ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אז אני מתחיל עסק באינטרנט ו אני חייב מחשב חדש העסק שלי הולך לעסוק ב בפיתוח תוכנה אתרים תלת מימד ו גיימינג תקציב מקסימלי : 25000 הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM4 YD180XBCAEWOF - AMD - AMD RYZEN7 1800X - 8 Cores - 3.6Ghz Max Turbo Core Speed 4GHz - 95W TDP - Box Without Fan... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 2534/2483 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 X370-XPOWER-GAMING-TITANIUM - MSI - X370 XPOWER GAMING TITANIUM With CPU Cooler CORE FROZR L - Socket AM4 - AMD X370 Chipset - 4x DDR4 up to 3200 MHz - 3 x PCIe 3.0 x16 slots - DisplayPort, HDMI video outp…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם. אני עוזר לחבר לבחור מחשב נייד למטרות לימודים ועבודה כללית(אופיס וכו'), ומהבדיקה שערכתי הגעתי למחשב הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32445 על פניו המחשב נראה מעולה, יש לו מעבד מהדור החדש וטוב יחסית לתקציב(נכון?), 8GB RAM, אסאסדי בעל נפח 256GB, צג גדול יחסית ובעל פאנל IPS, והוא גם קל. רציתי לדעת מה אתה חושבים? יש משהו שעדיף בתקציב הזה? ושאלה נוספת, כתוב שהמסך נפתח כאלכסון, למה ציינו את זה? אשמח למענה מהיר כי עוד היום מתוכננת רכישה. תודה רבה והמשך יום טוב.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרה בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסדרות, משחקים לעתים רחוקות, אפשרות לעבודה עם דאטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה שבועית עם פייתון ביישומי ביג-דאטה, אבל לא באופן מקצועי. המחשב שיש לי כרגע פשוט לא מחזיק מעמד ולוקח לו שעות להריץ כל תוכנית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על ה…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב סלוני המיועד למשחקים עם המפרט הבא: מעבד I7 3770K לוח Asus שלא סגור על הדגם זיכרון 8 GB SSD 256 כרטיס מסך MSI 780 TI מקבל בקרוב טלויזיה חדשה לסלון שהיא 4K והמחשב יהיה מחובר אליה, האם בשביל משחקים כמו: Battlefield Call of Duty Far Cry Raymen NBA Pro Evolution Soccer צריך שידרוג של אחד מהרכיבים? כרטיס מסך? הצעה של SLI לא תקפה כי זהו מארז Media Center והמחשב בסלון כך שיותר מדי מקום אין בפנים מה גם ש'רעש' יכול להוות בעיה. תודה רבה וחג פורים שמח :-)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים בגדול, זה המצב: אני לא תחום למעלה/למטה בכסף. רוצה מחשב מעולה שיעבוד מעולה לשנים הקרובות, עם יכולת להריץ משחקים על Settings מקסימליים. כן מנסה להשיג Value יחסית סביר, ככה שנניח אני לא רוצה סתם להשתגע עם SLI של GTX 1080. אני בטוח שזה יתן אחלה תוצאות, אבל נראה לי שכולם פה מבינים שזה לא קוסט אפקטיבי. זה מה שיצא לי לבנות. אני ממש אשמח לשמוע דעות, סומך עליכם שיש לכם הצעות לשיפור. (כל דבר יעזור ממש! ממקום הקנייה ועד המאווררים). המון תודה לכם! המפרט (דרך סטארט מחשבים): מעבד: 2185 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 S1151 זכרון: 1514 ₪ - 32G (2x16G) G.Skill TRIDENT DDR4 34…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! כ6000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לכיף ;D ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים-משחקי יריות ומירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! מי יכול להמליץ על דגמים שיתאימו לכל מפרט הדרישות? תבורכו!! מטרות המחשב? אופיס, צפיה בסרטים, גלישה (המוווון טאבים במקביל). פוטושופ (של חובבנים, לא צריך מאיצים גרפיים למקצוענים). לא משחקים. * גודל המסך?13-14" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט יהיה יתרון. אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? . אין עדיפות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת רחבה ונוחה (סובלת מכאבים בפרק) * משקל רצוי? 2 קילו ומטה. חשוב כי אני המון בנסיעות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) טווח רצוי: שש שבע שעות. סוללות ניתנות להפרדה - יתרון אבל לא חובה (עוד עושים כאלה בכלל?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HD…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את אחד הניידים המפלצתיים שיש - מחשב נייד לגיימרים ממשפחת Republic of Gamers של אסוס לכתבה: http://hwzone.co.il/hardwarereviewsnotebooksasus_g750jh_rog_gaming_notebook_2014/
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX SAPPHIRE Radeon X800 Pro 256MB GDDR3 / DVI / TVoUT - RETAIL Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD A-Data 512 MB DDR 3200 Memory Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply Gigabyte GA-K8NS-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX הכל 6000 ש"ח או קצת יותרר מה אומרים?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? OFFICE, משחקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WINDOWS 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית מועדפת 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חי…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בודק את האופציה להשתמש בנייד עם תחנת עגינה, בתור מחשב שנועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה ביוטיוב (אין דרישה לרזולוציה גבוהה) הרעיון הוא להחליף את הנייח שעומד בסלון (לא HTPC) במחשב נייד שאפשר להזיז אותו ברחבי הבית, אך עדיין לאפשר עבודה נוחה ע"י חיבור למסך מקלדת ועכבר. חשוב שהחיבור יעשה בצורה נוחה כמו תחנת עגינה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וצפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מקלדת מכנית 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות לגודל, שלא יהיה מלא בלדים. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
זאת המערכת שלי : AMD XP 1700+ Gigabyte 7VTXE 512 DDR GeForce 3 ELSA Creative SoundBlaster Live! 5.1 W.D. 40 GB W.D. 60 GB Maxtor 40 GB Asus *50 CDROM ASUS 48*24*52 CDRW ספק GENERIC 400W עכשיו ככה המחשב שלי ממש דחוס, אני משתמש בכרטיס PCI להוספת שתי כניסות IDE (להרד דיסק השלישי שלי) כי אין לי RAID עכשיו גם יש לי כרטיס של GIGABITE גם PCI שמוסיף 4 כניסות USB 2.0. השינויים שאני מעוניין לעשות הם כאלה: להחליף את הרכטיס PCI - USB של GIGABITE (עולה היום 200 ש"ח) + הכרטיס PCI - IDE שעולה 145 היום + לוח הM שלי (אין לי מושג כמה הוא שווה) בלוח M חדש עם USB 2 + RAID שיאפשר לי לחבר יותר מ4 מכשירי IDE ללוח M (יש לי כעת 5) (ואם אפשר הייתי רוצה לדעת איך? כלומר, יש שם יותר חיבורי IDE או מה…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט שיכלול את המארז : mozart vcr001sns http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart/vc4001sns.asp אם מישהו יכול לתת לי חות דעת אני נורא אשמח לגבי המעבדים מה יותר מומלץ ומה כדאי המליצו לי על הpentium d 805 2.66 ואני מתלבט בינו לבין 2.8 d920 ובכלל לבין ה amd אני חושב שאני בהמשך יעשה לו oc אז אני מחפש קירור טוב על מסך חשבתי על samsung 960 BF: http://www.samsung.com/he/products/monitor/19lcdmonitor/960bf.asp איפה אני יכול להשיג מידע או שאתם יכולים לעזור לי גם בזה לגבי כל האחריות עם הפיקסלים שמעתי שזה נורא בעייתי בגדול קיבלתי המלצה על כ.מסך x800xl של ati וחברים אמרו לי שבזמן האחרון הם קצת מזייפים והקירור שלהם על הפנים והמאוורים הם מפלסטיק שזה לא הכי ט…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לשדרג כרטיס מסך בקרוב, המטרה היא בעתיד לקנות מסך שתומך 144HZ 1080P או 1440P מה שירגיש יותר פרקטי כדי להריץ משחקים בקצב רענון גבוה. התקציב גמיש בין 1000 ל 2000 ש"ח אך מחפש כמה שיותר bang for buck. המועמדים הטבעיים לפי איך שאני רואה את זה הם gtx 1060 וה- rx 480 ואולי 1070, השאלה אם הוא לא אובר קיל בשביל מה שאני רוצה. לא שולל כרטיסי יד שניה אבל אין הרבה ברמה גבוהה, 980ti יד שניה יכול להיות אופציה אם יהיה כזה. מה אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתקמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , קצת photoshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V ,CSGO ,משחקים חדשים שיצאו בקרוב, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך , מבקש להוסיף למפרט מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהה שיש 3. האם יש צורך בצ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 (200+-) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בשבוע הקרוב תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף: 750G ומעלה ,ואם יש אפשרות לSSD משקל הנייד המועדף: לא חשוב גודל הצג: חובה 17 אינץ זמן סוללה רצוי: לא משנה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3, שיהיה גם כרטיס מסך חזק יחסית. יש לי 2 אפשרויות בינתיים על הכוונת אבל אני מחפש משהו יותר טוב עם אפשרות חלוקה ל36 תשלומים : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?i…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לכל מומחי הפורום שלום רב. אני צריך לקנות כארבעה חמישה מחשבים למשרד. . מה התקציב המקסימאלי? לא יודע, דרישות בהמשך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית עם מולטי טאסקינג בתכנות קל באקסל בדפדפן בmysql בוורד בvnc viewer ותוכנות דומות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך FHD גדול 20-23 אי…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד : Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray קירור מעבד : Noctua NH-D14 CPU Cooler לוח אם : GIGABYTE P67A-UD4 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E זיכרון : DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח : Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיס מסך : Nvidia gtx 580 מחיר מבצע בנועה רק 2000 שקל !!! מארז : lancool k-62 ספק כוח : SeaSonic 650W Gold X-Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU X-650 (Retail) מסך : dell u2311H או LG IPS236 מתלבט.. מה שרציתי לדעת האם החלקים שבחרתי תואמים אחד לשני והכל עובד ?! דבר שני יש שיגידו שחלק מהמפרט סתם ולא מרגישין בשימוש אבל רציתי רק להבהיר נקודה אחת שהמחשב הזה גם מיועד לעתיד הק…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרה בבחירת מחשב. המחשב הישן שלי הלך לעולמו אחרי 6 שנים.. אני אדריכל ועיקר העבודה שלי בתוכנות autocad, adobe ilustrator, adobe photoshop. אני צריך מחשב שידע לעמוד בדרישות המערכת של התוכנות האלו (עבור הגרסאות הכי עדכניות של 2023). יש הסבר באינטרנט לגבי מה החומרה הנחוצה אבל כשאני מנסה ליישם את זה בחיפוש באתרי קניות/KSP לדוגמא אני לא יודע מה לסמן בהגדרות. אשמח אם מישהו יוכל להציץ בדרישות המערכת ולכוון אותי מה אני צריך לסמן ברובריקות או להציע לי כמה אפשרויות של חברת DELL או LENOVO מאתר KSP. תודה רבה מחשב נייד לאדריכל 3000-6000 שקלים 15.6 אינצ' מבחינת משקל עדיף משהו קל (הישן שקל כ-2.6 קילו) משמש לעריכה גרפית + שרט…
-
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch ואני רוצה על איכיות הכי גבוהות שאפשר וnba2k17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא כל כך מבין בזה אבל זה הדגם dell u2211h/u2311h flat panel monitor -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוקה להמלצה על מחשב נייד לצורך עריכת וידאו בתוכנת ADOBE PREMIER ועיצוב גרפי בתוכנת ADOBE PHOTOSHOP. יש צורך שלמחשב תהיה כניסת FIREWIRE לחיבור מצלמות. בנוסף, אני צריכה שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. יש לי כ4,200 ש"ח להעמיד לנושא, אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן! נתקלתי בארה"ב בסייל שלי נראה דיי מטורף של המחשב הנ"ל עם מפרט משודרג http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/store_access.do?template_type=series_detail&category=notebooks&series_name=ENVY14_series&aoid=35252 המחיר שלו הוא 800$=2750 ש"ח! (מעבד I7 ו6 ג'יגה זכרון)...חשבתי לקפוץ על המציאה...ולא לחכות לדור החדש שממש בפתח (לפי דעתי זה מבצע חיסול שהם עושים), ההבדלים לא צריכים להיות מטורפים. בגדול ממה שהבנתי המחשב הזה הוא סוג של חיקוי למק בוק פרו (רק פחות טוב ) אשמח לשמוע דעתכם על העסקה בכללי ועל המוצר עצמו בפרט...כי אני בכל זאת רוצה לקנות משהו טוב ולצערי אין חנות שמחזיקה מחשב כזה במלאי לדוגמא... תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הוא 4000 שקל עדיף לא לחרוג ועם כן לא בהרבה ! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כל המשחקים החדשים gta:iv nfs cod7 ... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מק…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-