ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מעוניין לשים מחשב בסלון שלי לשמיעת מוזיקה ולראות סרטים(DD-DTS) השאלה היא איזה מחשב הכי בסיסי אני צריך לעניין הזה! לא חייב מחשב חדש אלא אולי קומבינציה של פנטיום 3 אפילו! ואיזה תוכנית עלי להשתמש בכדי לראות תפריטים בבירור על הטלוויזיה!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט שבניתי אפשרויות לשפר בבקשה מעבד: 1159 ₪ - * חדש במלאי * - Quad Core i5 6600K Skylake 3.5Ghz S1151 לוח אם: 549 ₪ - * חדש במלאי * - Gigabyte GA-H170M-D3H S1151 זכרון: 269 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1629 ₪ - * מבצע עם משחק * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5 + MGSV דיסק קשיח: 429 ₪ - WD Caviar Black 1TB 5 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 399 ₪ - * מבצע * - Antec 4000B USB3 + FSP HYPER 500W BUNDLE קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - Zalman Ultra Quiet CNPS80F 83W מחיר סופי: למזומן 4568 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 46…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93Dell-Latitude13-i7-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-256GB-SSD-%D7%96%D7%9B-4GB/pi5SS52AC71FE6420133?rd=1418673229036 מטרות המחשב? נטו תכנות. visual studio/eclipse וכו'. מעבר לזה יהיה נחמד אבל זה לא העניין שלו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא עקרוני כל עוד אפשר לתכנת בו נורמלי. * רזולוציית המסך? העדפה לכמה שיותר גבוהה שיהיה שטח לעבוד איתו. * משקל רצוי? לא . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD חובה לא מעניין גודל. מבחינתי גם 64GB מספיק. לא צריך הארד…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי כולם, שימושים: מצגות (דרך מקרן), אימיילים מרובים, מסמכים בWORD, אינטרנט. שיחות skype מרובות, כולל ווידאו. חיבור למסך LCD לצורך מצגות וסרטים. המחשב נייד ברמה היומיומית - אבל לא מוכן לוותר על מסך 15 (בעית עיניים - לא נתון לדיון) ראיתי המלצות על lenovo edge 15 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=NVLG-RIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he זה המכשיר היחיד שלא תומך בwifi בתקן N. מה ההשלחות של זה בחיים? אני מבין שזה לא יאפשר סטרימינג של HD - אבל חוץ מזה? תהיה דרך לשדרג את זה בעתיד (במחיר סביר?) ראיתי גם ביקורת שלילית על המסך שלו: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5656 מישהו ראה והתרשם? איפה אפשר לראות את המכשיר? עידכון קל: ראיתי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לפני כ-4-5 שנים באמצעות האתר הנפלא והאנשים הנפלאים הפעילים באתר בחרתי רכיבים מומלצים והרכבתי בחברה מחשב לשימוש ביתי:משחקי ילדים,אינטרנט ומוזיקה. הכל בסיסי ביותר. אין לי מושג מה המפרט הנוכחי. לאחרונה המחשב מתחיל להיות כבד יותר ולהתקע מדיי פעם בעיקר האינטרנט-כרום. חשבתי לשדרג או להחליף מחשב. קראתי בפורום ואני מבין שייתכן שעליי להחליף רק את הקשיח ל-SSD והמחשב ירוענן פלאים. האם המחשב שלי רלוונטי להרכבת כונן SSD? איך בודקים? אשמח לקבל אישור לכך והאם עליי להחליף רכיבים נוספים? בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי תקשורת, ככה שאין תוכנות מיוחדות וכבדות משחקים קלים, צפיה בסדרות ושידורי ספורט.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? פחות מ2 קילו, שיהיה נוח להסחב איתו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה א…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5K , גמיש עד 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת אודיו/גרפיקה/עבודה משרדית/גיימינג בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - מסך/מקלדת/עכבר/HDD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - רצוי שקט מאד. (לצורך הקלטות אודיו וכו') 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
לא נתחיל עם הסיפור למי המחשב..נתמקד במחשב וזהו.. אז ככה חובה מסך דק..(הבחור מתעקש..).. יש המלצה למסך דק 17' ש1500-2000 שקל יספיקו למסך נורמלי עם 8MS...(למשחקים+-..) והנה שאר המפרט אשמח לקבל וחוות דעת והצעות לשיפורים....(עזבו מארז וציוד קפי בסביבות ה400-500 שקל..) מעבד AMD Athlon64 (S939) 3000+Venice-BOX לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX זכרונות TWINMOS/KINGSTON/SAMSUNG 512X2 DDR 400MHZ כרטיס מסך Gigabyte 6600GT 128BIT/MB
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב נייד עד 1500 שמתאים לדברים כמו פוטושופ דיסקורד ועוד תוכנות בסגנון הזה וגם למשחקים כמו cs go יש כזה דבר? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אשמח עם תעזור לי עם מפרט למחשב חדש אני רוצה כמה דברים בבסיס 1. מסך 19" (לדעתי LG 2MS ההוא) 2. ספק כוח Enermax 400W 400wELT חשוב לציין שהמחשב האומנם לא מיועד למשחקים כלל אבל אני רוצה להשאיר את האופציה פתוחה, אם אפשר, למרות שממש לא קריטי מצידי אפילו GF6200 יספיק לי אשמח לעזרה :-) חן.
-
- 39 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת,שוקלת לרכוש את מחשב נייד Lenovo G550 2958-9AG "15.6 Intel® Dual Core Processor T4300 2.1GHz מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA 4500MHD 3072MB DDR3 250GB SATA 5400rpm Windows 7 Home Premium (DVD Recordable (Dual Laye כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת 10/100 אין לי דרישות מיוחדות,הייתי רוצה אפשרות חיבור לטלויזיה/מסך LCD לצפייה בסרטים,התקציב שלי הוא 3300 או Compaq CQ61-310EJ Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4300 2.1GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB 3GB זיכרון 250GB Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support 3 USB 2.0, 1 HDMI connector, 1 VGA port, 1 RJ45 ethernet connector, 1 headphone-out, 1 mic-in G…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעונין במחשב לעבודה משרדית + גלישה באינטרנט לא יבוצע OC , אין צורך בכרטיס מסך מיוחד. מבקש ח"ד לגבי מחשב ACER ASPIRE 3628WXMI המפרט נראה מתאים , האים יש דברים מיוחדים שצריך לדעת לפני רכישה זו? מצאתי לינק שלו שתראו... הלוח תומך בDC? כי אני כנראה רוצה עוד סטיק של 512...והכ.מסך מובנה נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים בסכום של עד 2,500 ש"ח חשוב שהמסך יהיה מספיק גדול (בסביבות ה-16 אינצ', אם אני לא טועה) אשמח להצעות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני שוקל לעבור ללמוד על מחשב, נמאס כבר לכתוב על דפים, במיוחד כשאני מתקשה לשמור על סדר. אז ככה: * מטרות המחשב? לימודים, מייל, אינטרנט, יוטיוב, קבצי וורד אקסאל וכו... * גודל המסך 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט .... * משקל רצוי? 1.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אנדע, שיהיה USB3 לפחות * Bluetooth? לא משנהגודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? SSD כלשהו * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לעעע * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא אפל! והיא מחוץ לתקציב. * כל ד…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לגיימנג כבד ובניתי מפרט ורציתי לדעת אם הוא טוב. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪937/918[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]ASRock[/td] [td]H110M-DGS[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-DGS - ASRock - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133Mhz - PCIe x16 - PCIe x1 - 4x SATA 6.0…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אז לאחר בדיקה מעמיקה ירדתי מלנובו Y700 עקב שיש איתו הרבה בעיות קראתי המתמודדים הסופיים שלי הם אלה מה הכי מומלץ מבניהם ומה ההבדלים בסדרות ישמח ליתרונות וחסרונות אסוס דגמים : GL552,UX501,N552 כולם מגיעים באותו מפרט מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך זה אחלה אבל לא על חשבון דברים חשובים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? איור דיגטלי על קבצים גדולים, פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה. הרבה עבודת איור בפוטושופ כך שצריך כרטיס מסך מתאים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב הישן המשפחתי עומד לשבוק חיים, ולכן החלטנו לרכוש מחשב חדש לחדר ה"משחקים" ולהעביר את המחשב הנוכחי למשפחה. הכנתי בעצמי מפרט שאני די סגור עליו, אבל מוטב לשאול קודם מאשר לגלות את הטעות לאחר מכן, ולכן באתי כאן לפנות לעזרתם ולדגשים שלכם בנוגע לרכיבים. קודם ארשום כאן את המפרט שבניתי, ואז אתן את הדרישות שלי מהמחשב וסיבות לרכיבים שבחרתי. מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪837 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪377 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪261 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Sk…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני לא כ"כ מתמצא בתחום ולכן זקוק לעזרתכם. קודם כל מה רצוי שיהיה: - קל משקל וקטן. - ללא CD-ROM - מסך IPS - SSD (אפילו אם לא גדול כ"כ) - מקלדת נורמלית (בלי ההמצאות האחרונות של לקחת 8 מקשים ולדחוף את הפונקציונליות שלהם למקש אחד דרך FUNC KEY) - קורא כרטיסי SD - יתרון - USB3 - יתרון לא גדול תקציב עומד על 4000 ש"ח ולא גמיש. שימוש מתוכנן: - OFFICE - אינטרנט - SPSS תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב מומלץ לגיימינג שיחזיק לי לכמה שנים טובות וכרטיס מסך לפחות GTX 1070. עדיפות לאחד לא מרעיש או שמאוד מתחמם. ההתלבטות שלי היא בין שני אלו: HP OMEN: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20961 LENOVO LEGION: https://ksp.co.il/?uin=40522&select=.268..271..132..159..413..211..2640..2639..4151..442. יש לכם רעיון לנייד גיימינג מומלץ יותר? בנוסף, האם לדעתכם מחשב נייח עם אותו מפרט יהיה זול יותר משמעותית? (ברמה ששווה לקנות מסך טוב ועדיין לחסוך?) תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים שלום רב אני רוצה להתחדש כבר במחשב חזק לפתיחת תוכניות בנייה בפורמטים של DWG, REVIT, מריץ פוטו- שופ ועריכת ווידאוי. סך הכל מחשב יחסית חזק שיכול לרוץ מעבר עם זיכרון של 1 טרה. חשוב לי שיהיה לו חיבור לשני מסכים על מנת שאוכל לקבל תצוגה רחבה או לחילופין להציג ליושבים במשרד תצוגה שונה בין המסכים. המחיר כולל הרכבה. אשמח גם להמלצות למסכים עם זורע בגודל 27-32 אינץ. תודה תודה תודה לכל העוזרים. פעם קודמת הרכבתם לי משהו שהחזיק לי 8 שנים בכיף, אז תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה מקצועית למחשב נייד רציני שגם יתמודד עם תוכנות גרפיות כבדות - אוטוכד , פוטושופ , 3D מקס ושות וגם יהיה מחשב איכותי כמחשב אישי - סרטים , מוזיקה , אינטרנט , כל מה שצריך ... בכלל איזה חברה היום מומצלת לקנות ואיזה לא ? חשוב לי גם חי סוללה ומשקל שלא יהיה מוגזם , גודל מסך גם לא החלטתי מה עדיין אידיאלי אשמח לעזרה , תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה בבניית מפרט להלן הפרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך במידה והביצועים לא יפגעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו פרימר וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח להמלצה של מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט: . מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4, GTA V, RUST -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100 שקל מקסימום - רק אם זה ממש דרוש ועוזר לביצועים של החחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Wildstar, GW2 ובעיקרון משחקים חדשים שיוצאים עם דרישות גבוהות יותר כמו TW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680X1050 אבל בעתיד הקרוב א…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-