ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5200 בלי חריגה, המקס העליון 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: אשתמש במחשב לעריכת סרטים, הרצת שרתי משחק, שיחוק, תיכנות, ושימוש מאוד אינטנסיבי לאורך שעות רבות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. כל משחק חדיש שיוצא, אקליפס, ויזואל סטודיו, כל מני כלים של ADOBE אבל אני לא חושב שזה מצדיק קודא כי אני לא עובד איתם הרבה, סוני ווגאס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).:המפרט ישמש לי גם ככלי עבודה חשוב, אני עובד דרך המחשב, הוא צריך להחזיק את העומס. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכםמתכנן לקנות 2209W…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה הקישור לדוגמא למפרט (לא חייב להיות בחנות זו, זה כתוב ברור שם) http://www.speed4u.co.il/sg_product~5738G~65~142.htm מטרה: המחשב מיועד להריץ תוכנות כמו אופיס, אינטרנט, ויזואל סטודיו, מטלב, סים, תוכנות גרפיות, תוכנות לתכנות (בגדר הנורמה להרצה בבית), תוכנות שנה א/ב בהנדסה בת"א (לא מאמין שפרויקט גמר מריצים בבית... , לעיתים מעט סרטי דיוידי, קצת משחקים GTA לדוג'.. וינאמפ, שירים, סה"כ מה שסטודנט ממוצע דורש. ***לא מיועד לניוד מרובה הלוך חזור. תקציב: כמו שמצויין 3.5K-4K גג. שאלות: תנו דעתכם. שווה קנייה? איך המאיץ הגרפי? מעבד? זכרון? האם יעמוד בדרישות שלי ולצרכים שלי? שווה להשקיע הכסף בזה? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בחו"ל אני טס לחו"ל בעוד כחודש ל סקוטלנד ואני מעוניין לרכוש את המחשב שם מטרת המחשב : משחקים בעיקר (עולמות וירטואלים - SECOND LIFE ) גם סרטים וגם לעריכה חשוב שיהיה לו את כרטיס מסך בתצורת SLI ;D גודל מסך :15.6 ומעלה משקל : עד 8 קילו סוללה : יש צורך לסוללה חזקה מעל שעתיים (למרות שמחשביים נידיים למשחקים לא מצטיינים בזמן סוללה גבוה ) יציאות מיוחדות : (יהיה נחמד אם יהיה לו HDMI או DVI ) בלוטות : כן צריך או אפשרות שיהיה לו כרטיס אלחוטי שאוכל להתחבר בצורה אלחוטית גודל מינימלי של דיסק קשיח : 250 גיגה צורב DVD : כן צריך אחריות בנלאומית : כן נדרשת העדפה : פה הדעות חלוקות עקב שזה נובע מנושא השירות ומפה השאלה ממשיכ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לוח: Asus P5B Deluxe מעבד: E6600 זכרון: Corsair 2GB (2x1GB) DDR2-800 PC-6400C4 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7950 GT TDH Extreme 512MB מארז: ThermalTake Kandalf VB9000SWA קירור מעבד: ThermalTake BigTyp 120 VX CL-P0310-01 ספק כוח - אפשרות 1: (Enermax Noisetaker II 600W EG701AX-VE (W ספק כוח - אפשרות 2: Antec TruePower (TP) Trio 650W הדילמה הכי גדולה היא בקשר לספק הכוח... תודה מראש על ההמלצות וההערות. עריכה 1: המערכת תשמש בעיקר למשחקים, עריכת וידאו, ושימושים כלליים אחרים (אינטרנט, Office,...)
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עברתי על כמה מפרטים שהכנתם כאן בסכום דומה, אבל אף אחד לא מבוסס אינטל. אם אפשר אני מעוניין במפרט של עד 5000 ש"ח, שיהיה מבוסס על מעבד אינטל. מטרת המחשב בעיקר למשחקים. כמו כן הוא צריך להיות כולל מסך(אם אפשר שתי מחירים למסך,אחד לשטוח, אחד לרגיל) +.... צורב + מקלדת + עכבר(אופטי) + ורמקולים(פשוטים ביותר).
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המפרט הבא: Intel Core2Quad Q6600 Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev 2 Dual Channel 800mhz CL 4-4-4-5 OCZ StealthXtream 600w Gigabyte 3D Aurora 570s Samsung 226BW WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II THRMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME GIGABYTE GeForce 8800GTS 640MB - PCX - retail יש ברשותי עוד דיסק קשיח נוסף של 200GB שאני מוסיף למחשב וכמובן צורב שכבר יש לי.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב הולך לקנות מחשב חדש ... כעיקרון הולך להיות לי בין 5000-6000 ש"ח... אני צריך מחשב טוב שיוכל להריץ משחקים חדשים,ומחשב חזק וטוב לקידוד וידאו,שיהיה מעבד חזק וגם קירור למחשב למעבד ולכרטיס מסך.. והנה אתר שמצאתי ברשת שאפשר לעשות דרכו מפרט: http://skypc.co.il/BuildItems.asp?page=187 עריכה:שכחתי להוסיף גם ציוד היקפי מסך אני לא צריך..מערכת הפעלה אני גם לא צריך שתכללו כי בחנות שאני קונה אני רק מוסיף כסף והם מתקינים לי מערכת הפעלה של ווינדווס.. בברכה, י.א
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה עם פוטושופ פתוח קבוע והרבה חלונות ותכונות פתוחות ברקע לכן אני מעדיף שיהיה מבוסס i7 חשוב לי שיהיה לו לפחות 500gb כרטיס מסך שיהיה טוב+ מסך led לפחות 4gb זכרון תודה לעוזרים חשוב לציין המחשב הולך להקנות בארצות הברית לכן אתם יכולים להמליץ על מחשבים שהם 7-8K בארץ!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לשימוש ביתי ממוצע (אינטרנט, תוכנות קטנות, אופיס וכד'), ניתן דגש לעבודה (אופציה לעתיד) עם תוכנות קצת כבדות (וירטואליזציה לדוג') אבל לא בצורה משמעותית כרגע, זה לא יהיה השימוש העיקרי של המחשב, לא כרגע לפחות. יש לציין שכרגע גם לא נדרש מהמחשב להריץ שום משחק כבד או אפילו בינוני+, משחקים בסגנון counter strike ו- age of empires זה פחות או יותר מה שירוץ עליו (אולי קצת יותר, אבל לא משהו רציני). מארז SOHO 1 IKONIK ספק כח A.PFC 550W FAN12 Ci-POWER CWT לוח אם H61MU-E35 B3 HDMI USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד 3.1GHz 3MB CORE i3 1155 2100 INTEL זכרון 2x KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח F3 1TB SATA2 7200 32MB SAMSUNG צורב AD7260S SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL המחשב נקנה מר…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטי HD 1080p, מוזיקה, ולעיתים רחוקות תוכנות קצת יותר כבדות (Matlab ותוכנות סטטיסטיקה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בערך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ארצה לקבל חוות דעת על המפרט הבא: [table] [tr] [td] [/td] [td] [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 970 [/td] [/tr] [tr] [td] קירור מעבד [/td] [td] Scythe Katana 3 CPU Cooler [/td] [td] 120 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte Z77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI [/td] [td] 670 [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך [/td] [td] Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E [/td] [td] 2295 [/td] [/tr] [tr] [td] זכרונות [/td] [td] Transcend 4GB 1333Mhz DDR3 X2 [/td] [td] …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם עדיף להחליף תמעבד לAMD ? והאם יש מקום לשים עוד 200-300 ש"ח בשביל איזשהו שיפור רציני (עדיף שלא כמובן)? ועוד משו.. אמרו לי שהכרטיס מסך יש לו שנה אחריות ועדיף לקחת משו אחר האם זה נכון או שעדיף לי להישאר עם הכרטיס הזה וזהו..? מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤603 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤340 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 16MB ¤269 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤209 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤979 כמות:1 http:/…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימוש רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 BF3 Watch dogs וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לדעתי 1920X1080 או 1600X900 אבל כנראה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם !!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי משחקים ותכני HD. משחקים: BF4, CRYSIS 3,TITANFALL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1050*1680. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מ…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד לצורך פיתוח (גם אנדרואיד גם .NET) שיחזיק לי לכמה שנים. תקציב של עד 6000 שקלים (אפשר חריגה של 200 שקל אבל עדיף שלא) ושיהיה לפחות ב24 תשלומים (גם אם זה אומר לשלם קצת ריבית) * מטרות המחשב? בעיקר לפיתוח - .NET ואנדרואיד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מינימום 15", עדיף שיהיה מאט אבל זה לא דיל ברייקר * רזולוציית המסך - שיהיה לפחות 1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - הייתי שמח שהזמן סוללה יהיה כמה שיותר ארוך אבל אני רוב הזמן עם מטען ככה שזאת פחות בעיה …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i7 930 2.8GHz, 4 core 8 thread מקרר מעבד: Scythe Mugen זיכרון: 3x Corsair Vengence Low Profile DDR3-1600 9-9-9-24 4GB, סך הכל 12GB, ב-triple channel. לוח אם: ASUS P6X58D Premium כרטיס מסך: Gigabyte HD 7970 WindForce 3X OC ספק כוח: Seasonic SS-620-GM, 620W מארז: קופסא כלשהי של CoolerMaster, די מוצלחת, שכחתי את המספר מודל. אחסון: 3x 500GB WD Green אופטי: יש. של LG. עושה גם LightScribe אם זה מעניין מישהו. מאווררים: כל מיני כמה זה שווה בתור מחשב? ובתור חלקים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב. אז האתר עצמו, באזור שאפשר לחפור במפרטי מחשבים - ממליץ על מחשב עריכת ווידאו ב6570 שקל - http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/18 שזה בערך טווח המחיר. אבל יש לי הרגשה שאפשר לעשות שינויים כאלה ואחרים למפרט בכדי להגיע למיצוי חומרתי-כספי מלא. או שאני טועה וזו אכן המערכת החזקה ביותר למחשב בסכאלת מחיר זו? אשמח לעזרה. תודה. יואב.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב בארה"ב, חשוב לי מאוד אחריות בינלאומית. ובלי מסך טאצ' התקציב שלי בערך 3000 שקל (700 דולר), מומלץ כמה שפחות, מעדיף דגם מחשב חדש, אם יהיה משתלם אוכל לחרוג מעט מהתקציב. מטרת המחשב: לימודים, מסחר בשוק ההון, פוטושופ, כתיבה, מעט משחקים. גודל המסך: 15.6" או יותר. מבריק או מט: לא מבין בזה, מה שהרגיל אוהב את המסכים בניידים של DELL. רזולוציה: FHD מאמין. דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: אין, מעדיף NUMPAD. משקל רצוי: כמה שפחות, אפשר להתפשר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיפות לארוך. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: אין העדפה. כונן אופטי: כן. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: חייב רישיון למערכת הפעלה: מעדיף, אפשר גם שלא. העד…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רצוי שיחזיק הרב זמן (הקיים בן 6) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני ומעלה - שירוץ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב לגיימינג | עד 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? התקציב המקורי הוא 2800 שקל, אז בין 2800-3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה) המשחקים הכי מתקדמים כיום, ולא יזיק אם יפעיל משחקים בצורה יעילה גם בעתיד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. GTA4, BATTLEFIELD BC2, GUILD WARS2, COD, המשחקים עם הדרישות הגבוהות ביותר בשוק ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה לא, מעדיף שיהיה FPS גבוה במשחקים מהסוג הזה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280-1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? נרשם * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש נייד לשימוש פרטי, אינטרנט ומשחקים קלים . האם מומלץ לקניה ? איזה צבע כדאי לקחת, הבנתי שיש שחור כחול ולבן, יש המלצה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בכל טווחי המחירים.. אני לא רוצה לכתוב נגיד "עד 10,000" כדי לוודא שאף אחד לא יתפרע, כי אז פשוט תיתנו לי רק ניידים באיזור הסכום הזה.. :-X בכל טווחי המחירים, שתי הדרישות היחידות כרגע הן ניידות גבוהה (ולכן 13") ומסך לא מבריק. מהרשימה הנ"ל, אח"כ נתחיל לסנן לפי דרישות נוספות ושימושים.. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש וחזק. השימוש העיקרי הוא לפיתוח. אני עובד בעיקר עם Visual-studio.net. האפליקציות שאני מפתח דורשות לעיתים קרובות משאבים רבים של CPU וזיכרון. בנוסף עבודה עם Photoshop, עריכת וידאו וצפייה בסרטים. אני רוצה זיכרון של 4G HD גדול - לפחות 300G סוללה חזקה מצלמת רשת ומקרופון מובנים רמקולים טובים צורב המחשב ישמש כמחשב העיקרי שלי. צריך להיות ניתן לנשיאה בעיקר מהבית לעבודה ולפגישות (אני נוסע ברכב). מסך 15-16. אשמח לעזרתכם. תודה מראש. יובל
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש חוות דעת לגבי החנות nayadnayad.co.il יש להם דגמים של לנובו שאין באף מקום אחר שנראים זולים מדי... מישהו מכיר\קנה שם?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, כבר הרבה זמן אני רוצה לשדרג את המחשב "המצ'וקמק" שלי (בגרשיים כי בכ"ז יש הרבה אנשים שישמחו למחשב שכזה), ראו מפרט. ראיתי שהחלקים שעליהם שמתי את עיני עולים בארץ הקודש באיזור ה-10,000 ש"ח, סכום (לדעתי) מגוכך לכל הדעות, אז פניתי לאופציה האחרת: NEWEGG! =] לקיצור העניין, ללא צורך במשלוח בינלאומי, וביחד עם כרטיס אשראי אמריקאי, אני הולך להזמין את החלקים הבאים (אתם מוזמנים לתת ביקורת, בבקשה!): מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ $322.00 --------------------------------- לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR 172.00$ ד"א, יש בחנות עוד לוח שהוא אותו הדגם, רק בלי ה-UT, והוא עולה כעשרים דולר יותר. מישהו יודע מה ההבדל? --------------------------------- זכרון: CORSAIR XMS 2GB (2X1024) …
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-