עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Stastyle,

אהלן! ברשותי Dell Inspiron 6000 ענתיקה.. זה המפרט [TABLE=class: spec-table, width: 310] [TR] [TD=class: spectd]Processor Name: Intel Pentium M 730[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Processor Speed: 1.6 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Operating System: MS Windows XP Home[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]RAM: 512 MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Weight: 7 lb[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Screen Size: 15.4 inches[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: spec-table, width: 310] [TR] [TD=class: spectd]Screen Type: Widescreen[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Graphics Card: Intel GMA 900 GM[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Graphics Memory: 128[/TD] [/TR] [TR] [TD=class…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Alex89,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מאסיבי + סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Android Studio, Visual Studio, Intellij פרנסה/תדיר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6.5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרו…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by urik,

היי...... אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ההתלבטות היא בין IBM R51 הכולל: מעבד centrino 1.5GHz זכרון 256MB DDR דיסק קשיח 40G כרטיס מסך Intel Extreme 2 DVMT 64 כרטיס רשת 802.11b משקל 3 ק"ג לבין Acer Travel Mate 292FLci הכולל: מעבד centrino 1.5 זכרון 256 DDR כרטיס מסך Intel 855GM כרטיס רשת 802.11g 54Mbps משקל 2.43 ק"ג לשניהם כמובן כונן קומבו ומסך 15" 1024X768 XGA TFT ושניהם באותו מחיר אז מה עדיף חבר'ה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by War-Hammer,

אני צריך מפרט שיכלול לוח אם SLI, מעבד, וכרטיס מסך מעבד - הבנתי שאם אני לא רוצה להחליף את הזכרונות שלי ל DDR2 אז אני חייב ללכת על AMD ואם כבר על AMD מדברים אז אני רוצה להבין מה ההבדלים בין הליבות לוח אם - אני רוצה לוח אם שיהיה טוב באוברקלוקינג ושיהיו לו ביצועים טובים ותמיכה ב SLI זכרונות - יש לי (תראו בחתימה) DDR1 הארדיסק חשבתי ללכת על ה WD 250GB 16MB SATA2 יש הצעות אחרות? כרטיס מסך : כרגע יהיה אחד ובחצי שנה הקרובה יצתרף אליו אח דומה (תגידו המחירים של הג'יפורסים הכפילו את עצמם או שסתם אני מדמיין?) המחשב שלי כרגע עובד עם שני ספקי כח ג'נריים (עלק 300W) שמתחלקים בעומס שניהם מחוברים דרך אל פסק (זתומרת שהמתח יחסית יציב) השאלה אם ספק ג'נרי 1 יכול להחזיק מעבד, זכרונות, וכרטיס מס…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום רב, אני מעוניין להרכיב מפרט לתחנת עריכת וידאו בתוכנת פרמייר CS6 (אולי CC בהמשך). הסרטים הנערכים הם FHD בפורמט AVCHD (מדובר בעריכה תדירה אבל לא לצרכי פרנסה). כמו כן, אותו מחשב אמור לשמש גם לאחסון התוצרים ותכנים אחרים (וכן כ- HTPC). כרגע יש לי 13TB על 6 דיסקים שאולי אצמצם לארבעה, ואני רוצה להוסיף גם SSD שכרגע לא קיים ועוד דיסק 4TB. אני מבין שרוב הלוחות והספקים תומכים בעד 6 דיסקים, ולמרות שזה מספיק לי כרגע הייתי שמח ללוח עם יותר מחברי SATA (לגידול עתידי) וספק שתומך בכך. כמובן שאני צריך גם מארז שיכול להכיל את כל הדיסקים ולקרר כיאות (הדיסקים ב- NAS הם ירוקים). המחשב לא ישמש למשחקים, ואין כוונה להפעיל OC. עם זאת, יתכן שארצה שחלק מהדיסקים (רק החומר הקריטי) יהיו במערך RAID …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Zinger777,

שלום, חבר שלי סטודנט לאנימציה וצריך מחשב נייד (לא של אפל). מטרות המחשב: עריכה גרפית (תוכנות אדובי למיניהן) גודל המסך: 15.6 משקל רצוי? 2.5 ק"ג צריך כונן אופטי לא קריטי אם המסך מבריק או לא. חיבורים שצריך- HDMI אין צורך במסך מגע צריך ווינדוס מקורי כלול במחיר. כרגע חשבתי להמליץ לו על https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12868 מה דעתכם? יש דגם אחר מומלץ? חיפשתי פה בפורום וראיתי שהרוב מחפשים מחשבים קטנים יותר. תודה מראש, Zinger777.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ram.freedman@gmail.com,

היי, אני צריך המלצה על מחשב נייד... אני צריך מחשב נייד: יחסית חזק (משתמשת במתל"ב +עיבוד סרטי וידאו) יחסית קל (הולך להיות נייד) 14-15'' (קטן יותר הוא קטן מידי) וזהו, כמובן שלא יקר בטרוף. ראיתי הצעות בין 4000-7000 ‎Compaq CQ61-140EJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv ( ש"ח 3700) ‎Lenovo 3000 N500 NS778IV‎ 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3202&CatCode=315 (3800 ש"ח) 2. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=894246 Toshiba Tecra R10-10S http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?PID=1010S&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=31&Rnd=19/05/2009%2013:26:06 זה היחידי שראיתי בעיניים והוא ממש אחלה (גם המחיר שלו אחלה) 6900 ש"ח בגלל המחיר חשבתי שהלנובו יהיה …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי , אשמח לקבל את חוות דעתיכם לגבי המפרט הנ"ל: המחשב ישמש יישומי אופיס +אינטרנט וקצת משחקים לילדים קטנים (גיל 8) מעבד INTEL CORE 2 DUO E4300 לוח אם MSI RC410M2-L X300 ATI זיכרון 1GB DDR-2 667 MHZ דיסק קשיח 160GB SATA 1&2 7200 RPM צורב DVD DUAL LAYERX18 כ. מסך X300 OB ATI מסך AOC 197VK 5MS סט אלחוטי למקלדת ועכבר + WIN XP PRO אחרי מה שקראתי פה, אני כבר מתלבט האם העסקה כדאית...למרות שעל פי המחיר אז הי די טובהאבל מה דעתיכם. בנוסף, במידה וארצה לשים מערכת ויסטה פרמיום האם אני צריך לשנות משהו או רק להוסיף זיכרון בלבד ? תודה מראש, כמו כן אשמח להצעה נגדית תחת אותו תקציב... רונן

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, יש לי מפרט ואני צריך שתגידו לי אם הוא טוב ואיזה כרטיס מסך כדאי לי לשים בלי לחרוג מהתקציב.. מעבד P4 2000MHZ לוח אם Gigabit 8IGMLT זכרון 256 DDR דיסק קשיח Maxtor 40GB 7200RPM סידירום Pioneer DVD כרטיס קול Audigy 5.1 כונן תקליטונים רגיל מארז 300W עם 2 מאווררים מודם 56KBPS כרטיס רשת 10\100 רמקולים Altec ATP 3E מסך SAMPO KM-718 סך הכל: 5707 (וזה כולל GeForce 4 400MX TV Out) אז כמו שאמרתי, זה טוב? ואיזה כרטיס מסך כדאי לי לשים במסגרת התקציב? (6000+-) בתודה, עומר.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. הלוו שלום היום נסעתי עם אבא ליום עבודה ובדרך הלכנו לבדוק עוד כל מיני דברים חדשים על המחשב שלי.. וגיליתי דברים מעניינים וחדשים לפי איך שהתרשמתי מKSP הם אחלה חברה.. הייתי בסניף שלהם בת"א ליד עזריאלי והם ממש נראים חברה טובה ואמינה להבדיל מכל מה שאמרו פה (אבל זאת אוכל להגיד וודאית אחרי שאני יתנסה..) אז גיליתי שיש הרבה מוצרים שפנדה קונים מKSP חיחיחי.. וגם גיליתי ש-Biodome עובד בKSP חיחייחיחי.. טוב אז לעניינינו אני תיכננתי לקנות את המחשב מפנדה אבל עכשיו לא יודע ,אבל אני חושב שKSP יותר משתלם אז תראו זה המפרט שהתכוונתי לקנות בפנדה: 1 הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח 1 WD 120GB 7200RPM 8MB 522 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail 218 ש"ח 1 Compucase-HEC Tower CI-692…

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני צריך מחשב לעסק מחשב יהיה טוב וזול תיעבוד עם אופיס+תוכנה מכירות ומחירים אני רוצה בו סטיק 512 צורב מארז פשוט+ספק לוח טוב וזול עם יציאת מסך עליו מעבד פנטיום 4 אם אפשר הסכום עד 2500 ואם אפשר פחות משחב שיהיה דלוק בערך 8 שעות ביום ולא יתאמץ בעיקר התוכנה וקצת אינטרנט תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. 1.ניתן לנצל את כל התקציב לא חייב לחסוך. 2.השימושים למחשב עם תכני HD משחקים כבדים כמו METRO 2033 ולתוכנות מאיה ואפטר אפקט (רינדורים) הרזולוציה המקסמלית של המסך שלי היא 1600X1200 מסך 20'' (אולי אני ירכוש מסך בהמשך) אני מתכוון לשחק בהגדרות הכי גבוהות למשחקים. 3.אין צורך בציוד היקפי. 4.צורב למחשב אני לא צריך. 5.חוץ מצורב אני צריך הכל. 6. 1לא קריטי הרעש. 7.אני לא מבין באוברקלוק אשמח לקבל הסבר. 8.אין צורב במערכת הפעלה. 9.IQPC 10.חיבור מיני HD בכרטיס מסך וחיבור אופטיקל בלוח אם. 11.לא, אני לא מתכוון לשדרג בהמשך. 12.לא חושב לשמור על אופק שדרוג למעבד או לזיכרון. חיכתי לכרטיס מסך החדש NVIDIA GTX 480 הרבה זמן ואני סגור עליו אז את תחליפו לי אותו במפרט... ולגבי הספק שמעתי שבשביל הכרטי…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, בניתי מפרט, השימושים והתקציב מפורטים בהמשך. בגדול, ההתלבטויות כרגע הם: 1.בקירור המעבד, איזה קירור מ4 הראשונים( עד 65 ש"ח) יהיה הכי שקט http://www.tms.co.il/cat/107/22:1380 2. מארז+ספק, שייתנו את התמורה הטובה ביותר במסגרת התקציב. 3. HD מול SSD, ללא התייחסות לפקטור הנפח. *המפרט נועד להחליף מחשב בן 8 בערך עם HD מאותה התקופה (כנראה סביבות ה80G). 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה דיי בסיסית של אדם בן 50+ (אינטרנט וכד')אולי צפייה בסרטונים/סרטים דרך האינטרנט . 3. האם יש צורך בציוד …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by idoodi,

תשמעו אני חדש פה בפורום והתלבטתי אם אני יכול לסמוך פה על מישהו כי אני לא מכיר אותכם אבל ראיתי כמה נושאים והבנתי שאתם רצינים.....4 אז ככה אני צריך עזרה אני צריך מפרט למחשב (לא כולל מסך מקלדת עכבר וכל החארטות רק מחשב) בתקציב של הכי הרבה 4000 אז מי שיכול לעזור ומבין אז לא מחשב ספציפי למשחקים כיאילו שיהיה חזק ואני יוכל לעשות בו הכל..ושהיה כולל קירור כיאלו אני בא עם הרשימה שלכם נותן לחנות והם נותנים לי מחשב... תודה מראש עידו

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני מחפש HTPC שיריץ לי FHD ללא פשרות והקלטה, בנוסף אני רוצה לגלוש בו לצורך YouTube. חשוב שהמארז יהיה Mini-ITX מכיוון שהמחשב בסלון. התקציב אני כרגע לא יודע להגיד מכיוון שבחיים לא בניתי מחשב HTPC במארז Mini-ITX לכן איין כרגע תקציב...פשוט חשוב לי שיענה לי על הדרישות (לא צריך יותר). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי, בארגון הועד של עובדי הבנק הבינלאומי הראשון יצא מייל עם כמה סוגי מחשבים לשנה החדשה. אני צריך מחשב נייד ללימודי מדעי המחשב (מתחיל ללמוד עכשיו). השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): עבודה משרדית, לימודי מדעי המחשב במכללה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אולי VMWARE אם לא יעלה את הדרישות יותר מדי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by MisterL,

שלום לכולם, לרגל מבצעי הבלק פריידי המתקרב והדגמים החדשים שעתידים לצאת, אשמח לסיוע בהתמקדות למפרט עבור מחשב לצרכי גיימינג ועריכה (מוסיקה). שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-8000 אך אין תקציב מוגדר ופחות רלוונטי, יותר מתמקד במפרט שישמש אותי לעתיד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (בעיקר משחקי FPS, לדוגמא: COD, BF וכו' אבל גם RDR2 ושות', בהגדרות גבוהות) ועריכת מוסיקה (Cubase, FL Studio). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. קיים מסך 27" מדגם: Asus PG279Q ועתיד …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אהלן חבר'ה, כבר הרבה זמן אני רוצה לשדרג את המחשב "המצ'וקמק" שלי (בגרשיים כי בכ"ז יש הרבה אנשים שישמחו למחשב שכזה), ראו מפרט. ראיתי שהחלקים שעליהם שמתי את עיני עולים בארץ הקודש באיזור ה-10,000 ש"ח, סכום (לדעתי) מגוכך לכל הדעות, אז פניתי לאופציה האחרת: NEWEGG! =] לקיצור העניין, ללא צורך במשלוח בינלאומי, וביחד עם כרטיס אשראי אמריקאי, אני הולך להזמין את החלקים הבאים (אתם מוזמנים לתת ביקורת, בבקשה!): מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ $322.00 --------------------------------- לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR 172.00$ ד"א, יש בחנות עוד לוח שהוא אותו הדגם, רק בלי ה-UT, והוא עולה כעשרים דולר יותר. מישהו יודע מה ההבדל? --------------------------------- זכרון: CORSAIR XMS 2GB (2X1024) …

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, בהמשך להודעה האחרונה שלי, חבר שלי ביקש ממני שאני ירכיב לו מחשב (כולל מסך) בתקציב של 3000 שקל בערך, מאחר שזהו תקציב מצומצם מאוד התקשתי למצוא רכיבים טובים אך כאלה שגם יעמדו בתקציב, הוא רוצה את המחשב לשימוש של תוכנות והוא אמר לי (לאחר שהזהרתי אותו כמה וכמה פעמים) שהוא לא מתכוון לשחק על המחשב הזה. בבקשה בדקו את המפרט וכתבו לי הערות, אני לא יודע אם הוא בסדר.. מארז: Generic 300W ATX מעבד: AMD Duron Socket A 1300Mhz לוח אם: Elitegroup-ECS K7SOM 2DDR 2SDRAM 3PCI VGA SOUND LAN זכרון: 256MB SDRAM 133Mhz דיסק קשיח: Maxtor 40GB 7200RPM צורב: 48 כתיבה, 12 שכתוב, 32 קריאה, של ARTEC כונן תקליטונים: רגיל מסך: CTX 17 אינץ מקלדת ועכבר: Generic, Microsoft מחיר כולל מע"מ: 3009 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. 1 - תקציב עד 5 אלף 2 - חריגה מקסימאלית - ללא 3- לנסות לחסוך כל עוד זה לא בא על חשבון האיכות. 4- שימושי המחשב הינם גיימינג וסרטים . משחקים לדוגמא : DBZ Xenoverse 2 , WWE 2k 18 , GTA V 5 - הגדרות גרפיות שיעלו את המשחקים הנ"ל באיכות סבירה . 6 - יש צורך באביזרים נלווים - רמקולים - פשוטים עד 100 ש"ח מקלדת + עכבר אלחוטי עד 150 ש"ח 7 - השקט חשוב - 5 8 - לא מתוכנן אוברקלוק 9 - לכלול מערכת הפעלה אופיס , לא חשוב לי אם מרכיבים או מורכב . 10 - איזור ב"ש והסביבה 11 - לא מתוכנן שדרוג מחשב בעתיד 12 - כמו שנאמר למעלה , מתחיל מאפס בשביל מחשב חדש שישמש לגיימינג ולכן אני מבקש לכלול במחיר ( 4200 ) מסך 24 אינצ' …

