עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חבר רשם לי מפרט של מחשב אינטל יש מצב שאתם נותנים לי ביקורת על זה לפני שאני מעביר את זה לקניה?? IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,062.00 ¤ 1,062.00 ¤ 39250 לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 530.00 ¤ 530.00 ¤ twin512667 זוג זיכרונות TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 מחיר לפריט - 350.00 ¤ 700.00 ¤ 32070 כרטיס מסך ASUS EN7300GT SILENT 256MB מחיר לפריט - 525.00 ¤ 525.00 ¤ VB1000BWS מארז THERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER DUAL 120mm fan מחיר לפריט - 445.00 ¤ 445.00 ¤ ELT400AWT ספק כח Enermax Liberty 400W מחיר לפריט - 465.00 ¤ 465.00 ¤ נ.ב. לא הוספתי פה HDD וDVDRW וציוד הקפי כי יש לי כבר מקניה קודמת של ה…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by HWmaniak,

i5 3570 3.4-3.8 Gigabyte H77-D3H Noctua U14S CPU Cooler MSI GT640 2GB Corsair XMS3 1600MHZ 4GBX2 Intel SSD 120GB 330 Series Seagate 1TB 7200 Antec PSU 400W NeoEco

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Mr.Act,

מעוניין להרכיב מחשב המיועד למשחקים בעיקר לא כולל מסך , מקלדת ועכבר ורמקולים ב-8000 ש"ח אם אפשר הצעות גם לAMD וגם לאינטל בנוסף ארצה לקבל הצעות אשר לא נכללות ב-8000 ש"ח של המחשב לאל פסק, ומדפסת לייזר עד 3000 ש"ח שיכולה גם לצלם מסמכים ואם אפשר גם לשמש כפקס ;D תודה מראש!! Mr.Act

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי, אני מחפש נייד לעבודה יומיומית וגם קצת משחקים כך שאני מעדיף כ.מסך סביר לפחות (לפחות ברמה של geforce7400 go) אני צריך לפחות 1GB זיכרון, כ.מסך סביר, מעבד כפול ליבה, והארד דיסק בנפח נורמלי. אני מוכן להקריב משקל וקצת ניידות. תקציב בערך 7000 ש"ח. תודה עוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by deangefen,

אני צריך מחשב שיריץ לי את המשחקים כמו תותח ושאני יוכל להסתדר איתו לעוד שנה וחצי ככה כרגע יש לי מחשב אם 512 מגה, מעבד היפר טרייניג 2.6 @ 3.12 ולוח אם אסוס P4P800 ואני מרגיש שהוא מתחיל לצלוע חשבתי לקחת את המפרט הזה ASUS P5AD2 E-PREMIUM INTEL PENTIUM 4 PRESCOTT 3.4 GHZ (775) A-DATA DDR 2 533 - S12MB X 2 ASUS EXTREME N6600GT ואז ראיתי שכתוב באתר שAMD יותר טובים למשחקים האם המפרט טוב ואתם ממליצים עליו

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך זה אחלה אבל לא על חשבון דברים חשובים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? איור דיגטלי על קבצים גדולים, פוטושופ, אילוסטרייטור, מדיה סנטר לסרטים בHD עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, unity, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה. הרבה עבודת איור בפוטושופ כך שצריך כרטיס מסך מתאים ומשהו ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא …

7. המחשב אמור להיות גם למשחקים הכי כבדים, גם לאפליקציות. המחיר הוא 12000 בלי מסך. מומלץ מכונה רעה שתחזיק מספר שנים. תודה רבה, אני סומך עליכם

