עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gallevy,

שלום לכולם... אני המלצה למפרט... בסביבות ה3-3.5 אלף למשחקים... והכי חשוב שהוא יהיה שקט לא מתוכנן oc והשימוש העיקרי זה גלישה ומרוצי מכוניות... אני הולך גם לרכוש את הg25 של logitech תודה לכל מי שיתן דעתו... אהההה ודבר אחרון חשוב לי הארד דיסק גדול ומארז יפה (thermaltake sorprano)

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Started by doldol360,

אני רוצה לקנות מחשב בעלות של 4.5K כולל מסך LCD עדיף 22 INCH מטרות המחשב? משחקים, סרטים אינטרנט.. הכל מהכל אבל הכי חשוב משחקים כבדים אין צורך להכליל ציוד הייקיפי חוץ ממסך כפי שאמרתי עדיף 22' העיצוב לא חשוב מיצידי שיראה כמו תחת אבל שיעבוד כמו ראש (איזה משחק מילים אה ) . אני רוצה מחשב שקט עד כמה שניתן ברמת החריש(שאני לא ישמע אותו בכלל) OC אולי רק לכ.מ אבל ממש לא ברמה גבוה.. עד כמה שניתן עם קירור סטוק (אני גר בבאר שבע אז לא להרכיב לי מפרטים מחנויות בחיפה :\ )

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  3. מה קורה? טוב אז אני מעוניין להחליף את המחשב ויש כמה פרטים ספציפים: 1) חייב HD של 1TB.... תמיד נגמר לי המקום. 2)בעיקרון אני משחק במסך 19" ברזולוציה 1280X1024 אבל המחשב מחובר לR81 בגודל 32" ולפעמים אני משחק בה...אז חשוב לי שכרטיס מסך יסתדר גם עם זה. 3)צורב DVD. 4) בלי OC. אני מעדיף לא לחרוג מהתקציב אבל אם עוד 100-150 ש"ח יעשו איזה שינוי רציני אז נזרום. סבבה זה הכל תודה לכל העוזרים .

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  4. Started by Arisum,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב,בהתחשב במשחקים שעומדים לצאת בזמן האחרון נראה שהדרישות גבוהות ןמאתגרות בעיקר את המעבד שלי(אני לא מעוניין בOC),כך שאני חושב שאולי הגיע הזמן לשדרג. המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz קירור למעבד:buffalo(לצערי אני לא זוכר את הדגם המדוייק) לוח אם: GA-P55-US3L כ.מסך: sapphire 7950 HD DUAL-X זכרונות:2x4GB Corsair DDR3 1600Mhz XMS3 קשיח: samsung HD103SJ ספק כוח: seasonic 550w מארז: antec 300 שמתי לב שהחודש יתחיל הבלאק פריידי,לדעתכם כדאי להמתין עם קניית המחשב עד אז? או שלא צפוייה הורדה משמעותית במחירים של הרכיבים שיהיו רלוונטים אליי? נראה שהדיסק הקשיח שלי כבר מתחיל להישחק(הרבה "רעשי" כתיבה בזמן שהמחשב מבצע מטלות יחסית פשוטות כמו …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by amits1995,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קצת אינטרנט ולא יותר מזה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המחשב מיועד בעיקר לגרפיקה כתחביב (פוטושופ 3DMAX )אינטרנט , מוזיקה, סרטים, משחקים לא הכי כבדים בעולם אבל בכל-זאת משחקים... אין צורך במערכת הפעלה, (יותקן עליו ווינדוס 7) יש לכלול עלות הרכבה, מארז לא צריך להיות מפואר, שקט מ1 עד 10 6-7 ניתן לחרוג\לחסוך ב100-200 ש"ח אם ממש שווה את ההשקעה\חיסכון. לא מבין באוברקלוק, אזור המרכז , יחובר כנראה גם לTV (לא יודע אם זה פרט חשוב אבל שיהיה...) וכמה שאלות : א: ברשותי צורב DVD מהמחשב הישן הוא לא משתמש בSATA האם הוא יעבוד במחשב החדש ? אם כן אז לא צריך חדש. ב: כמו כן ברשותי מסך ישן יחסית מדגם samsung syncmaster 151s במצב טוב האם הוא ינצל את הפוטנציאל של המחשב החדש (כרטיס גרפי למשל)או שאין קשר בין הדברים והאם בכלל כדי לי לשדרג את המסך (תקצ…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  7. שלום! אאשמח אם תרכיבו לי מחשב טוב שיחזיק למספר לא מבוטל של שנים לאחר מחשב של 5 שנים שלא שיניתי אף חלק... אממ התקציב 4500 גג המטרה למשחקים ללא צורך בציוד הקפי+מסך. כרטיס מסך טוב למשחקים, כונן 80 GB המארז שיהיה במידות של המארז HEC CI6A21 כי יש לי מין ארון מובנה למארז. אין לי שום כוונה לעשות אוברקלוק אז כל היוצא מזה בטל. לכלול הרכבה בתקציב! ובבקשה מהחנויות הנ"ל: מהחנות האחרונה אני מעדיף בגלל מיקום לרכוש רוב המפרט אך אם דבר יותר טוב/זול במקום אחר אז כמובן זה יהיה עדיף... www.ksp.co.il www.memorypc.co.il www.pcdiscount.co.il תודה!