21. 1. מה התקציב המקסימלי? 4K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר יצירה הקלטה ועריכה של מוזיקה. א? Cubase 7.5, Ableton Live 9. ,שימוש תדיר ב) לא מיועד למשחקים,אך כנראה יהיה שימוש בתוכנת: AutoCad,גודל מסך:23",LG IPS236. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? יש צורך בהכל,בניית מחשב חדש. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? אבחר ב8-9 7. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא מכיר את המושג,כנראה שלא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן יש צורך בהרכבה וגם במערכת הפעלה,עדיפות לWIN7 64bit 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. ההזמנה בוצעה היום אפשר לשנות/לבטל תוך 48 שעות שימושים : תלת מימד אינמציה עריכת וידאו וגיימינג מחיר: 6200 ש"ח . מארז 2X12cm k282 coolermaster ספק כח 14cm a.pfc mod smart 630w thermaltake מעבד אינטל 3.4ghz 8mb core i7 1150 4770 מאוורר למעבד alpine 11 gt rev2 arctic cooling לוח haswell 1150 h87m-e asus זכרון ares g.skill 4x4gb (16gb) dor3 1600mhz דיסק samaong 840 evo 2.5 sata3 120gb ssd דיסק קשיח פנימי 2TB S2/S3 7200 64MB TOSHIBA צורב oem gh24ns sata LG DVDx24 DL כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX770 SC 2GB-5 EVGA כ. רשת מובנה בלוח אם 1G LAN 10/100/1000 כ. קול 1.5 מובנה בלוח אם המחיר : 6200 ש"ח השאלות : א. יתאים לשימושים שלי ? ב. המחיר נורמלי ? בבקשה.. זה קצת דחוף תוד…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by YinnoN,

שלום אני מעונין להתחיל בocing. המטרות זה משחקים כמו hl2 css ומשחקי רשת על מדיום לא יותר (את המשחקים הכבדים משחקים אצל אחי בa64 ) כל מה שצריך זה מארז + ספק (לא ג'נריים אבל לא להגזים בניפוחם, הספק שיהיה hec475 בבקשה) hd 80 ג'יגה בייט עם 8 מב באפר axp 2500 (יהיה לי קל להפוך אותו ל3200 בoc הראשון שלי ?) קירור חזק למעבד, mb שיתאים לoc ויהיה איכותי וזכרון 256 (אני מוסיף עוד 256) תודה רבה (ד"א ניתן לערבב בןי חנויות)

24. שלום לכולם ותודה לכל העוזרים,פעם ראשונה שאני בונה מחשב דבר כזה, מאוד מתלהב מהענייןשאלה למבינים מבינינו בהרכבת מחשבים ובחומרה:לאחר התייעצות רבה, המלצות, חקר ושיטוט באינטרנט בפורומים שונים, הגעתי ביחד עם אחד החנויות שמציעות הרכבה ובנייה של מחשבים למפרט מחשב סופי כולל הצעת מחיר....לפני שאני מוציא סכום כל כך רב, אשמח מאוד אם אוכל לקבל חוות דעת אובייקטיבית ואמינה והצעות לשיפור. אני מעוניין במחשב חזק מאוד שיתאים לכל צרכיי ויותר, בסביבות ה 6000 ש"ח לא כולל מסך, שיהיה כמה שיותר חזק ואיכותי במחיר נורמלי. לכן בחרתי את החלקים הטובים ביותר והאיכותיים ביותר שיש בשוק כרגע במחירים שפויים... תיקון טעות במפרט: בטעות נרשם 2 יחידות בקירור מים במקום אחד - המחיר הסופי י…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אוקיי, אז ככה לאחר שצילצלתי אל סימפלטק ושאלתי אותם "אם יש להם את הלוח אם של אסוס"(אןפורס2)) אז הם שמו את הלוח באתר! הנה המפרט החדש! נו יש שינויים? איזה דיוידי עדיף: toshiba or liteon?? האם יש רייד בלוח אם??

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים