עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן …

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by mayeast2,

הי, אני צריך 2 מפרטים. 1. עבור בני בן ה 5 כי נמאס לי שהוא מתעלק על המחשב שלי. התקציב הוא 2500 ש"ח גג (עדיף פחות), וצריך לכלול: מעבד, לוח, קול, רשת, DVD, רמקולים פשוטים, מארז, 256 זכרון, דיסק גדול (60 או 80 , כי אני אשתמש בדיסק שלו לגיבוי הנתונים מהמחשב שלי), כונן דיסקטים, מלקדת פשוטה, עכבר אופטי של מיקרוסופט .... זהו (לא צריך מסך) מה המפרט הכי טוב שאפשר לקנות ? השימוש העיקרי יהיה : אינטרנט (כן כן, לאתרי ילדים כמו אלפי וכו) משחקי לומדות, וגם קצת משחקים יותר חדשים. 2. עבור האחיין שלי, הסיפור קצת שונה התקציב עומד על 4500 שח והדרישות הינן למשחקים ואינטרנט הרכיבים הנדרשים: מעבד, לוח, מארז, רמקולים כדוגמת SB 2100, זכרון 512, דיסק גדול (69 או 80), DVD, צורב CD (לא קומבו, אלא בנפ…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום אני צריך מפרט למחשב בלבד בלי מסך וציוד היקפי. מערכת מומלץ amd הבנתי שעדיף מ intel וכל השאר מה שבא לכם סומך עליכם תודה רבה לירן,

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אהלן, אני מחפש להחליף את המחשב העתיק שברשותי ולהשתדרג למשהו חדש, הנה הדרישות שלי: * מטרות המחשב: תיכנות (פיתוח אפליקציות בעיקר) ומשחקים (לא צריך שיפעל על ההגדרות הגבוהות ביותר כמובן, מספיק שירוץ) * גודל המסך: 14-15 * רזולוציית המסך: לא קריטי, אבל כמה שיותר כמובן... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משהו ספציפי, אבל מסך מגע יכול להיות תוספת מעולה * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, הוא רוב הזמן יחובר לשקע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * Bluetooth: עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB יספיק, ועדיפות שיהיה גם SSD * כונן אופטי: לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by UltraMaN,

שלום. אני סטודנט ומעוניין במחשב נייד חדש. תחילה רציתי לשאול האם ישנה ירידה מתוכננת במחירי המחשבים(ניידים ונייחים( בזמן הקרוב עקב חומרה חדשה/מעבדים חדשים וכו' והאם כדאי לחכות עם רכישת המחשב. שנית, אבקש המלצה ברכישת מחשב. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. 3000 ש"ח. להשתדל לחסוך אם אפשר רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד עבודה …

6. Started by Gal763,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe photoshop, -כבד\פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, wow, diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ohadco5,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 10K וחריגה של 1000 שח. אם אפשר עזרה במפרט במחירי אילת וגם במחירים עם מעמ שעומדים בתקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , cities skylines 2 , cyberpunk 2077, DOTA2 , Formula1 וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? באופן בינוני , כן הייתי מעדיף כמה שיותר שקט אבל יש לי העדפה של כמה שפחות פליטת חום. 6. האם …

8. Started by krimon,

שלום לכולם... יש לי שאלה אחת פשוטה .. אני נוסע לתאילנד בעוד 4 חודשים בערך... האם כדאי לי לקנות משם/ או מהדיוטי פרי מחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by David_K,

שלום לכולם ,לפני מספר שבועות אבי קנה Lenovo G510 מבוסס על Core i5 4200m עם 4GB של זיכרון ,הוא החליט לשדרג את הזיכרון ל8 , וקנה סטיק של 4GB במהירות של DDR3 PC3-12800 של Kingston לצרף לסטיק של 4GB שכבר קיים במחשב, בדקתי באיזה מהירות הזיכרונות ואמרתי לו שהוא צריך לקנות זיכרון DDR3 PC3 12800 (1600MHZ( ,הוא חזר עם הזכרונות ,פתחתי את המחשב ואני רואה שהזיכרון הקיים של סמסונג הוא PC3L 12800S ז"א DDR3L במתח של 1.35V ולא 1.5V כמו הDDR3 הרגיל שהוא קנה. כמובן שלא שמתי מיד את הזיכרונות ,אחרי קצת חיפושים באינטרנט מצאתי באתר של סמסונג מידע מפורט על הזכרון הקיים , ושם מצויין שהוא יכול לעבוד גם ב1.35V וגם ב1.5V , אז הרכבתי את הזיכרון ,הדלקתי את המחשב וWindows מזהה 8GB וגם הביוס, הדלקתי את…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Junky,