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ShmenTul,

הגעתי לשתי הצעות מחברת KSP והרי הן לפניכם: ‎Acer Aspire AS6930G - 644G50MN‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4096 MB 667MHz (2 x 2048 MB)‎ ‎ HD‎ ‎500 GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎16'' HD (1366 x 768) Acer CineCrystal TFT LCD, 60\% color gamut‎ ‎ GPU‎ ‎Nvidia Geforce 9600GT 1024MB dedicated‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVDRW Super Multi Dual Layer‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11a/b/g/Draft N Wi-Fi CERTIFIED‎ ‎ Webcam‎ ‎ACER Crystal Eye Webcam‎ ‎ Sound Card‎ ‎ Dolby Digital + Subwoofer‎ ‎ Card Reader‎ ‎6-in-1 card reader‎ ‎ Ports‎ ‎ 3 USB, HDMI, e-SATA, VGA, RJ-45, RJ-11, VGA, ExpressCard/54 slot‎ ‎ OS‎ ‎Gen…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX SAPPHIRE Radeon X800 Pro 256MB GDDR3 / DVI / TVoUT - RETAIL Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD A-Data 512 MB DDR 3200 Memory Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply Gigabyte GA-K8NS-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX הכל 6000 ש"ח או קצת יותרר מה אומרים?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, מסמכי אופיס, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (עיבוד RAW בתוכנות של ניקון, בעתיד אולי גם פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Nikon View + Capture NX2 - שימוש ביתי תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Taekker,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעקרון מחפש באזור ה3500-4000, אפשר לחרוג בתקווה לא הרבה מדי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך GTX 970 - מתכנן לשדרג בהמשך ספק כוח CORSAIR CX750M 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

12. Started by msimhon,

אהלן! נתקלתי בארה"ב בסייל שלי נראה דיי מטורף של המחשב הנ"ל עם מפרט משודרג http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/store_access.do?template_type=series_detail&category=notebooks&series_name=ENVY14_series&aoid=35252 המחיר שלו הוא 800$=2750 ש"ח! (מעבד I7 ו6 ג'יגה זכרון)...חשבתי לקפוץ על המציאה...ולא לחכות לדור החדש שממש בפתח (לפי דעתי זה מבצע חיסול שהם עושים), ההבדלים לא צריכים להיות מטורפים. בגדול ממה שהבנתי המחשב הזה הוא סוג של חיקוי למק בוק פרו (רק פחות טוב ) אשמח לשמוע דעתכם על העסקה בכללי ועל המוצר עצמו בפרט...כי אני בכל זאת רוצה לקנות משהו טוב ולצערי אין חנות שמחזיקה מחשב כזה במלאי לדוגמא... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by lee101,

אני מצומצם מאוד בתקציב, זקוק למחשב נייד 14" לשימושים בסיסיים. ראיתי את זה (בערך היחידי עם 8 ג"ב RAM בתקציב הזה) https://ksp.co.il/m/uin/72486 מכירים? המלצות/דיס?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום חברים, כבר המון שנים לא בתחום החומרה העדכנית. צריך בבקשה מפרט מחשב כולל הכל עד 4K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K - גמיש במידה ויש צורך ממשי - אם כן אשמח לראות גם כזה שלא חורג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי בתוספת גיימינג בסיסי (בעיקר MineCraft אולי עוד משהו קליל בעתיד) ועריכה בסיסית. לכן כנראה דגש על מעבד וכרטיס מסך ביניים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 פשוט (דל, סמסונג) אני מניח שיספיק, ורמקולים נחמדים כי המחשב יושב במרכז הסלון. …

15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5K , גמיש עד 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת אודיו/גרפיקה/עבודה משרדית/גיימינג בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - מסך/מקלדת/עכבר/HDD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - רצוי שקט מאד. (לצורך הקלטות אודיו וכו') 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

16. שלום כולם. אני מתכוון לקנות מחשב נייד, לצרכי עבודה, וצמצמתי את האפשרויות שלי לשני מחשבים: מחשב ראשון: מחשב שני: אני מתכוון להרחיב את האחריות של המחשב הראשון ל-3 שנים, מה שאומר שההפרש במחירים הוא 200 ש"ח. כלומר, לא מאוד משמעותי (אני מודע לכך שהמחשב הראשון מוחדש). המחשב מיועד לצרכי עבודה, ויפעיל באופן קבוע תוכנה כבדה יחסית (SPSS), ובמקביל גם דפדפן (עם לשוניות מרובות פתוחות, בקלות מגיע ל-10), WORD וענן (אני משתמש ב-MEDIAFIRE). ייתכן שיופעלו במקביל גם EXCEL. איך שאני רואה את זה, המעבד של המחשב הראשון הוא טוב יותר משמעותית (אם כי CPU BOSS לא מסכים איתי, ובאופן מוזר לא הגיע להכרעה ביניהם). אבל הזיכרון של המחשב השני טוב יותר משמעותית (תקנו אותי אם אני טועה, אבל הוא במהירות גבוה…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. לקראת יום ההולדת הקרב, חשבתי לקנות לבתי נטבוק זול וטוב שישמש אותה במקום המחשב הנייח העתיק והרועש שלה (P4). השימוש הוא בעיקר לתוכנות אופיס לביה"ס, גלישה, סרטים (לא HD) ופלאש (youtube או משחקוני רשת). ראיתי את ה-EE PC 10005HA בקצת יותר מ-1200 ש"ח כולל משלוח + WIN7 כאן: http://www.21.tv/p-99347/d79ed797d7a9d791+d7a0d799d799d793+Asus/cf-6/?a=a ערוץ הקניות זה המקום האחרון שהייתי קונה בו, אבל במקרה הזה אולי כדאי לחרוג? יש חלופות עדיפות משמעותית (למשל ATOM כפול ליבה) במחיר קרוב? אולי זה? http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6541 או זה? http://www.21.tv/p-98852/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_Asus_1015P ב-1300 מקבלים מעבד N450, מאיץ גרפי…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by דובי770,

לכל מומחי הפורום שלום רב. אני צריך לקנות כארבעה חמישה מחשבים למשרד. . מה התקציב המקסימאלי? לא יודע, דרישות בהמשך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית עם מולטי טאסקינג בתכנות קל באקסל בדפדפן בmysql בוורד בvnc viewer ותוכנות דומות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך FHD גדול 20-23 אי…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by acker16,

לאחר המון התלבטויות אני חולק כאן את מפרט הHTPC שאני חושב לקנות (הקרדיט לא הולך אלי אלא להרבה יועצים שמבינים הרבה יותר ממני) המחשב באמת ישמש בהתחלה לצפיה בבלו-ריי וב KODI אבל בהמשך גם כמחשב הרב תכליתי של המשפחה בשנים הקרובות ולכן השארתי מקסימום אפשרויות (להוספת עוד כוננים, עוד זיכרון, כרטיסי מסך ועוד כרטיסים שאני לא חושב עליהם כרגע). הדגש העיקרי כאן היה על צורת המארז שמתאימה לי בדיוק לארונית , לא קטנה מדי, לא גדולה מדי ונראית נהדר לטעמי.(לכן גם הסכמתי לקחת מארז שקיבל ביקורות מעורבות) [אופציה נוספת הייתה ה Silverstone GD09 שנמכר ב420 ש"ח, או ה GD07 שלא מצאתי בחנויות] החיסרון הבולט הוא שהמחשב עולה כאלף שקל יותר ממה שתוכנן במקור. ~ הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.c…

20. Started by sdfyuio,

שלום חברים. אני מעוניין בתחנת עגינה למחשב דל Ultrabook xps13. יש לי מסך דל U2312. בגלל שחסר למחשב הנ"ל הרבה חיבורים, כמו חיבורי USB וחיבור RJ45 וחיבור רגיל למסך, אני מעוניין בתחנת עגינה עם כל החיבורים הנ"ל רצוי שיהיה עם USB3. איזה תחנה מומלצת יש לכם להציע ובמחיר הוגן. זה למשל טוב?: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19968&catid=1784 והאם איכות הצפיה דרך התחנת עגינה יורדת, וכן איכות הUSB והרשת? ואיזה עוד דרך יש לחבר את המחשב הנ"ל למסך ישירות ללא תחנת עגינה. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי, אני נוסע לטיול לכמה חודשים ולצערי אני צריך להיות מחובר בחלק מהזמן הזה ללפטופ אני מחפש משהו פשוט שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, טיפה פוטושופ (שימוש רגיל בפוטושופ לא משהו רציני) וממש טיפה עריכה של סרטונים (לחתוך מוידאו כמה פריימים ולשמור לא משהו כבד) - סוללה שתחזיק לכמה שיותר זמן (חשוב!) - לא חייב מערכת הפעלה ביחד אין לי בעיה להתקין לבד - לא כבד ושקל להתנייד איתו. (חשוב!) - בגדול אני לא יודע איזה גודל לקחת. אני מתכוון לקחת אותו בתיק של עד 30 ליטר שיהיה איתי רוב הזמן וממש לא בא לי להכביד עליי עם זה. גודל שאתם חושבים שיהיה לי סבבה איתו וגם לא קטן יותר מדי. - אחריות אם זה לא מוסיף הרבה על המחיר אז כמה שיותר זמן יותר טוב (אופציונלי) - כמה שיותר זול יותר טוב אבל…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by MisterL,

שלום לכולם, לרגל מבצעי הבלק פריידי המתקרב והדגמים החדשים שעתידים לצאת, אשמח לסיוע בהתמקדות למפרט עבור מחשב לצרכי גיימינג ועריכה (מוסיקה). שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-8000 אך אין תקציב מוגדר ופחות רלוונטי, יותר מתמקד במפרט שישמש אותי לעתיד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (בעיקר משחקי FPS, לדוגמא: COD, BF וכו' אבל גם RDR2 ושות', בהגדרות גבוהות) ועריכת מוסיקה (Cubase, FL Studio). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. קיים מסך 27" מדגם: Asus PG279Q ועתיד …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. חברים אני חייב עזרה, קניתי Dell XPS 13 חדש לפני חודש בארה"ב. I7 4500u 8GB RAM 256SSD Win 8.1 המחשב פועל מצויין כשהוא מחובר לחשמל, אבל ברגע שמנתקים אותו הוא פשוט נהיה איטי! אני מדבר איטי ברמה שיש לאג בזמן שאני מקליד. אותו דבר למשל שאני בוחר תיקיות על הדסקטופ עם החצים, הכל עם דיליי. ניסיתי כבר הכל - עדכון ביוס, שמתי על "ביצועים גבוהים", וגם שם שיניתי שהמעבד יפעל על מינימום 100 אחוז. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה!! תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by mayeast2,

הי, אני צריך 2 מפרטים. 1. עבור בני בן ה 5 כי נמאס לי שהוא מתעלק על המחשב שלי. התקציב הוא 2500 ש"ח גג (עדיף פחות), וצריך לכלול: מעבד, לוח, קול, רשת, DVD, רמקולים פשוטים, מארז, 256 זכרון, דיסק גדול (60 או 80 , כי אני אשתמש בדיסק שלו לגיבוי הנתונים מהמחשב שלי), כונן דיסקטים, מלקדת פשוטה, עכבר אופטי של מיקרוסופט .... זהו (לא צריך מסך) מה המפרט הכי טוב שאפשר לקנות ? השימוש העיקרי יהיה : אינטרנט (כן כן, לאתרי ילדים כמו אלפי וכו) משחקי לומדות, וגם קצת משחקים יותר חדשים. 2. עבור האחיין שלי, הסיפור קצת שונה התקציב עומד על 4500 שח והדרישות הינן למשחקים ואינטרנט הרכיבים הנדרשים: מעבד, לוח, מארז, רמקולים כדוגמת SB 2100, זכרון 512, דיסק גדול (69 או 80), DVD, צורב CD (לא קומבו, אלא בנפ…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב לילדה בת 8 לדברים בסיסים שלא יהיה רעוש כולל ציוד נלווה (מסך,עכבר, מקלדת ) התקציב הוא בין 2K-3K חשוב שהחנות תיהיה מאזור חיפה-קריות תודה לכול מי שעזור

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים