ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט Mini-ITX למשחקים. המחשב ישב על שולחן כיוון ויש לי בעיה שהוא מתחתיו. (מרבה להיתקל במארז). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמטרה עיקרית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Watch Dogs, COD ומשחקים עתידיים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות …
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בהרכבת מפרט בתקציב של 2000-2300. כמה שיותר חזק במחיר הזה, יותר טוב. חשוב לי שהמחשב יחזיק מעמד הרבה זמן (בקודם שלי נשרף המעבד בגלל קירור וספק מחברה עלומת שם). דרישות כלליות: +דבר ראשון אני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים, שיהיה כרטיס מובנה בלוח או במעבד העיקר שיריץ סרטי HD כמו שצריך!! +שיהיה יציאת HDMI בלוח אם וכרטיס קול 5.1 עם תכלס 6 יציאות סאונד ולא 3. +לא צריך בכלל ציוד היקפי! +לא צריך CDROM. +שיהיה נפח סביר (1T). +חשוב לי לא פחות שיחזיק טוב מבחינת קירור וטכנולוגיה...ז"א אוברקלוק אולי בעתיד USB3 ודברים כאלה. נראה לי שאפשר להרכיב מחשב חזק במחיר כזה בהתחשב בזה שאני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים!!! אשמח לקבל גם המלצות לגבי חניות טובות וזולות אם משהוא מכיר. אני ד…
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בפעם הקודמת שהגעתי לכאן וביקשתי בשביל חבר שלי מפרט, הבקשה הייתה מוגזמת ברמות והוא הבין את זה. לכן, אני מבקש מחשב בתקציב של 8500 שקלים ללא מסך, מה שבטח ובטח אמור להספיק. אז הדרישה היא כזאת: -מעבד כפול ליבה חזק (עדיף AMD 3800) -7800GT(אם אפשר יותר טוב אז גם טוב..) -מארז יפה (כמו הגי'גהבייט או איזה טרלמרקייט יפה) -רמקולים גדולים ויפים (כמו ה-JBL היפים) -פלופי -עכבר ומקלדת -צורב DVD -כל מה שצריך כמובן, לוח הארדיסק, זכרונות וכד'
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן חברה, אנחנו מחפשים מחשב לאחותי, המחשב צריך להריץ את המשחק The Sims 3 כמו שצריך וכמובן גלישה באינטרנט 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1700 אם אצטרך אוסיף בעצמי עוד 300 שקל שיגיע לתקציב של 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Sims 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung SyncMaster 17…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
+ מסך LCD 17 * מבוסס כפול ליבה , אולי ה 805 או אם אפשר יותר ... תודה ..
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצל גם נצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לצערי לא ניתן.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משקי רשת ועבודה כללית אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4…
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד AMD 64 ביט ו3 גיגה הרץ. 1024 זיכרון R.A.M. ו160 גיגה ביט. אפשר ב2 כרטיסים את הראם. ללא מסך ללא צורב וללא ציוד הקפי. וקירו טוב למעבד. ועם מארז וספק.
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
http://www.netvox.co.il/products/139954 http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTD131018&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אלה שני מפרטים שמצאתי באתר,הבחור ביקש מחשב לסטודנט,אז גם אני נמצא באותו מקום. אז ככה, גם אני צריך מחשב יחסית קל ושהבטריה שלו תספיק לשעתיים+-. אההה וגם אני רוצה מחשב טוב,הבנתי שמחשב נייד מינימום עולה 3K,אז עיגלתי את זה ל4. אם למישהו יש הצעות יותר טובות בשבילי אשמח לראות אותם.[br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 12:48:14 UP מה קורה אנשים,אני צריך עזרה!!
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
תראו אני יודע ששיגעתי אותכם אבל אני לא סומך על המוכר ואמא שלי עקשנית והיא זאת שקונה הבאתי לו את המפרט שהצעתם לי והוא שיגנע את אמא שלי ל"שדרג" אותו לזה זה במרכאות כי הוא שינה ממש את כולו והעלו את המחיר ב2000 שקל Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 400W V.2 Case 430.00 ¤ 1 430 ¤ 1 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1080.00 ¤ 1 1080 ¤ 2 7053 Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 333.00 ¤ 1 333 ¤ 3 9020 Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard 609.00 ¤ 1 609 ¤ 4 9082 Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 338.00 ¤ 2 676 ¤ 5 8799 LG GSA-H10A/N 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 184.00 ¤ 1 184 ¤ 6 8688 Albatron 7600GT 256MB 128Bit PCI-e Video Card 962.00 ¤…
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב אשר ישמש לימים שבהם אני לא במשרד וצריך לעבוד מהבית (יכול להגיע לפעם, פעמיים בשבוע). הכוונה היא שרוב הזמן המחשב ביתי ולעיתים מזדמנות ישמש כתחנת עבודה לצורך פרנסה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית תלת ממדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solidworks, באופן מזדמן לצורך פרנסה. בנוסף: פוטושופ, אילוסטרייטור, בלנדר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיי…
-
- 20 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
את התקציב אתם יודעים... זה בישביל חבר.... הוא רוצה שהכל יהיה שחור-כסף והוא נדלק על המארז XSAR1000 הזה... תודה לנענים..... ;D
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב טוב שיהיה להכל.. מעדיף מעבד אינטל כי זה מה שהיה לי תמיד ויש לי עכשיו. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ, אינטרנט ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין משהו ספציפי. תוכנות עריכה גרפית ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה במיוחד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? אין משהו ספציפי…
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מחשב חדש אחרי הרבה זמן לכן קצת לא מעודכן בחומרה בימינו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר כמובן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג אם זה באמת שווה את ההפרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים עד כבדים, עריכת וידאו קלה ויכולות HTPC בעיקר לשימוש בלוריי 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). power director 12, Total media theatre, לשוניות רבות בפיירפוקס - באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, כנראה אחזור לשחק -אילו משחקים לדוגמא י…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייח לילדים שמיועד למשחקים. 1700 ש"ח זהו המחיר שאני מוכן להוציא ללא עזרים נלווים (מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים וכו' שכבר יש לי) אם תוכלו לבנות לי מפרט אני אשמח מאוד! (אני מניח שתקבעו את המחירים לפי זאפ) תודה מראש תום
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
התקציב הוא 2500 ש"ח אם חייבים אז אפשר חריגה קלה של 100 -200 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לקריאת מסמכים, גלישה באינטרנט, מעט לצפיייה בסרטים ולהפעלת משחקים כמו GTA החדש, NBA , ופיפא אין צורך בציוד היקפי אבל שיהיה צורב DVD לא צריך הרכבת מחשב וחשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית (אני יושן והוא פועל חח) ההעדפה היא למעבד intel בעל ליבה כפולה ולכרטיס מסך nvidia ולדיסק קשיח בנפח של 160 GB אם בבקשה תוכלו לבנות את המחשב מפה http://www.skypc.co.il כי מפה אני קונה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
תקציב: 2K, ניתן לחרוג עד 500 אבל מחפש מפרט סביבות המחיר הזה. מטרת המחשב: בעיקר אינטרנט, השמעת מוזיקה וקצת משחקים - פוטבול מנגר 09, אסטרטגיה ישנה וגם שמשחקים כמו PES ו NBA2K9 יעבדו. בשנת לימודים הבאה אתחיל ללמוד הנדסת תעשייה וניהול אז אם ידוע לכם על דרישות מחשב מיוחדות לכיוון זה גם אשמח להתייחסות בהרכבה. אין צורך בציוד הקפי, יחובר למסך LCD של סמסונג 19". עדיף חנות באזור מרכז, תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מבקש מפרט מבוסס אינטל לשימוש כללי כולל ציוד הקפי עד 3000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Watch Dogs, BF4 ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרונות RAM בבעלותי corsair vengeance 2X4 5. ע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הינה המפרט שאני קונה מחיר משהו כמו 4000+- אני לא מבקש שתבנו לי מפרט חדש אני לא עושה סבבים ב-10 חנויות בשביל חלקים אני קונה מחנות אחת הכל, אני יודע שיש את הספק FSP והכל אבל ב-skypc לא מצאתי באתר שלהם.. הינה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH Ext 256MB זיכרון TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB מארז שקוף THERMALTAKE SWING SILVER + 430W קרור מים Thermaltake AquariusII liquid cooling מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? knock yourself out. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח, מכונות וירטואליות עד 4 מכונות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 24-27 אינץ'. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כבדים כולל ציוד הקפי ומסך. מסך טוב שינצל את הכרטיס הגרפי כמו שצריך ברזולציות גבוהות. לא מתכננן OC. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב PC שישמש לאינטרנט וסרטים בלבד, איני צריך מסך אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה (26 אינצ'), יש לטלויזיה חיבור HDMI,VGA. אשמח להמלצות על מחשב בתקציב שלא יחרוג מ1500 ש"ח. חשוב לי מאוד שהוא יצליח להקרין סרטים על הטלויזיה ללא בעיות. מצאתי מחשב שאולי עונה על הדרישות שלי אבל אני לא בטוח שאני מבין מסיק אשמח לחוות דעת: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=core-i3-2100-1&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=107&aff=Zap〈=he תודה.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב והרבה זמן לא התעסקתי בזה. אני מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם דברים סטנדרטים כמו סרטים וכו' אבל גם שיוכל להריץ משחקים (לא צריך שיתמודד עם המשחקים הכי חדשים) אין צורך במסך ובציוד הקפי וגם כונן דיסקים נראה לי מיותר. מוכן להשקיע כ2500 ש"ח עם עדיפות כלפי מטה למרות שנראה לי שכבר זה גבולי תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה שאני צריך זה לוח, מעבד, זכרון, כרטיס מסך, יש תקציב גג 2000 ש"ח אם יצא פחות יותר טוב מחשב למשתמש בינוני, אינטרנט, משחקים(ילד בן 8-לא צריך כרטיס גראפי מפוצץ) עדיף לא לגלוש מהתקציב בגלל שצריך עוד לקנות מסך בנוסף לזה.. ואם אפשר המלצה למסך LCD 17 אינץ'- במחיר של 1200-1300 ש"ח אם יש חיה כזאת. * את חלקי המחשב רצוי מאוד שיהיו מKSP, החנות קרובה לבית ואני חושב שמשם ארכוש.
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, אם באמת כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות , צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מספר סביבות עבודה שונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.AC,BF,portal2,ועוד כל מיני שעתידים לבוא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-