שלום אני חדש פה, הייתי רוצה שתרכיבו לי מחשב בתקציב סביבות ה9 אלף שקל, הייתי רוצה שתתנו דעה על המפרט הזה AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel Westren Digital SATA 36.7GB 10000 RPM Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RP Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI LG DVD 16x48 Black OEM NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk Enermax 485W EG495P-VE FMA 20/24Pin Power Supply המפרט הזה הוא לא כולל מארז, הייתי רוצה שתמליצו לי על מארז טוב, יפה ושיתאים למחשב שלי. תודה

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Guy950,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אך די סקפטי לגבי זה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית במרפאה פרטית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני לא יודע את הדרישות של התוכנות של קופות החולים, אבל המחשב יהיה מקושר בתוכנות של קופות החולים. לכן, תוכנות בסיסיות כנראה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) המפרט אמור לכלול מסך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, אני מחפש מחשב נייד עם GPS מובנה, לצערי לא מצאתי עדיין מחשבים כאלו באתרי המכירות. יש בכלל דבר כזה בארץ? אני מעוניין במחשב לצרכים משרדיים בעיקר, בתקציב של עד 3,500 ש"ח. לא חשוב לי גודל המסך, יכול להיות מ-10 אינץ' ומעלה. מה שכן חשוב לי: 1. יכולת עבודה טובה מבחינת מהירות (לא רוצה להמתין 5 דקות לפתיחת מסמך) 2. זמן סוללה ארוך ככל שניתן (למרות שאם ניתן לחבר למצת ברכב זה פחות קריטי) המחשב הזה בוואלה נראה לי ממש מעולה אבל חסר לו התקן GPS: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDELL3010 מישהו מכיר מחשב במפרט דומה שכולל התקן GPS? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. עברתי על כמה מפרטים שהכנתם כאן בסכום דומה, אבל אף אחד לא מבוסס אינטל. אם אפשר אני מעוניין במפרט של עד 5000 ש"ח, שיהיה מבוסס על מעבד אינטל. מטרת המחשב בעיקר למשחקים. כמו כן הוא צריך להיות כולל מסך(אם אפשר שתי מחירים למסך,אחד לשטוח, אחד לרגיל) +.... צורב + מקלדת + עכבר(אופטי) + ורמקולים(פשוטים ביותר).

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Lidor Abu,

שלום חברים אני מעוניין לקנות מחשב ללימודים תנו בבקשה המלצות טובות עדיפות ללנובו תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, אני זקוק לכיוון מסוים לגביי קניית מחשב נייד פשוט בסיסי ביותר. השימוש הוא עבור לימודים גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים . לא מחפש מחשב שיריץ לי משחקים או משהו כזה,זה פשוט מחשב נייד נוסף שישמש אך ורק לשימושים הללו. תקציב = כמה שיותר נמוך מבחינתי 1000 זה סבבה. גודל מסך שיהיה בין 10 ל 14 . על איזה מעבדים אני צריך להסתכל ועל מה לא להתקרב בכלל ? על איזה חברות אתם ממליצים ומאילו לא להתקרב ? אשמח למפרט ככה בסיסי פשוט בשלוף שאני ידע על מה להסתכל בעת הרכישה. כל טיפ עזר אשמח לקבל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by tornado,

מחפש המלצה למחשב נייד בנטייה לכיוון 4000 שקל שישמש בעיקר לישומי אופיס. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחקי פעולה ואסטרטגיה ברמה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "27 רזולוציה 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות - אבל לא קריטי אם לא יפעל על ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by an303042,

שלום לכולם, אני עורך וידאו במקצועי (Avid) ועומד בימים אלו בפני צורך עז בשידרוג המערכת הביתית שלי (כרגע אני עובד על פנטיום 4 ישן אבל נאמן). אני בדיוק בפוזיציה המתלבטת - Quadro Vs Geforce. חוץ מ Avid, השימושים כוללים קצת After Effects, ולא מעט Photoshop. הנה רכיבי הבסיס של המערכת המסתמנת להיבנות: Intel Core i7-930 Bloomfield 2.8GHz LGA 1366 130W Quad-Core Desktop Processor ASUS P6X58D-E LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard 2x CORSAIR XMS3 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model TR3X6G1600C8 G Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive ו או PNY VCQFX1800-PCI…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by MisterL,

אני צריך מפרט עד 15,000 שקל....כולל מסך דק כולל הכל... המפרט לא בשבילי... ולא AMD הם מעדיפים INTEL... כולל מסך, עכבר, מקלדת,רמקולים(פשוטים לא משהו רציני) עדיף שיהיה 1GB זיכרון וכרטיס מסך 7800GTX בקשר למסך שיהיה מסך דק 17 אינץ'... שיהיה ספק טוב ולא צריך מארז יפה שיהיה פשוט מסוגנן כזה.. תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. הי, את המפרט להלן הרכבתי לבד במשך היום מנתונים באינטרנט, ואני זקוק לחוות דעת מקצועית. -התקציב הוא 2800 אם חריגה של 200 שח -לשימוש למשחקים כבדים בלבד -רזולוציה 1280 1024 -הגדרות גרפיות גבוהות -אין צורך בציוד היקפי -יש מארז, ספק כוח וכונן קשיח -שקט לא קריטי אבל טרקטור לא לעניין -לא מבין ב OC -אין צורך במערכת הפעלה (ישwin 7 32) -העדפה לרכוש מחנות בתל אביב כיוון שאין רכב -שדרוגים עתידיים קלים יחסית, לא משהו מיוחד אז ככה: core i5 2500 3.3ghz s1155 6mb GPU core gigabyte p55a-ud3 s1156 dd3 2200 2xpci-e 2x2gb mushkin stilleto edition dual channel 996947 Zotac GTX460 1gb אני יודע שיש הצעות לשיפור מכיוון שאין לי כמעט ידע בנושא ולכן אשמח לחוות דעת איפה אפשר לחסוך ולשפר כדי לקבל את …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. האם עדיף להחליף תמעבד לAMD ? והאם יש מקום לשים עוד 200-300 ש"ח בשביל איזשהו שיפור רציני (עדיף שלא כמובן)? ועוד משו.. אמרו לי שהכרטיס מסך יש לו שנה אחריות ועדיף לקחת משו אחר האם זה נכון או שעדיף לי להישאר עם הכרטיס הזה וזהו..? מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤603 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤340 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 16MB ¤269 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤209 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤979 כמות:1 http:/…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Adar363,

שלום! ברשותי מחשב אסוס K43SA די חדש עם מעבד i7 2670QM זיכרון 4 ג'יגה קשיח 750. המחשב לא כל כך מהיר והרבה פעמים נתקע לדקה/כמה דקות בכל מיני מצבים (פתיחת תיקיות מסמכים כשיש סריקת אנטיוירוס של מייקרוסופט ועוד). מה יכולה להיות הבעיה או שבגלל שזה לא SSD זה הגיוני? עוד שאלה - חיבור בלוטוס לרוב עובד אבל לפעמים לא וצריך לחבר אותו במנהל ההתקנים. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה!!!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ilanb0,

אמור לקבל בימים הקרובים נייד שרכשתי מארה"ב. מערכת הפעלה חלונות 7. איך אני הופך את הממשק לעברית? או לפחות ש"יידע" להקליד בעברית?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Gigabyte GZXX1CASNS Triton Silver Full Tower Case 1 395 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 1 170 ¤ Intel Pentium D 3.0GHz 2X2M Cache 930 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 1 1267 ¤ Maxtor 300GB 16MB Buffer MaxLine S-ATAII HDD 1 620 ¤ ASUS P5LD2 LGA775 Intel 945 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 825 ¤ Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory 1 1279 ¤ Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 1 470 ¤ Computer Assembly 1 160 ¤ Albatron Geforce 7900GT Super High 450 PCX 256MB 256Bit Video Card 1 1778.59 ¤

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Mike4Gaming,

אהלן אני מחפש מחשב נייד למוזיקה ולDJ בלבד אני הולך להשתמש בתוכנה VIRTUAL DJ או SEARTO או TRAKTOR ולאחסן במחשב אך ורק מוזיקה , עדיף סוללה חזקה שתספיק ליותר זמן ולפחות ל 500GB כונן , ומסך בגודל 15.6 אינץ התקציב הוא עד 2200 ש"ח ושהיה WINDOWS 7

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.