מראש בן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט: מעבד: INTEL 4770K : HASWELL, CORE I7, S1150, 3.5Ghz - TRAY לוח אם: ASROCK Fatal1ty Z97 KILLER זיכרון: KINGSTON HyperX BLU 8GB DDR3 1600MHz CL9 כרטיס מסך: MSI GTX 780 TwinFrozr Gaming 3GB ספק: SEASONIC X-1050 1050W GOLD - MODULAR - RETAIL מארז: FRACTAL DESIGN MIDI ARC R2 קרור: NOCTUA NH-D14 LGA2011 דיסק קשיח: SAMSUNG Spinpoint F1 1T SAMSUNG Spinpoint F3 1T SAMSUNG Spinpoint F3 1T המחשב בן 10 חודשים ועלה בזמנו 7,500 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני טס לגרמניה בקרוב, וחשבתי לנצל את ההזדמנות לקנות לפטופ. אני עובד מהבית, משמע מהלפטופ כשאני מחוץ לבית. אני הולך להיות הרבה בחו"ל בזמן הקרוב אם כי אני לא רוצה לפטופ קטן מדיי, אני בכל מקרה עובד רק בסביבה נוחה לי ובאופן כללי מאוד חשובה לי הנוחות. הכי חשובה אפילו. העבודה שלי לא דורשת מהמחשב יותר מדי, טבלאות אקסל דיי כבדות בעיקר ופתיחה של הרבה כרטיסיות בדפדפן. מדיי פעם קצת פוטושופ לכיף. אני גם סטודנט למדעי המחשב, למרות שיש לי מחשב שולחני מכובד שעליו אני מתכנת אני כן רוצה שהמחשב יהיה מסוגל להריץ ויז'ואל סטודיו כמו שצריך. חשוב לי שהמסך יהיה ברזולוציית 1080 ויוכל לסחוב סרטי בלו ריי כשאחבר אותו לטלויזיות בטיולים. אבל הכי הכי חשוב לי זה הנוחות, אני עובד שעות על המחשב …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב? תכנות, משחקי רשת (כמו dota), סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15 אינץ * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי, המחשב בעיקר לבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 ג'יגה HDD, ולפחות 128 SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף, לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אוהב ממש את ASUS, אבל לא נעול עלייה תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב של לנובו עם מפרט זהה לזה של Toshiba Satellite L50-B-23P. רוכש היום את המוצר תודה רבה! אשמח לכל מחשב עם מפרט זהה ו SSD שאתם ממליצים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמינו לי ליום הולדת DELL Inspiron 7347 מסך 13".(אמור להגיע תחילת שבוע הבא)רציתי לדעת אם המחשב מומלץ או שבמחיר שלו 3600 כדאי להזמין משהו אחר? הדרישות שלי סטנדרטיות, אינטרנט הורדות סרטים בעיקר,עובד עם אופיס בעבודה מוזיקה. חשוב לי שלא יהיה מעל 1.9 קילו ומסך מגע נשמע לי נחמד. לגבי הסוללה הבנתי שבדגם הזה הסוללה מובנת,אך מחליפים סוללה אם היא נגמרת? אגב יש אחריות על סוללה? זה המחשב https://www.pc365.co.il/product-2015-Dell_Inspiron_13_7000_Series_7347_2_in_1_Laptop_IN_RD09_8109_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_%D7%A2%D7%98_%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A1 עוד שאלה יש לי בבית מחשב COMPAQ CQ61 עם 2G זיכרון כנראה שהוא יהפוך למחשב מדיה סנטר. בזמן האחרון הוא מ…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אז המחשב שלי עושה לי הרבה בעיות ויש לי אותו כבר כמעט שש שנים אז הגיע הזמן להחליף. הכנתי שני מפרטים שתואמים את התקציב שלי (כ- 4500 שקל). אני רוצה את המחשב לגיימינג בעיקר. בקיצור, אני רוצה דעות והמלצות. נא לא לחרוג מהתקציב יותר מידי. מפרט 1: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=27698&sw=B85M%211&work=y&sn=H87-G41-PC-Mate%211&products=CM8064601560722%211%7CB85M%211%7CHX316C10F_8%211%7CGTX-970-GAMING-4G-PC%211%7CWD20EZRX%211%7CCI-5VS9-NPS%211%7CFreezer-13%211%7C מפרט 2: http://srv2.jpg.co.il/1/55872124cacda.png תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה לדעתכם שווה המחשב שלי? נייד של אסוס UltraBook. 17.3 מעבד - Intel Core i7-4700HQ 2.4 GHz כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 850M (4gb זיכרון - 8.1 GB מערכת הפעלה - Microsoft Windows 8 (build 9200), 64-bit המחשב בן שנה, נותרה אחריות לעוד שנתיים. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות נייד 15.6 אינץ' שישמש אותי לצרכים כלליים (גלישה, סרטים וכו'). אני לא מתכוון להריץ עליו משהו כבד. מה שחשוב לי שיהיה לו זמן סוללה כמה שיותר ארוך, מסך איכותי וקליטת WiFi טובה. כמובן שיהיה אמין לאורך זמן. קראתי מדריכים וסקירות שונות, עברתי על מפרטים שונים ועדיין לא יודע מה עדיף. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הנייד הזה DELL LATITUDE E7450 כרגע בודק קונפיגורציות, רציתי לשאול אם יש למישהו את המחשב ויכול לתת חוו דעת, או אם מישהו שמע דברים טובים או רעים עליו ויכול לשתף. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה במחשב היא שהלוח אם נהרס והארדיסק גם,המחיר שהם מציעים(דרך היבואן של HP בראשון) הוא 1200ש'ח( 700ש'ח לוח אם 300ש'ח הארדיסק ו200ש'ח עבודה) השאלה האם יש טעם להשקיע סכום כזה על תיקון או שכבר עדיף לקנות חדש בהשקעה מקסימלית של 3000ש'ח? אבל והאבל הגדול הוא שהמחשב הגיע עם BEATS AUDIO(שנתן לו סאונד ממש מעולה שיותר טוב אפילו מהרמקולים במחשב הנייח שלי) השאלה אם יש בתקציב הזה(עד 3000ש'ח) מחשב שמגיע לרמת סאונד כזו או אפילו קצת פחות במחיר הזה... אשמח לשמוע חוות דעת בנושא כי יום ראשון אני צריך להחזיר תשובה אם לתקן או לקחת מהם המחשב הנוכחי הוא: HP Pavilion dv6-7043cl
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מבין* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שיותר קל - המטרה היא להסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יום עבודה באיזי - אופיס בעיקר, שמונה עשר שעות של אופיס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא מבין בזה, אבל אני מתכנן לחבר אותו למסך בבית לצורך הקרנת סרטים. * Bluetooth? לא חובה *…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עבודה בעיקר על פרמייר-אפטר , גם על קבצים גדולים , המפרט מבוסס 5820K. מתלבט לגבי הכרטיס האופציות העיקריות: GTX970 ,R9 390 באופן כללי כח העיבוד זהה (עם עדיפות קלה למתחרה האדום) בנוסף גם מדובר על זיכרון בנפח כפול (8GB לעומת 4) השאלה האמתית היא מי מהם עדיף לעריכה (ובעיקר האם הזיכרון מהווה שיקול מכריע). ככלל מעדיף אנוידיה אבל לא קריטי. פליז תחסכו ממני משפטי פאן-בויז של 'אח שלי אל תתקרב לAMD בחיים שלך כי אכלתי קש'.. וכאלה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , רציתי בבקשה המלצה למפרט מומלץ למחשב נייח שנועד לפיתוח תוכנה , ובין היתר , צריך להריץ אמולטורים וכלי פיתוח. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אדריכלות - אוטוקאד 2D וסקצ'אפ. לא לרנדרים. * גודל המסך? סביבות 14- 15" * רזולוציית המסך? - מעוניינים לחבר אותו למסך חיצוני רוב הזמן כך שרזולוציית המסך הטבעית אינה קריטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שלט למצגות זה יתרון * משקל רצוי? המחשב ישב במשרד רוב הזמן כך שהמשקל אינו קריטי, אבל כמובן שפחות זה עדיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) צריך יציאה גם למקרנים ישנים (VGA?) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 2. מה שימושי המחשב: משחקים בעיקר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: לא משהו ספציפי, משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1080p . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט): 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד): לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות: לא. 8. האם ישנ…
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס וגם סרטים וסדרות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף 14" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שיהיה גם SSD למערכת ההפעלה ואחד נוסף לכל השטויות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק DELL מעדיפים לקנות מאייבורי או KSP תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-