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by DaNTaF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יהיה הבדל משמעותי אז אפשר עד 6000 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ערכיה גרפית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop cc 2014 , Photoshop Lightroom , Premiere Pro CC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dota 2 תחרותי , BF4 , GTA V וכל מה שעתיד לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים של 24" …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by A.j.23,

רוצה לקנות מחשב לחדר, בעיקר למשחקים וניגון מדיה. אני מתכנן לשים תמסך על שולחן ושאני אוכל לשלוט מהמיטה ( אלחוטי).. 1. התקציב שלי 5000שח אפשר לחרוג עד 100+-. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : בעיקר למשחקים, אין צורך לעיבוד גרפי וכאלה... א) אינטרנט, סרטים ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אני רוצה מסך גדול, מינימום 27 אינץ' * COD NFS.... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי: אני רוצה שתהיה שליטה מרחוק. מקלדת אלחוטית, עכבר אלחוטי, רמקולים 2.1 (טובים אבל). 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט: כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 : 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק : לא 8. האם יש צורך לכלו…

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by ososos,

אהלן, מבקש עזרה במפרט למחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים, עם קצת עריכה גרפית כתחביב. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000. חריגה קטנה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים + עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? הוא יהיה בחדר השינה, אז די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…

11. Started by argorny,

בקשה למפרט, תקציב 6300 ש"ח, ללא חריגה. שימושים: עריכה גרפית ותלת-מימד, משחקים, סרטים איכות HD במסך "46, OC בערך 25%. בקשות מיוחדות: שיהיה מבוסס Ci7, לוח אם של ג'יגהבייט. זיכרון כנראה יהיה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4796 התקציב הוא לא כולל זכרון אז אין צורך. קירור טוב למעבד.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ושימוש בתוכנות לעריכת אודיו וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Ableton - פרנסה Cubase - פרנסה Photoshop - תדיר After Effects - מזדמן לא חושב שיש צורך התחשבות גדול מדי בתוכנות הללו, לפחות בתוכנות האודיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Akiles,

שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט עם כל הציוד ההיקפי. מומלץ מחנות באיזור הצפון (נהריה-עכו-קריות-חיפה). כולל מסך, מקלדת ועכבר אלחוטי, רמקולים, מדפסת משולבת (מחיר דיו סביר), מצלמת רשת משולבת מיקרופון. כמה דגשים בנוגע למחשב, ישמש בעיקר לעבודה משרדית + מעט גיימינג אז צריך גם כ.מסך סביר+ רוצה להכניס גם SSD למחשב לא חייב בנפח גבוה. תודה רבה לכל העוזרים !! שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי אם יש צורך .. תגידו לי אתם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית + מע…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. היי, אני מעוניין לבנות לידידה מפרט מחשב, החלטתי שוב להגיע למפרטי מחשב ולקבל ייעוץ מהמומחים שמתעדכנים יותר מהר ממני 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, מאמין שהוא יספיק ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גרפית (חבילת אדובי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חבילת אדובי, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו דיאבלו 3 ועד ל-BF4 בהגדרות ULTRA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by dkinitiate,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ככה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה וזה יכול לתרום משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בשעה טובה (אחרי 5 שנים) אני מחליף את ה-Athlon XP 2500+ (המפרט בפרופיל) כבר הרבה מאד זמן אני לא בעניינים... :-X המפרט המבוקש הוא למחשב ALL AROUND + מדי פעם קצת משחקים FPS , PES ,FIFA פשוט (אבל אני לא צריך הגדרות מקסימום). מסך 22'' ייקנה בנפרד Dell 2209WA, רזולוציה מקסימלית 1680x1050. אין צורך בציוד הקפי. התקציב 3000 ש"ח מעוניין ב-4GB RAM, למרות שאני יודע שלא כולו ינוצל בגרסת 32Bit (אגב כמה קריטית מהירות הבאס 800/1333 וכו'?) לגבי כרטיס מסך - מחפש משהו בינוני סביבות 500-700 ש"ח. לא יודע למה אבל תמיד הלכתי עם Nvidia - איך GTS250/GTS240 ? או ש-ATI שולטים ללא עוררין בתחום? השקט של המחשב חשוב מאד, ובנוסף ייתכן OC קל. (איך זה עובד היום? ) מיקום חנות לא קריטי - אבל עדיפו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by DarkShock,

. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כל מיני) ותוכנת VMWARE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

18. Started by Zrizi,

עבור סלון עם LCD 32"" full HD. דגשים: מארז HTPC. לא חייב להיות קטן, אבל רצוי אסטטי. לפחות 500G הארד דיסק. מעבר לסרטים בHD, מעוניין להריץ משחקים חדשים ברזולוציה גבוהה (למשל קרייסיס). מעוניין בחלקים איכותיים שיחזיקו מספר שנים. ניתן להעלות קצת את התקציב אם זה הכרחי על מנת לעמוד בדרישות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  19. בגדול המחשב לא מיועד למשחקים כבדים,מקסימום ProEvolution,בעיקר להצגת סרטי FULL HD1080 בקלות על גבי מסך 42". אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בצורב. כרגע אין צורך בכונן מעל 500GB (יש ברשותי אחד כזה). שיהיה שקט ,אבל לא קריטי (7.5). לא מיועד לאוברקלוק. יש ברשותי Win7. איזור השרון. שיהיה מעבד אינטל,מעדיף 4 ליבות. כרטיס מסך Nvidia . או שעדיף לחכות בינתיים לDirectx11? תודה חברים (((: ??? ניתן לחרוג מעט בתקציב.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לרכוש לסלון מחשב HTPC שיהיה מבוסס על המארז CFI A8989 CUBE 150W: http://tms.co.il/product/7378 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה. 2. מה שימושי המחשב : רק הזרמת תוכני FULL HD על מסך LED 55 INCH + גלישה באינטרנט + הורדת קבצים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: LED 55 INCH 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  21. <blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי ספורט כגון פיפא 2012 פרו 2012 ו-NBA 2012 לכשיצאו, תכני HD ועבודה משרדית. 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? בשאיפה ל-10 4. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אם אפשרי USB 3 וכמו כן HDMI. בגדול ה-HTPC יחובר למע' הקולנוע הביתית ולטלויזיה 50" FHD 3D ז"א שאני צריך שתי חיבורי HDMI? אני שואף גם לנפח פנימי של 2 טרה מינימום. תודה..…

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by gallevy,

אני צריך לבנות מחשב מדיה סנטר עם מארז htpc מיועד לסרטי full hd. אין צורך בכרטיס הקלטה... עדיפות לקיי אס פי (חלקים שהם מחזיקים).. כי אני דילר שם.. אז עדיף לי... אם יש צורך בחריגה מהתקציב כדי שסרטי hd יעבדו כמו שצריך אז אין בעיה לחרוג מעט מהתקציב. תודה רבה מראש...

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by roninak,

המחשב בכללי ישב בסלון אני מעוניין במארז HTPC, חשבתי על : Thermaltake Mozart VC4000SNS, אבל אשמח אם תציעו משהו (רק שיהיה שוכב והגובה שלו לא יעבור 17 ס"מ(כי זאת השידה שלי, לא חשוב לי הרוחב או אורך שלה, רק הגובה)) אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ משחקים ובמיוחד אם אפשר את הGTA IV (מה שיצא אתמול) ומשחקים החדשים, והכי חשוב סרטי HD. המערכת תהיה מחוברת לטלוויזיה TOSHIBA 32" REGZA 32AV500(באופן קבוע מן הסתם), ולסטריאו. אני צריך רק את המחשב נטו בלי רמקולים, או מסך(בגלל הטלויזיה), רק אני צריך סט אל-חוטי(מקלדת, עכבר), ומארז HTPC, וגם כרטיס לחידת וידאו אני מעוניין שיהיה ערקת MCE(אני משער שתציעו PVR 150(אין לי בעיה)).(יש לי ויסטה אולטימייט, ככה שלא לדאוג גם למערכת הפעלה), ולבסוף אבל לא…

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לבנות מע' קולנוע ביתית וחשבתי לבסס אותה דווקא על HTPC. תחילה חשבתי על רסיבר אך לא מצאתי פיטרון לניגון מדיה מהרשת. וגם אם יתאפשר הדבר הרי שברגע שיצאו פורמטים חדשים אני אהיה בבעיה. streamerים למיניהם גם יורדים מהפרט מאותה הסיבה. קוסמת לי בHTPC הגמישות שלו. יצאה פורמט חדש - אין בעיה, מתקינית קודקים וסיימנו. וכמובן פשטות הגישה שלו לרשת - מאגר הסרטים/ מוזיקה. דרישות: 1. יכולת גישה לרשת (יחובר קווית לנתב), כניסה וניגון מדיה מתיקיות משותפות. לא סגור עדיין על הOS, אבל יתכן מאד שירוץ או XP או win7. 2. מרכזיה לכל המדיה שניתן לחבר לטלויזיה - ממיר, קונסולות משחק וכו'. חשוב שההאב יהיה פנימי וניתן יהיה לשלוט עליו ע"י שלט. לא אכפת לי שיהיה שלט הוסף לכך. היציאה צריכה להיו…

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  25. בקשה למפרט INTEL מחשב למשחקים תקציב 4000 ש"ח, מחשב כולל מסך..

• 0 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים