ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
AMD ATHLON XP 1800 + FAN.........................571 EPOX 8KHAL+KT 266A...................................398 MICRON 256MB PC266 DDR...........................375 MAXTOR 40GB 7200RPM................................467 LEADTEK Winfast GF 4 Ti4200 64M................952 HERCULES FORTISSIMO III 7.1......................251 AOPEN x 52...................................................159 ALPS PLOPPY 1.44...........................................58 TSUNAMI VIRGO BLUE 300W..........................190 GENUIS KB-06X PS2 ENG/HEB..........................32 GENIUS NET SCROLL + SERIAL/PS2 RETAIL......35 ---------- 3,487 ש"ח :user: אני עוזר לחבר להרכיב מפרט. זה המקסימום שיכולתי…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשמוע את עצתכם בקשר לבחירה בין 2 לפטופים שמתאימים לי: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3032 - G510 i7 4700QM http://www.zol4u.co.il/items/306172 - G510 i5-4200M האם המעבד בלפטופ הראשון משמעותית יותר טוב מהשני כך שכדאי להשקיע את ה300 שקלים? שאר ההבדלים זניחים ממה שראיתי. רוב השימוש יהיה תכנות ושימושים משרדיים, עם טיפה משחקים. בנוסף, האם אתם יודעים אם הוספת ראם עצמאית מבטלת את האחריות? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. תקציב: עד 5000 2. מהם שימושי המחשב? סטודנט למדמח וגם גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, יוטיוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5.עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה סבירה שלא יהיה רועש מידי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו? מסך 14 ושלא יהיה כבד מידי בכל זאת אסחב איתו באוטובוסים 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן, אופיס לא צריך 8.האם ישנה העדפה לקנות מחנות מסוימת? כן, אייבורי 9.מתי מתוכננת קניית המחשב? כעיקרון מעדיף השבוע 10. האם יש בקשות מיוחדת כלשה…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי את המחשב הנ"ל: AMD Athlon X4 630 2.8 GHZ 8GB RAM 500W Seasonic 250GB Samsung SSD 1TB HD GTX 560 TI 1GB המחשב ניקנה ב2012 ומשרת אותי נאמנה עד כה אבל עם בואו של BF1 ועוד כמה משחקים אני מעוניין לשדרג את חווית המשחק. BF4 בקושי רץ על ההגדרות הנמוכות ביותר, אני מניח בגלל צוואר הבקבוק מהמעבד. חשבתי בהתחלה לשדרג רק את המעבד אבל מהחיפושים שעשיתי הבנתי שזה לא יתן הרבה בגלל שהסוקט הוא AM3 בלבד. לכן, אשמח להמלצה למחשב כמעט חדש להוציא הארד דיסק ,כרטיס מסך וספק אם לדעתכם כדאי/צריך(בן 4 בכל זאת). שאלה אחרונה, האם הכרטיס מסך הנ"ל יתאים לBF1 לדוגמא בהנחה שהמסך שלי כרגע הוא 1680X1050 ולא סביר …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי חברים יש לי נייח ואני שוקל להחליפו בנייד "אולטימטיבי" שיעשה "הכל". רוב השימוש הוא לימודים ואינטרנט, אך אני חוטא מידי פעם במשחקים "כבדים" (call of duty ודומיו). * גודל המסך? חושב שעד ה "14, שיהיה נוח לסחוב ללימודים וכו'. * רזולוציית המסך? גבוהה עבור המשחקים * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם זה לא מוגזם לבקש... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? לא קריטי אבל עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן רצוי Windows 8 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שלוש שנים אחריות לפחות * תקציב: מניח שבאיזור ה 5K-6K... מקווה ואכן יש דבר שכזה. …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש וחזק. השימוש העיקרי הוא לפיתוח. אני עובד בעיקר עם Visual-studio.net. האפליקציות שאני מפתח דורשות לעיתים קרובות משאבים רבים של CPU וזיכרון. בנוסף עבודה עם Photoshop, עריכת וידאו וצפייה בסרטים. אני רוצה זיכרון של 4G HD גדול - לפחות 300G סוללה חזקה מצלמת רשת ומקרופון מובנים רמקולים טובים צורב המחשב ישמש כמחשב העיקרי שלי. צריך להיות ניתן לנשיאה בעיקר מהבית לעבודה ולפגישות (אני נוסע ברכב). מסך 15-16. אשמח לעזרתכם. תודה מראש. יובל
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות את הדגם 5579 של דל. Dell Inspiron 15 5579 N5579-9111 קראתי באתר של דל שהסוללה פנימית ולא נשלפת כמו במחשבים מדורות קודמים. אני משתמש רוב הזמן במחשב במשרד ורק לעיתים רחוקות נוסע איתו. עקב כך הסוללה מנותקת מהמחשב והמחשב מחובר לחשמל. רק בנסיעה אני מחשב את הסוללה ועושה בה שימוש. להבנתי, העובדה שהסוללה כל הזמן במחשב כאשר הוא מחובר לחשמל מקצרת את חייה וכאשר באמת צריך אותה היא כבר לא תאפשר זמן עבודה רב. האם בכל המחשבים החדשים זה ככה? האם ניתוק הסוללה הפנימית תאפשר עבודה עם חשמל? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, כבר הרבה זמן אני רוצה לשדרג את המחשב "המצ'וקמק" שלי (בגרשיים כי בכ"ז יש הרבה אנשים שישמחו למחשב שכזה), ראו מפרט. ראיתי שהחלקים שעליהם שמתי את עיני עולים בארץ הקודש באיזור ה-10,000 ש"ח, סכום (לדעתי) מגוכך לכל הדעות, אז פניתי לאופציה האחרת: NEWEGG! =] לקיצור העניין, ללא צורך במשלוח בינלאומי, וביחד עם כרטיס אשראי אמריקאי, אני הולך להזמין את החלקים הבאים (אתם מוזמנים לתת ביקורת, בבקשה!): מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ $322.00 --------------------------------- לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR 172.00$ ד"א, יש בחנות עוד לוח שהוא אותו הדגם, רק בלי ה-UT, והוא עולה כעשרים דולר יותר. מישהו יודע מה ההבדל? --------------------------------- זכרון: CORSAIR XMS 2GB (2X1024) …
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עדיין מחפש מחליף ל-R2H שלי - טאבלט שמריץ WINDOWS, פחות מ-1KG עם מסך מגע טוב וחיבור VGA חובה. יש לי גם את ה-GIGABYTE M912X המצויין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452165.msg3867413#msg3867413 אני מחפש משהו קטן, קל וחזק משמעותית ממנו, בלי חשבון (כמעט) למחיר כרגע. עד כה ראיתי את ה-ICONIA TAB של ACER אבל המעבד שלו חלש בהרבה ואין לו יציאת VGA כלל: פתחתי עליו דיון - בלי הרבה תגובות (כצפוי): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500348.0 חשבתי אולי ה-Asus Eee Slate EP121 האימתני יעשה את העבודה, אבל 1.6 ק"ג ללא VGA לא ממש עוזרים לי... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=499266 (גם - ללא תגובות). ב-Computex 2011 שמתנהלת ברגע זה, הושק ס…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mortal Kombat X; GTA V; Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, קראתי את המדריך לבניית מפרט. מעולה! תודה רבה. בעקבותיו בניתי את המפרט הבא, ואשמח לקבל עליו חוות דעת (בעיקר בכל הנוגע לתאימות של החלקים אחד לשני) • מעבד AMD Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box • לוח אם Gigabyte AMD 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI • זיכרון אופציה א': 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel לא מכיר את החברה הזו, אבל Gigabyte שמו את הדגם הספציפי הזה ברשימת הזכרונות המתאימים אופציה ב': 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel. גם חברה מוכרת וגם יותר זיכרון (220 ₪ יותר), אבל לא נמצא ברשימה של Gigabyte. נמצא דגם עם קוד דומה מאד אבל לא בדיוק... • דיסק קשיח Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX פעמיים • קירור מעבד…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): תכנות, בעיקר לקנייה כדי ללכת למפגשים ועוד. אולי אני אשחק במשחק שנקרא CS:GO לדעתי לא עוד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה ג…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחד מהמחשבים בבית התחיל לקרטע ואני חושב להחליפו במחשב חדש (כולל מערכת הפעלה בכ-2000 ש"ח). ההתלבטות היא: 1. האם לקנות מחשב חדש - במידה וכן האם המחיר הגיוני עבור שימוש ביתי רגיל (במקסימום כמה דפי אינטרנט פתוחים במקביל וסרטים ממצלמת הווידאו) הכולל מערכת הפעלה? המטרה שיחזיק לעוד שנים רבות. 2. האם לשדרג מחשב ישן מלפני כמה שנים? - ניתן לנצל בו את המארז וכונן קשיח של 500 ג'יגה. את כל השאר אעדיף לקנות אבל לפחות אחסוך טיפה מהעלות. בנוגע לשדרוג - האם צריכה להיות בעיה לשלב כונן SSD ׁיחד עם הכונן הישן? זה יפגע במהירות המחשב/עליית המחשב?, האם צריך להיות חשש משימוש במארז מלפני כ-6 שנים? בכל מקרה גם פה תידרש מערכת הפעלה. אשמח …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך נייד חזק שאני אוכל לעבוד איתו בשתי מערכות הפעלה(או יותר...) , אוכל לעסוק בגרפיקה, שהרמקולים יהיו איכותיים ככל הניתן, שאיכות הבנייה תיהיה מצויינת , שיהיה מסך איכותי (עד עכשיו ראיתי ניידים רק עם מסך מגעיל שאפילו אם מסתכלים עליו ישירות רואים חלקים כהים יותר ופחות כהים לגבי המסך) מתוכנן לראות בנייד סרטים, סרטים באיכות טובה (כמובן לא HD, לא נראה לי שבנייד ניתן לראות HD , אולי אני טועה...), אז שיהיה לפחות 15" בערך, ולא יהיה כבד. אם אפשר , אז שתיהיה סוללה חזקה, שתחזיק להרבה זמן. כמובן רצוי שהחברה תיהיה אמינה כמו כן,שגם מדיניותה לגבי האחריות תיהיה מספקת. עוד דבר, לא הכי משמעותי , אך...שלא יהיה יותר מדי מצועצע, שיראה קלאסי, שחור חזק כזה, ולא מכוער, כמו שיש הישנים האלה...כ…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מתכנן לקנות מחשב טוב שישמש לעבודה, פנאי ובעיקר למשחקים. אני רוצה שהוא יוכל להריץ את משחקים חדשים שדורשים הרבה משאבים. יש לי התלבטות בין ASUS ל-Gigabyte בלוח האם ובכרטיס המסך (בעקבות בדיקה שערכתי בפורומים בחול נראה לי שיש הרבה בעיות עם לוחות אם של ASUS) התקציב שלי הוא בסביבות . 10kמה אתם אומרים על המפרט הבא והאם הסכום מספיק? 1. Processor - AMD Athlon 64 X2 3800+ 1GHz FSB 2 x 512KB L2 Cache Socket 939 Dual Core Processor - Retail 2. Graphic card - ASUS EN6800GT/2DT/256MB Geforce 6800GT 256MB 256-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail or Gigabyte Geforce 7800GT 256 GV-NX78T256V-B 3. Sound card - Creative Sound Blaster Audigy2 ZS 70SB035000000 8 (…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות, עריכה גרפית ועריכת אנימציות 3D, צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שום דבר מיוחד * משקל רצוי? מתחת ל3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי * האם יש צורך ביציאות …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם =] אני מחפש מחשב בתקציב של בערך 3000 שקל (עדיף לחרוג כמה שפחות) חשוב לי שיהיה מחשב ממוצע, לא מחפש חזק מדי ולא חלש מדי. יש לי מחשב נייח בשביל הביצועים, אני רוצה שיהיה נח לאינטרנט, צפיה בסרטים, והבונוס מבחינתי הוא שאולי תהיה לו יציאת HDMI\DVI. כמובן ש wifi. (בלוטוט' בכלל לא חשוב לי) לגבי גודל מסך - סביבות ה-14-15 אינצ' עדיף מסך רחב - בגלל הצפיה בסרטים. המליצו לי בחום רב על המחשב הנ"ל: Lenovo G530 4446-24G הנה בארץ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731284 והנה ביקורת בחו"ל: http://hothardware.com/Articles/Lenovo-G530-Notebook-Review/ מה דעתכם? יש תחליף? משהו שאולי עדיף להוסיף עוד מעט כסף ולהשקיע במחשב אחר? או שיש משהו יותר זול? דעתכם? ושוב, אני מחר בבוקר כבר …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לימודים , אינטרנט , צפיה בטכני HD ( בחיבור לטלויזיה ) האם המחשב הבא שווה קניה ? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama/6043768?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_142&a=2022
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה המחשב הזה שווה? נקנה בחודש יולי.. בסטארטפיסי כל החלקים באחריות, ל3 שנים .. - Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 - Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 S1150 16G (2x8GB) Crucial DDR3 1600Mhz - NVIDIA Gigabyte GTX780Ti WF3 3GB - SSD Samsung 840 EVO 250GB SATA III - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty - NZXT Phantom 530 Black - Seasonic S12G-650 650W Active PFC 80+ Gold - Lite-On DVD-RW X24 iHAS124 XB360 Burn Compatible - - Scythe Ninja 3 REV B נקנה עם מסך של DELL 24 אינץ׳..
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה , אבל אני רוצה לדעת שאני קונה טוב. התקציב שלי הוא 4000, המפרט יוצא 4100 [זה לא נורא , לא צריך להוריד משהו] קוראים לחנות pandas מעבד: Intel Core 2 Quad Q9400 2.6GHz 6Mb BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3L Intel® P45 Express Chipset LGA 775 כרטיס מסך: Sparkle GEFORCE GTX260 216 896MB זכרון: 4GB 800MHz [לא יודע של מי , רצוי שתצינו של מי כדאי] דיסק קשיח: SAMSUNG SATA II 500GB צורב: DVD-RW SAMSUNG X22 SATA ספק כוח: PC POWER COOLING 500W Silent-EZ Modular מארז: Thermaltake M5 Black VJ2000BNS
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המחשב הזה, איך הוא בשביל סטודנט שלא מצריך תוכונת כבדות בעיקר וורד וכאלו ויוטיוב ומה הכוונה שהוא מוגדר עסקי? מה זה בידיוק אומר אשמח לפירוט האם למישהו יש את המחשב הזה?, האם יש בדגם הזה בעיות נפוצות או דברים שעצבנו או עלולים לעצבן במהלך השמימוש איתו? תודה ולילה טוב
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על המפרט שבניתי. המפרט מיעוד בעיקר למשחקים שירוצו על רזולוציה 1280*1024 המפרט ללא המעבד וציוד היקפי. לוח אם: ASUS P5N-D ¤788 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB DDR3 OC - HEATPIPE- RETAIL ¤902 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤311 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 4096MB DDR2 800 (2048X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-18 -TWIN2X4096-6400C5 ¤542 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤424 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤448 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤113 קרור למארז: ARCTIC COOLING 120mm 12L ¤33 כמות:3 מחיר סופי: ¤3627 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא ידע אם אני במקום הנכון אבל... אני מעוניין לקנות מחשב ALL IN ONE חזק במיוחד. איזו חברה מומלצת? ולמה? שיכלול מעבד I7 חשוב שהוא לא יתקע או יגמגם הוא נועד לעסק של מגנטים לאירועים ואסור שהוא יתקע!!!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,מוזיקה,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינטצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם: אני מעוניין במחשב נייד שיהיה חזק (מעבד i7, כרטיס מסך חזק ו-8GB RAM) וקל (לא יותר מ-2.5 ק"ג, עדיף פחות). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, משחקים בינוניים * גודל המסך? לא משנה כל עוד המשקל עומד בתנאים(עד 2.5 ק"ג) * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא ממש * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, חשוב מאוד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אך לא קריטריון מפתח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-