עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב שיש לי יש לו קיבולת של4000mAh אני חושב , ותכלס לא יצאתי בחיים עם הנייד בחוץ אני רק יכול לדעת ששעתיים מינוס בחוץ לא יספיקו בכלל . המחשב מחזיק לי שעתיים פחות או יותר (זה ביטוי,אבל האמת בלי יותר) וכל זה בשימוש סביר של גלישה יש לי עוד שאלה , אני חושב שאני יודע שאחריות על המחשב שלי היא של 3 שנים אבל על הסוללה יש לי שנה , האם ככה זה? אם כן יש לי את המחשב 10 חודש , האם עליי לנצל את זה לפני שהאחריות על הסוללה תגמר במידה והיא דפוקה? או שיש עוד X זמן שיתפלו בי אחרי שהאחריות תגמר ,כולל החלפת סוללה לחדשה . ידוע לי שעל מוצר אלקרטוני יש עוד X זמן אחרי סיום מועד האחריות . ד"א הגיוני שמצב חסכון הוא פשוט גורם למחשב לעבוד מעפן? הגלישה באינטרנט פחות טובה פחות מהירה (גלילת הדפדפן מל…

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח חריגה עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר צריכת תוכן באינטרנט , חשוב שיהיה איכות טובה לצפייה באיכות HD 4k או FULL HD כמה שיותר תמונה איכותית במגבלת התקציב , שיוכל להתחבר בכבל HDMI לטלווזיה (בקושי יהיה שימוש במסך המובנה) מבחינת עבודה משרדית עם המחשב הנייד word,excel וכו , משחקים לא כזה משנה אבל שיהיה אופציה להריץ משחקים של blizzard לדוגמא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? …

3. האם מישהו יוכל לעזור לי לבנות מפרט לחבר שלי שישמש אותו למשחקים,פוטושופ ולעבודה משרדית,וכמו שצויין בכותרת תקציב עד 3000 שקל. בלי OC,בלי ציוד היקפי ובלי מסך ,סוג המארז אינו משנה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  4. מעבד intel core 2 quad q6600 2.4 ghz לוח אם gigbyte ga-p35-ds3l דיסק קשיח wd 320gb 3200aaks sata2 זיכרון g.kill 2x1024mb 800mhz 2gb nq cl5 כרטיס גרפי leadtek nvidia geforce 8800gt 512mb pcie כרטיס טלוויזיה happauge pvr 150 צורב שחור asus drw-2014blt מארז שחור ללא ספק amor-jr ספק כח corsair cmpsu-450vxeu 450w מסך samsung 22bw "22 מאורר למעבד freezer 7 pro למעבד intel סט מקלדת ועכבר דק gigabyte gk-9pb נתב אלחוטי 3com 11g cabel /adsl הרכבה + בדיקה במחיר כולל מע"מ : 7655 כבר הזמנתי את המחשב אבל לא שילמתי , ניתן לעשות עדיין שינויים אם יש כאלה מה דעתכם על המפרט הנ"ל? מיועד למשחקי מחשב סרטים ותוכנות. ואיך המחיר לפי דעתכם? נ.ב ההזמנה בוצעה בחנות skypc

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by weshouldtotallyhititagain,

שלום וחג שמח... אני מחפש מפרט של מחשב סבבה שמסתכם באלפיים עד שלושת אלפים שקלים חדשים! הנה הפירוט: 1. מה התקציב? 2,000 - 3,000 שח (נסגור 2500?) 2. מטרות המחשב? די כללי... אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להפעיל משחקים חדשים בלי להתאמץ יותר מדי (לא עד כדי כך שכל ההגדרות בקרייסיס יהיו וורי היי). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, כרטיס מסך, עכבר - שהגלגלת זזה בקליקים... יעני שהיא לא תהיה חלקה אלא כל פעם שאני מגלגל שיהיה קליק (חחח קצת פירטטתי מדי......).... אממ לוח אם מומלץ, כרטיס קול סבבה, זיכרון 2 ג'יגה, צורב דיוידי. עריכה: מסך טוב!!! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? הארדיסק.. כי יש לי 380 ג'יגה =\ 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אממ... לא... רק מה שאתם ממליצ…

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by kalda01,

האם חייבים לוח אם מיוחד למחשב יעודי לHTPC ? או שאפשר להשתמש בכל לוח עדכני בגודל מיקרו ATX ? האילוץ שלי בגודל המארז ששטח הרצפה שלו לא יהיה יותר מ35X35. גובה אין לי מגבלה. חשוב גם שיהיה שקט עד כמה שאפשר. איזה מעבד מינימלי דרוש ? כרטיס מסך מינימלי ? האם יש צורך בSSD ? כמה זיכרון ? תודה מראש.

• 46 תגובות
    • 8.4k צפיות
  7. Started by Angello,

שלום, רציתי לדעת מה קורה לגבי האחריות על מחשב נייד אם אני מוכר אותו ביד 2 למשל... צריך לעשות איזה משהו מיוחד בשביל שהאחריות תעבור לבעלים החדשים? או שזה אוטומטית?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by daniesto,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נסו לחסוך אם ניתן לעמוד בדרישות גם ללא הסכום המלא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, ספציפית CS GO חשוב לי שהמחשב יעמוד בדרישות של המשחק ויריץ אותו בצורה מעולה וחלקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם, עניתי על השאלות המצורפות, אשמח לתגובות עם הסבר למה ואיזה מחשב יהיה טוב עבור הצרכים שלי. תודה רבה !

10. Started by The Ball,

INTEL PENTIUM 4 1.7 SOCKET 423 INTEL GARIBALDI D850GB SAMSUNG 256 RDRAM PC-800 WD 40 GB 7200 RPM ASUS V7700 DELUXE NVIDIA GEFORCE 2 GTS 64 DDR CREATIVE VIBRA 128 BIT TASK E-STAR CD-RW LG 24x 10x 40x DVD TOSHIBA 16x 48x CD-ROM TOSHIBA 48x FLOPPY DRIVE WINDOWS 98 SE Microsoft® Internet Keyboard Microsoft® IntelliMouse® Explorer ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני מחפש המלצה למפרט אמין ומאוזן לעבודה משרדית (אינטרנט/אופיס) ומולטימדיה (בין היתר סרטי HD). חובה USB 3 ו- HDMI. מ-KSP/ZIGZAG. וכמובן ספק איכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ע.מ תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות …

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  12. שלום לכולם קניתי מחשב מtms אילת עכשיו ב13 לחודש חלקים בלבד שיושבים לי בבית לוח של אסוס strix 870e מעבד ryzon 9950 3d ושאר הפרטים זה לא חשוב כרגע מה שקורה אני עומד לקראת רכישה של מסך אפל studio display ואני רוצה לחבר אותו ללוח של amd הקיים ברשותי שלו יש יציאה display port ולמסך אפל יש יציאה טאנדרבולט ראיתי ביוטוב כאלה שהצליחו לחבר בלי שום בעיה וכאלה שנתקלו בבעיות כמו המצלמה הרמקולים ומיקרופון ובהירות מסך לא עבדו להם יש לי חשש גדול מצד שני אני יכול להחליף את הלוח לאינטל וגם את המעבד ולקבל חיבור טאנרבולט אבל זה מאוד מאכזב אותי אחר שיצא המעבד של רייזון אין לי הרבה זמן להחליט נרשמתי לכאן בתור אפשרות אחרונה שמישהו יתן לי מענה מדיוק כי הרבה מוכרים בחנויות לצערי לא מבינים בנושא.

13. אני צריך מחשב נייד, במחיר של עד 4000 שח שמסוגל להריץ בצורה סבירה את התוכנה SolidWorks, שהיא תוכנה לסירטוט תלת מימדי של מכונות, אז אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על קנייה טובה. תודה.

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  14. שלום לכולם, ראשית נתחיל עם השאלון: מטרות המחשב? הרצת תוכניות מטלב עם חישובים כבדים וארוכים (לכן חשוב לי שיתבצע מספר חישובים גדול בזמן קצר), וכמובן שימושים סטנדרטיים יותר כמו צפייה בסרטי HD , תוכנות אופיס למינהן וגם משחקים קלים. כמו כן חשובה לי מאוד הניידות של המחשב * גודל המסך? העדיפות היא ל- 14" אבל מוכן להתפשר על 15.6" בתמורה לביצועים * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, שוב גם כאן התפשרות לטובת ביצועים (עד 2.6 קילו) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות עבודה רצופות ללא חיבור למטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות שחשוב לי שיהיו - usb 3 , HDMI , VGA כל יציאה נוספת הרי זה משובח * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כונן קשיח? …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by kobi1470,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל בלי חריגה בבקשה ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תנסו שלא לחרוג .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים הכבדים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך כפי שציינתי LG FLATRON L1953TR ויש לי עוד אחד במחסן מצאתי חדש לא השתמשתי פעם אחת יכול להיות שהוא גם יוצר לא מזמן BENQ GL955 -לאילו הגדרות גרפיות …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. E6300 (@3.0MHZ( 965P-S3 1950XT 256MB WD 250GB 16MB LG H10N tranced 1024*2 667MHZ ENERMAX liberty 400W COMPUCASE 6A19 Samsung SyncMaster 740N + לפעמים hanss.G 37" fullHD ידוע לי שצריך להחליף את הלוח אם, על מה עוד צריך לוותר בשביל להתאים את המעבד, ומה ניתן להשאיר? המפרט מיועד למשחקים על ה37" תקציב לא מוגדר, לא מחפש מחשב הכי מפוצץ או חיית משחקים, רק משהו שיתאים לצרכים שלי, תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המחשב מיועד לתלת מימד ומשחקים גם כבדים וחדשים חשוב שיריץ כמה משימות ביחד כמו אינטרנט עם הרבה דפים, אופיס , מוזיקה , וכ'ו ביחד חשוב שיהיה מהיר חשוב חשוב שיהיה שקט וחשוך (נמצא בחדר שינה) יעבוד עם מסך SAMSUNG SYNCMASTER 226BW OC לא צפוי המחשב צריך להריד FULL HD בלי שום בעיה ועדיף שלכרטיס מסך תהיה יציאה ל HD בלי DONGLE מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Box ₪1008 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ8200 לוח אם ASUS P5QL PRO ₪570 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31256 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ₪317 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 משתק לדיסק קשיח Nexus DiskTwin Black ₪53 כמות:1 http…

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  18. מחשב למשחקים לא כולל מסך מקדלת רמקולים וכו.... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  19. Started by dood50,

תשאירו דעות על המפרט בבקשה או שילחו מפרט טוב יותר (intel) מה דעתכם על המפרט הבא? מאוזן?? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by yarl,

ברצוני לרכוש מחשב נייד מ- 4500 עד ל-5500 מסוג טוב מה הכי כדאי לי והכי טוב בטווח המחירים המצוינים ! המחשב לא מיועד למשחקים כבדים וכוי עבודה + אינטרנט מסמכים אולי משחקים ...! וכמובן אפשרויות הרחבה בבקשה הצעות תגובות

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים וצפייה בסרטים סדרות.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. שלום היום הייתי באייבורי קיבלתי הצעה על מחשב שאני מעוניין לרכוש, אשמח אם תגידו לי איך החנות ואיך המפרט וההצעה הכספית שהם הביאו לי. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 כרטיס גרפי invision 3d nVIDIA GeForce 8600GTS 512MB HDTV PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק HEC 6919B ספק כח JSP-TECH PS-800 450W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7- FOR INTEL 775 סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop Deluxe 650 רמקול למחשב כרטיס קול7.1 וכרטיס רשת 1G LAN OB Creative SBS-a30

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by kira,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גלישה באינטרנט FLASH PRO , FLASH BUILDER , PGHOTOSHOP רמה בסיסית ואולי הרצה של מספר מערכות הפעלה במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אולי בעתיד עוד מסך ". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  24. Started by No-way,

אז ככה יש לי מחשב לא כל כך טוב עם חלקים טיפה ישנים קניתי אותי לפני חצי שנה הוא עלה לי 5000 וקצת כולל מסך 17 אינט'ץ אך שלא כותבים את זה בכל מקרה אני רוצה מפרט למחשב חדש אחרי שאני ימכור את שלי בסביבות ה 4000 אני רוצה לקנות מחשב ב 6000 המלצות יתקבלו בברכה תודה לעוזרים :yelclap:

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. או קיי, אז שלום לכם המחשב עומד להפוך לשרת בייתי שיריץ מספר מערכות הפעלה Win@Linux (ככל הנראה בעזרת XEN ואם זה לא יילך טוב אז נתפשר על GSX) הרעיון הוא שהמחשב ישמש גם כשרת בייתי (איחסון, web החוצה, eMule & BT, מכונה וירטואלית!, ssh החוצה, וגם IDS & FireWall פנימה) דרישות חומרה : מעבד Dual Core זיכרון 3 גיגה (1 לכל מערכת ו1 ל host) חושב שעדיף DDR2 לוח אם תומך raid 5, כאשר הבקר מזוהה גם בלינוקס. חושב שעדיף SATA2 כרטיס קול טוב מובנה כרטיס מסך בעל ביצועים טובים למשחקים החדשים של שיוצאים היום. PCI-X כמובן. הרד דיסקים - 3 דיסקים פיסיים של 160 GB שיחוברו ב raid5 כמובן ספק שקט. מארז יפה אבל זה בעדיפות אחרונה. וגם עכבר מקלדת ומסך LCD למשחקים (אבל כל זה בתקציב נפ…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.